Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

πρίν από 21 λεπτά , rainbow_2024 είπε:

Καλησπέρα! Έκανα κι εγώ υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβιωμα έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Έγινε την 20η ημέρα και έδειξε ότι υπάρχει χρόνια ενδομητρίτιδα. Είναι καλό να κάνεις την εξέταση και εάν βρεθεί κάτι να θεραπευτεί πριν να προχωρήσεις στην επόμενη προσπάθεια. Εύχομαι καλή τύχη και η επόμενη να είναι η τυχερή σου!!

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Τρέχω σαν λαγουδάκι...! :tongue:

Επέστρεψα από δουλίτσα και πήγα βουρ κρεοπωλείο, πηρα μια κοτούλα και την έβαλα να γίνεται κοκκινιστή και σε λίγο θα ρίξω και χυλοπιτούλες. Δεν προλάβαινα για κάτι άλλο.

Αγόρασα κεριά για το βράδυ και αύριο και συνεχίζω την μέρα μου, που ειναι τρεχάτη πολύ από το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ!

Εγώ κάθε πρωί πίνοντας τον καφέ μου στο σπίτι γράφω τι έχω να κάνω το απόγευμα, καθώς και ψώνια που ίσως χρειάζομαι και βλέπω στο μενού της εβδομάδας τι φαί θα μαγειρέψω για την επόμενη. Έτσι αν πχ έχω γραμμένο μπιφτέκια με πατάτες βγάζω τα μπιφτέκια ή τον κιμά από την κατάψυξη στο ψυγείο να είναι έτοιμα το απόγευμα που θα γυρίσω, αν έχω φασόλια τα βάζω να μουλιάσουν κλπ., φυσικά για πολλά φαγητά δεν χρειάζεται προετοιμασία από πριν. Γράφοντας τις δουλειές την ημέρας δεν αναλώνομαι να σκέφτομαι το απόγευμα τι να κάνω και δεν φορτώνομαι με πολλά, κάνω συνήθως μόνο τις δουλειές τις λίστας και είμαι ικανοποιημένη με τον ευατό μου και με το σπίτι μου.

Μου αρέσει πολύ που έχεις βρει αυτό που εξυπηρετεί εσένα και το τηρείς ώστε να μην πιέζεσαι. Εύγε κορούλα! ;)

Αντε να οργανωθούμε γιατί πλησιάζει και το Πάσχα και θα ξεκινήσουν οι γενικές.

Εσωσα τις συμβουλές, να τις διαβάσω με ησυχία. Ευχαριστούμε!

Υ.Γ. Μου τη δίνουν οι γενικές... {γκρινιάρης!} :tongue:

χθες το τσικνίσαμε σε ωραία ταβερνούλα με ζωντανή μουσική....από τις λίγες φορές που βγήκαμε σε τέτοιο μέρος μαζί με τα παιδιά, αλλά ομολογώ πήγε πολύ καλά!!

Ατιμο παιδί.. και δεν πήρες και την "μάνα" μαζί ε? :tongue:

Λοιπον σας βρηκα μεσω του parents και μου αρεσε που μιλαγατε για την καθημερινοτητα και για το σπιτι. Σιγουρα δεν εχω διαβασει ολες τις σελιδες, καταλαβαινεις οτι ειναι αδυνατο. Απο τη στιγμη που ειναι δημοσιο forum μπαινει ο καθενας, δεν γινεται να γραφουν μονο οσοι γνωριζονται, εξαλλου κι εσεις που γραφετε καιρο κι εχετε προσωπικη επαφη καπως ετσι ξεκινησατε, σωστα? Πως ξερεις οτι δεν εχουμε κοινα ενδιαφεροντα απο τη στιγμη που θελω να συμμετεχω κι εγω σε κατι τετοιο. Για να συμβαλλεις στο θεμα με την καθημερινοτητα πρεπει ν αφησεις πορτες ανοιχτες να μπει κοσμος, Τωρα αν θες να ειναι πιο προσωπικο επειδη αλλωστε ειναι και δικο σου θεμα θα πρεπει να το διευκρινησεις. Σου το ειπα εξ αρχης οτι μου αρεσε ο θετικισμος που μεταδιδεις και η ορεξη για την καθημερινοτητα που ενω δεν σε ξερω βγαζεις μια γλυκαδα. Τωρα αν εχουμε ξεφυγει απο το θεμα ισως να εγινε επειδη διαβαζοντας και αλλα ποστ θεωρησα οτι μπορω κι εγω να μιλησω, δεν ηξερα οτι μονο οι παλαιοι μπορουν να το κανουν. Μας καλωσορισατε και οπως γραφουν ολοι γραφουμε κι εμεις! Δεν γινεται κατι τοσο δημοσιο ν απευθυνεται μονο σε λιγους. Υπηρξαν και φορες που σε ρωτησα για τη δουλεια σου και δεν μου απαντησες. Κι εχουμε κοινο ενδιαφερον εδω γιατι εχω σπουδασει κι εγω μανικιουρ-πετικιουρ απλα για πολλους λογους δεν ασχολουμε τα τελευταια χρονια κι ηθελα καποιον να με περιποιηθει. Ας μην επεκταθω, η παρεα σας μου αρεσει, αυτα που γραφετε μου αρεσουν, μπορει να συνεχισω να σας διαβαζω αλλα με αυτο τον τροπο νιωθω μη αποδεκτη. Να περνατε ολοι καλα, σας φιλω! Αν κατι εχω καταλαβει λαθος ζητω εκ των προτερων συγνωμη!

Ιωάννα μου, μην απαντάς προσωπικά. Δηλαδή, το μήνυμα που έγραψα και σου ανέλυσα 2-3 πράγματα δεν απευθυνόταν προσωπικά σε σένα. Αρα δεν υπήρχε λόγος να γράψεις από που μας βρήκες και τα λοιπά. Δεν σε ανακρινω, αλίμονο,ούτε να σε φέρω σε δύσκολη θέση!Δεν ειμαι τέτοιου είδος άνθρωπος, ελπίζω να το έχεις καταλάβει αυτο ε? ;)

Αυτό που λέω είναι πως οι περισσότερες από τις "κόρες", βρήκαν το θέμα στην αγάπη τους για την οργάνωση, την τακτοποίηση και την καθημερινότητά τους και την βελτίωσή της. Αν, ας πουμε παράδειγμα, στην Ευλαμπία, δεν αρέσει αυτό, δεν την ενδιαφέρει, τότε δεν έχουμε κοινά ενδιαφέρονται στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ, το τονίζω αυτό. Καταλαβαίνεις? Εξω δηλαδη, στη ζωή, θα μπορούσαμε να κάνουμε εξαιρετική παρέα με την Ευλαμπία αλλά στο συγκεκριμένο θέμα δεν έχει λόγο ύπαρξης.

Ας πούμε, πριν λίγες εβδομάδες είχε γράψει μία κοπέλα "δεν μου μιλάτε, πάω αλλού"... αυτό σημαίνει πως την ενδιέφερε το "τσατ", κάτι που δεν θα το βρει στο συγκεκριμένο θέμα.

Αυτό που γράφεις, για τη δουλειά μου, φαντάσου ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ! Χανόμουν στα μηνύματά, τα τόσα πολλά και άσχετα με το θέμα μας και ένιωθα πως είναι άσχημο σαν "μάνα" του θέματος να μην απαντώ στα κορίτσια μου. Καταλαβαίνεις πόσο άσχημο είναι? Σκεψου πως ένιωσες που νόμιζες πως σε αγνόησα!

Καλημέρες. Λοιπόν χτες μελέτησα τα του Θέματος και νομίζω ότι κατάλαβα τη θεματολογία του και τον ενδεικνυμενο τρόπο γραφής σε αυτό τον οποίο αδυνατώ να ακολουθήσω οπότε και επίσημα "την κάνω". Ελπίζω να συνεχιστεί στην μορφή για την οποία προοριζόταν χωρίς άλλες παρεμβολές που θα το παρεκλίνουν. Φιλιά σε όλες και καλή συνέχεια σας εύχομαι :P:p:p

Νίκο, σ ευχαριστώ πολύ για τη στάση σου.

Καλή συνέχεια

Ετοιμάσα και λιγο το εργαστηρι μου,, χαχα έχει δουλεια ακομα και θα σας βάλω ιδεες για οργάνωση για κορδέλες με πολύ φθηνη λυση

Γινεται και για μασουράκια κλωστες και μαλλι

:) :)

Ζηλεύω τρελά το εργαστηριάκι σου. Σήμερα που θα ρθω.. θα στο κάνω χάλια! :tongue::tongue::tongue::tongue:

λοιπον να σας πω κ εγω για το θεμα μας:

ξεκινησα να διαβαζω πολυ καιρο πριν γραψω (εγραφα σε ενα αλλο θεμα, αλλα διαβαζα κ ταυτοχρονα αυτο) μου αρεσε πολυ η θεματολογια οποτε ξεκινησα να το διαβαζω απο την αρχη, καθως κ το μπλογκ της ειρηνης μας οπου μου εδωσε πολλες ιδεες κ οχι μονο.

απο εδω λοιπον κ απο το μπλογκ εμαθα (καθωτι νεα νοικοκυρα 4 χρονια μονο παντρεμενη) να κανω τις δουλειες μου ευκολα γρηγορα, να τις βαζω σε ενα προγραμμα (που προσπαθω να το τηρω)να οργανωνομαι κ το σπιτι μου να ειναι σχετικα παντα μαζεμενο κ καθαρο. τουλαχιστον οτι με ενοχλει στο ματι .

με τα ασιδερωτα εχω ενα θεμα ακομα, αλλα που θα παει θα τα καταφερω!!!

μοιραζομενες (σωστα το γραφω???) την καθημερινοτητα μας, τους τροπους που κανει η καθε μια τις δουλειες της, τις αγωνιες μας την πιεση μας (καθωτι οι περισσοτερες ειναι εργαζομενες-μαμαδες-συζηγοι-νοικοκυρες!!! οχι οτι οι μη εργαζομενες δεν κουραζονται προς Θεου!) βοηθηθηκαμε αγαπηθηκαμε κ ηρθαμε πολυ κοντα (κ ας μην εχω γνωρισει καμια σας) με αληθινο ενδιαφερον η μια για την αλλη!!!

σωστη η παρατηρηση της μαμας ειρηνης να επαναφερουμε το θεμα στην αρχικη του μορφη κ συμφωνω 100%

Γιωτάκι μου...... ;);););)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τρέχω σαν λαγουδάκι...! :tongue:

Επέστρεψα από δουλίτσα και πήγα βουρ κρεοπωλείο, πηρα μια κοτούλα και την έβαλα να γίνεται κοκκινιστή και σε λίγο θα ρίξω και χυλοπιτούλες. Δεν προλάβαινα για κάτι άλλο.

Αγόρασα κεριά για το βράδυ και αύριο και συνεχίζω την μέρα μου, που ειναι τρεχάτη πολύ από το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ!

Ωραίο φαγητούλι!!! Καλή σας όρεξη!

Υ.Γ. κεριά για το βράδυ βλέπω και μου αρέσει πολύ :tongue: !!!!

Φιλιά!

Και για να ολοκληρώσω το θέμα των δημοσιεύσεων στο θέμα μας, σας παραθέτω μήνυμα που έλαβα από μία κόρη, απ' αυτές που σας λέω πως μας διαβάζουν, ανεξάρτητα που δεν γράφουν και ο μόνος λόγος είναι για να σα πω, πως αυτό θέλω για το θέμα μας. ΝΑ ΣΑΣ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΛΕΣ. Την κάθε μία ξεχωριστά και στα κομμάτια που χρειάζεστε.

Οχι ένα γρήγορο διάβασμα, καμία απάντηση και αυτό είναι όλο.

=================

Ειρήνη μου καλησπέρα,

θέλω να σε συγχαρω για την απόφασή σου να γράψεις στο φορουμ οσα εγραψες...η αλήθεια είναι πως τον τελευταιο καιρό μας έλειψες πολύ!!!

θα μιλήσω σε προσωπικό επίπεδο και θα σου πω, ότι διαβάζω το φορουμ καθημερινά και έχω διαβάσει σιγουρα 1000 σελίδες μονο και μονο επειδή αποτελέις για μένα πηγή έμπνευσης... Ρουφάω τα δικά σου ενώ τα υπόλοιπα που γράφουν τα άλλα κορίτσια τα "τρέχω " στο γρήγορο...

Ο λόγος που ποτέ δεν γράφω είναι ότι πια αισθανόμουν ότι ειναι πολλοί όσο γράφουν στο θέμα, χώρια που δεν έχω την ευχέρεια να επικοινωνώ καθημερινά...Τον τελευταίο καιρό όμως ένιωθα πως δεν ήταν όπως πρώτα...για αυτό σου είχα ζητήσει να ποστάρεις στο μπλογκ σου διάφορα , μια και που η θεματολογία του καταπιάνεται με το easy living.

Παρόλο που δεν με ξέρεις και μάλλον δεν θα γνωριστούμε ποτέ απο κοντά μιας και μένω στη θεσσαλονίκη, θέλω να σου πω ότι θεωρώ τον εαυτό μου μία από τις κόρες σου...

Στο ξανάπα πως έχεις το χάρισμα να με εμπνέεις ( και από ότι κατάλαβα όχι μόνο εμένα αλλά και πολλούς άλλους) να θέλω να γίνω καλύτερος άνθρωπος, νοικοκυρα, σύζυγος, μητέρα...Κάθε σου ποστ , κάθε φωτογραφία με πορώνουν να θέλω να καταπιαστώ με πράγματα που χωρίς εσένα δεν θα άγγιζα...

είναι κρίμα επειδή κάποιοι μπαίνουν στο φόρουμ και βγάζουν τα σωψυχά τους ( που και αυτό ειίναι θεμιτό) να αφήσεις τον αρχικό στόχο σου!!!

Ειρήνη μας έχεις λείψει πολύ...σου στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια γιατί ξέρω ότι σου έχουν πέσει πολλά μαζεμένα και θέλω να σου πω να χαμογελάς...γιατι έχεις αυτό το σπάνιο δώρο, αυτό το χάρισμα να μεταδίδεις στους άλλους την αγάπη σου για ζωή...

Μακάρι κάποτε να μπορέσω να σου ανταποδώσω όσα ακούσια κάνεις εσύ για μένα!

Τονίζω πως ο λόγος που σου έγραψα είναι για να επιβεβαιώσω πως διαισθάνεσαι πολύ καλά το πως αισθάνονται κάποιες από εμας..

========================

Σας φιλώ όλες και πιστεύω πως θα ξαναβρούμε την έμπνευσή μας όλες. :P

777885dugw57gt25.gif

Καλο μας μεσημερι.

Επιτελους παρασκευη!!!!!!!!!!!

Εχω τοσα να κανω αλλα μου προεκυψε δουλιτσα και θα ξαναπαω για λιγο ευτυχως στο γραφειο το απογευμα. Μαλλον θα παρω και τη μικρη να κανουμε και βολτιτσα μετα.

Μολις εβαλα ενα πλυντηριο με σοδα και ξυδι για να αυτοκαθαριστει....

Εκανα εκκαθαριση στα καλυντικα μου και χαρισα αρκετα σε μια φιλη εχτες.

Ηδη εκανα ενα μινι ξεκαθαρισμα σε ρουχα και τσαντες και εφτιαξα μια σακουλα μεγαλη για δοσιμο.

Με εχει πιασει μανια εκκαθαρισης.

Ειμαι πιο αποφαασισμενη απο ποτε για "ξεφορτωμα"!!!

Εχω βεβαια ενα θεμα με τη μικρη ...ΤΟ σκ της φυλαξα τα πιο μπεμπε παιχνιδια που δεν ειναι πια για την ηλικια της. Και απο χτες τα ψαχνει...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Και γκρινιαζει γιατι τα θελει να παιξει οπως λεει (που σιγα πεταμενα ηταν περα δωθε). Τι κανω τα ξαναεμφανιζω???????

Φιλια

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Σοφάκι για σένα και για όλες μας αλλά κυρίως για αυτές που ασχολούνται με το ράψιμο και τις κορδέλες

PicMonkey+Collage.jpg

να μια πολύ ωραία χρήση για τα τραπεζάκια της πίτσας

http://4.bp.blogspot.com/-MSHRTaDgI0Q/UosvAv5ktwI/AAAAAAAAIEo/_ofIqJjfKkk/s1600/2009-01-15+00.49.51.jpg

http://4.bp.blogspot.com/-0uxNhUjP1Vc/UosvB5VQENI/AAAAAAAAIE8/B1yoXTE4UOM/s1600/2009-01-19+23.12.42.jpg

πηγή:http://kantomagapi.blogspot.gr/search/label/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CF%8D%CE%BA%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-recyclart

Διαφημίσεις

Με εχει πιασει μανια εκκαθαρισης.

Ειμαι πιο αποφαασισμενη απο ποτε για "ξεφορτωμα"!!!

Εχω βεβαια ενα θεμα με τη μικρη ...ΤΟ σκ της φυλαξα τα πιο μπεμπε παιχνιδια που δεν ειναι πια για την ηλικια της. Και απο χτες τα ψαχνει...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Και γκρινιαζει γιατι τα θελει να παιξει οπως λεει (που σιγα πεταμενα ηταν περα δωθε). Τι κανω τα ξαναεμφανιζω???????

Φιλια

Αμάν! Για εκκαθάριση διαβάζω... και για ξεφόρτωμα!!!

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΛΥΤΕΡΟ! Νιώθω σαν είμαι στην ντίσνεϋλαντ! :tongue:

Πέτααααα.. ξεφορτώσουυυυυυυυυυυυυυυυυ!

Βγάλε κανα 2 για να δούμε αρχικά μήπως ξεχαστεί.

Ανεξάρτητα, εγώ αυτό που κάνω πολύ συχνά, είναι να ξεχωρίζω τα παιχνίδια του φιογκου {αυτά που δεν παίζει πολυ συχνά}, από την τροφοθήκη, να τα τοποθετώ σε σακούλα και να τα προσφέρω αφού ξεχωρίσω τα σπασμένα.

Δεν τα αναζητάει, ευτυχώς!

777885dugw57gt25.gif

Αμάν! Για εκκαθάριση διαβάζω... και για ξεφόρτωμα!!!

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΛΥΤΕΡΟ! Νιώθω σαν είμαι στην ντίσνεϋλαντ! :tongue:

Πέτααααα.. ξεφορτώσουυυυυυυυυυυυυυυυυ!

Βγάλε κανα 2 για να δούμε αρχικά μήπως ξεχαστεί.

Ανεξάρτητα, εγώ αυτό που κάνω πολύ συχνά, είναι να ξεχωρίζω τα παιχνίδια του φιογκου {αυτά που δεν παίζει πολυ συχνά}, από την τροφοθήκη, να τα τοποθετώ σε σακούλα και να τα προσφέρω αφού ξεχωρίσω τα σπασμένα.

Δεν τα αναζητάει, ευτυχώς!

Δυστυχως τα θυμαται ολα και τα ψαχνει....Ακομα και κατι μπεμπε τηλεφωνα που δεν δουλευουν πια δεν κανουν ηχοους....

Και δεν εχω και ντουλαπα στο παιδικο και δεν ξερω τι να κανω...εχω ενα τροφαστ και μια συρταριερα...Δημητρα αυτο που πηρες πως το λενε να το βρω στην ικεα στο σαιτ....????

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Νάσια μου κάτι τέτοιο εχω φτιαξει και εγώ ...χαχα στο ράφι αλλα πρέπει να το δώ ακομα λιγο ..εχει πολύ δουλεια ακομα η γωνιτσα μου!!!!

:)

Βρε κοριτσια πραγματικά, πρέπει να οργανωθω με το θεμα ...

ΑΑ και για να μην το ξεχάσω πηρα εξετάσεις αιματος 28 σιδηρο (οκ?)

Σοφάκι για σένα και για όλες μας αλλά κυρίως για αυτές που ασχολούνται με το ράψιμο και τις κορδέλες

PicMonkey+Collage.jpg

να μια πολύ ωραία χρήση για τα τραπεζάκια της πίτσας

http://4.bp.blogspot.com/-MSHRTaDgI0Q/UosvAv5ktwI/AAAAAAAAIEo/_ofIqJjfKkk/s1600/2009-01-15+00.49.51.jpg

http://4.bp.blogspot.com/-0uxNhUjP1Vc/UosvB5VQENI/AAAAAAAAIE8/B1yoXTE4UOM/s1600/2009-01-19+23.12.42.jpg

πηγή:http://kantomagapi.blogspot.gr/search/label/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CF%8D%CE%BA%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-recyclart

Πω-πω.. τι υπέροχο!:shock:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Νάσια μου κάτι τέτοιο εχω φτιαξει και εγώ ...χαχα στο ράφι αλλα πρέπει να το δώ ακομα λιγο ..εχει πολύ δουλεια ακομα η γωνιτσα μου!!!!

:)

Βρε κοριτσια πραγματικά, πρέπει να οργανωθω με το θεμα ...

Ο αιματοκριτης σου ποσο ειναι? Και γενικοτερα ειχες παντα καλο σιδηρο και αιματοκριτη?

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Σοφάκι....όχι δεν είναι και τόσο καλή τιμή.....

Το ξέρω επειδή μάλλον έχω στίγμα μεσογειακής αναιμίας και λέω μάλλον επειδή έχω κάνει 3 φορές την εξέταση και τις 3 το αποτέλεσμα ήταν πως λόγω σιδηροπενικής αναιμίας δεν μπορεί να διαπιστωθεί το στίγμα.

Γιατρός δεν είμαι και με τα ιατρικά δεν τα πάω καθόλου καλά... αλλά ένα φυσιολογικό κατώτατο σιδήρου στο αίμα για γυναίκα πρέπει να είναι το λιγότερο 50-60 περίπου. Το χαμηλότερο που έχω φτάσει εγώ είναι 26.....

Θα σου πρότεινα να κάνεις και εξέταση για φεριτίνη (αποθήκη σιδήρου στο σώμα μας) και να μιλήσεις με γιατρό για να σε συμβουλέψει σχετικά.

Σε φιλώ.

Ιωάννα μου, μην απαντάς προσωπικά. Δηλαδή, το μήνυμα που έγραψα και σου ανέλυσα 2-3 πράγματα δεν απευθυνόταν προσωπικά σε σένα. Αρα δεν υπήρχε λόγος να γράψεις από που μας βρήκες και τα λοιπά. Δεν σε ανακρινω, αλίμονο,ούτε να σε φέρω σε δύσκολη θέση!Δεν ειμαι τέτοιου είδος άνθρωπος, ελπίζω να το έχεις καταλάβει αυτο ε? ;)

Αυτό που λέω είναι πως οι περισσότερες από τις "κόρες", βρήκαν το θέμα στην αγάπη τους για την οργάνωση, την τακτοποίηση και την καθημερινότητά τους και την βελτίωσή της. Αν, ας πουμε παράδειγμα, στην Ευλαμπία, δεν αρέσει αυτό, δεν την ενδιαφέρει, τότε δεν έχουμε κοινά ενδιαφέρονται στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ, το τονίζω αυτό. Καταλαβαίνεις? Εξω δηλαδη, στη ζωή, θα μπορούσαμε να κάνουμε εξαιρετική παρέα με την Ευλαμπία αλλά στο συγκεκριμένο θέμα δεν έχει λόγο ύπαρξης.

Ας πούμε, πριν λίγες εβδομάδες είχε γράψει μία κοπέλα "δεν μου μιλάτε, πάω αλλού"... αυτό σημαίνει πως την ενδιέφερε το "τσατ", κάτι που δεν θα το βρει στο συγκεκριμένο θέμα.

Αυτό που γράφεις, για τη δουλειά μου, φαντάσου ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ! Χανόμουν στα μηνύματά, τα τόσα πολλά και άσχετα με το θέμα μας και ένιωθα πως είναι άσχημο σαν "μάνα" του θέματος να μην απαντώ στα κορίτσια μου. Καταλαβαίνεις πόσο άσχημο είναι? Σκεψου πως ένιωσες που νόμιζες πως σε αγνόησα!

ενας λογος που εμπεινα και διαβαζα ειναι γιατι μου αρεσει οτι αφορα το θεμα σπιτι. Επισης μου αρεσει και το Blog που εχεις και θα συνεχισω να το διαβαζω. Εκτος αυτου μ εχετε στρωσει και λιγο στη δουλεια:D. Τεσπα εγω θα ηθελα να συνεχισω να γραφω και να μη νιωθω μαυρο προβατο.

Μια και λετε για γενικη εγω θα την κανω τον Μαρτιο που εχουμε βαψιματα μεσα εξω και ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω αλλα πρεπει να γινει και ν αλλαξω και τα δωματια, ο μικρος στο δικο μας κι εμεις στου μικρου.

Ξερετε πως μπορω να διατηρησω σε καλη κατασταση τα ξυλινα επιπλα του κηπου? Το χειμωνα τα σκεπαζω αλλα και παλι επηρεαζονται και κατα την ανοιξη τα τριβω με ελαφρυ γυαλοχαρτο και τα περναω με ειδικο λαδι αλλα και παλι δεν τα λες ωραια.

Δυστυχως τα θυμαται ολα και τα ψαχνει....Ακομα και κατι μπεμπε τηλεφωνα που δεν δουλευουν πια δεν κανουν ηχοους....

Και δεν εχω και ντουλαπα στο παιδικο και δεν ξερω τι να κανω...εχω ενα τροφαστ και μια συρταριερα...Δημητρα αυτο που πηρες πως το λενε να το βρω στην ικεα στο σαιτ....????

Υπάρχουν σπασμένα για να ξεφορτωθείς αυτά αρχικά?

Κάποια "μικρά" που ίσως να μην της λείψουν?

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα!

Είμαι σε μάθημα, έχω βάλει τη μαθήτρια μου να λύνει επαναληπτικές ασκήσεις και σας διαβάζω στα πεταχτά...

Απαντάω μόνο στην Εύα...

Τα υπόλοιπα το βράδυ, που θα μπω από το σπίτι με ησυχία...

Προφανώς η Δήμητρα εννοούσε αυτές:

http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=17808

http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=36840

ΥΓ: Μου αρέσει κι εμένα πολύ που αρχίζουμε και "ξαναβρίσκουμε" το θέμα μας...

Άρχισα, σε μία μέρα μόνο, να πορώνομαι με τις δουλειές... Θα σας γράψω αναλυτικά το βράδυ όσα έκανα σήμερα...

Σας αφήνω... προς το παρόν

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...