Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Γιωτακι τι ειναι το ντισπενσερ ??????

αυτο που μπαινει το υγρο πιατων η το κρεμοσαπουνο στο μπανιο

εχω αυτοimages?q=tbn:ANd9GcQi0TqhK4bRTNUGYlmE-hbZButgHZ7m6jF4Jw69j0BNYG5rmeNbkA9k= κ αυτοimages?q=tbn:ANd9GcQegjoQPJJZtss4SkzwMQrbGSwQGFLitHGZmQxCqw1tGrfn_7kk9k=στο δευτερο βαζω βετεχ-συρμα κ μια βουρτσαimage120_normal.jpg αλλα τωρα που το σκεφτομαι θα προτειμουσα αυτο 591312.jpgZ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ιωάννα το περασμένο καλοκαίρι είχα ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ με τα μυρμήγκια τόσο που κατάληξα να λέω πως το πιο ανθεκτικό "πλάσμα" δεν είναι η κατσαρίδα αλλά το μυρμήγκι.

Εφάρμοσα όλες -μα όλες- τις λύσεις της φύσης ( ρίγανη, ξύδι, κανέλα, οινόπνευμα, baking powder και άλλα που δε θυμάμαι ) χωρίς αποτέλεσμα.

Και εντελώς τυχαία αγόρασα από πλανόδιο ένα σωληνάριο που πραγματικά είναι θαυματουργό. Ε ξ α φ α ν ί σ τ η κ α ν!

Να σου πω πως πριν από αυτό είχα δοκιμάσει και τα γνωστά μπαϊγκόν, τέζα κ.λ.π.

Με την πρώτη ευκαιρία θα το φωτογραφίσω να το δεις.

κι εγω ολα τα εχω δοκιμασει αλλα τιποτα δεν γινεται

καλημερα κοριτσια! τι κανετε?

εμεις πολυ καλυτερα, η μικρη απυρετη απο εχτες το μεσημερι! κ ο αντρας μου καλυτερ, εγω βεβαια μαυρο χαλι, ποναω παντου λογω περιοδου, κουραστηκα κ εχτες κ σημερα δεν εχω κουραγιο για τιποτα αλλα πρεπει....

εριξα μια ματια στο σπιτι εχτες που καθαριζα κ καταλαβα οτι το εχω αφησει πολυ πισω, τα συρταρια μου, τα ντουλαπια μου δεν ειναι σε πολυ καλη κατασταση, ειχα πει να κανω ενα ντουλαπακι-συρταρι την ημερα, αλλα τα παρατησα. μου το θυμησε η φιλη μας (δεν θυμαμαι ονομα ποια κοπελα ηταν, σορυ) ετσι εχτες μεσα σε ολα που ξεχασα να γραψω ηταν:

26. καθαρισα κ τακτοποιησα το συρταρι με τα μαχαιροπιρουνα

27. εβαλα χλωρινη στον νεροχυτη, την αφησα να δρασει κ ξεβγαλα

28. σαπουνισα κ αφησα να στραγγισει το κουβαδακι για τα σκουπιδια

το απογευμα εκανα τα εξης:

29. ξεσκονισα το δωματιο της μικρης

30. σκουπισα

31. το περασα σχεδον ολο με οινοπνευμα

32. αλλαξα τα σεντονια της

33. κρεμασα την κουρτινα της (την ειχα κατεβασει για να την ραψω)

34. σκουπισα το χωλ την κρεβατοκαμαρα μας κ το μπανιο

35. καθαρισα εναν διακοπτη απο υπολοιματα κολας που ειχε δεν τον ειχα κανει

36. εκανα ολη την φροντιδα της μικρης-ταισματα-αλλαγματα-φαρμακα κ τελος νανι

37. καθαρισα κ τηγανισα πατατες κ κατσαμε με τον αντρα μου κ ειδαμε τα κλεμμενα ονειρα (τον εχω κολλησει κ το βλεπει κ εκεινος:D) το 2πλο επεισοδιο της παρασκευης που δεν το ειδαμε.

σημερα σηκωθηκα ρακος, με το ζορι αλλαξα κ ταισα την μικρη, εφτιαξα καφεδακι κ σας διαβασα. τωρα εφτιαξα 2ο καφε μπας κ στανιαρω

α εβαλα κ ψωμι να γινεται.

βουλα πολυ ωραιες οι συμβουλες, μπραβο! κ εγω δεν πεταω ποτε φαγητο, το θεωρω μεγαλη αμαρτια, αλλοι δεν εχουν να φανε κ εγω θα τα πεταω?

κ το δικο μου το μπαλκονι χαλια....

χρυσα μου ευχαριστω! εσεις πως εισαστε?

αρετη παρολο τον τοσο πυρετο, ευτυχως τρωει κ οταν δεν εχει πυρετο ειναι ευδιαθετη. επισης δεν εχει αδυνατησει, ειναι παλι 13 κιλα. η γιαγια τι κανει?

ρενατα μου εμενα τα μυρμιγκια εξαφανιστηκαν μονα τους ως δια μαγειας!

ευχαριστω για τα περαστηκα!

ελενα ο αντρας σου ποτε φευγει?

ειρηνη μου προλαβες νυχακια? πως περασατε?

παω να κανω καμια δουλιτσα σιγα σιγα κ κυριως να μαγειρεψω!

φιλακια καλη κυριακη!

ειδες? καλα που πηρε αντιβιωση και τωρα θα ειναι μια χαρα. Εμεις σημερα την κοψαμε ευτυχως μετα απο 10 μερες

Η αληθεια ειναι οτι σημερα δεν εχω κουραγιο για τιποτα. Ο μικρος ειχε πολυ ενταση δεν μπορουσε να κοιμηθει, εκλαιγε συνεχεια. Καποια στιγμη μου ειπε οτι τον ποναει το κεφαλι του και του δωσαμε κατα τις 3 το βραδυ depon και τοτε κοιμηθηκε. Μου εκανε εντυπωση να ποναει το κεφαλι σ ενα παιδακι. Μαγειρεψα παστιτσιο (τα μακαρονια και τον κιμα τα ειχα ετοιμα απο χτες) και ηθαν τα πεθερικα μου και οι γονεις μου και φαγαμε. Εκανα μονο κατι ψιλομαζεμετα, δεν εχω κουραγιο και δεν ξεκιναω να κανω τιποτα σημερα. Αντε να φτιαξει ο καιρος γιατι τις βαριεμαι τις Κυριακες ιδιως αν δεν εχω κατι να κανω.

Μ εχετε μπριζωσει να παω να καθαρισω τα πινελακια που βαφομαι αλλα ουτε κι αυτο δεν μπορω. Το πιο πιθανο ειναι να περιμενω τον μικρο να ξυπνησει και αναλογως τα κεφια του θα παιξουμε η θα κατσουμε!

Καλη συνεχεια να εχετε ολες!!!

τωρα που το διαβασα καταλαβα οτι εγραψα αλλα αντι αλλων!

η πρωτη φωτο ειναι το ντισπενσερ, τα υπολοιπα τα εβαλα για να σας δειξω τι επλυνα απο την κουζινα (οτι ναναιιιιιιιι!!!!! γραφω αγκαλια με την ΑΠΥΡΕΤΗ κορη μου που μολις ξυπνησε!!!)

ξεχασα να σας γραψω εχτες οτι μεσα σε ολα εραψα τα παντοφλακια της μικρης που ειχαν ξηλωθει κ τα επλυνα.

φαγαμε, μαζεψα κ εβαλα πιατα στο πλυντηριο

παω να ασχοληθω με το πιτσακι μου, που προς το παρον εχει κολλησει επανω μου κ κανει νανι μαζι με: πιπιλα-μαξιλαρι-μπιμπερο με νερο κ το παπακι της (αυτο ειναι το πακετο υπνου:D)

εδω παλι!

ετοιμασα το κοριτσακι μου, εφαγε κ εγω μαζεψα παλι κουζινα. εβαλα το φαγητο που περισεψε ψυγειο, επλυνα ενα ταψι κ μια κατσαρολα, μαζεψα διαφορα πιατικα στην θεση τους, ξανα ματα περασα τους παγκους.

ειχα κ ενα δυσαρεστο, "εφυγε" η μαμα του κουμπαρου μου, εγχειρισμενη στον εγκεφαλο με ογκο, σε κωμα απο τον σεπτεμβριο, τουλαχιστον ξεκουραστηκε η καημενη...

κ κατι αλλο που θυμηθηκα, στεναχωρεθηκα πολυ με τον σακη μπουλα, εξαιρετικος ανθρωπος....

παω να ξυπνησω τον συζηγο

φιλακια

ειδες? καλα που πηρε αντιβιωση και τωρα θα ειναι μια χαρα. Εμεις σημερα την κοψαμε ευτυχως μετα απο 10 μερες

ναι βρε ιωαννα μου, ευτυχως! εσεις τελειως καλα ε?

Διαφημίσεις

ναι βρε ιωαννα μου, ευτυχως! εσεις τελειως καλα ε?

καλα δειχνει, τωρα μου εμεινε φοβια κι ελπιζω να μην υποτροπιασει. Ειχε απιστευτη νευρικοτητα, ευχομαι να ηρεμησει. Πυρετο σταματησε να κανει απο την πρωτη μερα αντιβιωσης, δεν ειχε κανενα αλλο συμπτωματα γι αυτο και φοβαμαι τωρα, μην τυχον δεν καταλαβω κατι

Καλησπέρα κοριτσάκια μου.

Είχα πολύ-πολύ τρεχάτες ημέρες... και πρίν λίγο γύρισα από δουλίτσα... αύριο δε, είναι το δικαστήριο για το θέμα του μπαμπά... :-( πότε θα ηρεμίσουμε και θα βρούμε τους ρυθμούς μας...? Την καθημερινότητά μας που τόσο εκτιμώ...?

Χθες, περάσαμε πολύ όμορφα στο πάρτυ, επιστρέψαμε στις 6, έβαλα λουκάνικα να ψήνονται {για τον μπουφέ του σχολείου}, πετάχτηκα στο σούπερ και αγόρασα μερικά αναψυκτικά και όλοι μαζί, φύγαμε για το σχολείο.

Κατσαμε περίπου 2 ωρίτσες, χορέψαμε, το φιογκάκι λύσσαξε και επιστρέψαμε σπίτι μας. Πραγματικά ημουν πολύ κουρασμένη.

Σήμερα, ξυπνήσαμε χαλαρά, διαβάσαμε με το φιογκάκι {είχαμε τελειώσει τα μαθήματα του σχολείου από Παρασκευή αλλά είχαμε τ' αγγλικά που αύριο γράφει διαγώνισμα 3μήνου στο λεξιλόγιο.... 70 λέξεις!! :shock:} και εγώ σιδέρωσα ένα 2ωρο. Φύγαμε για Κυριακάτικη "περίθαλψη" και επιστρέψαμε σπιτάκι μας. Ξαπλώσαμε και αργότερα έφυγα για δουλίτσα.

Σήμερα και λόγω της πίεσης των τελευταίων ημερών αλλά και που δεν είχα την ευκαιρία να "ξεκουραστώ" ψυχολογικά και ν' ασχοληθώ με το σπιτάκι μου, έκανε easy lifting, όπως τ' ονομάζω... :tongue:

Μάζεψα τα εκτός θέσεις.Φρόντισα να μην υπάρχουν ρούχα και άσχετα αντικείμενα πουθενά, ώστε να ηρεμεί το μάτι μας και να φαίνεται το σπίτι μας μαζεμένο.

Εβαλα τα πιατικά στο πλυντήριο πιάτων για να φαίνεται ο νεροχύτης μου καθαρός και τα εκτός θέσης από τους πάγκους μου.

Εβαλα ένα πλυντήριο εκτος νυχτερινού ωραρίου για να το απλώσω και να μην πιεστώ το πρωί, που θα βιαζόμαστε.

Το μπάνιο μου ήταν καθαρό αφού έκανα χθες το πρωί, τρελό σαπούνισμα οπότε το σπίτι easy lifting και έτοιμο.

Τώρα χαλαρώνουμε λιγάκι...

Σας φιλώ και επανέρχομαι να σας μιλήσω... ;)

777885dugw57gt25.gif

Μετά κάθησα και ασχολήθηκα με το τελευταίο δημιούργημα μου! Σας έχω στείλει αιτήματα να κάνετε like! http://www.vrachatiguide.blogspot.gr/ :)

Πόσο αστέρι είσαι!

καθαρισα τα αλουμινια και τις σιτες και το τραπεζι με τι καρεκλες

.. πω-πω Αρετούλα μου... πόσο βαρετή δουλειά... :?

Εφτιαξα ετικετες,με μαρκαδορακι εγραψα τι περιεχει το καθενα και με μολυβι εγραψα την ημερομηνια ληξης(ετσι οταν τελειωνουν και τα ξαναγεμιζω θα ανανεωνω την ημερομηνια;))

Οργανωσα το ντουλαπι με τα τροφιμα.Σας βαζω φωτο:https://imageshack.com/i/nbetnkj

Oργανωσα το ντουλαπι με τους καφεδες και τα βοτανα :https://imageshack.com/i/153hz4j

Μπράβο Βουλάκι μου! Μπράβο για τις δουλίτσες και τις τακτοποιήσεις σου!!!!

Πήγα ΙΚΕΑ και μεταξύ άλλων αγόρασα πλαστικά κουτιά για να οργανώσω τα ντουλάπια του μπάνιου!!!

Πορώθηκα με καθάρισμα καλλυντικών και θα πλύνω κι εγώ σήμερα τα πινέλα μου και ίσως αποφασίσω να πετάξω παλιά καλλυντικά.

Τι είδους κουτιά, Αφροδιτούλα μου?

Υ.Γ. Να τα πετάξεις. Ειδικά αν είναι παλιά, όπως γράφεις, σκέψου πόσο κακό θα κάνουν στο προσωπάκι σου... ;)

Πολύ χαίρομαι κ εγώ που ξαναγυρνάει το θέμα στον πρωτ

Ααααααααααα να σας δείξω κ το νέο μου συμμαζεμένο κουτάκι με το τετραδιάκι μου, έχω μεσα μια μικρή μολυβοθήκη με μολύβια,στυλό, ψαλίδι, κόλλα κ μια μεζούρα. Σε ένα πουγκάκι έχω τους έξτρα μαγνήτες για να μη γυροφέρνουν στο ψυγείο πανω, ένα φάκελο πλαστικό μικρό φυσαρμόνικα για τις τρέχουσες αποδείξεις του μήνα πριν τις καταχωρήσουμε κ κάτι διαφημιστικά που θέλω να δω. Πέταξα πολυυυυυυυ πράμα

photo-2014-02-21-09-30-26-652_zpsoemws20z.jpg

Εύγε κοριτσάκι μου!

Ευγε που έχεις το χρονο σου να κάνεις τις δουλίτσες σου, που κάνεις δουλίτσες ακόμα και απο το τετραδιάκι σου και εύγε για το κουτάκι σου που τακτοποίησες και ξεφορτώθηκες!

Υ.Γ. Εγώ να δεις πως χαίρομαι! ;)

Κορίτσια μου ,τι κάνετε???

Να πω και εγω ποσο χαιρομαι που πήρε πάλι τη μορφη του το θεμα μας και μαλιστα διακρινω και εναν αερα ανανεωσης.

Χρυσάκι μου... :-P

Ειρηνάκι να σου πω την αλήθεια αν και νεο μέλος επειδή διάβασα και καποιες παλιότερες σελίδες προτιμώ που επανήλθε σε αυτή τη μορφή το θεμα.. εγώ δεν έχω το χρονο να τα σχολιάσω όλα και κάπου αγχονόμουν πως θα θυμηθω να 'μιλησω΄σε όλους και τέτοια.. μου αρεσει να διαβάζω τα καθημερινά που κάνετε και τις λίστες παίρνω πολύ καλές ιδέες και βάζω μπρος κι εγώ.. σας λέω και γω τα δικά μου αν θελει καμιά να παρει καμία ιδέα και αν μου προκύψουν απορίες ρωταω για να μάθω.. και σε όσα σου είπε εκεινη η κοπέλα στο πμ συμφωνώ απόλυτα! Δίνεις κουράγιο και θετική ενεργεια σε μας και σε πολλούς που διαβάζουν αν και δεν γράφουν!

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου.

Αυτός είναι και λόγος ύπαρξης του θέματος αυτού. Να μοιραζόμαστε και να εμπνεόμαστε η μία από την άλλη. Να βλέπουμε πως όλες λίγο-πολύ, τα ίδια έχουμε ν' αντιμετωπίσουμε και να μην χάνουμε τη δύναμή μας.

Σ ευχαριστώ πολυ!

Υ.Γ. Εκανες πολλά!!!!!!!!!!

Mια μεγάλη απορία έχω και να δω αν θα λυθεί ποτέ: πως ένα μισάωρο φτάνει να ακυρώσει ώρες που έχεις ξοδέψει ( μέσα στη μέρα, μέσα στην εβδομάδα ) για να καθαρίσεις , να μαζέψεις, να οργανώσεις τα του σπιτιού;;;

Αν φτάνει λέει... πόσες φορές το σκέφτομαι.... κυρίως "φταίνε" τα "εκτός-θέσης", Ρηνάκι μου... :|

777885dugw57gt25.gif

Ναι πολυ πιο ομορφα!Νιωθω πως ανανεωθηκε η ατμοσφαιρα της κουζινας;)

Φαντάζομαι και πόσο θ' ανανεώθηκε και η ψυχολογία σου, Βουλάκι μου!

Χρειάζονται τέτοια "τρυκ" για να ξανα-ερωτευόμαστε το σπιτάκι μας! ;)

Για να πω την αλήθεια κι εγώ δεν έχω καθόλου ασιδέρωτα:D

Μπλοκ... μπλοκ στο Ρηνάκι μαςςςςςςςςςςςς! :mrgreen:

εριξα μια ματια στο σπιτι εχτες που καθαριζα κ καταλαβα οτι το εχω αφησει πολυ πισω, τα συρταρια μου, τα ντουλαπια μου δεν ειναι σε πολυ καλη κατασταση, ειχα πει να κανω ενα ντουλαπακι-συρταρι την ημερα, αλλα τα παρατησα.

Γιωτάκι μου, μην πιέζεσαι να κάνεις ένα συρτάρι/ντουλάπι την ημέρα. Υπάρχουν μέρες που μπορεί το πρόγραμμά σου να μην μπορεί να το χωρέσει. Πραγματικά είναι πολύ σημαντικό να είναι οργανωμένα/τακτοποιημένα γι αυτό και αφού το εντόπισες, βάλτο στο μυαλουδάκι σου και όποτε βρίσκεις χρόνο κάνε και από κάτι.

ιναι να περιμενω τον μικρο να ξυπνησει και αναλογως τα κεφια του θα παιξουμε η θα κατσουμε!

Καλη συνεχεια να εχετε ολες!!!

777885dugw57gt25.gif

Τι είδους κουτιά, Αφροδιτούλα μου?

Υ.Γ. Να τα πετάξεις. Ειδικά αν είναι παλιά, όπως γράφεις, σκέψου πόσο κακό θα κάνουν στο προσωπάκι σου... ;)

Πήρα αυτό για να βάζουμε μέσα κλειδιά σπιτιού/αυτοκινήτου, το μπλοκάκι και τα post-it που αφήνουμε ο ένας στον άλλον,τα γυαλιά μας και γενικά μικροπραγματάκια που αφήνουμε συνήθως στον εσωτερικό πάγκο του πάσου της κουζίνας και τις αποδείξεις μας.

http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=3226

Αυτά τα κουτιά σε διάφορα μεγέθη για το ντουλάπι κάτω από τον νιπτήρα και ένα άλλο ψηλό που έχουμε στο μπάνιο γιατί ειδικά στο ψηλό πρέπει να ψάχνω μέχρι μέσα στο βάθος του ντουλαπιού καμιά φορά για να βρω πράγματα που έχω πίσω πίσω...

http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=21720

http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=17923

Έπλυνα με σαμπουάν και λίγο ξύδι τα πινέλα, πέταξα όλα τα σφουγγαράκια/πινελάκια σκιών και πέταξα και το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες. Αφού έβγαλα τα πάντα από το νεσεσέρ για καθαρισμό και διαλογή, πέταξα 2 σκιές,5 κραγιόν,3 μολύβια χειλιών,4 μολύβια ματιών,ένα ρούζ και 2 μάσκαρα που τα είχα ανοιχτά τουλάχιστον 3-6 χρόνια...τα μολύβια σίγουρα παραπάνω από 6 χρόνια...... αλλά δεν τα χρησιμοποιούσα επειδή έχω το ελάττωμα να αγοράζω νέα καλλυντικά χωρίς να έχουν πρώτα τελειώσει αυτά που ήδη έχω...αλλά να κρατάω και τα παλιά (για άγνωστους λόγους).....Βρήκα σε ανοιχτές συσκευασίες 3 μαύρες μάσκαρα!!!!!, 1 μπλε και 1 καφέ.

Για τον ίδιο λόγο ανακάλυψα πως έχω διπλά βερνίκια νυχιών σε παρόμοιες ή ίδιες αποχρώσεις. Τα διπλά βερνίκια νυχιών τα έβαλα στην άκρη για να δώσω τα μισά στην αδερφή μου και τα άλλα μισά στην κόρη της κυρίας που βοηθάει την μαμά μου στο θέμα της φροντίδας της γιαγιάς μου. Επίσης κάποια καλλυντικά όπως 1-2 σκιές, μάσκαρα και κραγιόν (ανοιχτά αλλά ελάχιστα χρησιμοποιημένα) θα τα δώσω πάλι σε αυτό το κοριτσάκι, ήδη ρώτησα την μαμά της αν τα θέλει και εννοείται πως ναι, στην χώρα τους είναι είδος πολυτελείας.

Εχθές το βράδυ έπλυνα με ζεστό νερό και σαπούνι όλα τα νεσεσέρ και σήμερα που στέγνωσαν έβαλα ξανά μέσα τα καλλυντικά μου και αισθάνομαι πολύ πολύ ωραία!

Δεν θα αγοράσω ξανά κάτι όπως π.χ. μαύρη μάσκαρα ή ρουζ αν δεν μου έχει τελειώσει αυτό που ήδη χρησιμοποιώ γιατί σπαταλάω και χρήματα που θα μπορούσα να διαθέσω αλλού.

Σήμερα μαγείρεψα χοιρινό με σέλινο φρικασέ αυγολέμονο, μετά φύγαμε με τις μικρές για το καρναβάλι του Μοσχάτου και γυρίσαμε νωρίς το απόγευμα.Ευτυχώς έκανε καλό καιρό και η βροχή μας πρόλαβε στην επιστροφή.

Κοιμήθηκαν πρίν από λίγο, πάω να συνεχίσω λίγο ακόμη σίδερο και μετά βουρ στο κρεβάτι...

Καληνύχτα!

Διαφημίσεις

Aφροδιτακι πολυ καλες οι αγορες σου,σιγουρα θα τακτοποιηθουν πολυ ωραια τα πραγματα..μπραβο και για το ξεκαθαρισμα..εγω ποτε δεν αγοραζω ρουζ πουδρα και μασκαρα αν δεν εχουν τελειωσει και για λογους οικονομιας..

Ειρηνη μου ολα να πανε καλα αυριο με το δικαστηριο και επιτελους να μπειτε στην ρουτινα..

Εγω το μεσημερι αφου φαγαμε,μαζεψα την κουζινα κοιμισα την μικρη,μαζεψα τα ρουχα που ειχαν στεγνωσει και για να μην μαζευτουν παλι τα σιδερωσα.μολις τελειωσα ξαπλωσα ενα μισαωρακι αγκαλια με την μεγαλη,σηκωθηκα εφτιαξα καφε για μενα και μια σοκολατα για τον αντρα μου τακτοποιησα τα σιδερωμενα,εφτιαξα κρεμα βανιλια για τα κοριτσια και το πρωι χαζευοντας βρηκα μια συνταγη για πιροσκι και ειπα να την δοκιμασω..τα εκανα με τυρακι αλλα δεν τα τηγανισα τα εψησα στον φουρνο..τα κοριτσια τα τσακισαν εγιναν πολυ ωραια..εφτιαξα και ζυμαρακι για πιτσουλα και μολις βηγακε απο τον φουρνο..καναμε ολοι τα μπανια μας,οι μικρες ηπιαν το γαλα τους,δοντακια και υπνο..παω να φαω και να περιποιηθω λιγο τον εαυτο μου,να κανω μια μασκουλα να φτιαξω τα νυχια μου..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Κοριτσάκια μου. τι κάνετε;;

I' m back again

Πόσο πολύ μου αρέσει που γυρίσαμε στο σκοπό του θέματός μας, αυτόν για το οποίον, η μάνα μας το δημιούργησε κι έχουμε βοηθηθεί όλες τόσο πολύ.

Πριν μπω στην παρέα σας παρακολουθούσα, όπως σας είχα γράψει, σιωπηλά.

Μου είχε κάνει εντύπωση το δέσιμο που υπήρχε μεταξύ σας και γενικά το πνεύμα αλληλεγγύης της παρεούλας σας.

Το αίσθημα ότι γνώριζα χρόνια τη μάνα του θέματος που μέσα από το γράψιμό της μου μετέδιδε κάτι που δεν μπορώ να εξηγήσω με λόγια.

Έτσι πριν ένα χρόνο περίπου έγινα κι εγώ μέλος της ωραίας αυτής παρεούλας.

Μέσα από το θέμα αυτό έμαθα να μην πιέζομαι όταν είμαι κουρασμένη, να κάνω αυτά που μου χτυπάνε άσχημα στο μάτι ώστε να ηρεμώ και τα υπόλοιπα όταν θα μπορώ. Έμαθα να είμαι πιο οργανωτική και από τότε οργάνωσα πολλά πράγματα στο σπίτι μου και συνεχίζω.

Επίσης, ξέχασα κι εγώ τις μεγάλες γενικές που τόσο με κούραζαν. Τώρα φροντίζω ανά τακτά διαστήματα κάνω αυτά που πρέπει χωρίς να κουράζομαι. Δεν τα καταφέρνω πάντα αλλά το παλεύω.

Εδώ έμαθα να αφιερώνω χρόνο στο παιδί μου και τον εαυτό μου και είμαι σε πολύ καλό δρόμο.

Εδώ μοιράστηκα τα προβλήματά μου και τις χαρές μου.

Αλλά το σημαντικότερο είναι ότι μέσα από το θέμα αυτό έκανα σημαντικές φιλίες που κρατώ πολύτιμα φυλαγμένες μέσα στην καρδιά μου.

7q1Np2.png0ulEp2.png

Να σας γράψω κι εγώ σήμερα την πολύ γεμάτη μέρα μου.

Σηκώθηκα πολύ πρωί στις 7. Είχα στο μυαλό μου πολλά να κάνω γιατί δεν πρόλαβα το Σάββατο.

Έτσι

Πρώτη φορά θα κάνω λίστα για να δω τις δουλίτσες μου και να αναπτερωθεί το ηθικό μου

1. Ήπια έναν καφέ στα γρήγορα

2. Τύλιξα λαχανοντολμάδες κι έφτιαξα και γιουβαρλάκια.

3. Ζυμωσα κιμά και για κεφτεδάκια και μπήκαν στην κατάψυξη ώστε να είναι έτοιμα να τα κάνω με σαλτσούλα την άλλη βδομάδα.

4. Έπλυνα τη βεράντα και πότισα τα λουλουδάκια μου.

5. Άπλωσα δυο πλυντήρια.

6. Μέσα στην ημέρα έβαλα άλλα 2.

7. Επίσης έβαλα να πλυθούν τα πατάκια του μπάνιου και το χαλάκι της κουζίνας.

8. Έκανα τα μπάνια λαμπίκο. Έπλυνα και χλωρίνιασα τα πάντα και το ευχαριστήθηκα.

9. Ξύπνησε η μικρή και της έκανα πρωινό

10. Έβαλα καλή σούπα σε όλο το σπίτιν και σφουγγάρισα εκεί που δενέχω χαλιά.

11. Ξεσκόνισα καλά το σαλόνι (τα υπόλοιπα δωμάτια τα είχα κάνει το Σάββατο)

12. Μάζεψα το νεροχύτη με ότι είχε βγει από την προετοιμασία του φαγητού.

13. Στο μεταξύ μάζευα τα στεγνά κι άπλωνα άλλα.

14. Έφτιξα ένα κεκάκι εύκολο για να παίρνει η μικρή στο σχολείο, το οποίο έμαθα από τότε που και η Ειρήνη μας έψαχνε να βρει συνταγή. Οπότε να άλλο ένα χρήσιμο πράγματάκι για να μη σπαταλάμε πολύ ώρα με μίξερ όταν δεν έχουμε χρόνο.

15. Έβαλα να φάμε και τακτοποίησα τα πιάτα στο πλυντήριο

Ξάπλωσα για 1 ώρα γιατί με πόνεσε η μέση μου

16.Κάναμε επανάληψη τα μαθήματά μας και τα Αγγλικά του φροντιστηρίου

17. Μάζεψα το πλυντήριο πιάτων

18. Μου ήρθε κέφι, είχα υλικά κι έφτιαξα κι ένα γαλακτομπούρεκο που αρέσει πολύ του αντρούλη (και σε κάποιον άλλο, ονόματα δε λέμε) και προβλέπεται και λόγω αποκριών.

(Η γραμματοσειρά, λόγω της μάνας γιατί θα με μπανάρει);)

19. Τακτοποίησα το φαγητό που έμεινε, στο ψυγείο και έπλυνα τις κατσαρόλες που βγήκαν απ' όλα, και τη φόρμα του κεικ.

20.Καθάρισα καλά πάγκους και εστίες.

21. Έκανα μπανάκι και έβαψα τα μαλλάκια μου. Τα νυχάκια μου δεν πρόλαβα να τα κάνω.Ελπίζω μέσα στην εδβομάδα.

Τώρα είναι όλα καθαρά και τακτοποιημένα και το μάτι ήρεμο. Πολύ σημαντικό.

Υ.Σ1 Το Σάββατο με ταρακουνήσατε και έπλυνα τα ριχτάρια και τα μαξιλάρια του σαλονιού. Είχαν να πλυθούν από τα Χριστούγεννα. Μοσχοβόλησαν και μαζί τους όλο το σαλόνι.

Υ.Σ2 Επίσης έκανα και το τρικ με τις μπανάνες που νομίζω είχε προτείνει η Βάσια. Τύλιξα με αλουμινόχαρτο την κορυφή και άντεξαν μια βδομάδα.

Από βδομάδα καθιερώνω μπλοκάκι όπου θα γράφω κι εγώ τις έξτρα δουλειές που πρέπει να γίνουν έτσι ώστε να διευκολυνθεί η καθημερινότητά μου.

7q1Np2.png0ulEp2.png

Όλες αυτές τις μέρες σας διάβαζα και θα σχολιάσω όσα θυμάμαι

και πρώτα απ' όλα να πω

στο αγαπημένο μου 4uδάκι πόσο πολύ χάρηκα με τα υπέροχα νέα.

Μπιλλάκι, έτσι να είσαι αισιόδοξη γιατί όλα θα πάνε καλά.

Αρετούλα, περαστικά στη γιαγιά. Ελπίζω όλα να πάνε καλά

Γιωτούλι, περαστικά στη μικρούλα, πολύ ταλαιπωρήθηκε. Το αυτάκι της δεν το έπιανε καθόλου για να καταλάβεις;; Ίδιο ντισπένσερ έχουμε. Το άλλο το ωραίο το είδα στον Σκλαβενίτη αλλά μου φάνηκε ακριβό και δεν το πήρα.

Νάσια, ευχαριστούμε για τις πολύ χρήσιμες συμβουλές.

Χρύσα πως είναι ο μικρός;;

Ιωάννα περαστικά και στο δικό σου μικρούλι. Παραπονέθηκε ξανά για το κεφαλάκι του;;

Βασιούλα, τέλειο το blog.like,like

Βουλίτσα αυτό ακριβώς κάνω κι εγώ.Ποτέ δεν έχω πετάξει φαγητό. Όλα κάτι μπορούν να γίνουν.

Αφροδιτάκι, να δεις πως θα σε βολέψουν τα κουτιά τακτοποίησης. Έχω κι εγώ στο ντουλάπι του μπάνιου.

Κορίτσια αυτά τα πανάκια που λέγατε τις προηγούμενες μέρες τα είχα δει στα τζάμπο και πήρα. Τα χρησιμοποίησα σήμερα στην πλύση με τα λευκά. Βέβαια εγώ δεν έχω στεγνωτήριο αλλά θα καταλάβω αν υπάρχει διαφορά στο σιδέρωμα και θα σας πω.

Ειρήνη μου, εύχομαι να πάνε όλα καλά στο δικαστήριο και να επανέλθετε στην υπέροχη ρουτίνα σας.

Καλό βράδυ σε όλες και να ξέρετε ότι μου λείψατε πολύ.

Αλλά....... κάνω come back στην παρεούλα..:P:p:p:p:p

7q1Np2.png0ulEp2.png

Καλημέρα κορίτσια τι μου κάνετε;

Εβαλε λίγο κρύο σήμερα ή μου φαίνεται τέσπα χειμώνας είναι χρειάζεται να σκοτωθεί και κανένα μικρόβιο.

Εμείς εχτές περάσαμε σούπερ.Σηκωθήκαμε το πρωί και αφού έστρωσα κρεβάτια,ριχτάρια και μάζεψα την κουζίνα,άπλωσα ένα πλυντήριο ρούχα και τακτοποιήσα ένα πλυντήριο πιάτων. Εντυσα τα παιδιά με τις στολές τους και πήγαμε στο Πλανητάριο που είχαμε την προβολή με τον σύλλογο γονέων.Ειδαμε τον Ουρανό των αρχαίων και ήταν πάρα πολύ ωραία,όλα τα μικρά είχαν κατενθουσιαστεί αλλά και οι μεγάλοι που αρκετοί από αυτούς είχαν να πάνε από το δημοτικό.Αφού τελειώσε η προβολή κατεβήκαμε στο Μουσείο που είχε εκδηλώσεις ο δήμος Αθηναίων.Στης ακρίβειας τον καιρό.... λέει το τραγούδι έτσι και εκεί λίγα πράγματα και όχι ιδιαίτερα έτσι καταλήξαμε να παίζουν τα μικρά με κάτι συμμαθητές τους πειρατές και ινδιάνοι.Γυρίσαμε το μεσημεράκι και αφού μάζεψα τα ρούχα,φάγαμε,μαζέψαμε τα μεσημεριανά και ξεκίνησα το σίδερο και τώρα δεν έχω ασιδέρωτα αλλά έχω άπλυτα αλλά ας μην το κάνουμε θέμα.Μετά με έπιασε μια σπαρίλα δεν ήθελα να κάνω τίποτα άλλο.Ετσι σήμερα το σπίτι είναι σαν βομβαρδισμένο.Εχω στρώσει ήδη τα κρεβάτια,έχω καθαρίσει νεροχύτη,εχω πάει τα παιδιά στο σχολείο αλλά τώρα πρέπει να ξεσκονίσω,να σκουπίσω,να περάσω τα μπάνια,να ετοιμάσω ένα πλυντήριο ρούχων για το μεσημέρι κα.

Χαίρομαι που σας άρεσαν ο οδηγός καθαριότητας.Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να ξεκόψω την γενική που κάναμε παλιά,μου φαίνεται ότι δεν ετοιμάζεται το σπίτι για τις δύο μεγάλες γιορτές γιατί τότε κάνω γενική Χριστούγεννα και Πάσχα κόλλημα είναι αυτό.

Εδω γύρω θα είμαι.....φιλιά

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...