Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλημερες σας καλες μου φιλες!!

καλημερα απο τις Σερρες!

λιγο καλυτερος ο καιρος απο εχθες!! τουλαχιστον να φτιαξει για το 3ημερο.....μουλιασαμε εμεις οι βορειοι.....

πιτσιπιτσι αρχισα το 5μηνο στις 30/12 κ πληρωθηκα την παρασκευη 21/2 !!:P

καλαμαρακι τσεπες !!! μουαχαχαχαχαχα:D

αλεξενια να χαιρεσαι το παλικαρακι σου!! γερος δυνατος κ καλοτυχος !!!

γιατι οπως μου ειπαν κ προχτες κ επεσα κατω απο τα γελια ...:

δεν χρειαζεται μονο υγεια κ λεφτα .......το παν ειναι κ η τυχη !!

Αυτοι στον Τιτανικο ειχαν κ λεφτα κ υγεια.......Τυχη δεν ειχαν !!!!!!!μουαχαχαχαχα!!!!!!

που εισαι μπρε???

ειρηνη μαμα?? τι εγινε με τις εεξετασεις του φιογκιδιου ??με το δικαστηριο σχετικα καλα αποτι διαβασα.......μακαρι!

χθες εκανα κοτοπουλακι με ριζακι στην γαστρα.......οι πατατες ογκρατεν φαγωθηκαν σχεδον ολες........ο συζυγος τρωει πολυ!!

και σιδερωσα αρκετα εχθες....πρωτη φορα....με λυπηθηκε ο αντρας μου που ειμουν μεσα στην τσατιλα κ ηθελε να με βοηθησει αλλά κρατησα χαρακτηρα για να το παιξω θυμα κ να μου κανει ολα τα χατιρια...μουαχαχα!

Παντως στο σπιτι ,η κουζινα ειναι παντα καθαρη γιατι μπαινουν αμεσως τα απλυτα στο πλυντηριο......αυτο που ειναι μονιμως χαλια ειναι τα ρουχα που πρεπει να μπαινουν στα συρταρια ή να στοιβαζονται διπλωμενα πανω στην συρταριερα στο παιδικο.............

φιλια σε ολες σας καλες μου φιλες!!!!!!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια !!

Χτες αργησα να γυρισω μια και ειχε γενεθλια φιλεναδιτσα και πηγαμε για φαγητο τα 2 μας ομορφα περάσαμε !!!

Μετα γύρισα και έκανα μαζεματα κτλ κτλ

και αρχισα να τακτοποιώ διαφορα πραγματάκια

Το πρωι σηκωθηκαμε με αρκετη θετική ενεργεια με τα αγορια μου

Σημερα έχει το παιδικο παρτυ με το σχολειο του Γιαννη

Σας φιλώ και ειμαι εδώ κοντά και σε λιγο θα βάλω ιδεες

ΕΙμαι χαρουμενη γιατι κατέληξα σε ένα μαρτυρικο για μια φιλη χχχ

Καλαμάρι μου τι ωραία πράγματα που ανέβασες!!!!

Θέλω να φτιάξω κι εγώ βαποριζατέρ για ξεσκόνισμα αλλά θα έβαζα μέσα μια στάλα μαλακτικό, εσύ βάζεις και σε αυτό λευκό ξύδι;

Εγώ θα ξανακάνω μάλλον σήμερα αυτό με τις βούρτσες/χτένες που είχες ανεβάσει γιατί είχα ενθουσιαστεί την προηγούμενη φορά, έλαμψαν...

Ακόμη δεν έχω αξιωθεί να τακτοποιήσω τα ντουλάπια του μπάνιου, τα κουτιά είναι στο γραφείο και με περιμένουν. Μόνο το καλαθάκι για τα κλειδιά κτλ κτλ έφτιαξα.

Εχθές γύρισα από την δουλειά στις 8.00 και βλέπω τις λεκάνες με τα ρούχα μισές σε μέγεθος...είχε έρθει η μανουλίτσα μου να δει την μικρή και πίνοντας τον καφέ της μου τακτοποίησε τα σιδερωμένα πάνω στο κρεβάτι σε ομάδες, δίπλωσε τα πλυμένα και σιδέρωσε τα ρούχα των κοριτσιών.

Σήμερα πρέπει να σιδερώσω οπωσδήποτε αυτά που μου δίπλωσε και το πλυντήριο που μάζεψα σήμερα το πρωί γιατί θα μου στείλει ένα τάπερ με γεμιστά ;):) :) άρα όχι μαγείρεμα για αύριο.....

Προσπαθώ να βρω ένα τσαντάκι οργάνωσης για να το έχω σε όλες τις τσάντες μου και δεν μπορώ.....

Επίσης πριζώθηκα από 4U & καλαμάρι και θα πάω κι εγώ να τις γράψω στην βιβλιοθήκη μας.....;) ;)

Ώρα για δουλειά!!!

Καλαμάρι μου τι ωραία πράγματα που ανέβασες!!!!

Θέλω να φτιάξω κι εγώ βαποριζατέρ για ξεσκόνισμα αλλά θα έβαζα μέσα μια στάλα μαλακτικό, εσύ βάζεις και σε αυτό λευκό ξύδι;

Εγώ θα ξανακάνω μάλλον σήμερα αυτό με τις βούρτσες/χτένες που είχες ανεβάσει γιατί είχα ενθουσιαστεί την προηγούμενη φορά, έλαμψαν...

Ακόμη δεν έχω αξιωθεί να τακτοποιήσω τα ντουλάπια του μπάνιου, τα κουτιά είναι στο γραφείο και με περιμένουν. Μόνο το καλαθάκι για τα κλειδιά κτλ κτλ έφτιαξα.

Εχθές γύρισα από την δουλειά στις 8.00 και βλέπω τις λεκάνες με τα ρούχα μισές σε μέγεθος...είχε έρθει η μανουλίτσα μου να δει την μικρή και πίνοντας τον καφέ της μου τακτοποίησε τα σιδερωμένα πάνω στο κρεβάτι σε ομάδες, δίπλωσε τα πλυμένα και σιδέρωσε τα ρούχα των κοριτσιών.

Σήμερα πρέπει να σιδερώσω οπωσδήποτε αυτά που μου δίπλωσε και το πλυντήριο που μάζεψα σήμερα το πρωί γιατί θα μου στείλει ένα τάπερ με γεμιστά ;):) :) άρα όχι μαγείρεμα για αύριο.....

Προσπαθώ να βρω ένα τσαντάκι οργάνωσης για να το έχω σε όλες τις τσάντες μου και δεν μπορώ.....

Επίσης πριζώθηκα από 4U & καλαμάρι και θα πάω κι εγώ να τις γράψω στην βιβλιοθήκη μας.....;) ;)

Ώρα για δουλειά!!!

Αχχχ οι μανούλες!! Η δικιά μου χτες τράκαρε....μόνη της...στον άδειο δρόμο χωρίς άλλα αμάξια...έσκυψε να πάρει κάτι ψιλά...της έφυγε το τιμόνι κ χτύπησε στις μπάρες μόνη της. Ουφφφφ ευτυχώς φορούσε ζώνη κ είναι καλά κ η ζημιά οκ ένα φτερό..κ ίιιισως κ η πόρτα.

Ναι Αφροδίτη βάζω ένα μέρος μαλακτικό, δυο μέρη ξύδι λευκό κ συμπληρώνω νερό. Ξεσκονίζω μόνο με αυτό κ τα ντουλάπια της κουζίνας κτλ αφήνει ένα λεπτό σατινέ στρώμα το μαλακτικό κ η σκόνη δεν πιάνει τόσο έντονα, φαίνεται έντονα την 7η 8η μέρα , αρνούμαι να ξεσκονίζω κάθε μέρα.... no way!

Καλά που το είπες για τις βούρτσες, καιρός να τις ξανακάνουμε χε χε θα το γράψω στο μπλοκάκι!

Τσαντάκι οργάνωσης θα βρεις σε εξευτελιστική τιμή στο ebay, στο ελλάντα όσο κ να το έψαξα δεν είχα βρει τότε.

http://www.ebay.co.uk/sch/Other-Womens-Accessories-/1063/i.html?_from=R40&_nkw=bag+organizer

Να πας να πας στις βιβλιοθήκες του δήμου σας δεν μπορεί κάποια προγράμματα θα κάνουν, κάνουν καλή δουλειά, είναι μια φορά τη βδομάδα κ είναι δωρεάν!

Σοφάκι σε ευχαριστωωωω ;)

Είδες Δήμητρα οι τσέπες....τι άλλο θα βρει κ θα μας κουβαλήσει καμιά μέρα απορώ!!

Φεύγω για μάθημα

Καλή συνέχεια σε όλες

Διαφημίσεις

Καλημερούδια στην παρέα! Ηλιόλουστη μέρα ξημέρωσε σήμερα και πολύ μου ανέβασε τα κέφια!

Χθες ήταν μέρα καθαριότητας, φόρτσαρα και έχω πεντακάθαρο σπιτάκι, αύριο θα κάνω συντήρηση γιατί Παρασκευή/Σάββατο έχω δουλίτσα και η Κυριακή είναι αφιερωμένη στην οικογένεια.

Στα έξτρα που έκανα εκτός απ τα γνωστά σε όλες μας (ξεσκόνισμα, σκούπισμα, σφουγγάρισμα, μπάνια, κουζίνα) ήταν να καθαρίσω την εξωτερική επιφάνεια του τζακιού με το γνωστό σφουγγαράκι-γόμα γιατί ήταν αρκετά λερωμένο.

Σήμερα εν μέσω χαζολογήματος θα τακτοποιήσω και θα καθαρίσω το ψυγείο μου.

Σας βάζω λίγες φώτο με τα βασικά ντουλάπια που συνήθως γίνεται χαμός και εύχομαι να εμπνευστεί έστω μια και να φτιάξει τα δικά της :wink:

Δυο απ τα 6 ράφια της τροφοθήκης μου. Όπως βλέπετε, δεν είναι όλα σε βάζα. Στόχος είναι κάποια στιγμή να είναι όλα!

DSCN2093_zpsa2819a53.jpg

Το απόλυτα δικό μου ράφι στο ντουλάπι του μπάνιου. Έχω πάρει ένα κουτί δώρου και στο κάτω μέρος του έχω βάλει κραγιόν και βερνίκια ενώ στο καπάκι του έχω βάλει σκιές, μολύβια, μάσκαρες, eyeliners κ.α. Έτσι τα έχω τακτοποιημένα πάντα. Σε άλλο κουτάκι πίσω τους έχω αξεσουάρ για το μανικιούρ, ενώ σε ένα 2ο κοκκαλάκια, τσιμπιδάκια, "οδηγούς" φρυδιών κ.α. Μπροστά μπροστά έχω αφήσει τα καθημερινά :wink:

DSCN2094_zpsfc1d1b06.jpg

Το συρτάρι με τα μαχαιροπίρουνα τώρα. Τα 4 συρτάρια της κουζίνας μου, είναι αρκετά βαθιά. Τυχαία, το "κουτί" για τα μαχαιροπίρουνα ήταν ελάχιστα μεγαλύτερο απ το συρτάρι μου. Θα μπορούσα να το "φάω" λίγο στις άκρες και να χωρέσει. Αποφάσισα όμως να το αφήσω ως έχει καθώς κάθεται στα χείλη του συρταριού και δεν ενοχλεί καθόλου στο κλείσιμό του.

DSCN2095_zps2ff4e582.jpg

Έτσι, από κάτω του υπάρχει άπειρος χώρος για αποθήκευση. Πήρα λοιπόν μια μικρή θήκη μαχαιροπίρουνων που είχα και έβαλα εκεί δευτερεύοντα εργαλεία της κουζίνας μου. Ομοίως και γύρω της, με μεγαλύτερα εργαλεία. Ιδού.

DSCN2096_zps806798b8.jpg

Καλή μέρα να χουμε!

YqE6p2.png

IqItp3.png

kalamaraki αυτο το μειγμα για το ξεσκονισμα κανει για ολα τα ξυλα? Δινεις ωραιες ιδεες και πραγματικα θελω να στματησω ν αγοραζω ενα σωρο απορρυπαντικα

Αυτο το τσαντακι το εχω κι εγω, μου το ειχε παρει μια φιλη μου. Βαριομουνα αφανταστα ν αλλαζω τσαντες γιατι βαριομουνα να μεταφερω πραγματα και ετσι τα εχω ολα εκει και η αλλαγη τσαντας εγινε οτι πιο ευκολο

Καλησπέρα κορίτσια,

τί όμορφα πράγματα είναι αυτά,τέλεια τακτοποιημένη τροφοθήκη,πολύ ωραίοι χαρταετοί ,σούπερ οργανωμένα καλλυντικά,μπράβο σας εγώ να δώ πότε θα τακτοποιήσω τα υλικά κατασκευών και τα εργόχειρά μου.

Σήμερα αφού έστρωσα τα κρεβάτια,έπλυνα κάτι βραδυνά,ετοίμασα πρωινά και κολατσιό και πήγα τα μικρά στο σχολείο,γύρισα έφτιαξα ένα τσαγάκι να πιώ και ξεκίνησα,καθάρισα το τζάκι,ξεσκόνισα,έκανα τα μπάνια,έβαλα σκούπα,σκούπισα τα μπαλκόνια και άπλωσα ένα νυχτερινό πλυντήριο με σκούρα,λιβάνισα,έβαλα φακές για το μεσημέρι,έφτιαξα μια μηλόπιτα και τώρα περιμένω να δέσει και η λεμονάδα,ψωμάκι ξέχασα να βάλω αλλά θα αγοράσουμε δεν έγινε και κάτι,σε λίγο θα βάλω και τυροπιτάκια να γίνονται και τώρα σας διαβάζω.Το απόγευμα έχουμε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στον δήμο οπότε πάλι θα λείπω θα μαζευτώ καλές 7.

Φιλιάααα

Καραολή Δημητρίου και Γούναρη γωνία;

Νομίζω έχω δει έναν κύριο πλανόδιο εκεί.

Nαι! :tongue:

Και στο δρομάκι πριν την Κ.Δημητρίου.

Δεν μπορώ να θυμηθώ πως λέγεται (πολύ μικρός δρόμος ), τον έχω δει και στα δύο σημεία.

Καλημέρα:)

Είμαι λίγο στο τρέξιμο σήμερα και αύριο...

Παρασκευή ξημερώματα φεύγουμε ταξιδάκι στα βόρεια:D

καλημέρα και από μένα!!

αντε και πέρασε η μισή δύσκολη Τετάρτη μου!Σήμερα ήρθα νωρίς σχολείο αρα δεν έκανα τίποτα στο σπίτι, το απόγευμα θα περάσω μια σκούπα και ενα πλυντήριο, τα λοιπά είναι οκ!

Ravt ωραίες φωτό!

καλαμαράκι χαρταετός και άγιος ο θεός ε?:tongue::tongue:και τα δικά μας εδω κάνουν τέτοια με τον εικαστικό...αχ ατυχία η μαμά σου ε?

kalamaraki αυτο το μειγμα για το ξεσκονισμα κανει για ολα τα ξυλα?

αυτό ηθελα να το ρωτήσω και γω...άραγε το μαλακτικό δεν φθίρει το ξύλο?Τι λέτε?

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα! τι κανετε? ουτε σας εχω διαβασει ουτε εχω γραψει! εχω μπει σε mode οργανωσης κ διαγραφης διαφορων δουλειων απο την λιστα, γενικως πηζω.

μεσα σε ολα τα καθημερινα κ μη, κατεβασα τις κουρτινες τις κρεβατοκαμαρας μας, οι λεπτες ηδη κρεμαστηκαν κ τωρα σειρα εχουν οι χοντρες. καθαρισα κ τα αλουμινια κ τα τζαμια.

σας εχω πολυ υλικο με φωτος, αλλα ποτε?????

σας φιλω , ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Καλησπέρα κορίτσια,

τί όμορφα πράγματα είναι αυτά,τέλεια τακτοποιημένη τροφοθήκη,πολύ ωραίοι χαρταετοί ,σούπερ οργανωμένα καλλυντικά,μπράβο σας εγώ να δώ πότε θα τακτοποιήσω τα υλικά κατασκευών και τα εργόχειρά μου.

Σήμερα αφού έστρωσα τα κρεβάτια,έπλυνα κάτι βραδυνά,ετοίμασα πρωινά και κολατσιό και πήγα τα μικρά στο σχολείο,γύρισα έφτιαξα ένα τσαγάκι να πιώ και ξεκίνησα,καθάρισα το τζάκι,ξεσκόνισα,έκανα τα μπάνια,έβαλα σκούπα,σκούπισα τα μπαλκόνια και άπλωσα ένα νυχτερινό πλυντήριο με σκούρα,λιβάνισα,έβαλα φακές για το μεσημέρι,έφτιαξα μια μηλόπιτα και τώρα περιμένω να δέσει και η λεμονάδα,ψωμάκι ξέχασα να βάλω αλλά θα αγοράσουμε δεν έγινε και κάτι,σε λίγο θα βάλω και τυροπιτάκια να γίνονται και τώρα σας διαβάζω.Το απόγευμα έχουμε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στον δήμο οπότε πάλι θα λείπω θα μαζευτώ καλές 7.

Φιλιάααα

Πολλα και ωραια πραγματα εφτιαξες, ευγε!

Nαι! :tongue:

Και στο δρομάκι πριν την Κ.Δημητρίου.

Δεν μπορώ να θυμηθώ πως λέγεται (πολύ μικρός δρόμος ), τον έχω δει και στα δύο σημεία.

Καλημέρα:)

Είμαι λίγο στο τρέξιμο σήμερα και αύριο...

Παρασκευή ξημερώματα φεύγουμε ταξιδάκι στα βόρεια:D

Αχ ποσο ζηλευωωω!!! Να περασετε τελεια ευχομαι!!!

καλημερα! τι κανετε? ουτε σας εχω διαβασει ουτε εχω γραψει! εχω μπει σε mode οργανωσης κ διαγραφης διαφορων δουλειων απο την λιστα, γενικως πηζω.

μεσα σε ολα τα καθημερινα κ μη, κατεβασα τις κουρτινες τις κρεβατοκαμαρας μας, οι λεπτες ηδη κρεμαστηκαν κ τωρα σειρα εχουν οι χοντρες. καθαρισα κ τα αλουμινια κ τα τζαμια.

σας εχω πολυ υλικο με φωτος, αλλα ποτε?????

σας φιλω , ελπιζω να ειστε ολες καλα!

εσυ δεν μπαινεις γιατι διαγραφεις δουλειες, εμεις μπαινουμε αλλα προσθετουμε δουλειες χιχιχι!!!!

Περιμενουμε φωτο το γρηγοροτερο!!!

Καλημερούδια!!!

Έλειπα για δουλίτσες σήμερα....φαγάκι έχω απο εχτές ψαρόσουπα!!

Απο δουλειές τίποτα γιατί βαριέμαι! χαχαχα

Και εγώ στο κλάμπ της βιβλιοθήκης!!! Μόλις πήρα τηλ στου Δήμου μας και θα πάω να γραφτώ!!! Θα το ρίξουμε στο διάβασμα φέτος όλες μαζί!

Γεια σας κορίτσια!!!!

Τι κάνετε; Σήμερα είχαμε ωραία λιακάδα και την εκμεταλλεύτηκα. Τίναξα τα ριχτάρια μου, αέρισα τα παπλώματα και έπλυνα παπλωματοθήκες και δυο κουβερτούλες που έχουμε για το χουζούρεμα στον καναπέ.

Έκανα και τα καθημερινά μας και μαγείρεψα κοτοπουλάκι με λαχανικά για το μπέμπη και μπιφτέκια με πουρέ για μας. Έβρασα και μπρόκολο για σαλάτα οπότε είμαι έτοιμη. Αύριο θα κάνω εξωτερικές δουλειές οπότε θα σβήσω άλλες δυο δουλίτσες από την λίστα με τις δουλειές που ''σέρνονται'' από όταν γέννησα.

Είχα και μια σημαντική νίκη!!! Έπεισα τον άνδρα μου ότι πρέπει να κάνει ένα ξεκαθάρισμα στη βιβλιοθήκη γιατί τα πράγματα του έχουν πιάσει όλο το χώρο και τώρα ανακατεύει και τη δική μου μεριά για να τα στριμώξει. Μου υποσχέθηκε ότι θα τα φτιάξουμε μαζί πριν το Πάσχα:D

Πάω να φάω και να ετοιμαστώ για δουλειά. Η Τετάρτη είναι η πιο βαρετή μου μέρα. Απέχει πολύ μακριά και από το προηγούμενο και από το επόμενο σκ.

ravT πολύ ωραία η τροφοθήκη σου!

καλαμαράκι η κόρη σου είναι θεά!!! Σκέψου πόση φαντασία έχουν τα παιδιά!

Νάσια πολύ ωραίες οι φωτο από το ανοιξιάτικο σαλόνι!

h6cQp3.png

Για να δειτε τι νοικοκυρα ειμαι και λογω αναδουλειας καθαρισα το γραφειο μου στη δουλεια, το τηλεφωνο, τα ραφια μου, τα συρταρια μου. Εχουμε καθαριστρια αλλα φοβαται τις δουλειες οπως ο διαολος το λιβανι κοινως τεμπελα μονο τα καλαθακια σκουπιδιων αλλαζει οποτε το ελαμψα το γραφειο μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...