Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Χτες γυρισα απο την δουλεια πηγα και πηρα τον μικρουλη απο τα Αγγλικα και μετα έκανα τα εξης:

1. Η μαμα Ειρηνη μας εχει πει να τα κρατάμε όλα τα φαγητα ( :) )Ειχε περισεψει κοκκινιστο κρέας και εφτιαξα και λαδερα φασολάκια και εβαλα και το κρέας,μμμ εγινε

2. Μαζεψα κουζινα και τουαλέτες

3. Ξυδιασα νεροχυτες

4. Μπανακι στον μικρο και φαγητο

Λιγο μαλώσαμε χτες και σήμερα σηκώθηκε ο γλυκουλης μου και μου ειπε οτι μαμα άλλη φορα θα ειμαι καλό παιδι

Το γλυκο μου

5.Μετά τελειωσα κατι δειγματα για μαρτυρικά

6. Τελειωσα Μαρτης - βραχιολάκια

7.Εκανα μπανάκι και Ξαπλωσα

Ξεχασα να σας πω ο σιδηρος πάλι χάλια και η φεριτινη μου, για αυτο δεν εχω κουράγια

Σήμερα εχει γενεθλια η κολλητουλα και θα βγουμε για καφέδάκι μετά την δουλεια

Πάντα βγαινουμε τα 2 μας για καφεδακι ή για φαγητο αυτην την μερα

Σας φιλώ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οχι, δεν δουλευω, εχω απο τον Νοεμβριο που καθομαι.

Κανω την πιο σκληρη" εργασια" : ΟΙΚΙΑΚΑ.χαχαχαχα

μην το γελας καθολου, ειναι σκληρη. Πολλες φορες λεω να παω στη δουλεια να ξεκουραστω

O ΕΦΕΤ εντόπισε ακατάλληλα πλαστικά πιάτα στο συγκεκριμένο μαγαζί, νομίζω χτες βγάλανε την ανακοίνωση.

Οταν πας βεβαιώσου ότι έχει αποσυρθεί η συγκεκριμένη παρτίδα.

Καλημέρα:)

Ωχ καλα που μου το ειπες! :confused:.. Αν και μαλλον χαρτινα θα επαιρνα.. Παω να δω την ανακοινωση...

2Uuep2.pngI8Ayp2.png

μην το γελας καθολου, ειναι σκληρη. Πολλες φορες λεω να παω στη δουλεια να ξεκουραστω

Εγω το λεω παντα οτι τα ΣΚ κουραζομαι διπλα απ, ο,τι τις καθημερινες :tongue:

2Uuep2.pngI8Ayp2.png

Καλημέρα κορίτσια,

τί κάνετε;Σήμερα ο καιρός δεν έχει και πολλά κέφια μία μπαίνει μία βγαίνει ο ήλιος αλλά που θα πάει θα έρθει και η Ανοιξη.

Σήμερα δεν έχω να κάνω και πολλές δουλίτσες μιας και εχτές ξεπατώθηκα.Τώρα που δεν δουλεύω έχω φροντίσει και πηγαίνω εναλλάξ τις μέρες στις δουλειές δηλαδή μια ξεπατώνομαι μια κάθομαι.

Ετσι σήμερα σηκώθηκα,ετοίμασα πρωινά,ετοίμασα κολατσιό για τα παιδιά στο σχολείο,ξύπνησα τα μικρά,τίναξα και έστρωσα τα κρεβάτια,έπλυνα κάτι βραδυνά και τα πρωινά των παιδιών,πήγα στο σχολείο,πήγα με την μαμά μου για κάτι δουλειές,γύρισα άδειασα το χθεσινομεσημεριανό πλυντήριο πιάτων,καθάρισα το τζάκι μιας και εχτές ψιλοκρυώναμε και το ανάψαμε,έστρωσα ριχτάρια και τώρα ετοιμάζω φρουτάλια για το μεσημέρι.Την συνταγή την πήρα από εδώ:

http://olgascuisine.blogspot.gr/2014/02/blog-post_22.html ελπίζω να φάνε τα μικρά γιατί έλεος κάθε μέρα,έκανα μια ανάρτηση στο μπλογκ του συλλόγου για το σκάκι και αφού σας διάβασα θα πάω να κεντήσω λίγο γιατί με τρώνε τα χέρια μου και δεν ξέρω τί να κάνω.

Ααα και μια και περιμένω πώς και πώς την Ανοιξη δείτε τί όμορφο σαλόνι είναι αυτό:

spring-living-room-interior-design-ideas-14.jpg

αλλά και μια ωραία ιδέα για τα ποτιστήρια μας:

16466354857690688_YjYlPRMk_c+BHG.COM1.jpg

Διαφημίσεις

εδω ειμαι κ εγω!!:P:pσημερα εχει γενεθλια το αντρακι μου,ποτε εφτασε 3 χρονων!!!καναμε χτες ενα παρτακι κ θα κανει κ στο σταθμοφορα.

Να τα εκατοστήσει και να τον χαίρεστε!

Αφροδιτακι περαστικα στο κοριτσακι σου..μηπως την πειραξε κατι?γιατι φανταζομαι οτι αν ηταν γαστρεντεριτιδα θα εκανε και διαρροια ή θα συνεχιζοταν ο εμμετος..τεσπα οπως και να εχει το σημαντικο ειναι οτι τωρα ειναι καλα..

Δεν ξέρω.... μπορεί κιόλας γιατί την Κυριακή έφαγε πολλά γλυκά και βλακείες από περίπτερο, μαλλί της γριάς και τέτοια. Είχα πάρει μαζί μου μπισκότα DIGESTIVES αλλά με τα άλλα παιδιά παρασύρθηκαν και αυτές και δεν ήθελα να τις στενοχωρήσω.

Σήμερα ήπιε γάλα το πρωί και μέχρι τώρα μια χαρά. Της έφτιαξα κοτόσουπα αυγολέμονο και αύριο θα πάει κανονικά σχολείο.

ειμαι παντου κ πουθενα:tongue:

κ εμενα μου λειπετε αλλα ψαχνω κ παλι τους ρυθους μου...

τα πανω κατω ξανα

δουλεια απο παρτ ταιμ 4ωρη, εγινα 10ωρη κ χωρις ρεπο...:rolleyes:

ο μικρος αρρωστος

η μαμα νοσοκομειο (χαλια)

εγω αντεχω σερνομενη...

το σπιτι ειναι σε καλη κατασταση αλλα οχι τελεια.

κανω οτι μπορω κ οτι αντεχω γενικως τα κανω ολα κ συμφερω:rolleyes:

ως τοτε(πότε??:confused:) μαλλον θα μπαινω σαν κομητης να καταθετω τις συμβουλες κ τα φιλια μου.

καλο βραδυ σε ολες!

Billaco, καλή δύναμη! Περαστικά στο παιδί και κράτα δυνάμεις και για τον εαυτό σου....

Καλημέρα κορίτσια,

τί κάνετε;Σήμερα ο καιρός δεν έχει και πολλά κέφια μία μπαίνει μία βγαίνει ο ήλιος αλλά που θα πάει θα έρθει και η Ανοιξη.

Σήμερα δεν έχω να κάνω και πολλές δουλίτσες μιας και εχτές ξεπατώθηκα.Τώρα που δεν δουλεύω έχω φροντίσει και πηγαίνω εναλλάξ τις μέρες στις δουλειές δηλαδή μια ξεπατώνομαι μια κάθομαι.

Ετσι σήμερα σηκώθηκα,ετοίμασα πρωινά,ετοίμασα κολατσιό για τα παιδιά στο σχολείο,ξύπνησα τα μικρά,τίναξα και έστρωσα τα κρεβάτια,έπλυνα κάτι βραδυνά και τα πρωινά των παιδιών,πήγα στο σχολείο,πήγα με την μαμά μου για κάτι δουλειές,γύρισα άδειασα το χθεσινομεσημεριανό πλυντήριο πιάτων,καθάρισα το τζάκι μιας και εχτές ψιλοκρυώναμε και το ανάψαμε,έστρωσα ριχτάρια και τώρα ετοιμάζω φρουτάλια για το μεσημέρι.Την συνταγή την πήρα από εδώ:

http://olgascuisine.blogspot.gr/2014/02/blog-post_22.html ελπίζω να φάνε τα μικρά γιατί έλεος κάθε μέρα,έκανα μια ανάρτηση στο μπλογκ του συλλόγου για το σκάκι και αφού σας διάβασα θα πάω να κεντήσω λίγο γιατί με τρώνε τα χέρια μου και δεν ξέρω τί να κάνω.

Ωραια συνταγη, μακαρι να ετρωγε αυγο ο γιος μου. Οπως και να το εχω δοκιμασει μπουκια δεν κατεβαζει

Συνεχίζω....

Μαγείρεψα ψαρόσουπα

Έφτιαξα κουλουράκια για το σπίτι

Έφαγα

Έπλυνα τα μεγάλα τσουμπλέκια στην κουζίνα για να μην είναι χάλια

καθάρισα μπάνιο...

πάω να απλώσω ρούχα!

Αυτό όλο ξεχνάω να το γράψω, κάποιο κορίτσι με ρώταγε πως θυμάμαι τη λήξη των προϊόντων που αποθηκεύω στα βάζα.

Παλιότερα έβαζα κι εγώ ετικέτες επειδή όμως μου σπάγανε τα νεύρα κάθε φορά που έπιανα ένα βάζο και κάθε φορά που τα καθάριζα εξωτερικά, κατάργησα αυτό το σύστημα και κάνω αυτό:

beae9b9a-871b-48fa-9a7e-f3272c3897d2_zps0945992e.jpg?t=1393323934

Διαφημίσεις

Θέλω να γράψω διάφορα αλλά κυριολεκτικά σέρνεται σήμερα το Internet και είμαι και στη δουλειά.

Για τα τάπερ που λέτε εγώ που δεν έχω καθόλου πλαστικά πολύ ευχαρίστως θα άλλαζα τα γυάλινα που έχω.

Κι αυτό γιατί έχουν βγει ανοξείδωτα, πάρα πολύ ελαφριά ( πολύ βασικό όταν γίνεται μεταφορά φαγητού ) και μπαίνουν και το ένα μέσα στο άλλο.

Επίσης μπαίνουν και στο φούρνο για ζέσταμα του φαγητού.

Κωνσταντίνα αυτό με τη δουλειά είναι καλό, ε;

Το ήθελες νομίζω...

Για τη μαμά, να πω...καταρχήν να σταματήσει να πονάει και ό,τι καλύτερο σε σχέση με την πάθηση.

Γεια σας!

Κ γω στη δουλειά. Κ επίσης δεν την παλεύω, Ιωάννα. Όσο για τη γκρίνια μπορεί να με τσακίσει στο λεπτό, με αναστατώνει πολύ.

Ρενάτα και Νάσια, δεν θυμάμαι ποια το πρωτοείπε, αλλά να ξέρατε πόσες φορές έχω κ γω αναρωτηθεί πώς είναι δυνατόν να αρκεί ένα μισάωρο-μην πω κ λιγότερο-να καταστρέψει κόπους κ συμμάζεμα ημερών...:confused:Η φωτογραφία υπέροχη, Νάσια.

Από δουλειές έφτιαξα την προηγούμενη εβδομάδα ένα ρημαδοσύρταρο. Πολύ με εξυπηρέτησαν αυτές οι μικρές υφασμάτινες θηκούλες από το τζάμπο-έχει στο σούπερ μάρκετ παρόμοιες. Αφροδίτη εγώ στα σάμλα του ικέα αποθηκεύω εναλλάξ παπούτσια χειμερινά καλοκαιρινά (μετά πατάρι) και με έχουν βολέψει πολύ. Δεν σε ξέχασα, αλλά δεν έχω νεότερα από τις παπουτσοθήκες. Κική, η κόρη μου είναι λίγο πριν τα τέσσερα (με είχες ρωτήσει προ αμημονεύτων...μηνυμάτων:P)

Έχω κ άπλυτα κ ασιδέρωτα-ανάσα δεν παίρνει το πλυντήριο. Νιώθω όμως τέτοια κούραση που κάνω ελάχιστα πράγματα στο σπίτι κ έχω ρουτινιάσει πολύ με τη δουλειά. Μπλέιμ ιτ ον δε μίνι άνοιξη των προηγούμενων ημερών, ίσως?

Πρέπει να φτιάξω την τροφοθήκη επειγόντως και να ξανακαθαρίσω την κουζίνα. Πριν από αυτά όμως πρέπει να βρουν τη θέση τους όοολα αυτά που σέρνονται σε σαλόνι και κουζίνα (τα παιδικά βλέπονται ακόμη, το Υ/Δ μας οκ, το μπάνιο οκ, οι βεράντες ...τράτζικ σιτιουέισον).

Α, έκανα και μια περιποίηση μαλλιών - έξτρα έξοδο - με αποζημίωσε όμως το μασάζ της κυρίας Νίνας...αααχχχχ....Ντρημ καμ τρου!!!

Το ΣΚ κάναμε κυρίως βόλτες και χθες, αφού έκανα όσα βλέπει η πεθερά γιατί έπεσε απρογραμμάτιστη επίσκεψη-ήρθαν 2 αδερφάκια φίλες της μεγάλης και παίξαμε (μικροί - μεγάλοι) κλέφτες και αστυνόμους (στο διαμέρισμα, τα ασιδέρωτα μετακόμισαν εσπευσμένα στο Υ/Δ και ξαναβγήκαν μετά το πέρας των...εκδηλώσεων!!!)Βέβαια ήμουν λιώμα μετά, ίσα που βάλαμε τα παιδιά για ύπνο με το σύζυγο και ξαναέβγαλα όσα...ντάνιασα στο Υ/Δ.(Δεν είναι ωραίο, αλλά τι να έκανα, πότε να προλάβω να συμμαζέψω και δεν ήθελα να τους πω να μην έρθουν...)

Αυτά, σας αφήνω γιατί έχω δουλίτσα.

Renata σ ευχαριστω αλλα που θα το βρω?

Αυτό είναι ένα θέμα...

Εμείς εντελώς τυχαία από πλανόδιο το πήραμε.

Εχε το νου σου...

( Αθήνα μένεις; )

Ειρήνη μου, τα καλύτερα με το δικαστήριο εύχομαι.

Ελπίζω να κάνατε και τις εξετάσεις.

Αντε, να τελειώνει κι αυτό.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...