Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια και καλή βδομάδα να έχουμε..

Χάθηκα το σβκ διότι ο μικρούλης μου δεν ήταν και πολύ καλά ακόμη.. από διάθεση είναι μια χαρά και μέσα στο κέφι αλλά έχει έναν βήχα ο οποίος δεν τον έχει αφήσει να ησυχάσει και ταλαιπωρείται ο κακομοιρούλης.. Μίλησα και με την παιδίατρο και μου είπε ότι αν συνεχιστεί μέχρι την Τετάρτη να πάμε να μας δει.. Προχθές και χθες το βράδυ μου έκανε και 2 ωραιότατους εμετούς.. με έλουσε στην κυριολεξία από πάνω μέχρι κάτω αλλά έτσι τουλάχιστον έβγαλε τα φλέματα και μπόρεσε να κοιμηθεί το βράδυ..

Από δουλειές έκανα ένα γρήγορο σκούπισμα και σφουγγάρισμα όλο το σπίτι.. Η γυναίκα που καθαρίζει θα έρθει την Τετάρτη και θα κάνει τα υπόλοιπα..

Θέλω οπωσδήποτε κάποια στιγμή να βρω χρόνο και να αρχίσω να ξεσκαρτάρω όλα τα ντουλάπια του σπιτιού ξεκινώντας από αυτό της βεράντας.. Υπάρχουν άπειρα πράγματα τα οποία θέλουν πέταμα ή τα οποία δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ποτέ και πρέπει κάπου να τα δώσω για να φανούν χρήσιμα.. Το έχω στο πρόγραμμα πάντως..

Έβαλα τουλάχιστον 5 πλυντήρια και 5 στεγνωτήρια.. Το σίδερο θα το κάνει η πεθερά ευτυχώς.. Αποφασίσαμε με τον άνδρα μου να δώσουμε το πλυντήριό μας στα πεθερικά μου (14 ετών το πλυντήριο και μέχρι σήμερα η πεθερά μου έπλενε σ' εμένα.. εξού και τα 150 Ευρώ επιπλέον στο λογαριασμό του ρεύματος μαζί με τα στεγνωτήρια) και να αγοράσουμε καινούργιο πλυντήριο ενεργειακής κλάσης Α++ μπας και γλυτώσουμε τίποτε.. Βρήκαμε ένα της AEG σε πολύ καλή τιμή και το περιμένω σε μια βδομάδα..

Από φαγητό μοσχαράκι κοκκινιστό με μαυροδάφνη και πατάτες τηγανητές το Σάββατο και χθες πατάτες ογκρατέν.. οπότε είμαι και καλυμμένη από φαγητό για σήμερα..

Το Σάββατο έβγαλα το παιδάκι μου μια βόλτα το πρωί και πήγαμε κρεοπωλείο και σούπερ μάρκετ και χθες πήγαμε στους νονούς του..

Είμαι στη δουλειά και σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

christine,μπαινουν και τα γυαλινα το ενα μεσα στο αλλο αναλογα το μεγεθος βεβαια.Εγω εχω τα περισσοτερα γυαλινα και τα προτιμω.

Βασια ,σιγουρα δεν θα ειστε οπως πριν αλλα εαν εχετε δεσει θα βρισκοσαστε ετσι κι αλλιως.

Μαρια ,μπραβο για το ξεσκαρταρισμα στα καλλυντικα σου.

Τετοιες δουλειες κανω σε τακτικη βαση ,οχι ομως συστηματικα.Την ωρα που βαφομαι πχ,μπορει να πεταξω κατι η οταν τακτοποιω τα πραγματα από πλυντηριο πιατων,και βαζω τα πιατα στη θεση τους μια στο τοσο θα περασω με ενα πανακι το ντουλάπι εσωτερικα,οταν τακτοποιω τα σιδερωμενα θα φτιαξω τη μια φορα λίγο τις μπλουζες μου ,την αλλη τα παντελόνια ...ετσι δεν γινονται χαλια και χρειαζεται πιο αραια ,ξεκαθαρισματα και καθαριοτητες.Καπου δυο φορες το χρονο βεβαια ,τα κανω πιο οργανωμενα(τωρα χρειαζεται φτιαξιμο η τροφοθηκη και αλλα δυο ντουλαπια στην κουζινα ).

Εστρωσα τα κρεβατια ,

συμμαζεψα τα υπνοδωματια (ο μικρος το δικο του),

τιναξα τα ριχταρια και εκοψα τις κλωστιτσες που εχουν ξεφτισει(εχουν γινει χαλια),

αδεισα το πλυντηριο πιατων ,

επλυνα το νεροχυτη και εβαλα μεσα στο πλυντηριο τα χθεσινοβραδυνα και τα πρωινα μας,

εβαλα ενα πλυντηριο ρουχων ,

εκλανα το καθημερινο πέρασμα στο μπάνιο,

τακτοποιησα οσα γυριζαν και εκει

αλλαξα τις πετσετες των χεριων,

εβαλα σκουπα ,

εκανα τους καθρεφτες σε ολο το σπίτι,

εβγαλα ψαρια να ξεπαγωσουν να τα ψησω και να τα συνοδευσω με πατζαρια και πατατες βραστες.

Εβγαλα και μενου για την εβδομαδα

Δευτερα -ψαρια και πατζαρια

Τριτη-κρεας κοκκινιστο με πιλαφι

Τεταρτη- αρακα λαδερο με φασολάκια και πατατες

Πεμπτη-μακαροναδα η πιττα

Παρασκευη- σαλιγκαρια γιαχνι.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

τα γυαλινα ταπερ ειναι πολυ πολυ καλυτερα απο τα πλαστικα, εμενα αυτο που με χαλαγε ειναι οτι επαιρναν μυρωδια ταπεριλας απο το πλαστικο. Επειδη ειναι ακριβα αυτο που εκανα ειναι να αγοραζω ενα τη φορα και να πεταω ενα πλαστικο, επαιρνα δηλαδη σε βδομαδα που δεν ειχα πολλα ψωνια στο σουπερ ενα γυαλινο και πεταγα το αντιστοιχο μεγεθος πλαστικο. Ετσι τα ανανεωσα ολα

εδω ειμαι κ εγω!!:P:pσημερα εχει γενεθλια το αντρακι μου,ποτε εφτασε 3 χρονων!!!καναμε χτες ενα παρτακι κ θα κανει κ στο σταθμο..οποτε απο δουλειες τις εκνα χτες το πρωι,κ σημερα μονο σκουπισμα σφουγγαρισμα.ολες φτιαξατε τα καλλυντικα σας,εγω ουτε κ θυμαμαι απο ποτε εχω να βαφτω,αφου ολη μερα σπιτι ειμαι:mad::xγια πειτε μου,στο λαστιχο του πλυντηριου (στην πορτα)εχει πιασει μια απι=αισια μαυριλα που μυριζει κιολας κ δεν βγανει με χλωρινη που δοκιμασα..την αφηνω παντα ανοιχτη τη πορτα κ το σκουπιζψ καθε φορα..τι προτεινετε??

εδω ειμαι κ εγω!!:P:pσημερα εχει γενεθλια το αντρακι μου,ποτε εφτασε 3 χρονων!!!καναμε χτες ενα παρτακι κ θα κανει κ στο σταθμο..οποτε απο δουλειες τις εκνα χτες το πρωι,κ σημερα μονο σκουπισμα σφουγγαρισμα.ολες φτιαξατε τα καλλυντικα σας,εγω ουτε κ θυμαμαι απο ποτε εχω να βαφτω,αφου ολη μερα σπιτι ειμαι:mad::xγια πειτε μου,στο λαστιχο του πλυντηριου (στην πορτα)εχει πιασει μια απι=αισια μαυριλα που μυριζει κιολας κ δεν βγανει με χλωρινη που δοκιμασα..την αφηνω παντα ανοιχτη τη πορτα κ το σκουπιζψ καθε φορα..τι προτεινετε??

Πολυχρονο το παλικαρακι σου , να σου ζησει! Περναει ο καιρος και ουτε που το καταλαβαινουμε!

Δεν εχω πολλες ιδεες για το θεμα σου, δεν μου εχει τυχει κι εγω χλωρινη θα εβαζα. Ζεστο νερο και σαπουνι και τριψιμο?

Διαφημίσεις

Γειά σας και πάλι,

τελειώσα τις δουλίτσες μου και εγώ και τώρα σας διαβάζω.Ξεσκονισα,σκούπισα,σκούπισα τα μπαλκόνια,έκανα τα μπάνια,τακτοποιήσα τα παιχνίδια των παιδιών,έβαλα ένα πλυντήριο με πετσέτες,το άπλωσα,έφτιαξα μπριζολίτσες με πατάτες στο φούρνο,έβαλα ψωμί,τίναξα και τακτοποιήσα τα ριχτάρια,άλλαξα πετσέτες στο μπάνιο,έπλυνα τον στραγγιστήρι στην κουζίνα,έκανα τα τζάμια στην κουζίνα,κέντησα για καμία ωρίτσα και τώρα είμαι στο σπίτι με τον βενιαμίν και όπου να ναι θα σκάσουν μύτη και τα μεγάλα αγόρια.

Με την γενική εγώ φρόντιζα και όταν δούλευα να την κάνω μέσα σε μία βδομάδα ποτέ μέσα σε 2-3 μέρες γιατί δεν προλάβαινα.Ετσι γυρνώντας τα απογεύματα έκανα και κάτι.Τώρα όμως που είμαι στο σπίτι θα το κάνω πιο χαλαρά,δηλαδή για την γενική του Πάσχα έχω προγραμματίσει να ξεκινήσω την Πρωταπριλιά σαν ψέμα ένα πράγμα και να τελειώσω κάνοντας και τα κουλουράκια στις 10 Απρίλη.Ετσι θα έχω όλες τις γιορτές free άλλωστε δεν θέλω Μεγαλοβδομαδιάτικα να κάνω δουλειές εκτός από μια συντήρηση.

Καλησπερα κοριτσια!!!

Τι κανετε???

Εγω τελικα εχθες δεν εκανα το ντουλαπι που σας ελεγα και μου εμεινε...θα το κανω μεσα στην εβδομαδα.Το απογευμα οταν σηκωθηκαμε,ασχοληθηκα με τον μικρο,φτιαξαμε ενα αποκριατικο καπελο για ενα σκυλακι λουτρινο που εχει και το καταχαρηκαμε.Υστερα του εβαλα την στολη του(κλοουν),και πηγαμε και οι τρεις ενα περιπατο,αλλα οχι για πολυ γιατι ειχε τσουχτερο κρυο,στο δρομο ολοι το κοιταγαν και γελαγαν....αλλα και εγω ειχα σκασει στα γελια γιατι η στολη στο σημειο της κοιλιας εχει ενα στεφανι και μοιαζει σαν να εχει μεγαλο ποπο και κοιλια...πολυ γελιο σας λεω...γυρισαμε και τακτοποιησα την κρεβατοκαμαρα μας και κοιμηθηκαμε σαν ανθρωποι!!!

Σημερα το πρωι σηκωθηκαμε εκανα τα γνωστα,αλλαγματα,πρωινα,κρεβατια κτλ.

και εκατσα λιγο να χαζεψω ΤV,αγκαλια με τον καφε μου,ενω ο μικρος επαιζε,διαβασαμε παραμυθια και υστερα του εδωσα πινελο και χαρτι του μετρου να δημιουργησει,ενω εγω επλυνα πιατα,τα σκουπησα και τακτοποιησα,επλυνα το συρταρι με τα μαχαιροπιρουνα,καθαρισα πατατες και τις τηγανισα γιατι μου τις ζηταγε ο μικρος και εκανε και ομελετα,μπας και φαει και λιγο αυγο,εστρωσα τραπεζι,φαγαμε τα δυο μας,μαζεψα τραπεζι και τον εβαλα για υπνο και εγω χαζολογαω!Τελικα τον γυρισα στο παλιο του προγραμμα και τον βαζω για υπνο το μεσημερι γιατι ενω αυτος αντεχε μεχρι το βραδυ,εγω δεν την παλευα ολη μερα,την ωρα που κοιμαται εγω χαλαρωνω και φορτωνω μπαταριες;)

Το απογευμα θελω να μαγειρεψω φακουλες,να τακτοποιησω 3 ακομα συρταρια στην κουζινα και να κανω και 2 ραφια στην ντουλαπα της κρεβατοκαμαρας.

Αλεξενια να το χαιρεσαι το παιδακι σου!!!!

Μυρτουλα πολυ ωραιο!!!Μεγεια!!!

Βασια μου,λογικο να στεναχιωριεσαι,οσο να 'ναι χανεται αυτην αμεσοτητα που ειχατε αλλα και παλι ειναι κοντα,οποτε θα μπορεις να την βλεπεις συχνα;)

Δημητρα εγω υγρο χρησιμοποιω μονο στα σκουρα ρουχα για λογους οικονομιας στα υπολοιπα βαζω σκονη,απορρυπαντικο περνω και εγω οποια μαρκα βρω σε προσφορα,τωρα εχω το λενορ και σκονη και υγρο και μαλακτικο και εχω μεινει σουπερ ικανοποιημενη!!!Μυριζει και υπεροχα!!!

Δομνιμα περαστικα στο μικρουλη σου!Ελπιζω να περασει και να μην χρειαστει να τον πας παιδιατρο.Καλοριζικο το πλυντηριο!

Δεν θυμαμαι αλλα:rolleyes:

Εστρωσα τα κρεβατια ,

συμμαζεψα τα υπνοδωματια (ο μικρος το δικο του),

τιναξα τα ριχταρια και εκοψα τις κλωστιτσες που εχουν ξεφτισει(εχουν γινει χαλια),

αδεισα το πλυντηριο πιατων ,

επλυνα το νεροχυτη και εβαλα μεσα στο πλυντηριο τα χθεσινοβραδυνα και τα πρωινα μας,

εβαλα ενα πλυντηριο ρουχων ,

εκλανα το καθημερινο πέρασμα στο μπάνιο,

τακτοποιησα οσα γυριζαν και εκει

αλλαξα τις πετσετες των χεριων,

εβαλα σκουπα ,

εκανα τους καθρεφτες σε ολο το σπίτι,

εβγαλα ψαρια να ξεπαγωσουν να τα ψησω και να τα συνοδευσω με πατζαρια και πατατες βραστες.

Μαζεψα τα σκουπίδια ,

πήγα φουρνο και μινι μαρκετ,

μετεφερα ξυλα,

εβαλα το φαγητο να γινεται,

ετοιμασα πορτοκαλάδες,

εστρωσα τραπέζι και φαγαμε.

Νασια εκανε πάλι πολλες δουλειες.

Αλεξενια ,μηπως εχει βαψει πια και δεν φευγει η μαυριλα?

Δοκιμασε και λιγη σοδα επάνω σε ενα βουρτσακι και τριψε και θα δεις.Να χαιρεσαι το αγόρι σου ,πολύχρονος και ευτυχισμένος να ειναι!

Περιμενω τωρα το μεγαλο αγόρι να ερθει ,εχω να μαζεψω την κουζινα και λέω να φτιαξω και ενα τυρόψωμο ,να εχει ο μικρος για το απόγευμα και για το σχολειο.Το απόγευμα κανονικα εχει καρατε αλλα δεν νομιζω να πάμε ,εχει πολλη βροχη!Αν δεν πάμε ελπίζω να ξεκινησω σιδερωμα ,γιατι γίνεται χαμός!

4U, που εισαι?

Ειρηνη ,ελπίζω να πήγαν ολα καλά.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Τι κάνετε??? εμείς γυρίσαμε φάγαμε, είχε διαβάσει σχολείο και τώρα κοιμούνται!

Αλεξένια να τον χαίρεσαι!

yori εγώ πλένω με υγρό πια....και εμένα μου άφηνε στάμπες και το κατήργησα!

Διαφημίσεις

Εκανα χαλβα - εγινε χάλια

καλέ τι χαλβά- εσύ έχεις τον ένα κ μοναδικό κοντά σου - χαχα θυμάσαι που μου έστειλες; τώρα έχω βρει εδώ σε ένα μαγαζί που φέρνει κάθε τέτοια εποχη κ θα παω να δω αν έφερε κ τώρα.

Μαζεψα πράγματα για δοσιμο

Κοριτσια ρουχα κανεις?

αν έχεις για αγόρι νο 5 και πάνω καλοδεχούμενα χαχα.

και μετα πάμε παιχνιδια και ρουχαλάκια

κορίτσια δεν το κανα καλά. στην μαμ σοφία απαντάω/

ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

το χουμε ξαναπει αλλά βοήθειααααααααααααα μυρίζει το πλυντήριό μου κ έχω βάλει πλύση στους 90 αλλά γιοκ.

μαμαβασια θα ρθω εγώ το καλοκαίρι να μαι στο σπίτι δίπλα να μαστε παρέα έ τι λές;

καλή επιτυχία στο δικαστήριο ειρήνη να χει την έκβαση που θέλετε.

ο καιρός εδώ χάλασε κ ευτυχώς δεν έβγαλα την φλοκάτη που ελεγα να βγάλω το σκ.

κ εγώ θέλω να βρω ένα καλό απορρυπαντικό για τα σκούρα που να καθαρίζει κιόλας. κάποτε έπαιρνα το αριελ αλλά μου μύριζε άσχημα, μετά πήρα το μασσαλίας από λιντλ κ τώρα έχω ένα όμο που ηταν σε προσφορά - γιατί όπως είπε κ μία αλλη κοπέλα πρωτα τις προσφορές κοιτάζω κ εγώ- αλλά δεν μου αρεσε καθόλου.

εδώ είμαι κ έχω ελάχιστο χρόνο για μένα κ αυτό με τρελαίνει.

όταν τελειώσω με τα παιδιά πιάνω το σπίτι κ όταν τελειώνω κ με το σπίτι είμαι τόσο κουρασμένη να ασχοληθώ με τον εαυτό μου κ αυτό με εκνευρίζει απιστευτα.

χρυσή τομή υπάρχει πουθενά;

επειδή στην παρέα μας είναι πολλές κοπέλες που είναι του χώρου του παιδαγωγού αλλά και γιατί είναι μητέρες, θα θελα συμβουλές. ο γιός μου σε 3 μήνες θα κλείσει τα 4. θέλω να του μάθω να γράφει ή έστω να ξεχωρίζει τους αριθμους κ να γράφει το όνομά του. έχουμε κάνει μια δυό προσπάθειες αλλά όχι φοβερά πράγματα. θα ήθελα λοιπόν να μου πείτε τρόπους μέσα από το παιχνίδι ίσως να του τα μάθω. α κ επίσης να μου προτείνεται βιβλία για αυτή την ηλικία κ για ανάγνωση αλλά κ σαν εκπαιδευτικό παιχνίδι που να μην βαριέται..

Αλεξένια να χαίρεσαι το αγόρι σου, γερό και τυχερό να ναι!

για τα λάστιχα και γω ετσι με χλωρίνη θα προσπαθούσα...

ο γιός μου σε 3 μήνες θα κλείσει τα 4. θέλω να του μάθω να γράφει ή έστω να ξεχωρίζει τους αριθμους κ να γράφει το όνομά του. έχουμε κάνει μια δυό προσπάθειες αλλά όχι φοβερά πράγματα. θα ήθελα λοιπόν να μου πείτε τρόπους μέσα από το παιχνίδι ίσως να του τα μάθω. α κ επίσης να μου προτείνεται βιβλία για αυτή την ηλικία κ για ανάγνωση αλλά κ σαν εκπαιδευτικό παιχνίδι που να μην βαριέται..

γενικά δεν συνίσταται να μάθεις στο παιδί από αυτη την ηλικία να γράφει για διάφορους λόγους...μπορεί να βαρεθεί, να τα πάρει στραβά, να βαριέται μετά στο σχολείο, να μην τον ενδιαφέρουν κλπ....αν όμως θες να το αρχίσεις σαν παιχνίδι υπάρχουν κύβοι της Fisher price με την ΑΒ πάνω και μαγνητικά γραμματάκια και αριθμοί για ατέλειωτο παιχνίδι πχ στο ψυγείο!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

χαλβα συμιγδαλένιο χάλια φιλες μου χάλια

Ειπατε πινέλα μμ πρέπει να τα καθαρισώ ολα

Σήμερα μια φιλη απο την δουλεια μου χάρισε μια στολη για του χρόνου για τον μικρο

Δεν ξέρω γιατι μου απέτυχε χάλια κοριτσια χάλια και στεναχωρήθηκα να σας πω

Σήμερα έχει πολύ δουλεια μπήκα για να κανω ένα χαλαρο διαλειμμα

Καλησπέρα κορίτσια μου.

Μία πολύ περίεργη μέρα τελειώνει και ευτυχώς... Τελικά υπάρχουν πολλές εμπειρίες στη ζωή μας.

Το θέμα του μπαμπά, πήγε αρκετά καλά. Νομίζω πως είχαμε καλή "υπόθεση" και τώρα περιμένουμε το 3ήμερο για την απόφαση.

Προσωπικά αισθάνθηκα περίεργα αλλά έπρεπε να καταθέσω αφού το αίσθημα δικαιοσύνης μέσα μου είναι ιδιαίτερα αυξημένο και έπρεπε να τον στηρίξω σ αυτή την περίπτωση.

Επέστρεψα σπίτι μου και απλώς κάθησα λίγο να ηρεμίσω και να "ανασυντάξω" τα μέσα μου. Δεν είχα και πολύ ώρα ώσπου να πάρω το μικρό μου από το σχολείο.

Επιστρέψαμε, έκανα πενούλες με πανσετούλα στο φούρνο. Φάγαμε, διαβάσαμε και τα αγόρια ξεκουράστηκαν, πριν τ' αγγλικά.

Εγώ:

Εβαλα ένα νυχτερινό πλυντήριο, με σκούρα

Έπλυνα πιάτα, πιατικά και μάζεψα τους πάγκους μου. Η κουζίνα στη θέση της.

Μάζεψα όλα τ' ασχετα από παιδικό, σαλόνι, υπνοδωμάτιο.

Τακτοποίησα λίγο στο "μάτι" μου, το μπάνιο.

Ήμουν λίγο πεσμένη οπότε μόλις έβαψα και τη ρίζα των μαλλιών μου...νομίζω θα βοηθήσει στην ψυχολογία μου.

Μάζεψα κάποια απλωμένα, από την απλώστρα.

Εδώ γύρω θα είμαι... σας φιλώ γλυκά και μην ξεχνάτε:

1901880_737844109560340_89839015_n_zps372c3fb2.jpg

Eίναι ύψιστο να είμαστε ευγενικοί με τους γύρω μας...

777885dugw57gt25.gif

γεια σας κοριτσακια, τι κανετε?

κρυο σημερα!

εγω εχτες εκανα το απογευμα τα υπολοιπα που μειναν:

σκουπισα σαλονι-κουζινα πολυ καλα

σφουγγαρισα κουζινα

επλυνα ταψι κ μια κατσαρολα

καθαρισα την σκουπα κ το σκουπακι

το βραδυ εφτιαξα πιτσα κ τυροπιτακια κ αφου εβαλα την μικρη για υπνο ξεραθηκα κ εγω.

σημερα σηκωθηκα κ εκανα διαφορα:

1. πρωινη ετοιμασια καφεδες-γαλα
  2. εστρωσα κρεβατια
  3. εβαλα κατι ρουχα στα απλυτα
  4. εβαλα ενα πλυντηριο με χρωματιστα
  5. επλυνα στο χερι ενα ισοθερμικο του αντρα μου που φοραει στην μηχανη
  6. εφτιαξα φακες
  7. εστρωσα τα ριχταρια
  8. εβαλα τα πρωινα πιατικα στο πλυντηριο κ το εβαλα να πλενει
  9. ετοιμασα την μικρη κ την εβαλα για υπνο
  10. ετοιμαστηκα κ κατεβηκα για δουλεια
  11. ανεβηκα στις 3, ετοιμασα την κορη μου, της εβαλα να φαει
  12. αδειασα το πλυντηριο πιατων
  13. εστρωσα τραπεζι κ φαγαμε
  14. μαζεψα το τραπεζι κ εβαλα τα πιατα στο πλυντηριο

αραξα λιγακι κ τωρα παω για τακτοποιησεις/εκκαθαρισεις

ειρηνη μου πως πηγατε με το δικαστηριο? ελπιζω να εχετε καλα αποτελεσματα κ να επανελθετε στην καθημερινοτητα σας!

αλεξενια πολυχρονο το παιδακι σου!!! να το χαιρεσαι!

βασια κ εγω θα στεναχωριομουν, ηταν πιο αμεσο το διπλα διπλα, αλλα τι ειναι 5 στενα???? (το μπλογκ ΠΑΡΑ πολυ ωραιο!!! αληθεια εχεις σκεφτει να το κανεις σαν επαγγελμα απο το σπιτι?)

βασω μου ευχαριστω, μου ελεγε οτι ποναει αλλα οταν την χαιδευα μου ελεγε οτι περναγε κ ετσι δεν εδωσα σημασια

δημητρα εμενα μια φορα μου εχει γινει αυτο με τα μαυρα, το ειχα φορτωσει το πλυντηριο ομως.

αχ δεν θυμαμαι αλλα κοριτσακια, παω να ξεκινησω

φιλια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...