Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Περαστικά, περαστικά, περαστικά στα παιδάκια που ακόμα ταλαιπωρούνται

(Χρύσα, Γιώτα και σε όποια άλλη έχει αδιάθετο παιδάκι)

Σταυρούλα όταν είναι να πάρεις κάτι δες πρώτα αν το έχει κανείς εδώ και δεν το χρειάζεται.

Εδωσα τις προάλλες τουλάχιστον είκοσι γυάλινα σαν αυτά που πήρες, έχω ακόμα τουλάχιστον δέκα ( μάλλον παραπάνω ) από τα μεσαία όμως όχι τα πολύ μεγάλα.

Αν θες κι άλλα εδώ είμαστε...

Μπράβο για την τακτοποίηση, δεν είναι πιο όμορφα τώρα; :)

Αχ βρε Ρενατακι μου!Αληθεια?ειχες?

Ξερεις ποσο καιρο εψαχνα?αλλα επειδη τα εβρισκα ακριβα γιατι ηθελα πολλα δεν τα επερνα και τωρα που τα βρηκα οικονομικα το καταχαρηκα!

Αν χρειαστω κι αλλα,θα σου πω!Προς το παρον ειμαι οκ!Σ'ευχαριστω πολυ πολυ!!!

Ναι πολυ πιο ομορφα!Νιωθω πως ανανεωθηκε η ατμοσφαιρα της κουζινας;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρηκα κι αλλο ενα πολυ πολυ χρησιμο νομιζω!

Σας στο βαζω:

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, απαντάμε με έξυπνο τρόπο! Σύνθημα μας: Δεν πετάμε τίποτα! Το φαγητό που περίσσεψε, το μαγειρεύουμε την επόμενη ημέρα με απλό και εύκολο τρόπο και το «μετατρέπουμε» σʼ ένα ολοκαίνουργιο πιάτο!

1. Αν περίσσεψε ρύζι ή μακαρόνια την επόμενη φτιάχνουμε ρυζοσαλάτα ή μακαρονοσαλάτα.

2. Αν περίσσεψαν λαχανικά, τα χρησιμοποιούμε την επόμενη ημέρα για σούπες και σάλτσες ζυμαρικών.

3. Αν παραωρίμασαν τα φρούτα, φτιάχνουμε μαρμελάδες, κομπόστες, κρέμες, smoothies.

4. Αν περίσσεψαν όσπρια, την άλλη μέρα φτιάχνουμε νοστιμότατους κεφτέδες οσπρίων ή φαγητά που συνδυάζουν τα όσπρια με ρύζι ή μακαρόνια (στο διαδίκτυο υπάρχουν άπειρες τέτοιες συνταγές).

5. Χρησιμοποιούμε το κρέας που περίσσεψε για να φτιάξουμε την επόμενη ημέρα κρεατόπιτα ή σούπες.

6. Δεν πετάμε τις ώριμες ντομάτες, ούτε τα λεμόνια (γενικότερα τα οπωροκηπευτικά). Τα τρίβουμε ή τα στίβουμε ανάλογα και τα φυλάμε στην κατάψυξη. Το ίδιο μπορούμε να κάνουμε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, τον άνηθο, το σέλινο κλπ.

7. Το ψωμί το κόβουμε σε φέτες και το μετατρέπουμε σε παξιμάδι ψήνοντας το στο φούρνο ή το κόβουμε σε μικρά κυβάκια και το μετατρέπουμε σε κρουτόν ψήνοντας τα κυβάκια στο φούρνο.

Ιωάννα το περασμένο καλοκαίρι είχα ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ με τα μυρμήγκια τόσο που κατάληξα να λέω πως το πιο ανθεκτικό "πλάσμα" δεν είναι η κατσαρίδα αλλά το μυρμήγκι.

Εφάρμοσα όλες -μα όλες- τις λύσεις της φύσης ( ρίγανη, ξύδι, κανέλα, οινόπνευμα, baking powder και άλλα που δε θυμάμαι ) χωρίς αποτέλεσμα.

Και εντελώς τυχαία αγόρασα από πλανόδιο ένα σωληνάριο που πραγματικά είναι θαυματουργό. Ε ξ α φ α ν ί σ τ η κ α ν!

Να σου πω πως πριν από αυτό είχα δοκιμάσει και τα γνωστά μπαϊγκόν, τέζα κ.λ.π.

Με την πρώτη ευκαιρία θα το φωτογραφίσω να το δεις.

Καλησπέρα κορίτσια.

Σήμερα περάσαμε πολύ όμορφα γιατί τελείωσα χθες τις δουλίτσες μου κι έτσι βολτάραμε όλη μέρα. Το σπιτάκι μου είναι πεντακάθαρο, δεν έχω άπλυτα και έχω ασιδέρωτα μόνο ένα σετ σεντόνια κι ένα τραπεζομάντηλο. Γιούπι!!!!

pitsi εγώ πλένω στο πλυντήριο όλα τα υφάσματα του σαλονιού στους 30 σε πρόγραμμα για ευαίσθητα και σε 600 στροφές. Καθαρίζουν τέλεια και δε χρειάζονται πολύ σιδέρωμα. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ξαναμπάινουν δύσκολα όπότε χρειάζομαι αντρική βοήθεια.

Ειρήνη θα βάλω και ξυδάκι στα πινέλα για απολύμανση. Ευχαριστώ για τη συμβουλή.

Αρετή περαστικά στη γιαγιάκα σου. Κι εμείς χειρουργήσαμε τον παππού μου στα 87 του κι όλα πήγαν καλά.

Αφροδίτη με γεια τα κουτιά για το μπάνιο. Θέλω κι εγώ! Είναι στο τετραδιάκι με τις εκκρεμότητες κι αυτή η δουλίτσα.

liontarina ευχαριστώ για την πληροφορία για το στεγνωτήριο. Θα το ψάξω στο σούπερ μάρκετ.

Κωνσταντινομαμά τα βάζα είναι σούπερ!

Πάω για ύπνο σιγά-σιγά. Καλή Κυριακή να έχουμε.

h6cQp3.png

Βρηκα κι αλλο ενα πολυ πολυ χρησιμο νομιζω!

Σας στο βαζω:

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, απαντάμε με έξυπνο τρόπο! Σύνθημα μας: Δεν πετάμε τίποτα! Το φαγητό που περίσσεψε, το μαγειρεύουμε την επόμενη ημέρα με απλό και εύκολο τρόπο και το «μετατρέπουμε» σʼ ένα ολοκαίνουργιο πιάτο!

1. Αν περίσσεψε ρύζι ή μακαρόνια την επόμενη φτιάχνουμε ρυζοσαλάτα ή μακαρονοσαλάτα.

2. Αν περίσσεψαν λαχανικά, τα χρησιμοποιούμε την επόμενη ημέρα για σούπες και σάλτσες ζυμαρικών.

3. Αν παραωρίμασαν τα φρούτα, φτιάχνουμε μαρμελάδες, κομπόστες, κρέμες, smoothies.

4. Αν περίσσεψαν όσπρια, την άλλη μέρα φτιάχνουμε νοστιμότατους κεφτέδες οσπρίων ή φαγητά που συνδυάζουν τα όσπρια με ρύζι ή μακαρόνια (στο διαδίκτυο υπάρχουν άπειρες τέτοιες συνταγές).

5. Χρησιμοποιούμε το κρέας που περίσσεψε για να φτιάξουμε την επόμενη ημέρα κρεατόπιτα ή σούπες.

6. Δεν πετάμε τις ώριμες ντομάτες, ούτε τα λεμόνια (γενικότερα τα οπωροκηπευτικά). Τα τρίβουμε ή τα στίβουμε ανάλογα και τα φυλάμε στην κατάψυξη. Το ίδιο μπορούμε να κάνουμε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, τον άνηθο, το σέλινο κλπ.

7. Το ψωμί το κόβουμε σε φέτες και το μετατρέπουμε σε παξιμάδι ψήνοντας το στο φούρνο ή το κόβουμε σε μικρά κυβάκια και το μετατρέπουμε σε κρουτόν ψήνοντας τα κυβάκια στο φούρνο.

Nαι, βέβαια δεν πετάμε.

Σεβασμός στην τροφή.

( Εγώ βέβαια λέω κι αυτό: κρίση-κρίση αλλά τα κιλά μας θα τα πάρουμε! Φαντάζεσαι πόσες μαρμελάδες θα κάνουμε; Ή ας πούμε μαγειρεύεις κρέας με υγιεινό τρόπο και σου περισσεύει; Πάρε μια κρεατόπιτα την άλλη μέρα σου χαρίζω και κάμποσες θερμίδες να ΄χεις να με θυμάσαι...:cool::tongue::tongue::tongue: )

Διαφημίσεις

Μαρία μπράβο που το ευχαριστηθήκατε!:)

Για να πω την αλήθεια κι εγώ δεν έχω καθόλου ασιδέρωτα:D

Δηλαδή, τεμπέλιασα αλλά έκανα και κάτι λίγα:

Πήγαμε Super ( και μετά τακτοποίηση )

Πήγαμε λαϊκή ( και μετά τακτοποίηση )

Σιδέρωσα το βραδινό πλυντήριο ( αφού το άπλωσα )

Κλαδέψαμε λουλούδια

Φύτεψα ένα γεράνι και ένα πελαργόνι

Μαγείρεψα μακαρονάδα με γαριδάκι

Μάζεψα-καθάρισα την κουζίνα

Επλυνα το μπαλκόνι της κουζίνας

Βγήκαμε έξω και ψώνισα δύο βάζα για καφέ και ζάχαρη ( μου έσπασε της ζάχαρης που είχα )

Πήγαμε Metro mall ( πήρα ένα βιβλίο )

Πήγαμε ένα σινεμά (απογευματινή)

Γυρίσαμε στο σπίτι και έκανα ένα χαλβά

(Δε θυμάμαι τι άλλο...)

καλημερα κοριτσια! τι κανετε?

εμεις πολυ καλυτερα, η μικρη απυρετη απο εχτες το μεσημερι! κ ο αντρας μου καλυτερ, εγω βεβαια μαυρο χαλι, ποναω παντου λογω περιοδου, κουραστηκα κ εχτες κ σημερα δεν εχω κουραγιο για τιποτα αλλα πρεπει....

εριξα μια ματια στο σπιτι εχτες που καθαριζα κ καταλαβα οτι το εχω αφησει πολυ πισω, τα συρταρια μου, τα ντουλαπια μου δεν ειναι σε πολυ καλη κατασταση, ειχα πει να κανω ενα ντουλαπακι-συρταρι την ημερα, αλλα τα παρατησα. μου το θυμησε η φιλη μας (δεν θυμαμαι ονομα ποια κοπελα ηταν, σορυ) ετσι εχτες μεσα σε ολα που ξεχασα να γραψω ηταν:

26. καθαρισα κ τακτοποιησα το συρταρι με τα μαχαιροπιρουνα

27. εβαλα χλωρινη στον νεροχυτη, την αφησα να δρασει κ ξεβγαλα

28. σαπουνισα κ αφησα να στραγγισει το κουβαδακι για τα σκουπιδια

το απογευμα εκανα τα εξης:

29. ξεσκονισα το δωματιο της μικρης

30. σκουπισα

31. το περασα σχεδον ολο με οινοπνευμα

32. αλλαξα τα σεντονια της

33. κρεμασα την κουρτινα της (την ειχα κατεβασει για να την ραψω)

34. σκουπισα το χωλ την κρεβατοκαμαρα μας κ το μπανιο

35. καθαρισα εναν διακοπτη απο υπολοιματα κολας που ειχε δεν τον ειχα κανει

36. εκανα ολη την φροντιδα της μικρης-ταισματα-αλλαγματα-φαρμακα κ τελος νανι

37. καθαρισα κ τηγανισα πατατες κ κατσαμε με τον αντρα μου κ ειδαμε τα κλεμμενα ονειρα (τον εχω κολλησει κ το βλεπει κ εκεινος:D) το 2πλο επεισοδιο της παρασκευης που δεν το ειδαμε.

σημερα σηκωθηκα ρακος, με το ζορι αλλαξα κ ταισα την μικρη, εφτιαξα καφεδακι κ σας διαβασα. τωρα εφτιαξα 2ο καφε μπας κ στανιαρω

α εβαλα κ ψωμι να γινεται.

βουλα πολυ ωραιες οι συμβουλες, μπραβο! κ εγω δεν πεταω ποτε φαγητο, το θεωρω μεγαλη αμαρτια, αλλοι δεν εχουν να φανε κ εγω θα τα πεταω?

κ το δικο μου το μπαλκονι χαλια....

χρυσα μου ευχαριστω! εσεις πως εισαστε?

αρετη παρολο τον τοσο πυρετο, ευτυχως τρωει κ οταν δεν εχει πυρετο ειναι ευδιαθετη. επισης δεν εχει αδυνατησει, ειναι παλι 13 κιλα. η γιαγια τι κανει?

ρενατα μου εμενα τα μυρμιγκια εξαφανιστηκαν μονα τους ως δια μαγειας!

ευχαριστω για τα περαστηκα!

ελενα ο αντρας σου ποτε φευγει?

ειρηνη μου προλαβες νυχακια? πως περασατε?

παω να κανω καμια δουλιτσα σιγα σιγα κ κυριως να μαγειρεψω!

φιλακια καλη κυριακη!

Καλημερα και καλη Κυριακη να εχουμε!!

Ρενατα μου η γιαγια μου ειναι στα πατρια εδαφη και δυστυχως δεν ηταν ευκολο να παμε ..μαλλον το τριημερο,θα δουμε..κρια που δεν σε ξερω να τα πουμε απο κοντα..

Γιωτακι αρχισε να δρα η αντιβιωση στην μικρουλα..ειναι πολυ σημαντικο που ειναι ευδιαθετη μετα τον πυρετο..και φυσικα που τρωει κανονικα..παει περασε..εσυ ειναι λογικο να νιωθεις κουρελι.ξεκουρασου σημερα γιατι και με την ιωση και με την περιοδο λογικο ειναι να εξαντληθηκες..

Βουλα πολυ πολυ χρησιμες οι συμβουλες..και εγω φαγητο δεν πεταω..οσο για τις μυρωδιες ειναι πολυ σημαντικο να αεριζεται ο χωρος..εγω βαζω ενα κερακι ρεσω με νερακι και λιγες σταγονες γιασεμι..

Εμεις σηκωθηκαμε αγρουτσικα σημερα

απλωσα ενα πλυντηριο

αλλαξα τα κοριτσια

ο αντρας μου εφτιαξε γαλατα και καφεδες

εβαλα γαλοπουλα στον φουρνο και αργοτερα θα βαλω πατατουλες

σαπουνισα παγκους, εστιες και νεροχυτη

εστρωσα κρεβατια

καθομαι λιγακι να πιω τον καφε μου και να κανω λιγα πραγματα ακομη..εξαλλου το σπιτι ειναι καθαρο..

Πολλα φιλια και να εχουμε μια ομορφη μερα..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

εδω κ παλι... τελικα με κυνηγανε οι δουλειες ρε παιδακι μου....

1. ανοιξα το σπιτι να αεριστει
  2. εκοψα-επλυνα κ εβαλα το κοτοπουλο στον φουρνο (μου το εφερε ο πεθερος ολοκληρο, εγω το ζηταω κομμενο μεριδες κ ξεκοκαλισμενο το στηθος)
  3. ξανακαθαρισα τον παγκο κ το ξυλο κοπης
  4. επλυνα λαχανικα κ φρουτα
  5. εστυψα πορτοκαλαδες
  6. ξαναεπλυνα διαφορα τσιμπραγκαλα στον νεροχυτη
  7. εστρωσα το κρεβατι μας
  8. καθαρισα το ντισπενσερ της κουζινας κ την θηκη με τα βετεχ-συρμα κτλ
  9. σκουπισα κ εριξα λιγα νερα στο μπαλκονι, οχι οτι εγινε τελειο αλλα τουλαχιστον ειναι ανθρωπινο.
  10. ο αντρας μου καθαρισε ενυδριο

• σημερα σειρα εχει το ρημαδοσυρταρι
  • σε λιγο καθαριζω πατατες για τηγανισμα
  • απο δουλειες μειναν σκουπα-σφουγγαρισμα-μπανιο (το μπανιο θελει παρα πολυ δουλεια, θελει κ οργανωση τα ντουλαπια γιατι εχω ψωνισει αρκετα πραγματα κ τα εχω βαλει οπου ναναι.....)

αρετη μου ετσι πιστευω κ εγω, ημουν σιγουρη οτι στο πρωτο 24ωρο της αντιβιωσης δεν θα εκανε πυρετο.

το απογευμα αν προλαβω θελω να ασχοληθω με τον εαυτο μου, ειμαι στα χειροτερα μου εμφανισιακα....

σας φιλω!!!

Διαφημίσεις

Τι κάνετε κορίτσια;

Εγώ περιμένω το φαγητό μου να ψηθεί και μπήκα να σας διαβάσω και να σας γράψω. Από το πρωί έκανα τα καθημερινά: έστρωσα κρεββάτια, τίναξα και έστρωσα τα ριχτάρια, έκανα ένα πέρασμα στο μπάνιο, έβγαλα τα σκουπίδια, μαγείρεψα για το μωρό και για μας, έπλυνα πιατικά. Μετά το φαγητό λέμε να πάμε καμιά βολτούλα το μωρό αν και ο καιρός είναι έτοιμος να βρέξει. Αν μείνουμε μέσα θα ασχοληθώ με τα καλλυντικά και τα πινέλα μου.

Κωνμαμα πολύ καλές οι συμβουλές και για το φαγητό και για τις μυρωδιές στο σπίτι. Ευχαριστούμε!

Καλό μεσημέρι!

h6cQp3.png

Καλησπερα!!!

Τι κανετε?

Εμεις μολις φαγαμε και τωρα ετοιμαζομαστε για υπνο.

Απο το πρωι,ετοιμασα το φαγητο,μπιφτεκια με πατατες,τιναξα και αερισα τα ριχταρια,τακτοποιησα και ξεσκονησα το σαλονι και το χωλ,εβαλα σκουπα στο σαλονι, χωλ,διαδρομο και στο παιδικο,εστρωσα κρεβατια,εβαλα 2 πλυντηρια,το ενα το απλωσα,ψευτοκαθαρισα το μπαλκονι,παιξαμε ολοι μαζι,εστρωσα τραπεζι,φαγαμε και μαζεψα τραπεζι.

Το απογευμα θελω να πλυνω-καθαρισω το ντουλαπι που αποθηκευω τους τενεκεδες με το λαδι και τις ελιες και να ψιλοσυμαζεψω την κρεβατοκαμαρα που γινεται πανικος....

Εν τω μεταξυ απο το πρωι στρωνουν εξω καινουργια ασφαλτο και τριζει ολο το σπιτι λες και κανει σεισμο...στην αρχη ο μικρος τρομαξε αλλα το πηγε εξω ο μπαμπας να δει τι κανουν και καταπορωθηκε και ολο φωναζει:''παλι μπουντοζα'':D

Φιλακια!!!

Βρηκα και αυτο:

Tα μάλλινα είναι και τα πιο ευαίσθητα. Να πώς θα τους ξαναδώσεις ζωή.

Τα πλένεις στο χέρι, με κρύο νερό, και όμως, με τα πλυσίματα η απαλή τους υφή αρχίζει να σε ... εγκαταλείπει. Τι λάθος κάνεις; Δεν κάνεις κάποιο λάθος, απλώς τα μάλλινα θέλουν ειδικούς χειρισμούς αλλά και έξυπνα τρικ για να παραμένουν πάντα σε φόρμα. Το μυστικό τους βρίσκεται στο ξέβγαλμα. Πλύνε τα κανονικά σε χλιαρό προς κρύο νερό, με το ειδικό σαπούνι. Πρόσθεσε δύο φλιτζάνια ξύδι στο νερό όπου ξεβγάζεις τα μάλλινα και αυτά θα στο ανταποδώσουν με extra-soft αγκαλιές.

Νομιζω πως ειναι χρησιμο!Θα το δοκιμασω!

καλησπέρα κ από μένα!!:D

καλαμαράκι ήμασταν κ μεις χθες το πρωι οικογενειακώς για βολτίτσα στον πεζόδρομο...μας άρεσε κ μας πολύ, πολύς κόσμος, παιδάκια στην πλατεία, καρναβαλάκια....είδα κ το μαγαζί της κουμπάρας σου αν το χω καταλάβει καλά...με accesories δεν είναι?

Kαλαμάρι, ο άντρας μου λέει πως οι εταιρίες ξυδιών θα πρέπει μία στο τόσο να μου στέλνουν δώρο μια δωδεκάδα τουλάχιστον τιμής ένεκεν για τον τζίρο που τους κάνω:rolleyes::tongue:

Κάποιος όμως πρέπει να επιληφθεί διπλής αποστολής:

μία δωδεκάδα σε μένα και άλλη μία σε σένα:rolleyes::tongue::tongue:

βάλε κ μένα στο team!και γω καταναλώνω πολύυυυυ λευκό ξίδι, περνάω καθημερινά πάγκους κουζίνας,πάσο, εστίες, νεροχύτη, πλαστικά τραπεζάκια παιδιών...δεν ησυχάζω αν δεν τα περάσω κάθε μεσημέρι:tongue::tongue:

Βάσια πολύ ωραίο To blog, μπράβο!!

εμεις σήμερα πήγαμε βολτίτσα στο κέντρο που είχε αποκριάτικες εκδηλώσεις και τώρα ετοιμάζομαι να παω για καφεδάκι με φίλη alone!!

από δουλειές τα βασικά πλυντήρια κλπ...δεν χρειαζόμουν πολλά τα χα κάνει..το μόνο αξιοσημείωτο είναι ότι όταν γυρίσαμε απ΄τη βόλτα έπλυνα στη βεράντα τα παπούτσια των παιδιών, το χρειαζόντουσαν

καλή συνέχεια!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...