Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

πρίν από 21 λεπτά , rainbow_2024 είπε:

Καλησπέρα! Έκανα κι εγώ υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβιωμα έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Έγινε την 20η ημέρα και έδειξε ότι υπάρχει χρόνια ενδομητρίτιδα. Είναι καλό να κάνεις την εξέταση και εάν βρεθεί κάτι να θεραπευτεί πριν να προχωρήσεις στην επόμενη προσπάθεια. Εύχομαι καλή τύχη και η επόμενη να είναι η τυχερή σου!!

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Σχετικά με την μαμά του θέματος...

Μου έμαθε να κάνω δουλειές μόνο όταν θέλω και μπορώ χωρίς πίεση, να προτιμώ να περάσω χρόνο με τα παιδιά μου αν πρέπει να διαλέξω μεταξύ των δύο κάνοντας μόνο λίγες πραγματικά απαραίτητες δουλειές μέσα στην ημέρα και να πετάω/χαρίζω πράγματα/ρούχα που δεν χρησιμοποιώ και χρειάζομαι ή χαλασμένα.

Στα 2 πρώτα είμαι μια χαρά, στις εκκαθαρίσεις έχω ακόμη ένα θέμα, δεν πετάω εύκολα....το δουλεύω όμως...

Επίσης, μου μεταδίδει θετική ενέργεια, όπως και άλλα μέλη του φόρουμ που έχω ξεχωρίσει :) :)

Χαίρομαι πολύ με την κατάληξη του θέματος ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσακια μου!!!

Τι κανετε?

Σας εχω διαβασει στα πολυ πεταχτα,φυγαμε για μια εβδομαδα,πηρε ο αντρας μου αδεια και πηγαμε στο χωριο!Περασαμε πολυ ομορφα και ξεκουραστηκαμε!Το ειχα πολυ αναγκη...Γυρισαμε εχθες γεματοι ορεξη αλλα τελικα δεν ημουν καλα...με επιασε ενας πολυ δυνατος πονοκεφαλος,νομιζα πως θα ανοιξει το κεφαλι μου και απο το πολυ πονο εκανα 4 φορες εμμετο...

Σημερα ομως ειμαι καλα και ετοιμη να φορτσαρω,οποτε θα επιστρεψω αργοτερα με λιστα;)

Εν τω μεταξυ θυμαστε τις που λεγαμε για βαζακια για τα τροφιμα?Βρηκα στο χωριο βαζακια μεγαλα,γυαλινα με 91 λεπτα το ενα,και εννοειτε πως τα πηρα!Οποτε σημερα αν προλαβω θα οργανωσω και την κουζινα μου!

Γιωτα μου περαστικα σας!Και εγω νομιζω θα τρομαζα παρα πολυ με τοσο πυρετο...

Αρετη μου περαστικα στην γιαγια σου.Ευχομαι να το ξεπερασει συντομα και ολα να πανε καλα!

καλημέρα!!

:D

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι...τα μαξιλάρια του σαλονιού σας πως τα πλένετε;;;Τις θήκες εννοώ...στο χέρι,στο πλυντήριο σε ευαίσθητο πρόγραμμα ή τις πάτε καθαριστήριο;;;;

τις πλένω οχι οσο συχνά θα θελα, γιατί βαριέμαι πολύ το βάλε/βγάλε τη θήκη - τα δικά μου είναι μεγάλες μαξιλάρες δαπέδου.. - αλλά 2-3 φορές το χρόνο τα πλένω σίγουρα στο πλυντήριο στους 30 στα ευαίσθητα...

Αρετή περαστικά στη γιαγιά σου, καλή εξέλιξη εύχομαι!

εγω σε λίγο θα ξυπνήσω την οικογένεια και θα ετοιμαστούμε για βόλτες, ωραίο καιρό βλέπω!!θα βάλω μόνο σεντόνια και παπλωματοθήκη στο πλυντήριο κ εφυγαααααα:tongue::tongue:

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Αγαπημένες κορούλες καλημέρα. :P

Νιώθω.. λες και έχει περάσει φορτηγό από το κουφαράκι μου... :tongue: πολύ κούραση αλλά δεν θα το βάλω κάτω!

Χθες, γύρισα στις 22.00, πολύ κουρασμένη αλλά με φωτεινή "εξαίρεση" το tae, που ήταν πολύ καλό το μάθημα και με νέες λαβές {αγαπημένες μου! :tongue:}. Παρά που έτρεχα όμως, είχα φροντίσει το ντύσιμό μου, το βάψιμό μου και ένιωθα όμορφα. Μην ξεχνάτε να φροντίζετε το κουφαράκι σας ε?

Εφαγα, έκανα μπανάκι και έπεσα με το φιογκάκι αγκαλιά, σαν κουτσουράκια..

Σήμερα ξυπνήσαμε και φύγαμε για εξετάσεις αίματος του φιογκακίου... και... το ιατρικό κέντρο ήταν κλειστό! :!: Φτου! Οπότε... Δευτέρα ξανά, πριν το σχολείο!

Πήγαμε φούρνο, φαρμακείο για νέο ουροσυλέκτη, σε μαγαζί με ρουχα και αγοράσαμε ένα υπέροχο κόκκινο παλτό {για του χρόνου}, δώρο για μία φίλη μου, που έχει παιδικό πάρτυ για την μικρή της το μεσημέρι και επιστροφή σπιτάκι μας.

Σε λίγο θα φύγουμε για δουλίτσα, ευτυχώς όχι πολύ! Θα επιστρέψουμε, να λουστώ, να γίνω "άνθρωπος" και το μεσημέρι έχουμε παιδικό πάρτυ μασκέ. Το φιογκάκι ήθελε να ντυθεί Ιντιάνα Τζόουνς αλλά "συμβιβάστηκε" με μία υπέροχη στολή Ζορό! ;)

Αμέσως μετά το πάρτυ, έχουμε και πάρτυ μασκέ στο σχολείο.. θα τον πάω έστω για μία ωρίτσα και ελπίζω να επιστρέψουμε στο σπίτι μας να πιάσω έναν καναπέ και να μην ξανασηκωθώ για την ημέρα! :tongue:

Πολύ φορτωμένη μέρα, δεν θα πιεστώ με δουλίτσες, απλώς τωρα ψευτο-μαζεύω τα εκτός θέσης ώστε να μην τα βλέπω και μου "χτυπάνε" στο μάτι. Για σήμερα αυγουλάκια με πατατούλες, εύκολες και λατρεμένες!

Α και πριν σας χαιρετήσω δείτε και αυτό:

1544446_613408732063133_1812529800_n_zps79bf1262.jpg

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Σας φιλώ και σας καλημερίζω!

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα !!!

Σηκώθηκα το πρωι και εφτιαξα φακουλες μαζεψα και εβαλα 1 πλυντήριο

Διαβάσαμε για να μην τα εχουμε για μετά ...και τώρα φευγω για Αθήνα

ΤΟ απόγευμα λεω να τον παω σινεμά ή κατι τέτοιο τελοσπαντων...

Θα το δω

Σιδέρωσα και λίγο για να τελειωνουν σιγα σιγα

:) Σας φιλώ και σας στέλνω την θετική μου ενεργεια

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Πολύ χαίρομαι που επιστρέφουμε στα κανονικά μας :wink:

Αρκετές δουλίτσες έκανα αυτές τις μέρες και έτσι η λίστα μου με τις δευτερεύουσες δουλειές μίκρυνε! Από την Πέμπτη κι έπειτα όμως κάνουμε πολλές βόλτες και περνάμε ώρες όλοι μαζί οπότε οι δουλειές γίνονται σε ανύποπτο χρόνο.

Σήμερα θα φτιάξω φασολαδίτσα μιας και ο καιρός χάλασε πάλι. Πλυντήρια φουλ έχω επίσης για σήμερα ενώ απ το πρωι μάζεψα τον νεροχύτη, έβαλα πλυντήριο σκούρα ρούχα και τώρα πάω να βάλω το καινούργιο μαξιλάρι της μικρής μου να πλυθεί.

Στο πλυντήριο, στο πρόγραμμα των ευαίσθητων στους 30 βαθμούς και βάζω απορρυπαντικό για μάλλινα. Φέτος πήρα το TIDE για δοκιμή, μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το SOFLAN αλλά και το TIDE είναι πολύ καλό! Με κλειστά τα φερμουάρ από την καλή μεριά τους.

Αρετούλα η δικιά μου γιαγιά έπεσε στις 17/01/2013 και έσπασε το ισχίο της πέρυσι που ήταν 96 χρονών.Την βρήκα εγώ το πρωί πριν πάω για δουλειά επειδή της πήγα φαγητό. Έκανε επέμβαση και διέψευσε τους πάντες, τα κατάφερε να περπατήσει μετά από 2 μήνες....Χωρίς επέμβαση θα πέθαινε μέσα σε 2-3 μήνες, πραγματικά υπέφερε από τους πόνους.

Τώρα περπατάει με Π για βοήθεια αλλά φυσικά δεν είναι όπως ήταν (δραστήρια,έπαιζε με τα δισέγγονα,το σπίτι της μοσχομύριζε καθαριότητα,άνοιγες τις ντουλάπες και ευωδίαζαν,μαγείρευε ακόμη σούπερ φαγητά,σιδέρωνε μέχρι και τις πετσέτες της κουζίνας). Η μαμά μου μένει μαζί της και κάνει όλο το νοικοκυριό πλέον.

Αν θέλεις κάτι, εδώ είμαι. Περαστικά της!

Τις μαξιλαροθήκες του καναπέ τις πλένω μαζί με τα ριχτάρια στους 30 βαθμούς, στις 1200 στροφές στο στάνταρ πρόγραμμα του πλυντηρίου μου. Επίσης τις βάζω κανονικά στεγνωτήριο μαζί με τα ριχτάρια. Αυτό συμβαίνει 5 χρόνια τώρα και δεν έχουν πάθει απολύτως τίποτα.

Αρετή, αυτή την περιπέτεια περάσαμε με τον παππού μου το καλοκαίρι, ετών 83 με διάφορα άλλα προβλήματα (μεταξύ άλλων καρδιολογικά). Στο πρώτο νοσοκομείο δεν τον χειρουργούσαν λόγω ηλικίας και υγείας. Συνέστησαν ακινησία. Μέγα λάθος που έμεινε κάποιες μέρες εκεί καθώς χάθηκε χρόνος. Και εννοώ πως υπέφερε εξαιρετικά χωρίς λόγο ο άνθρωπος. Απλά οι γιατροί εκεί φάνηκαν ανίκανοι να αντιμετωπίσουν το περιστατικό. Αν ο παππούς μου δεν μεταφερόταν σε άλλο νοσοκομείο θα πέθαινε πολύ σύντομα απ τους πόνους και την κατάκλιση. Χειρουργήθηκε, έκανε φυσιοθεραπείες και τώρα περπατάει με Π (δεν το χρειάζεται απλά είναι η ασφάλειά του πλέον) και είναι και πάλι δυνατό να αυτοεξυπηρετείται κατ ουσίαν.

Προετοίμασε όποιον την προσέχει πως έχει μεγάλο κουπί μπροστά του είτε χειρουργηθεί είτε όχι. Μεγάλο! Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Επιστρέψαμε σπιτάκι μας!

Εχω μερικές ώρες ν' ασχοληθώ με το σπιτάκι και το κουφαράκι μου!

Πάω να λουστώ και επανέρχομαι να σας μιλήσω! ;)

777885dugw57gt25.gif

προς γνωση και συμμορφωση!!

ταυτοχρονα που γραφω εχω πλυνει και 2 παραθυρα (τα τζαμια μονο). Τελικα σαν το ξυδι και το νερο δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο, λαμπουν. Δεν ξερω αν το χρησιμοποιειται αλλα πραγματικα εχω κοψει τα azax

Εχω κόψει και 'γω το άζαξ χρόνια... τουλάχιστον μία 10ετια και είδα διαφορά στο πορτοφόλι μου.

Η κοπέλα που είχα και με βοηθούσε στο καθάρισμα, με πρωτοβουλία δική της, μου αγόρασε {τότε} από το lidl ένα πανάκι για τα τζάμια, που κάνει άριστη δουλειά με νερό. Δεν το αλλάζω.

Μπράβο που έχεις βρει, τι σου "κάνει". Μεγάλη υπόθεση!

Ευα3 μου θύμισες ότι τα καλλυντικά μου χρειάζονται οπωσδήποτε εκκαθάριση. Και τα πινέλα μου καλό πλύσιμο.

Εγώ, έχω ένα ποτηράκι για "τέτοιες" περιπτώσεις. Το γεμίζω χλιαρό νερό, ρίχνω μέσα σαμπουάν και μια σταλίτσα ξύδι και βάζω μέσα τα πινέλα μου {ξεχωριστά για τα ρουζ, ξεχωριστά για τα λοιπά πινέλα}. Τα αφήνω καμιά ωρίτσα και το ξεβγάζω καλά κάτω από τη βρύση.

Μετά, το βάζω να στραγγίξει καλά σε ένα κομματάκι χαρτί. ;)

ΥΓ... καλησπέρα κορίτσια!!! δεν ξέρω αν με θυμάται καμιά σας αλλά έχω περάσει και άλλες φορές σαν τον κομήτη από το θέμα :-P Σας διαβάζω συχνά αλλά δεν δυστυχώς δεν προλαβαίνω να γράφω.. φιλιά!!

Εννοείται σε θυμαμαι! ;)

"Μάνα" είναι μόνο μία....:D:D:D

Μπουμπου μου!!!!! ;)

Υ.Γ. Ενα θα σου πω... γέλαγα μόνη μου με το 2ο sms σου μέσα στο jumbo!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εγώ, τα μαξιλάρια τα πλένω στο πλυντήριο (πάντα από την καλή και με κλειστά φερμουάρ, για να μην ξεφτίσουν οι ραφές - αν και δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί αυτό, εγώ παίρνω τα μέτρα μου), στα ευαίσθητα (κρύο νερό, λίγες στροφές), με υγρό απορρυπαντικό.

Να σημειώσω εδώ, ότι το σαλόνι μου το έχει φτιάξει ο μπαμπάς μου (επιπλοποιός - ταπετσέρης σαλονιών) και οι συμβουλές είναι από εκείνον.

Ακριβώς το ίδιο κάνω και γω, μικρή μου. Στα "ευπαθή" με λίγες στροφές και κλειστό φερμουάρ. :D

γεια σας κοριτσια, τι νεα?

εμεις μια απο τα ιδια, ξανα η μικρη 39,5 σε 5 ωρες, κ την πηγα στον γιατρο (οχι στην δικια μου,σε εναν αλλον εδω κοντα μας συστημενο βεβαια)

μας ειπε οτι ευτυχως δεν εχει ακροαστικα, εχει μια ελαφρα ωτιτιδα, η ιωση κραταει 5-8 μερες κ μας εδωσε αντιβιωση κ ενα σιροπι για μυξες-βηχα.

τεσπα εμεινα ευχαριστημενη απο τον γιατρο αυτο, σοβαρος κ αξιοπρεπεστατος (επισκεψη 25 ευρω!)

να σας πω σημερα ανησυχισα παρα πολυ....:(

τωρα ευτυχως κοιμαται, σε λιγο θα παω να την δω

ο αντρας μου τα ιδια χαλια......

Γιωτάκι μου.. πόση ταλαιπωρία το παιδάκι.... :( περαστικά σας!

εγω παλι αγαπησα το easy living γιατι εμαθα απο τι μανα να μην κανω γενηκη:tongue:

αλλα πολες μικρες γενηκουλες:tongue:

Για μένα, είναι από τις σημαντικότερες "κατακτήσεις" μου.. πριν, με τις γενικές, ήταν τόση η κούραση και η ταλαιπωρία...

:P

Σχετικά με την μαμά του θέματος...

Μου έμαθε να κάνω δουλειές μόνο όταν θέλω και μπορώ χωρίς πίεση, να προτιμώ να περάσω χρόνο με τα παιδιά μου αν πρέπει να διαλέξω μεταξύ των δύο κάνοντας μόνο λίγες πραγματικά απαραίτητες δουλειές μέσα στην ημέρα και να πετάω/χαρίζω πράγματα/ρούχα που δεν χρησιμοποιώ και χρειάζομαι ή χαλασμένα.

Στα 2 πρώτα είμαι μια χαρά, στις εκκαθαρίσεις έχω ακόμη ένα θέμα, δεν πετάω εύκολα....το δουλεύω όμως...

Επίσης, μου μεταδίδει θετική ενέργεια, όπως και άλλα μέλη του φόρουμ που έχω ξεχωρίσει :) :)

Χαίρομαι πολύ με την κατάληξη του θέματος ;)

Αφροδιτούλα μου.. ΣΕ ΥΠΕΡ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ! Κρατώ τα λόγια σου....:P

Εν τω μεταξυ θυμαστε τις που λεγαμε για βαζακια για τα τροφιμα?Βρηκα στο χωριο βαζακια μεγαλα,γυαλινα με 91 λεπτα το ενα,και εννοειτε πως τα πηρα!Οποτε σημερα αν προλαβω θα οργανωσω και την κουζινα μου!

Μπράβο!!! Να οργανωθείς! ΜΠράβο!

Το χω και γω στα υπόψιν μου αυτό... έχει αρχίσει και δεν μου αρέσει η εμφάνιση του ντουλαπιου μου με τα τρόφιμα... το οργανώνω στο μυαλό μου!

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Πολύ χαίρομαι που επιστρέφουμε στα κανονικά μας :wink:

Αρκετές δουλίτσες έκανα αυτές τις μέρες και έτσι η λίστα μου με τις δευτερεύουσες δουλειές μίκρυνε! Από την Πέμπτη κι έπειτα όμως κάνουμε πολλές βόλτες και περνάμε ώρες όλοι μαζί οπότε οι δουλειές γίνονται σε ανύποπτο χρόνο.

Εγώ να δεις πως χαίρομαι! ;)

Πολύ σημαντικό να μικραίνουν οι λίστες μας! Μας δίνουν κίνητρο και γι άλλα! ;)

777885dugw57gt25.gif

Να'μαι και εγώ!

Κάνω ένα μικρό διαλειμματάκι γιατί απο το πρωί έχουν πάρει φωτιά τα ξεσκονόπανα...

Λοιπόν αφού κοιμήθηκα καλά και ξεκουράστηκα ξυπνήσαμε το πρωί ήρεμα...

Έφτιαξα καφεδάκι και πρωινό για τα αγόρια μου.

1.Άλλαξα σεντόνια και αέρισα κάλά τα δωμάτια.

2.Έβαλα ένα πλυντήριο με τις βοηθητικές κουβερτούλες και το άπλωσα.

3.Ξεσκόνισα καλά,με στεγνό και βρεγμένο πανί το σαλόνι και τα δωμάτια.

4.Έπλυνα στο πλυντήριο τα σεμέν του σαλονιού και του υπνοδωματίου μας,απλώθηκαν και στεγνώνουν.

5.Επλυνα τα κρυστάλλινα του σαλονιού μου και σκέφτομαι να αλλάξω την διακόσμηση..Να προσθέσω και λίγα αποκριάτικα ,να μας αλλάξει η διάθεση.

6.Σκούπισα το μπαλκόνι του σαλονιού και πέρασα με βετεξάκι την κουπαστή.

7.Καθάρισα το μπάνιο πάρα πολύ καλά.

΄Θέλω να σκουπίσω και να σφουγγαρίσω..Φαγητό ευτυχώς έχουμε απο χτες.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας....Θα τις βάλω στο πλυντήριο και ελπίζω να είναι οκ!

Ειρήνη;)

Καλά να περάσετε στα πάρτυ!

Καλημέρα!!!

Ξυπνήσαμε....ο άντρας μου πήγε στην δουλειά και εγώ άρχισα τις δουλίτσες!!!

Δίαβασε η μεγάλη τα μισά μαθήματα, έφτιαξα κοτόπουλο κοκκινιστό με κοφτό μακαρονάκι και έπλυνα μαρούλια!

Μετά κάθησα και ασχολήθηκα με το τελευταίο δημιούργημα μου! Σας έχω στείλει αιτήματα να κάνετε like! http://www.vrachatiguide.blogspot.gr/ :)

Τώρα πάμε να φάμε!!! και μετά ξεκούραση!

Ξέχασα να σας πω ότι ξεκινάει ο δήμος μας αθλητικές δραστηριότητες με 10 ευρώ....οπότε θα πάω την μεγάλη βόλευ και την μικρή tae! Για να δουμε θα τα καταφέρω με τα μαθήματα?

Διαφημίσεις

Κάνω μερικά πραγματάκια:

* Επλυνα κάποια λίγα πιατικά γιατί χθες...

* Έβαλα πλυντήριο με σκουρόχρωμα

* Λούστηκα

* Μάζεψα και δίπλωσα χθεσινά, απλωμένα, λευκόρουχα

* Σαπούνισα και χλωρίνιασα το μπάνιο {μόλις του έριξα και νερά}

* Μάζεψα, δίπλωσα και έβαλα στις θέσεις τους άσχετα ρούχα, που δεν ξέρω γιατί υπήρχαν "έξω"...

Για να δω.. θα προλάβω να κάνω τα νυχάκια μου;;;

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα κορίτσια,

εμείς σήμερα σηκωθήκαμε πρώι πρωί μιας και είχαμε δραστηριότητες στο σχολείο και εγώ βάρδια στον σύλλογο.Οπότε σηκώθηκα,άπλωσα κλασικά ένα πλυντήριο και έβαλα ένα καινούργιο,εφτιαξα γάλα,ετοιμάσαμε τσάντες για το σχολείο,έστρωσα κρεβάτια,μάζεψα ότι δεν ήταν στην θέση του και φύγαμε.Περάσαμε και πήραμε και μια συμμαθήτρια του μεγάλου και πήγαμε στο σχολείο.Εκεί μιας και δεν είχα τί να κάνω τακτοποιήσα λίγο την ντουλάπα του συλλόγου και μετά μοιράσαμε τα μπλουζάκια που τυπώσαμε για τα παιδιά που είναι στο σκάκι γιατί έρχονται αγώνες και θα πρέπει να έχουμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση.Μετά κατηχητικό και επιτέλους σπίτι.Ευτυχώς είχε φτιάξει σουφλεδάκι ο άντρας μου και επίσης είχε περιποιηθεί και τα λουλούδια μας αλλά και τον κήπο της πολυκατοικίας μας μιας και οι υπόλοιποι αδιαφορούν.Τώρα θα βάλω σίδερο και ελπίζω να τελειώσω νωρίς.Αύριο έχουμε να πάμε στο Πλανητάριο για να δούμε τον ΟΥΡΑΝΟ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ και έχω μια αγωνία γιατί αφορά τον σύλλογο και θέλω να πάνε όλα καλά.

Χαίρομαι που σας άρεσαν και ο οδηγός καθαριότητας αλλά και η κατασκευή με τα τραπεζάκια της πίτσας,μην νομίζετε και εγώ έτσι τα πέταγα και έλεγα τζάμπα πλαστικό αλλά μετά την κατασκευή της Χαράς τα βλέπω με άλλο μάτι.:tongue::tongue:

Πάω για σίδεροοοοοοοοοοο.

γεια σας κοριτσια, τι νεα?

εμεις μια απο τα ιδια, ξανα η μικρη 39,5 σε 5 ωρες, κ την πηγα στον γιατρο (οχι στην δικια μου,σε εναν αλλον εδω κοντα μας συστημενο βεβαια)

μας ειπε οτι ευτυχως δεν εχει ακροαστικα, εχει μια ελαφρα ωτιτιδα, η ιωση κραταει 5-8 μερες κ μας εδωσε αντιβιωση κ ενα σιροπι για μυξες-βηχα.

τεσπα εμεινα ευχαριστημενη απο τον γιατρο αυτο, σοβαρος κ αξιοπρεπεστατος (επισκεψη 25 ευρω!)

να σας πω σημερα ανησυχισα παρα πολυ....:(

τωρα ευτυχως κοιμαται, σε λιγο θα παω να την δω

ο αντρας μου τα ιδια χαλια......

εγω παρα πολυ κουρασμενη, κ σημερα το απογευμα δεν εκανα τιποτα

ηλιαχτιδα μου κ εγω θα μετανιωσω για τον γεματο νεροχυτη αλλα δεν αντεχω....

ιωαννα δεν γελαω καθολου κ εγω φανατικη μαλτεζιτσα!!! σημερα δεν το ειδα, ημασταν στον γιατρο.

το σπιτι μπαχαλο... αυριο θα φορτσαρω.... φιλακια

καλο βραδυ

καλα εκανες και πηγατε στο γιατρο, θα συνελθει γρηγορα με την αντιβιωση. Εμενα το χαλι του Μαλτεζου φτανει μεχρι τα περιπτερα. Μου εμεινε απο τοτε που ημουν κρεβατωμενη εγκυος κι απο τοτε θελω να το βλεπω αλλα η ωρα που το βαζει ειναι απαγορευτικη οποτε το αγοραζω:oops:

Αγαπημένες κορούλες καλημέρα. :P

Νιώθω.. λες και έχει περάσει φορτηγό από το κουφαράκι μου... :tongue: πολύ κούραση αλλά δεν θα το βάλω κάτω!

Χθες, γύρισα στις 22.00, πολύ κουρασμένη αλλά με φωτεινή "εξαίρεση" το tae, που ήταν πολύ καλό το μάθημα και με νέες λαβές {αγαπημένες μου! :tongue:}. Παρά που έτρεχα όμως, είχα φροντίσει το ντύσιμό μου, το βάψιμό μου και ένιωθα όμορφα. Μην ξεχνάτε να φροντίζετε το κουφαράκι σας ε?

Εφαγα, έκανα μπανάκι και έπεσα με το φιογκάκι αγκαλιά, σαν κουτσουράκια..

Σήμερα ξυπνήσαμε και φύγαμε για εξετάσεις αίματος του φιογκακίου... και... το ιατρικό κέντρο ήταν κλειστό! :!: Φτου! Οπότε... Δευτέρα ξανά, πριν το σχολείο!

Πήγαμε φούρνο, φαρμακείο για νέο ουροσυλέκτη, σε μαγαζί με ρουχα και αγοράσαμε ένα υπέροχο κόκκινο παλτό {για του χρόνου}, δώρο για μία φίλη μου, που έχει παιδικό πάρτυ για την μικρή της το μεσημέρι και επιστροφή σπιτάκι μας.

Σε λίγο θα φύγουμε για δουλίτσα, ευτυχώς όχι πολύ! Θα επιστρέψουμε, να λουστώ, να γίνω "άνθρωπος" και το μεσημέρι έχουμε παιδικό πάρτυ μασκέ. Το φιογκάκι ήθελε να ντυθεί Ιντιάνα Τζόουνς αλλά "συμβιβάστηκε" με μία υπέροχη στολή Ζορό! ;)

Αμέσως μετά το πάρτυ, έχουμε και πάρτυ μασκέ στο σχολείο.. θα τον πάω έστω για μία ωρίτσα και ελπίζω να επιστρέψουμε στο σπίτι μας να πιάσω έναν καναπέ και να μην ξανασηκωθώ για την ημέρα! :tongue:

Πολύ φορτωμένη μέρα, δεν θα πιεστώ με δουλίτσες, απλώς τωρα ψευτο-μαζεύω τα εκτός θέσης ώστε να μην τα βλέπω και μου "χτυπάνε" στο μάτι. Για σήμερα αυγουλάκια με πατατούλες, εύκολες και λατρεμένες!

Α και πριν σας χαιρετήσω δείτε και αυτό:

1544446_613408732063133_1812529800_n_zps79bf1262.jpg

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Σας φιλώ και σας καλημερίζω!

αντε να κανετε τις εξετασεις να ηρεμησετε!

φοβερο το παπλωματακι

Στα δικα μας!

Σημερα αρκετα κουραστικη μερα οποτε θα κανω κι εγω τη λιστα μου

1. Σηκωθηκα στις 8 ηπια καφεδακι και πηγα λαικη με τη μαμα

2. Γυρισα και τακτοποιησα τα ψωνια

3. Αλλαξα σεντονια στα κρεβατια, αερισα παπλωματα και κουβερτες

4. Ξεσκονισα

5. Επλυνα το μπανιο

6. Εβαλα ενα πλυντηριο με αρκουδακια του μικρου και τα εχω εξω και λιαζονται

7. Εψησα μπιφτεκια κοτοπουλου για το παιδι

8. Τηγανισα αυγα, πατατες και λουκανικα για μας

9. Εβρασα κι ενα μπροκολο που μονο εγω τρωω

10. Καθαρισα την κουζινα

11. Καθαρισα καποιους τοιχους που πιανουν που και που λιγα μαυρα στιγματα

Επονται κι αλλα ελπιζω να προλαβω γιατι ο αντρας μου εφυγε για τη δουλεια και με τον μικρο δεν ξερω τι θα πρωτοκανω.

Επισης μου εχουν σπασει τα νευρα τα μυρμηγκια τα οποια γινονται μονιμοι κατοικοι τους χειμερινους μηνες μεσα στο σπιτι. Πως μπορω ν απαλλαχτω μονιμα απο αυτα? Το περιεργο ειναι οτι το καλοκαιρι δεν εχω ουτε ενα.

Τωρα που διαβαζω τη λιστα μου φαινεται οτι εκανα λιγα πραγματα κι ομως ειμαι κουρασμενη

Καλησπερα κοριτσια μου!!σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες για την γιαγια μου..προς το παρον ακινησια και επειδη η γιαγια περασε και ενα μικρο εμφραγμα αντιμετωπιζουν πρωτα αυτο και μετα μαλλον θα γινει χειρουργειο στο ποδι..ελπιζω να περασει..

Γιωτα ακομα ταλαιπωρειται η μικρη ε?με την αντιβιωση θα φτιαξει πολυ γρηγορα..περαστικα σας..

Ειρηνη καλα να πεασατε στα παρτυ..

Βασια πολυ ωραιο το δημιουργημα σου μπραβο εξαιρετικη δουλεια..καλα θα κανεις με τις μικρες να τις πας..

Εγω χθες βραδυ εκατσα τελικα να ηρεμησω αλλα απο την υπερενταση δεν..ετσι σηκωθηκα και περασα το χαλι της κουζινας σαλονιου και τραπεζαριας με νεροξυδο και λιγο απορρυπαντικο για τα χαλια..μετα επεσα ξερη ..σηκωθηκα το πρωι εκανα καφεδες,ο αντρας μου εφτιαξε τα γαλατακια των κοριτσιων,πηρα ενα τηλεφωνο να δω τι κανει η γιαγια(ειναι επαρχια)και μετα ξεκινησα με τις δουλειες μου..

Αλλαξα σεντονια παντου

απλωσα το πλυντηριο το βραδινο

εβγαλα τα ριχταρια να αεριστουν το ιδιο και τα παπλωματα

ζυμωσα κιμα για μπιφτεκακια και τα εβαλα στον φουρνο

σαπουνισα παγκους της κουζινας πλακακια νεροχυτη

επλυνα καλα το μπανιο ,επλυνα το καλαθακι των σκουπιδιων,σαπουνισα τα πλακακια,εριξα χλωρινη στη λεκανη

επλυνα το μεγαλο μπαλκονι,ποτισα τα λουλουδια καθαρισα τα αλουμινια και τις σιτες και το τραπεζι με τι καρεκλες

εβαλα καλη σκουπα

εστρωσα τα ριχταρια

μαζεψα τα ρουχα που ειχαν στεγνωσει

ξεσκονισα πολυ καλα τα παντα

εβρασα ρυζακι για να φαμε με τα μπιφτεκακια

εστρωσα τραπεζι και φαγαμε

εβαλα τα πιατα στο πλυντηριο καθαρισα τον νεροχυτη

κοιμισα την μικρη

και παμε για σιδερο,βουνο ειναι..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Καλησπερα κοριτσια μου!

Λοιπον σημερα εκανα τα εξης:

Eπλυνα τα βαζακια και εβγαλα τα αυτοκολλητα με ξυδι.

Τα στεγνωσα παρα πολυ καλα.

Εφτιαξα ετικετες,με μαρκαδορακι εγραψα τι περιεχει το καθενα και με μολυβι εγραψα την ημερομηνια ληξης(ετσι οταν τελειωνουν και τα ξαναγεμιζω θα ανανεωνω την ημερομηνια;))

Οργανωσα το ντουλαπι με τα τροφιμα.Σας βαζω φωτο:https://imageshack.com/i/nbetnkj

Oργανωσα το ντουλαπι με τους καφεδες και τα βοτανα :https://imageshack.com/i/153hz4j

Επλυνα πιατακια

Μαγειρεψα κοτοπουλο λεμονατο με ρυζι

Ταισα τον μικρο και φαγαμε και εμεις

Φυτεψα λουλουδακια που εφερα απο το χωριο

Τακτοποιησα κρεατα στην καταψυξη,και φρουτα (κι αυτα απο το χωριο)

Πηγε ο αντρας μου σουπερ και τακτοποιησα τα πραγματα

Εβαλα ενα πλυντηριο με τα παπουτσια του αντρα μου και του μικρου.

Τωρα ξεκουραζομαστε και το απογευμα ερχεται και η συνεχεια;)

Υ.Σ. ελπιζω η φωτο να σας πορωσουν;););)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...