Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

ενας λογος που εμπεινα και διαβαζα ειναι γιατι μου αρεσει οτι αφορα το θεμα σπιτι. Επισης μου αρεσει και το Blog που εχεις και θα συνεχισω να το διαβαζω. Εκτος αυτου μ εχετε στρωσει και λιγο στη δουλεια:D. Τεσπα εγω θα ηθελα να συνεχισω να γραφω και να μη νιωθω μαυρο προβατο.

Μια και λετε για γενικη εγω θα την κανω τον Μαρτιο που εχουμε βαψιματα μεσα εξω και ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω αλλα πρεπει να γινει και ν αλλαξω και τα δωματια, ο μικρος στο δικο μας κι εμεις στου μικρου.

Ξερετε πως μπορω να διατηρησω σε καλη κατασταση τα ξυλινα επιπλα του κηπου? Το χειμωνα τα σκεπαζω αλλα και παλι επηρεαζονται και κατα την ανοιξη τα τριβω με ελαφρυ γυαλοχαρτο και τα περναω με ειδικο λαδι αλλα και παλι δεν τα λες ωραια.

Να μην νιώθεις ούτε μαύρο, ούτε άσπρο, ούτε χρωματιστό. ;)

Μισώ τις γενικές, το ξαναλέω. Νομίζω πως μας κουράζουν πολύ, σωματικά και ψυχολογικά... :rolleyes: Εκανα γενικές, πριν κάνω το παιδί.

Μετά το παιδι,ούτε γι αστείο.

Τα διαστήματα που θα έκανα {σε άλλη περίπτωση} "γενική", ξεκινάω από πολύ νωρίτερα και κάνω τις δουλίτσες μου οργανωμένα, σιγά-σιγά, δηλαδή 1-2 "βαριές" δουλίτσες την ημέρα και δεν νιώθω κομμάτια.

Μήπως να σκεφτείς να τα κάνεις και συ σιγά-σιγά ώστε να μην ταλαιπωρείσαι τόσο?

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ενας λογος που εμπεινα και διαβαζα ειναι γιατι μου αρεσει οτι αφορα το θεμα σπιτι. Επισης μου αρεσει και το Blog που εχεις και θα συνεχισω να το διαβαζω. Εκτος αυτου μ εχετε στρωσει και λιγο στη δουλεια:D. Τεσπα εγω θα ηθελα να συνεχισω να γραφω και να μη νιωθω μαυρο προβατο.

Μια και λετε για γενικη εγω θα την κανω τον Μαρτιο που εχουμε βαψιματα μεσα εξω και ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω αλλα πρεπει να γινει και ν αλλαξω και τα δωματια, ο μικρος στο δικο μας κι εμεις στου μικρου.

Ξερετε πως μπορω να διατηρησω σε καλη κατασταση τα ξυλινα επιπλα του κηπου? Το χειμωνα τα σκεπαζω αλλα και παλι επηρεαζονται και κατα την ανοιξη τα τριβω με ελαφρυ γυαλοχαρτο και τα περναω με ειδικο λαδι αλλα και παλι δεν τα λες ωραια.

Ιωάννα

και εγώ τώρα το Μάρτη θα την κάνω αλλά προς το τέλος για να είναι φρέσκα για το Πάσχα.Τώρα για τα έπιπλα εξαρτάται το ξύλο τους.Εγώ τα έχω χειμώνα καλοκαίρι στο μπαλκόνι γιατί τα χρησιμοποιούμε (είναι το καπνιστήριο του άντρα μου)και μόνο ανα δύο χρόνια τα περνάμε με το ειδικό λαδάκι που υπάρχει στο εμπόριο για έπιπλα τικ,ούτε τα τρίβουμε ούτε τίποτα και είναι σαν καινούργια και να σκεφτείς ότι κλείσανε την δεκαετία που τα έχουμε πάρει.Τώρα δες μήπως τα τρίψεις πολύ καλά και τα περάσεις το λαδάκι με το χρώμα που υπάρχει στο εμπόριο και το χειμώνα αν δεν τα χρησιμοποιείτε και έχετε αποθηκευτικό χώρο τότε τα μαζέυεις αλλιώς υπάρχουν κάτι σακούλες που είναι για να αποθηκεύονται τα έπιπλα κήπου και είναι ίσα ίσα.Δεν σε πολυβοήθησα αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.Επίσης εμείς στο τραπέζι έχουμε βάλει επιπλέον κάτι ξυλάκια στο πόδια που το κρατάει πιο ψηλά και δεν βρέχονται από τα νερά που ρίχνουμε.

Ειρηνη μου δεν εχουμε σπασμενα. Μονο οσα δεν κανουν πια ηχους γιατι τα επαιξαν απο τη χρηση...αλλα τα θελει....

Ηλιαχτιδα μου ευχαριστω πολυ...Αλλα τωρα που τα ειδα σκεφτομαι απο που θα τα κρεμασω??????:confused::confused:

IIk6p3.png

Qskdp3.png

[

Αχ τα επιπλα κηπου ειναι και αυτα στη λιστα με οσα χρειαζεται μελλοντικα το σπιτι..........................Στο τελος θα παρω πλαστικα και για φθηνοτερα αλλα και για οσα λες παραπανω για φυλαγμα συντηρηση.

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Μισώ τις γενικές, το ξαναλέω. Νομίζω πως μας κουράζουν πολύ, σωματικά και ψυχολογικά... :rolleyes: Εκανα γενικές, πριν κάνω το παιδί.

Τα διαστήματα που θα έκανα {σε άλλη περίπτωση} "γενική", ξεκινάω από πολύ νωρίτερα και κάνω τις δουλίτσες μου οργανωμένα, σιγά-σιγά, δηλαδή 1-2 "βαριές" δουλίτσες την ημέρα και δεν νιώθω κομμάτια.

Κι εγώ αυτό κάνω και μάλιστα μερικές φορές ανά Σ/Κ ούτε καν ανά ημέρα λόγω έλλειψης χρόνου και κούρασης ;)

Διαφημίσεις

αν δεν ειχα τα βαψιματα θα τα εκανα σιγι σιγα αλλα και μονο τα ξυσιματα που θα γινουν θα γινει το σπιτι χαλια, ειναι και μικρο βλεπεις οποτε μπες βγες, χρωματα, σκονες μεταφορα επιπλων καταλαβαινεις τι θα γινει. Το κακο ειναι οτι δεν θα εχω αδεια, πως σου φαινεται αυτο? μια μερα μονο θα παρω δυστυχως, ολα θα γινονται μετα τις 4 αλλα θα ανανεωθουμε, θα κουραστουμε αλλα μετα θα ειναι απολαυση και μου αρεσουν και οι αλλαγες. Μπορει να παρω και γυναικα καμμια μερα

Ιωάννα

και εγώ τώρα το Μάρτη θα την κάνω αλλά προς το τέλος για να είναι φρέσκα για το Πάσχα.Τώρα για τα έπιπλα εξαρτάται το ξύλο τους.Εγώ τα έχω χειμώνα καλοκαίρι στο μπαλκόνι γιατί τα χρησιμοποιούμε (είναι το καπνιστήριο του άντρα μου)και μόνο ανα δύο χρόνια τα περνάμε με το ειδικό λαδάκι που υπάρχει στο εμπόριο για έπιπλα τικ,ούτε τα τρίβουμε ούτε τίποτα και είναι σαν καινούργια και να σκεφτείς ότι κλείσανε την δεκαετία που τα έχουμε πάρει.Τώρα δες μήπως τα τρίψεις πολύ καλά και τα περάσεις το λαδάκι με το χρώμα που υπάρχει στο εμπόριο και το χειμώνα αν δεν τα χρησιμοποιείτε και έχετε αποθηκευτικό χώρο τότε τα μαζέυεις αλλιώς υπάρχουν κάτι σακούλες που είναι για να αποθηκεύονται τα έπιπλα κήπου και είναι ίσα ίσα.Δεν σε πολυβοήθησα αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.Επίσης εμείς στο τραπέζι έχουμε βάλει επιπλέον κάτι ξυλάκια στο πόδια που το κρατάει πιο ψηλά και δεν βρέχονται από τα νερά που ρίχνουμε.

φανταζομαι οτι δεν ειναι και πολυ καλη ποιοτητα το ξυλο. Η ιδεα ομως για τα ποδαρακια ειναι καλη γιατι ιδιως εκει κατω κοντευει ν ανοιξει. Μας βλεπω συντομα να θελουμε καινουργια

Ξεχασα να σας πω, ειχα απλωσει εχτες ενα πλυντηριο με σκουρα και καποια στιγμη παω στο μπανιο και οπως ηταν ανοιχτο το μπανιο μυριζε σαν ψησταρια. Ολοι οι γυρω μου εψηναν. Τα ρουχα εχουν μια μυρωδια μεταξυ λουκανικου και παιδιου.

ΥΓ: Μου αρέσει κι εμένα πολύ που αρχίζουμε και "ξαναβρίσκουμε" το θέμα μας...

Άρχισα, σε μία μέρα μόνο, να πορώνομαι με τις δουλειές... Θα σας γράψω αναλυτικά το βράδυ όσα έκανα σήμερα...

Σας αφήνω... προς το παρόν

Ετσι σε θέλω! Ετοιμοπόλεμη! ;););)

777885dugw57gt25.gif

Ioanna εννοείται πως σε θέλουμε στην παρέα μας!!!!

Εγώ αρνούμαι να κάνω γενική αν δεν φορέσω τουλάχιστον κοντομάκινο.....θέλω άνοιξηηηηηη!!!!! :P

Νάσια τι τέλεια ιδέα με τα τραπεζάκια της πίτσας!!! και πάντα τα κοίταζα και έλεγα που μπορούν να χρησιμοποηθούν άραγε???? κρίμα που κόψαμε τις πίτσες λόγω κρίσης χαχαχααχ

αν δεν ειχ τα βαψιματα θα τα εκανα σιγι σιγα αλλα και μονο τα ξυσιματα που θα γινουν θα γινει το σπιτι χαλια, ειναι και μικρο βλεπεις οποτε μπες βγες, χρωματα, σκονες μεταφορα επιπλων καταλαβαινεις τι θα γινει. Το κακο ειναι οτι δεν θα εχω αδεια, πως σου φαινεται αυτο? μια μερα μονο θα παρω δυστυχως, ολα θα γινονται μετα τις 4 αλλα θα ανανεωθουμε, θα κουραστουμε αλλα μετα θα ειναι απολαυση και μου αρεσουν και οι αλλαγες. Μπορει να παρω και γυναικα καμμια μερα

Ξεχασα να σας πω, ειχα απλωσει εχτες ενα πλυντηριο με σκουρα και καποια στιγμη παω στο μπανιο και οπως ηταν ανοιχτο το μπανιο μυριζε σαν ψησταρια. Ολοι οι γυρω μου εψηναν. Τα ρουχα εχουν μια μυρωδια μεταξυ λουκανικου και παιδιου.

Εχεις δίκιο. Το βάψιμο είναι το "χειρότερο" μετά το άλλαγμα των πλακακιων..!

Να πάρεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ κοπέλα να σε βοηθήσει. Θα λιώσεις...

Υ.Γ. Δεν απλώνουμε ΠΟΤΕ, τσικνοπέμπτη! :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Εχεις δίκιο. Το βάψιμο είναι το "χειρότερο" μετά το άλλαγμα των πλακακιων..!

Να πάρεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ κοπέλα να σε βοηθήσει. Θα λιώσεις...

Υ.Γ. Δεν απλώνουμε ΠΟΤΕ, τσικνοπέμπτη! :tongue::tongue::tongue:

προς γνωση και συμμορφωση!!

ταυτοχρονα που γραφω εχω πλυνει και 2 παραθυρα (τα τζαμια μονο). Τελικα σαν το ξυδι και το νερο δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο, λαμπουν. Δεν ξερω αν το χρησιμοποιειται αλλα πραγματικα εχω κοψει τα azax

Διαφημίσεις

Nα μαι και εγω!!!

Καλα Νασια που ωραια η ιδεα με τα τραπεζακια της πιτσας..ευγε..

Σοφακι ειναι χαμηλη η τιμη του σιδηρου.αιματοκριτης ποσο ειναι?ετσι εξηγειται και η κοπωση και η ατονια ου νιωθεις..

Ιωαννα και εγω εχω ξυλινα επιπλα στο μπαλκονι δεν τα σκεπαζω τον χειμωνα τα αφηνω οπως ειναι απλα την ανοιξη τα περναω με λαδακι και ειναι μια χαρα..

Ευα αν με αυτα τα παιχνιδια δεν επαιζε τοτε εγω δεν θα τα ξαναβγαζα..θα το ξεχασει..εκανες πολυ χαρουμενη την μανα με τις εκκαθαρισεις..χιχι

Εγω παντως οταν λεω γενικη εννοω μεταξυ των αλλων που κανω κατα διαστηματα να κατεβασω τις κουρτινες και να τις πλυνω και να κανω τις ντουλαπες εσωτερικα..πιανω ενα ενα δωματιο και το κανω σιγα σιγα..ειανι πολυ κουραστικο να κανεις ολο το σπιτι μεσα σε δυο μερες π.χ..

Γυρισα απο την δουλιτσα φαγαμε μαζεψα τα πιατα,σαπουνισα τους παγκους και τις εστιες,κοιμισα την μικρη,εφτιαξα καφεδακι και χαλαρωνω μαζι σας..επρεπε να σιδερωσω αλλα δεν εχω κουραγιο,αυριο δεν πειραζει..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Ioanna...πόσο ξύδι και πόσο νερό????? και το τρίβεις με ρολό κουζίνας το τζάμι?

με το ματι το βαζω αλλα ειναι περιπου 1/4 ξυδι 3/4 νερο και ριχνω και κανα 2 σταγονες υγρο πιατων. Το τριβω με ρολο κουζινας ή με πανακι που να μην αφηνει χνουδια και να το σκουπιζει (ειναι κατι πανια που απλα μεταφερεις το νερο απο ακρη σε ακρη δεν απορροφανε) κυριως ομως με ρολο. Αυτο το ξεκινησα γιατι με ενοχλουσε πολυ η μυρωδια απο το azax κι επειδη το παιδι κυριολεκτικα τα γλυφει τα τζαμια και τους καθρεφτες δεν ηθελα να γλυφει και azax. Μπορεις και με εφημεριδα να τα τριψεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...