Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Maraki S. είπε:

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

Θα συμφωνήσω πολύ με την @rainbow_2024 γιατί έζησα το ίδιο...ήμουν σε ένα γιατρό που δεν ηταν πολυ θετικός με την υστεροσκοπηση...κάναμε 5 εμβρυομεταφορες όλες αρνητικές...άλλαξα γιατρο και με έβαλε αμέσως για υστεροσκοπηση και μικροβιωμα...βρήκαμε χρόνια ενδομητριτιδα  χωρίς να έχω καμία απολύτως άλλη ένδειξη...στην επόμενη μεταφορά έμεινα εγκυος...

Τσ λεφτά είναι όντως πολλά...δε σου λέω εγώ τιμή γιατί εδώ κρητη από ότι βλέπω είναι πολύ οιο ακριβά.. καλύτερα να σου πουν τα κορίτσια που είναι Αθήνα....αλλά τα εμβρυακια σου είναι πολύτιμα!!καλύτερα να τα τσεκάρετε όλα πρώτα και προχωράτε μετά!🥰

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Κι εγω νεο μελος ειμαι αλλα γιατι να φυγεις? Αν μας διευκρινησουν λιγο τι πρεπει να γραφουμε θα ειμαστε ολη μια παρεα. Η αληθεια ειναι πως θελω κι εγω διευκρινηση γιατι αδυνατω να ψαξω χιλιαδες σελιδες

Δυστυχώς και γω αδυνατώ να σου αναλύσω γιατί εκτός που είναι δύσκολη η συγκεκριμένη μέρα, λαμβάνω αρκετά προσωπικά μηνύματα καθημερινά, πρέπει και θέλω να σχολιάζω τα γραφόμενα του θέματος και σκέψου μαζί με τις δουλειές του σπιτιού μου, τους αγαπημένους μου και την καθημερινότητα μου... τι μείγμα είναι.

Δεν γίνεται να είμαστε μια παρέα Ιωάννα, αν δεν έχουμε τα ίδια ενδιαφέροντα.

Γίνεται έξω, στη ζωή, όχι στο συγκεκριμένο θέμα που η θεματολογία του είναι η οργάνωση σπιτιού, οι δουλειές μας, οι τακτοποιήσεις μας, γενικά η οργάνωση της καθημερινότητάς μας και η καλυτέρευσή της.

Πως, ας πούμε ήρθες στο θέμα αυτό? Πως μας βρήκες? Σ ενδιέφερε η θεματολογία του ή απλώς είδες πως έχει κινηση και μπήκες. Αν σε ενδιαφέρει είσαι 100% καλοδεχούμενη να μείνεις.

Την καλημέρα μου.

Υ.Γ. Κάποιες φορές παρεκλίνουμε του θέματός μας για πολύ σοβαρά ζητήματα που συμβαίνουν στις οικογένειές μας αλλά αυτό αφορά ειδικές περιπτώσεις και ανθρώπους που συμβάλλουν στο θέμα αυτό με την καθημερινότητά τους.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν είναι σε υγρή μορφή, είναι τριμμένο σε σκόνη.

Η συσκευασία είναι σε σακούλα και απέξω γράφει:

Αρκάδι, παραδοσιασό σαπούνι ελαιόλαδου.

Το διαλύω σε χλιαρό νερό και καθαρίζω τις πόρτες.

Καλημέρα σε όλες,

Ρενάτα περίπου σε τι αναλογία το διαλύεις? Μετά περνάς και με πανί με σκέτο νερό για ξέβγαλμα ή δεν χρειάζεται? Και εγώ σκέφτηκα αν μπορώ να το χρησιμοποιήσω στο σφουγγάρισμα. Το έγραψα ήδη στην λίστα με τα ψώνια που έχω να κάνω το απόγευμα.:D

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

εγω παλι γιατι πιστευω οτι αν κανω λιστα θα αγχωθω και δεν θα κανω τιποτα?

Ιωάννα μπορείς απλά να δοκιμάσεις, δεν δουλεύουν όλα τα συστήματα το ίδιο καλά για όλες μας.

Εγώ κάθε πρωί πίνοντας τον καφέ μου στο σπίτι γράφω τι έχω να κάνω το απόγευμα, καθώς και ψώνια που ίσως χρειάζομαι και βλέπω στο μενού της εβδομάδας τι φαί θα μαγειρέψω για την επόμενη. Έτσι αν πχ έχω γραμμένο μπιφτέκια με πατάτες βγάζω τα μπιφτέκια ή τον κιμά από την κατάψυξη στο ψυγείο να είναι έτοιμα το απόγευμα που θα γυρίσω, αν έχω φασόλια τα βάζω να μουλιάσουν κλπ., φυσικά για πολλά φαγητά δεν χρειάζεται προετοιμασία από πριν. Γράφοντας τις δουλειές την ημέρας δεν αναλώνομαι να σκέφτομαι το απόγευμα τι να κάνω και δεν φορτώνομαι με πολλά, κάνω συνήθως μόνο τις δουλειές τις λίστας και είμαι ικανοποιημένη με τον ευατό μου και με το σπίτι μου.

Τώρα για την λίστα με διάφορες όχι καθημερινές δουλειές του σπιτιου, και αυτή βοηθάει γιατί σε ανύποπτο χρόνο μπορείς να τελειώνεις με διάφορες εκκρεμότητες του σπιτιού και να μην μαζεύονται όλα στις 2 ή 3 φορές το χρόνο που κάνεις καλή γενική στο σπίτι.

Ελπίζω να σε βοήθησα.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου,

τί κάνετε;Καλέ τί μουντάδα είναι η σημερινή;Μακάρι να φτιάξει αργότερα.

Ειρήνη μου όλα καλά;)

Την σημερινή μέρα την έχω ορίσει και εγώ όπως και πολλές από εσάς ως ημέρα καθαριότητας,όχι ότι τις υπόλοιπες κάθομαι απλά σήμερα του δίνω και καταλαβαίνει.

Ηδη έχω πάει τα παιδιά σχολείο,εχω βάλει ένα πλυντήριο πιάτων και ένα ρούχων να πλένονται και έχω απλώσει ήδη ένα νυχτερινό.Το πάπλωμά μας είναι έξω και αερίζετε και το μπάνιο είναι ήδη σαπουνισμένο και σε λίγο θα το ξεβγάλω.Οι γίγαντες φουσκώνουν και σε λίγο θα μπουν στην χύτρα.

Κοιτώντας εχτές τα χαρτιά μου βρήκα ένα φυλλάδιο που είχα κρατήσει και αφορούσε την γενική του σπιτιού και όχι μόνο αρκετές από τις συμβουλές αυτές μπορούμε να τις κάνουμε και πιο συχνά.

Σας αναφέρω κάποια από αυτά:

ΚΟΥΖΙΝΑ

• Καθαρίζουμε και απολυμαίνουμε τα φίλτρα της μηχανής του καφέ βυθίζοντας τα για 15 λεπτά σε αραιό διάλυμα χλωρίνης αναφέρει το φυλλάδιο αλλά πιστεύω ότι και σε άσπρο ξύδι το ίδιο απολυμαίνονται
  • Περνάμε τις εξωτερικές επιφάνειες των ηλεκτρικών συσκευών με βρεγμένο πανί
  • Σφουγγαρίζουμε το πάτωμα
  • Περνάμε καθημερινά τα χερούλια,τα πόμολα,τους διακόπτες του ηλεκτρικού με καθαριστικό πανάκι ή με οινόπνευμα όπως μας έχει ήδη συμβουλεύσει η μανούλα Ειρήνη
  • Μια φορά την εβδομάδα ρίχνουμε στην αποχέτευση χλωρίνη για να διατηρείται καθαρή.
  • Απολυμαίνουμε όλες τις επιφάνειες της κουζίνας,τους πάγκους κοπής

ΜΠΑΝΙΟ

• Καθαρίζουμε τα πλακάκια από στίγματα και μούχλα
  • Καθαρίζουμε καθημερινά την λεκάνη
  • Καθαρίζουμε όλη την επιφάνεια του κάδου των σκουπιδιών.
  • Απομακρύνουμε τα άλατα και τα υπολείματα σαπουνιού από την μπανιέρα,τις βρύσες.
  • Καθαρίζουμε το καλοριφέρ ή τις θερμάστρες
  • Ριχνουμε καθαριστικό τακτικά στα σιφόνια για συντήρηση αλλά έτσι απομακρύνονται και οι δυσάρεστες οσμές
  • Σφουγγαρίζουμε το πάτωμα

ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

• Καθαρίζουμε και απολυμαίνουμε το πάτωμα
  • Περνάμε καθημερινά όλες τις εξωτερικές επιφάνειες όπως κάγκελα του κρεβατιού ή της κούνιας με καθαριστικό
  • Καθαρίζουμε την αλαξιέρα του μωρού
  • Απολυμαίνουμε ανα τακτά χρονικά διαστήματα όλα τα πλαστικά παιχνίδια
  • Καθαρίζουμε και απολυμαίνουμε το γιογιο του παιδιού
  • Πλένουμε τακτικά τις κουρτίνες

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

• Βουρτσίζουμε τα πέτρινα σκαλιά της βεράντας ,επιμένοντας στους αρμούς
  • Καθαρίζουμε τα ποδήλατα των παιδιών
  • Απολυμαίνουμε τα εργαλεία του κήπου ή της βεράντας
  • Αφαιρούμε μούχλα από τους τοίχους(βρύα)
  • Αν έχουμε κατοικίδια απολυμαίνουμε τα σκεύη τους
  • Περνάμε τις κάσες από πόρτες και παράθυρα

ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ

• Καθαρίζουμε τις εξωτερικές επιφάνειες του πλυντηρίου
  • Απολυμαίνουμε τις θήκες απορρυπαντικών,τα φίλτρα κα
  • Απολυμαίνουμε τον κάδο πλυντηρίου συχνά

Βέβαια το συγκεκριμένο φυλλάδιο προτείνει τα προιόντα της εταιρείας που το προωθεί αλλά η καθεμία μπορεί να το προσαρμόσει στα είδη καθαριότητας που χρησιμοποιεί.

Ρενάτα μου υποθέτω ότι μετά το ξεπλένεις το πράσινο σαπούνι από τις πόρτες και μετά τις στεγνώνεις έτσι δεν είναι;Γιατί εγώ τα κάνω με αραιωμένο ROLI και αφού τις περάσω απλά τις στεγνώνω δεν ξεβγάζω αλλά υποθέτω ότι με το πράσινο σαπούνι και μυρίζουν πιο ωραία αλλά και είναι πιο υγεινό ε;

Αντε να οργανωθούμε γιατί πλησιάζει και το Πάσχα και θα ξεκινήσουν οι γενικές.

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Εχτές το τσικνίσατε? χαχαχαχ εγώ είχα φτιάξει λουκάνικα και μπριζόλες, τζατζικάκι σαλατούλες και το βραδάκι κάτσαμε με τα παιδάκια μας να φάμε οικογενειακώς! Τα φιλάκια που εισέπραξα απο τον σύζυγο και τα παιδιά μου, μου έδειξαν ότι έκανα καλή δουλειά! :P

Σήμερα θα πάω λαική να ψωνίσω λαχανικά και έλεγα να πάω και jumbo για να πάρω περούκα για την κόρη μου αλλά μάλλον αύριο γιατί δεν έχω κέφια (γενικότερα τις τελευταίες μέρες)..!!

Για φαγητό έχουμε μπριζόλα με λουκάνικο (ξεπαγωμένα απο εχτές) και πατάτες τηγανιτές..!!

Έριξα και ένα πρωινό σκούπισμα στην βεράντα και εχτές έκανα το σπίτι εσωτερικά! Τουλάχιστον στο μάτι μου δεν φαινόταν ασκούπιστο και έτσι δεν μου προκαλούσε νευρικότητα!

Διαφημίσεις

Να πω και εγώ λίγα πράγματα για την ενότητα αυτή!

Βασικός και αρχικός της στόχος του θέματος είναι η οργάνωση του σπιτιού μας....δηλ. η καταγραφή των όσων κάνουμε, τα tips που έχουμε και πως αντιμετωπίζουμε την δύσκολη καθημερινότητα! Και γενικότερα η καταγραφή των θεμάτων που θα κάνει το living μας .....easy!

Μέσα σε όλα αυτά φυσικά γράφουμε και διάφορα προβλήματα ή θετικά που μας τυχαίνουν μέσα στην καθημερινότητα με σκοπό να ξελαφρώσουμε αλλά και να βρούμε μια λύση αλλά και για να μοιραστούμε την χαρά μας! Ωστόσο αυτό δεν το κάνουμε συνεχόμενα γιατί στο τέλος ξεφεύγει το πράγμα!

Με λίγα λόγια λέμε τα νέα μας αλλά επικεντρωνόμαστε στα του σπιτιού! :tongue:

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Εχτές το τσικνίσατε? χαχαχαχ εγώ είχα φτιάξει λουκάνικα και μπριζόλες, τζατζικάκι σαλατούλες και το βραδάκι κάτσαμε με τα παιδάκια μας να φάμε οικογενειακώς! Τα φιλάκια που εισέπραξα απο τον σύζυγο και τα παιδιά μου, μου έδειξαν ότι έκανα καλή δουλειά! :P

Το τσικνίσαμε αλλά όχι στο σπίτι....γιατί τα ψητά σχάρας μας δεν είναι και τόσο...πως να το πω :tongue: εύγευστα...καλοψημένα....

Πήγαμε σε ένα ταβερνάκι και περάσαμε σούπερ με τα παιδιά μασκαρεμένα. Το προσωπικό ήταν μασκαρεμένο αυτοσχέδια, είχε πολύ γέλιο!!!

καλημέρα!!:D

Ειρήνη μου όσον αφορά το θέμα μας: αρχικά ήταν σπίτι και easy living και ήταν πολύ πολύ ωραίο!!είχε να κάνει αποκλειστικά με οργανώσεις, διακοσμήσεις...τα του σπιτιου γενικά....μετά έγινε σκέτο easy living, είπαμε ότι "εξαπλώνεται" σε όλους τους τομείς της ζωής μας και αρχίσαμε λίγο πολύ - όλες μας - να γράφουμε γενικά και ειδικά τι κάναμε τη μέρα μας...τώρα πώς το συνεχίζουμε για να μην είμαστε εκτός θέματος?μήπως να το μετονόμαζες πάλι σε σπίτι και Easy living ώστε να είναι πολύ συγκεκριμένο?

εγω στο σχολείο...Παρασκευή σήμερα οπότε με πολλά κέφια!!πριν φύγω όμως μπόρεσα και πέρασα στο ελεύθερο μισαωράκι μου δακόπτες, συσκευές, πόμολα κλπ με οινόπνευμα!

χθες το τσικνίσαμε σε ωραία ταβερνούλα με ζωντανή μουσική....από τις λίγες φορές που βγήκαμε σε τέτοιο μέρος μαζί με τα παιδιά, αλλά ομολογώ πήγε πολύ καλά!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλημέρα σε όλες,

Ρενάτα περίπου σε τι αναλογία το διαλύεις? Μετά περνάς και με πανί με σκέτο νερό για ξέβγαλμα ή δεν χρειάζεται? Και εγώ σκέφτηκα αν μπορώ να το χρησιμοποιήσω στο σφουγγάρισμα. Το έγραψα ήδη στην λίστα με τα ψώνια που έχω να κάνω το απόγευμα.:D

Ρίχνω 2-3 κ.σ. σε ένα μικρό κουβαδάκι με χλιαρό νερό.

Δε χρειάζεται ξέβγαλμα ( μου έχει πει ο ξυλουργός ) εγώ όμως τις ξεβγάζω μετά από λίγο.

Επίσης κάνω το ίδιο στις σκάλες που έχει πλακάκι όχι όμως στο πάτωμα.

Αν δεν είχα ξύλο κάτω και είχα οτιδήποτε άλλο με αυτό θα σφουγγάριζα.

Καλημέρα:)

Νάσια μου κι εγώ το θεωρώ πιο υγιεινό.

Στην πραγματικότητα όμως το ξύλο ίσως να χρειάζεται καλά στυμμένο vettex ( μόνο με νερό )

Eγώ κάνω έτσι τις πόρτες ( με το σαπούνι ), όχι κάθε φορά που τις καθαρίζω-ξεσκονίζω αλλά μία στο τόσο.:tongue:

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Σήμερα θα πάω λαική να ψωνίσω λαχανικά και έλεγα να πάω και jumbo για να πάρω περούκα για την κόρη μου αλλά μάλλον αύριο γιατί δεν έχω κέφια (γενικότερα τις τελευταίες μέρες)..!!

Για φαγητό έχουμε μπριζόλα με λουκάνικο (ξεπαγωμένα απο εχτές) και πατάτες τηγανιτές..!!

Έριξα και ένα πρωινό σκούπισμα στην βεράντα και εχτές έκανα το σπίτι εσωτερικά! Τουλάχιστον στο μάτι μου δεν φαινόταν ασκούπιστο και έτσι δεν μου προκαλούσε νευρικότητα!

Καλή τσικνοπαρασκευή να έχετε!!!:tongue::tongue::tongue:

καλημερα απο Σερρες

στην δουλεια χαλαρα...

χθες πολυ ωραια εξω ,πανικος στο κεντρο των Σερρων!

ειχα γραψει ενα ωραιοτατο κατεβατό αλλά χαθηκε γιατι εχω κονσερβοκουτι....

βαριεμαι να τα ξαναγραψω....πηγη ειμαι κ στερευω.......λολ

εν ολιγης ,

εγραψα για τις 2 ωραιοτατες φουξ κ λαχανι θηκες απο ικεα που πηρα...

ειναι με φιλέ κ εχουν 5θηκες καθετες!

τις κρεμασα στην κουκετα των παιδιων κ ομορφυνε το δωματιο.

επισης χωρανε απειρα πραγματα κ ετσι χαλαρωσα τα συρταρια!

εβαλα σε θηκες, κασκολ, σκουφια, καλτσες, καλσον, κολλαν, παντοφλακια που ηταν πεταμενα στο δωματιο, κουκλακια που επεισης ηταν στα κρεβατια ή πανω απο συρταριερα κα....

χωρανε ανετα πολλα! θα βαλω κ πυζαμες 7περιπου εχει η κορη μου, τις "παιρνει" ανετα διπλωμενες σιδερωμενες!!

ειχα προβλημα χωρου ρουχων κ με ελυσε ττα χερια πραγματικα, κ μπηκαν κ ποσα άλλα που ηταν σκορπια στο παιδικο....

επισης ειχα γραψει , --κ ξαναγραφω--- οτι μεσοβδομαδα κανω μονο τα απαραιτητα δηλ κουζινα, φαγητο για την επομενη, ηλ.σκουπα , συμμαζεμα παιχνιδια κ ρουχα....

Τα πσκ δυστυχως φευγω Σαλονικα να δω γονεις ---αρχισε 4ο σετ μπαμπας κ του αλλαξαν χαπια τουδωσαν γεννοσημα κ ειμαστε στο αγχος----

κ δεν μπορω να κανω μερικες παραπανω δουλειες που θελει το σπιτι...

ΠΧ Πρεπει να γινει η εξω ντουλαπα που εχει σακκουλες ,παπουτσια,εργαλεια κα....Πρεπει να γινουν τα μπαλκονια που αφεθηκαν τον χειμωνα ...Πρεπει να ξεχωρισω πραγματα για αποθηκη που κι εκεινη ειναι ακαταστατη....

το σιδερο πχ ποτε δεν το προλαβαινω αλλά χαιρομαι! μουαχαχαχα!!!

φιλια!!!!

δεν εχω αποψη για το θεμα του θεματος του room.......

ολα με ενδιαφερουν!!

για τα περισσοτερα εχω μια αποψη.....

κ επισης οπως λεει ενας σοφος στιχος " εχω ενα προβλημα για καθε σου λυση !"

χαμογελατε !!!!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Εγώ σήμερα στο σπίτι μέχρι το μεσημέρι, μετά δουλειά.

Εκανα ένα πέρασμα με swiffer, άπλωσα ένα νυχτερινό πλυντήριο με σκούρα ( σε λίγο θα τα σιδερώσω, δεν είναι πολλά ) και από φαγητό κολοκυθοκεφτέδες στο φούρνο και φάβα.

Εστυψα τα κολοκύθια και τα άφησα στο σουρωτήρι και πίνω τώρα το δεύτερο καφεδάκι.

για τα ξυλινα.......

το προηγουμενο σπιτι που νοικιαζαμε, πριν παντρευτουμε , ειχε στα δυο υπνοδωματια σανιδι!

ειχα παρει τοτε ενα απορρυπαντικο ,δεν θυμαμαι ονομα.....

τα τελευταια 6χρονια που δεν εχω σανιδια το χρησιμοποιω για την τραπεζαρια

- που δεν ειναι καλη σαλονιου ,ουτε απλη κουζινας ,λιγο ενδιαμεσα ας πουμε-

κ σε πορτες !!!!

κανει δουλεια καλη! κ καθαριζει κ γυαλιζει !!!

το αραιωνω σε νερο πρωτα.......

κ δεν τελειωνει !!!

υγ¨:

2 βραδια τωρα κοιμιζω τον μικρο χωρις πανα κ μου τακανει μουσκεμα....αναγκαστικα για να μαθει , να μην κανουμε κιαλλο πισωγυρισμα ,ειναι ηδη πολυ μεγαλος.....

Προχθες εβαλα στις3 το βραδυ πλυντηριο το παπλωμα του κ τοχω σε καλοριφερ....

ακομη δεν στεγνωσε......

Τον σκεπασα με κουβερτα χθες κ μουκανε παπαρα το σεντονι ,τα ρουχα του κτλ.....

Εχω καλυμα αλλά πανω απο στρωμα που ειναι κ καινουριο.....Τα υπολοιπα λερωνονται...

ειμαι μεσα στην τσατιλα....

Αλλά την υπολοιπη ΟΛΗ ημερα ΤΟ ΚΟΨΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ !!!!1

Το ειχα τεραστιο αγχος θυμαστε??

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...