Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εσυ δεν μπαινεις γιατι διαγραφεις δουλειες, εμεις μπαινουμε αλλα προσθετουμε δουλειες χιχιχι!!!!

Περιμενουμε φωτο το γρηγοροτερο!!!

μπα.... απο τις 23(!) δουλειες εχω κανει τις 8, 5 ειναι του αντρα μου, 2 θελουν λεφτα, οποτε για αργοτερα, κ οι υπολοιπες για μενα....(δεν βλεπω να τελειωνει αμεσα η λιστα, ολο προσθετω...

Καλημερα!!!Εδω ειμαι και εγω τρεχατη αλλα και κεφατη!

Σημερα πήγα μετα από μερες το πιτσιρικι μου σχολειο.Ενα θα σας πω,από τα 23 παιδακια ηταν μονο τα 9!Εχει θερισει κοσμο αυτη η γριπη...

Πήγα για καφε με μια φιλη και μετα γυμναστηριο.Περασα από το μαγαζι που ψωνιζω τα παιδικα και κρατησα δυο σετακια καλοκαιρινα του μικρου για αργότερα.Πολύ μου εφτιαξε το κεφι με ολα αυτα τα χρωματα.Πήγα και μαναβικο και πέρασα και από τη μαμα μου.Μου εδωσε χορτα για πιττα και ηρθα σπίτι.

Μολις ηρθα ,Εφτιαξα ζυμαρι για την πιττα και εκανα προζυμι για παξιμαδια λαδενια.

Ετοιμασα την πιττα και ξεκινησα τα παξιμαδια ,τωρα τα εχω αφησει και φουσκωνουν.

Στην κουζινα επικρατει πανικος αλλα ευτυχως το υπολοιπο σπίτι ειναι μια χαρα.

Καλαμαρακι ,χαζεψα τους χαρταετους σου!Πολύ ομορφα! Η μικρη μαλλον εχει παρει την καλλιτεχνικη σου φλεβα..χαχαχα!Καλη δουλεια στο συζυγο ακι καλή προσαρμογη για εσας.Μπραβο και για το θεατρικο παιχνιδι.Δεν κουραζεται η μικρη ?

Ραβ ,πολύ καλή η οργανωση στα συρταρια σου ,μπραβο!Μας παρακινουν οι φωτο!

Νασια ,ζηλεψα τη μηλοπιττα ,πολύ μου αρεσει!Καλά να περασετε το απόγευμα.

Για τις ξυλινες επιφανειες ,δεν ξερω ποσο καλό κανει το μαλακτικο(και εγω το χρησιμοποιω μια στο τοσο),αυτο που ξερω ειναι πως με ολα αυτα ,αν καποια στιγμη θελησετε να φρεσκαρετε τα επιπλα σε μαραγκο ,αυτα δεν δεχονται το βερνικι ,ακομη και μετα από τριψιμο.Τα ντουλάπια ,τα κανω συχνα με ενα νωπό βετεξ και στεγνο πανι και μια στο τοσο,και αναλογα το λερωμα με λιγο απορρυπαντικο για ξυλινες επιφανειες.

Το κολπακι με το βαρπορισατερ και τη χλωρινη το κανω και εγω .

eTeNp3.pngeTeNp3.png

μπα.... απο τις 23(!) δουλειες εχω κανει τις 8, 5 ειναι του αντρα μου, 2 θελουν λεφτα, οποτε για αργοτερα, κ οι υπολοιπες για μενα....(δεν βλεπω να τελειωνει αμεσα η λιστα, ολο προσθετω...

εχεις κανει την αρχη οποτε μη φοβασαι θα τις τελειωσεις, εγω ουτε την αρχη δεν εκανα, να γραψω λιστα

Σημερα πήγα μετα από μερες το πιτσιρικι μου σχολειο.Ενα θα σας πω,από τα 23 παιδακια ηταν μονο τα 9!Εχει θερισει κοσμο αυτη η γριπη...

Πήγα για καφε με μια φιλη και μετα γυμναστηριο.Περασα από το μαγαζι που ψωνιζω τα παιδικα και κρατησα δυο σετακια καλοκαιρινα του μικρου για αργότερα.Πολύ μου εφτιαξε το κεφι με ολα αυτα τα χρωματα.Πήγα και μαναβικο και πέρασα και από τη μαμα μου.Μου εδωσε χορτα για πιττα και ηρθα σπίτι.

Μολις ηρθα ,Εφτιαξα ζυμαρι για την πιττα και εκανα προζυμι για παξιμαδια λαδενια.

Ετοιμασα την πιττα και ξεκινησα τα παξιμαδια ,τωρα τα εχω αφησει και φουσκωνουν.

Καλαμαρακι ,χαζεψα τους χαρταετους σου!Πολύ ομορφα! Η μικρη μαλλον εχει παρει την καλλιτεχνικη σου φλεβα..χαχαχα!Καλη δουλεια στο συζυγο ακι καλή προσαρμογη για εσας.Μπραβο και για το θεατρικο παιχνιδι.Δεν κουραζεται η μικρη ?

Για τις ξυλινες επιφανειες ,δεν ξερω ποσο καλό κανει το μαλακτικο(και εγω το χρησιμοποιω μια στο τοσο),αυτο που ξερω ειναι πως με ολα αυτα ,αν καποια στιγμη θελησετε να φρεσκαρετε τα επιπλα σε μαραγκο ,αυτα δεν δεχονται το βερνικι ,ακομη και μετα από τριψιμο.Τα ντουλάπια ,τα κανω συχνα με ενα νωπό βετεξ και στεγνο πανι και μια στο τοσο,και αναλογα το λερωμα με λιγο απορρυπαντικο για ξυλινες επιφανειες.

χρυσοχερα εισαι!!!

Σχολαω τωρα και παω στην πραγματικη δουλεια, το σπιτι!

Σε λιγες μερες που θ αλλαξουμε τα δωματια σκεφτομαι οτι σε αυτο που θα παει το παιδι μονο με την κουνια και την αλλαξιερα θα ειναι τελειως αδειο. Για πειτε καμμια προταση τι να κανω? Να παρω καποιο επιπλο? Αλλα θα πρεπει να ειναι κατι το οποιο θα μεινει μεγαλωνοντας

kalamaraki αυτο το μειγμα για το ξεσκονισμα κανει για ολα τα ξυλα? Δινεις ωραιες ιδεες και πραγματικα θελω να στματησω ν αγοραζω ενα σωρο απορρυπαντικα

Αυτο το τσαντακι το εχω κι εγω, μου το ειχε παρει μια φιλη μου. Βαριομουνα αφανταστα ν αλλαζω τσαντες γιατι βαριομουνα να μεταφερω πραγματα και ετσι τα εχω ολα εκει και η αλλαγη τσαντας εγινε οτι πιο ευκολο

Ιωάννα μου ειλικρινά δεν ξέρω, ειδικός δεν είμαι , όταν το είχα διαβάσει εδώ νομίζω πριν πολυυυυυ καιρό το έψαξα λίγο κ ανακάλυψα πως το χρησιμοποιούν πολύ οι ξένες σαν φυσικό καθαριστικό με πολλές εφαρμογές κ με άλλα μείγματα για διάφορους σκοπούς. Τώρα έγνοια μεγάλη δεν έχω , πάντως το χρησιμοποιώ σίγουρα πάνω από εναμιση χρόνο κ δεν έχω δει τίποτα στα έπιπλα μου σε αποχρωματισμούς κτλ Και δεν με πολυνοιάζει γιατί είναι ικεα....κ αν χαλάσει κάτι θα αντικατασταθεί εύκολα ;)

καλημερα! τι κανετε? ουτε σας εχω διαβασει ουτε εχω γραψει! εχω μπει σε mode οργανωσης κ διαγραφης διαφορων δουλειων απο την λιστα, γενικως πηζω.

μεσα σε ολα τα καθημερινα κ μη, κατεβασα τις κουρτινες τις κρεβατοκαμαρας μας, οι λεπτες ηδη κρεμαστηκαν κ τωρα σειρα εχουν οι χοντρες. καθαρισα κ τα αλουμινια κ τα τζαμια.

σας εχω πολυ υλικο με φωτος, αλλα ποτε?????

σας φιλω , ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Ωωωω τρομάζω τι λίστα θα μας βάλεις χε χε

Θέλουμε φώτοοοοοοοοοοοοο!!

Καλησπέρα κορίτσια,

τί όμορφα πράγματα είναι αυτά,τέλεια τακτοποιημένη τροφοθήκη,πολύ ωραίοι χαρταετοί ,σούπερ οργανωμένα καλλυντικά,μπράβο σας εγώ να δώ πότε θα τακτοποιήσω τα υλικά κατασκευών και τα εργόχειρά μου.

Σήμερα αφού έστρωσα τα κρεβάτια,έπλυνα κάτι βραδυνά,ετοίμασα πρωινά και κολατσιό και πήγα τα μικρά στο σχολείο,γύρισα έφτιαξα ένα τσαγάκι να πιώ και ξεκίνησα,καθάρισα το τζάκι,ξεσκόνισα,έκανα τα μπάνια,έβαλα σκούπα,σκούπισα τα μπαλκόνια και άπλωσα ένα νυχτερινό πλυντήριο με σκούρα,λιβάνισα,έβαλα φακές για το μεσημέρι,έφτιαξα μια μηλόπιτα και τώρα περιμένω να δέσει και η λεμονάδα,ψωμάκι ξέχασα να βάλω αλλά θα αγοράσουμε δεν έγινε και κάτι,σε λίγο θα βάλω και τυροπιτάκια να γίνονται και τώρα σας διαβάζω.Το απόγευμα έχουμε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στον δήμο οπότε πάλι θα λείπω θα μαζευτώ καλές 7.

Φιλιάααα

Νάσια του έδωσες κ κατάλαβε, τι καλούδια ετοίμασες!

Χρυσάκι τα παιδιά μου ολομόναχα τα έκαναν, εγώ τους δείχνω το πως να φτιάξουν το εξάγωνο ή τον ρόμβο κ το πως θα το συναρμολογήσουμε κ απλά ετοιμάζω τις ουρές κ τις συρράπτω όταν τελειώνει το καθένα. Αν δεν το μάθουν κ τα κάνω εγώ δεν έχει καμία απολύτως αξία.

Τώρα μετά την Καθαρά Δευτέρα θα κάνω Σαρακοστες συναρμολογούμενες .......μπρρρρρρρ εντάξει όχι σε όλες τις τάξεις ποιο πολύ στα μικρά

Έτσι λέω κ εγώ για τη μικρή πως κάτι πήρε, στην ηλικία της πάντως εγώ δεν έφτιαχνα αυτά που φτιάχνει εκείνη τώρα, θα δούμε ότι θέλει θα ακολουθήσει κ ας ξεπεράσει κ την μαμά της χαρά μεγάλη θα έχω :D

Κοίτα γυρνάει καθημερινά 4 παρά τέταρτο, έχει κοιμηθεί κ μιαμιση ώρα στο ολοήμερο. Οι δραστηριότητες της είναι 1 ώρα κάθε φορά, μπαλέτο κάθε Τρίτη Πέμπτη στις 6μιση κ Τετάρτη τώρα θεατρικό εργηστήρι στις 6 {γιατί είναι μεγάαααλη drama queen!!} . Οπότε προλαβαίνει, αποφορτίζεται ξεκουράζεται όσο είμαστε σπίτι, είτε χαζεύοντας παιδικά είτε ζωγραφίζοντας παίζοντας είτε μπριζώνοντας εμένα μη αφήνοντας με να κάνω αυτά που θέλω χαχαχα

Εξάλλου της έχω πει άπειρες φορές κ το ξέρει πως όταν θελήσει να σταματήσει επειδή βαρέθηκε/κουράστηκε/δεν θέλει άλλο ότι μπορεί να μου το πει κ σταματάμε. Ξέρει πως πάμε γιατί το θέλουμε όχι επειδή πρέπει.

Οπότε γυρνάμε πάντα έως τις 8 σπίτι, κάνουμε μπάνιο της μέρες του μπαλέτου ετοιμάζεται ,τρώει βραδινό κ πέφτει για ύπνο το αργότερο έως τις 9.

Προτιμώ να την έχω απασχολημένη έξω παρά να μαλώνουμε σπίτι κάθε μέρα όχι είδες τηλεόραση πρέπει να κλείσει τώρα κτλ οχι αυτό κ όχι εκείνο. Έτσι ευχαριστιέται κ εκείνη κ αποφορτίζομαι κ εγώ πίνοντας καφεδάκι παρά να είμαι κλεισμένη σπίτι.

Γύρισα από το σχολείο, έχω πήξειιιιιιιιιιιι στους χαρταετούς δεν αντέχω άλλο χαχαχα , έφαγα μάζεψα πιατάκια κ τώρα χαζολογάω έως να περάσει η ώρα κ να πάω να την πάρω από το σχολείο.

Διαφημίσεις

Γλυκές μου κορούλες καλησπέρα.

Είχα τρελή μέρα χθες, γι αυτό δεν πρόλαβα να μπω να σας μιλήσω.

Ελπίζω το μήνυμά μου να σας βρίσκει όλες καλά.

Επειδή έχω πολλά να μοιραστώ μαζί σας σήμερα, θα σας γράψω διαφορετικά μηνύματα για να μην γράψω ένα, τεράστιο.

Λοιπόν..

Το πρωί σηκωθήκαμε με το φιογκάκι και κάναμε και το τελευταίο σετ εξετάσεων. Το πήγα σχολείο και έφυγα για καφεδάκι με μία φίλη μου {τη διπλανή μου, στην 6η δημοτικού! :!: }.

Δυστυχώς, το φιογκάκι ξαναπόνεσε στο σχολείο, με ειδοποίησαν και τον πήρα νωρίτερα... :-( . Σκάσαμε από στεναχώρια με τον άντρα μου.

Ευτυχώς, είχαμε ραντεβού με τον γιατρό, ώστε να δει όλες τις εξετάσεις {που θα τις είχαμε στα χέρια μας μέχρι την ώρα του ραντεβού} και πήγαμε αφού τον ενημερώσαμε πως πονούσε και πάλι...

Τελικά όλη αυτή η ταλαιπωρία του παιδιού, με πόνο και τόσες εξετάσεις ήταν από τα κακάκια του.. χωρίς να είναι δυσκοίλιος {για να παει το μυαλό μας}, ίσα-ίσα, το παιδί ήταν γεμάτο κακάκια και το έντερο,όπως μας είπε ο γιατρός δίνει πολύ πόνο... :-( .

Και τι μας είπε βρε κόρες??? Πως επειδή δεν είναι δυσκοίλιος και δεν βλέπει κάποιο ανατομικό πρόβλημα, το πιθανότερο είναι να είναι θέμα άγχους...! Μας λέει επί λέξη

"Υπάρχει κάποιο πρόβλημα που πιέζει το παιδί? Κάποιο θέμα bullying που τον στρεσάρει? Σας το λέω γιατί το είχε περάσει κάποτε η κόρη μου και δίνω πολύ μεγάλη σημασία από τότε"!!!!

Εννοείται και υπάρχει τέτοιο θέμα στην τάξη μας, είχαμε και κρούσμα την περασμένη εβδομάδα {κάποιες κόρες γνωρίζετε} και μείναμε κάγκελο με τον άντρα μου! :shock::shock:

ΠΡΟΣΟΧΗ στα παιδάκια μας και να τα έχουμε από πολύ κοντά! ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ!

Δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλά που μπορούμε να κάνουμε στη συγκεκριμένη περιπτωση εκτός από το να έχουμε υπόθετα γλυκερίνης και για 1 εβδομάδα μόνο ένα σιρόπι, ώστε να "αδειάσει" η κοιλίτσα του παιδιού....

........................ δεν θα πω περισσότερα γι αυτό το θέμα αλλά τα παιδιά μας και τα μάτια μας ακόμα και εκει που πιστεύουμε πως κάνουμε οτι περνάει από το χέρι μας, κόρες.

777885dugw57gt25.gif

Καλησπερα κοριτσια μου!!!Τι κανετε?

Εγω ξυπνησα με ωραια διαθεση,αλλα εγιναν κατι πραματακια και ειμαι τσαντισμενη και αγχωμενη...τεσπα ολα καλα θα πανε...

Σημερα εκτος απο τα καθημερινα,τακτοποιησα την ντουλαπα του μικρου απο πανω μεχρι κατω,να φανταστειτε ξεκινησα στις 12:00 και τελειωσα στις 14:00...

Χρυσα μου μεγεια τα ρουχαλακια του μικρου!

Καλαμαρακι τι ωραιοι χαρταετοι!!!Σε καταλαβαινω! και εγω οταν δουλευα τετοιες εποχες επηζα χαρταετους,χριστουγεννιατικα,πασχαλινα κτλ....Για πες το κολπο με τις βουρτσες,γιατι δεν το ξερω.

Ravt τις ωραιες φωτο!!!!

Γιωτακι μπραβο για τις δουλιτσες!

Η μανα μας που ειναι????Θα τρεχει μαλλον στη δουλεια,ε?

Φιλακια!!!!

Γλυκές μου κορούλες καλησπέρα.

Εννοείται και υπάρχει τέτοιο θέμα στην τάξη μας, είχαμε και κρούσμα την περασμένη εβδομάδα {κάποιες κόρες γνωρίζετε} και μείναμε κάγκελο με τον άντρα μου! :shock::shock:

.

Ειρηνακη μου Καλησπερα!Και μολις αναρωτιομουν που εισαι!

Τι εννοεις?

Υπαρχει κατι που τον αγχωνει,φοβιζει στο σχολειο?

Αν ναι,εχεις μιλησει με τη δασκαλα του?

Ταυτόχρονα με τα θέματα του παιδιού, είχα και πολύ δουλίτσα... και έχω και σήμερα, που δουλεύω πρωί και βράδυ και αύριο και μεθαύριο. Ας έχουμε δουλίτσα γιατί τα οικονομικά μας....

Σήμερα λοιπόν, επέστρεψα από δουλίτσα και

Άπλωσα ένα νυχτερινό πλυντήριο με σκούρα

DSCN0387_zps8c0b0f90.jpg

Ετοίμασα φακούλες

DSCN0392_zps23c65e9a.jpg

Και εκανα "συνοδευτικό" με φετούλα, σαρδελίτσες και ελιές:

DSCN0391_zpsb64d67a1.jpg

Ετοίμασα ένα πλυντήριο με κοκκινόρουχα για την νύχτα

DSCN0389_zps76521015.jpg

Ξεσκόνισα όλο το σπίτι

Πότισα τα λουλουδάκια μου

Μάζεψα όλα τα εκτός θέσης

Αποστείρωσα τα υλικά μου, γιατί δουλεύω και πάλι το απόγευμα

Τώρα διαβάζουμε.

Σας φιλώ γλυκά

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Ειρηνη μου ,τι να πω??Που να φανταστει πως τα θεματα αυτα θα ειχαν ξεσπασμα σε κατι τετοιο? Μιλα ισως και στη γραμμη για το παιδι μηπως σου δωσουν καποιες συμβουλες ,ωστε να τον αποφορτισεις.Τα υπόλοιπα τα γνωριζεις και ειμαι σιγουρη πως κανεις ό,τι μπορεις.

Καλαμαρακι ,το καταλαβα πως τα παιδια τα φτιαχνουν ,ειναι ομως πολύ ομορφες κατασκευες ,γιάυτο και τα μπραβο.Πολλα παιδακια κουραζονται με τοσες δραστηριοτητες ,γιάυτο και το ειπα.Εφόσον το απολαμβανει ,πολύ καλά κανεις ,της δινεις ερεθισματα και το διασκεδαζετε και οι δυο!

Ιωαννα ,εαν επαιρνες καμια βιβλιοθηκη χαμηλη από ικεα?

Μπορεις να βαλεις τωρα καλάθια με πραγματα ,βιβλία ,παιχνιδια αλλα ακομη εαν την βαλεις διπλα στο κρεβατι -κουνια χρησιμοποιειται και ως κομοδινο.Αργότερα μπορεις να βαλεις ενα τραπεζακι δραστηριοτητων.Χρηματα να εχεις και από ιδεες,ότι θες!

Μαζεψα κουζινα ,φαγαμε,ξαναμαζεψα και τωρα ο μικρος διαβαζει.Σε λίγο θα φυγουμε για καρατε αλλα θελει μετα παρεα για παιχνιδι οποτε κατι μπορει να κανονισω...Θα δουμε.

Καλό απόγευμα!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

ειρηνη το καλο ειναι οτι δεν εχει θεμα υγειας για να πιασουμε τα θετικα, τωρα ως προς το αλλο θεμα πιστευω οτι καλο θα ειναι να του μιλατε πολυ να καταλαβαιτε τι τον αγχωνει ειτε αυτο εχει να κανει με τα μαθηματα ειτε με τους συμμαθητες και αναλογα να πραξετε. Πολυ με στεναχωρησε που υπαρχει τετοιο θεμα στο σχολειο. Ευχομαι ολα να πανε καλα και να ηρεμησει το παιδακι

Ιωαννα ,εαν επαιρνες καμια βιβλιοθηκη χαμηλη από ικεα?

Μπορεις να βαλεις τωρα καλάθια με πραγματα ,βιβλία ,παιχνιδια αλλα ακομη εαν την βαλεις διπλα στο κρεβατι -κουνια χρησιμοποιειται και ως κομοδινο.Αργότερα μπορεις να βαλεις ενα τραπεζακι δραστηριοτητων.Χρηματα να εχεις και από ιδεες,ότι θες!

Μαζεψα κουζινα ,φαγαμε,ξαναμαζεψα και τωρα ο μικρος διαβαζει.Σε λίγο θα φυγουμε για καρατε αλλα θελει μετα παρεα για παιχνιδι οποτε κατι μπορει να κανονισω...Θα δουμε.

Καλό απόγευμα!

θα ηταν υπερβολικο να επαιρνα κατευθειαν βιβλιοθηκη? ή θα ηταν προτιμοτερο να μεγαλωσει και να τη διαλεξει μονος του ?

Ειρήνη μου πολύ καλό που δεν είναι θέμα υγείας-οργανισμού τελικά...εντάξει το άγχος μπορεί να είναι συμπτωματικό ή εν πάση περιπτώσει μπορείτε να βοηθήσετε ωστε να μειωθεί....εννοείται για το θέμα bulling μιλάτε με τη δασκάλα - είμαι σίγουρη το χεις κάνει ηδη....

Ιωάννα πάρε ντουλάπα για το παιδικό, θα σου χρειαστεί σίγουρα...για το θέμα της καθαριότητας του γραφείου σου να πω και γω ότι κάθε μέρα που παω στο εργαστήριο περνάω πληκτρολόγιο-ποντίκι-γραφείο-καρέκλα μου με οινόπνευμα...μιλάμε μ έχουν πάρει στο ψιλό:tongue::tongue::tongue:

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Χαιρομαι που το θεματακι επανηλθε! Χρειαζομαι κι εγω αμεσα να οργανωθω και για το σπιτι κυριως αλλα και για να διαχειριστω τον λιγο χρονο που μου μενει μετα τη δουλεια και να μην πελαγωνω και να περνω περισσοτερο χρονο με τα παιδακια μου και οχι για τις δουλειες!

Πολύ χαίρομαι που το ακούω αυτό!

Υ.Γ. Με το καλό το πάρτυ της μικρής σου! ;)

Ααα και μια και περιμένω πώς και πώς την Ανοιξη δείτε τί όμορφο σαλόνι είναι αυτό:

spring-living-room-interior-design-ideas-14.jpg

αλλά και μια ωραία ιδέα για τα ποτιστήρια μας:

16466354857690688_YjYlPRMk_c+BHG.COM1.jpg

Αχ.. εβαλες την άνοιξη στα "μέσα" μου! :D:D

Αυτό όλο ξεχνάω να το γράψω, κάποιο κορίτσι με ρώταγε πως θυμάμαι τη λήξη των προϊόντων που αποθηκεύω στα βάζα.

Παλιότερα έβαζα κι εγώ ετικέτες επειδή όμως μου σπάγανε τα νεύρα κάθε φορά που έπιανα ένα βάζο και κάθε φορά που τα καθάριζα εξωτερικά, κατάργησα αυτό το σύστημα και κάνω αυτό:

beae9b9a-871b-48fa-9a7e-f3272c3897d2_zps0945992e.jpg?t=1393323934

Πω-πω τι τέλεια ιδέα!!!!!!!!

Ευχαριστούμε, Ρηνάκι μου!

Το Σάββατο,ναι απο τότε έχω να σας γράψω,ήταν μέρα καθαριότητας.Αισθάνομαι πολύ περήφανη και ήρεμη,αχ μάνα,γιατί ξεκαθάρισα κάτι που με απασχολούσε καιρό.Στο ντουλάπι κάτω απο τον νεροχύτη,λόγω έλλειψης χώρου στην κουζίνα και στο μπάνιο είχα στριμώξει απορρυπαντικά και λάδι:rolleyes:Δεν μου άρεσε και μετά απο σκέψη αποφάσισα και μετακόμισα τα απορρυπαντικά στην εξωτερική ντουλάπα.Έτσι κέρδισα έ:Pνα ολόκληρο ντουλάπι:)Ανοίγω να πάρω το λάδι ή το ξύδι και δεν εκνευρίζομαι,είναι πεντακάθαρο...απλά ανανεωμένο!Τώρα όσον αφορά τα απορρυπαντικά,όταν θέλω κάτι τα βάζω σε ένα μικρό καλαθάκι και όταν τελειώσω τα ξανατοποθετώ στη θέση τους.

Αχ,να σας πω και για τα καλλυντικά,και εγώ πέταξα μια μάσκαρα την οποία είχα πολυυυυυυυ καιρό(χρόνια:shock:) και άρχισε να μου κάνει διάφορα στα μάτια...οπότε χαλαρά στα σκουπίδια..Τώρα να δώ πότε θα πάρω καινούργια οεο...Αλλα απο το να μου κάνει καμια αλλεργια προτιμώ να μην έχω βλεφαρίδα κάγκελο για λίγο(θέλω να ελπίζω)...

Σας καληνυχτώ και ελπίζω να τα "πούμε" και αύριο.

Τέτοια ν' ακούω... τέτοια να διαβάζω! Ευγε για τις δουλίτσες σου!!!

Υ.Γ. Μπράβο που ξεφορτώθηκες τη μάσκαρα! Ειδικά αν ήταν παλιά, σίγουρα καλό δεν θα σου έκανε στα ματάκια.

κοριτσια βρηκα αυτο:http://www.faysbook.gr/site/swma-pneuma/askhsh/eisai-etoimh-na-idroseis-10lepto-entono-workout-me-sxoinaki

λεω να το δοκιμασω...το σιγουρο ειναι οτι θα μπουρδοκλωθω και θα πεσω και απο πανω θα ειναι ο μικρος και θα γελαει......

Λατρεμένο σκοινάκι.

Στο tae, στην αρχή του μαθήματος, μας βάζει η δασκάλα και κάνουμε τουλάχιστον 300 επαναλήψεις. Στην αρχή κουραζόμουν πολύ αν και κάναμε 50. Τώρα, δεν νιώθω να ζορίζω το κορμί μου καθόλου. Το λατρεύω !

Καλή αρχή!

Επιτέλους επέστρεψα!!!

Συντονίστηκα,βρήκα τους ρυθμούς μου,έβαλα προτεραιότητες και νομίζω ότι είμαι σε καλό δρόμο με όλα!;)

Χαίρομαι που πάλι θα συζητάμε για τα δικά μας και θα πορώνουμε η μία την άλλη γιατί η αλήθεια είναι ότι τελευταία είχα αποσυντονιστεί.:rolleyes:Δεν σας διάβασα αναλυτικά,μόνο λίγο αποσπασματικά ελπίζω όλοι να αισθάνεστε καλύτερα.

Κατάφερα μετά από πολύ καιρό να φτιάξω τα συρτάρια στο κομοδίνο μας,πέταξα μια γεμάτη σακούλα με μπούρδες(ακούς μάνααααα) και τώρα ειλικρινά τα χαίρομαι.Συνεχίζω να φτιάχνω ένα συρτάρι ή ντουλάπι την ημέρα(εντάξει όχι και κάθε μέρα αλλά τουλάχιστον 3-4 φορές την εβδομάδα) και ήδη με βοηθάει πολύ αυτό.

Σήμερα είχα εξωτερικές δουλειές το πρωί και γύρισα σπίτι κι έφτιαξα μια υπέροχη σούπα με λαχανικά και μπέικον και πριν λίγο τελείωσα σοκολατάκια(καινούρια συνταγή!)

Τώρα πηγαίνω για νάνι γιατί το πρωί θέλω να σηκωθώ πιο νωρίς από τη μικρή να κάνω δυο δουλίτσες.Καληνύχτα:D

Τι ωραία νέα είναι αυτά που μου γράφετε όλες? Μπράβο Ρηνάκι μου! ΜΠΡΑΒΟ!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...