Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

λοιπον εφτιαξα ρημαδοσυρταρο κ 2 μικρα ρημαδοσυρταρακια που εχει το πασο μου. εχω βγαλει φωτος. εχω υλικο να σας δωσω αλλα μαλλον αυριο η μεθαυριο θα προλαβω!

απλωσα κ ενα πλυντηριο, ετοιμασα την μικρη, την εβαλα για υπνο, εφτιαξα τοστακια κ φαγαμε.

βασω μου καλυτερα ειμαστε, σε ευχαριστω πολυ!

αφροδιτη περαστηκα! κ εμενα σαν τροφικη δηλητηριαση μου ακουγεται. αν ηταν γαστρεντεριτιδα θα συνεχιζε.

ειρηνη μου μπραβο για την θεττικη εξελιξη, ευχομαι κ σε καλυτερα!

(αν δεν πιεστω να τα κανω θα μεινουν ετσι κανα δυο χρονια. με την καθημερινη δουλεια, τα καθημερινα του σπιτιου κ την μικρη ολη μερα μαζι μου δεν εχω σχεδον ποτε ελευθερο χρονο.)

σορυ που δεν σχολιαζω, σας διαβασα κ χαρηκα παρα πολυ που εχουμε ξαναγυρισει στα δικα μας!!! τοσο καιρο που βολοδερνουμε ασκοπα, τα ντουλαπακια μου εχουν γινει χαλια......ξεσηκωθηκαμε κ αρχησαμε τις αναδιοργανωσεις!!!!:D:D:D:D:D

καλο βραδυ κοριτσαρες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια.

Άλλη μια κουραστική ημέρα φτάνει στο τέλος της. Βασιλική δεν ξέρω που βρίσκεται η χρυσή τομή. Μερικές φορές νομίζω ότι το χάνω τελείως με τη δουλειά, το σπίτι, το μωρό, τον άνδρα μου, την εμφάνισή μου. Άλλες φορές πάλι νιώθω ικανοποιημένη από τον εαυτό μου που τα προλαβαίνω όλα αν και δε μου συμβαίνει συχνά. Το καλό με το θέμα και τη ''μάνα'' είναι ότι με βοηθάει πολύ που βλέπω ότι κι άλλες γυναίκες είναι σαν κι εμένα και προσπαθούν για το καλύτερο για να φροντίσουν την οικογένειά τους.

alexenia να χαίρεσαι το μικρούλη σου! Η μαυρίλα στο λάστιχο μήπως είναι από τα άλατα του νερού; Μήπως να έβαζες λίγο βιακάλ σε βουρτσάκι και να το έτριβες;

Αφροδίτη περαστικά στο κοριτσάκι σου.

Ειρήνη εύχομαι η απόφαση να είναι δίκαιη για το μπαμπά σου και σύντομα να ηρεμήσετε.

Κωνμαμά οι χρωμοπαγίδες χρησιμοποιούνται στο πλυντήριο για να μη βάψουν τα ρούχα. Αν ήδη έχει βάψει το ρούχο υπάρχει το ξεβαφτικό πλυντηρίου του dr.beckmann. Το έχω χρησιμοποιήσει σε λευκά τραπεζομάντηλα και πετσέτες που έβαψαν από τυρκουάζ σεντόνι. (Μη με δείρετε. Ήμουν πολύυυυυυ άσχετη πριν 5 χρόνια που παντρεύτηκα. Νομίζω ότι και τις χρωμοπαγίδες από το ''θέμα'' τις ανακάλυψα.:P)

christine κι εγώ θέλω γυάλινα τάπερ αλλά σ' αυτή τη φάση δε μπορώ να τα αντικαταστήσω για οικονομικούς λόγους.

Πάω για ύπνο κοριτσάκια. Φιλάκια.

h6cQp3.png

Καλημερα κοριτσια,

τι μου κανετε?

Δεν σας εχω διαβασει σχεδον καθολου, δεν προλαβαινω να παρω σειρα στο λαπ τοπ και οταν ειναι ελευθερο, εγω ειμαι ενα ζομπι ορθιο.

Ο αντρας μου ειναι 1 μηνα με αδεια ηδη, γιανα συνεχισει την θεραπεια του, εχουμε δει καποια μικρη βελτιωση, και συνεχιζει.

Το σπιτι το διατηρω καθαρο και συμμαχεμενο, αν εξαιρεσω μερικα συρταρια που θελουν οπωσδηποτε φτιαξιμο...

Μου τρωει αρκετο χρονο η κουζινα, γιατι εκτος των αλλων ζυμωνω και σχεδον καθε μερα ψωμι με αλευρι ζεας (πρεπει να τρωει ο αντρας μου), τα παιδια δεν τα τρωνε όλα, και με εκνευριζει πολυ αυτο.

Σημερα το μενου εχει κοτοπουλο γιουβετσι, και για τον αντρα μου ντακος η γιαουρτι με ψωμι.

Απο δουλειες σημερα δεν εχω και παρα πολλα να κανω, τα καθημερινα, και μαλλον θα ασχοληθω με αναδιοργανωση μερικων συρταριων και αν προλαβω τα ντουλαπια της κουζινας απο εξω.

Αληθεια, τα ντουλαπια της κουζινας με τι τα καθαριζετε?

Τα δικα μου ειναι δρυς βαμμενο και τα εκανα με υγρο γενικης χρησης, αλλα δεν μου φαινεται οτι κανω καλα.

Α, και τα μπανια θελουν ενα πιο καλο περασμα.

Να ρωτησω και κατι αλλο?

Οι μυρωδιες στα ρουχα πως βγαινουν???Βαζει μια αλοιφη ο αντρας μου σε ολο το σωμα και μιλαμε για την μποχα!!! Δεν τιυ λεω τιποτα βεβαια, αλλα βρωμαει.Και εννοειται ολα του τα ρουχα (εσωρουχα,πυτζαμες,μαξιλαρι, σεντονι, κουβερτα).Τα επλυνα πλυντηριο και μετα μαλακτικο, αλλα εμεινε μια μυρωδιτσα...

Τα ξαναλεμε μετα. Ελπιζω...

Καλημερα στην ομορφη παρεα!!!

Ειρηνη ευχομαι με το θεμα του δικαστηριου να εχετε το καλυτερο αποτελεσμα! Το παιδι το πηγες για εξετασεις που ηθελες?

My billy κρατα γερα, θα ερθουν καλυτερες μερες!!!

Επειδη με ξεσηκωσατε το πρωι φευγοντας για τη δουλεια εβαλα σ ενα μπολακι με σαπουνι τα πινελακια μου και κατι σφουγγαρακια make up κι οταν παω σπιτι θα τα περιποιηθω.

Εχτες ηταν να παμε ΙΚΕΑ αλλα τελικα δεν μπορεσαμε κι ετσι με το που γυρισα απο τη δουλεια εφαγα στα γρηγορα και ξεκινησα μαγειρεμα και σιδερο. Δεν εχω ασιδερωτα αλλα εχω λιγα απλυτα. Μολις τελειωσα ξυπνησε και το παιδι παιξαμε, τον εκανα μπανακι, αδειασα ενα πλυνηριο πιατων που ειχα βαλει το μεσημερι, συμμαζεψα την κουζινα και τακτοποιησα τα σιδερωμενα, φαγαμε και γενικα επειδη ηταν ηρεμος και που εκανα δουλεις δεν το καταλαβα. Αυτο που μπορει να με κανει να κουραστω στο λεπτο ειναι η γκρινια. Τωρα ειμαι στη δουλεια και τι πρωτοτυπο... βαριεμαιαιαιαι!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα στην ομορφη παρεα!!!

Ειρηνη ευχομαι με το θεμα του δικαστηριου να εχετε το καλυτερο αποτελεσμα! Το παιδι το πηγες για εξετασεις που ηθελες?

My billy κρατα γερα, θα ερθουν καλυτερες μερες!!!

Επειδη με ξεσηκωσατε το πρωι φευγοντας για τη δουλεια εβαλα σ ενα μπολακι με σαπουνι τα πινελακια μου και κατι σφουγγαρακια make up κι οταν παω σπιτι θα τα περιποιηθω.

Εχτες ηταν να παμε ΙΚΕΑ αλλα τελικα δεν μπορεσαμε κι ετσι με το που γυρισα απο τη δουλεια εφαγα στα γρηγορα και ξεκινησα μαγειρεμα και σιδερο. Δεν εχω ασιδερωτα αλλα εχω λιγα απλυτα. Μολις τελειωσα ξυπνησε και το παιδι παιξαμε, τον εκανα μπανακι, αδειασα ενα πλυνηριο πιατων που ειχα βαλει το μεσημερι, συμμαζεψα την κουζινα και τακτοποιησα τα σιδερωμενα, φαγαμε και γενικα επειδη ηταν ηρεμος και που εκανα δουλεις δεν το καταλαβα. Αυτο που μπορει να με κανει να κουραστω στο λεπτο ειναι η γκρινια. Τωρα ειμαι στη δουλεια και τι πρωτοτυπο... βαριεμαιαιαιαι!!!!

Καλημερα Ιωαννα,

εισαι στη δουλεια ,ε ? Μου εχει λειψει αυτη η βαρεμαρα...

Αυτο με τη γκρινια και ειδικα χωρις λογο, με τσακιζει.

Καλη συνεχεια!

Καλημερα Ιωαννα,

εισαι στη δουλεια ,ε ? Μου εχει λειψει αυτη η βαρεμαρα...

Αυτο με τη γκρινια και ειδικα χωρις λογο, με τσακιζει.

Καλη συνεχεια!

Δεν δουλευεις να υποθεσω?

Καλημερα σε ολη την παρεα! Ολο προσπαθω να γραψω τις προηγουμενες μερες και ολο δεν προλαβαινα!

Χαιρομαι που το θεματακι επανηλθε! Χρειαζομαι κι εγω αμεσα να οργανωθω και για το σπιτι κυριως αλλα και για να διαχειριστω τον λιγο χρονο που μου μενει μετα τη δουλεια και να μην πελαγωνω και να περνω περισσοτερο χρονο με τα παιδακια μου και οχι για τις δουλειες!

Το Σαββατο θα κανουμε παρτυ της κορης και ειμαι φουλ απασχολημενη με την οργανωση! Τις προσκλησεις τις εφτιαξα και θα τις δωσει σημερα... Πρεπει να παω σημερα Τζαμπο για τα σχετικα (χτες βραδυ μπηκα στο e-jumbo και σημειωσα τι θα παρω οποτε θα κανω λιγοτερη ωρα) και να κανω λεπτομερη λιστα ΣΜ για το μενου του μπουφε! (Θα σας πω τις σκεφτομαι να κανω και δεχομαι προτασεις :P)... Την Παρασκευη μαλλον θα παρω αδεια να τα κανω με την ησυχια μου και χαιρομαι!

Επισης, περαστικα σε ολους τους αρρωστους!

Επανερχομαι....

2Uuep2.pngI8Ayp2.png

καλημέρα!!

Ειρήνη μπράβο που προχωράτε καλά στο δικαστήριο, όλα καλά και εύκολα εύχομαι!

Αφροδίτη περαστικά στο κορίτσι σου!

My Billy καλή αρχή και καλή δύναμη!

Αληθεια, τα ντουλαπια της κουζινας με τι τα καθαριζετε?

Τα δικα μου ειναι δρυς βαμμενο και τα εκανα με υγρο γενικης χρησης, αλλα δεν μου φαινεται οτι κανω καλα.

στο εβδομαδιαίο καθάρισμα τα κάνω με σκέτο βρεγμένο πανάκι, η γυναίκα που τα κάνει μια φορά το μήνα ρίχνει και ελάχιστο υγρό γενικής χρήσης...

εγω στο σχολείο, ευτυχώς εχω "ελαφρύ" πρόγραμμα σήμερα...από δουλειές λειτουργώ με το κυλιόμενο πρόγραμμα που εχω υιοθετήσει και με βολεύει. Δεν γράφω λίστες κορίτσια γιατί νιώθω ότι θα με καταπιέσει αυτό...αναφέρω μόνο τις "ιδιαίτερες" δουλειές που κάνω μια στο τόσο και χαίρομαι πολύ γι αυτό:tongue:

σκέφτομαι να πάρω αυτό http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=80106 για τα γενέθλια του μικρούλη μου το Μάρτη...το χει πάρει καμιά?παίζουν μ αυτό τα ζουζούνια?

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

καλημερες απο μουσκεμενες Σερρες......ψιλοβροχαει παλι εδω κ εχει συννεφια κ ψυχρα......χαλια.....

καλες μου φιλες ,χθες απογευμα δεν σας εγραψα αλλά σας διαβασα!

πηγα σουπερ με την κοπελιτσα μου...τα σταξαμε κανονικά....οπως ολοι μας....

μετα εκανα πατατες ογκρατεν στην γαστρα με μπεικον κ με μανιταρια......κρεμα γαλακτος κ μπεσαμελ απο πανω!! ηταν να μην μαθω πως την φτιαχνουν τωρα που εμαθα μπορω να την χωνω παντου!λολ

ευχαριστω για τις συμβουλες με τα μαυρα!! θα παιρνω υγρο κ αν ξεμενω θα τα βαζω λιγα λιγα.....

μαμα κωνσταντινου

για την μπλουζα που ξεβαψε ,δοκιμασε να βαλεις παλι ασπρα ,να βαλεις κι αυτην κ να βαλεις μαζι με το απορρυπαντικο κ λιγο χλωρινη πλυντηριου...

αυτες που ειναι κ για πλυντηριο το γραφουν μπροστα!

μυβιλλυ γερά φιλεναδα.....κρατα γερά.....τον μικρο ποιος τον εχει οταν δουλευεις?? ζητα βοηθεια απο καποιον...ειναι ανθρωπινο! δεν θα πεσεις στα ματια κανενος....γιαυτο ειναι οι ανθρωποι γυρω μας....

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!!!

Σήμερα αφού έφυγαν όλοι αέρισα το σπίτι

Τίναξα παπλώματα όλων και κουβέρτες

Άλλαξα σεντόνια σε όλα τα κρεβάτια

Τα ξαναέστρωσα

Συγύρισα το παιδικό

μάζεψα απλωμένα

και συνεχίζω!

ξεχασα να σας πω για εκεινες τις θηκες στο παιδικο που με εσωσαν, ειναι εκεινες απο το ικεα που προβαλε μια κοπελα...δεν θυμαμαι ποια..συγνωμη!

πραγματικα σωτηριες!κ μονο 2,5ε !

με το κατουρημα του μικρου ειμαι πανευτυχης!! ξυπναμε κ τον βαζουμε με το ζορι οπως μου ειπατε!! πηρα κ το καλυμα κ ειμαι ησυχη!! αξιζαν τα 15ε!!

επισης ,κατι ασχετο, ΠΛΗΡΩΘΗΚΑ!!!...ΑΧ μετα απο 3,5χρ παιρνω μισθο!! η Αποθεωση!!! νιωθω "the top of the world" ! θα κανω κτι ψωνια...μονο για μενα!! γιατι τα παιδια τα παιρνω συνεχεια κ εχουν απειρα κ τα αλλα στην τραπεζα για το καλοκαιρι!!

Για γενικη ,καθαριοτητα στις γιορτες....

Τοχω κι εγω αυτο! Στρωνω καρεδακια χρισ/τικα ή πασχαλινα....κ ολες τις αλλες δουλεις αλλά το σημαντικοτερο κ χειροτερο ειναι το καθαρισμα απο τις 3βιτρινες με γυαλικα που εχω......

μια στο επιπλο τηλεορασης κ 2 στο διαχωριστικο κουζινας.....

(κανει γωνια το διαχωριστικο κ εχω μια απο την μια πλευρα που βαζω κ ποτα κ μια απο την αλλη)....

βαζα,ποτηρια κρυσταλλινα κτλ......

φιλουρες σε ολες σας !!!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Καλημερα σε ολη την παρεα! Ολο προσπαθω να γραψω τις προηγουμενες μερες και ολο δεν προλαβαινα!

Χαιρομαι που το θεματακι επανηλθε! Χρειαζομαι κι εγω αμεσα να οργανωθω και για το σπιτι κυριως αλλα και για να διαχειριστω τον λιγο χρονο που μου μενει μετα τη δουλεια και να μην πελαγωνω και να περνω περισσοτερο χρονο με τα παιδακια μου και οχι για τις δουλειες!

Το Σαββατο θα κανουμε παρτυ της κορης και ειμαι φουλ απασχολημενη με την οργανωση! Τις προσκλησεις τις εφτιαξα και θα τις δωσει σημερα... Πρεπει να παω σημερα Τζαμπο για τα σχετικα (χτες βραδυ μπηκα στο e-jumbo και σημειωσα τι θα παρω οποτε θα κανω λιγοτερη ωρα) και να κανω λεπτομερη λιστα ΣΜ για το μενου του μπουφε! (Θα σας πω τις σκεφτομαι να κανω και δεχομαι προτασεις :P)... Την Παρασκευη μαλλον θα παρω αδεια να τα κανω με την ησυχια μου και χαιρομαι!

Επισης, περαστικα σε ολους τους αρρωστους!

Επανερχομαι....

O ΕΦΕΤ εντόπισε ακατάλληλα πλαστικά πιάτα στο συγκεκριμένο μαγαζί, νομίζω χτες βγάλανε την ανακοίνωση.

Οταν πας βεβαιώσου ότι έχει αποσυρθεί η συγκεκριμένη παρτίδα.

Καλημέρα:)

Αλεξένια, Χρόνια Πολλά στο παιδάκι σου:P

Γερό και ευτυχισμένο να είναι:P

Για το πλυντήριο που λέγατε χρησιμοποιώ κι εγώ απορρυπαντικό σε υγρό ( από τότε που βγήκανε ) και για τα μαύρα ένα αποκλειστικά για μαύρα - κόλλησα, δε θυμάμαι πως το λένε - ένα μαύρο μπουκάλι είναι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...