Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Maraki S. είπε:

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

Θα συμφωνήσω πολύ με την @rainbow_2024 γιατί έζησα το ίδιο...ήμουν σε ένα γιατρό που δεν ηταν πολυ θετικός με την υστεροσκοπηση...κάναμε 5 εμβρυομεταφορες όλες αρνητικές...άλλαξα γιατρο και με έβαλε αμέσως για υστεροσκοπηση και μικροβιωμα...βρήκαμε χρόνια ενδομητριτιδα  χωρίς να έχω καμία απολύτως άλλη ένδειξη...στην επόμενη μεταφορά έμεινα εγκυος...

Τσ λεφτά είναι όντως πολλά...δε σου λέω εγώ τιμή γιατί εδώ κρητη από ότι βλέπω είναι πολύ οιο ακριβά.. καλύτερα να σου πουν τα κορίτσια που είναι Αθήνα....αλλά τα εμβρυακια σου είναι πολύτιμα!!καλύτερα να τα τσεκάρετε όλα πρώτα και προχωράτε μετά!🥰

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

πω πω βρε γιωτα ολοι μαζι???!!!!!

περαστικα.

αχ με εχετε αγχωσει ολοι αρρωστοι κ τα παιδακια σας... κ εμεις τιποτα ακομη που θα παει λεω θα μας ερθει κ απο δω...αχ κ τωρα που ξεκιναει η μαμα χμθ τρεμω μην κολλησω κατι!

σας ευχαριστω για τις ευχες για την μαμα ακομη μια φορα. ειναι ενας γολγοθας που δεν ξερεις αν εισαι στην μεση στο τελος η στην αρχη!

σας φιλω καλο βραδυ με πιο χαμηλες θερμοκρασιες σε οσους ψηνονται!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σε όλους. :-P

Τι κάνουν τα κορίτσια μου {και ένα αγόρι} :wink: .

Τρέχω πολύ αυτές τις μέρες, γι αυτό δεν ήρθα να σας δω. Είχαμε και ένα θέμα με το φιογκάκι που πονούσε και πάλι... :-( . Βρήκαμε παιδο-γαστρεντερολόγο και τις επόμενες ημέρες θα κλείσουμε ραντεβού να δούμε τι είναι αυτό που το "πειράζει"... βλέπουμε.

Τα νέα μας είναι διάφορα...

Ξεκίνησα εκκαθάριση ντουλάπας. Μέγα εγχείρημα :tongue: και θα γίνει σιγά-σιγά γιατί έχω σκεφτεί αρκετά να κάνω. Θα φύγουν αρκετά κομμάτια που είναι παλιά και τα έχω βαρεθεί γιατι δεν τα φοράω οπότε.. θα πάνε κάπου που να πιάσουν τόπο.

Ηδη, έβαλα δίπλα από την ντουλάπα μου 2 διαφορετικές σακούλες και βάζω μέσα ρουχαλάκια. Κάποια θα πάνε στην τάδε φίλη.. κάποια θα πάνε σε άλλη. Να δω τι έχω, τι χρειάζομαι {πολλά αλλά πού χρήματα...? :rolleyes: } και να ξαλαφρώσω αφού δεν πρόκειται να τα ξανα-φορέσω αυτά τα κομμάτια.

Εκανα μίνι εκκαθάριση στα παιχνιδάκια του φιογκακίου και ήδη πήγαν σε εκείνο το παιδάκι που σας έλεγα τελευταία, μαζί με καλοκαιρινές παντοφλίτσες.

Προβλέπεται ακόμα μία τις επόμενες ημέρες.

Το σπιτάκι μου είναι μαζεμένο και δεν αφήνω τίποτα να μου ξεφύγει, καθώς θέλω να είμαι ήρεμη. Γίνεται πολλά τον τελευταίο καιρό {με το θέμα του μπαμπά και με το φιογκάκι} και θέλω να είμαι ήρεμη και να εστιάζω στα σοβαρά. Οπότε.. μαζεμένο!

Για σήμερα ετοίμασα το αγαπημένο μου χοιρινό στην κατσαρόλα με κόκκινες πιπεριές και θα το συνδυάσω με ρύζι μπασμάτι. Μιαμ! :wink:

Σας φιλώ και θα επανέλθω :-D

περαστικα στο μικρακι σου, καλυτερα να πατε στο γιατρο να ηρεμησει και το παιδι κι εσυ. Καλο ξεκαθαρισμα με τις ντουλαπες σου!

κορίτσια τι να σας πω ειναι τοσο στενοχωρημενη...πήγαμε και αρνηθηκαν να μας μιλησουν η Χριστινα επεμεινε και μιλησαν...εγω σε μια ακρη δεν ειχα σκοπο να μπλεχτω αλλα κοριτσια οταν αρχισε να της επιτιθεται...προσβολες, ειρωνιες, ε εκει εγινα τουρκος και χωθηκα μεσα. Μου λεει "εσυ δεν εχεις δουλεια και δεν θα πρεπε να σου μιλαω καν" και εκει εξεραγην...ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ...ειμαστε 2 παιδια που μας εδιωξαν απ το σπιτι και κυνηγημενοι παλεψαμε επειδη ειχαμε ο ενας τον αλλο τι νομιζει οτι θα κανω; θα την αφησω βορά εκει να την προσβαλλουν; γιατι; επειδη ειναι μανα; οχι...ειμαστε μια ομαδα ηταν φοβισμενη, φοβοταν να παει μεσα να του μιλησει, τι να κανω να την αφησω μονη της; μονο αυτην εχω στον κοσμο...και τα παιδια μου...δεν ανεχομαι να τιμωρειται επειδη ειναι μανα και να την ειρωνευονται ολοι λεγοντας της εισαι μανα προβλημα σου...κοντοφθαλμοι και κομπλεξικοι...και σου λεει μετα καλλιτεχνες...αλλα θα μου πεις όλα στην Ελλαδα ειναι φτιαγμενα με θεμελιο την υποκρισια...η τεχνη θα ξεφευγε; τα πα και ξελαφρωσα. Για τα αλλα θα ανεβασω το βραδυ φωτοημερολογιο στο blog να σας τα πω ολα για να μην γραφω μεγαλα ποσ εδω. φιλια σε ολες

μην το περνετε πολυ βαρια, ξερω ειναι απαισιο να σου φερονται ετσι αλλα κοιταχτε να κανετε τη δουλεια σας και να μην ξαναπατησετε εκει. Θα βρεθει λυση μην ανυσηχεις

καλησπερα κοριτσια, ελπιζω να σας βρισκω καλυτερα! σας διαβαζα λιγο απο το κινητο.

εμεις ενω ηταν πολυ καλυτερα εχτες, εφαγε κ ηταν κ ευδιαθετη, αργα το απογευμα χαλια μαυρα, 40αρι παλι το παιδακι μου, δεν επεφτε, τελικα κατα τις 2 το βραδυ ηρεμισε κ κοιμηθηκε. (ειμαι σε επικοινωνια με την παιδιατρο, περιμενω να μου πει αν ειναι να παω) απο τις 4,30 τα ξημερωματα μεχρι τις 14,30 το μεσημερι ηταν απυρετη, οπου σηκωσε ενα 38,5 (πταισμα!) εδωσα ντεπονακι κ περιμενω, ειμαι σταντμπαι! τωρα εχει πεσει αλλα θερμομετρω ανα μια ωρα.

δυσκολα περασα κ περναω, ειμαι κ εγω χαλια πυρετο δεν εχω (37,5) αλλα σερνομαι, δεν εχω κοιμηθει κ εχω κ τα νευρα μου (εβαλε κ το χερακι του ο αντρας μου γιαυτο, τεσπα)

ξανα περαστηκα σε ολα τα παιδακια κ γονεις!

μπιλλακι μου σε διαβαζω κ παιρνω (γενικα) κουραγιο. η μαμα σου εχει αποδειξει περιτρανα οτι ΠΑΝΤΑ νικαει, οποτε η μεταμοσχευση ειναι μια ευκαιρια για την ιδια να γινει καλα! ευχομαι να βρεθει αμεσα συμβατος δοτης (γιατι εσεις οχι που εισαστε συγγενεις πρωτου βαθμου, κ ενας ασχετος μπορει να ειναι συμβατος???)

ειρηνη μου ελπιζω να τελειωσει γρηγορα αυτη η ιστορια με την κοιλιτσα του φιογκου. καλα κανετε κ πατε στον γιατρο! μπραβο για τις εκκαθαρισεις.

εγω παλι κανω τα βασικα, τιποτα αλλο....

νικοςχριστινα τι να πω...(υπομονη??? κοινοτυπο!!!)

σας φιλω

περαστικα να ειναι, δυστυχως οι ιωσεις επιμενουν, ο καιρος δεν βοηθαει και το κακο ειναι οτι δεν κανουν ενα κυκλο 3 ημερων οπως ηταν καποτε αλλα κρατανε και παιδευουν πολυ

εγω εχτες μολις γυρισα απο τη δουλεια εφαγα και εβαλα σιδερο, ταυτοχρονα ειχα βαλει και πλυντηριο με σκουρα και σημερα θα βαλω ενα ακομα οποτε παλι θα εχω ασιδερωτα. Μετα τακτοποιησα ψωνια απο το σουπερ που εφερε η πεθερα μου, εβαλα ηλεκτρικη, επαιξα με το παιδι, το εκανα μπανιο το ταισα και μολις ξαπλωσε εκεινο ξαπλωσα κι εγω. Αυτα τα λιγα απο μενα. Σας φιλω!

γεια σας κ παλι!

εγω 38, ο συζηγος 38 η μικρη απο τις 2,30 το μεσημερι απυρετη αλλα ανεβασε 38,5 στις 9. της εδωσα πονσταν κ επεσε. τωρα κοιμαται κ παω κ εγω γιατι δεν βλεπω μπροστα μου....

Πάλι καλά που δεν έκανες αριθμητική λίστα....Τι τις ήθελες βρε τόσες δουλειές και δεν κάθεσαι κουκουλωμένη να συνέλθεις; Μην κουράζεσαι τόσο πολύ, μόνο τα απαραίτητα γιατί στο τέλος θα σωριαστείς...

Ελπίζω να είστε καλύτερα όλοι!!

καλημέρα:D

Γιώτα περαστικά σας, ολοι μαζί βρε παιδί μου, πολύ δύσκολο αυτό...

Ειρήνη μου εύχομαι να βγάλετε άκρη με το θεματάκι που σας ταλαιπωρεί, να ρυθμιστεί και να τελειώνει...

εγω στο σχολείο, ήρθα αργούτσικα αφού έκανα πρώτα κάποιες δουλίτσες στο σπίτι..., αχ με βολεύει πολύ αυτό όταν εχω αργά μάθημα γιατί κάνω ανενόχλητη - η μεγάλη είναι στον παιδικό και ο μικρός κοιμάται! -κανα μισάωρο δουλίτσες και βοηθιέμαι πολύ....

το απόγευμα κάναμε σχέδια για έξοδο για τσίκνισμα και τα παιδιά ντυμένα καρναβαλάκια, βέβαια θα χει παντού πολύ κόσμο σήμερα, ελπίζω να μας βγει καλά

καλή τσικνοπέμπτη!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

[etoiledunord Νικος χριστινα καλος ηρθατε στη πολη μας οι καθηγητες πραγματηκα ειναι τραγηκοι ντρεπομαι για λογαριασμο τους οκ ρε φιλε δεν ειπαμε να κανεις και τα στραβα ματια να περασει η αλλη ετσι αλλα οχι και αυτη η σημπερηφορα ελεος πια]

Αυτό είπαμε ρε etoile και μεις. Οχι να την περασουν αλλα επειδη δεν μπορει να ανεβει να βρεθει μια μεση λυση...αλλα μπαα. Εχει στενοχωρηθει πολυ...τοσα λεφτα...τοσο διαβασμα και να διαγραφει και να πανε ολα στραφι για ενα πεισμα ειναι κριμα...και να φανταστεις περιμεναμε τοσο να ανεβουμε Θεσσ ειναι ξεχωριστα εδω για μας γιατι εδω γεννηθηκε ο Παναγιωτης μας, ειναι εδω οι νονοι και οι κουμπαροι μας, εδω ολοι οι φιλοι μας περιμεναμε τοσο να ανεβουμε και μας το βγαλαν ξινο :-(

[ioanna μην το περνετε πολυ βαρια, ξερω ειναι απαισιο να σου φερονται ετσι αλλα κοιταχτε να κανετε τη δουλεια σας και να μην ξαναπατησετε εκει. Θα βρεθει λυση μην ανυσηχεις]

το ξερω...απλα τοσο κοντά εφτασε με τοσο κοπο...ευχαριστω ρε ioanna η αληθεια ειναι με δωσες λιγο κουραγιο τωρα :-)

[YOTU 50 ευρω το εμβολια, 1 παιδι με εξεταση βαρος-υψος-ματια-αυτια-λαιμος κτλ.πιστευω οτι επρεπε να ειναι 30 ευρω η επισκεψη στον παιδιατρο που παμε αρκετα συχνα!]

ENNOEITAI πολλά ειναι 50...ε

μας στην Ευβοια ειχε ερθει μια και ειχε παρει 90 για τα παραπανω...φυσικα δεν την ξαναπηρα τοσα της ελειπαν...

Ευχηθειτε μου καλη τυχη κοριτσια γιατι παμε παλι για μαχη σε λιγο...το στομαχι ειναι κομπος αληθεια...

Διαφημίσεις

Γεια σας, που είστε όλοι σήμερα, εγώ έπηξα στην δουλειά, τώρα σήκωσα κεφάλι και σε μια ωρίτσα σχολάω.

Yotou τελικά δεν την γλυτώσατε οι μεγάλοι, περαστικά και γρήγορα.

Αρετή είσαι καλύτερα σήμερα?

Δομνίνα το μικράκι σου ανάρωσε?

Εμένα παιδιά ο δικός μου μόνο εκείνο τον πυρετό έκανε και μόνο 2 φορές εμετό και διάροια, σίγουρα δεν ήταν γαστρεντερίτιδα, μάλλον από τα δόντια έγινε.

Ετοίμασα και μια τεράστια λίστα με δουλειές/ υποχρεώσεις που πρέπει να γίνουν τους επόμενους 2 μήνες, να δω πότε θα τα κάνω αφού αυτή η εποχή είναι η χειρότερη στην δουλειά του άντρα μου, είμαι σχεδόν κάθε μέρα μόνη με τα παιδιά.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

καλο μεσημερι

Τι κανουν οι ασθενεις? Ιδιως η Γιωτα και η οκογενει που ειναι ολοι αρρωστουληδες? Πηγατε γιατρο? Εγω φοβαμαι με τοσα που ακουω για τη γριπη....

Νικο υπομονη και επιμονη, τι αλλο να πω....

Χριστινα μου σιγα σιγα τις δουλειες δεν χαθηκε και ο κοσμος να μην ειναι το σπιτι τελειο...

Εμενα σημερα ηταν περιεργη μερα..... Τωρα ειμαι σπιτι. Ο αντρας μου και η μικρη κοιμουνται και παω να ξεκινησω δουλιτσες... πυντηρι κυριως και συμμαζεματα.....

Ειρηνη μας λειπεις....

IIk6p3.png

Qskdp3.png

επιστρέψαμε, δεν πήγε καλά η μέρα...το πρωι στον δρόμο ενας νεαρός σχολίασε με δυνατη και πομπωδη φωνη πως γινεται μια τοσο ομορφη γυναικα να ειναι με καποιον σαν και εμενα...εφηβος μάλλον...δεν ασχολήθηκα...δεν θα πιανόμουν ποτέ με ενα παιδι γιατι ειναι παιδι, τα παιδιά τα αγαπώ και 16 και 17 και γιατι οχι και 20 παιδι εισαι ακομα. Απλά..πληγώθηκα...μετα πηγαμε στην σχολη, δεν δεχονται κατι αλλο περα απο το να τα σκασουμε για να ανεβουμε και να δουλεψει στο εργαστηριο. Δυσκολευνται να πιστεψουν οτι μια ανεργη μανα 2 ανηλικων δεν εχει τα λεφτα να ανεβει. Δεν μπορει να συμβαινει αυτο. Νιωθω ασχημα, δεν πολυξερω τι να κανω, και μεσα σε όλα μου λειπούν τα μωρα μου, έχουμε και αυριο ενα ραντεβου στην σχολη να ακουσουμε και το υπόλοιπο των προσβολων που ξεχασαν σημερα...νυσταζω παιδια και πραγματικα θέλω να κοιμηθω τόσο πολυ. Θα γραψω στο blog και παω για υπνο, φιλιά σε όλες

επιστρέψαμε, δεν πήγε καλά η μέρα...το πρωι στον δρόμο ενας νεαρός σχολίασε με δυνατη και πομπωδη φωνη πως γινεται μια τοσο ομορφη γυναικα να ειναι με καποιον σαν και εμενα...εφηβος μάλλον...δεν ασχολήθηκα...δεν θα πιανόμουν ποτέ με ενα παιδι γιατι ειναι παιδι, τα παιδιά τα αγαπώ και 16 και 17 και γιατι οχι και 20 παιδι εισαι ακομα. Απλά..πληγώθηκα...μετα πηγαμε στην σχολη, δεν δεχονται κατι αλλο περα απο το να τα σκασουμε για να ανεβουμε και να δουλεψει στο εργαστηριο. Δυσκολευνται να πιστεψουν οτι μια ανεργη μανα 2 ανηλικων δεν εχει τα λεφτα να ανεβει. Δεν μπορει να συμβαινει αυτο. Νιωθω ασχημα, δεν πολυξερω τι να κανω, και μεσα σε όλα μου λειπούν τα μωρα μου, έχουμε και αυριο ενα ραντεβου στην σχολη να ακουσουμε και το υπόλοιπο των προσβολων που ξεχασαν σημερα...νυσταζω παιδια και πραγματικα θέλω να κοιμηθω τόσο πολυ. Θα γραψω στο blog και παω για υπνο, φιλιά σε όλες

:shock::shock:

Νικο δεν εχω λογια για ολλα αυτα

μα πραγματικα που ζουν αυτοι? σε αλλη χωρα

μαλον ναι:rolleyes:

μια φορα μου βγενει μια γρια επι της ανδριανουπολεως (λεωφορος ετσι?)

και περναει αργα αργα σταματαω στο μισο μετρο κυριολεκτηκα

και αρχηζω τα καντηλια ( ειναι που δεν μπωρω να κρατησω και το στομα μου)

και μου λεει εε και τι εγηνε δεν μπωρεις να πατησεις μετα θα με πληρωνεις:shock:

της λεω κι εγω εισεαι τυχερη που ημουν εγω με ενα μωρο στο αυτοκινητο

και θελω να σταματησω στο ζαχαροπλαστειο και παω σαν κοτα

αν ηταν ενας καγκουρας με καραφταιγμενο αυτοκηνιτο

και σου εδηνε μια με 150χλμ δεν θα εμενε και τιποτα να πληρωσει:eek:

τοτε καταλαβε τη μακακια της και γουρλοσε τα ματια

τ

Διαφημίσεις

γεια σας κ παλι!

εγω 38, ο συζηγος 38 η μικρη απο τις 2,30 το μεσημερι απυρετη αλλα ανεβασε 38,5 στις 9. της εδωσα πονσταν κ επεσε. τωρα κοιμαται κ παω κ εγω γιατι δεν βλεπω μπροστα μου....

αλλα:

σιδερωσα ολα τα ρουχα εκτος απο 3 σεντονια (απειρα ισως 7πλυντηρια!)

εφτιαξα κοτοσουπα για αυριο

απλωσα ενα πλυντηριο

συμμαζεψα λιγακι

εβαλα κατι λιγα στο πλυντηριο πιατων

τωρα ειμαι να πεσω να σωριαστω στα πατωματα ποναει πλατη-κεφαλι-λαιμος ολα, εφτιαξα τοστακια κ τσαγακι να φαμε κ να πιουμε,περνω ντεπον κ ξερενομαι!!!!

σας φιλω καλο βραδυ

Γιωτα περαστηκα και στους 3:shock:

τι να πω πρώτα για τους"μορφωμένους" είναι απαράδεκτοι :mad:αν ήταν τα παιδιά τους στη θέση σας οι λύσεις θα βρίσκονταν σε δευτερόλεπτα...Ελλάς το μεγαλείο σου.όσο για τον πιτσιρικά έκανες την καλύτερη δουλειά,και ξέρεις τι πιστεύω εγώ και το ακολουθώ;η ομορφιά ενός ανθρώπου δεν είναι η εμφάνιση,είναι η ψυχή,τι να τον κάνω τον κούκλο άμα μέσα είναι χάλια!!!!οπότε μην ακούς τίποτα γραψτους εκεί που ξέρεις καλά!!

προφανως τετοια ωρα ολοι εχετε ψησει, ειστε με παρεα τρωτε και πινετε και πολυ καλα κανετε. Εγω τωρα εκατσα, μολις γυρισα απο τη δουλεια εφαγα στα γρηγορα και καθαρισα ενα ντουλαπι της κουζινας που μου την ειχε δωσει τελευταια. Μετα εφτιαξα κουλουρια θεσ/νικης (απλη συνταγη και πεντανοστιμα). Εν το μεταξυ ηρθε η πεθερα μου για να κραταει λιγο το μικρο να κανω τις δουλιτσες μου. Μαγειρεψα φασολακια για αυριο, καθαρισα την κουζινα, εφυγε η πεθερα μου κι εκατσα με τον μικρο, φαγαμε, ηπιε γαλατακι και νανι. Επλυνα τα ποτηρια και τα πιατακια του, συμμαζεψα λιγο τα καλυμματα των καναπεδων κι εκατσα λιγακι μεχρι να ερθει ο αντρας μου! Οσο ηταν εδω η πεθερα μου εκανα κι ενα μπανακι . Αυτα απο μενα, καλα να περνατε ολοι και φατε και κανα κοψιδι και για μας που δεν ψησαμε!!

Καλησπέρα σας.

Είχα μία μέρα.. οτι και να σας περιγράψω λίγο. Το παιδί ξαναπόνεσε, πήγα τον πήρα από το σχολείο, τρέχαμε σε γιατρούς, τώρα επιστρέψαμε. Δεν θα πω περισσότερα για το θέμα αυτό τώρα, είμαστε καλά και ψάχνουμε την αιτία, που υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι σχετιά "απλό".. :wink: . Μακάρι!

Ειρηνη μας λειπεις....

Κρατώ την φράση της πολυ-αγαπημένης μου Εύας και γράφω κάτι που κάποιους θα ξαφνιάσει αλλά δεν μπορώ άλλο να αγνοώ αυτα που νιώθω.

Θυμάστε που πριν λίγες εβδομάδες σας είχα γράψει πως νιωθω πια να χάνομαι στο θέμα, λόγω των πολλών και συνεχών μηνυμάτων? Κάποιες μάλιστα από τις κόρες, είχαν εκφράσει την ίδια άποψη, κάτω απο τη δική μου. Και είναι κάτι που νιώθει σχεδόν όλη η "ομάδα" από τις κορούλες του easy living, χωρίς να εννοώ πως αυτό που θα γράψω είναι δική τους απόφαση. Είναι δική μου αποφαση και με δική μου ευθύνη τα γράφω.

Έχω απομακρυνθεί από το θέμα μας, το θέμα που λατρευω και είμαι αφοσιωμένη τόσα πολλά χρόνια γιατί το τελευταίο διάστημα το θέμα "χρησιμοποιείται" ως μέσο τσατ και ανταλλαγής άσχετων συζητήσεων από την αρχική του μορφή. Την μορφή που είχε για πολλά χρόνια και μέχρι πρόσφατα. Και μόνο που λέω πως έχω "απομακρυνθεί", νιώθω να με στεναχωρεί πολύ. :-(

Ακριβώς γι αυτούς τους λόγους, δεν νιώθω έμπνευση, χάνομαι στα χιλιάδες μηνύματα που γράφονται, δεν μπορώ να συζητήσω τα καθημερινά μας, να σχολιάσω τα ζητήματά σας και σιγά-σιγά απομακρύνθηκα.

Οταν το μοιράστηκα με κάποιες συμμετέχουσες και πλέον αγαπημένες φίλες, έκπληκτη, διαπίστωσα πως έτσι νιώθουν και κείνες... και τελικά πως κάπως έτσι νιώθουν οι περισσότερες!

Γι αυτό και δεν γράφουν και επικοινωνούμε prive, με μηνύματα.

Οπως καταλαβαίνετε αυτό δεν μπορει να συνεχιστεί. Γιατί το θέλουμε το θέμα αυτό, το αγαπάμε και μας εμπνέει αλλά στην μορφή που υπάρχει τα τελευταία 10 χρόνια.

Για εκείνους που θέλουν να κουβεντιάσουν και να κάνουν ανταλλαγή απόψεων {που καταλαβαίνω πόσο ευχάριστο είναι} υπάρχουν πολλά τέτοια θέματα ή και μπορουν ν' ανοιξουν δικά τους θέματα, με την θεματολογία που έχουν επιλέξει.

Παρακαλώ λοιπόν, το θέμα να πάρει την αρχική του μορφή, ώστε να επανέλθουμε στα "κανονικά" μας.

Να μην χρησιμοποιείται ως μέσο συζήτησης απλώς και μονο για να γίνεται κουβέντα, να μπαίνουν σχετικά "πράγματα" με το αντικείμενο που έχει ώστε να βρούμε σιγά-σιγά τη ροή του από εκεί που το αφήσαμε και να μας δώσει και πάλι έμπνευση.

Σας ευχαριστώ όλους.

Ειρηνη μας λειπεις....

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...