Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

προφανως τετοια ωρα ολοι εχετε ψησει, ειστε με παρεα τρωτε και πινετε και πολυ καλα κανετε. Εγω τωρα εκατσα, μολις γυρισα απο τη δουλεια εφαγα στα γρηγορα και καθαρισα ενα ντουλαπι της κουζινας που μου την ειχε δωσει τελευταια. Μετα εφτιαξα κουλουρια θεσ/νικης (απλη συνταγη και πεντανοστιμα). Εν το μεταξυ ηρθε η πεθερα μου για να κραταει λιγο το μικρο να κανω τις δουλιτσες μου. Μαγειρεψα φασολακια για αυριο, καθαρισα την κουζινα, εφυγε η πεθερα μου κι εκατσα με τον μικρο, φαγαμε, ηπιε γαλατακι και νανι. Επλυνα τα ποτηρια και τα πιατακια του, συμμαζεψα λιγο τα καλυμματα των καναπεδων κι εκατσα λιγακι μεχρι να ερθει ο αντρας μου! Οσο ηταν εδω η πεθερα μου εκανα κι ενα μπανακι . Αυτα απο μενα, καλα να περνατε ολοι και φατε και κανα κοψιδι και για μας που δεν ψησαμε!!

Μπράβο που είχες τα κουράγια να φτιάξεις και ένα ντουλάπι μετά απο όλη την κούραση της ημέρας!

Καλό βράδυ! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπράβο που είχες τα κουράγια να φτιάξεις και ένα ντουλάπι μετά απο όλη την κούραση της ημέρας!

Καλό βράδυ! ;)

Δράττομαι λοιπόν της ευκαιρίας να πω πως σήμερα ήμουνα όλη τη μέρα στο σπίτι αναμένοντας ένα τηλεφώνημα από νοσοκομείο ( για τη μαμά μου ), που τελικά δεν έγινε... αν γινόταν θα φεύγαμε κατευθείαν.

Από τα νεύρα μου και την ένταση καθάρισα τις πόρτες με πράσινο σαπούνι, πέρασα τα πατώματα με στημένο vettex και μετά με ένα ειδικό για το ξύλο ( το βάζω 2-3 φορές το χρόνο ), σιδέρωσα δύο πλυντήρια, άδειασα το μπάνιο κυριολεκτικά και το σαπούνισα, καθάρισα τα ντουλάπια-συρτάρια και μετά έβαλα τα πράγματα στη θέση τους.

Εννοείται πως πέταξα και πράγματα (κραγιόν που δε φοράω, ρούζ, πινέλα που δε χρησιμοποιώ )

Επίσης κοντεύω να τελειώσω με τα cd...

Oταν τα τακτοποιήσω θα σας βάλω φωτό.

Ειρηνάκι, όλα καλά να είναι με το μικρό...

Γιώτα μου, τα περαστικά μου για όλη την οικογένεια

σημερα ειμουν στο σπιτι και εκανα πολα ωραια πραγματα

εκανα φακες εκανα βαφλες και μηλοπητα ευκολη και νοστημουλα

... ταπεράκια??? :mrgreen:

γεια σας κ παλι!

εγω 38, ο συζηγος 38 η μικρη απο τις 2,30 το μεσημερι απυρετη αλλα ανεβασε 38,5 στις 9. της εδωσα πονσταν κ επεσε. τωρα κοιμαται κ παω κ εγω γιατι δεν βλεπω μπροστα μου....

αλλα:

σιδερωσα ολα τα ρουχα εκτος απο 3 σεντονια (απειρα ισως 7πλυντηρια!)

εφτιαξα κοτοσουπα για αυριο

απλωσα ενα πλυντηριο

συμμαζεψα λιγακι

εβαλα κατι λιγα στο πλυντηριο πιατων

τωρα ειμαι να πεσω να σωριαστω στα πατωματα ποναει πλατη-κεφαλι-λαιμος ολα, εφτιαξα τοστακια κ τσαγακι να φαμε κ να πιουμε,περνω ντεπον κ ξερενομαι!!!!

σας φιλω καλο βραδυ

Περαστικά σας βρε Γιωτάκι μου!!

Ετοίμασα και μια τεράστια λίστα με δουλειές/ υποχρεώσεις που πρέπει να γίνουν τους επόμενους 2 μήνες, να δω πότε θα τα κάνω αφού αυτή η εποχή είναι η χειρότερη στην δουλειά του άντρα μου, είμαι σχεδόν κάθε μέρα μόνη με τα παιδιά.

Πάντως, μπράβο που τις σημείωσες. Σιγά-σιγά θα οργανωθείς να περάσουν αυτοί οι 2 δύσκολοι μήνες! ;)

777885dugw57gt25.gif

Δράττομαι λοιπόν της ευκαιρίας να πω πως σήμερα ήμουνα όλη τη μέρα στο σπίτι αναμένοντας ένα τηλεφώνημα από νοσοκομείο ( για τη μαμά μου ), που τελικά δεν έγινε... αν γινόταν θα φεύγαμε κατευθείαν.

Από τα νεύρα μου και την ένταση καθάρισα τις πόρτες με πράσινο σαπούνι, πέρασα τα πατώματα με στημένο vettex και μετά με ένα ειδικό για το ξύλο ( το βάζω 2-3 φορές το χρόνο ), σιδέρωσα δύο πλυντήρια, άδειασα το μπάνιο κυριολεκτικά και το σαπούνισα, καθάρισα τα ντουλάπια-συρτάρια και μετά έβαλα τα πράγματα στη θέση τους.

Εννοείται πως πέταξα και πράγματα (κραγιόν που δε φοράω, ρούζ, πινέλα που δε χρησιμοποιώ )

Πόσα μπράβο να σου πω για όλα τα τόσο σημαντικά {και μερικά λίγο βαρετά και τ' αποφεύγγωωωωωωωωωω! } που έκανες????? ;)

Υ.Γ. Την άλλη εβδομάδα, θα τα καταφέρουμε? Μου έχει λείψει το μουτράκι σου!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Πόσα μπράβο να σου πω για όλα τα τόσο σημαντικά {και μερικά λίγο βαρετά και τ' αποφεύγγωωωωωωωωωω! } που έκανες????? ;)

Υ.Γ. Την άλλη εβδομάδα, θα τα καταφέρουμε? Μου έχει λείψει το μουτράκι σου!

Καλά, θα έκανα κι άλλα αλλά σταμάτησα για να κάνω και λίγη παρέα στη μαμά μου.

Με κατάλαβε πόσο αγχωμένη ήμουνα και στεναχωρέθηκε!

Αχ! Αθάνατη "δημόσια υγεία"!!!:evil::evil::evil:

Εδώ γελάμε!!!

Υ.Γ. Αχ! Μακάρι!

Εδώ γελάμε!!!

Υ.Γ. Αχ! Μακάρι!

αντε καλε με τι δημοσια υγεια .....ο αδωνης ειπαι οτι στα νοσοκομεια εχει μπαμπακι και οινοπνευμα:tongue:

το πρασινο σαπουνι σε υγρο ειναι ποια μαρκα ?θελω κατι λιγοτερο χημεια να καθαρηζω;)

αντε καλε με τι δημοσια υγεια .....ο αδωνης ειπαι οτι στα νοσοκομεια εχει μπαμπακι και οινοπνευμα:tongue:

το πρασινο σαπουνι σε υγρο ειναι ποια μαρκα ?θελω κατι λιγοτερο χημεια να καθαρηζω;)

καλα οτι να ναι εγραψα:confused:

ελπηζω να καταλαβες:mrgreen:

απο δευτερα.......(οχι δεν αρχηζω διαιτα:mrgreen:) λεω να κανω το κολπο

με το τεφτερι και γραψω δουλεις και εκρεμοτητες του σπιτιου

γιατι με εχει πιασει μια βαρεμαρα :confused: και αφησα πολα πισω

ετηχως το σπιτι ειναι σε καλη κατασταση :cool:.....ακομα:rolleyes:

Δεν είναι σε υγρή μορφή, είναι τριμμένο σε σκόνη.

Η συσκευασία είναι σε σακούλα και απέξω γράφει:

Αρκάδι, παραδοσιασό σαπούνι ελαιόλαδου.

Το διαλύω σε χλιαρό νερό και καθαρίζω τις πόρτες.

Διαφημίσεις

αααα τελεια θα το δοκημασω και για σφουγγαρησμα

γιατι σφουγγαρηζω με σφουγγαροπανα και τα φαρμακα ερχοντε σε επαφη με τα χερια μου και καθε φορα σκανε ;)

Καλησπέρα σας.

Είχα μία μέρα.. οτι και να σας περιγράψω λίγο. Το παιδί ξαναπόνεσε, πήγα τον πήρα από το σχολείο, τρέχαμε σε γιατρούς, τώρα επιστρέψαμε. Δεν θα πω περισσότερα για το θέμα αυτό τώρα, είμαστε καλά και ψάχνουμε την αιτία, που υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι σχετιά "απλό".. :wink: . Μακάρι!

Κρατώ την φράση της πολυ-αγαπημένης μου Εύας και γράφω κάτι που κάποιους θα ξαφνιάσει αλλά δεν μπορώ άλλο να αγνοώ αυτα που νιώθω.

Θυμάστε που πριν λίγες εβδομάδες σας είχα γράψει πως νιωθω πια να χάνομαι στο θέμα, λόγω των πολλών και συνεχών μηνυμάτων? Κάποιες μάλιστα από τις κόρες, είχαν εκφράσει την ίδια άποψη, κάτω απο τη δική μου. Και είναι κάτι που νιώθει σχεδόν όλη η "ομάδα" από τις κορούλες του easy living, χωρίς να εννοώ πως αυτό που θα γράψω είναι δική τους απόφαση. Είναι δική μου αποφαση και με δική μου ευθύνη τα γράφω.

Έχω απομακρυνθεί από το θέμα μας, το θέμα που λατρευω και είμαι αφοσιωμένη τόσα πολλά χρόνια γιατί το τελευταίο διάστημα το θέμα "χρησιμοποιείται" ως μέσο τσατ και ανταλλαγής άσχετων συζητήσεων από την αρχική του μορφή. Την μορφή που είχε για πολλά χρόνια και μέχρι πρόσφατα. Και μόνο που λέω πως έχω "απομακρυνθεί", νιώθω να με στεναχωρεί πολύ. :-(

Ακριβώς γι αυτούς τους λόγους, δεν νιώθω έμπνευση, χάνομαι στα χιλιάδες μηνύματα που γράφονται, δεν μπορώ να συζητήσω τα καθημερινά μας, να σχολιάσω τα ζητήματά σας και σιγά-σιγά απομακρύνθηκα.

Οταν το μοιράστηκα με κάποιες συμμετέχουσες και πλέον αγαπημένες φίλες, έκπληκτη, διαπίστωσα πως έτσι νιώθουν και κείνες... και τελικά πως κάπως έτσι νιώθουν οι περισσότερες!

Γι αυτό και δεν γράφουν και επικοινωνούμε prive, με μηνύματα.

Οπως καταλαβαίνετε αυτό δεν μπορει να συνεχιστεί. Γιατί το θέλουμε το θέμα αυτό, το αγαπάμε και μας εμπνέει αλλά στην μορφή που υπάρχει τα τελευταία 10 χρόνια.

Για εκείνους που θέλουν να κουβεντιάσουν και να κάνουν ανταλλαγή απόψεων {που καταλαβαίνω πόσο ευχάριστο είναι} υπάρχουν πολλά τέτοια θέματα ή και μπορουν ν' ανοιξουν δικά τους θέματα, με την θεματολογία που έχουν επιλέξει.

Παρακαλώ λοιπόν, το θέμα να πάρει την αρχική του μορφή, ώστε να επανέλθουμε στα "κανονικά" μας.

Να μην χρησιμοποιείται ως μέσο συζήτησης απλώς και μονο για να γίνεται κουβέντα, να μπαίνουν σχετικά "πράγματα" με το αντικείμενο που έχει ώστε να βρούμε σιγά-σιγά τη ροή του από εκεί που το αφήσαμε και να μας δώσει και πάλι έμπνευση.

Σας ευχαριστώ όλους.

Δυστιχώς σαν καινούργιο μέλος δεν γνωρίζω την ιδιότητα με την οποία ξεκίνησε το παρόν θέμα και δεν μου αρέσει να νιώθω ότι θα μπορούσα να συμβάλλω στην απομακρύνση του θέματος απο τον αρχικό του προορισμό οπότε αποχωρώ. Δεν ειμαι σιγουρος οτι μπορω να το παρακολουθησω σε μια συγκεκριμενη φορμα οπότε θα το μελετησω πρωτα να δω περι τινος ηταν ο αρχικος του προορισμος. Φιλιά σε όλες και περαστικα σας Ειρηνη ειμαι σιγουρος οτι θα ναι κατι απλο ολα καλά να πανε :P

Εδώ γελάμε!!!

Υ.Γ. Αχ! Μακάρι!

Άστα Ρηνάκι.. ο μπαμπάς φίλης μου, περιμένει "κρεβάτι'.... ότι κι αν σημαίνει αυτό, το φελέκι μου, εδώ και 4 εβδομάδες για σοβαρότατη εγχείρηση καρκίνου....:-(:-(:-(

Δεν θα βρίσω.. δεν θα βρίσω... :mad:

Αληθεια βρε Ρηνάκι μου?

Τι υπέροχη ιδέα ειναι αυτή! :shock:

Δυστιχώς σαν καινούργιο μέλος δεν γνωρίζω την ιδιότητα με την οποία ξεκίνησε το παρόν θέμα και δεν μου αρέσει να νιώθω ότι θα μπορούσα να συμβάλλω στην απομακρύνση του θέματος απο τον αρχικό του προορισμό οπότε αποχωρώ. Δεν ειμαι σιγουρος οτι μπορω να το παρακολουθησω σε μια συγκεκριμενη φορμα οπότε θα το μελετησω πρωτα να δω περι τινος ηταν ο αρχικος του προορισμος. Φιλιά σε όλες και περαστικα σας Ειρηνη ειμαι σιγουρος οτι θα ναι κατι απλο ολα καλά να πανε :P

Σ' ευχαριστώ πολύ Νίκο και για εσάς ότι καλύτερο.

=========================

Κόρες τρέχω σήμερα. Δουλευω πολύ νωρίς, μετά πρέπει να βρω στολή για το φιογκάκι, να πάρω ένα δώρο γιατί έχουμε αυριανό πάρτυ μασκέ, να επιστρέψω, να μαγειρέψω, να φύγω για tae και δουλίτσα μέχρι αργά.

Και αύριο τρεχάτη μέρα.. θα σας πω.

Για την ώρα πάω να ετοιμαστώ και το σπίτι μου.... χάλι! :rolleyes:

Καλημέρα! :P

777885dugw57gt25.gif

Μπραβο για τις δουλιτσες, ξεχνιεσαι κιολας και το σπιτι λαμπει!

απο δευτερα.......(οχι δεν αρχηζω διαιτα:mrgreen:) λεω να κανω το κολπο

με το τεφτερι και γραψω δουλεις και εκρεμοτητες του σπιτιου

γιατι με εχει πιασει μια βαρεμαρα :confused: και αφησα πολα πισω

ετηχως το σπιτι ειναι σε καλη κατασταση :cool:.....ακομα:rolleyes:

εγω παλι γιατι πιστευω οτι αν κανω λιστα θα αγχωθω και δεν θα κανω τιποτα?

Κι εγω νεο μελος ειμαι αλλα γιατι να φυγεις? Αν μας διευκρινησουν λιγο τι πρεπει να γραφουμε θα ειμαστε ολη μια παρεα. Η αληθεια ειναι πως θελω κι εγω διευκρινηση γιατι αδυνατω να ψαξω χιλιαδες σελιδες

Καλημέρα σε όλους από το σπίτι, δυστυχώς λόγω αρρώστιας, ευτυχώς μόνο δικής μου. Ο σύζυγος και κυρίως η μικρή είναι καλά.

Σας έχασα αυτή τη βδομάδα γιατί αποφάσισα να αλλάξω το πρόγραμμα της μικρής και να μη τη βάζω πλέον για ύπνο μεσημέρι, οπότε ο υπολογιστής ανοίγει μετά τις 8:30 που κοιμάται εκείνη. Κι εκείνη την ώρα είναι ο χρόνος μας με το Θ.

Όμως έχω καταφέρει να διατηρήσω το σπίτι σε πολύ καλή κατάσταση και κάνω και κάποιες έξτρα δουλειές, όπως π.χ. την αναδιοργάνωση των παιχνιδιών της μικρής, που την κάναμε μαζί καί για πρώτη φορά :!: μου πρότεινε από μόνη της να δώσουμε κάποια από τα παιχνίδια της :D.

Περαστικά σε όλους τους αρρωστούληδες και ειδικά στο Γιωτί που ταλαιπωρούνται οικογενειακώς!

Παρακαλώ λοιπόν, το θέμα να πάρει την αρχική του μορφή, ώστε να επανέλθουμε στα "κανονικά" μας.

Να μην χρησιμοποιείται ως μέσο συζήτησης απλώς και μονο για να γίνεται κουβέντα, να μπαίνουν σχετικά "πράγματα" με το αντικείμενο που έχει ώστε να βρούμε σιγά-σιγά τη ροή του από εκεί που το αφήσαμε και να μας δώσει και πάλι έμπνευση.

Σας ευχαριστώ όλους.

Απόλυτα σεβαστό :)!

Ειρηνάκι, ελπίζω πραγματικά να είναι το απλούστερο που υποθέτετε για το φιογκάκι!

Σήμερα είναι μέρα καθαριότητας και μιας που είμαι μόνη στο σπίτι και δε νιώθω χάλια, θα το εκμεταλλευθώ να κάνω διάφορες δουλίτσες καθαριότητας και οργάνωσης και να "στείλω" και κάποια πραγματάκια χωρίς φόβο και πάθος :tongue:!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...