Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ιωάννα περαστικά και στο δικό σου μικρούλι. Παραπονέθηκε ξανά για το κεφαλάκι του;;

Καλημερα, οχι ευτυχως δεν ειχε προβλημα, κοψαμε και την αντιβιωση κι ελπιζω να ηρεμησει

Κρυα μερα σημερα αλλα δεν εχει βρεξει καθολου. Εχτες τρωγαμε με τον μικρο και πιανει ενα πιατο με μπροκολο που ειχα και το πεταξε κατω κι εσπασε. Χυθηκαν ολα τα λαδια πανω στη μοκετα της κουζινας και αναγκαστικα επρεπε να το καθαρισω ολο το χαλι.

Τωρα ειμαι στη δουλιτσα μου και σημερα δουλειες το απογευμα δεν προβλεπονται, θα παω με το παιδι στο ΙΚΕΑ που θελω να χαζεψω. Ξερω ομως οτι αυριο θα με περιμενει ενα σιδερο βουνο.

Καλη εβδομαδα να εχετε ολες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα στην ομορφη παρεϊτσα και καλη μας βδομαδα..

Βασιλικη μας ελειψες,να μπαινεις πιο συχνα..πωπω δεν θα σχολιασω το γαλακτομπουρεκο γιατι μου τρεχουν τα σαλια..κολαση..

Νασια καλες δουλιτσες..μπραβο για την χθεσινη ομορφη μερα..

Εγω χθες βραδυ αφου εφαγα σαν βοδι,περιποιηθηκα τα νυχακια μου αλλα δεν τα εβαψα,εβαλα μασκουλα,εβγαλα φρυδακια,εβαλα τις κρεμουλες μου και χαλαρωσα..κατα τις 12:30 παω για υπνο και με το που ξαπλωνω ακουω την μικρη να κλαιει..ευτυχως ξανακοιμηθηκε γρηγορα.σημερα περιεργο αλλα ξυπνησα ξεκουραστη,ντυθηκα βαφτηκα εβγαλα τα ρουχα των κοριτσιων και εφυγα..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Κορίτσια μου ,καλημεραα!!!!!!!!

Τι κάνετε?

Εμεις περασαμε ενα χαλαρό Σαββατοκυριακο,κρατησα τον μικρο λίγο πιο ηρεμο γιατι δεν ηξερα πως θα αντιδρασει με τον πονοκεφαλο.Ευτυχως ειναι καλά ,και δεν ξαναπόνεσε.

Σημερα ειναι ο δασκαλός τους αρρωστος και ετσι ενημερωθηκαμε το βραδυ πως δεν θα εχουν μαθημα.

Από δουλίτσες εκανα τα βασικα εχθες (αφου ειχα κανει αρκετα το Σαββατο) και εβαλα πολλα πλυντηρια.Το σπίτι με το ρυθμο που κραταω στις δουλειες ειναι καθαρο και τακτοποιημενο ,ομως χρειζομαι και εγω μια αναδιοργανωση στα εσωτερικα,ντουλαπια,συρταρια..με παρακινησατε.

Ειρηνη ,καλη επιτυχία στο δικαστηριο,ολα να πάνε καλά!

Αφροδιτη,πολύ καλές οι αγορές σου,καλές τακτοποιησεις.

Αρετη ,χαρα στο κουραγιο σου,μετα τις 10 ,να ξεκινας περιποιησεις.Εισαι η προσωποποίηση της πειθαρχιας και της οργανωσης στο προγραμμα.Μπραβο!

Ιωαννα ,πως ειναι ο μικρος?

Γιωτα μου ,πάλι εκανες πολλες δουλίτσες.Ελπίζω η εβδομαδα αυτη να ειναι καλύτερη και να ανακτησετε τις δυναμεις σας.

Βασιλικη ,λιγουρευτηκα το γαλακτομπουρεκο!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλημέρα!!:D

Αφροδίτη πολύ όμορφα τα κουτιά, το πρώτο το "πλεκτό" το χω και γω για την ίδια χρήση με σένα και μ εχει βολέψει πολύ!

σήμερα παω αργά σχολείο οπότε αφού η μεγάλη είναι παιδικό και ο μικρός κοιμάται έκανα και μερικές δουλίτσες...εκτός από μικρά καθημερινά πέρασα με πανάκι και καθαριστικό τα πλακάκια ολα στο μικρό μπάνιο, τώρα εχω και τα δυο μπάνια σε σούπερ κατάσταση!!

α μόλις παρήγγειλα αυτό http://www.groupon.gr/deals/special-deal/gg-fenotion-5/34730053 για να δούμε πώς θα είναι:rolleyes:

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλημέρα κορίτσια τι μου κάνετε;

Εβαλε λίγο κρύο σήμερα ή μου φαίνεται τέσπα χειμώνας είναι χρειάζεται να σκοτωθεί και κανένα μικρόβιο.

Εμείς εχτές περάσαμε σούπερ.Σηκωθήκαμε το πρωί και αφού έστρωσα κρεβάτια,ριχτάρια και μάζεψα την κουζίνα,άπλωσα ένα πλυντήριο ρούχα και τακτοποιήσα ένα πλυντήριο πιάτων. Εντυσα τα παιδιά με τις στολές τους και πήγαμε στο Πλανητάριο που είχαμε την προβολή με τον σύλλογο γονέων.Ειδαμε τον Ουρανό των αρχαίων και ήταν πάρα πολύ ωραία,όλα τα μικρά είχαν κατενθουσιαστεί αλλά και οι μεγάλοι που αρκετοί από αυτούς είχαν να πάνε από το δημοτικό.Αφού τελειώσε η προβολή κατεβήκαμε στο Μουσείο που είχε εκδηλώσεις ο δήμος Αθηναίων.Στης ακρίβειας τον καιρό.... λέει το τραγούδι έτσι και εκεί λίγα πράγματα και όχι ιδιαίτερα έτσι καταλήξαμε να παίζουν τα μικρά με κάτι συμμαθητές τους πειρατές και ινδιάνοι.Γυρίσαμε το μεσημεράκι και αφού μάζεψα τα ρούχα,φάγαμε,μαζέψαμε τα μεσημεριανά και ξεκίνησα το σίδερο και τώρα δεν έχω ασιδέρωτα αλλά έχω άπλυτα αλλά ας μην το κάνουμε θέμα.Μετά με έπιασε μια σπαρίλα δεν ήθελα να κάνω τίποτα άλλο.Ετσι σήμερα το σπίτι είναι σαν βομβαρδισμένο.Εχω στρώσει ήδη τα κρεβάτια,έχω καθαρίσει νεροχύτη,εχω πάει τα παιδιά στο σχολείο αλλά τώρα πρέπει να ξεσκονίσω,να σκουπίσω,να περάσω τα μπάνια,να ετοιμάσω ένα πλυντήριο ρούχων για το μεσημέρι κα.

Χαίρομαι που σας άρεσαν ο οδηγός καθαριότητας.Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να ξεκόψω την γενική που κάναμε παλιά,μου φαίνεται ότι δεν ετοιμάζεται το σπίτι για τις δύο μεγάλες γιορτές γιατί τότε κάνω γενική Χριστούγεννα και Πάσχα κόλλημα είναι αυτό.

Εδω γύρω θα είμαι.....φιλιά

Oπως τα λες ,και για εμενα ,ειδικα η γενικη για το Πασχα ειανι αναγκαια,ειναι στη μνημη μου,δεν σβηνει.Απλά τωρα κανω τη γενικη πιο χαλαρα.Κανονιζω μεσα σε δυο εβδομαδες να κανω ολο το σπίτι και οχι μεσα σε δυο ημερες.Ενα ενα δωματιο ,από ακρη σε ακρη ,τα πάντα ολα!

Ομορφη η βολτα στο πλανηταριο ,μπραβο σας για την πρωτοβουλία!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Σήμερα έχω αρκετές δουλίτσες και θα πηγαινοέρχομαι στο σπίτι! Θα γυρίσουμε αργά το μεσημέρι με τα παιδιά!

Ο καιρός πάλι κρύωσε και μου την δίνει! Εμείς θα πάμε στο χωριό για Καθ. Δευτέρα και θα ξεσκάσουμε λιγάκι...έχει και καρναβάλι για πρώτη φορά και θα γίνει πανικός....!

Εντωμεταξύ εκεί στο χωριό είχα μια γειτόνισσα, διπλανά μπαλκόνια, που οι κόρες μας έπαιζαν συνέχεια....με το που ξυπνάγαμε πηγαίναμε θάλασσα, φωνάζαμε απο την βεράντα να έρθουν σπίτι κλπ....είχα και εγώ μια παρέα να λέω τα νέα μου...ερχόταν στην αλάνα και όσο έπαιζαν τα παιδιά λέγαμε τα δικά μας....τώρα μετακόμισε 5 στενά πιο πάνω (περνάς κεντρικό δρόμο για να πας στο σπιτι τους) και έχω στενοχωρηθεί! Άδειο θα μου φαίνεται και δεν θα τους έχουμε καθημερινά! Αν και με διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να χαθούμε και ότι θα έρχονται, τα κορίτσια και εγώ στενοχωρηθήκαμε γιατί αυτό το καθημερινό πέρα δώθε δεν θα υπάρχει πια! Ξέρω βλακεία που στενοχωριέμαι αλλά ένιωθά ότι είχα μια παρεούλα εκεί δίπλα μου....που τα λέγαμε έστω και για 5 λεπτά!!

Δουλίτσες έκανα τα βασικά το σκ και έχωσα και τον σύζυγο να κάνει κάτι ψιλοπράγματα!

θα σας βιαβάσω αργότερα!

καλημερα καλες μου φιλες κ καλη βδομαδα!

καλημερα απο τις μουσκεμενες Σερρες......

εφυγα απο την Σαλονικα χθες νωρις το απογευμα κ ηρθα στις Σερρες κ εριχνε καρεκλοποδαρα,ολο το βραδυ!

Πηγα Σαββατο πρωι κεντρο-αγορα με την κορη μου, ηθελε κ με λεωφορειο κ ταλαιπωρηθηκαμε,δεν εχει ξανανεβει!

Αγορασα αδιαβροχο καλυμμα στρωματος για τον γιο μου που καθαριζει τωρα...15ε ....ειναι σαν λεπτη δερματινη ασπρη...ελπιζω να καταλαβατε...λολ

Χθες το βραδυ κοιμηθηκε χωρις παμπερς κ χωρις να λερωθει κ να πλενουμε!!τελεια !πεταω απο χαρά!!! τον σηκωσαμε στις2,30περιπου κ κατουρησε κ μετα μεχρι το πρωι ηταν καθαρος! γιουπιιιιιιιιιιιιιιιι

Με το που γυρισα εβαλα κ ενα πλυντηριο σκουρα--ηταν τα περισσοτερα!

ταβαλα κ σε καλοριφερ κ ηδη στεγνωσαν!

Ευτυχως δεν ειχα να κανω φαγητο γιατι μουδωσε η μανουλα μου ---ρολο με κριθαρακι!!

Σημερα απογευμα πρεπει οπωσδηποτε να παω σουπερ....αλλαντικα,τυρια,ταμπλετες πλυντ.πιατων κτλ......

Να σας πω οτι το ντουλαπακι με τα ριζια ,τα οσπρια κ τα μακαρονια, το ψιλοφτιαχνω....

Δεν με βολευουν (στην τοποθετηση τους,σε διαταξη)

τα γυαλινα βαζακια καθολου κι ας εχω απειρα

(απο μαγιονεζες μαρμελαδες κτλ...τα δινω σε πεθερα...)

κ εχω βρει λυση στο κιτρινο πλαστικο κουτι του ΝΕΣΚΟΥΙΚ....παιρνω κ ενα ιδιο κακαο απο λιντλ με ολοιδιο κουτι απλα εχει πιθηκακι!

εχω 3 τετοια κ εχω βαλει φακες κ ριζι κ φασολια!!

πολυ βολικα κ χωρανε κ πιο πολυ!!!!

Ερωτηση¨:

Oταν πλενετε μαυρα κ εχετε απορρυπαντικο σε σκονη σας αφηνει σημαδια ασπρα???? εμενα ναι που κ που....παρολο που ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη απο το μιελε .......τα ξαναβαζω για ενα γρηγορο ξεπλυμα μετα....

Απορρυπαντικο δεν παιρνω καποιο συγκεκριμενο...αναπογα κ τις προσφορες....αλλά γενικα νομιζω οτι τα υγρα ειναι πιο καλα....

τι λετε????

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

καλημέρα κοριτσάκια καλή μας εβδομάδα!!!

Το Σαββατοκυριακο ήταν με πολλές πολλές δουλειες

Το Σαββατο αφου μαγειρεψα εφυγα για αθήνα για να μπορέσω να τακτοποιησω εκκρεμότητες και μια βάπτιση με ιδεες...πολύ χάρηκα

Γυρισα φάγαμε και μετα πήγαμε με τον μικρο στην Παιχνιδουπολη στο cine Paradisos στον Κορυδαλλο

Περάσαμε πολύ ομορφα και γελάσαμε με την καρδία μας

Η Κυριακη ήταν γεμάτη με δουλειες

Επλυνα μπανια άλλαξα κουρτινες και χαλάκια

Μαγειρεψα για σήμερα και χτες

Εκανα χαλβα - εγινε χάλια

Εκανα Pop corn

Σιδέρωσα πολύ

Σκουπισα σφουγγαρισα

και σιγα σιγα φτιαχνω τα κουτάκια μου τις χάνδρες μου (εχει ακομα πολύ δουλεια)

Χρειαζομαι και άλλα βαζάκια σίγουρα

:)

Μαζεψα πράγματα για δοσιμο

Κοριτσια ρουχα κανεις?

Την περασμένη εβδομάδα εδωσα αξεσουαρ

τωρα σειρα έχουν τα ρουχα

και μετα πάμε παιχνιδια και ρουχαλάκια

Το βράδυ παραγγειλαμε πιτσα έχουμε καιρο να το κανουμε γιατι τώρα την φτιαχνω εγω αλλα ηθελα και εγω να χαλαρώσω...επομένως έκατσα με τα αγορια και ειδαμε το voice

ΑΑΑ καθαρισα και μάζεψα τις ντουλάπες μου

οχι όλες μην ειμαστε υπερβολικοι

Καλημέρα κορίτσια, καλή εβδομάδα να έχουμε. Βλέπω ότι υπάρχει αέρας ανανέωσης και αναδιοργανώσεων, όλες βιαζόμαστε νομίζω να έρθει η άνοιξη. Εδώ βόρεια πάντως έχουμε μουλιάσει.

Yori χρησιμοπιώ την σκόνη μόνο στα άσπρα, σε πατάκια κλπ. Στα περισσότερα πλυντήρια δηλαδή βάζω υγρό απορυπαντικό. Το είχα και εγώ αυτό το θέμα παλιά όταν χρησιμοποιούσα πιο πολύ την σκόνη.

Εμείς το Σαβατοκύριακο κάναμε αρκετές βόλτες, στην ουσία και Σάββατο και Κυριακή φύγαμε από το σπίτι από τις 12 και γυρίσαμε μετά τις 7. Πρόλαβα όμως να κάνω μερικές απο τις δουλειές που σημείωσα,

-καθάρισα τον φούρνο μικροκυμάτων, παλιά έβαζα μπολάκι με νερό και λεμόνι, αλλά τώρα ζήλεψα από το καλαμαράκι και έβαλα και κανέλα και μοσχοβόλυσε όλο το σπίτι

-σαπούνισα καλά με χλωρίνη τα πιγκάλ και τα καλαθάκια των μπάνιων και το καλαθάκι της κουζίνας

-άδειασα το ντουλάπι με τα καθημερινά μας πιάτα, το καθάρισα και τα τακτοποίησα πιο ωραία.

Φυσικά έγιναν και όλες οι καθημερινές μας δουλειές και μαγείρεμα για σήμερα, μόνο το σίδερο δεν έκανα γιατί χτες το πρωί ώσπου να φύγουμε δεν είχαμε ρεύμα.

Σοφία μήπως πήρατε πίτσα γιατί ήθελες αυτά τα ποδαράκια για τις κορδέλες σου?

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα στην όμορφη παρέα!

Έχει βάλει κρύο, χειμώνας είναι, έτσι πρέπει :wink:

Το Σαββατοκύριακο δεν κάναμε τίποτα σπουδαίο γιατί α). Όλοι οι φίλοι μας ήταν άρρωστοι και η μικρή μου έχει βήχα και β). δεν είχα δει πουθενά πως υπήρχαν καρναβαλικές εκδηλώσεις στο κέντρο της πόλης γκρρρρρρρρρ

Από δουλειές επίσης τίποτα σπουδαίο καθώς το σπίτι ήταν καθαρό. Πλυντήρια, στεγνωτήρια, σιδερώματα, μαγειρέματα, μπάνια και κουζίνα. Α! Καθάρισα τον ΦΟΥΡΝΟ και το λέω φωναχτά γιατί έχω θέμα μεγάλο με δαύτον! Μου χε λερωθεί τόσο που δεν έβγαινε η βρωμιά ότι χημικό και να έβαζα. Τα χα δοκιμάσει όλα. Χθες λοιπόν, μετά από ένα 2ωρο σχεδόν που έκαιγε ο φούρνος για το μαγείρεμα, πήρα το spary fairy και ψέκασα το κάτω μέρος (όχι τα πλαινά). Το άφησα 15 λεπτά και πήρα το σφουγγάρι. Βάζω δύναμη να τρίψω και τι να δουν τα μάτια μου; Καθάρισε χωρίς κανέναν κόπο! Τσουπ, καπνός η βρωμιά! Πέταγα απ τη χαρά μου! Αφού λοιπόν έγινε το θαύμα, μια απ αυτές τις μέρες που θα ξαναψήσω στο φούρνο (δεν είναι να χαλάμε ρεύμα για καθαριότητες) θα ψεκάσω όλη την επιφάνεια, θα αφήσω το μάξιμουμ των 30 λεπτών που συνιστά το προϊόν και θα οπλιστώ με δύναμη. Θα τον ΓΥΑΛΙΣΩ!

Oπως τα λες ,και για εμενα ,ειδικα η γενικη για το Πασχα ειανι αναγκαια,ειναι στη μνημη μου,δεν σβηνει.Απλά τωρα κανω τη γενικη πιο χαλαρα.Κανονιζω μεσα σε δυο εβδομαδες να κανω ολο το σπίτι και οχι μεσα σε δυο ημερες.Ενα ενα δωματιο ,από ακρη σε ακρη ,τα πάντα ολα!

Ομορφη η βολτα στο πλανηταριο ,μπραβο σας για την πρωτοβουλία!

Κι εγώ έτσι κάνω. Δεν νοείται γενική μέσα σε ενα σκ ας πούμε. Πλέον απ όταν ανοίγει ο καιρός και πριν στρώσω χαλιά (2 φορές τον χρόνο) για κανα 2 εβδομάδες που λέει και η Χρύσα τα γλείφω όλα. Δωμάτιο-δωμάτιο απ άκρη σ άκρη. Τον υπόλοιπο καιρό (όπως αυτές τις μέρες για παράδειγμα) φροντίζω να κάνω από μια δευτερεύουσα δουλειά την ημέρα. Για παράδειγμα, προχθές που καθάριζα, ενώ σκούπιζα τράβηξα με την ηλεκτρική τη σκόνη απ όλα τα σοβατεπί και μετά που σφουγγάριζα επέμεινα με τη σφουγγαρίστρα στα σοβατεπί. Είναι δουλειά που βαριέμαι να κάνω ΚΑΘΕ φορά που σκουπίζω/σφουγγαρίζω κι έτσι μπαίνει στο πρόγραμμα 1 φορά τον μήνα.

Έχω και τέτοιες λίστες εγώ. Τα καθημερινά, τα εβδομαδιαία, τα 15ημερα και τα μηνιαία :wink:

Βέβαια, για να τα λέμε όλα, εγώ δεν εργάζομαι και μπορώ να το κάνω αυτό. Αν εργαζόμουν όμως, θα επέλεγα το σύστημα της μάνας, ΌΧΙ μεγάλες, εξοντωτικές γενικές!

Να σας πω οτι το ντουλαπακι με τα ριζια ,τα οσπρια κ τα μακαρονια, το ψιλοφτιαχνω....

κ εχω βρει λυση στο κιτρινο πλαστικο κουτι του ΝΕΣΚΟΥΙΚ....παιρνω κ ενα ιδιο κακαο απο λιντλ με ολοιδιο κουτι απλα εχει πιθηκακι!

Ερωτηση¨:

Oταν πλενετε μαυρα κ εχετε απορρυπαντικο σε σκονη σας αφηνει σημαδια ασπρα???? εμενα ναι που κ που....παρολο που ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη απο το μιελε .......τα ξαναβαζω για ενα γρηγορο ξεπλυμα μετα....

Απορρυπαντικο δεν παιρνω καποιο συγκεκριμενο...αναπογα κ τις προσφορες....αλλά γενικα νομιζω οτι τα υγρα ειναι πιο καλα....

τι λετε????

Βρε συ... Easy living λέμε! Αν δεν σε βολεύουν τα βαζάκια και τα κουτιά, ΜΗΝ τα βάζεις. Κάνουμε ότι μας βολεύει στην καθημερινότητά μας και όχι ότι κάνουν οι τρελές απ το πάρεντς! χεχε!

Για τα σκούρα τώρα, εγώ για οικονομικούς λόγους δεν έχω πολλά απορρυπαντικά, μόνο σε σκόνη (αν και προτιμώ τις ταμπλέτες skip της παλιές). Μου συμβαίνει αυτό λοιπόν αλλά έχω παρατηρήσει πως συμβαίνει μόνο όταν τα ρούχα είναι πολλά και στριμωγμένα. Με το πολλά εννοώ αυτό που ΔΕΝ χωράει άλλο και εσύ το σπρώχνεις με όλη σου τη δύναμη κάπως έτσι

:-P

FH13MAR_APPREP_05_zps6bb1dd1e.jpg

Σας καλημερίζω, έχω εξωτερικές δουλειές σήμερα!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Ιωαννα ,πως ειναι ο μικρος?

Καλα ειναι ευτυχως, θα παρω και τηλ την παιδιατρο μηπως χρειαστει να τον ακροαστει, για ακτινογραφια δε νομιζω να μας πει να παμε τοσο νωρις.

καλημέρα!!:D

α μόλις παρήγγειλα αυτό http://www.groupon.gr/deals/special-deal/gg-fenotion-5/34730053 για να δούμε πώς θα είναι:rolleyes:

πολυ ωραιο δειχνει!!

Καλημέρα! Σήμερα έχω αρκετές δουλίτσες και θα πηγαινοέρχομαι στο σπίτι! Θα γυρίσουμε αργά το μεσημέρι με τα παιδιά!

Ο καιρός πάλι κρύωσε και μου την δίνει! Εμείς θα πάμε στο χωριό για Καθ. Δευτέρα και θα ξεσκάσουμε λιγάκι...έχει και καρναβάλι για πρώτη φορά και θα γίνει πανικός....!

Εντωμεταξύ εκεί στο χωριό είχα μια γειτόνισσα, διπλανά μπαλκόνια, που οι κόρες μας έπαιζαν συνέχεια....με το που ξυπνάγαμε πηγαίναμε θάλασσα, φωνάζαμε απο την βεράντα να έρθουν σπίτι κλπ....είχα και εγώ μια παρέα να λέω τα νέα μου...ερχόταν στην αλάνα και όσο έπαιζαν τα παιδιά λέγαμε τα δικά μας....τώρα μετακόμισε 5 στενά πιο πάνω (περνάς κεντρικό δρόμο για να πας στο σπιτι τους) και έχω στενοχωρηθεί! Άδειο θα μου φαίνεται και δεν θα τους έχουμε καθημερινά! Αν και με διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να χαθούμε και ότι θα έρχονται, τα κορίτσια και εγώ στενοχωρηθήκαμε γιατί αυτό το καθημερινό πέρα δώθε δεν θα υπάρχει πια! Ξέρω βλακεία που στενοχωριέμαι αλλά ένιωθά ότι είχα μια παρεούλα εκεί δίπλα μου....που τα λέγαμε έστω και για 5 λεπτά!!

Δουλίτσες έκανα τα βασικά το σκ και έχωσα και τον σύζυγο να κάνει κάτι ψιλοπράγματα!

θα σας βιαβάσω αργότερα!

και μονο που εχεις καπου να πας ειναι τελεια! οσο για την παρεα σου μη στεναχωριεσαι, τι ειναι 5 στενα? δεν θα χαθητε γι αυτο το λογο. Σιγουρα δεν ειναι το ιδιο να εισαι μπαλκονι με μπαλκονι αλλα δεν πηγανε και μακρια

καλημερα καλες μου φιλες κ καλη βδομαδα!

καλημερα απο τις μουσκεμενες Σερρες......

εφυγα απο την Σαλονικα χθες νωρις το απογευμα κ ηρθα στις Σερρες κ εριχνε καρεκλοποδαρα,ολο το βραδυ!

Πηγα Σαββατο πρωι κεντρο-αγορα με την κορη μου, ηθελε κ με λεωφορειο κ ταλαιπωρηθηκαμε,δεν εχει ξανανεβει!

Αγορασα αδιαβροχο καλυμμα στρωματος για τον γιο μου που καθαριζει τωρα...15ε ....ειναι σαν λεπτη δερματινη ασπρη...ελπιζω να καταλαβατε...λολ

Χθες το βραδυ κοιμηθηκε χωρις παμπερς κ χωρις να λερωθει κ να πλενουμε!!τελεια !πεταω απο χαρά!!! τον σηκωσαμε στις2,30περιπου κ κατουρησε κ μετα μεχρι το πρωι ηταν καθαρος! γιουπιιιιιιιιιιιιιιιι

Με το που γυρισα εβαλα κ ενα πλυντηριο σκουρα--ηταν τα περισσοτερα!

ταβαλα κ σε καλοριφερ κ ηδη στεγνωσαν!

Ευτυχως δεν ειχα να κανω φαγητο γιατι μουδωσε η μανουλα μου ---ρολο με κριθαρακι!!

Σημερα απογευμα πρεπει οπωσδηποτε να παω σουπερ....αλλαντικα,τυρια,ταμπλετες πλυντ.πιατων κτλ......

Ερωτηση¨:

τι λετε????

Ελπιζω να μην εχετε αλλα βραδινα ατυχηματα.

Καποιες φορες μου αφηνουν κι εμενα ασπριλες και προσπαθω να παιρνω υγρο απορρυπαντικο αλλα ετσι οπως καταντησαμε κοιταω πρωτα τι εχει σε προσφορα. Βεβαια παιρνω παντα μαρκες που γνωριζω

καλημέρα κοριτσάκια καλή μας εβδομάδα!!!

Το Σαββατοκυριακο ήταν με πολλές πολλές δουλειες

Το Σαββατο αφου μαγειρεψα εφυγα για αθήνα για να μπορέσω να τακτοποιησω εκκρεμότητες και μια βάπτιση με ιδεες...πολύ χάρηκα

Γυρισα φάγαμε και μετα πήγαμε με τον μικρο στην Παιχνιδουπολη στο cine Paradisos στον Κορυδαλλο

Περάσαμε πολύ ομορφα και γελάσαμε με την καρδία μας

Η Κυριακη ήταν γεμάτη με δουλειες

Επλυνα μπανια άλλαξα κουρτινες και χαλάκια

Μαγειρεψα για σήμερα και χτες

Εκανα χαλβα - εγινε χάλια

Εκανα Pop corn

Σιδέρωσα πολύ

Σκουπισα σφουγγαρισα

και σιγα σιγα φτιαχνω τα κουτάκια μου τις χάνδρες μου (εχει ακομα πολύ δουλεια)

Χρειαζομαι και άλλα βαζάκια σίγουρα

Μαζεψα πράγματα για δοσιμο

Κοριτσια ρουχα κανεις?

Την περασμένη εβδομάδα εδωσα αξεσουαρ

τωρα σειρα έχουν τα ρουχα

και μετα πάμε παιχνιδια και ρουχαλάκια

Το βράδυ παραγγειλαμε πιτσα έχουμε καιρο να το κανουμε γιατι τώρα την φτιαχνω εγω αλλα ηθελα και εγω να χαλαρώσω...επομένως έκατσα με τα αγορια και ειδαμε το voice

ΑΑΑ καθαρισα και μάζεψα τις ντουλάπες μου

οχι όλες μην ειμαστε υπερβολικοι

Σαν πολλες δουλιτσες δεν εκανες? γιατι απετυχε ο χαλβας?

Καλημέρα κορίτσια.

Τελικά χθες το απόγευμα δεν πήγαμε βόλτα οπότε ασχολήθηκα με τα καλλυντικά μου που πολύ το χρειαζόντουσαν. Πέταξα μερικά μισοτελειωμένα, έπλυνα τα πινέλα και τα τακτοποίησα.

Σήμερα ξυπνήσαμε άλλαξα, έπλυνα και τάισα το μωρό, έστρωσα κρεββάτια, αέρισα, έστρωσα τα ριχτάρια, καθάρισα το μπάνιο, έβγαλα σκουπίδια, άδειασα το πλυντήριο πιάτων και έπλυνα τα μπουκάλια του μπέμπη. Μετά τα φρούτα του πρέπει να κάνω σκούπισμα, σφουγγάρισμα την κουζίνα και να μαγειρέψω. Λέω να φτιάξω μια ψαρόσουπα που μου αρέσει πολύ.

Αφροδίτη τέτοια καλαθάκια χρειάζομαι κι εγώ. Κάτω από το ντουλάπι του μπάνιου έχω δύο βαγονέτα κι όχι ντουλάπι. Ειδικά στο κάτω που είναι και βαθύ γίνεται χαμός.

yori εγώ χρησιμοποιώ μόνο υγρά απορρυπαντικά και στο πλυντήριο ρούχων και στο πλυντήριο πιάτων. Το νερό στην περιοχή μου (δεν είναι πόσιμο φυσικά) δε μπορεί να διαλύσει τη σκόνη και τα ρούχα έβγαιναν γεμάτα ασπρίλες.

christine το μπολάκι με το νερό και την κανέλα το βάζεις σε χαμηλή θερμοκρασία στα μικροκύματα; για πόσο; δεν το έχω κάνει ποτέ και φοβάμαι μη σπάσει αλλά θα μου άρεσε να μοσχομυρίσει η κουζίνα κανέλα.

χρύσα δε μπορείς να αποχωριστείς τη γενική ε; Σε καταλαβαίνω είναι άλλο το συναίσθημα ότι τα έκανες όλα και ειδικά πριν τις γιορτές. Φέτος δεν έκανα γιατί λόγω του μωρού δεν προλάβαινα. Ακολούθησα το σύστημα της ''μάνας'' και νομίζω ότι έτσι θα συνεχίσω τουλάχιστον μέχρι να μεγαλώσει το μωρό.

Πρέπει να κάνω και μια αναδιοργάνωση στα ντουλάπια της κουζίνας μου. Ενώ ήταν όλα πολύ οργανωμένα άδειασα ένα ντουλάπι για να βάλω μέσα όλα τα πράγματα του μωρού και τώρα όλα μου φαίνονται ακατάστατα. Θα το σκεφτώ τις επόμενες μέρες και θα κάνω ένα καλό ξεκαθάρισμα και στα άπειρα τάπερ που έχω.

h6cQp3.png

Καλημέρα κορίτσια.

christine το μπολάκι με το νερό και την κανέλα το βάζεις σε χαμηλή θερμοκρασία στα μικροκύματα; για πόσο; δεν το έχω κάνει ποτέ και φοβάμαι μη σπάσει αλλά θα μου άρεσε να μοσχομυρίσει η κουζίνα κανέλα.

το έβαλα για 10 λεπτά στα 850βατ, μέσα στο μπολ-σαλατιέρα έβαλα νερό, έστυψα το λεμόνι, έβαλα τις λεμονόκουπες και 2 ξυλάκια κανέλας. Μετά περνάω το φουρνάκι από μέσα με ένα βετέξ.

Πρέπει να κάνω και μια αναδιοργάνωση στα ντουλάπια της κουζίνας μου. Ενώ ήταν όλα πολύ οργανωμένα άδειασα ένα ντουλάπι για να βάλω μέσα όλα τα πράγματα του μωρού και τώρα όλα μου φαίνονται ακατάστατα. Θα το σκεφτώ τις επόμενες μέρες και θα κάνω ένα καλό ξεκαθάρισμα και στα άπειρα τάπερ που έχω.

εγώ δεν έχω πολλά τάπερ, το ξεπέρασα αυτό το στάδιο, αλλά θέλω να τα αντικαταστήσω με γυάλινα, εκτός όμως που είναι ακριβά μου την σπάει που δεν μπαίνουν το ένα μέσα στο άλλο όπως τα πλαστικά

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Yori,εγω πλένω τωρα πια μονο με σκονη ,για λογους οικονομιας αλλα και επειδη καθαριζει καλύτερα,ενω παλαιοτερα εβαζα υγρο.Μου εχουν αφησει ασπρίλες μονο ,οταν το πλυντηριο ειναι πολύ φορτωμενο η οταν η μαρκα δεν ειναι καλή.Οποτε τα προσεχω.

Ραβ ,συμφωνω μαζι σου ,ειναι και πως εχει ρυθμισει τη ζωη του γενικότερα καποιος.Για εμενα που δεν δουλευω ,μπορει μια γενικη να ειναι κουραστικη αλλα ειναι εφικτη.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Δήμητρα υγρό απορρυπαντικό...θα σωθείς από κάτι τέτοια...

κορίτσια κ εμένα μ αρέσει η γενική Πάσχα και Χριστούγεννα, αέρας ανανέωσης στο σπίτι...βέβαια δεν κάνω μέχρι και τους τοίχους πχ αλλά θα κάνω κάποιες έξτρα δουλίτσες που δεν κάνω συχνά πχ κουρτίνες, ντουλάπια-ντουλάπες από πάνω και ίσως στης κουζίνας κ μέσα, πλακάκια μπάνιων, πόρτες-κουφώματα, μαξιλάρες δαπέδου από παντού - υφάσματα διακόσμησης γενικά, ξύδιασμα καναπέδες / χαλιά κλπ...προσπαθώ να τα κάνω σε 2-3 μέρες για να μην τρώω όλες τις διακοπές μου με δαύτα και φυσικά παίρνω και βοήθεια:tongue::tongue:

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...