Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Καλημέρα! Μήπως ο γιατρός σου ή η κλινική έχει να σε προμηθευσει κάποιες που μπορεί να τις έχουν αφήσει άλλες κοπέλες? Αθήνα βρίσκεσαι? 

Βρίσκομαι Θεσσαλονικη και η αλήθεια ειναι πως δεν τον ρώτησα. Οταν ομως ανέφερα πως δεν εχω πλεον φάρμακα για μια συμπληρωματικη διέγερση δεν μου είπε κατι. Θα χρειαστώ Gonal - Meriofert και Cetrotide αν υπαρχει κάποια κοπέλα που δεν τις χρειάζεται.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα!

Εγώ μικρή έκανα συνέχεια σπαστική βρογχίτιδα, με δύσπνοια κιόλας. Από μηνών μέχρι 6-7 χρονών μου λέει η μητέρα μου. Όποτε κρύωνα λίγο μου το γυριζε εκεί. Αλλά από το δημοτικό και μετά δεν ξαναέπαθα. Και δε θυμάμαι και τίποτα (οκ, σχεδον τίποτα:P) από όλη αυτή την ταλαιπωρία. Όλα κάποια στιγμή περνανε. Και δε θυμόμαστε και τίποτα. Μάλλον οι μαμάδες θυμόμαστε την ταλαιπωρία. Το σημαντικό είναι που την ξεχνάνε τα μικρά μας. :P

Το ξέρω και εγώ ήμουν από τα παιδάκια που αρρώσταιναν συχνά κυρίως από αμυγδαλίτιδες μέχρι ου τις αφαίρεσα και ησύχασα.Φέτος όμως είναι το κάτι άλλο.Πέρασε 6 ιω΄σεις κατά τις οποίες έκανε

6 φορές σπαστική βρογχίτιδα

5 φορές ωτίτιδα

4 λαρυγγίτιδα

2 φορές μικρές βρογχοπνευμονίες

και τις 3 φορές από τα Χριστούγεννα και μετά έκανε 5 μερες πυρετό στην καθεμία.:shock::mad::mad:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια!! Σας στέλνω τα φιλιά μου από ένα σπιτάκι με ολόλευκα και πεντακάθαρα παντζούρια χαχα :D :D Ουφ επιτέλους πάει κι αυτή η δουλειά..

Δεν έχω τον μικρό στο σπίτι, τον άφησα από εχθές στη μαμά μου γιατί πήγαμε μετά από πολύυυυ καιρό βόλτα με τον άντρα μου με τη μηχανή τα δυο μας :) Ευκαιρία λοιπόν σήμερα να κάνω μερικές δουλειές με την ησυχία μου..

Να σας συστήσω και τον καινούργιο μου έρωτα:

500_500_2011_3_28_11_46_16.jpg

Το πόσο με βόλεψε αυτή η θήκη δεν λέγεται! Ανοίγω τα πατάρια πάνω απ' τις ντουλάπες και χαζεύω :) Ήδη σήμερα ανέβασα τα μάλλινα..

miamama, πολύ ωραίο το μπλογκ σου και πολύ γέλασα με τη διαφήμιση..Τέτοιους άντρες δυστυχώς μόνο εκεί τους βρίσκεις! :D Μια απορία έχω βρε κοριτσάκι..Αυτοί οι Σουηδοί είναι όντως τόσο οργανωτικοί και χαρούμενοι;;

mamavasia, ξέχασα να σ' το πω τις προάλλες, ξετρελλάθηκα με τις γλάστρες σου! Γεια στα χέρια σου :)

miriki, πολύ ενδιαφέρουσα αυτή η gaps διατροφή, έχει πάρει το μάτι μου και ένα αντίστοιχο νήμα στο πάρεντς..Να σε ρωτήσω αν ξέρεις, η μαμά μου έχει ελκώδη κολίτιδα, πιστεύεις ότι θα την βοηθούσε συμπληρωματικά με την αγωγή της; Ρωτάω για να το ψάξω περισσότερο..

g8Sbp2.png

Αχ κορίτσια μου....

Μπήγα για 2 λεπτά να σας πω τα άσχημα νέα μου... :(:(

Ημασταν τόσο καλά... σηκωθήκαμε, πήγαμε τις βόλτες μας και μετά απευθείας στην πεθερά μου για φαγητό... και εκεί ο μικρός μου χτύπησε!!!

Ενα τοσο "απλό" χτύπημα... μπουρδουκλόθηκε και έπεσε με το σαγόνι στο πάτωμα... άρχισε να τρέχει τόσο αίμα... ζαλίστηκα από την μυρωδιά.... :?:cry::cry:... ο μικρός να τρέχει απαρηγόρητος... πρώτη φορά δεν μπορούσα να τον σταματήσω με τίποτα... έκλαιγε επί 45 λεπτά... η πεθερά μου να έχει φρικάρει, ο άντρας μου να του λέει "σταμάτα δεν είναι τίποτα", η αδερφή του άντρα μου να του λέει "έλα να σε παρω εγώ αγκαλιά"... ένας πανικός! Μου ρχόταν να τους βρίσω όλους!!!

Παίρνω το παιδί, λέω στον άντρα μου θέλει ράμματα, τουλάχιστον 1, είμαι σίγουρη. Ολοι να μου λένε πως υπερβάλΛω, εγώ τα νεύρα μου τα χάπια μου, τον παίρνω και φεύγουμε παμε στο ΙΚΑ Καλλιθέας που είναι ανοιχτά και μας λένε θέλει ράμματα, πρέπει να τον πάτε στο ΠΑΙΔΩΝ! Γουρλώνει τα μάτια του ο άντρας μου και με κοιτάει. Του λέω "άσε, θα στα χώσω όταν βρεθούμε μόνοι, πάμε στο Παίδων". :mad:

Πάμε στο Παίδων και τελικά του έκαναν 2 ράμματα. :cry::cry:

Τι να σας πω κοριτσια μου... αφου του βαλανε ενα σπρέυ-αναισθητικό, μας έβγαλαν έξω και μένα και τον πατέρα του και τον κράταγαν 3 για να του κάνουν τα ράμματα.... ο μικρός ούρλιαζε, έκλαιγε, φώναζε βοήθεια...!! :cry:

Εγώ ήθελα να κάνω εμετό... τέλοσπάντων, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα... έμεινα απ' έξω. Επιστρέψαμε σπίτι μας και κλείσαμε ραντεβού για τις 18 να βγάλει τα ράμματα. Τώρα που ήρθαμε είδα πως από την πίεση και τα κλάμματα του παιδιού έχουν σπάσει στη δεξιά του φατσούλα κάποια αγγειάκια και έχει μελανιάσει... Ρε παιδιά... έχω ψιλοφρικάρει αλλα το παίζω ήρεμη για το παιδάκι... :cry::cry::cry::cry:. Γιατί δεν αφήνουν τουλάχιστον την μάνα του παιδιού να του κρατάει το χέρι?

Συγνώμη που σας μαύρισα την καρδιά ήθελα να τα πω κάπου και δεν μπορώ να μιλήσω και στην φίλη μου στο τηλέφωνο γιατί ο μικρούλης είναι δίπλα μου! :cry::cry::cry:

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη μου περαστικά στον μικρό σου, φαντάζομαι την τρομάρα σου..! :( :(

Μέσα στο πρόγραμμα είναι όμως αυτά και δυστυχώς για τα αγόρια ακόμη περισσότερο..Ψυχραιμία θέλει μόνο σε αυτές τις περιπτώσεις, να μην τρομάζει και το παιδί..Το πιο σπαστικό βέβαια είναι που ο καθένας λέει τα δικά του εκείνη την ώρα..Κι εμένα μου τη δίνει αυτό :mad:

g8Sbp2.png

Διαφημίσεις

Αχ καλή μου, τι πέρασες? Σε καταλαβαίνω πολύ πολύ:-(. Περαστικά στο μικρό σου και άλλο κακό να μην σας βρει..

Φρίκη.. φρίκη Μυρτούλα μου! Και ήμασταν τόσο καλά... τόσο ήρεμοι! :?:?

Ευχαριστώ, από το στόμα σου...

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη μου περαστικά στον μικρό σου, φαντάζομαι την τρομάρα σου..! :( :(

Μέσα στο πρόγραμμα είναι όμως αυτά και δυστυχώς για τα αγόρια ακόμη περισσότερο..Ψυχραιμία θέλει μόνο σε αυτές τις περιπτώσεις, να μην τρομάζει και το παιδί..Το πιο σπαστικό βέβαια είναι που ο καθένας λέει τα δικά του εκείνη την ώρα..Κι εμένα μου τη δίνει αυτό :mad:

Ευχαριστώ βρε κοριτσάκι μου... :cry::cry::cry:

Η τρομάρα μου.. άστα! Τουλάχιστον έγιναν τα ράμματα.... :?:? .

777885dugw57gt25.gif

Περιποιήθηκα και τα νυχάκια μου με την βοήθεια της Ειρήνης -Ειρήνη καταπληκτικά είναι δεν χορταίνω να τα βλέπω αύριο θα κάνω ζήλιες στην αδερφή μου γιατί σίγουρα θα έχω καλύτερα νυχάκια από τα δικά της--κορίτσια η Ειρήνη κάνει τέλεια δουλειά και προπαντώς είναι φοβερός άνθρωπος και δεν είναι διαφήμιση απλά είναι η πραγματικότητα.

Αχ Νάσια μου, σ' ευχαριστώ για τα ζεστά σου λόγια! Μέσα από την καρδιά μου!

Ανθρωποι με το δικό σου, ζεστό χαμόγελο δεν κυκλοφορούν πολλοί ;) .

Οσο για τα νυχάκια... εννοείται να τα κάνεις "μόστρα" στην αδερφούλα, να μη νομίζει δηλαδή πως θα έχει εκείνη πάντα καλύτερα! Τώρα έχεις... Ειρήνη!!! :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Kαλημέρα κορίτσια,τι κάνετε?

Εμείς είμαστε στα ίδια και τώρα περιμένω πληροφορίες για κάποιον άλλο παιδίατρο σε κοντινή πόλη,να τον πάω αφού λείπει ο δικός μας.Περάσαμε πάλι μια δύσκολη νύχτα,δεν αντέχω να τον βλέπω αλλο έτσι.

Το σπίτι εννοείται πως ενώ το συγιρίζω,γίνεται πάλι μπάχαλο αλλα λίγο με νοιάζει,ας γίνει καλά το παιδάκι μου και θα τους βρούμε πάλι τους ρυθμούς μας.

Α ρε Χρύσα και συ... :? τι τραβάτε οικογενειακώς....!!! :cry::cry::cry:

Περαστικά, περαστικά και πάλι περαστικά!!! Ελπίζω να ήταν η τελευταία άσχημη νύχτα για φέτος!!! :?

777885dugw57gt25.gif

τι πάθατε βρε Ειρηνάκι μου...περαστικά στο παιδί. Στα καλά καθούμενα τι μπορεί να συμβεί...

έτσι είναι όλοι το μακρύ και το κοντό τους...

θυμάμαι πρωτοχρονιά πέρσι είμασταν στα πεθερικά στο χωριό, πάει στο μπάνιο της κουνιάδας η μικρή μου 2 ετών...βρίσκει ένα σπρέυ που δεν ξέρω καν τι είχε μέσα...άσπρο μπουκάλι χωρίς γράμματα...και ψέκασε στόμα και μάτια...εγκεφαλικό εγώ...όλοι ατάραχοι..."δεν είναι τίποτα"...και που ξέραμε αν είχε χλωρίνη ή βιακάλ μέσα? η κουνιάδα έλειπε...δίπλα στην τουαλέτα το βρήκε...τεσπά να μην τα θυμάμαι και συγχύζομαι...

χρύσα περαστικά και στο δικό σου παιδάκι.

μαριλού έτσι όπως τα λες είναι οι Σουηδοί,αν και δεν είμαι πολύ καιρό και δεν έχω γνωρίσει πολύ κόσμο! φαντάσου ότι τα καταστήματα ανοίγουν ότι ώρα θέλουν...10-11-12 κάθε μέρα...ευχάριστοι,χαρούμενοι,ήρεμοι!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια,

χρύσα81 περαστικά στο παιδάκι σου και κάνε υπομονή και θα περάσουν όλα να δείς που θα τα θυμάστε αργότερα και θα γελάτε.Εγώ όταν πήγαινα τετάρτη δημοτικού φρόντισα και αρρώστησα σε όλες τις γιορτές του σχολείου τί Χριστούγεννα,τί απόκριες, τί 25η Μαρτίου τί Πάσχα όλες μία γρίπη,μια ανεμοβλογιά μία ιλαρά μία μαγουλάδες εκανα την μάνα μου και έλεγε ώχ διακοπές σχολείου πάλι χάλια θα είναι και εγώ τώρα που σκέφτομαι ήμουν πολύ γκαντέμα.Πάντως όλα θα πάνε καλά.

Ειρήνη μου τί έπαθες κοριτσάκι μου.Και ίσα που σου έλεγα εχτές τα σχέδια των δικών μου.Είδες που σου έλεγα ότι χρειάζεται αναισθησία γιατί και που θα πάς στο Παίδων πάλι απέξω θα κάθεσαι και θα το ακούς που θα φωνάζει,αλλά σκέψου να είσαι μέσα να βλέπεις το μικρό σου να σπαράζει και άθελα σου να εμποδίζεις τους γιατρούς να κάνουν την δουλειά τους.Υπομονή και να δείς που θα περάσει και αυτό και να δείς που θα μεγαλώσει το αντράκι σου και θα λέει ιστορίες με τα ράμματα και θα παινέυεται στους φίλους του ότι δήθεν δεν πόνεσε καθόλου και ήταν πολύ γενναίος.

Περαστικά σας να είναι και πάλι και κάντε υπομονή γιατί τα μωράκια σας αν δουν ότι λιγοψυχήτε θα γίνουν χειρότερα γιατί εκτός του προβλήματος τους θα έχουν και τον φόβο και θα είναι χειρότερα.

Αχ βρε Ειρήνη τι κάζο ήταν αυτό! Αυτό το πράγμα με το παίδων να σε πετάνε έξω και να μένει το παιδί μέσα στην ανασφάλεια έλεος πια! Κι εμένα με έβγαλαν έξω για να του πάρουν αίμα και του μελάνιασαν και τα δυο τα χεράκια του. Κάτι πρέπει να κάνουμε γιαυτό.... Δε μπορεί τα παιδάκια να είναι χωρίς τη μανούλα τους μέσα και να φοβούνται διπλά.

Περαστικά κι αγύριστα.... Άντε και για λίγες μέρες θα χει και μόρτικο μουτράκι με τα ράμματα. Ζόρικο αντράκι!

sbxre6a2f.png

τι πάθατε βρε Ειρηνάκι μου...περαστικά στο παιδί. Στα καλά καθούμενα τι μπορεί να συμβεί...

έτσι είναι όλοι το μακρύ και το κοντό τους...

Ευχαριστώ Χριστινάκι μου... :(

Πραγματικά! Αυτό σκεφτομουν και γω όλη μέρα... τι μπορεί να σου συμβεί στα καλά καθούμενα... :?:?

θυμάμαι πρωτοχρονιά πέρσι είμασταν στα πεθερικά στο χωριό, πάει στο μπάνιο της κουνιάδας η μικρή μου 2 ετών...βρίσκει ένα σπρέυ που δεν ξέρω καν τι είχε μέσα...άσπρο μπουκάλι χωρίς γράμματα...και ψέκασε στόμα και μάτια...εγκεφαλικό εγώ...όλοι ατάραχοι..."δεν είναι τίποτα"...και που ξέραμε αν είχε χλωρίνη ή βιακάλ μέσα? η κουνιάδα έλειπε...δίπλα στην τουαλέτα το βρήκε...τεσπά να μην τα θυμάμαι και συγχύζομαι...

Τι να πω και γι αυτό που περιγράφεις??? Είναι να τρελαίνεσαι!!!:mad::-x:-x

Εμένα πάντως τ' άκουσε χοντρά η πεθερά μου! Μου γύρισε το μάτι! Ούτως ή άλλως, προσωπικά, έκανα στην αρχή της γνωριμίας μας, "συμφωνία" πως αν θέλει να την λέω "μάνα" θ' ακούει και τα στραβά! Δεν θα έχει μόνο τα "καλά". Σαν να ήταν κανονική μου μάνα. Και θα της λέω τα καλά {στα ώπα-ώπα την έχω} αλλά και θα τ' ακούει στα άσχημα...

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη μου τί έπαθες κοριτσάκι μου.Και ίσα που σου έλεγα εχτές τα σχέδια των δικών μου.Είδες που σου έλεγα ότι χρειάζεται αναισθησία γιατί και που θα πάς στο Παίδων πάλι απέξω θα κάθεσαι και θα το ακούς που θα φωνάζει,αλλά σκέψου να είσαι μέσα να βλέπεις το μικρό σου να σπαράζει και άθελα σου να εμποδίζεις τους γιατρούς να κάνουν την δουλειά τους.Υπομονή και να δείς που θα περάσει και αυτό και να δείς που θα μεγαλώσει το αντράκι σου και θα λέει ιστορίες με τα ράμματα και θα παινέυεται στους φίλους του ότι δήθεν δεν πόνεσε καθόλου και ήταν πολύ γενναίος.

Περαστικά σας να είναι και πάλι και κάντε υπομονή γιατί τα μωράκια σας αν δουν ότι λιγοψυχήτε θα γίνουν χειρότερα γιατί εκτός του προβλήματος τους θα έχουν και τον φόβο και θα είναι χειρότερα.

Α βρε Νάσια μου... όντως μου τα λεγες χθες!!! :?:?

Ευχαριστώ για την στήριξη!

777885dugw57gt25.gif

Αχ βρε Ειρήνη τι κάζο ήταν αυτό! Αυτό το πράγμα με το παίδων να σε πετάνε έξω και να μένει το παιδί μέσα στην ανασφάλεια έλεος πια! Κι εμένα με έβγαλαν έξω για να του πάρουν αίμα και του μελάνιασαν και τα δυο τα χεράκια του. Κάτι πρέπει να κάνουμε γιαυτό.... Δε μπορεί τα παιδάκια να είναι χωρίς τη μανούλα τους μέσα και να φοβούνται διπλά.

Περαστικά κι αγύριστα.... Άντε και για λίγες μέρες θα χει και μόρτικο μουτράκι με τα ράμματα. Ζόρικο αντράκι!

Αχ ρε Μιρικάκι... ο φιόγκος μου... και η Κόζα Νόστρα!!! :tongue::tongue::tongue: Μούρες με ράμματα!!! :tongue:

Πραγματικά κάτι πρέπει να γίνει μ' αυτό. Γιατί, ούτως ή άλλως, τι θα μπορούσε να κάνει μια μάνα αν απλώς έμενε μέσα να κρατάει το χεράκι του παιδιού? Ειδικά όταν πρόκειται για μικρά σε ηλικία παιδάκια...

Τι θα μπορούσα να κάνω? Να τον σηκώσω τη στιγμή που τον κρατούσαν 3? Ναι, θα έλιωνα μέσα μου αλλά θα ήμουν εκεί, κοντά στο παιδάκι μου, που δεν θα μ έχανε από τα μάτια του σ' αυτή την δύσκολη στιγμή του, που όλοι του φαινόντουσαν άγνωστοι και "εχθρικοί"... :cry::cry:. Τι να πω...? Αγύριστα να είναι!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...