Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

mama konstantinou σούπερ τα ντουλάπια σου μπραβο.

Εγώ μόλις τελείώσα το σίδερο κανένα ασιδέρωτο για σήμερα γιατί από αύριο πάλι:rolleyes:ήδη είναι ένα πλυντήριο έτοιμο για το βράδυ.Θα κάτσω για λίγο και μετά θα τα τακτόποιήσω στις θέσεις τους.Πόσο θα ήθελα μια βόλτα τώρα δεν λέγεται αλλά χλωμό το βλέπω.......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρήνη καλά να περάσετε στα πάρτυ!

Αρετή όλα καλά θα πάνε με την γιαγιάκα, ενημέρωνε μας σε παρακαλώ!!!!

mama konstantinou πολύ ωραίες φώτο!

Σήμερα το πρωί έφυγε ο μπαμπάς μας και θα τον ξαναδούμε Δευτέρα απόγευμα...Εχθές γύρισα με πόνους στην μέση από την υγρασία, έκανα ένα καυτό μπάνιο και κοιμήθηκα από τις 9.30.....

Ξυπνήσαμε όλοι νωρίς για να φάμε πρωινό και να μείνουμε μαζί του μέχρι τις 10.00 που έφυγε και μετά......άερισα για λίγο τα δωμάτια και τα παπλώματα, άλλαξα σεντόνια σε όλα τα κρεβάτια, ξαναέστρωσα τα παπλώματα, άπλωσα ένα νυχτερινό πλυντήριο και φύγαμε για βόλτα και ψώνια.

Πήγα ΙΚΕΑ και μεταξύ άλλων αγόρασα πλαστικά κουτιά για να οργανώσω τα ντουλάπια του μπάνιου!!!

Το μεσημέρι γυρίσαμε αργά, έφτιαξα μια γρήγορη καρμπονάρα με μπέηκον και αρχίσαμε διάβασμα (θεούλη μου, προπαίδεια!!!!)

Ξεσκόνισα, έβαλα σκούπα και σφουγγάρισα σπίτι και μπαλκόνια.

Πρέπει οπωσδήποτε να σιδερώσω......τα ρούχα αρχίζουν πάλι να ξεφεύγουν :tongue:

Πορώθηκα με καθάρισμα καλλυντικών και θα πλύνω κι εγώ σήμερα τα πινέλα μου και ίσως αποφασίσω να πετάξω παλιά καλλυντικά.

γεια σας κ παλι κοριτσακια, τι κανετε?

επανηλθαμε βλεπω!!!:D

εμεις μια απο τα ιδια, πυρετο ανα 6ωρο περιπου 38-38,5, βηχα, μυξες κτλ κτλ

ξυπνησαμε το πρωι κ εκτος απο πρωινα κ αερισμα δωματια κ παπλωματα δεν εκανα τιποτα αλλο. ασχοληθηκα με την μικρη. πηγε ο αντρας μου κ αγορασε ενα ηλεκτρικο σωμα λαδιου για να καταργησουμε τωρα που ειναι αρρωστη το κλιματιστικο ξεραινει πολυ την ατμοσφαιρα. την εβαλα για υπνο κ ξεκινησα:

1. αλλαξα σεντονια
  2. αλλαξα παπλωματοθηκη
  3. εβγαλα τα ριχταρια του σαλονιου να αεριστουν
  4. αδειασα το πλυντηριο πιατων
  5. μαζεψα νεροχυτη γινοταν χαμος
  6. καθαρισα πολυ καλα τους παγκους της κουζινας κ τις εστιες
  7. περασα με πανακι κ αζαχ τον αρτοπαρασκευαστη, την φραπεδιερα, τα βαζακια ζαχαρη-καφε, τον βραστηρα (του εριξα κ ξυδι κ τον αφησα με νερο να βραζει)
  8. εβαλα το καλαθακι σκουπιδιων με καυτο νερο κ υγρο πιατων να μουλιασει
  9. καθαρισα τις πλακες απο την τοστιερα
  10. εκανα εκκαθαριση ψυγειου κ το ψιλοκαθαρισα
  11. επλυνα μια κατσαρολα
  12. εβαλα να βρασουν μακαρονια
  13. ξεσκονισα σαλονι-τραπεζαρια
  14. περασα σχεδον ολες τις επιφανειες με οινοπνευμα
  15. επισης τηλεκοντρολ-κινητο-διακοπτες-κλειδια
  16. τα παιχνιδια της μικρης που παιζει πιο πολυ, το τραπεζακι της, την καρεκλα της, το θρανιο της κ το καρεκλακι του φαγητου
  17. συμμαζεψα
  18. εστρωσα τα ριχταρια
  19. εστρωσα το κρεβατι μας
  20. ξεσκονισα κρεβατοκαμαρα
  21. αδειασα τα σκουπιδια απο παντου κ τα κατεβασα κατω
  22. ετοιμαστηκα (αδιαθετησα κιολας) κ πηγα λαικη κ σουπερ
  23. γυρισα αρον αρον γιατι η μικρη ανεβασε παλι πυρετο, την ετοιμασα, της εβαλα αν φαει
  24. εβαλα φαγαμε κ εμεις
  25. μαζεψα, εβαλα τα πιατα στο πλυντηριο κ εκατσα με λιγο καφεδακι να χαλαρωσω

εχω κ συνεχεια.... το δωματιο της μικρης, σκουπισμα, σφουγγαρισμα κ το μπανιο

παω να σας διαβασω οσο προλαβαινω!!!

σας φιλω κ θα επανελθω

Αρετή ευχαριστώ! :)

Κωνσταντινομαμά τέλειες οι φώτο!

Αφροδιτάκι κουράγιο με την προπαίδεια και να τις τα λες σαν ποιήμα....2 3 6 όχι 2 φορές το 3 ίσον 6! Εμείς μπήκαμε διαίρεση ουφφφφφ!!!! Σου έχω στείλει πμ στο facebook!

Εμείς με τα κορίτσια ρίξαμε κάτι τρελούς ύπνους και πριν λίγο σηκωθήκαμε...τώρα τρώνε απογευματινό και παίζουν!

Καλησπέρα κορίτσια

Πολύ χαίρομαι κ εγώ που ξαναγυρνάει το θέμα στον πρωταρχικό σκοπό ύπαρξής του ;)

Συγνώμη που δεν θα σχολιάσω τα πάντα αλλά γράφτηκαν πολλά πάλι κ αδυνατώ , επιγραμματικά λοιπόν ότι συγκράτησα

Περαστικά σε όλα τα μικράκια κ τα κορίτσια που είναι αρρωστούλικα

Ειρήνη εύχομαι όλα να πάνε καλά με τις εξετάσεις του μικρού από Δευτέρα

Κων/νομαμά τέλεια τα βάζα σου κ οι ετικέτες μπράβο!

Αρετή περαστικά για τη γιαγιά σου σε καταλαβαίνω, περνάμε κ εμείς κάποια θέματα με τον παππού μου..

Αν σας πω τι έκανα χτες θα γελάτε.....αυτές τις μέρες γενικά δεν έκανα πολλά στο σπίτι, δεν είχα διάθεση, με έπιασε κάτι σαν την βαρεμάρα της άνοιξης.... κάτι καφέδες που έβγαινα τα απογεύματα χε χε οπότε χτες που γύρισα κομμάτια από το σχολείο....είχα φτιάξει 125 χαρταετούς...ωωω ναι... κ αυτό μόνο για τα 6 τμήματα που είχα την Παρασκευή...ουφφ έφαγα κ ξεράθηκα σε τρίωρο απογευματινό ύπνο.

Όταν ξύπνησα ήταν ήδη 8 το βράδυ...ήπια καφεδάκι στα γρήγορα κ 8μιση ξεκίνησα καθαριότητα...ναι ναι γιατί δεν ήθελα να χάσω το Σάββατο μου πάλι όπως την προηγούμενη βδομάδα που τελείωσα αργά το απόγευμα...:rolleyes::rolleyes:

Και έκανα τα παρακάτω {αφού έβαλα τη μικρή να δει μια παιδική ταινία:mrgreen::mrgreen: }

1. Σκούπισα καλά όλο το σπίτι, κούνησα καναπέδες κ χαλιά/χαλάκια

2. Ξεσκόνισα πρώτα το δωμάτιο της μικρής για να μπορώ να την βάλω να κοιμηθεί νωρίς και μετά το σαλόνι

3.Σφουγγάρισα το δωμάτιο της κ το σαλόνι

4.Έβαλα τη μικρή για ύπνο αφού την έκανα ντουζ, παραμύθι γάλα

5.Ξεσκόνισα το υπνοδωμάτιο μας και τα χωλ

6.Πέρασα όλα τα χερούλια πορτών/τηλέφωνα/τηλεχειριστήρια με πανάκι/ξύδι

7.Πέρασα όλα τα θερμαντικά σώματα με πανάκι/ξύδι

8.Έβαλα δυο πλυντήρια ρούχων, ένα με μαύρα κ ένα με άσπρα

9.Τίναξα πατάκια κ τα άφησα έξω να τα στρώσω με το φως της μέρας

10. Άλλαξα τραπεζομάντιλο στο μπαλκόνι κ μάζεψα την σταχτοθήκη κ την έπλυνα

11.Έβαλα κ ρύθμισα το στεγνωτήριο με το φθηνό ρεύμα

12.Πέρασα όλους τους πίνακες με πανάκι/ξύδι

13.Έβαλα λευκό ξύδι στον βραστήρα να φύγουν τα άλατα

14.Έβαλα μπωλάκι με νερό κ δυο ξυλαράκια κανέλας στον μικροκυμάτων για δεκαπέντε λεπτά να βράσει να τον περάσω μετά κ μοσχοβόλησε το σπίτι κανέλα.

15.Ξεσκόνισα την κουζίνα τα ραφάκια μου κ πάνω από το ψυγείο

16.Πέρασα πανάκι/ξύδι το τραπέζι μας κ τις καρέκλες

17. Χλωρίνιασα κ καθάρισα καλά πάγκους κ νεροχύτη

18. Πέρασα πανάκι/ξύδι συσκευές κ ντουλάπια κουζίνας από έξω

19.Έβαλα το πλυντήριο σε πρόγραμμα στους 90 με ξύδι/σόδα μαγειρική κ άστραψε

20.Συμμάζεψα το πάνω μέρος του ψυγείου κ τακτοποίησα το κουτί μου με τα μολύβια,στυλό, κ το διάσημο τετραδιάκι ,θα σας το δείξω μετά

21.Σφουγγάρισα το δωμάτιο μας κ τα χωλ κ την κουζίνα

22.Άλλαξα σεντόνια στο δωμάτιο μας κ στις μικρής πριν την κοιμήσω

23.Καθάρισα το μπάνιο

24.Άλλαξα πετσέτες στο μπάνιο

25.Μάζεψα σκουπίδια οργανικά κ ανακύκλωση

26.Επιτέλους τελείωσα στις 1μιση ..είχα τρομερή υπερένταση μπήκα για μπάνιο {Εντωμεταξύ τα περισσότερα τα είχα τελειώσει εως τις 12 που γύρισε ο χαζμπαντ από το κολυμβητήριο :rolleyes:}

Ντύθηκα στέγνωσα τα μαλλιά μου αλλά ύπνο δεν είχα....τι είχε ο γαλλικός μέσα που ήπια στις 8 δεν ξέρω χαχαχαχα

Ετοίμασα ένα χαμομήλι, έβαλα ψωμάκι να γίνει στον αρτοπαρασκευαστή κ έβαλα κ το πλυντήριο πιάτων μπρος

Κοιμήθηκα τελικά στις 5....

Τα νούμερα 7,13,19,20 ήταν από το τετραδιάκι ;)

Σήμερα στις 8μιση με ξύπνησε το καμάρι μου να μου πει πως σφυρίζει ο αρτοπαρασκευαστής πως είναι έτοιμο το ψωμί κ να της κάνω φέτα με μέλι....{το σκοτώνεις?? το σκοτώνεις χαχαχα}

Σηκώθηκα με την τσίμπλα...εμμμ κυρία μου μου θες καθαριότητα εως τις 1μιση το βράδυ...πόσο είσαι 20?>??? :tongue::cool:

Ετοίμασα πρωινό τη μικρή κ καφέ για μένα κ πριν κάτσω να τον πιω έκανα τα εξής

1. Συμμάζεψα κ ξεχώρισα το στεγνωτήριο τι πάει ντουλάπες τι για σίδερο...ναι έχω αρκετά για απόψε

2. Συμμάζεψα το πλυντήριο πιάτων όλα στη θέση τους

3. Συμμάζεψα τα πλυμένα του νεροχύτη

4. Τακτοποίησα το φρέσκο ψωμάκι

5.Τίναξα ριχτάρια κ τα έστρωσα {τα ξέχασα χτες}

Τα πατάκια του μπαλκονιού ακόμη με περιμένουν να τα στρώσω χε χε

Πήρα τον καφέ μου πήγα στο μπαλκονάκι μου , ετοίμασα λίστα με λίγα ψώνια κ της λαικής τα τρόφιμα

Ήπια τον καφέ μου ομολογώ με μεγάλη άνεση χρόνου....ουφφφ κ έφυγα για λαική, γύρισα τα συμμάζεψα.

Πήρα τη μικρή κ πήγαμε σουπερ για κάτι ψιλά γάλα κτλ κ μετά πήγαμε για καφεδάκι στη νονά της στο μαγαζί της

Ήταν πολύ ωραία είχε πολύ κόσμο στα μαγαζιά κ στην πλατεία, είχα ωραίο καιρό για περατζάδα

Κ όταν γυρίσαμε αργάμιση ο χαζμπαντ είχε ήδη ξεκινήσει να ψήνει τα λαβράκια που πήρα από την λαική

Έκοψα σαλάτες, έστρωσα τραπέζι , φάγαμε τα μάζεψα κ τα έπλυνα στο χέρι, το χειρότερο μου από την μυρωδιά του ψαριού στο πλυντήριο πιάτων...γιακκκκκκκκκ

Και φυσικά μετά ξεραθήκαμε κ οι τρεις για σιέστα απογευματινή.

Με σήκωσε κλασικά η μικρή....:rolleyes: της ετοίμασα να φάει γιαούρτι με μέλι

και την πήρε ο χαζμπαντ κ πήγαν για περίπατο τα δυο τους

Ουφφφφφφφφφφφ αυτά τα τόοοοοοοσο ενδιαφέροντα!!! :rolleyes:

Τώρα ετοιμάζομαι να βάλω τη μικρή για νάνι κ μετά σίδερο κ ταινιούλα

Ααααααααααα να σας δείξω κ το νέο μου συμμαζεμένο κουτάκι με το τετραδιάκι μου, έχω μεσα μια μικρή μολυβοθήκη με μολύβια,στυλό, ψαλίδι, κόλλα κ μια μεζούρα. Σε ένα πουγκάκι έχω τους έξτρα μαγνήτες για να μη γυροφέρνουν στο ψυγείο πανω, ένα φάκελο πλαστικό μικρό φυσαρμόνικα για τις τρέχουσες αποδείξεις του μήνα πριν τις καταχωρήσουμε κ κάτι διαφημιστικά που θέλω να δω. Πέταξα πολυυυυυυυ πράμα

photo-2014-02-21-09-30-26-652_zpsoemws20z.jpg

Τα φιλιά μου κ καλό υπόλοιπο Σαββατοκύριακου ;)

Διαφημίσεις

καλα εκανες και πηγατε στο γιατρο, θα συνελθει γρηγορα με την αντιβιωση. Εμενα το χαλι του Μαλτεζου φτανει μεχρι τα περιπτερα. Μου εμεινε απο τοτε που ημουν κρεβατωμενη εγκυος κι απο τοτε θελω να το βλεπω αλλα η ωρα που το βαζει ειναι απαγορευτικη οποτε το αγοραζω:oops:

αντε να κανετε τις εξετασεις να ηρεμησετε!

φοβερο το παπλωματακι

Στα δικα μας!

Σημερα αρκετα κουραστικη μερα οποτε θα κανω κι εγω τη λιστα μου

1. Σηκωθηκα στις 8 ηπια καφεδακι και πηγα λαικη με τη μαμα

2. Γυρισα και τακτοποιησα τα ψωνια

3. Αλλαξα σεντονια στα κρεβατια, αερισα παπλωματα και κουβερτες

4. Ξεσκονισα

5. Επλυνα το μπανιο

6. Εβαλα ενα πλυντηριο με αρκουδακια του μικρου και τα εχω εξω και λιαζονται

7. Εψησα μπιφτεκια κοτοπουλου για το παιδι

8. Τηγανισα αυγα, πατατες και λουκανικα για μας

9. Εβρασα κι ενα μπροκολο που μονο εγω τρωω

10. Καθαρισα την κουζινα

11. Καθαρισα καποιους τοιχους που πιανουν που και που λιγα μαυρα στιγματα

Επονται κι αλλα ελπιζω να προλαβω γιατι ο αντρας μου εφυγε για τη δουλεια και με τον μικρο δεν ξερω τι θα πρωτοκανω.

Επισης μου εχουν σπασει τα νευρα τα μυρμηγκια τα οποια γινονται μονιμοι κατοικοι τους χειμερινους μηνες μεσα στο σπιτι. Πως μπορω ν απαλλαχτω μονιμα απο αυτα? Το περιεργο ειναι οτι το καλοκαιρι δεν εχω ουτε ενα.

Τωρα που διαβαζω τη λιστα μου φαινεται οτι εκανα λιγα πραγματα κι ομως ειμαι κουρασμενη

12. Μαγειρεψα μακαρονια και κιμα να τα εχω ετοιμα αυριο για το παστιτσιο

13. Εβαλα πλυντηρια πιατων

14. Σηκωθηκε ο μικρος και φυγαμε για βολτα στο παρκο οπου κατσαμε κοντα 2 ωρες

15. Γυρισαμε και καθαρισα την κουζινα απο οτι ειχαν βγει απο το μαγεορεμα

16. Αδειασα το πλυντηριο πιατων

17. Εκανα μπανιο το παιδι

18. Φαγαμε

19. Μαζεψα ενα σωρο παιχνιδια

20 Εβαλα το παιδι για υπνο και δεν εχω κουραγιο να πλυνω τα πιατα του και τα ποτηρια του

γεια σας κ παλι κοριτσακια, τι κανετε?

επανηλθαμε βλεπω!!!:D

εμεις μια απο τα ιδια, πυρετο ανα 6ωρο περιπου 38-38,5, βηχα, μυξες κτλ κτλ

ξυπνησαμε το πρωι κ εκτος απο πρωινα κ αερισμα δωματια κ παπλωματα δεν εκανα τιποτα αλλο. ασχοληθηκα με την μικρη. πηγε ο αντρας μου κ αγορασε ενα ηλεκτρικο σωμα λαδιου για να καταργησουμε τωρα που ειναι αρρωστη το κλιματιστικο ξεραινει πολυ την ατμοσφαιρα.

προσεχε μ αυτα τα σωματα γιατι καινε πολυ ρευμα, στο λεω εκ πειρας!

Κορίτσια μου ,τι κάνετε???

Να πω και εγω ποσο χαιρομαι που πήρε πάλι τη μορφη του το θεμα μας και μαλιστα διακρινω και εναν αερα ανανεωσης.

Επίσης αν και σας διαβαζα τις προηγουμενες ημερες δεν θυμαμαι πολλα.Από την Πεμπτη εχω το μικρο σπίτι με πονοκεφαλο εχουμε πάει δυο φορες στο γιατρο αλλα δεν εντοπίζει κατι ,πέρα από ιωση ,που μαλλον και αυτη τον προκαλει.Τεσπα ,σημερα ξυπνησε καλά και ετσι εχω πάρει και εγω τα πάνω μου.Εχθες ούτε τα βασικα δεν εκανα.

Οπότε ξυπνησαμε ,εφτιαξα το πρωινο μας ,περιποιημενο ,χαζολογησαμε ο μπαμπάς μα εφυγε για δουλιτσα και εμεις πήγαμε βολτα περπατωντας.Δεν ηθελα να πάμε καπου με φασαρια και ετσι χασαμε τις εκδηλωσεις των ημερων.Περασαμε από το φουρνο και γυρισαμε σπίτι.

Αλλαξα τα σεντονια μας,

Σκουπισα τα υπνοδωμάτια και τα ξεσκονισα,

σκουπισα το σαλονι,

τιναξα τα πατακια και τα ριχταρια και τα ξαναεστρωσα,

ξεσκόνισα ,

επλυνα το μπάνιο ,

αλλαξα πετσετες,

επλυνα το νεροχυτη από τα πρωινα και τα χθεσινοβραδυνα ,

εβαλα και τα φιλτρα του απορροφητηρα μεσα,

επλυνα πολύ πολύ καλά τους παγκους ,τα πλακακια και τις μικροσυσκευες

και ετοιμασα κεφτεδακια και πατατες τηγανιτες για το μεσημερι.Μεσα σε ολα εβαλα πλυντηρια ,απλωσα και ακομη εχω κανα δυο πλυντηρια στα καλάθια.Εννοειται εχω και πολύ σιδερο αλλα θα το κανω μες την εβδομαδα.

Το απόγευμα ηπιαμε τα καφεδακια μας ,

καναμε τα μπάνια μας (εγω εκανα και την καθιερωμενη εβδομαδιαια περιποιηση,μασκες ,πήλινγκ,νυχια ,φτερνες και λοιπά)

και ξεκινησαμε να παιζουμε ολοι μαζι λέγκο.

Τσιμπήσαμε βραδυνο και εβαλα τον μικρο για υπνο.

Το πρωι εαν ξυπνησουμε καλά (ελπίζω ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!) λέμε να πάμε εκκλησια και μετα εχουμε μασκε παρτυ αλλα δεν ειμαι σιγουρη εαν θα πάμε.

Τα φιλια μου!!!!!Καλο Σαββατοβραδο!!!

Υ.Γ.

Βασια ,με το καλό να ξεκινησετε τις καινουριες σας δραστηριότητες,πολύ ωραια!Επίσης εριξα μια ματια και στο καινουριο σου μπλογκ,συγχαρητηρια!Πολύ ωραια δουλεια!

Κωνμαμα ,πολύ ομορφα τα βαζα σου!Ζηλεψα!

Ειρηνη ,πολύ ομορφο το παπλωμα που εβαλες!Αποτυπωνει την αλήθεια.

Τα πινελα μας και τα σφουγγαρακια του μακιγιαζ ,μπορουμε να τα πλενουμε κανονικα με ενα απαλό σαπουνι,ενα αφρολουτρο πχ,και επίσης τα βαζουμε σε διαλυμα καποιου απολυμαντικου.Ειναι σημαντικο να τα αφηνουμε να στεγνωσουν φυσικα.Ετσι δεν χανουν την απαλότητά τους.

Αρετη ,περαστικα στη γιαγια σου ,ελπίζω να εχει συντομη αναρρωση.Σε ευχαριστω που με αναζητησες...ημουν πολύ ανησυχη με το γιο και αν και σας διαβαζα δεν ειχα κουραγιο να γραψω.

Νασια πολύ ενδιαφερον το ποστ με τις οδηγίες για τη γενικη.

Πορτες και ντουλάπες εγω κανω μια φορα στο 20ημερο μαζι και τα φωτιστικα .Στη γενικη το μονο που κανω παραπάνω ειναι οι κουρτινες και οι τοιχοι.Τη συχενομαι αυτη τη δουλεια αλλα οταν τελειωνω νιωθω τετοια καθαριοτητα στο σίτι που την εχω τοσο πολύ συνδεσει με το πασχα και την Ανοιξη!Μοσχοβολαει ολο το σπίτι.

Καλά να περασετε αυριο στο πλανηταριο.

Γιωτα περαστικα σας,ελπίζω να συνελθετε συντομα και να ηρεμησεις και εσυ.

Καλαμαρακι ,ομορφο το καλαθακι σου φερνει εναν αερα easy living;)

Iωαννα ,καλή ξεκουραση ,εκανες πολλα σημερα!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλησπέρα κι απο εμένα κοριτσάκια.. τώρα βρήκα χρόνο να σας γράψω..

Ειρηνάκι να σου πω την αλήθεια αν και νεο μέλος επειδή διάβασα και καποιες παλιότερες σελίδες προτιμώ που επανήλθε σε αυτή τη μορφή το θεμα.. εγώ δεν έχω το χρονο να τα σχολιάσω όλα και κάπου αγχονόμουν πως θα θυμηθω να 'μιλησω΄σε όλους και τέτοια.. μου αρεσει να διαβάζω τα καθημερινά που κάνετε και τις λίστες παίρνω πολύ καλές ιδέες και βάζω μπρος κι εγώ.. σας λέω και γω τα δικά μου αν θελει καμιά να παρει καμία ιδέα και αν μου προκύψουν απορίες ρωταω για να μάθω.. και σε όσα σου είπε εκεινη η κοπέλα στο πμ συμφωνώ απόλυτα! Δίνεις κουράγιο και θετική ενεργεια σε μας και σε πολλούς που διαβάζουν αν και δεν γράφουν!

Λοιπόν περαστικά σε όλους τους αρρώστους και εύχομαι όλα να ναι καλά με όλους!

Εγώ επέστρεψα στην ρουτίνα μου και τις καθημερινες κάνω φαγητό, πιάτα, τακτοποίηση και ότι προκύψει.

Εγώ σήμερα ξύπνησα και τα σχετικά:

1. Αέρισα

2. Σκούπισα

3. έπλυνα πιάτα βραδυνά που είχαν μεινει

4. πέρασα με βετεξ και απολυμαντικό τα ντουλάπια της κουζίνας και τις ντουλάπες μας (τα κάνω καθε σαββατο για να μην δυσκολεύομαι όταν τα κάνω μια στο τόσο και μαζεύονται)

5. έκανα έλεγχο στα εσωτερικά των αποθηκευτικών χώρων να τσεκάρω ότι όλα ήταν σε τάξη και ξεσκόνισα με βρεγμένο πανι όπου χρειαζοταν

6. καθάρισα όλο το παιδικό

7. το δωμάτιο μας

8. άλλαξα σεντόνια

9.το μπαλκόνι

10. το μπανιο

11. μάζεψα σκουπίδια απο παντού

12. απολύμανα παιδικές επιφάνειες

13. έβαλα 2 πλυντήρια τα άπλωσα

14. ξεσκόνισα πολύ καλά τα πάντα

15. σφουγγάρισα πολύ καλά

16. καθαρισα την είσοδο

17. εκανα μπανιο

18. μέσα σε όλα αυτά και τα του παιδιού

19. πηγαμε σε παιδικο παρτυ

ευτυχως για μεσημέρι είχαμε φαγητό απο χθες και δεν χρειάστηκε να πιεστώ περισσότερο

τώρα περιμένω ένα πλυντήριο να τελειώσει να το απλώσω και αυριο θα τακτοποιήσω όσα προκύψουν το πρωι που θα ετοιμαζόμαστε θα παμε σε παππούδες γιαγιάδες και έχουμε ακόμα ένα πάρτυ και το βραδάκι που θα επιστρέψουμε θα σιδερώσω τα 3 πλυντήρια.

Μου αρέσει τρελά η ιδέα με τα βαζακια... πρέπει να το κάνω κι εγώ όταν μπορέσω.. μπράβο βασια τέλεια τα έκανες!

εμένα έφυγαν πολλά απο το τετράδιο με την γενική που έκανα την μεγάλη που σας έγραψα αλλά έχω ένα που οπωσδήποτε πρέπει να γίνει.. να περάσω κάποια σημεια του σπιτιού με μπογιά που μπορεί να λερώθηκαν απο κτυπήματα ή που τα γδάραμε καταλάθος με κάτι που έβγαζε χρώμα ή που απλά ακουμπάει κάτι και έμεινε σημάδι. το κάνω κάθε τόσο αλλα τωρα αμέλησα. επίσης πρέπει να δω τι θα κανω για να μην μου μενουν όλες οι δουλειές το σ/κ.. όσο κουρασμένη και αν είμαι απο τη δουλειά πρέπει να πιέζομαι να τα κανω :(

φιλάκια καλη Κυριακή να έχουμε!

Πωπω σημερα ηταν μερα καθαριοτητας για πολλες..τι λιστες ειναι αυτες..

Γιωτα ακομα κανει πυρετο ε?εξαντληθηκε το παιδακι..

Βουλα σουπερ τακτοποιημενα τα ντουλαπια σου..μπραβο..

Καλαμαρακι μα πως να κοιμηθεις με τη υπερενταση που ειχες απο τις δουλειες..μπραβο σου δεν αφησες τιποτα ορθιο..εγω παντως τετοιες ωρες δεν μπορω να αποδωσω..

Αφροδιτακι αχ και εγω θελω ικεα να ψωνισω και μετα hot dog και ενα παγωτακι..χιχι

Εγω το μεσημερι εκανα ολο το σιδερο αλλα απλωσα ενα πλυντηριο και ετοιμασα ακομη ενα για την νυχτα αρα παλι ασιδερωτα.

Καθαρισα τα τζαμια του σαλονιου και των υπνοδωματιων

σφουγγαρισα

τακτοποιησα τα σιδερωμενα στις θεσεις τους

εδωσα το απογευματινο στα κοριτσια

εβαλα καθαρες πετσετες στο μπανιο και την κουζινα

εκανα ενα ξεκαθαρισμα στα παιχνιδια και πεταξα τα χαλασμενα

λουστηκα εκανα μπανακι

ετοιμασα τα κοριτσια,ετοιμαστηκαμε και εμεις και πηγαμε στο metro mall για μια βολτιτσα

γυρισαμε εκανα μπανιο τα παιδια,ο αντρας μου ετοιμασε να φαμε,βαλαμε καθαρες πιτζαμουλες,οι μικρες ηπιαν το γαλα τους,πλυναν τα δοντια τους και στο κρεβατι τους..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Χρυσα ναι προφανως απο την ιωση ηταν ο πονοκεφαλος του μικρουλη..λογικο ομως να ανησυχησεις..μια χαρα θα ειναι και αυριο και θα μπορεσετε να κανετε το προγραμμα σας..εχεις δικιο το θεματακι ξαναβρηκε τους ρυθμους του και μαλιστα πιο αναννεωμενο...

Μανουλιτα ουκ ολιγα και εσυ σημερα..

Η μεγαλη μου μια ωριτσα κοιμηθηκε το μεσημερι και ακομα να την παρει ο υπνος..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

Πωπω σημερα ηταν μερα καθαριοτητας για πολλες..τι λιστες ειναι αυτες..

Γιωτα ακομα κανει πυρετο ε?εξαντληθηκε το παιδακι..

Βουλα σουπερ τακτοποιημενα τα ντουλαπια σου..μπραβο..

Καλαμαρακι μα πως να κοιμηθεις με τη υπερενταση που ειχες απο τις δουλειες..μπραβο σου δεν αφησες τιποτα ορθιο..εγω παντως τετοιες ωρες δεν μπορω να αποδωσω..

Αφροδιτακι αχ και εγω θελω ικεα να ψωνισω και μετα hot dog και ενα παγωτακι..χιχι

Εγω το μεσημερι εκανα ολο το σιδερο αλλα απλωσα ενα πλυντηριο και ετοιμασα ακομη ενα για την νυχτα αρα παλι ασιδερωτα.

Καθαρισα τα τζαμια του σαλονιου και των υπνοδωματιων

σφουγγαρισα

τακτοποιησα τα σιδερωμενα στις θεσεις τους

εδωσα το απογευματινο στα κοριτσια

εβαλα καθαρες πετσετες στο μπανιο και την κουζινα

εκανα ενα ξεκαθαρισμα στα παιχνιδια και πεταξα τα χαλασμενα

λουστηκα εκανα μπανακι

ετοιμασα τα κοριτσια,ετοιμαστηκαμε και εμεις και πηγαμε στο metro mall για μια βολτιτσα

γυρισαμε εκανα μπανιο τα παιδια,ο αντρας μου ετοιμασε να φαμε,βαλαμε καθαρες πιτζαμουλες,οι μικρες ηπιαν το γαλα τους,πλυναν τα δοντια τους και στο κρεβατι τους..

Oπως το λες, για πολλές όχι για όλες:cool:

Εγώ ξύπνησα πολύ ορεξάτη αλλά στη συνέχεια "κάπου χάθηκε η όρεξη", για την ακρίβεια ακριβώς μετά τον πρωινό καφέ:cool::tongue:

Ημασταν κι εμείς Metro mall...

Mια μεγάλη απορία έχω και να δω αν θα λυθεί ποτέ: πως ένα μισάωρο φτάνει να ακυρώσει ώρες που έχεις ξοδέψει ( μέσα στη μέρα, μέσα στην εβδομάδα ) για να καθαρίσεις , να μαζέψεις, να οργανώσεις τα του σπιτιού;;;:shock:

Αρετούλα εύχομαι πολλά περαστικά στη γιαγιά, μακάρι να μην πονάει και να επανέλθει γρήγορα στην καθημερινότητα.

Την έχεις κοντά ή είναι στα πάτρια εδάφη;

Kαλαμάρι, ο άντρας μου λέει πως οι εταιρίες ξυδιών θα πρέπει μία στο τόσο να μου στέλνουν δώρο μια δωδεκάδα τουλάχιστον τιμής ένεκεν για τον τζίρο που τους κάνω:rolleyes::tongue:

Κάποιος όμως πρέπει να επιληφθεί διπλής αποστολής:

μία δωδεκάδα σε μένα και άλλη μία σε σένα:rolleyes::tongue::tongue:

Τι ωραία τακτοποιημένα!

Και το στιλό με το φτερό μέσα στο κλίμα των ημερών!:tongue::tongue::tongue:

Να 'μαι παλι!

Λοιπον,τα υπολοιπα που εκανα:

Ξυπνησε ο μικρος και ειχε κανει κακα του,και ειχε λερωθει απο πανω μεχρι κατω....τα σκεπασματα χαλια....οποτε αλλαξα και επλυνα τον μικρο,αλλαξα τα σεντονια και τα σκεπασματα στο κρεβατι του

Συμαζεψα το δωματιο του

Αερισα τα υπνοδωματια

Εβαλα ενα πλυντηριο με τα ρουχα του μικρου

Απλωσα το πλυντηριο

Εβαλα ενα ακομα με το παπλωματακι του

Καθαρισα και τακτοποιησα το ντουλαπι με τις κατσαρολες και τα μπωλ

Καθαρισα και τακτοποιησα το ντουλαπι κατω απο τον νεροχυτη

Τακτοποιησα το συρταρι με τα βιβλια μαγειρικης

Καθαρησα τους παγκους της κουζινας με ξυδακι

επλυνα τον νεροχυτη με χλωρινη παρα πολυ καλα

επλυνα πολυ σχλαστικα την πιατοθηκη

επλυνα κατι πιατακια που ειχαν βγει

παιξαμε και οι τρεις στο δωματιο του μικρου και το καταευχαρηστηθηκαμε

εφτιαξα εναν διπλο ελληνικο καφε και ειδα την αγαπημενη μου εκπομπη

εκανα κρεμα με αυγο για τον μικρο

ζυμωσα ψωμακι και τωρα ψηνεται

εβαλα σκουπα στην κουζινα

Φυτεψα ριγανη που εφερα απο το χωριο και την ξεχασα το πρωι

Αυτα!Αυριο πρεπει να πλυνω οπωσδηποτε το μπαλκονι γιατι ειναι αισχος....λιγο ακομα και θα με λιντζαρουν οι γειτονες:rolleyes::tongue:

Περαστικά, περαστικά, περαστικά στα παιδάκια που ακόμα ταλαιπωρούνται

(Χρύσα, Γιώτα και σε όποια άλλη έχει αδιάθετο παιδάκι)

Σταυρούλα όταν είναι να πάρεις κάτι δες πρώτα αν το έχει κανείς εδώ και δεν το χρειάζεται.

Εδωσα τις προάλλες τουλάχιστον είκοσι γυάλινα σαν αυτά που πήρες, έχω ακόμα τουλάχιστον δέκα ( μάλλον παραπάνω ) από τα μεσαία όμως όχι τα πολύ μεγάλα.

Αν θες κι άλλα εδώ είμαστε...

Μπράβο για την τακτοποίηση, δεν είναι πιο όμορφα τώρα; :)

Μολις βρηκα ενα ενδιαφερον κειμενο για τις μυρωδιες στο σπιτι μας.

Σας το παραθετω:

Όταν μπαίνετε σε ένα σπίτι, αρχικά δεν έχει σημασία πόσο μεγάλο ή μικρό είναι, πόσο πλούσιο ή φτωχό είναι, η πρώτη εντύπωση είναι η μυρωδιά και μετά βλέπετε τους χώρους. Έτσι και έχει άσχημη μυρωδιά το σπίτι σας η εντύπωση των άλλων για αυτό θα είναι κακή, άσχετα από τον καλό σχεδιασμό, τα έπιπλα και τα χαρακτηριστικά του. Για αυτό είναι πολύ σημαντικό να διατηρείται πάντα μια ευχάριστη μυρωδιά μέσα.

Ο πρώτος βασικός κανόνας είναι να ανοίξουμε τα παράθυρα, τουλάχιστον μία φορά την ημέρα, ακόμα και με πολύ κρύο καιρό, καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να μπει φρέσκος αέρας και να ανανεωθεί ή ατμόσφαιρα.

Στη συνέχεια θα πρέπει να αλλάξετε τις υγρές πετσέτες και τα σεντόνια τακτικά γιατί όταν μένουν πολλή καιρό στο ίδιο μέρος γεμίζουν μικρόβια τα οποία αρχίζουν να μυρίζουν. Από φρέσκα και μυρωδάτα που είναι όταν τα βάζουμε μπορούν αν μετατραπούν σε ανθυγιεινά εκκολαπτήρια δυσοσμίας. Αν δεν μπορείτε να βγάζετε συνέχεια τα σκουπίδια έξω, κρατήστε τα σε καλάθια που κλείνουν καλά και βγάλτε τα συχνότερα όταν κάνει ζέστη. Επίσης, αν έχετε στο σπίτι μέλη που καπνίζουν να τους ζητάτε να βγάζουν έξω το τασάκι και να το πλένετε συχνά. Μην αφήνετε αποτσίγαρα μέσα στο σπίτι, ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες, διότι η μυρωδιά είναι απαίσια. Αντί αυτού θα πρέπει να τοποθετήστε μερικά φρέσκα λουλούδια στο τραπέζι. Αν χρησιμοποιείται αποσμητικά χώρου φροντίστε να είναι όλα ίδια γιατί το αποτέλεσμα θα είναι ένα άσχημο μίγμα, κάτι που δεν θα είναι καθόλου ευχάριστό. Καλό είναι να χρησιμοποιήσετε κάποια φυσικά αρωματικά, όπως φλούδες πορτοκαλιού, λεβάντα η μέντα.

Κάτι ακόμη που μπορείτε να κάνετε είναι να αγοράσετε χύμα κολόνια σε ένα άρωμα που σας αρέσει και να βάζετε λίγο από αυτό στα χαλιά ή τα έπιπλα. Επίσης πολύ ωραίο και υγιεινό είναι να τοποθετήσετε ένα πήλινο σκεύος πάνω στο καλοριφέρ (τα πήλινα κεσεδάκια που έχουν μέσα γιαούρτι είναι ότι πρέπει) , να το γεμίσετε με νερό και να ρίξετε μέσα μερικές σταγόνες από γαριφαλέλαιο, δεν φαντάζεστε τη φρεσκάδα που θα δώσει στο χώρο. Η τουαλέτα και τα υγρά χαλιά είναι ακόμα μερικές πηγές δυσοσμίας, οπότε φροντίστε να τα κρατάτε στεγνά και καθαρά. Αν δώσετε τα χαλιά για πλύσιμο, ή αν τα πλύνετε εσείς μην τα στρώσετε πριν στεγνώσουν πολύ καλά. Κρατήστε τα τρόφιμα μέσα στα κλειστά ντουλάπια της κουζίνας και αν είναι σε χριστό χώρο και όχι ενιαίο με το υπόλοιπο σπίτι αφήστε μόνιμα ένα άνοιγμα, σε πόρτα ή παράθυρο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...