Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Kαλημέρα σε όλες.Τι κάνετε?

Εδώ μας έχει πιάσει η ίωση και δεν λέει να φύγει.Ο μικρός συνεχίζει να κάνει πυρετό,και εγω και ο αντρας μου,είμαστε με πονόλαιμο και αρκετά πεσμένοι.:(

Ρε Χρυσάκι.... :(:(:( το χει λιώσει το παιδί και μαζί του και σας!!! Τα περαστικά και τα φιλιά μου!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρήνη μου μπράβο,πολύ καλά έκανες,το ευχαριστηθήκατε και οι δύο!.

Ίσα ίσα,σε κάτι τέτοια αξίζει να δίνουμε τα λεφτά μας,έχουμε φτάσει να δουλεύουμε για τους λογαριασμούς και τους γιατρούς!:rolleyes:

Πόσο δίκιο έχεις......!

777885dugw57gt25.gif

Εχθές λοιπόν πήγαμε όλοι μαζί για ψώνια και είδε που κυνηγούσα παντού τον μικρό, οπότε μου λέει "πω πω αυτά περνάς κάθε μέρα;!". Κορίτσια δεν ξέρετε πόσο χάρηκα με αυτή την κουβέντα :D :D

Αμ τι νόμιζες αγάπη... {πες του}? Πως ζω λες και είμαι σε σαπουνόπερα που τα παιδάκια δείχνουν να είναι... "βαλσαμωμένα" και πάντα τόσο βολικά εξαφανισμένα???? :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα κ από μένα!Εμένα κορίτσια αυτό που μου τη δίνει περισσότερο από όλα είναι ότι οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτε μα ποτέ. Αν ηταν να τις κάνω πχ μια φορά την εβδομάδα και όοοολη την υπόλοιπη να ήμουν οκ θα ήταν καλά, αλλά που....

Δεν τελειώνουν ΠΟΤΕ! Γι αυτό και δεν πρέπει να μας τρελαίνουν! Γι αυτό πρεπει να βρούμε το στυλ που βολεύει εμάς ώστε να μην πιεζόμαστε! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Και πάνω που είχα αρχίσει να προβληματίζομαι με τον πασχαλινο στολισμό (γενικά μου τη δίνουν αυτά θα το αναλύσω άλλη φορά όμως) γιατί δεν είχα καμία όρεξη να ψάχνω πού είναι τα πασχαλινά, έφερε το καμάρι μου από τον παιδικό καλαθάκι, λαμπάδα και κάρτα. Κομπλέ ο πασχαλινός στολισμός λοιπόν. Ένα κεράκι έβαλα μόνο κι ένα λαγουδάκι..... χεχεχε

Συμφωνώ απολύτως μαζί σου! Λίγα και καλά!!! ;)

Και του χρόνου!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια,εγώ επιτέλους τελειώσα με τις πασχαλιάτικες ετοιμασίες μου.Ετοιμο το σπίτι,έτοιμα τα κουλουράκια και τα τσουρεκάκια, που μόνο τσουρεκάκια δεν μου βγήκαν μάλλον σε τσουρεκάρες φέρνουν.Περιποιήθηκα και τα νυχάκια μου με την βοήθεια της Ειρήνης -Ειρήνη καταπληκτικά είναι δεν χορταίνω να τα βλέπω αύριο θα κάνω ζήλιες στην αδερφή μου γιατί σίγουρα θα έχω καλύτερα νυχάκια από τα δικά της--κορίτσια η Ειρήνη κάνει τέλεια δουλειά και προπαντώς είναι φοβερός άνθρωπος και δεν είναι διαφήμιση απλά είναι η πραγματικότητα.

Θα σας δώσω και την δική μου συνταγή για πασχαλινά κουλουράκια.Η συνταγή είναι της γιαγιάς μου και την φτιάχνω από τότε που παντρεύτηκα.Πιστεύω ότι γίνονται πολύ ωραία και πολύ εύκολα.Λοιπόν τα υλικά:

1 κιλό βούτυρο Φυτίνη,1 ποτήρι γάλα,6 αύγα,1 κουταλι της σούπας κοφτή αμμωνία,1 1/2 ποτήρι ζάχαρη,2 βανίλιες και αλεύρι Αλλατίνη για όλες τις χρήσεις.

Χτυπάτε στο μίξερ όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι το οποίο προσθέτετε στο τέλος και ζυμώνετε ελαφρά μέχρι να έχετε μία μαλακή ζύμη.Κάνετε κοτσιδάκια και κουλουράκια τα αλείφετε με αυγουλάκι και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για 15 με 20 λεπτάκια μέχρι να πάρουν χρώμα στους 180 βαθμούς.

Ειρήνη μου αν σου άρεσαν τόσο πολύ μπορώ να αντικαταστήσω τον ζαχαροπλάστη σου και να σου δώσω κουλουράκια σπιτικά.

Καλό Πάσχα να έχουμε κορίτσια μαζί με τις οικογένειές μας με Υγεία,Υπομονή και Ελπίδα για να αντέξουμε όλες τις δυσκολίες.Να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας και πάντα να χαμογελάμε.

Kαλησπέρα κορίτσια.Με γεια το μανικιούρ Νάσια και μπράβο που έκανες τα γλυκάκια σου,καλό Πάσχα να έχεις.!:)

Εγώ είμαι πολύ στενοχωρημένη και απελπισμένη με το μικρό μου.Έχει κάνει μια καραμπινάτη σπαστική βρογχίτιδα και κανει ξανά και πυρετό.Ο γιατρός μας λείπει σε σεμινάριο και είμαι σε συνεχή επαφή μαζί του.Ελπίζω μόνο να καλυτερεύσει αμεσα,έχει τόσο πολύ ταλαιπωρηθεί!:rolleyes::(:cry:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Αχ βρε Χρύσα μου τι ταλαιπωρία. Πού μένεις βρε κορίτσι, μήπως υπάρχει σε κοντινή πόλη ομοιοπαθητικός; Δε χρειάζεται να πηγαίνεις συνέχεια κι εμείς τα περισσότερα μέσω τηλεφώνου τα αντιμετωπίσαμε. Αν κάνει το πρώτο ραντεβού που θα πάρει ιστορικό μετά θα του λες τη διάγνωση του παιδίατρου και θα μπορεί ίσως να βοηθήσει. Σκέψου το. Δες και στο parents τα σχετικά θέματα, εμάς μας βοήθησε πολύ.

Επίσης αν θέλεις μπορούμε να συζητήσουμε λίγο το θέμα της gaps όχι για να την κάνεις αλλά για να κρατήσεις τις βασικές αρχές της. Βοηθά πολύ το πεπτικό σύστημα και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την ενίσχυση του ανοσοποιητικού. Ρώτα τον παιδίατρο και για βασιλικό πολτό ή μουρουνέλαιο να ενισχυθεί το παιδάκι.

Σε νιώθω όσο δεν πάει. Τέσσερεις λαρυγγίτιδες φέτος (ευτυχώς οι τρεις ολοένα και πιο ήπιες) και άπειρες ψιλοϊώσεις (η μία με αιμορραγικό εξάνθημα και διανυκτέρευση στο παίδων). Το καλό είναι ότι δε χρειάστηκε φάρμακα. Κουράγιο μανουλίνα!

Αμελί ευχαριστώ για την απάντηση.

Ειρήνη ευχαριστώ για την ευχή και ανταποδίδω.

Κορίτσια καληνύχτα σας φιλιά σε όλες.

sbxre6a2f.png

Kαλημέρα κορίτσια,τι κάνετε?

Εμείς είμαστε στα ίδια και τώρα περιμένω πληροφορίες για κάποιον άλλο παιδίατρο σε κοντινή πόλη,να τον πάω αφού λείπει ο δικός μας.Περάσαμε πάλι μια δύσκολη νύχτα,δεν αντέχω να τον βλέπω αλλο έτσι.

Το σπίτι εννοείται πως ενώ το συγιρίζω,γίνεται πάλι μπάχαλο αλλα λίγο με νοιάζει,ας γίνει καλά το παιδάκι μου και θα τους βρούμε πάλι τους ρυθμούς μας.

Μiriki,προχθές που το αναφέραμε είδα μια φίλη μου και μου είπε πως θα κανονιζε να πάει τα παιδάκια της για πρώτη φορά σε ομοιοπαθητικό κάπου εδώ κοντά ,ξεκίνησε από εχθες,είμαστε σε επαφή και θα περιμένω εντυπώσεις για να τον πάω.Η gaps τι είναι?Βιταμίνες του δίνω κατά διαστήματα και τελευταία του είχα πάρει εχινάκεια,τον βασιλικό πολτο αν και εχουμε χρησιμοποιήσει,τον φοβάμαι για το παιδί.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας νοικοκυροκόριτσα και χρόνια πολλά για την ημέρα!!

Τελικά κατάφερα και μάζεψα όλο το σπίτι χθες και απολαμβάνουμε οικογενειακώς καθαριότητα και... τάξη!Να δω πόσες μέρες θα κρατήσει...

Μόνο στην κουζίνα μου γίνεται ως συνήθως χαμός...

Εφτιαξα και μπισκοτοκουλουράκια πριν λίγο με κουπ πατ.Δεν είναι πασχαλινά βέβαια και τέτοια θα ήθελα να φτιάξω,αλλά επειδή δεν τα έχω ξανακάνει είπα να μην πειραματιστώ...Ο χρόνος μου είναι...χρήμα και η υπομονή μου είναι...καλέ πού πήγε;Ανύπαρκτη!!

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια,καλή Μεγάλη Εβδομάδα να έχουμε...

Χρόνια πολλά και Καλή Ανάσταση.

Χρύσα η gaps ειναι ΄μια διατροφή σχεδιασμένη να βελτιώσει την κατάσταση του πεπτικού (ιδιαίτερα του εντέρου) με στόχο να βοηθήσει σε μια σειρά από καταστάσεις οι οποίες σχετίζονται με την υπερίσχυση των παθογόνων μικροβίων στο έντερο έναντι της φυσιολογικής χλωρίδας. (ως τέτοιες καταστάσεις αναφέρονται πράγματα που ούτε πάει το μυαλό μας από τις τροφικές αλλεργίες, τα αυτοάνοσα, μέχρι σοβαρές ψυχικές νόσους όπως η σχιζοφρένεια).

Το μέχρι εδώ κομμάτι δε σε αφορά. Από εδώ και πέρα όμως με αυτή τη διατροφή φαίνεται να ενισχύεται και το ανοσοποιητικό σύστημα το οποίο όπως εξηγεί η γιατρός που την έφτιαξε εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την κατάσταση του εντέρου. Το βασικό χαρακτηριστικό αυτής της διατροφής είναι η χρήση παραδοσιακών τροφών για την επούλωση του εντέρου, όπως ζωμών και προβιοτικών τροφίμων όπως είναι το κεφίρ, το παραδοσιακό τουρσί και το παραδοσιακό γιαούρτι.

Η ίδια η διατροφή είναι αρκετά δύσκολη καθώς ξεκινάει με πάααααααααααρα (πόσα α ακόμη να γράψω που έχω απηυδήσει πια) πολλούς περιορισμούς, αλλά εσένα δε σε απασχολεί αυτό. Μπορείς απλά να επωφεληθείς από τα θετικά στοιχεία της διατροφής, όπως οι φυσικοί χυμοί, οι ζωμοί από κρέας και ψάρι και τα προβιοτικά τρόφιμα. Αν θέλεις να ρίξεις μια ματιά όταν βρεις χρόνο (άσε ξέρω) στα σχετικά θέματα που είναι στην υγιεινή διατροφή στο πάρεντσ.

Κορίτσια συγγνώμη για το σεντόνι (είναι κι ασιδέρωτο ως συνήθως).

sbxre6a2f.png

Kαλησπέρα κορίτσια.Με γεια το μανικιούρ Νάσια και μπράβο που έκανες τα γλυκάκια σου,καλό Πάσχα να έχεις.!:)

Εγώ είμαι πολύ στενοχωρημένη και απελπισμένη με το μικρό μου.Έχει κάνει μια καραμπινάτη σπαστική βρογχίτιδα και κανει ξανά και πυρετό.Ο γιατρός μας λείπει σε σεμινάριο και είμαι σε συνεχή επαφή μαζί του.Ελπίζω μόνο να καλυτερεύσει αμεσα,έχει τόσο πολύ ταλαιπωρηθεί!:rolleyes::(:cry:

Καλημέρα!

Εγώ μικρή έκανα συνέχεια σπαστική βρογχίτιδα, με δύσπνοια κιόλας. Από μηνών μέχρι 6-7 χρονών μου λέει η μητέρα μου. Όποτε κρύωνα λίγο μου το γυριζε εκεί. Αλλά από το δημοτικό και μετά δεν ξαναέπαθα. Και δε θυμάμαι και τίποτα (οκ, σχεδον τίποτα:P) από όλη αυτή την ταλαιπωρία. Όλα κάποια στιγμή περνανε. Και δε θυμόμαστε και τίποτα. Μάλλον οι μαμάδες θυμόμαστε την ταλαιπωρία. Το σημαντικό είναι που την ξεχνάνε τα μικρά μας. :P

xTjcp2.png[/url]

RmcWp2.png[/url]

Γειά σας και χρόνια πολλά

Εγώ είμαι λίγο κουρασμένη και down το σκ χωρίς λόγο, αργώ να κοιμηθώ την νύχτα, με ξυπνάνε πολύ πρωί τα κορίτσια και μετά σέρνομαι όλη την ημέρα.

Ανυπομονώ να φύγω την Μ. Πέμπτη για το χωριό μου...και δεν έχω όρεξη να μαζέψω και να καθαρίσω τίποτα, απο αύριο για να το αφήσω καθαρό

Πάω για μεσημεριανό ύπνο με τα κορίτσια μου ..

Φιλάκια

Χρόνια πολλά και Καλή Ανάσταση.

Χρύσα η gaps ειναι ΄μια διατροφή σχεδιασμένη να βελτιώσει την κατάσταση του πεπτικού (ιδιαίτερα του εντέρου) με στόχο να βοηθήσει σε μια σειρά από καταστάσεις οι οποίες σχετίζονται με την υπερίσχυση των παθογόνων μικροβίων στο έντερο έναντι της φυσιολογικής χλωρίδας. (ως τέτοιες καταστάσεις αναφέρονται πράγματα που ούτε πάει το μυαλό μας από τις τροφικές αλλεργίες, τα αυτοάνοσα, μέχρι σοβαρές ψυχικές νόσους όπως η σχιζοφρένεια).

Το μέχρι εδώ κομμάτι δε σε αφορά. Από εδώ και πέρα όμως με αυτή τη διατροφή φαίνεται να ενισχύεται και το ανοσοποιητικό σύστημα το οποίο όπως εξηγεί η γιατρός που την έφτιαξε εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την κατάσταση του εντέρου. Το βασικό χαρακτηριστικό αυτής της διατροφής είναι η χρήση παραδοσιακών τροφών για την επούλωση του εντέρου, όπως ζωμών και προβιοτικών τροφίμων όπως είναι το κεφίρ, το παραδοσιακό τουρσί και το παραδοσιακό γιαούρτι.

Η ίδια η διατροφή είναι αρκετά δύσκολη καθώς ξεκινάει με πάααααααααααρα (πόσα α ακόμη να γράψω που έχω απηυδήσει πια) πολλούς περιορισμούς, αλλά εσένα δε σε απασχολεί αυτό. Μπορείς απλά να επωφεληθείς από τα θετικά στοιχεία της διατροφής, όπως οι φυσικοί χυμοί, οι ζωμοί από κρέας και ψάρι και τα προβιοτικά τρόφιμα. Αν θέλεις να ρίξεις μια ματιά όταν βρεις χρόνο (άσε ξέρω) στα σχετικά θέματα που είναι στην υγιεινή διατροφή στο πάρεντσ.

Κορίτσια συγγνώμη για το σεντόνι (είναι κι ασιδέρωτο ως συνήθως).

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και τις πληροφορίες,εριξα μια ματιά το πρωί αφού διαβασα το μήνυμά σου και είναι αλήθεια τα πολλά απαγορευονται με χάλασαν.Οστόσω θα προσπαθήσω στην ήδη ισσοροπημένη,κατά τη γνώμη μου, διατροφή μας, να προσθέσω λίγο περισσότερα από αυτά.Σε λιγη ώρα πάμε στο γιατρό και ελπίζω να το βοηθήσει.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...