Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Μμμμ, σε στιγμές μεγάλης κούρασης το έχω πει κ γω αυτό...

αυτο παντως το λεω σε στιγμες απιστευτης κι αδικαιολογητης γκρινιας. Μπορω να βγω εκτος εαυτου σε δευτερολεπτα ή οταν εχω πολλες δουλειες και το παιδι μαζι και ο συζυγος λειπει, με πιανει τρελα

Αυτό είναι ένα θέμα...

Εμείς εντελώς τυχαία από πλανόδιο το πήραμε.

Εχε το νου σου...

( Αθήνα μένεις; )

Ειρήνη μου, τα καλύτερα με το δικαστήριο εύχομαι.

Ελπίζω να κάνατε και τις εξετάσεις.

Αντε, να τελειώνει κι αυτό.

Αθηνα μενω, Μελισσια. Αυτος ο πλανοδιος σε ποια περιοχη ηταν?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτο παντως το λεω σε στιγμες απιστευτης κι αδικαιολογητης γκρινιας. Μπορω να βγω εκτος εαυτου σε δευτερολεπτα ή οταν εχω πολλες δουλειες και το παιδι μαζι και ο συζυγος λειπει, με πιανει τρελα

Αθηνα μενω, Μελισσια. Αυτος ο πλανοδιος σε ποια περιοχη ηταν?

Αχ, βρε Ιωάννα, στον Πειραιά ήταν.

Να σκεφτείς για πλάκα το πήραμε και τελικά έκανε αποδείχτηκε ο απόλυτος εξολοθρευτής ( δε θυμάμαι πόσο ακριβώς έκανε, θυμάμαι όμως πόσο αστεία μου φάνηκε η τιμή )

Εγώ πηγαίνω συχνά στον Πειραιά, αν τον πετύχω θα σου το πάρω.

Εχε όμως το νου σου κι εσύ, αποκλείεται να το πουλάει μόνο αυτός.

Εγώ θα σκεφτόμουνα να πάω και σε κανένα πανηγύρι μήπως το πετύχω.

Να σκεφτείς για πλάκα το πήραμε και τελικά έκανε αποδείχτηκε ο απόλυτος εξολοθρευτής ( δε θυμάμαι πόσο ακριβώς έκανε, θυμάμαι όμως πόσο αστεία μου φάνηκε η τιμή )

Εχε όμως το νου σου κι εσύ, αποκλείεται να το πουλάει μόνο αυτός.

Εγώ θα σκεφτόμουνα να πάω και σε κανένα πανηγύρι μήπως το πετύχω.

θα το εχω υπ οψιν μου ολο και σε κανενα πανηγυρι θα παμε. Αν τυχον πεσει στην αντιληψη σου παρτο και θα ερθω εγω να το παρω μη σε βαλω σε κοπο ταχυδρομειου.

λοιπον σημερα το απογευμα θα ειναι σπιτι οι γονεις μου και η πεθερα μου που σημαινει οτι το ντουλαπι με τα φαρμακα που ειναι κυριολεκτικα χαος θα δει ασπρη μερα.

Καλησπερα κοριτσια!Τι κανετε?

Εγω σηκωθηκα το πρωι και κατευθειαν μαζεψα τα πλυμενα πιατα και τα εβαλα στις θεσεις τους,συμαζεψα τους παγκους της κουζινας και εκανα πρωινα,στο μεταξυ ξυπνησε και ο μικρος,φαγαμε το πρωινο μας και αρχισε το παιχνιδι,εβαλα ενα πλυντηριο, καθαρισα 5 συρταρια στην κουζινα,επλυνα κατι λιγα πιατικα και περασα εξωτερικα τα ντουλαπια με βετεξ και ξυδι.Ντυθηκαμε και πηγαμε βολτουλα,περασαμε απο την βιβλιοθηκη και πηραμε 2 βιβλια,καναμε μια βολτα στα μαγαζια και αγορασα μια μπλουζα και πηγαμε για λιγο παιδικη χαρα και περασαμε απο την εκλησσια.Γυρισαμε,φαγαμε και τωρα ξεκουραζομαστε.

Το απογευμα θελω να μαγειρεψω ρυζακι και αρακα,να φτιαξω το ραφι με τα ρουχα του αντρα μου και ενα συρταρι στην τουαλετα και ελπιζα να βαλω και σιδερο γιατι σε λιγο θα με πνιξουν τα ασιδερωτα.....

Μιρτουλα πολυ ωραιο το παιχνιδι που σκεφτεσαι για τον μικρο σου!

Δημητρα σε καλη μερια!!!!!Καλα ψωνια!!!!!

Βρε κοριτσια εγω για τα οικιακα που λετε,να σας πω την αληθεια,εγω το εχω,δεν κουραζομαι πολυ,ισως επειδη εχω ενα παιδακι,νομιζω πως αν δουλευα θα ετρεχα σαν τον Βεγγο...ισως επειδη η δικη μου δουλεια ειχε πολυ προετοιμασια στο σπιτι,απο την αλλη νιωθω πως ναι εχω πολυ περισσοτερες δουλειες να κανω τωρα στο σπιτι αλλα αν δεν μπορω τωρα δεν θα μου παρει κανεις και το κεφαλι ενω οταν δουλευεις δεν μπορεις να πεις στο αφεντικο σου δεν μπορω τωρα,θα το κανω αυριο κτλ.Αν κοιμηθω το πρωι καμια ωριτσα παρα πανω οκ και τι εγινε,αν δουλευα ομως τι θα ελεγα?συγνωμη που αργησα αλλα χρειαζομουν λιγο υπνο παραπανω?Οχι οτι δεν μου λειπει η δουλεια μου αλλα και τωρα μια χαρα περναω!

Διαφημίσεις

Αφροδίτη[/b] εγώ στα σάμλα του ικέα αποθηκεύω εναλλάξ παπούτσια χειμερινά καλοκαιρινά

Πρέπει να φτιάξω την τροφοθήκη επειγόντως και να ξανακαθαρίσω την κουζίνα. Πριν από αυτά όμως πρέπει να βρουν τη θέση τους όοολα αυτά που σέρνονται σε σαλόνι και κουζίνα (τα παιδικά βλέπονται ακόμη' date=' το Υ/Δ μας οκ, το μπάνιο οκ, οι βεράντες ...τράτζικ σιτιουέισον).

Συγκατοικούλη κι εγώ έχω samla τις μεγάλες, ρηχές, ορθογώνιες με καπάκι για τα παιδικά παπούτσια. Τις αποθηκεύω κάτω από την κουκέτα.

Εννοείται πως η τροφοθήκη, τα περισσότερα ντουλάπια της κουζίνας (εκτός από πιάτα/ποτήρια) και τα μπαλκόνια μου δεν βλέπονται.......Στο πρόγραμμα και αυτά, σιγά σιγά...

Καραολή Δημητρίου και Γούναρη γωνία;

Νομίζω έχω δει έναν κύριο πλανόδιο εκεί.

Καλησπέρα!Τι κανετε?

Σας δσιαβασα αλλα πάλι δεν θυμαμαι πολλα.

Σημερα δεν ειχε και πάλι σχολειο ο μικρος και ετσι το πρωι αφου συμμαζεψα βγηκαμε βολτα.Καναμε δυο τρεις δουλειες ,πηγαμε και στον οδοντιατρο γιατι τον πονουσαν καποια δοντια,αλλα ολα καλά ευτυχως ,και μετα καφεδακι και κουνιες.

Για το μεσημερι ειχα κοκκινιστο κοκορα από την Κυριακη και προσθεσα πιλαφακι .

Φαγαμε ,

μαζεψα την κουζινα,

επλυνα καλά τους πάγκους ,

τιναξα τα ριχταρια ,

εβαλα σκουπα ,

εκανα ενα πέρασμα στο μπάνιο,

απλωσα ενα πλυντηριο ρουχα και μαζεψα τα στεγνα ,

ψευτοξεσκόνισα σαλόνι και κουζινα και το απόγευμα ηρθε η συνυφαδα μου και ηπιαμε καφεδακι.

Εφτιαξα μια χορτοσουπα για τα αγορια για βραδυνο,καναμε τα μπάνια μας και ο μικρος ηδη κοιμαται.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Γειά σας κορίτσια!

Ξεκίνησα απο τις 9 να σας γράφω:rolleyes:...

Αλεξένια να τοχαίρεσαι το παιδάκι σου!

Ειρήνη εύχομαι την καλύτερη έκβαση!

Μπιλάκι υπομονή και τα καλύτερα εύχομαι!

Δήμητρα μπράβο!Καλοξόδευτα!!!Σε πόσο διάστημα αν επιτρέπεται σε πλήρωσαν;

Αφροδιτάκι,Καλαμαράκι,Mamakonstantinou μπράβο για τις τακτοποιήσεις και τις αγορές σας!

Αν ξεχνάω κάποια μην με παρεξηγείτε...

Το Σάββατο,ναι απο τότε έχω να σας γράψω,ήταν μέρα καθαριότητας.Αισθάνομαι πολύ περήφανη και ήρεμη,αχ μάνα,γιατί ξεκαθάρισα κάτι που με απασχολούσε καιρό.Στο ντουλάπι κάτω απο τον νεροχύτη,λόγω έλλειψης χώρου στην κουζίνα και στο μπάνιο είχα στριμώξει απορρυπαντικά και λάδι:rolleyes:Δεν μου άρεσε και μετά απο σκέψη αποφάσισα και μετακόμισα τα απορρυπαντικά στην εξωτερική ντουλάπα.Έτσι κέρδισα έ:Pνα ολόκληρο ντουλάπι:)Ανοίγω να πάρω το λάδι ή το ξύδι και δεν εκνευρίζομαι,είναι πεντακάθαρο...απλά ανανεωμένο!Τώρα όσον αφορά τα απορρυπαντικά,όταν θέλω κάτι τα βάζω σε ένα μικρό καλαθάκι και όταν τελειώσω τα ξανατοποθετώ στη θέση τους.

Σήμερα είχαμε ένα μικρό ατύχημα με το μικρό μου,χτύπησε στη γωνία του τραπεζιού τηςκουζίνας το φρύδι του.Στεναχωρήθηκα...αχ να μην ακούει αυτό το παιδί.Ευτυχώς δεν είναι κάτι σοβαρό....

Μετά την δουλειά,αφού έφαγα και χαλάρωσα λίγο μετά την τρομάρα που πήρα,έκανα τα καθημερινά μου εκτός απο μαγείρεμα.Μας φρόντισε η πεθερά οπότε είμαι οκ για αύριο.

Αχ,να σας πω και για τα καλλυντικά,και εγώ πέταξα μια μάσκαρα την οποία είχα πολυυυυυυυ καιρό(χρόνια:shock:) και άρχισε να μου κάνει διάφορα στα μάτια...οπότε χαλαρά στα σκουπίδια..Τώρα να δώ πότε θα πάρω καινούργια οεο...Αλλα απο το να μου κάνει καμια αλλεργια προτιμώ να μην έχω βλεφαρίδα κάγκελο για λίγο(θέλω να ελπίζω)...

Σας καληνυχτώ και ελπίζω να τα "πούμε" και αύριο.

Καλησπερα κοριτσια μου!Εδω ειμαι παλι!

Τελικα το απογευμα δεν εκανα αυτα που ειχα σκεφτει αλλα μονο μαγειρεμα,απλωμα ρουχων και σιδερωσα σχεδον ολα τα ρουχα,μου εμεινα μονο 5 πουκαμισα αλλα δεν την παλευα αλλο...σιδερωνα απο τις 4:30 μεχρι 8:30 και ταυτοχρονα παιζαμε πολεμο με τον μικρο μου....αντιπαιδαγωγικοτατο...αλλα ριξαμε πααααρα πολυ γελιο,ειχαμε για οπλο ο καθενας απο μια κρεμαστρα και κυνηγιομασταν και αυτος που κυνηγαγε τον αλλον φωναζε:ταταααααααααν,ο μικρος ειχε ξεκαρδιστει στα γελια.....

Τωρα εχει πεσει ξερος για υπνο και εγω νιωθω κομματια,αν συνεχισουμε ετσι νομιζω δεν θα χρειαστει να ξανακανω διαιτα.....

Γειά σας κορίτσια!

Αφροδιτάκι,Καλαμαράκι,Mamakonstantinou μπράβο για τις τακτοποιήσεις και τις αγορές σας!

Το Σάββατο,ναι απο τότε έχω να σας γράψω,ήταν μέρα καθαριότητας.Αισθάνομαι πολύ περήφανη και ήρεμη,αχ μάνα,γιατί ξεκαθάρισα κάτι που με απασχολούσε καιρό.Στο ντουλάπι κάτω απο τον νεροχύτη,λόγω έλλειψης χώρου στην κουζίνα και στο μπάνιο είχα στριμώξει απορρυπαντικά και λάδι:rolleyes:Δεν μου άρεσε και μετά απο σκέψη αποφάσισα και μετακόμισα τα απορρυπαντικά στην εξωτερική ντουλάπα.Έτσι κέρδισα έ:Pνα ολόκληρο ντουλάπι:)Ανοίγω να πάρω το λάδι ή το ξύδι και δεν εκνευρίζομαι,είναι πεντακάθαρο...απλά ανανεωμένο!Τώρα όσον αφορά τα απορρυπαντικά,όταν θέλω κάτι τα βάζω σε ένα μικρό καλαθάκι και όταν τελειώσω τα ξανατοποθετώ στη θέση τους.

Σήμερα είχαμε ένα μικρό ατύχημα με το μικρό μου,χτύπησε στη γωνία του τραπεζιού τηςκουζίνας το φρύδι του.Στεναχωρήθηκα...αχ να μην ακούει αυτό το παιδί.Ευτυχώς δεν είναι κάτι σοβαρό....

Μετά την δουλειά,αφού έφαγα και χαλάρωσα λίγο μετά την τρομάρα που πήρα,έκανα τα καθημερινά μου εκτός απο μαγείρεμα.Μας φρόντισε η πεθερά οπότε είμαι οκ για αύριο.

Αχ,να σας πω και για τα καλλυντικά,και εγώ πέταξα μια μάσκαρα την οποία είχα πολυυυυυυυ καιρό(χρόνια:shock:) και άρχισε να μου κάνει διάφορα στα μάτια...οπότε χαλαρά στα σκουπίδια..Τώρα να δώ πότε θα πάρω καινούργια οεο...Αλλα απο το να μου κάνει καμια αλλεργια προτιμώ να μην έχω βλεφαρίδα κάγκελο για λίγο(θέλω να ελπίζω)...

Ωχ βρε πιτσακι μου περαστικα...μη στεναχωριεσαι αφου δεν ηταν κατι σοβαρο δεν πειραζει....

Εμενα τον 15αυγουστο επεσε στη γωνια στο τραπεζακι και τρεχαμε στο Παιδων για ραμματα....

Διαφημίσεις

κοριτσια βρηκα αυτο:http://www.faysbook.gr/site/swma-pneuma/askhsh/eisai-etoimh-na-idroseis-10lepto-entono-workout-me-sxoinaki

λεω να το δοκιμασω...το σιγουρο ειναι οτι θα μπουρδοκλωθω και θα πεσω και απο πανω θα ειναι ο μικρος και θα γελαει......

Επιτέλους επέστρεψα!!!

Συντονίστηκα,βρήκα τους ρυθμούς μου,έβαλα προτεραιότητες και νομίζω ότι είμαι σε καλό δρόμο με όλα!;)

Χαίρομαι που πάλι θα συζητάμε για τα δικά μας και θα πορώνουμε η μία την άλλη γιατί η αλήθεια είναι ότι τελευταία είχα αποσυντονιστεί.:rolleyes:Δεν σας διάβασα αναλυτικά,μόνο λίγο αποσπασματικά ελπίζω όλοι να αισθάνεστε καλύτερα.

Κατάφερα μετά από πολύ καιρό να φτιάξω τα συρτάρια στο κομοδίνο μας,πέταξα μια γεμάτη σακούλα με μπούρδες(ακούς μάνααααα) και τώρα ειλικρινά τα χαίρομαι.Συνεχίζω να φτιάχνω ένα συρτάρι ή ντουλάπι την ημέρα(εντάξει όχι και κάθε μέρα αλλά τουλάχιστον 3-4 φορές την εβδομάδα) και ήδη με βοηθάει πολύ αυτό.

Σήμερα είχα εξωτερικές δουλειές το πρωί και γύρισα σπίτι κι έφτιαξα μια υπέροχη σούπα με λαχανικά και μπέικον και πριν λίγο τελείωσα σοκολατάκια(καινούρια συνταγή!)

Τώρα πηγαίνω για νάνι γιατί το πρωί θέλω να σηκωθώ πιο νωρίς από τη μικρή να κάνω δυο δουλίτσες.Καληνύχτα:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ για να κάνω σχοινάκι θέλω πολύ χώρο....όποτε το δοκίμασα σε μικρό χώρο δεν μπορούσα! Πάντως είναι καλή γυμναστική!

H 4U που έχει χαθεί???????????? έχει καμία νέα της?????

Γειά σας κορίτσια!

κι εγω ετσι εχω κανει με το ντουλαπι του νεροχυτη, ειχα απορρυπαντικα και λαδι μαζι, καθε φορα που το ανοιγα μ επιαναν τα νευρα μου και τελικα τα εβαλα στην εξωτερικη ντουλαπα και σωθηκα.

Σαν να βλεπω ησυχια που ειστε ολες?

Εχτες επλυνα τα πινελακια μου αλλα δεν ξεκαθαρισα το ντουλαπι που ηθελα. Εκανα το απογευμα μια πρασοκυμαδοπιτα και pancakes και μετα μ επαιχα με το παιδι. Νυσταξα ομως απο πολυ νωρις, δεν μπορουσα να κρατησω τα ματια μου ανοιχτα και τελικα στις 10 κοιμηθηκα.

Mια μεγάλη απορία έχω και να δω αν θα λυθεί ποτέ: πως ένα μισάωρο φτάνει να ακυρώσει ώρες που έχεις ξοδέψει ( μέσα στη μέρα, μέσα στην εβδομάδα ) για να καθαρίσεις , να μαζέψεις, να οργανώσεις τα του σπιτιού;;;:shock:

Ρενατα μου....Ω ναι ναι....έλα ντε πως γίνεται? Προσωπικά το παθαίνω συνέχεια χε χε

Όσο για το ξύδι....στην αρχή με κορόιδευε ο χαζμπαντ που τα αγόραζα δυο δυο τα μπουκάλια...μετά όταν είδε πως σταμάτησα να αγοράζω όοοοολα τα υπόλοιπα καθαριστικά με ρωτούσε τι κ πως.

Τώρα έχω στο καλάθι με τα καθαριστικά μου

1. Μια συμπυκνωμένη χλωρίνη
  2. Ένα σπρει dr Beckman για το φούρνο
  3. Ενα cif κρέμα
  4. Ενα υγρό για σφουγγάρισμα
  5. Και δυο μπουκάλια λευκό ξύδι

Αυτά....! Και έχω φτιάξει μόνη μου

Ενα μπουκάλι με βαποριζατέρ με χλωρίνη κ νερό διαλυμένη για την τουαλέτα ή οτιδήποτε άλλο.

Ένα μπουκάλι με βαποριζατέρ με ξύδι, μαλακτικό νερό για ξεσκόνισμα κ.α.

Αυτά τα πολλά χε χε :rolleyes::tongue:

Κων/μαμά σε εμάς πάντως το ρύζι ΔΕΝ περισσεύει ποτέ χε χε μεγάλοι ρυζοφάγοι είμαστε με την μικρή μου

Για τα ρούχα, υπάρχει στο σουπερ ένα φακελάκι του dr Beckman για αυτές τις περιπτώσεις, θα στην επαναφέρει ή με μια ή με δυο πλύσεις, κ βάλε καλού κακού κ μια χρωμοπαγίδα για τις λωρίδες τις χρωματιστές, το έχω κάνει αααπειρες φορές

Γιωτάκι ναι έφυγε ο χαζμπαντ προχθές...όλα καλά :D:D

Τα συλλυπητήρια μου για την μαμά του κουμπάρου σας

Μυρτούλα ναι αυτό είναι το μαγαζί στο στενό του παραδοσιακού ;)

Αφροδίτηηηηηηηηηηηηη τέλειες οι αγορές αναμένω φώτο με τις τακτοποιήσεις σου!! Περαστικά σας κιόλας :D

Βασιλική welcome back!!

Christine κ εγώ αντικατέστησα όλα τα πλαστικά με γυάλινα τάπερ, μπορείς να εκμεταλευτείς τις κατά περιόδους εκπτώσεις που βάζει το καρφουρ σε είδη κουζίνας πχ με 20 κ 50 % κ έτσι να τα πάρεις ποιο φθηνά. Πάντως στο τζάμπο, έχει μια μάρκα ιταλική που την έχει κ στο Αβ κ στο καρφουρ αλλά το τζάμπο τα έχει πολυυυυυυ φθηνότερα, έχει με χρωματιστά καπάκια κ με μπλε, τα έχω κ τα δυο είδη δυο χρόνια κοντά κ είναι σε άριστη κατάσταση. Το μόνο που κάνω , δεν πλένω τα καπάκια τους στο πλυντ. πιάτων αλλά στο χέρι.

Όσο για την τακτοποίηση έχεις δίκιο, αλλά τα οφέλη από τα πλαστικά είναι περισσότερα :D

Χρύσαααααααααα μιαμμμμ για τα σαλιγκάρια!!!

Αλεξιάνα να χαίρεσαι το αγόρι σου πολύχρονος!!

Όσο για το λάστιχο, νομίζω εδώ το είχα γράψει, είχα δοκιμάσει τα πάντα ότι μπορείς να φανταστείς κ τελικά βγήκε με επίμονο τρίψιμο κ σόδα φαγητού!

Εκανα μια πάστα , λίγο ελάχιστο νερό κ σόδα κ την έβαζα στο λάστιχο κ έτριβα, χρειάστηκε αρκετές επαναλήψεις τρεις νομίζω αλλά τώρα έχει φύγει όλο κ είναι σαν καινούργιο ;)

Αυτό όλο ξεχνάω να το γράψω, κάποιο κορίτσι με ρώταγε πως θυμάμαι τη λήξη των προϊόντων που αποθηκεύω στα βάζα.

Παλιότερα έβαζα κι εγώ ετικέτες επειδή όμως μου σπάγανε τα νεύρα κάθε φορά που έπιανα ένα βάζο και κάθε φορά που τα καθάριζα εξωτερικά, κατάργησα αυτό το σύστημα και κάνω αυτό:

beae9b9a-871b-48fa-9a7e-f3272c3897d2_zps0945992e.jpg?t=1393323934

Πολύυυυυυυ έξυπνο βολικό μπράβο!! Μου έδωσες ιδέα τρελή!!!

Στα δικά μας τώρα

Λίγο αποδιοργανώθηκα τις προηγούμενες μέρες, μάζευε κ ο χαζμπαντ τα πράγματα του τελευταία στιγμή...εχμμ....ναι ασχολίαστο, Έλενα που είναι αυτό,,,,,,Έλενα εκείνο??? γκρρρρ

Το Σαββατοκύριακο δεν έκανα τίποτα άλλο πέρα της καθαριότητας την Παρασκευή , βόλτες κ προετοιμασία του χαζμπαντ.

Την Δευτέρα ξεπροβοδίσαμε τον χαζμπαντ με την μικρή, κ περάσαμε από τους γονείς μου κ κάτσαμε

Χτες τρεχάτη μέρα....τα κλασικά πρωινά κ βουρ σχολείο

Έκανα συμφωνία με τους γονείς μου να παίρνουν τη μικρή εκείνοι τις Τρίτες που έχω 7ωρο για να ξαπλώνω λίγο κ έτσι γύρισα στις 2μιση έφαγα κ έβαλα πλυντ. ρούχων κ στεγνωτήριο με το απογευματινό κ μετά ξάπλωσα.

Πήγα πήρα τη μικρή να πάμε μπαλέτο, ήπια ένα εσπρεσάκι εκεί

Και μάλλον με αναστήλωσε χε χε γιατί γυρίσαμε κάναμε μπάνιο, παραμύθι γάλα νάνι η μικρή κ εγώ μαγείρεψα τσακ μπαμ μοσχαράκι λεμονάτο με ρύζι, συμμάζεψα το στεγνωτήριο του απογεύματος κ έβαλα νέο πλυντήριο με πετσέτες, σκούπισα με σουίφερ, μάζεψα κ έπλυνα πιάτα κτλ πέρασα πάγκους

Τελείωσα με αυτά στις 9μιση κ έβαλα να σιδερώσω είχα λίγα κ όταν τελείωσα κ με το σίδερο έκανα μια γύρα στο σπίτι, μάζεψα ότι βρήκα, πέρασα πανάκι το μπάνιο κ έκατσα να δω λίγο τηλεόραση κ νωρίς για νάνι.

Γενικά είχα πολύ φορτσάρισμα βρε παιδί μου...τι σου κάνει ο απογευματινός ύπνος ε?

Σήμερα πουρνό πουρνό 6 κ 15 ξύπνημα, ετοίμασα τσάντες φαγητά ταπερ

Έβρασα αυγουλάκια να φάμε κ γάλα

Ξύπνησα τη μικρή ετοιμάστηκε , έφαγε , έκανα καφεδάκι

Την πήγα σχολείο κ όταν γύρισα συμμάζεψα το στεγνωτήριο, τις πετσέτες του χθεσινού μας μπάνιου, αέρισα κ τώρα θα στρώσω κρεβάτια.

Με πρηζώσατε κ ζήλεψα κ εγώ με τα καλλυντικά κ τα συναφή νεσεσέρ κτλ κ τα έγραψα κ εγώ στο μπλοκάκι μου να τα κάνω :tongue:

Σήμερα έχουμε το πρώτο μάθημα Θεατρικού εργαστηρίου που έγραψα τη μικρή στη βιβλιοθήκη μας κ θα διαρκέσει δυο μήνες, οπότε γεμίσαμε τις Τρίτες Τετάρτες κ Πέμπτες με μπαλέτο κ το θεατρικό κ αφήσαμε τις Δευτέρες κ τις Παρασκευές για βόλτες κ ξεκούραση να μη μας φάει κ το μέσα δεν το αντέχω έστω κ έτσι μια βόλτα για μιαμιση ώρα καλή είναι κάνει κ η μικρή κάτι που της αρέσει βλέπει τις φίλες της κ πίνω κ εγώ καφεδάκι με τις μαμάδες ;)

Αχχχ να σας δείξω κ κάτι να γελάσετε....σήμερα το πρωί ετοίμαζα το μπουφάν της κ κάνω να δω τις τσέπες....κ ιδού τι βρήκα...κλαδάκια,,πετραδάκια,,,χαρτάκια....σελοφάν... ω μοντιέ!!!

20140226_081332_zpsisb3lcsm.jpg

Στην ερώτηση μου τι τα θες όλα αυτά βρε?

Μα για να κάνω κατασκευές ρε μαμα!!!:shock::shock:

Μάλιστα.....πρέπει να βάλω όρια στα υλικά της χαχαχα

Α κ να οι χαρταετοί που ετοιμάσαμε στο σχολείο, έχω 16 τμήματα των 22 παιδιών κ από την προηγούμενη εβδομάδα κανω συνέχεια ουρές χαρταετών έχω πήηηηηηηηηηηξει!!

collage_20140221093529034_zpse7mgdriu.jpg

Καλή μέρα να έχετε όλες :D:D

Αααα κ περαστικά σε όποιον μου ξέφυγε στα μηνύματα ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...