Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Σας βάζω λίγες φώτο με τα βασικά ντουλάπια που συνήθως γίνεται χαμός και εύχομαι να εμπνευστεί έστω μια και να φτιάξει τα δικά της :wink:

Δυο απ τα 6 ράφια της τροφοθήκης μου. Όπως βλέπετε, δεν είναι όλα σε βάζα. Στόχος είναι κάποια στιγμή να είναι όλα!

DSCN2093_zpsa2819a53.jpg

Το απόλυτα δικό μου ράφι στο ντουλάπι του μπάνιου. Έχω πάρει ένα κουτί δώρου και στο κάτω μέρος του έχω βάλει κραγιόν και βερνίκια ενώ στο καπάκι του έχω βάλει σκιές, μολύβια, μάσκαρες, eyeliners κ.α. Έτσι τα έχω τακτοποιημένα πάντα. Σε άλλο κουτάκι πίσω τους έχω αξεσουάρ για το μανικιούρ, ενώ σε ένα 2ο κοκκαλάκια, τσιμπιδάκια, "οδηγούς" φρυδιών κ.α. Μπροστά μπροστά έχω αφήσει τα καθημερινά :wink:

DSCN2094_zpsfc1d1b06.jpg

Το συρτάρι με τα μαχαιροπίρουνα τώρα. Τα 4 συρτάρια της κουζίνας μου, είναι αρκετά βαθιά. Τυχαία, το "κουτί" για τα μαχαιροπίρουνα ήταν ελάχιστα μεγαλύτερο απ το συρτάρι μου. Θα μπορούσα να το "φάω" λίγο στις άκρες και να χωρέσει. Αποφάσισα όμως να το αφήσω ως έχει καθώς κάθεται στα χείλη του συρταριού και δεν ενοχλεί καθόλου στο κλείσιμό του.

DSCN2095_zps2ff4e582.jpg

Έτσι, από κάτω του υπάρχει άπειρος χώρος για αποθήκευση. Πήρα λοιπόν μια μικρή θήκη μαχαιροπίρουνων που είχα και έβαλα εκεί δευτερεύοντα εργαλεία της κουζίνας μου. Ομοίως και γύρω της, με μεγαλύτερα εργαλεία. Ιδού.

DSCN2096_zps806798b8.jpg

Καλή μέρα να χουμε!

Ravτάκι μου, αγαπημένο, εύγε!

Ομορφα τα έχεις. Ομορφα και τακτοποιημένα!

Αυτό που μου αρέσει είναι που έχεις βρει τον τρόπο που βολεύει εσένα. Αυτό είναι μεγάλη "νίκη" για μένα.

Υ.Γ. Για τη φωτογραφία με το ράφι του μπάνιου, θα σου βάλω και γω τις επόμενες ημέρες κανα 2 φωτογραφίες σχετικά.

Είχα και μια σημαντική νίκη!!! Έπεισα τον άνδρα μου ότι πρέπει να κάνει ένα ξεκαθάρισμα στη βιβλιοθήκη γιατί τα πράγματα του έχουν πιάσει όλο το χώρο και τώρα ανακατεύει και τη δική μου μεριά για να τα στριμώξει. Μου υποσχέθηκε ότι θα τα φτιάξουμε μαζί πριν το Πάσχα:D

Μπράβο κορίτσι μου!

Μεγάλο βήμα!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα ηταν υπερβολικο να επαιρνα κατευθειαν βιβλιοθηκη? ή θα ηταν προτιμοτερο να μεγαλωσει και να τη διαλεξει μονος του ?

Υπερβολικο δεν ειναι αλλα εγω θα την επαιρνα αργότερα μαζι με γραφειο(οταν ερθει η ωρα )ωστε να ταιριαζουν.Ως τοτε μια μικρη βιβλιοθηκουλα με τραπεζακι ειναι ιδανικα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Κοριτσάκια μου καλησπέρα..

Το ξέρω χάθηκα αλλά από τη μια ο μπέμπης που εξακολουθεί να έχει βηχαλάκι και να μου ξυπνάει το βράδυ και να κάθεται ξύπνιος (σήμερα χτύπησε γερμανικό νούμερο 2-4), μια το σπίτι που είναι χάλια και δεν ξέρω τι να πρωτομαζέψω, μια η δουλειά που γίνεται πανικός.. ε δεν θέλει και πολύ!

Πήραμε καινούργιο πλυντήριο ενεργειακής κλάσης Α++ αφενός για να κάνουμε οικονομία στο ρεύμα και στο νερό και για να χωράει περισσότερα ρούχα και αφετέρου για να ξεφορτωθώ και τα πλυντήρια της πεθεράς τα οποία τα έκανε όλα σε μένα.. Ευελπιστώ ότι έτσι και θα τη βλέπω λιγότερο αλλά και λεφτά θα γλυτώσω.. Ήρθε σήμερα και ανυπομονώ να πάω στο σπίτι για να διαβάσω τις οδηγίες.. Εντάξει ακόμη δεν έχουν μαζευτεί άπλυτα αλλά έτσι να πάρω μια γεύση!

Αδιαθέτησα χθες και σέρνομαι σήμερα.. Δεν κοιμήθηκα και καλά το βράδυ και νιώθω πραγματικά κουρασμένη.. Δεν είχα κουράγιο ούτε φαγητό να φτιάξω κι έτσι θα πάρω κοτόπουλο της σούβλας απέξω και λίγες πατάτες και θα φάμε και σήμερα..

Αύριο λέω να πάρω ψαράκι για σούπα για το μωρό.. Πρώτη φορά θα φάει και έχω αγωνία για το πως θα το δεχτεί..

Το τριήμερο δεν θα πάμε πουθενά.. Λεφτά δεν παίζουν αλλά ακόμη και να έπαιζαν δεν έχω καμία όρεξη να τραβολογάω το μωρό οπουδήποτε για 2 μέρες. Έτσι θα κάτσουμε Αθήνα και θα απολαύσουμε το καθαρό σπιτάκι μας γιατί σήμερα θα έρθει η κοπέλα να μου κάνει γενική! Θέλω οπωσδήποτε να αρχίσω να ξεσκαρτάρω όλα τα ντουλάπια του σπιτιού γιατί έχουν μαζευτεί πολλά άχρηστα πράγματα.. Αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να αφήσω μια ολόκληρη μέρα το μικρό στην πεθερά μου για να μην είναι μέσα στα πόδια μου διότι όπως πολύ καλά ξέρετε αυτές οι δουλειές δεν γίνονται με ένα μωρό στο σπίτι.. Θα αισθανθώ τόσο όμορφα και θα φύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω μου..

Ειρηνάκι άγχος το φιογκάκι και θέμα bullying στο σχολείο; Θανατηφόρος συνδυασμός.. τώρα που ξέρετε όμως τι έχετε να αντιμετωπίσετε είμαι σίγουρη πως θα κάνετε το καλύτερο δυνατό..

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Γλυκές μου κορούλες καλησπέρα.

Και τι μας είπε βρε κόρες??? Πως επειδή δεν είναι δυσκοίλιος και δεν βλέπει κάποιο ανατομικό πρόβλημα, το πιθανότερο είναι να είναι θέμα άγχους...! Μας λέει επί λέξη

"Υπάρχει κάποιο πρόβλημα που πιέζει το παιδί? Κάποιο θέμα bullying που τον στρεσάρει? Σας το λέω γιατί το είχε περάσει κάποτε η κόρη μου και δίνω πολύ μεγάλη σημασία από τότε"!!!!

Εννοείται και υπάρχει τέτοιο θέμα στην τάξη μας, είχαμε και κρούσμα την περασμένη εβδομάδα {κάποιες κόρες γνωρίζετε} και μείναμε κάγκελο με τον άντρα μου! :shock::shock:

ΠΡΟΣΟΧΗ στα παιδάκια μας και να τα έχουμε από πολύ κοντά! ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ!

Δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλά που μπορούμε να κάνουμε στη συγκεκριμένη περιπτωση εκτός από το να έχουμε υπόθετα γλυκερίνης και για 1 εβδομάδα μόνο ένα σιρόπι, ώστε να "αδειάσει" η κοιλίτσα του παιδιού....

........................ δεν θα πω περισσότερα γι αυτό το θέμα αλλά τα παιδιά μας και τα μάτια μας ακόμα και εκει που πιστεύουμε πως κάνουμε οτι περνάει από το χέρι μας, κόρες.

ειρηνη μου παλι καλα που δεν ειναι κατι σοβαρο (σωματικο εννοω), τι ειναι το bullying? ειμαι ασχετη!

τι τον στρεσαρε τοσο πολυ?

(εχω εδω κ 3-4 μηνες σε τακτα χρονικα διαστηματα, πονο στο εντερο (σαν κολικο με πρηξιμο) κ ειμαι σιγουρη οτι προερχεται απο αγχος. εχω στρεσαριστει πολυ με τα οικονομικα μας)

Διαφημίσεις

Eτοιμασα και εβαλα στα φουρνο το φαγακι μας για αυριο,γιουβετσακι κοτοπουλο.

Επλυνα τα πιατα

Εβαλα ενα πλυντηριο

Ξεκιναω σιδερο,ευτυχως δεν εχω πολλα;)

Ειρήνη περαστικά σας!!! ευτυχώς δεν είναι κάτι σοβαρό....αλλά ελπίζω και αυτό να λυθεί άμεσα!

Καλαμαράκι σήμερα η μικρή μου άλλαξε τσάντα και αυτήν που χρησιμοποιούσε την τίναξα στην μπανιέρα....σε θυμήθηκα....το τι έβγαλα απο μέσα δεν φαντάζεσαι!!!! Αφού είχαμε μείνει κόκκαλο και οι 3 και τα κοιτάζαμε!

Ιωάννα πάρε ντουλάπα για το παιδικό, θα σου χρειαστεί σίγουρα...για το θέμα της καθαριότητας του γραφείου σου να πω και γω ότι κάθε μέρα που παω στο εργαστήριο περνάω πληκτρολόγιο-ποντίκι-γραφείο-καρέκλα μου με οινόπνευμα...μιλάμε μ έχουν πάρει στο ψιλό:tongue::tongue::tongue:

ντουλαπα εχει το δωματιο, ο ενας τοιχος ειναι ντουλαπες οποτε θα ηταν υπερβολη να εβαζα κι αλλη. Σ ευχαριστω παντως για την προταση!

Καλα εμεις αν δεν καθαρισουμε πιανουμε αραχνες, σημερα ειπα στο διευθυντη μου αν δει την καθαριστρια να της πει να κανει τον καλογερο γιατι εχει εκατο κιλα σκονη και πλεξει ολοκληρη μεζονετα η αραχνη

Υπερβολικο δεν ειναι αλλα εγω θα την επαιρνα αργότερα μαζι με γραφειο(οταν ερθει η ωρα )ωστε να ταιριαζουν.Ως τοτε μια μικρη βιβλιοθηκουλα με τραπεζακι ειναι ιδανικα.

καλη ιδεα, θα κοιταξω στο ΙΚΕΑ για κατι τετοιο γιατι λεφτα δεν περισσευουν

Καλησπέρα! Τι κάνετε;

Είχα μέρες να γράψω, αλλά σας διάβαζα.

Το ΣΚ έκανα πάρα πολλές δουλειές στο σπίτι και προχώρησα πολλά πραγματάκια, αλλά πάνω από όλα κοιμήθηκα. Δεν πήγαμε πουθενά, δεν ήρθε κανένας και εκμεταλλεύτηκα το χρόνο μου, για να ευχαριστηθώ την οικογένεια μου, να καθαρίσω το σπιτάκι μου και να κοιμηθώ. Το χρειαζόμουν...

Οπότε Δευτέρα και Τρίτη ασχολήθηκα μόνο με το μικρό και το μαγείρεμα

Σήμερα, έπρεπε να ασχοληθώ λίγο παραπάνω με το σπίτι και αυτό έκανα:

1. Σηκωθήκαμε (στις 7:30) με το μικρό, έκανα γάλα, καφέ και τον άλλαξα

2. Άνοιξα το δωμάτιο του να πάρει αέρα

3. Έβαλα ρεβύθια στη χύτρα να γίνονται

4. Μάζεψα ότι ήταν εκτός θέσης

5. Έκλεισα το δωμάτιο του μικρού, έστρωσα το κρεβάτι του και έκατσα να χαλαρώσω λίγο παίζοντας με το παιδί (να πιω και δυο γουλιές καφέ)

6. Ντύθηκα, έντυσα και το παιδί, γιατί η ώρα είχε πάει 9:00 και ήμασταν ακόμη με τις πυζάμες.

7. Έβαλα καλή ηλεκτρική σκούπα σε όλο το σπίτι

8. Κάποια στιγμή πήρε το μάτι μου τις πόρτες και τη βρώμα που είχαν επάνω τους, οπότε αποφάσισα να τις καθαρίσω. Ξεκίνησα να τις κάνω με πανάκι, αλλά κατέληξα να τις τρίβω με σφουγγάρι. Ούτε που θυμάμαι πότε τις είχα κάνει τελευταία φορά. Σίγουρα πριν αρχίσει ο μικρός μου να ασχολείται με μαρκαδόρους. Ειδικά η εξώπορτα, είχε τα δαχτυλάκια του μικρού σε όλα τα χρώματα. Τελικά, δεν τις έκανα όλες. Έκανα μόνο την εξώπορτα και τη συρόμενη του μικρού μπάνιου (και τα χέρια μου πόνεσαν) - οι υπόλοιπες αύριο

9. Ετοίμασα το αυγό του μικρού και τον τάισα

Ξύπνησε ο άντρας μου και ασχολήθηκε με το μικρό

10. Άνοιξα το δωμάτιο μας να πάρει αέρα

11. Πέρασα με ένα πανάκι το μεγάλο μπάνιο

12. Έστρωσα το κρεβάτι μας και τακτοποίησα τα ρούχα μας στην κρεβατοκάμαρα

13. Ο μικρός ξαναπείνασε (τι πρωτότυπο...) και του έδωσα ένα αχλάδι

Παίξαμε με το παιδί μέχρι την ώρα του φαγητού.

14. Τον τάισα και τον κοίμισα

15. Ετοιμάστηκα και έφυγα για το μάθημα μου

16. Στη διαδρομή, άφησα την ανακύκλωση στον μπλε κάδο

17. Μόλις γύρισα, έδωσα στο μικρό μια μπανάνα και φύγαμε για σμ

18. Γυρίσαμε, τακτοποιήσαμε τα πράγματα (ναι... μαζί με το μικρό)

19. Του έδωσα κι ένα μήλο (τρία τα φρούτα για σήμερα) και τον ετοίμασα για μπάνιο

20. Έβαλα τυροπιτούλες στο φούρνο

21. Τον έντυσα, του έκανα γάλα, μάζεψα το νεροχύτη (δεν είχα ασχοληθεί καθόλου σήμερα, κι όμως δεν είχε πάρα πολλά)

22. Έβαλα το πλυντήριο πιάτων να πλένει και έκανα καφέ για τον άντρα μου

23. Είπα στον άντρα μου να πάει το πάπλωμα στο πλυντήριο, για να βγει το πρωί

24. Κοίμισα το μικρό και έκατσα, επιτέλους, να φάω (γιατί δεν πρόλαβα να φάω το μεσημέρι...)

Αυτά για σήμερα...

Σας χαιρετώ...

Πάω να πέσω για ύπνο, γιατί αισθάνομαι κομμάτια...

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Ειρήνη μου, πολύ χαίρομαι που βρήκατε τι είναι αυτό που ταλαιπωρεί το φιογκάκι... Ελπίζω να το αντιμετωπίσετε όσο πιο γρήγορα γίνεται!!!

Να του δώσεις ένα φιλί από εμένα!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!:)

Σας διάβασα χτες αλλα αδυνατούσα να σας γράψω...

Θέλω να πω οτι χάρηκα και στεναχωρήθηκα μαζί Ειρήνη...Το σημαντικό είναι οτι δεν είναι σοβαρό θέμα υγείας.Απο την άλλη πλευρά θέλει προσοχή που είμαι σίγουρη πως θα το παλέψετε.Και έχεις απόλυτο δίκιο όταν λες οτι πρέπει να είμαστε κοντά με τα παιδιά μας...

Ravt και Γιωτάκι τι ωραίες φωτογραφίες μας βάλατε!!!

Εμείς καλά,βολτάραμε χτες το απόγευμα,είχαμε και κάτι ψωνάκια..

Ο μικρούλης έχει πάρτυ στο σχολείο σήμερα!

Σας φιλώ!

Καλημερα σας κοριτσια? Τι κανετε? Εγω εδω στη δουλεια , στο καθαρο και τακτοποιημενο μου γραφειο. Εχτες πηγα σπιτι και μεχρι να ξυπνησει ο μικρος ζυμωσα τον κιμα για τα μπιφτεκια κι εκατσα να πιω ενα καφε με την ησυχια μου. Εβαλα κι ενα πλυντηριο πιατων. Απο δουλειες δεν κανω πολλες αφου σε λιγες μερες θα γινουν εργασιες σπιτι και θα γινει μπαχαλο. Οταν ξυπνησε ο μικρος πηγαμε μια βολτα μεχρι τον Μουστακα και πηραμε ενα βιβλιο με τους μικρους ηρωες που του αρεσουν, ενα μπλοκ ζωγραφικης και καινουργια παιχνιδια για το μπανιο μας(καραβακι, χταποδακι, ψαρακι, καβουρακι), γυρισαμε και μπηκαμε για μπανιο, εκατσε μεσα κανα μισαωρο και τον εβγαλα με το ζορι, ενθουσιαστηκε! Μετα κατσαμε να φαμε, τακτοποιησα τα εκτος θεσης που ηταν πολλαααα και μαζεψα και μια σακουλα μεγαλη απο τα παιχνιδια του που το μονο που κανει ειναι να τα αδειαζει στο πατωμα και να τα παραταει. Μετα νανι! Χαλαρο απογευμα ειχαμε. Θελω να σκεφτω και πως θα οργανωσω τις ντουλαπες μας γιατι θα πρεπει να μεταφερθουν πολλα πραγματα απο το ενα δωμαατιο στο αλλο, καιρος λοιπον για χοντρο ξεκαθαρισμα!

Kαλημερα!!!!Τι κανετε ομορφες?

Ιωαννα σου εχω ιδεες,

http://www.littledeco.gr/wordpress/wp-content/uploads/2012/02/IMG_8086-682x1024.jpg

http://www.littledeco.gr/wordpress/wp-content/uploads/2012/11/BOYS-ROOM-4.jpg

http://www.littledeco.gr/wordpress/wp-content/uploads/2012/07/paidiko-domatio-1.jpg

http://www.littledeco.gr/wordpress/wp-content/uploads/2012/04/color-baby-4.jpg

Και πολλα αλλα βεβαια ,εαν μπεις στο σιτε ,και γενικως ψαξεις λιγακι ,θα βρεις ομορφα πραγματα.

Νασια εχθες ξεχασα να σχολιασω τις φωτο που μας εβαλες.Υπέροχες!Μπήκε η Ανοιξη στο καφε!

Γιωτα,πολλη δουλίτσα εκανες ,και τα συρταρια σου εγιναν σουπερ !Μπραβο!

Δομνινα ,περαστικα στον μικρο και με γεια το πλυντηριο!

Πιτσακι,καλά να περασετε σημερα στο πάρτυ!

Εχθες ευτυχως ο γιος διαβασε γρηγορα και ετσι μετα το καρατε πήγαμε σε μια φιλη μου να παιξει με το γιο της.Αργησαμε λιγακι να επιστεψουμε γιατι δεν ξεκολουσαν από το παιχνιδι και ετσι καναμε αγωνα δρομου για να καταφερουμε να κοιμηθει στην ωρα του.

Σημερα ξυπνησαμε νωρις και πήγε με το λεωφορειο στο σχολειο.Εγω ηπια το καφεδακι μου και ξεκιναω δουλίτσες.Σημερα εχουμε μακαροναδα με κοκκινη σαλτσα για μεσημεριανο ,οπότε ειμαι χαλαρη.Ηθελα να πάω για περπάτημα αλλα δεν ξερω αν θα τα καταφερω.Εχω καποιες ενοχλήσεις εν τω μεταξυ, και νομιζω πως τσιμπησα ουρολοιμωξη...Πινω πολλα νερα ,μπας και τη γλιτωσω.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Kαλημερα!!!!Τι κανετε ομορφες?

Ιωαννα σου εχω ιδεες,

http://www.littledeco.gr/wordpress/wp-content/uploads/2012/02/IMG_8086-682x1024.jpg

http://www.littledeco.gr/wordpress/wp-content/uploads/2012/11/BOYS-ROOM-4.jpg

http://www.littledeco.gr/wordpress/wp-content/uploads/2012/07/paidiko-domatio-1.jpg

http://www.littledeco.gr/wordpress/wp-content/uploads/2012/04/color-baby-4.jpg

Και πολλα αλλα βεβαια ,εαν μπεις στο σιτε ,και γενικως ψαξεις λιγακι ,θα βρεις ομορφα πραγματα.

Νασια εχθες ξεχασα να σχολιασω τις φωτο που μας εβαλες.Υπέροχες!Μπήκε η Ανοιξη στο καφε!

Γιωτα,πολλη δουλίτσα εκανες ,και τα συρταρια σου εγιναν σουπερ !Μπραβο!

Δομνινα ,περαστικα στον μικρο και με γεια το πλυντηριο!

Πιτσακι,καλά να περασετε σημερα στο πάρτυ!

Εχθες ευτυχως ο γιος διαβασε γρηγορα και ετσι μετα το καρατε πήγαμε σε μια φιλη μου να παιξει με το γιο της.Αργησαμε λιγακι να επιστεψουμε γιατι δεν ξεκολουσαν από το παιχνιδι και ετσι καναμε αγωνα δρομου για να καταφερουμε να κοιμηθει στην ωρα του.

Σημερα ξυπνησαμε νωρις και πήγε με το λεωφορειο στο σχολειο.Εγω ηπια το καφεδακι μου και ξεκιναω δουλίτσες.Σημερα εχουμε μακαροναδα με κοκκινη σαλτσα για μεσημεριανο ,οπότε ειμαι χαλαρη.Ηθελα να πάω για περπάτημα αλλα δεν ξερω αν θα τα καταφερω.Εχω καποιες ενοχλήσεις εν τω μεταξυ, και νομιζω πως τσιμπησα ουρολοιμωξη...Πινω πολλα νερα ,μπας και τη γλιτωσω.

Τελειες ιδεες, σ ευχαριστω πολυ!!! Εχω χρονο στη δουλεια να το μελετησω!

Με τα νερα αν ειναι κατι στην αρχη μπορεις να το αντιμετωπισεις, ευχομαι να μην ειναι τιποτα! Καλες δουλιτσες!

Ειρήνη, δύσκολο το θέμα του εκφοβισμού στο σχολείο και εύχομαι να το ξεπεράσετε γρήγορα. Δυστυχώς έχουμε πατώσει τελείως εδώ και πολλά βέβαια χρόνια και κοινωνικά σαν χώρα....Ενημέρωσε μας σχετικά για να ξέρουμε κι εμείς πως να εντοπίσουμε ή να υποψιαστούμε κάτι....Ελπίζω να του έχει περάσει ήδη η κοιλίτσα!

Καλαμάρι ευχαριστώ για την ενημέρωση για τις τσαντούλες, θα ψάξω όποτε μπορώ αν και δεν έχω πιστωτική εδώ και 2 σχεδόν χρόνια αλλά δεν έχω χρόνο για να πηγαίνω σε τράπεζες κιόλας για paypall και αιτήσεις και όλα αυτά....

Ravt ωραίες φώτο!

Δομνίνα με γεια το πλυντήριο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...