Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Δυστυχώς και γω αδυνατώ να σου αναλύσω γιατί εκτός που είναι δύσκολη η συγκεκριμένη μέρα, λαμβάνω αρκετά προσωπικά μηνύματα καθημερινά, πρέπει και θέλω να σχολιάζω τα γραφόμενα του θέματος και σκέψου μαζί με τις δουλειές του σπιτιού μου, τους αγαπημένους μου και την καθημερινότητα μου... τι μείγμα είναι.

Δεν γίνεται να είμαστε μια παρέα Ιωάννα, αν δεν έχουμε τα ίδια ενδιαφέροντα.

Γίνεται έξω, στη ζωή, όχι στο συγκεκριμένο θέμα που η θεματολογία του είναι η οργάνωση σπιτιού, οι δουλειές μας, οι τακτοποιήσεις μας, γενικά η οργάνωση της καθημερινότητάς μας και η καλυτέρευσή της.

Πως, ας πούμε ήρθες στο θέμα αυτό? Πως μας βρήκες? Σ ενδιέφερε η θεματολογία του ή απλώς είδες πως έχει κινηση και μπήκες. Αν σε ενδιαφέρει είσαι 100% καλοδεχούμενη να μείνεις.

Την καλημέρα μου.

Υ.Γ. Κάποιες φορές παρεκλίνουμε του θέματός μας για πολύ σοβαρά ζητήματα που συμβαίνουν στις οικογένειές μας αλλά αυτό αφορά ειδικές περιπτώσεις και ανθρώπους που συμβάλλουν στο θέμα αυτό με την καθημερινότητά τους.

Λοιπον σας βρηκα μεσω του parents και μου αρεσε που μιλαγατε για την καθημερινοτητα και για το σπιτι. Σιγουρα δεν εχω διαβασει ολες τις σελιδες, καταλαβαινεις οτι ειναι αδυνατο. Απο τη στιγμη που ειναι δημοσιο forum μπαινει ο καθενας, δεν γινεται να γραφουν μονο οσοι γνωριζονται, εξαλλου κι εσεις που γραφετε καιρο κι εχετε προσωπικη επαφη καπως ετσι ξεκινησατε, σωστα? Πως ξερεις οτι δεν εχουμε κοινα ενδιαφεροντα απο τη στιγμη που θελω να συμμετεχω κι εγω σε κατι τετοιο. Για να συμβαλλεις στο θεμα με την καθημερινοτητα πρεπει ν αφησεις πορτες ανοιχτες να μπει κοσμος, Τωρα αν θες να ειναι πιο προσωπικο επειδη αλλωστε ειναι και δικο σου θεμα θα πρεπει να το διευκρινησεις. Σου το ειπα εξ αρχης οτι μου αρεσε ο θετικισμος που μεταδιδεις και η ορεξη για την καθημερινοτητα που ενω δεν σε ξερω βγαζεις μια γλυκαδα. Τωρα αν εχουμε ξεφυγει απο το θεμα ισως να εγινε επειδη διαβαζοντας και αλλα ποστ θεωρησα οτι μπορω κι εγω να μιλησω, δεν ηξερα οτι μονο οι παλαιοι μπορουν να το κανουν. Μας καλωσορισατε και οπως γραφουν ολοι γραφουμε κι εμεις! Δεν γινεται κατι τοσο δημοσιο ν απευθυνεται μονο σε λιγους. Υπηρξαν και φορες που σε ρωτησα για τη δουλεια σου και δεν μου απαντησες. Κι εχουμε κοινο ενδιαφερον εδω γιατι εχω σπουδασει κι εγω μανικιουρ-πετικιουρ απλα για πολλους λογους δεν ασχολουμε τα τελευταια χρονια κι ηθελα καποιον να με περιποιηθει. Ας μην επεκταθω, η παρεα σας μου αρεσει, αυτα που γραφετε μου αρεσουν, μπορει να συνεχισω να σας διαβαζω αλλα με αυτο τον τροπο νιωθω μη αποδεκτη. Να περνατε ολοι καλα, σας φιλω! Αν κατι εχω καταλαβει λαθος ζητω εκ των προτερων συγνωμη!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν εχω αποψη για το θεμα του θεματος του room.......

ολα με ενδιαφερουν!!

για τα περισσοτερα εχω μια αποψη.....

κ επισης οπως λεει ενας σοφος στιχος " εχω ενα προβλημα για καθε σου λυση !"

χαμογελατε !!!!

;) Μ' αρέσεις!

Την καλημέρα μου σε όλες!

γ

υγ¨:

2 βραδια τωρα κοιμιζω τον μικρο χωρις πανα κ μου τακανει μουσκεμα....αναγκαστικα για να μαθει , να μην κανουμε κιαλλο πισωγυρισμα ,ειναι ηδη πολυ μεγαλος.....

Προχθες εβαλα στις3 το βραδυ πλυντηριο το παπλωμα του κ τοχω σε καλοριφερ....

ακομη δεν στεγνωσε......

Τον σκεπασα με κουβερτα χθες κ μουκανε παπαρα το σεντονι ,τα ρουχα του κτλ.....

Εχω καλυμα αλλά πανω απο στρωμα που ειναι κ καινουριο.....Τα υπολοιπα λερωνονται...

ειμαι μεσα στην τσατιλα....

Αλλά την υπολοιπη ΟΛΗ ημερα ΤΟ ΚΟΨΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ !!!!1

Το ειχα τεραστιο αγχος θυμαστε??

Θα σου πρότεινα να βάζεις ξυπνητήρι το βράδυ ανά 2 ή 3 ώρες και να τον σηκώνεις κοιμισμένο για να κάνει τσισάκια. Προσπάθησε να καταλάβεις τι ώρα κατουριέται για να ξυπνάς πιο πριν και να τον πηγαίνεις στην λεκάνη.

Νάσια μου κι εγώ το θεωρώ πιο υγιεινό.

Στην πραγματικότητα όμως το ξύλο ίσως να χρειάζεται καλά στυμμένο vettex ( μόνο με νερό )

Eγώ κάνω έτσι τις πόρτες ( με το σαπούνι ), όχι κάθε φορά που τις καθαρίζω-ξεσκονίζω αλλά μία στο τόσο.:tongue:

Σε ευχαριστώ Ρενάτα μου και εγώ τις εσωτερικές πόρτες και τις ντουλάπες τις κάνω 2 φορές τον χρόνο στον γενικό που κάνω.

Απλωσα και το δευτερο πλυντήριο ρούχων,τακτοποιήσα τα πιάτα,έπλυνα το μπάνιο,ξεσκόνισα τις κρεβατοκάμαρες,το καθιστικό,έκανα τα τζάμια στα υπνοδωμάτια και το καθιστικό και τώρα σειρά έχει το μικρό μπάνιο,η κουζίνα και το σαλόνι,άντε να τελειώνουμε.

Καλημέρα κορίτσια!

Πώς πήγε η Τσικνοπέμπτη; Εμείς ψήσαμε, φάγαμε, ήπιαμε και γενικά περάσαμε πολύ όμορφα.

Σήμερα Παρασκευή είναι ημέρα καθαριότητας. Χθες πήγα λαική και με την ευκαιρία καθάρισα και τακτοποίησα το ψυγείο μου. Ο άνδρας μου θα πάει σούπερ μάρκετ, φαγητό έχω από χθες οπότε θα επικεντρωθώ στις δουλίτσες μου. Αυτή την εβδομάδα έσβησα άλλες τρεις εκκρεμότητες από τη λίστα μου και είμαι πολύ χαρούμενη.

Ρενάτα εγώ χρησιμοποιώ το πράσινο σαπούνι στα μάρμαρα. Δεν ήξερα ότι επιτρέπεται και στα ξύλα. Στα πατώματα και στις ξύλινες πόρτες χρησιμοποιώ μόνο νερό σε καλά στυμένο πανι. Θα το δοκιμάσω σίγουρα.

Κορίτσια όσες έχετε στεγνωτήριο έχετε παρατηρήσει ότι τα ρούχα ενώ μοσχοβολάνε μετα το πλυντήριο χάνουν τη μυρωδια τους στο στεγνωτήριο; Εχω δοκιμάσει πολλά μαλακτικά αλλά δε βρήκα λύση.

h6cQp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρες. Λοιπόν χτες μελέτησα τα του Θέματος και νομίζω ότι κατάλαβα τη θεματολογία του και τον ενδεικνυμενο τρόπο γραφής σε αυτό τον οποίο αδυνατώ να ακολουθήσω οπότε και επίσημα "την κάνω". Ελπίζω να συνεχιστεί στην μορφή για την οποία προοριζόταν χωρίς άλλες παρεμβολές που θα το παρεκλίνουν. Φιλιά σε όλες και καλή συνέχεια σας εύχομαι :P:p:p

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Χτες πολυ πηξιμο αλλα γυρνόντας έβαλα να κάνω τα ψητά μου !!!

χαχα, εφτιαξα μπριζολάκια λουκάνικα κτλ κτλ

Μετα ειχα φασινα ( ψησταρια κτλ )

Θέλω την βοηθεια σας ...για πειτε για πειτε πως πλένεται εσεις την κουζινα σας

τον φουρνο σας///

:)

Σήμερα πονάει τοσο το ποδι μου και περιμένω εξετάσεις αιματος που έκανα ( για αυτο έχω χαθει αυτον τον καιρο λιγο αγχος παραπάνω για τις εξετάσεις και μια κυστη αρκετά μεγάλη για να με πανε λιγο πίσω) ...

Ετοιμάσα και λιγο το εργαστηρι μου,, χαχα έχει δουλεια ακομα και θα σας βάλω ιδεες για οργάνωση για κορδέλες με πολύ φθηνη λυση

Γινεται και για μασουράκια κλωστες και μαλλι

:) :)

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Χτες πολυ πηξιμο αλλα γυρνόντας έβαλα να κάνω τα ψητά μου !!!

χαχα, εφτιαξα μπριζολάκια λουκάνικα κτλ κτλ

Μετα ειχα φασινα ( ψησταρια κτλ )

Θέλω την βοηθεια σας ...για πειτε για πειτε πως πλένεται εσεις την κουζινα σας

τον φουρνο σας///

:) :)

Στην ηλεκτρική ψησταριά βάζουμε κάτω από την σχάρα (στο ειδικό πιατάκι) αλουμινόχαρτο και μέσα λίγο νερό και πέφτουν εκεί τα λίπη.

Μετά σαπούνισμα στα αποσπώμενα μέρη στον νεροχύτη και στα μη αποσπωμένα σαπουνίζω με σφουγγάρι καλά καλά στυμμένο και μετά από πάνω με βεταξάκι και νερό.

Τον φούρνο της κουζίνας, με σφουγγάρι και απορρυπαντικό για τα πιάτα μόλις κρυώσει...

Καλά αποτελέσματα να έχεις!

Κορίτσια όσες έχετε στεγνωτήριο έχετε παρατηρήσει ότι τα ρούχα ενώ μοσχοβολάνε μετα το πλυντήριο χάνουν τη μυρωδια τους στο στεγνωτήριο; Εχω δοκιμάσει πολλά μαλακτικά αλλά δε βρήκα λύση.

ναι το χω προσέξει κ γω......βέβαια αντιπαρέρχομαι το αρνητικό αυτό γιατί εχω ρούχα στεγνά που δεν θέλουν σίδερο;)

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Kαλημερα!!

Κικη περαστικουλια σου..και εγω την μεγαλη στην ηλικια της δικης σου της εκοψα το μεσημεριανο υπνο για να κοιμαται πιο νωρις το βραδυ και να εχω λιγο χρονο για μενα και τον αντρα μου..

Γιωτακι πως ειστε?ελπιζω ολοι καλυτερα...

Ρενατα ελπιζω ολα καλα με την μαμα σου..κολοκυθοκεφτεδες εκανα και εγω χθες βραδυ για ορεκτικο..χιχι

Σοφακι καλα αποτελεσματα να εχεις...

Βασια η τσικνοπεμπτη συνεχιζεται και σημερα ε?μπριζολακια, λουκανικα πολυ ωραια..ειμαι σιγουρη οτι θα ειχς κανει καλη δουλεια..

Νασια ωραιες οι οδηγιες καθαρισμου ανα δωματιο..ντουλαπες εσωτερικα δυο φορες τον χρονο σε αλλαγη σεζον,τις πορτες με βρεγμενο και στιμμενο βιτεξακι μια φορα τον μηνα..

Και εμεις το τσικνισαμε χθες οικογενειακα στο σπιτι με την αδερφη μου..ωραια ηταν..σημερα δουλεια και το μεσημερι θελω να σιδερωσω και να μαζεψω το σπιτι..ευτυχως φαγητο εχω απο χθες κοτοπουλακι με μακαρονια στον φουρνο..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

Yori πρέπει να ξυπνάς να τον πηγαίνεις τουαλέτα κοιμισμένο όπως είναι! Εγώ όταν ας πούμε την κοίμιζα στις 10 το βράδυ πήγαινε τουαλέτα και την πήγαινα πάλι εγώ στις 1 τα μεσάνυχτα πριν κοιμηθώ...έτι μέχρι τις 8 άντεχε μια χαρά! Της μικρής της το κάνω ακόμα...το καλοκαίρι λέω να το κοψω το σήκωμα!

Κορίτσια ναι το παραδέχομαι σήμερα συνεχίζουμε την Τσικνοπαρασκευή!!!!!! :tongue: :tongue:

Τελικά πήγα στα jumbo και πήρα όσα ήθελα....γιατί αν πήγαινα αύριο με τα παιδιά θα άδειαζε εντελώς το πορτοφόλι! Μετά πήγα και λαική!

Γύρισα έφαγα, αέρισα το σπίτι, συγύρισα τα πράγματα και τακτοποίησα το παιδικό!

επιτέλους τελειώσα,το σπιτάκι μου είναι τακτοποιημένο,ξεσκονισμένο,σκουπισμένο,σφουγγαρισμένο,τα μπάνια είναι οκ,τα ρούχα στεγνώνουν,το φαγητό ψήνεται στον φούρνο,τα τζάμια τζετ.Τώρα μόνο σίδερο έχω από χτες αλλά ελπίζω το μεσημέρι να έχουν στεγνώσει και τα σημερινά και να σιδερωθούν όλα μαζί σήμερα για να δούμε.Τώρα ξεκούραση μέχρι να έρθουν τα μικρά από το σχολείο και αντε πάλι ξανά στο τρέξιμο.

Καλό μεσημέρι.

γεια σας κοριτσια, τι κανετε?

εμεις λιγο καλυτερα, εγω δεν εχω ξανακανει πυρετο, μονο λιγο βηχα εχω κ πονανε τα κοκκαλα μου! η μικρη ανα 10 ωρες μου κανει ενα 38 (σημερα τηλ στην παιδιατρο για οδηγιες σαβ/κου), ο αντρας μου χαλια, 39 το βραδυ-κλειστος λαιμος, πονοι στα κοκκαλα....(κ τα πεθερικα χαλια)

ευχαριστω πολυ για τα περαστηκα!!!

παρολα αυτα, εχτες ψησαμε σουβλακια πιτες κ ψωμακι στο τζακι (εχω βγαλει κ μια φωτο για την μαμα ειρηνη αν κ θα με αποβαλει μετα απο αυτο!!!:tongue:)

πριν κοιμηθω, μαζεψα οτι θα με εκνευριζε το πρωι κ πηρα κ τα πολλα πολλα απο το πατωμα με το σκουπακι

σημερα το πρωι ξυπνησαμε στις 7,30 κ αφου εκανα την νοσοκομα για τους ασθενεις+ τα πρωινα τους,

1. ανοιξα τα υπνοδωματια να αεριστουν
  2. εβγαλα παπλωματα κ μαξιλαρια να αεριστουν
  3. μαζεψα νεροχυτη
  4. σαπουνισα την σκαρα που ψησαμε
  5. εστρωσα κρεβατια
  6. κατεβηκα στο γραφειο κ ετοιμασα καποιες παραγγελειες για να τις παει ο αντρας μου.
  7. ανεβηκα επανω, ετοιμασα το παιδι για υπνο
  8. εκανα ενα συμμαζεμα γυρω γυρω
  9. εβγαλα τα σκουπιδια κ ξανακατεβηκα στο γραφειο.

τωρα θα ανεβω επανω γιατι ξυπνησε η μικρη κ πρεπει να κανω καλο συμμαζεμα κ απολυμανση του χωρου απο τα μικροβια!!!

απο φαγητο κοτοσουπα εμεις κ κριθαρακι με κοτοπουλο η μικρη!

λοιπον να σας πω κ εγω για το θεμα μας:

ξεκινησα να διαβαζω πολυ καιρο πριν γραψω (εγραφα σε ενα αλλο θεμα, αλλα διαβαζα κ ταυτοχρονα αυτο) μου αρεσε πολυ η θεματολογια οποτε ξεκινησα να το διαβαζω απο την αρχη, καθως κ το μπλογκ της ειρηνης μας οπου μου εδωσε πολλες ιδεες κ οχι μονο.

απο εδω λοιπον κ απο το μπλογκ εμαθα (καθωτι νεα νοικοκυρα 4 χρονια μονο παντρεμενη) να κανω τις δουλειες μου ευκολα γρηγορα, να τις βαζω σε ενα προγραμμα (που προσπαθω να το τηρω)να οργανωνομαι κ το σπιτι μου να ειναι σχετικα παντα μαζεμενο κ καθαρο. τουλαχιστον οτι με ενοχλει στο ματι .

με τα ασιδερωτα εχω ενα θεμα ακομα, αλλα που θα παει θα τα καταφερω!!!

μοιραζομενες (σωστα το γραφω???) την καθημερινοτητα μας, τους τροπους που κανει η καθε μια τις δουλειες της, τις αγωνιες μας την πιεση μας (καθωτι οι περισσοτερες ειναι εργαζομενες-μαμαδες-συζηγοι-νοικοκυρες!!! οχι οτι οι μη εργαζομενες δεν κουραζονται προς Θεου!) βοηθηθηκαμε αγαπηθηκαμε κ ηρθαμε πολυ κοντα (κ ας μην εχω γνωρισει καμια σας) με αληθινο ενδιαφερον η μια για την αλλη!!!

σωστη η παρατηρηση της μαμας ειρηνης να επαναφερουμε το θεμα στην αρχικη του μορφη κ συμφωνω 100%

σας φιλω, παω πανω γιατι η μικρη κλαιει

Καλημέρα κοριτσάκια και από μας..

Ευχαριστώ όλες τις κοπέλες που δείξαν ενδιαφέρον για τον μικρούλη μου.. Κάθε μέρα που περνάει είναι και καλύτερα ευτυχώς αλλά νομίζω πως θα χρειαστεί να περάσει και το σβκ γι να είναι εντελώς καλά!

Περαστικά σε όλους όσους είναι ακόμη άρρωστοι και ταλαιπωρούνται και εύχομαι στη μαμά Ειρήνη και το μικρό φιογκάκι πολύ σύντομα να βρουν τι είναι αυτό που τους ταλαιπωρεί..

Το σπίτι είναι μέσα στη μπίχλα, πραγματικά.. Πολύ θα ήθελα να του ρίξω μπουρλότο και να το ξαναφτιάξω από την αρχή αλλά μέσα στο χειμώνα που θα βάλουμε το κεφάλι μας;;;

Τέλος πάντων.. Η κοπέλα που έρχεται να κάνει δουλειές θα έρθει την Τετάρτη οπότε τότε θα ανασάνει και πάλι καθαρό το σπίτι του.. Βέβαια μέσα στο σβκ πρέπει να κάνω ένα ξεσκόνισμα, ένα σκούπισμα και ένα σφουγγάρισμα και απλά περιμένω να μου έρθει η διάθεση!

Μαρία 1981 όσον αφορά το στεγνωτήριο.. Το δικό μου το έχω 14 ολόκληρα χρόνια και στο πλύσιμο των ρούχων δεν βάζω ποτέ μαλακτικό.. Παρόλα αυτά τα ρούχα μετά το στεγνωτήριο μυρίζουν όπως και το απορρυπαντικό και μάλιστα η μυρωδιά διατηρείται και για αρκετό διάστημα μέσα στο ντουλάπι.. Μήπως δεν καθαρίζεις το φίλτρο του στεγνωτηρίου αρκετά συχνά ή μήπως αφήνεις τα ρούχα πολύ ώρα μέσα στο στεγνωτήριο μετά το τέλος του προγράμματος;

Εμείς χθες φάγαμε σουβλάκια απ' έξω.. παραδόξως μας τα φέρανε μέσα σε 10 λεπτά από τη στιγμή που παραγγείλαμε και μείναμε παγωτό γιατί υπολογίζαμε ότι θα κάνουν τουλάχιστον μισή ώρα.. Όμως οι περισσότεροι πηγαίνανε στο μαγαζί να τα πάρουν απευθείας και έτσι είχαν ελάχιστες παραγγελίες για έξω.. Οπότε σταθήκαμε τυχεροί!

Yori καταφέραμε να κόψουμε το νυχτερινό κατούρημα στη μικρή μου ανηψιά γύρω στα 4.5 χρόνια της.. Έπεφτε για ύπνο τόσο κουρασμένη που δεν καταλάβαινε τίποτε.. Μήπως φταίει αυτό;

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...