Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Πήρα αυτό για να βάζουμε μέσα κλειδιά σπιτιού/αυτοκινήτου, το μπλοκάκι και τα post-it που αφήνουμε ο ένας στον άλλον,τα γυαλιά μας και γενικά μικροπραγματάκια που αφήνουμε συνήθως στον εσωτερικό πάγκο του πάσου της κουζίνας και τις αποδείξεις μας.

http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=3226

Αυτά τα κουτιά σε διάφορα μεγέθη για το ντουλάπι κάτω από τον νιπτήρα και ένα άλλο ψηλό που έχουμε στο μπάνιο γιατί ειδικά στο ψηλό πρέπει να ψάχνω μέχρι μέσα στο βάθος του ντουλαπιού καμιά φορά για να βρω πράγματα που έχω πίσω πίσω...

http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=21720

http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=17923

Έπλυνα με σαμπουάν και λίγο ξύδι τα πινέλα, πέταξα όλα τα σφουγγαράκια/πινελάκια σκιών και πέταξα και το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες. Αφού έβγαλα τα πάντα από το νεσεσέρ για καθαρισμό και διαλογή, πέταξα 2 σκιές,5 κραγιόν,3 μολύβια χειλιών,4 μολύβια ματιών,ένα ρούζ και 2 μάσκαρα που τα είχα ανοιχτά τουλάχιστον 3-6 χρόνια...τα μολύβια σίγουρα παραπάνω από 6 χρόνια...... αλλά δεν τα χρησιμοποιούσα επειδή έχω το ελάττωμα να αγοράζω νέα καλλυντικά χωρίς να έχουν πρώτα τελειώσει αυτά που ήδη έχω...αλλά να κρατάω και τα παλιά (για άγνωστους λόγους).....Βρήκα σε ανοιχτές συσκευασίες 3 μαύρες μάσκαρα!!!!!, 1 μπλε και 1 καφέ.

Για τον ίδιο λόγο ανακάλυψα πως έχω διπλά βερνίκια νυχιών σε παρόμοιες ή ίδιες αποχρώσεις. Τα διπλά βερνίκια νυχιών τα έβαλα στην άκρη για να δώσω τα μισά στην αδερφή μου και τα άλλα μισά στην κόρη της κυρίας που βοηθάει την μαμά μου στο θέμα της φροντίδας της γιαγιάς μου. Επίσης κάποια καλλυντικά όπως 1-2 σκιές, μάσκαρα και κραγιόν (ανοιχτά αλλά ελάχιστα χρησιμοποιημένα) θα τα δώσω πάλι σε αυτό το κοριτσάκι, ήδη ρώτησα την μαμά της αν τα θέλει και εννοείται πως ναι, στην χώρα τους είναι είδος πολυτελείας.

Εχθές το βράδυ έπλυνα με ζεστό νερό και σαπούνι όλα τα νεσεσέρ και σήμερα που στέγνωσαν έβαλα ξανά μέσα τα καλλυντικά μου και αισθάνομαι πολύ πολύ ωραία!

Δεν θα αγοράσω ξανά κάτι όπως π.χ. μαύρη μάσκαρα ή ρουζ αν δεν μου έχει τελειώσει αυτό που ήδη χρησιμοποιώ γιατί σπαταλάω και χρήματα που θα μπορούσα να διαθέσω αλλού.

Αχ τι να πρωτοσχολιάσω...? Με ξετρέλανε το post σου και με "τρώνε" τα δαχτυλάκια μου να σου γράψω! ;)

1) Μπράβο για το υπέροχο καλάθι, για το εσωτερικό του πάγκου σου, για τα "διάφορα". Εχω παρόμοιο και βοηθάει τόσο πολύ!

2) Με γεια για τις τακτοποιήσεις στο μπάνιο. Θα βοηθηθείς, είμαι σίγουρη και θα κερδίσεις χρόνο στην καθημερινότητά σου αλλά και ψυχολογική ηρεμία.

3) Αχ.. για τα καλλυντικά... αχ.. :| γιατί ματάκια μου πετάς τα λεφτάκια σου? Πάρε οτιδήποτε θελεις, οτιδήποτε σου κάνει κέφι αρκεί να σου έχει τελειώσει το προηγούμενο.

Μία λατρεμένη φίλη, η οποία μάλιστα έχει και οικονομική άνεση αλλά είναι πολύ οργανωτική, με "έμαθε" να αγοράζω 1 ρουζ μόνο. Ενα ρουζ πασπαρτού, το οποίο δεν είναι ούτε ροζ, ούτε καφέ και φοριέται άνετα όλες τις ώρες. Ετσι και κάτι καλύτερο θ αγοράσεις αλλά και δεν θα χάνεσαι ανάμεσα στα καλλυντικά σου.

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΑ ΣΟΥ! ΜΠΡΑΒΟ!

4) Εύγε που έπλυνες και τα νεσεσέρ σου! Φαντάζομαι όμορφα που θα νιώθεις...!

Κοριτσάκια μου. τι κάνετε;;

I' m back again

Πόσο πολύ μου αρέσει που γυρίσαμε στο σκοπό του θέματός μας, αυτόν για το οποίον, η μάνα μας το δημιούργησε κι έχουμε βοηθηθεί όλες τόσο πολύ.

Πριν μπω στην παρέα σας παρακολουθούσα, όπως σας είχα γράψει, σιωπηλά.

Μου είχε κάνει εντύπωση το δέσιμο που υπήρχε μεταξύ σας και γενικά το πνεύμα αλληλεγγύης της παρεούλας σας.

Το αίσθημα ότι γνώριζα χρόνια τη μάνα του θέματος που μέσα από το γράψιμό της μου μετέδιδε κάτι που δεν μπορώ να εξηγήσω με λόγια.

Έτσι πριν ένα χρόνο περίπου έγινα κι εγώ μέλος της ωραίας αυτής παρεούλας.

Μέσα από το θέμα αυτό έμαθα να μην πιέζομαι όταν είμαι κουρασμένη, να κάνω αυτά που μου χτυπάνε άσχημα στο μάτι ώστε να ηρεμώ και τα υπόλοιπα όταν θα μπορώ. Έμαθα να είμαι πιο οργανωτική και από τότε οργάνωσα πολλά πράγματα στο σπίτι μου και συνεχίζω.

Επίσης, ξέχασα κι εγώ τις μεγάλες γενικές που τόσο με κούραζαν. Τώρα φροντίζω ανά τακτά διαστήματα κάνω αυτά που πρέπει χωρίς να κουράζομαι. Δεν τα καταφέρνω πάντα αλλά το παλεύω.

Εδώ έμαθα να αφιερώνω χρόνο στο παιδί μου και τον εαυτό μου και είμαι σε πολύ καλό δρόμο.

Εδώ μοιράστηκα τα προβλήματά μου και τις χαρές μου.

Αλλά το σημαντικότερο είναι ότι μέσα από το θέμα αυτό έκανα σημαντικές φιλίες που κρατώ πολύτιμα φυλαγμένες μέσα στην καρδιά μου.

Πόσο με γλύκανε, πόσο με γέμισε και με έκανε να αισθανθώ ομορφα το μήνυμά σου... και ειδικά σήμερα....σ' ευχαριστώ!

18. Μου ήρθε κέφι, είχα υλικά κι έφτιαξα κι ένα γαλακτομπούρεκο που αρέσει πολύ του αντρούλη (και σε κάποιον άλλο, ονόματα δε λέμε) και προβλέπεται και λόγω αποκριών.

(Η γραμματοσειρά, λόγω της μάνας γιατί θα με μπανάρει);)

Βρε Βρούτε...? Πάλι?? Πάλι? Και ούτε ένα ταπεράκι έστω με κούριερ? :tongue:

Υ.Γ. Είδες πόσα έκανες?????????? :shock:

Καλημέρα κορίτσια τι μου κάνετε;

Εβαλε λίγο κρύο σήμερα ή μου φαίνεται τέσπα χειμώνας είναι χρειάζεται να σκοτωθεί και κανένα μικρόβιο.

Εμείς εχτές περάσαμε σούπερ.Σηκωθήκαμε το πρωί και αφού έστρωσα κρεβάτια,ριχτάρια και μάζεψα την κουζίνα,άπλωσα ένα πλυντήριο ρούχα και τακτοποιήσα ένα πλυντήριο πιάτων. Εντυσα τα παιδιά με τις στολές τους και πήγαμε στο Πλανητάριο που είχαμε την προβολή με τον σύλλογο γονέων.Ειδαμε τον Ουρανό των αρχαίων και ήταν πάρα πολύ ωραία,όλα τα μικρά είχαν κατενθουσιαστεί αλλά και οι μεγάλοι που αρκετοί από αυτούς είχαν να πάνε από το δημοτικό.Αφού τελειώσε η προβολή κατεβήκαμε στο Μουσείο που είχε εκδηλώσεις ο δήμος Αθηναίων.Στης ακρίβειας τον καιρό.... λέει το τραγούδι έτσι και εκεί λίγα πράγματα και όχι ιδιαίτερα έτσι καταλήξαμε να παίζουν τα μικρά με κάτι συμμαθητές τους πειρατές και ινδιάνοι.Γυρίσαμε το μεσημεράκι και αφού μάζεψα τα ρούχα,φάγαμε,μαζέψαμε τα μεσημεριανά και ξεκίνησα το σίδερο και τώρα δεν έχω ασιδέρωτα αλλά έχω άπλυτα αλλά ας μην το κάνουμε θέμα.Μετά με έπιασε μια σπαρίλα δεν ήθελα να κάνω τίποτα άλλο.Ετσι σήμερα το σπίτι είναι σαν βομβαρδισμένο.Εχω στρώσει ήδη τα κρεβάτια,έχω καθαρίσει νεροχύτη,εχω πάει τα παιδιά στο σχολείο αλλά τώρα πρέπει να ξεσκονίσω,να σκουπίσω,να περάσω τα μπάνια,να ετοιμάσω ένα πλυντήριο ρούχων για το μεσημέρι κα.

Χαίρομαι που σας άρεσαν ο οδηγός καθαριότητας.Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να ξεκόψω την γενική που κάναμε παλιά,μου φαίνεται ότι δεν ετοιμάζεται το σπίτι για τις δύο μεγάλες γιορτές γιατί τότε κάνω γενική Χριστούγεννα και Πάσχα κόλλημα είναι αυτό.

Εδω γύρω θα είμαι.....φιλιά

Καλή ξεκούραση αγαπημένο μου.

Υ.Γ. Και μεις πήγαμε στο εργαστήριο πηλού την Παρασκευη.

Εγω χθες βραδυ αφου εφαγα σαν βοδι,περιποιηθηκα τα νυχακια μου αλλα δεν τα εβαψα,εβαλα μασκουλα,εβγαλα φρυδακια,εβαλα τις κρεμουλες μου και χαλαρωσα..κατα τις 12:30 παω για υπνο και με το που ξαπλωνω ακουω την μικρη να κλαιει..ευτυχως ξανακοιμηθηκε γρηγορα.σημερα περιεργο αλλα ξυπνησα ξεκουραστη,ντυθηκα βαφτηκα εβγαλα τα ρουχα των κοριτσιων και εφυγα..

Μπράβο για τις περιποιήσεις στο κουφαράκι σου Αρετούλα μου!!!!

Ερωτηση¨:

Oταν πλενετε μαυρα κ εχετε απορρυπαντικο σε σκονη σας αφηνει σημαδια ασπρα???? εμενα ναι που κ που....παρολο που ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη απο το μιελε .......τα ξαναβαζω για ενα γρηγορο ξεπλυμα μετα....

Απορρυπαντικο δεν παιρνω καποιο συγκεκριμενο...αναπογα κ τις προσφορες....αλλά γενικα νομιζω οτι τα υγρα ειναι πιο καλα....

τι λετε????

Δημητρα, όχι γεμάτο πλυντήριο στα σκούρα και πάντα μα πάντα με υγρό απορρυπαντικό. Ποτέ σκόνη κορίτσι μου. Και μένα μου άφηνε και γι αυτό την έκοψα.

Τελικά χθες το απόγευμα δεν πήγαμε βόλτα οπότε ασχολήθηκα με τα καλλυντικά μου που πολύ το χρειαζόντουσαν. Πέταξα μερικά μισοτελειωμένα, έπλυνα τα πινέλα και τα τακτοποίησα.

Πρέπει να κάνω και μια αναδιοργάνωση στα ντουλάπια της κουζίνας μου. Ενώ ήταν όλα πολύ οργανωμένα άδειασα ένα ντουλάπι για να βάλω μέσα όλα τα πράγματα του μωρού και τώρα όλα μου φαίνονται ακατάστατα. Θα το σκεφτώ τις επόμενες μέρες και θα κάνω ένα καλό ξεκαθάρισμα και στα άπειρα τάπερ που έχω.

Μπράβο κοριτσάκι μου για τις τακτοποιήσεις στα καλλυντικά σου! Μπράβο!

Να τις κάνεις. Σιγά-σιγά. Μη βιαστείς. Πάρε το χρόνο σου και αφού τα ψιλο-οργανώσεις στο μυαλό σου τότε ξεκίνα σιγά-σιγά.

εγώ δεν έχω πολλά τάπερ, το ξεπέρασα αυτό το στάδιο, αλλά θέλω να τα αντικαταστήσω με γυάλινα, εκτός όμως που είναι ακριβά μου την σπάει που δεν μπαίνουν το ένα μέσα στο άλλο όπως τα πλαστικά

Μπράβο που δεν έχεις πολλά τάπερ. Μισούμε θανατερά τα πολλά τάπερ! :tongue:

Χάθηκα το σβκ διότι ο μικρούλης μου δεν ήταν και πολύ καλά ακόμη.. από διάθεση είναι μια χαρά και μέσα στο κέφι αλλά έχει έναν βήχα ο οποίος δεν τον έχει αφήσει να ησυχάσει και ταλαιπωρείται ο κακομοιρούλης.. Μίλησα και με την παιδίατρο και μου είπε ότι αν συνεχιστεί μέχρι την Τετάρτη να πάμε να μας δει.. Προχθές και χθες το βράδυ μου έκανε και 2 ωραιότατους εμετούς.. με έλουσε στην κυριολεξία από πάνω μέχρι κάτω αλλά έτσι τουλάχιστον έβγαλε τα φλέματα και μπόρεσε να κοιμηθεί το βράδυ..
Μαρια ,μπραβο για το ξεσκαρταρισμα στα καλλυντικα σου.

Τετοιες δουλειες κανω σε τακτικη βαση ,οχι ομως συστηματικα.Την ωρα που βαφομαι πχ,μπορει να πεταξω κατι η οταν τακτοποιω τα πραγματα από πλυντηριο πιατων,και βαζω τα πιατα στη θεση τους μια στο τοσο θα περασω με ενα πανακι το ντουλάπι εσωτερικα,οταν τακτοποιω τα σιδερωμενα θα φτιαξω τη μια φορα λίγο τις μπλουζες μου ,την αλλη τα παντελόνια ...ετσι δεν γινονται χαλια και χρειαζεται πιο αραια ,ξεκαθαρισματα και καθαριοτητες.Καπου δυο φορες το χρονο βεβαια ,τα κανω πιο οργανωμενα(τωρα χρειαζεται φτιαξιμο η τροφοθηκη και αλλα δυο ντουλαπια στην κουζινα ).

Ακριβώς έτσι και γω Χρύσα μου. Την ώρα που βάφομαι, αν δω κάτι που δεν το χρησιμοποιώ "έφυγε". ;)

εδω ειμαι κ εγω!!:P:pσημερα εχει γενεθλια το αντρακι μου,ποτε εφτασε 3 χρονων!!!καναμε χτες ενα παρτακι κ θα κανει κ στο σταθμο..οποτε απο δουλειες τις εκνα χτες το πρωι,κ σημερα μονο σκουπισμα σφουγγαρισμα.ολες φτιαξατε τα καλλυντικα σας,εγω ουτε κ θυμαμαι απο ποτε εχω να βαφτω,αφου ολη μερα σπιτι ειμαι:mad::xγια πειτε μου,στο λαστιχο του πλυντηριου (στην πορτα)εχει πιασει μια απι=αισια μαυριλα που μυριζει κιολας κ δεν βγανει με χλωρινη που δοκιμασα..την αφηνω παντα ανοιχτη τη πορτα κ το σκουπιζψ καθε φορα..τι προτεινετε??

Να σου ζήσει κοριτσάκι μου!

Γερός σαν τα ψηλά βουνά!

ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

το χουμε ξαναπει αλλά βοήθειααααααααααααα μυρίζει το πλυντήριό μου κ έχω βάλει πλύση στους 90 αλλά γιοκ.

κ εγώ θέλω να βρω ένα καλό απορρυπαντικό για τα σκούρα που να καθαρίζει κιόλας. κάποτε έπαιρνα το αριελ αλλά μου μύριζε άσχημα, μετά πήρα το μασσαλίας από λιντλ κ τώρα έχω ένα όμο που ηταν σε προσφορά - γιατί όπως είπε κ μία αλλη κοπέλα πρωτα τις προσφορές κοιτάζω κ εγώ- αλλά δεν μου αρεσε καθόλου.

εδώ είμαι κ έχω ελάχιστο χρόνο για μένα κ αυτό με τρελαίνει.

όταν τελειώσω με τα παιδιά πιάνω το σπίτι κ όταν τελειώνω κ με το σπίτι είμαι τόσο κουρασμένη να ασχοληθώ με τον εαυτό μου κ αυτό με εκνευρίζει απιστευτα.

χρυσή τομή υπάρχει πουθενά;

Βίκυ μου

1) Τελευταία προτιμώ το υγρό lenor. Στο Σκλαβενίτη, παίρνει 1+1 δώρο με 7.50?, αν θυμάμαι καλά

2) Σε καταλαβαίνω κορίτσι μου.. το βιώνω και γω.. τη χρυσή τομή πρέπει να την βρει η κάθε μία για τον εαυτό της. Ολες, έχουμε διαφορετικά δεδομένα. Εσύ, αφού το έχεις εντοπίσει και σε εκνευρίζει, προσπάθησε να βρίσκεις χρόνο έστω για τα απαραίτητα. Εστω για ένα βάψιμο... λίγο τα νυχάκια.. αυτά που αρέσουν σε σένα και σε κάνουν να νιώθεις καλύτερα.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κι από μένα.

Τι κάνετε κοριτσάκια μου;;

Σήμερα έκανα τα εξής:

Γύρισα, φάγαμε, μάζεψα, διαβάσαμε λίγο με τη μικρή, έφυγε για βόλλευ, άπλωσα ένα πλυντήριο κι έβαλα να σιδερώσω. Μόλις τελείωσα. Τα υπόλοιπα αν στεγνώσουν αύριο. Τώρα έκανα ένα διάλειμμα να σας διαβάσω και πάω να μεγειρέψω αρακουδάκο για αύριο. Θέλω να μαζέψω και κάποια πραγματάκια που περιφέρονται.

Αλεξένια μου να χαίρεσαι το παιδάκι σου. Πάντα γερό να είναι.

Βάσια μου σε καταλαβαίνω απόλυτα που στενοχωριέσαι για το παρεάκι σου, αλλά δεν είναι μακριά. Σίγουρα θα μπορείτε να βλέπεστε. Κι εγώ προσφέρομαι να νοικιάσω.

Χρύσα μου, ωραίο το μενού σου, να παίρνουμε και ιδέες. Μπράβο που συνήλθε το αγοράκι σου. Με τις αρρώστιες πολύ αγχώνομαι κι εγώ.

Δομνίνα, περαστικά και σε σας.

Γιωτούλι, πως είναι η μικρή. Φαντάζομαι πολύ καλύτερα.

Κι εγώ στα σκούρα υγρό απορρυπαντικό.. Βικάκ ιπήρα κι εγώ το ΟΜΟ (το βρήκα σε προσφορά) με άρωμα λεβάντα και γιασεμί και μου άρεσε. Αφήνει πολύ ωραία μυρωδιά στα ρούχα.

Σοφάκι δεν πειράζει για τον χαλβά. Είμαι όμως σίγουρη ότι δεν είναι τόσο χάλια.

Ειρήνη μου στέλνω κούριερ με ταπεράκι να σε γλυκάνω:P

Αυτά για την ώρα κοριτσάκια μου. Πάω να μαγειρέψω. Τα φιλιά μου σε όλες.

7q1Np2.png0ulEp2.png

καλημέρα!!:D

Αφροδίτη πολύ όμορφα τα κουτιά, το πρώτο το "πλεκτό" το χω και γω για την ίδια χρήση με σένα και μ εχει βολέψει πολύ!

;) Μου αρέσει πολύ αυτό που παρήγγειλες, με γειά!

Oπως τα λες ,και για εμενα ,ειδικα η γενικη για το Πασχα ειανι αναγκαια,ειναι στη μνημη μου,δεν σβηνει.Απλά τωρα κανω τη γενικη πιο χαλαρα.Κανονιζω μεσα σε δυο εβδομαδες να κανω ολο το σπίτι και οχι μεσα σε δυο ημερες.Ενα ενα δωματιο ,από ακρη σε ακρη ,τα πάντα ολα!

Κι εγώ αυτό κάνω αλλά μου παίρνει περίπου 15 μέρες να τελειώσω όλο το σπίτι και το πάω κι εγώ δωμάτιο δωμάτιο για να μην πελαγώνω. Εγώ κάνω και άλλες 2, μία τον Σεπτέμβριο και μία πριν τα Χριστούγεννα αλλά καμία δεν συγκρίνεται με την ανοιξιάτικη όντως!

Είναι καλύτερα το παιδί;

Χθες το βραδυ κοιμηθηκε χωρις παμπερς κ χωρις να λερωθει κ να πλενουμε!!τελεια !πεταω απο χαρά!!! τον σηκωσαμε στις2,30περιπου κ κατουρησε κ μετα μεχρι το πρωι ηταν καθαρος! γιουπιιιιιιιιιιιιιιιι

Είδες ;) ;);;;;

Εγώ για τα μαύρα χρησιμοποιώ ειδικό υγρό απορρυπαντικό για μαύρα ρούχα εδώ και πολλά χρόνια και έχω βρει την ησυχία μου, ούτε λεκέδες και διατηρείται και το χρώμα τους.

Μία πολύ περίεργη μέρα τελειώνει και ευτυχώς... Τελικά υπάρχουν πολλές εμπειρίες στη ζωή μας.

Το θέμα του μπαμπά, πήγε αρκετά καλά. Νομίζω πως είχαμε καλή "υπόθεση" και τώρα περιμένουμε το 3ήμερο για την απόφαση.

Προσωπικά αισθάνθηκα περίεργα αλλά έπρεπε να καταθέσω αφού το αίσθημα δικαιοσύνης μέσα μου είναι ιδιαίτερα αυξημένο και έπρεπε να τον στηρίξω σ αυτή την περίπτωση.

Καλά αποτελέσματα να έχετε και να ηρεμήσετε όσο γίνεται!

Τι κανετε ομορφες?εμεις πηγαμε μπαλετο γυρισαμε εφτιαξα απογευματινο για τα κοριτσια μαζεψα την κουζινα, εκανα ενα περασμα στο μπανιο, εβαλα σκουπα και παω να βαλω το φαγακι μας για αυριο,ρολο με πατατουλες στην γαστρα..

Ειρηνη μου χαιρομαι που πηγαν ολα καλα με το θεμα του μπαμπα..και εγω το λενορ παιρνω και το μαλακτικο.μυριζει υπεροχα..

Δομνινα περαστικα στο παιδακι σου..

Αλεξενια χαιρεσαι το παιδακι σου να τα εκατοστησει..για το λαστιχο και εγω θα σου ελεγα χλωρινη και να το τριψεις βαλε και μια πλυση με ξυδι και σοδα σε υψηλη θερμοκρασια..πρεπει να αφηνεις την πορτα ανοιχτη για να στεγνωνει..

Δημητρα με την σκονη και εγω το παθαινα και ειδικα οταν ηταν πολυ φορτωμενο το πλυντηριο.για αυτο πλεον χρησιμοποιω μονο υγρο..

Χρυσα μου δεν ειναι θεμα οργανωσης και πειθαρχιας τοσο οσο το οτι η ωρα που κοιμουνται οι μικρες την θεωρω ωρα δικη μου και οτι κανω για τον εαυτο μου..αν εκανα μασκα με την μικρη ξυπνια το πιο πιθανο ειναι την μασκα να την εκανε το ζουζουνι μου..

Σοφακι δεν πειραζει για τον χαλβα την επομενη φορα καλυτερος..

Εγω οπως και η Χρυσα καθε φορα που παω μεγαλο σουπερ πριν τοποθετησω τα πραγματα στα ντουλαπια τα περναω με ενα βιτεξακι ή οταν τοποθετω τα σιδερωμενα στα συρταρια τα ψιλοφτιαχνω αν τα δω ανακατεμενα..εχω χωρισει τις δουλειες σε ημερησιες εβδομαδιαιες και μηνιαιες και ετσι κινουμαι.ας πουμε μια φορα το μηνα κανω φωτιστικα,παντζουρια σιτες..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

Εχθές λοιπόν το βράδυ, αφού ήδη σιδέρωνα περίπου 20 λεπτά...πετάγεται η μεγάλη από το κρεβάτι μας (κοιμόμαστε όλες μαζί όταν λείπει ο μπαμπάς μας) σφαίρα στην τουαλέτα για να κάνει εμετό.....

Κλείνω το σίδερο και ξαπλώνω μαζί της, γύρω στα μεσάνυχτα ξανασηκώνεται και δεν προλαβαίνει να πάει τουαλέτα (εγώ η χαζή δεν της είχα βάλει το λεκανάκι κάτω από κρεβάτι) αλλά κάνει εμετό ευτυχώς στο πάτωμα και όχι πάνω στο κρεβάτι ή στα χαλιά. Της αλλάζω πυζάμες, την πλένω στο πρόσωπο και στα πόδια και την πάω στον καναπέ....Κουβάς, dettol και σφουγγάρισμα αμέσως το πάτωμα...dettol στο μπάνιο γιατί της έφυγε λίγος εμετός και στον νιπτήρα...

Ξάπλωσα κι εγώ στον καναπέ να έχω τον νού μου και λαγοκοιμόμουν....Κοιμήθηκα καλά καλά από τις 4 έως τις 6, μετά εγερτήριο να απλώσω ρούχα και να φτιάξω λαπά.

Ήρθε ο πεθερός μου να κάτσει μαζί της αλλά είναι ήδη καλύτερα, δεν ξαναέκανε εμετό από τα ξημερώματα στις 1.30 π.μ. και δεν είχε καθόλου πονόκοιλο,διάρροια και πυρετό. Θα την κρατήσω και αύριο στο σπίτι και την Τετάρτη μάλλον σχολείο. Διαβάσαμε τα μαθήματα της και τώρα παίζει μια χαρά, τέρμα οι αναγούλες....πάλι καλά!

Αφροδιτακι περαστικα στο κοριτσακι σου..μηπως την πειραξε κατι?γιατι φανταζομαι οτι αν ηταν γαστρεντεριτιδα θα εκανε και διαρροια ή θα συνεχιζοταν ο εμμετος..τεσπα οπως και να εχει το σημαντικο ειναι οτι τωρα ειναι καλα..

Εγω παντως την γενικη την ανοιξιατικη την εχω συνδεσει με το ξεστρωσιμο των χαλιων..συνηθως αυτο γινεται μετα το Πασχα αναλογα και τον καιρο βεβαια, οποτε για το Πασχα κανω μια καλη καθαριοτητα και κουρτινες κτλ μετα που βγαζω τα χαλια..

Βασια σιγουρα δεν θα ειναι το ιδιο αλλα και παλι θα διατηρηθει η πολυ καλη σχεση που ειχατε..μην ανησυχεις..

Το φαγητο μας ειναι στον φουρνο,εκανα και το μπανακι μου,οι κορες κοιμηθηκαν,συμμαζεψα το σαλονι απο τα παιχνιδια και οτι περιφεροταν και παω να φαω παρεα με τον αντρουλη..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Καλησπερα κοριτσια μου!

Ειμαι ετοιμη να σκασω....εβαλα ενα πλυντηριο με 2-3 μπλουζακια και δεν ξερω πως τα καταφερα και εβαψα μια μπλουζα του αντρα μου....απο ασπρη εγινε θαλασσι...και ηταν και πανακριβη:(:(:(

Ξερετε αν υπαρχει καποιος τροπος να επαναφερω το χρωμα της?Ειναι αχρηστη?

Καλησπερα κοριτσια μου!

Ειμαι ετοιμη να σκασω....εβαλα ενα πλυντηριο με 2-3 μπλουζακια και δεν ξερω πως τα καταφερα και εβαψα μια μπλουζα του αντρα μου....απο ασπρη εγινε θαλασσι...και ηταν και πανακριβη:(:(:(

Το πιο πιθανο ειναι να την κλαψετε...Δοκιμασε να βαλεις σοδα και λευκαντικο.:confused:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Το πιο πιθανο ειναι να την κλαψετε...Δοκιμασε να βαλεις σοδα και λευκαντικο.:confused:

Αχ παει η μπλουζα :(:(:(

Λευκαντικο φοβαμαι να βαλω γιατι εχει στο κατω μερος 2 γραμμες,μια κοκκινη και μια μαυρη,σαν περιγραμμα.Θα δοκιμασω την σοδα και ο Θεος βοηθος...

Σ'ευχαριστω Χρυσα μου

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια μου!

δοκμασε τις χρωμοπαγιδες εγω ειχα σωσει ετσι καποια ρουχα.

φιλια σε ολα τα κοριτσια

δοκμασε τις χρωμοπαγιδες εγω ειχα σωσει ετσι καποια ρουχα.

φιλια σε ολα τα κοριτσια

Σ'ευχαριστω!Θα το δοκιμασω.

Που εισαι Μπιλλακι μου?Ολα καλα?Μας ελλειψες!

ειμαι παντου κ πουθενα:tongue:

κ εμενα μου λειπετε αλλα ψαχνω κ παλι τους ρυθους μου...

τα πανω κατω ξανα

δουλεια απο παρτ ταιμ 4ωρη, εγινα 10ωρη κ χωρις ρεπο...:rolleyes:

ο μικρος αρρωστος

η μαμα νοσοκομειο (χαλια)

εγω αντεχω σερνομενη...

το σπιτι ειναι σε καλη κατασταση αλλα οχι τελεια.

κανω οτι μπορω κ οτι αντεχω γενικως τα κανω ολα κ συμφερω:rolleyes:

ως τοτε(πότε??:confused:) μαλλον θα μπαινω σαν κομητης να καταθετω τις συμβουλες κ τα φιλια μου.

καλο βραδυ σε ολες!

λευκο ξιδι κ ζεστο νερο, αρκετο σχεδον ολο το μπουκαλι βαλε, την αφηνεις να μουλιασει αρκετη ωρα, την τριβεις πολυ κ μετα την πλενεις στο χερι. το εχω κανει κ εχουν βγει ξεβαματα κατα τοπους (αρκετα μεγαλη επιφανεια) οχι σε ολη την μπλουζα, δεν μου εχει τυχει. καλη επιτυχια.

α βαλτη μπλουζα σε μεγαλη λεκανη να ειναι απλωμενη οσο μουλιαζει.

ειμαι παντου κ πουθενα:tongue:

κ εμενα μου λειπετε αλλα ψαχνω κ παλι τους ρυθους μου...

τα πανω κατω ξανα

δουλεια απο παρτ ταιμ 4ωρη, εγινα 10ωρη κ χωρις ρεπο...:rolleyes:

ο μικρος αρρωστος

η μαμα νοσοκομειο (χαλια)

εγω αντεχω σερνομενη...

το σπιτι ειναι σε καλη κατασταση αλλα οχι τελεια.

κανω οτι μπορω κ οτι αντεχω γενικως τα κανω ολα κ συμφερω:rolleyes:

ως τοτε(πότε??:confused:) μαλλον θα μπαινω σαν κομητης να καταθετω τις συμβουλες κ τα φιλια μου.

καλο βραδυ σε ολες!

περαστηκα στον μικρο κ κουραγιο για την μαμα....

τα υπολοιπα piece of cake!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...