Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

ναι christine ειναι εργαστηριο στο οποιο ζητησαμε αφου ειναι το τελευταιο οχι να το περασουμε ετσι αλλα απλα να βοηθησουν να κανουμε την εργασια αλλιως ωστε να μπορεσουμε να ανταπεξελθουμε στην τελικη 1 μαθημα ειναι...1...αλλα μετα απο ειρωνια και φωνες καταλληξαμε στο οτι λεφτα υπαρχουν, απλα να αφησεις σπιτι και παιδια και να νοικιασεις ενα σπιτι 500 χιλιομετρα μακρια απο τα παιδια σου δεν λεει κατι...ψιλου πηδημα, για μας ομως λεει ηδη τα πραγματα βγαινουν πολυ δυσκολα περα...καμια κατανόηση...καμια...

πόσες φορές την εβδομάδα είναι το εργαστήριο? Αν είναι μόνο μία σας συμφέρει περισσότερο να ανεβοκατεβαίνει με το αεροπλάνο και όχι να νοικιάσετε σπίτι, τώρα υπάρχουν πολύ καλές προσφορές σε εισητήρια αεροπλάνου αλλά και στο τρένο

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ioanna σου χω πει τι μου θυμιζει αυτο για την εποχη που συγκατικουσα με την οικογενεια μου και βρισκαμε το νεογεννητο με 40 πυρετο. Να καταλαβεις ακομα και τωρα που ρθαμε Θεσσ και ηρθαν οι γονεις Ευβοια να προσεχουν τα παιδια ηρθαν με γαστρεντεριτιδα που κουβαλησαν απο τα εγγονακια τους στην Πελλο/νησο. Τις προαλλες που χαν ανεβει να μας δουν ηρθαν με γριπη κοκ. Πάλι καλα όταν φευγουν ειμαστε καλα :P:p:p

καλα αυτο με το νεογεννητο και 40 πυρετο ειναι οντως τραγικο κι επικινδυνο για το παιδι. Το θεμα ειναι οτι στα γεννεθλια του μικρου οι ξαδερφες του και η συνυφαδα μου ειχαν περασει βρογχιτιδα και δεν μας φιλησαν φαντασου για να μην κολλησουμε. Τι ηρθαν τοτε αν δεν ηταν καλα? μετα το παιδι ηταν χαλια. Εχουν περασει 9 μερες, δεν εχει συνελθει ακομα και εχει μερες μπροστα του με αντιβιωση και χανει και τις δραστηριοτητες του. Ξερεις ποσο εχω εκνευριστει?

Στα δικα σου τωρα ειναι απαραδεκτη η νοοτροποια που υπαρχει στην Ελλαδα, απο πολλους σπουδαστες ακουω παραπονα για καθηγητες που δεν βοηθανε. Τοσο δυσκολο ειναι πια? Τοσο κακο ειναι να δημιουργεις οικογενεια? Αυτοι οι σπουδαγμενοι που μεταδιδουν γνωσεις τι θα λενε? να ειστε κατα της οικογενειας? Αμαν πια, θελουμε ν αλλαξει η Ελλαδα, πως θα γινει αυτο αν δεν αλλαξουμε εμεις σαν ανθρωποι? Ευχομαι να βρειτε λυση αλλα δυστυχως Ελληνιδα και μανα δεν συμβαδιζουν για καθηγητες κι εργοδοτες.

Αερισα το σπίτι ,

επλυνα τα μπάνια ,

σκουπισα καλά παντου ,

εβαλα τις οδοντοβουρτσες σε καυτο νερο με ξυδι,

σηκωσα και τιναξα πατακια και ριχταρια,

ξεσκόνισα καλά ,

εστρωσα πατακια και ριχταρια αφου τα αερισα ,

εβαλα τα πρωινα στο πλυντηριο ,

εφτιαξα τη φασολαδα(θα συμπληρωσω με σπανακόπιττα που ειχα στην καταψυξη),

καθαρισα την κουζινα,

ξεσκονισα ολο το σπίτι,

και από δουλίτσες τελος.

Εχω να στρωσω τραπέζι και να κανω ενα περιποιημενο μπανιο.Το απόγευμα μετα το καρατε ,εαν ειναι ολα καλά θα πάμε για καφε και παιχνιδι σε φιλικο σπίτι.

Αρετουλα ,περαστικα σου.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Κοριτσάκια μου καλησπέρα..

Κάνω μια εμφάνιση αστραπή για να πω ότι κι εμείς είμαστε αρρωστούληδες.. Έχουμε λαρυγγίτιδα, την οποία ευτυχώς αντιλήφθηκα εγκαίρως και δεν χάσαμε καθόλου χρόνο.. Ξεκίνησε προχθές το βράδυ και χθες το πρωί τον πήρα και πήγαμε στην παιδίατρο.. Μας έδωσε ένα μείγμα ορού σε συνδυασμό με οτριβίν και ένα άλλο φάρμακο το οποίο δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή, πολλές πλύσεις με φυσιολογικό ορό και πολύ βόλτα έξω.. Το μωρό μου 2 μέρες δεν κοιμήθηκε σχεδόν καθόλου αφού δεν μπορούσε να ανασάνει καλά καλά και μαζί με αυτόν κι εγώ.. Δεν με πειράζει όμως.. φτάνει που από χθες που ξεκινήσαμε την αγωγή μέχρι και σήμερα είναι εμφανώς καλύτερα..

Περαστικά σε όλους σας και μακάρι να έλθει σύντομα η άνοιξη!

L2qIp2.png

Κοριτσια σας ευχαριστω..ηπια και μια πορτοκαλαδα και περιμενω να παω σπιτακι μου..

Χρυσα καλα να περασετε το απογευμα..

Αφροδιτακι την ειδα και εγω την τυροπιτα του καλαμαριδιου και πολυ την λιγουρευτηκα..θα την κανω οπως επισης θελω να κανω και αλμυρα μαφινς..

Εμεις για σημερα εχουμε φακες αλλα θα θελα κατι αλλο ή εστω κατι για συμπληρωμα..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλους. :-P

Τι κάνουν τα κορίτσια μου {και ένα αγόρι} :wink: .

Τρέχω πολύ αυτές τις μέρες, γι αυτό δεν ήρθα να σας δω. Είχαμε και ένα θέμα με το φιογκάκι που πονούσε και πάλι... :-( . Βρήκαμε παιδο-γαστρεντερολόγο και τις επόμενες ημέρες θα κλείσουμε ραντεβού να δούμε τι είναι αυτό που το "πειράζει"... βλέπουμε.

Τα νέα μας είναι διάφορα...

Ξεκίνησα εκκαθάριση ντουλάπας. Μέγα εγχείρημα :tongue: και θα γίνει σιγά-σιγά γιατί έχω σκεφτεί αρκετά να κάνω. Θα φύγουν αρκετά κομμάτια που είναι παλιά και τα έχω βαρεθεί γιατι δεν τα φοράω οπότε.. θα πάνε κάπου που να πιάσουν τόπο.

Ηδη, έβαλα δίπλα από την ντουλάπα μου 2 διαφορετικές σακούλες και βάζω μέσα ρουχαλάκια. Κάποια θα πάνε στην τάδε φίλη.. κάποια θα πάνε σε άλλη. Να δω τι έχω, τι χρειάζομαι {πολλά αλλά πού χρήματα...? :rolleyes: } και να ξαλαφρώσω αφού δεν πρόκειται να τα ξανα-φορέσω αυτά τα κομμάτια.

Εκανα μίνι εκκαθάριση στα παιχνιδάκια του φιογκακίου και ήδη πήγαν σε εκείνο το παιδάκι που σας έλεγα τελευταία, μαζί με καλοκαιρινές παντοφλίτσες.

Προβλέπεται ακόμα μία τις επόμενες ημέρες.

Το σπιτάκι μου είναι μαζεμένο και δεν αφήνω τίποτα να μου ξεφύγει, καθώς θέλω να είμαι ήρεμη. Γίνεται πολλά τον τελευταίο καιρό {με το θέμα του μπαμπά και με το φιογκάκι} και θέλω να είμαι ήρεμη και να εστιάζω στα σοβαρά. Οπότε.. μαζεμένο!

Για σήμερα ετοίμασα το αγαπημένο μου χοιρινό στην κατσαρόλα με κόκκινες πιπεριές και θα το συνδυάσω με ρύζι μπασμάτι. Μιαμ! :wink:

Σας φιλώ και θα επανέλθω :-D

777885dugw57gt25.gif

κορίτσια τι να σας πω ειναι τοσο στενοχωρημενη...πήγαμε και αρνηθηκαν να μας μιλησουν η Χριστινα επεμεινε και μιλησαν...εγω σε μια ακρη δεν ειχα σκοπο να μπλεχτω αλλα κοριτσια οταν αρχισε να της επιτιθεται...προσβολες, ειρωνιες, ε εκει εγινα τουρκος και χωθηκα μεσα. Μου λεει "εσυ δεν εχεις δουλεια και δεν θα πρεπε να σου μιλαω καν" και εκει εξεραγην...ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ...ειμαστε 2 παιδια που μας εδιωξαν απ το σπιτι και κυνηγημενοι παλεψαμε επειδη ειχαμε ο ενας τον αλλο τι νομιζει οτι θα κανω; θα την αφησω βορά εκει να την προσβαλλουν; γιατι; επειδη ειναι μανα; οχι...ειμαστε μια ομαδα ηταν φοβισμενη, φοβοταν να παει μεσα να του μιλησει, τι να κανω να την αφησω μονη της; μονο αυτην εχω στον κοσμο...και τα παιδια μου...δεν ανεχομαι να τιμωρειται επειδη ειναι μανα και να την ειρωνευονται ολοι λεγοντας της εισαι μανα προβλημα σου...κοντοφθαλμοι και κομπλεξικοι...και σου λεει μετα καλλιτεχνες...αλλα θα μου πεις όλα στην Ελλαδα ειναι φτιαγμενα με θεμελιο την υποκρισια...η τεχνη θα ξεφευγε; τα πα και ξελαφρωσα. Για τα αλλα θα ανεβασω το βραδυ φωτοημερολογιο στο blog να σας τα πω ολα για να μην γραφω μεγαλα ποσ εδω. φιλια σε ολες

Καλησπερα ,αγαπημενη μου παρεα!

Τι μου κανετε?

Εγω την πεφτω λιγο!

Χθες απογευμα δεν εγραψα γιατι πηγαμε γιατρο για εμβολια! 50? χωρις εξεταση ,τα δυο παιδια, μονο τα εμβολια! 10 λεπτα.....παρολο που περιμεναμε 1 ωρα απο τον κοσμο κ ειχαμε κ ραντεβου απο την προηγουμενη κλεισμενο....

Τα πηρα αρκετα με την γιατρο μας....δεν εχουν συντομα αλλο κ ελπιζω να μην αρρωστησουν για ναχω χρονο να ξεθυμωσω....

Απο το πρωι ημουν μεσα στην τσατιλα γιατι ξυπνησαμε με βροχη....εμεις εδω πανω παντως δεν εχουμε τοσο καλο καιρο που λενε....μουφες! Παλι θα μας χαλασει την τσικνοπεμπτη....πως να τα βγαλω τα παιδια μια βολτα? Εχει γινει παραδοση σαν την Μ.Παρασκευη.....

νικοςχριστινα

Μην μου τσατιζεστε.........χαλαρωστε!

Καθε εμποδιο για καλο! Κ εμεις που πηραμε πτυχιο τι εγινε? ....ανεργια παντου!για ολους!

Κ αν δουν πτυχιο δεν σε παιρνουν για να μην εχεις αξιωσεις!

Μονο το βισμα μετραει!ειτε εχεις πτυχιο,ειτε δεν εχεις! .....

mybilly

Θα σου γραψω καλη μου φιλη ,κατι τελειως ασχετο......

Η κουμπαρα μου εχασε την μαμα της 59χρ,απο μαρμαρυγη...ξαφνικα ,μεσα σε 5μερες....ειχε αριθμιες στην καρδια,κατι τετοιο......πηγε ο αδερφος της (ελευθερο παλικαρι 32χρ, ψηλος) μαζι με τον μπαμπα της. (70χρ) στο χωριο να ετοιμασουν για τα 40της μαμας........ Γλιστραει το αμαξι ,οδηγουσε ο αδερφος, πεφτει σε χωραφι με ποτιστικο χαντακι.δεν παθαινουν τιποτα.....βγαινει ο μπαμπας κ παει να σταματησει περαστικους κ πνιγεται το παλικαρι σε10εκ νερο , ενω τον αφησε μια χαρα ο μπαμπας........

Εχει πει πολλες φορες η φιλη μου

"τον πηρε μαζι της η μανα μου,ηταν ο αγαπημενος της"

.......................................

Μετα επρεπε να στηριξει τον μπαμπα της η κομπαρα μου γιατι ξεφυγε τελειως....ηταν μαζι με τον γιο του κ αυτος δεν ειχε παθει απολυτως τιποτα!...........πως ναταν καλα ο ανθρωπος.........

Τι θα μπορουσα να της πω εεγω να την συγκινει πλεον.......την κοιταω κ νιωθω αμηχανα γιαυτο που Αυτη εχει περασει....Νιωθω απαισια κ ντροπη γιαυτο που της συνεβει χωρις να φταιω....

.εχει 2παιδακια......πρεπει να φαινεται παντα οκ.....

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

καλησπερα κοριτσια, ελπιζω να σας βρισκω καλυτερα! σας διαβαζα λιγο απο το κινητο.

εμεις ενω ηταν πολυ καλυτερα εχτες, εφαγε κ ηταν κ ευδιαθετη, αργα το απογευμα χαλια μαυρα, 40αρι παλι το παιδακι μου, δεν επεφτε, τελικα κατα τις 2 το βραδυ ηρεμισε κ κοιμηθηκε. (ειμαι σε επικοινωνια με την παιδιατρο, περιμενω να μου πει αν ειναι να παω) απο τις 4,30 τα ξημερωματα μεχρι τις 14,30 το μεσημερι ηταν απυρετη, οπου σηκωσε ενα 38,5 (πταισμα!) εδωσα ντεπονακι κ περιμενω, ειμαι σταντμπαι! τωρα εχει πεσει αλλα θερμομετρω ανα μια ωρα.

δυσκολα περασα κ περναω, ειμαι κ εγω χαλια πυρετο δεν εχω (37,5) αλλα σερνομαι, δεν εχω κοιμηθει κ εχω κ τα νευρα μου (εβαλε κ το χερακι του ο αντρας μου γιαυτο, τεσπα)

ξανα περαστηκα σε ολα τα παιδακια κ γονεις!

μπιλλακι μου σε διαβαζω κ παιρνω (γενικα) κουραγιο. η μαμα σου εχει αποδειξει περιτρανα οτι ΠΑΝΤΑ νικαει, οποτε η μεταμοσχευση ειναι μια ευκαιρια για την ιδια να γινει καλα! ευχομαι να βρεθει αμεσα συμβατος δοτης (γιατι εσεις οχι που εισαστε συγγενεις πρωτου βαθμου, κ ενας ασχετος μπορει να ειναι συμβατος???)

ειρηνη μου ελπιζω να τελειωσει γρηγορα αυτη η ιστορια με την κοιλιτσα του φιογκου. καλα κανετε κ πατε στον γιατρο! μπραβο για τις εκκαθαρισεις.

εγω παλι κανω τα βασικα, τιποτα αλλο....

νικοςχριστινα τι να πω...(υπομονη??? κοινοτυπο!!!)

σας φιλω

ΜΑΡΙΑ 1981 : Παθούσα; χαχαχα

YORI : Το ξέρω yori...το ξερω αλλα λυπαμαι να την βλέπω τοσο λυπημενη εδωσε 4 φορες να μπει εκει...την θυμαμαι να διαβαζει με το μωρο στο στηθος και πονανε οι θηλες της και και και τοσα αλλα για να φτασει στο 1 μαθημα και τωρα τι; σου λεει ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑ...θαρρεις οτι το να διαβαζεις 7 ωρες την μερα και να ταιζεις, να αλλαζεις πάνες, να σου τραβανε το παντελονι κλαιγοντας, να δουλευεις δεν ειναι προσπαθεια... εβαλα φωτοημερολογιο στο blog οποια μπει τα λεω και εκει και εχω και τα περιβοητα nikoticons :-)

Διαφημίσεις

αααχ YOTU μου τα νευρα όλων μας ειναι ΚΡΟΣΣΣΙΑΑΑ σημερα μου φαινεται μαμαδες μπαμπαδες γιουργιααα :P:p:p:p:p:p χαχαχα και με μουτζωσε και μια γρια στον δρομο σημερα επειδη πηγαινε στην μεση και της κορναρα :D

σορρυ για την γραμματοσειρα αλλα κατι εκανα και αλλαξε :confused:

αααχ YOTU μου τα νευρα όλων μας ειναι ΚΡΟΣΣΣΙΑΑΑ σημερα μου φαινεται μαμαδες μπαμπαδες γιουργιααα :P:p:p:p:p:p χαχαχα και με μουτζωσε και μια γρια στον δρομο σημερα επειδη πηγαινε στην μεση και της κορναρα :D

σορρυ για την γραμματοσειρα αλλα κατι εκανα και αλλαξε :confused:

τα σκιτσα σου υπεροχα!!!! ταλενταρα!!!

παω για σιδερο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εχω απειρα! ετσι θα μου φυγουν κ τα νευρα!!!!

Καλησπερα ,αγαπημενη μου παρεα!

Τι μου κανετε?

Εγω την πεφτω λιγο!

Χθες απογευμα δεν εγραψα γιατι πηγαμε γιατρο για εμβολια! 50? χωρις εξεταση ,τα δυο παιδια, μονο τα εμβολια! 10 λεπτα.....παρολο που περιμεναμε 1 ωρα απο τον κοσμο κ ειχαμε κ ραντεβου απο την προηγουμενη κλεισμενο....

Τα πηρα αρκετα με την γιατρο μας....δεν εχουν συντομα αλλο κ ελπιζω να μην αρρωστησουν για ναχω χρονο να ξεθυμωσω....

50 ευρω το εμβολια, 1 παιδι με εξεταση βαρος-υψος-ματια-αυτια-λαιμος κτλ.

πιστευω οτι επρεπε να ειναι 30 ευρω η επισκεψη στον παιδιατρο που παμε αρκετα συχνα!

Καλησπερα κοριτσια και αγορι

εχω να σας δω μερες αλλα εχω πολυυυυυ δουλεια λογο των ανοιξιατηκοτον

σεμιναριον μετα το πασχα και εχω και πολλα δοκημαστηκα για νυφες που εχω κλεισει μετα το πασχα

αυτο το καλοκαιρη θα ειναι γεματο νυφες;)

περαστηκα σε ολα τα παιδακια που ειναι αρρωστουλια

πανικος απο ιους αυτον τον καιρο ευτηχος μεχρι τωρα τι γλυτοσαμε

μονο ο αντρας μου αρρωστησε και τα παιδια του στη δουλεια

μπιλακι ευχομαι να βρεθει για αλλη αμια φορα η καλητερη δυνατη λυση για τη μαμα σου που ειναι ηρωηδα

Ειρηνη μου τωρα ειδα οτι ειχατε θεμα παλι με το φιογκακι

ευχομαι να ειναι περαστηκο

Νικος χριστινα καλος ηρθατε στη πολη μας:D

οι καθηγητες πραγματηκα ειναι τραγηκοι ντρεπομαι για λογαριασμο τους :shock: οκ ρε φιλε δεν ειπαμε να κανεις και τα στραβα ματια να περασει η αλλη ετσι αλλα οχι και αυτη η σημπερηφορα ελεος πια:mad:

το εργαστηριο αυτου του μαθηματος δεν θα μπορουσε να το παρακολουθησει αθηνα και να εξεταστη θεσσαλονικη? (λεω εγω τη βλακεια μου τωρα)

σημερα ειμουν στο σπιτι και εκανα πολα ωραια πραγματα

εκανα φακες εκανα βαφλες και μηλοπητα ευκολη και νοστημουλα

εκανα και πολες αγκαλητσες με τον γιο και πολα παιχνηδια γιατι απο αυριο

τρεχουμε λεμε:shock::)

γεια σας κ παλι!

εγω 38, ο συζηγος 38 η μικρη απο τις 2,30 το μεσημερι απυρετη αλλα ανεβασε 38,5 στις 9. της εδωσα πονσταν κ επεσε. τωρα κοιμαται κ παω κ εγω γιατι δεν βλεπω μπροστα μου....

αλλα:

σιδερωσα ολα τα ρουχα εκτος απο 3 σεντονια (απειρα ισως 7πλυντηρια!)

εφτιαξα κοτοσουπα για αυριο

απλωσα ενα πλυντηριο

συμμαζεψα λιγακι

εβαλα κατι λιγα στο πλυντηριο πιατων

τωρα ειμαι να πεσω να σωριαστω στα πατωματα ποναει πλατη-κεφαλι-λαιμος ολα, εφτιαξα τοστακια κ τσαγακι να φαμε κ να πιουμε,περνω ντεπον κ ξερενομαι!!!!

σας φιλω καλο βραδυ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...