Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Να 'μαι πάλι μετά από πολλές πολλές δούλίτσες. Τις γράφω σε λίστα για να χαρώ:

- Σκούπισα με την ηλεκτρική, σφουγγάρισα και ξεσκόνισα όλο το σπίτι

- Έβγαλα σκουπίδια από παντού

- Άλλαξα σεντόνια και πετσέτες

- Καθάρισα το μπάνιο

- Έβαλα δύο πλυντήρια και τα άπλωσα

- Σιδέρωσα ένα πλυντήριο του μωρού κι ένα δικά μας

- Μαγείρεψα μοσχάρι για το μωρό

- Έστρωσα τραπέζι και φάγαμε

Εννοείται ότι μέσα σ' όλα αυτά έκανα και τη φροντίδα του μωρού. Τώρα έχω να μαζέψω την κουζίνα, να βάλω πλυντήριο πιάτων και να καθαρίσω καλά τις εστίες. Μετά θα φτιάξω ένα καφεδάκι και θα σιδερώσω τα υπόλοιπα.

Ευα3 μου θύμισες ότι τα καλλυντικά μου χρειάζονται οπωσδήποτε εκκαθάριση. Και τα πινέλα μου καλό πλύσιμο.

Την εκκαθάριση στα ρούχα εγώ την κάνω δύο φορές το χρόνο όταν φτιάχνουμε τις ντουλάπες από χειμερινά σε καλοκαιρινά και αντίστροφα. Όσα ρούχα δεν φόρεσα όλη τη σεζόν γιατί δε μου κάνουν ή δε μου αρέσουν πάνε για δώσιμο. Μ' αυτό τον τρόπο όταν ανοίγω σε κάθε σεζόν τη ντουλάπα μου ξέρω ακριβώς τι έχω και τι πρέπει να ψωνίσω. Το ίδιο κάνω και με τα ρούχα του άνδρα μου γιατί ο ίδιος δε θέλει να ξεφορτωθεί τίποτα. Φανταστείτε ότι όταν παντρευτήκαμε έφερε τα μπουφάν που φορούσε στο λύκειο και είχε 10 χρόνια να φορέσει μήπως και του χρειαστούν:shock:

Μυρτούλα δεν είμαι η μόνη με το ίδιο θέμα με το στεγνωτήριο τελικά. Δομνίνα το φίλτρο το καθαρίζω κάθε φορά που το χρησιμοποιώ και ποτέ δεν αφήνω ρούχα μέσα για ώρα. Μήπως υπάρχει κάτι να βάζω μέσα στο στεγνωτήριο για να μοσχομυρίζουν τα ρούχα;:?:

h6cQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μυρτούλα δεν είμαι η μόνη με το ίδιο θέμα με το στεγνωτήριο τελικά. Δομνίνα το φίλτρο το καθαρίζω κάθε φορά που το χρησιμοποιώ και ποτέ δεν αφήνω ρούχα μέσα για ώρα. Μήπως υπάρχει κάτι να βάζω μέσα στο στεγνωτήριο για να μοσχομυρίζουν τα ρούχα;:?:

αυτό ισως?

http://www.amazon.co.uk/Lenor-Tumble-Sheets-Summer-Breeze/dp/B004K1BMRU/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1392996961&sr=8-1&keywords=dryer+sheets

μάλλον πρέπει και στα σούπερ να πωλούν κάτι αντίστοιχο:wink:

ΥΓ... καλησπέρα κορίτσια!!! δεν ξέρω αν με θυμάται καμιά σας αλλά έχω περάσει και άλλες φορές σαν τον κομήτη από το θέμα :-P Σας διαβάζω συχνά αλλά δεν δυστυχώς δεν προλαβαίνω να γράφω.. φιλιά!!

:DΤζααααα:D

Τι κάνετε αγαπημένες;;;;

Δουλειές βλέπω...γενικές ετοιμάζονται,αχ,τι ωραία!

Ρενάτα με μπρίζωσες και εμένα με το ΄πράσινο σαπούνι...Θα το δοκιμάσω άμεσα!

Νάσια αποθήκευσα και εγώ τον οδηγό...Μου φάνηκε πολύ χρήσιμος.

Εγώ πάντως δεν έκανα τίποτα σήμερα...Γύρισα στις 5 έφαγα,και ξεκουράστηκα μιλώντας με τον αντρούλη.Το είχαμε πολύ ανάγκη....

Αύριο έχω φουλ δουλειές!!!!Θέλει πολύ καλό καθάρισμα το σπιτάκι μου:rolleyes:

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι...τα μαξιλάρια του σαλονιού σας πως τα πλένετε;;;Τις θήκες εννοώ...στο χέρι,στο πλυντήριο σε ευαίσθητο πρόγραμμα ή τις πάτε καθαριστήριο;;;;

"Μάνα" είναι μόνο μία....:D:D:D

Τι κάνετε αγαπημένες;;;;

Εγώ πάντως δεν έκανα τίποτα σήμερα...Γύρισα στις 5 έφαγα,και ξεκουράστηκα μιλώντας με τον αντρούλη.Το είχαμε πολύ ανάγκη....

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι...τα μαξιλάρια του σαλονιού σας πως τα πλένετε;;;Τις θήκες εννοώ...στο χέρι,στο πλυντήριο σε ευαίσθητο πρόγραμμα ή τις πάτε καθαριστήριο;;;;

Εγώ, τα μαξιλάρια τα πλένω στο πλυντήριο (πάντα από την καλή και με κλειστά φερμουάρ, για να μην ξεφτίσουν οι ραφές - αν και δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί αυτό, εγώ παίρνω τα μέτρα μου), στα ευαίσθητα (κρύο νερό, λίγες στροφές), με υγρό απορρυπαντικό.

Να σημειώσω εδώ, ότι το σαλόνι μου το έχει φτιάξει ο μπαμπάς μου (επιπλοποιός - ταπετσέρης σαλονιών) και οι συμβουλές είναι από εκείνον.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Τι κάνετε αγαπημένες;;;;

στο πλυντηριο αναποδα τα πλενω, δεν ειναι πολυ ευαισθητα και τα βαζω στο προγραμμα με τα σκουρα

Διαφημίσεις

εγω οταν ξυπνησε ο μικρος φυγαμε και πηγαμε στους γονεις μου και ολοι μαζι σουπερ μαρκετ για κατι συμπληρωματα που θελαμε. Οταν ηρθαμε ταισα τον μικρο, απλωσα ενα πλυντηριο ρουχα, καθαρισα το νεροχυτη, μαζεψα ολα τα παιχνιδια του μικρου που βρισκονταν σε ολους τους χωρους του σπιτιου και τωρα εκατσα να φαω κατι και θα δω κλεμμενα ονειρα(μη γελασετε αλλα το παρακολουθω). Καλη ξεκουραση να εχετε ολες και καλο βραδυ!!!

Αχ εδω και παλι και με οχι καλη διαθεση.πριν λιγο με πηραν τηλεφωνο οι δικοι μου επεσε η γιαγια μου και εσπασε το ισχιο..πληρη ακινησια ειπε ο γιατρος..στεναχωρηθηκα πολυ παρολο που ειναι μεγαλη(90χρ)..τι να πω..ας ειμαι αισιοδοξη που λεει καιο αντρας μου..

Οι μικρες κοιμηθηκαν και οι μεγαλοι χαζολογαμε στην τηλεοραση..εκανα το μπανακι μου,ετοιμασα ενα πλυντηριο για τη νυχτα με σκουρα και μαζεψα την κουζινα.σκεφτομουν να περασω τα χαλια με νεροξυδο αλλα δεν εχω διαθεση εκτος και αν το κανω για να εκτονωθω..καλο βραδυ και καλη ξεκουραση..

Χρυσα που εισαι?

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε;

Ήρθε η ώρα να γράψω κι εγώ τη λίστα μου για σήμερα...

1. Ξεκινήσαμε με τα κλασικά πρωινά μας (γάλα, καφές, άλλαγμα)
  2. Αέρισα το παιδικό
  3. Μάζεψα ένα πλυντήριο που είχα απλωμένο από εχθές το μεσημέρι (μέσα στο σπίτι, φυσικά)
  4. Μαγείρεψα λαχανόρυζο και μάζεψα ότι υπήρχε στο νεροχύτη μετά το μαγείρεμα
  5. Έδωσα στο μικρό το φρούτο του
  6. Πήγα για ψωμάκι
  7. Έφτιαξα χυμό για εμένα και το μικρό
  8. Έβαλα όλα τα εξαρτήματα του αποχυμωτή στο πλυντήριο πιθάτων και το έβαλα να πλύνει
  9. Άλλαξα σεντόνια, σκούπισα καλά και ξεσκόνισα στο παιδικό
  10. Τάισα το μικρό
  11. Κοίμισα το μικρό
  12. Άδειασα το πλυντήριο πιάτων και συναρμολόγησα τον αποχυμωτή
  13. Έφαγα κι εγώ με τον άντρα μου, μάζεψα το τραπέζι και έβαλα τα πιάτα στο νεροχύτη
  14. Ξάπλωσα 10 λεπτάκια και σηκώθηκα, ετοιμάστηκα, βάφτηκα και έφυγα για το μάθημα μου.
  15. Στο δρόμο, άφησα στην ανακύκλωση μια σακούλα
  16. Όταν γύρισα σπίτι, ψέκασα τη λεκάνη και το νιπτήρα με σπρέι για τα άλατα
  17. Έδωσα στο μικρό το απογευματινό του
  18. Ζύμωσα ψωμάκι
  19. Έφτιαξα ζυμαράκι για τυρόπιτες (φτιάχνω μπόλικες και τις καταψύχω, για να έχουμε όποτε τις θελήσουμε)
  20. Ξέβγαλα το μπάνιο
  21. Σκούπισα καλά το σαλόνι
  22. Έκανα το παιδί μπάνιο
  23. Του ετοίμασα γάλα και έβαλα δυο τυροπιτούλες να ψήνονται
  24. Έβαλα το μικρό για ύπνο και παράλληλα έβγαλα τις τυρόπιτες και έβαλα το ψωμάκι
  25. Αφού κοιμήθηκε ο μικρός, έκανα ένα γρήγορο ντουζάκι και ψέκασα την μπανιέρα
  26. Ετοίμασα μια μαρινάρα (δικής μου επινόησης - να δω πώς θα βγει...) και έβαλα χοιρινό για αύριο να μαρινάρεται
  27. Ξέβγαλα και την μπανιέρα

Ήθελα να καθαρίσω και το ρημαδο-σύρταρο, αλλά είναι πιο εύκολο μέσα στο ΣΚ.

Επίσης, ήθελα να σφουγγαρίσω το μπάνιο, άλλα "μεταφέρεται" για αύριο

Τώρα θα χαλαρώσω, διαβάζοντας ένα βιβλίο και μετά θα πέσω για ύπνο

Δεν έχω καθόλου κουράγιο να μαζέψω το νεροχύτη. Ξέρω ότι το πρωί θα το μετανιώσω, αλλά είναι πάνω από τις δυνάμεις μου...

Σας αφήνω...

Φιλάκια!

Καληνύχτα σας!!!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

για τα ξυλινα.......

το προηγουμενο σπιτι που νοικιαζαμε, πριν παντρευτουμε , ειχε στα δυο υπνοδωματια σανιδι!

ειχα παρει τοτε ενα απορρυπαντικο ,δεν θυμαμαι ονομα.....

τα τελευταια 6χρονια που δεν εχω σανιδια το χρησιμοποιω για την τραπεζαρια

- που δεν ειναι καλη σαλονιου ,ουτε απλη κουζινας ,λιγο ενδιαμεσα ας πουμε-

κ σε πορτες !!!!

κανει δουλεια καλη! κ καθαριζει κ γυαλιζει !!!

το αραιωνω σε νερο πρωτα.......

κ δεν τελειωνει !!!

υγ¨:

2 βραδια τωρα κοιμιζω τον μικρο χωρις πανα κ μου τακανει μουσκεμα....αναγκαστικα για να μαθει , να μην κανουμε κιαλλο πισωγυρισμα ,ειναι ηδη πολυ μεγαλος.....

Προχθες εβαλα στις3 το βραδυ πλυντηριο το παπλωμα του κ τοχω σε καλοριφερ....

ακομη δεν στεγνωσε......

Τον σκεπασα με κουβερτα χθες κ μουκανε παπαρα το σεντονι ,τα ρουχα του κτλ.....

Εχω καλυμα αλλά πανω απο στρωμα που ειναι κ καινουριο.....Τα υπολοιπα λερωνονται...

ειμαι μεσα στην τσατιλα....

Αλλά την υπολοιπη ΟΛΗ ημερα ΤΟ ΚΟΨΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ !!!!1

Το ειχα τεραστιο αγχος θυμαστε??

γιατι δεν του φορας πανα μονο το βραδυ?

δεν νομιζω να κανει πισωγυρισμα αν του πεις οτι φοραμε πανα μονο το βραδυ

γιατι ετσι εκτος οτι θα πλενεις καθε βραδυ:eek: το παιδι κρυωνει βρεγμενο ξυπναει:eek: κτλ

ο δικος μου εκοψε την πανα το καλοκαιρη

εκανα μια προσπαθεια να κοψω και το βραδυ αλλα τις περισοτερες φορες

που ηταν πτωμα απο κουραση βρεχοταν:eek:

καποια βραδια τον πηγενα κοιμησμενο στην τουαλετα :eek: αλλα στο τελος τον λυπηθηκα και το εκοψα

τωρα εδω και 2 μηνες δεν θελει να φοραει το βραδυ αλλα του υποσχεθηκα να

σταματησουμε το πασχα που δεν θα κανει τοσο κρυο και θα ειναι ποιο μεγαλος:rolleyes:

γεια σας κοριτσια, τι νεα?

εμεις μια απο τα ιδια, ξανα η μικρη 39,5 σε 5 ωρες, κ την πηγα στον γιατρο (οχι στην δικια μου,σε εναν αλλον εδω κοντα μας συστημενο βεβαια)

μας ειπε οτι ευτυχως δεν εχει ακροαστικα, εχει μια ελαφρα ωτιτιδα, η ιωση κραταει 5-8 μερες κ μας εδωσε αντιβιωση κ ενα σιροπι για μυξες-βηχα.

τεσπα εμεινα ευχαριστημενη απο τον γιατρο αυτο, σοβαρος κ αξιοπρεπεστατος (επισκεψη 25 ευρω!)

να σας πω σημερα ανησυχισα παρα πολυ....:(

τωρα ευτυχως κοιμαται, σε λιγο θα παω να την δω

ο αντρας μου τα ιδια χαλια......

εγω παρα πολυ κουρασμενη, κ σημερα το απογευμα δεν εκανα τιποτα

ηλιαχτιδα μου κ εγω θα μετανιωσω για τον γεματο νεροχυτη αλλα δεν αντεχω....

ιωαννα δεν γελαω καθολου κ εγω φανατικη μαλτεζιτσα!!! σημερα δεν το ειδα, ημασταν στον γιατρο.

το σπιτι μπαχαλο... αυριο θα φορτσαρω.... φιλακια

καλο βραδυ

Διαφημίσεις

Αχ εδω και παλι και με οχι καλη διαθεση.πριν λιγο με πηραν τηλεφωνο οι δικοι μου επεσε η γιαγια μου και εσπασε το ισχιο..πληρη ακινησια ειπε ο γιατρος..στεναχωρηθηκα πολυ παρολο που ειναι μεγαλη(90χρ)..τι να πω..ας ειμαι αισιοδοξη που λεει καιο αντρας μου..

Οι μικρες κοιμηθηκαν και οι μεγαλοι χαζολογαμε στην τηλεοραση..εκανα το μπανακι μου,ετοιμασα ενα πλυντηριο για τη νυχτα με σκουρα και μαζεψα την κουζινα.σκεφτομουν να περασω τα χαλια με νεροξυδο αλλα δεν εχω διαθεση εκτος και αν το κανω για να εκτονωθω..καλο βραδυ και καλη ξεκουραση..

Χρυσα που εισαι?

περαστηκα στην γιαγιακα σου κ γρηγορα! να εισαι αισιοδοξη γιατι οχι??? ολα καλα θα πανε!

κ εγω!!!

στο πλυντηριο στο κανονικο προγραμμα (τα παντα τα πλενω στους 40 στα ευαισθητα-συνθετικα 800 στροφες)

Να μην νιώθεις ούτε μαύρο, ούτε άσπρο, ούτε χρωματιστό. ;)

Μισώ τις γενικές, το ξαναλέω. Νομίζω πως μας κουράζουν πολύ, σωματικά και ψυχολογικά... :rolleyes: Εκανα γενικές, πριν κάνω το παιδί.

Μετά το παιδι,ούτε γι αστείο.

Τα διαστήματα που θα έκανα {σε άλλη περίπτωση} "γενική", ξεκινάω από πολύ νωρίτερα και κάνω τις δουλίτσες μου οργανωμένα, σιγά-σιγά, δηλαδή 1-2 "βαριές" δουλίτσες την ημέρα και δεν νιώθω κομμάτια.

Μήπως να σκεφτείς να τα κάνεις και συ σιγά-σιγά ώστε να μην ταλαιπωρείσαι τόσο?

εγω παλι αγαπησα το easy living γιατι εμαθα απο τι μανα να μην κανω γενηκη:tongue:

αλλα πολες μικρες γενηκουλες:tongue:

Εχθες τσικνοπεμπτη ηρθε ο μπαμπας μου και πηρε τον μικρο(ειχαν να βρεθουν 15 μερες:shock:) και το βραδυ μετα τη δουλεια πηγαμε με τον Γ στον ομιλο για σουβλακοπαρτυ :mrgreen:

σημερα ειχα πολυ δουλεια και απο σπιτι τιποτα

και αυριο μια απο τα ιδια

καληνυχτα:)

[/b]

Στο πλυντήριο, στο πρόγραμμα των ευαίσθητων στους 30 βαθμούς και βάζω απορρυπαντικό για μάλλινα. Φέτος πήρα το TIDE για δοκιμή, μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το SOFLAN αλλά και το TIDE είναι πολύ καλό! Με κλειστά τα φερμουάρ από την καλή μεριά τους.

Αρετούλα η δικιά μου γιαγιά έπεσε στις 17/01/2013 και έσπασε το ισχίο της πέρυσι που ήταν 96 χρονών.Την βρήκα εγώ το πρωί πριν πάω για δουλειά επειδή της πήγα φαγητό. Έκανε επέμβαση και διέψευσε τους πάντες, τα κατάφερε να περπατήσει μετά από 2 μήνες....Χωρίς επέμβαση θα πέθαινε μέσα σε 2-3 μήνες, πραγματικά υπέφερε από τους πόνους.

Τώρα περπατάει με Π για βοήθεια αλλά φυσικά δεν είναι όπως ήταν (δραστήρια,έπαιζε με τα δισέγγονα,το σπίτι της μοσχομύριζε καθαριότητα,άνοιγες τις ντουλάπες και ευωδίαζαν,μαγείρευε ακόμη σούπερ φαγητά,σιδέρωνε μέχρι και τις πετσέτες της κουζίνας). Η μαμά μου μένει μαζί της και κάνει όλο το νοικοκυριό πλέον.

Αν θέλεις κάτι, εδώ είμαι. Περαστικά της!

γεια σας κοριτσια, τι νεα?

εμεις μια απο τα ιδια, ξανα η μικρη 39,5 σε 5 ωρες, κ την πηγα στον γιατρο (οχι στην δικια μου,σε εναν αλλον εδω κοντα μας συστημενο βεβαια)

μας ειπε οτι ευτυχως δεν εχει ακροαστικα, εχει μια ελαφρα ωτιτιδα, η ιωση κραταει 5-8 μερες κ μας εδωσε αντιβιωση κ ενα σιροπι για μυξες-βηχα.

τεσπα εμεινα ευχαριστημενη απο τον γιατρο αυτο, σοβαρος κ αξιοπρεπεστατος (επισκεψη 25 ευρω!)

Περαστικά στην μικρούλα! Ψήθηκε πραγματικά το παιδάκι. Ελπίζω να είναι ήδη καλύτερα ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...