Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους.

Χθες το βράδυ στο γυρισμό από τη δουλειά έπεσα σε απίστευτη ομίχλη με αποτελεσμα απόσταση 10χμ. να τη διανύσω σε 50 λεπτά. Δεν έβλεπα απολύτως τίποτα. Δε μου είχε ξανατύχει κάτι τέτοιο. Όταν έφτασα σπίτι είχα τρομερό πονοκέφαλο. Έδωσα το γάλα στο μωρό και έπεσα για ύπνο.

Σήμερα έχουμε και πάλι ομίχλη οπότε με βλέπω να έχω τα ίδια κι απόψε στο γυρισμό. Έχω να κάνω ένα σωρό δουλειές μέχρι να φύγω για τη δουλειά. Σιδέρωμα, μαγείρεμα για μας και το παιδί, συμμάζεματα και να περιποιηθώ λιγάκι και τον εαυτό μου.

Νίκος-Χριστίνα καταλαβαίνω την πίκρα σας. Αν ρωτήσεις το μεγαλύτερο ποσοστό των φοιτητών ταλαιπωρείται με ένα μάθημα στο τέλος και καθυστερεί να τελειώσει τις σπουδές του ένα τουλάχιστον εξάμηνο για ένα και μόνο μάθημα. (κι εγώ μέσα σ'αυτούς)

mybilly να πάνε όλα καλά με τη μανούλα σου. Δύναμη και ελπίδα για όλη την οικογένεια εύχομαι.

ιωάννα κι εγώ είμαι απλήρωτη και έχω χάσει κάθε ενδιαφέρον για τη δουλειά μου. Ειλικρινά δεν ξέρω πότε μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα.

Καλή ανάρρωση στο μικράκι σου. (για το φούρνο δε χρησιμοποιώ αμμωνία οπότε δεν ξέρω να σε βοηθήσω)

Μυρτούλα κι εγώ το καλοκαίρι ονειρεύομαι!

h6cQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπραβο βρε Αφροδιτη και δουλευεις τοσες ωρες και θα φτιαξεις και τη στολη φτου φτου

Αντε ανεβαααααα.....

Μια φούστα μόνο θα φτιάξω, χωρίς ραπτομηχανή όλο στο χέρι. Δεν είναι δύσκολο, θέλει μόνο χρόνο.

Θυμάσαι στο Parents, το μέλος Φιλιώ και Ασημένια, μια μη εργαζόμενη μαμά που έφτιαχνε υπέροχα πράγματα; Από το blog της έχω βρει πως να φτιάχνεις εύκολα φουστάκια tutus.

Θα βάλω φώτος να δεις!

μαργιω καλυτερα να ηξερε καποια λιγοτερα ειναι στιγμες στην ζωη μας που πρπει να αφηνουμε για λιγο τα ηνια σε καποιον αλλον κ να ξεκουραζομαστε.

η μαμα παντα ηταν στην τσιτα κ δυστυχως της εχω μοιασει σε αυτο!(κ οχι μονο...)

Σιγουρα θα ηταν καλυτερα αλλα αν ειναι ο χαρακτηρας σου ετσι δεν μπορεις να κανεις κατι γι'αυτο, δεν μπορεις να κανεις πισω θελεις να εχεις τον ελεγχο και ειδικα αν εισαι αρρωστη θελεις ακομη περισσοτερο να μην αφησεις τα ηνια για να μην αισθανεσαι οτι σε εχει καταβαλει η αρρωστια ...αλλα τι σου τα λεω τωρα αφου εισαι κι εσυ ετσι καταλαβαινεις:rolleyes:

margio ΠΑΡΤΥ ΜΑΣΚΕΕΕΕ....ΤΕΛΕΙΟ:P:p:p Θα ντυθουν τα μικρα ή και οι μεγάλοι; :P

ΕΥΑ Θεικο αυτο το ξεσπασμα με το φουρνο...μια φορα ειχα τσακωθει με την Χριστινα και ειχα φρικαρει οπότε ειχα ενα σφουγγαρι και ετριβα τον παγκο :D και ξεσπασα και τον εκανα γιαλι :D:D

Το ενα ειναι στο σχολειο οποτε θα ντυθουν μονο τα παιδια το αλλο το διοργανωνει η δουλεια του αντρα μου οποτε ντυνονται και οσοι μεγαλοι θελουν,εγω δεν ντυνομαι για να πω την αληθεια δεν μου αρεσουν οι αποκριες ποτε δεν μου αρεζαν.

Ο δικος μου ο αντρας γιατι ποτε δεν ξεσπαει ετσι ε?:mrgreen::mrgreen::mrgreen:Τι καλα που θα ηταν θα του εσπαγα τα νευρα συνεχεια για να κανει το σπιτι λαμπικο :tongue::tongue::tongue:

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Ξερει κανεις πως καθαριζει ο φουρνος με αμμωνια? Καποια στιγμη μια κοπελα μου ειχε πει οτι τη βαζεις με κατι αλλο που δεν θυμαμαι, την αφηνεις ολο το βραδυ στο φουρνο και την αλλη μερα ειναι σαν καμμενα τα λιπη. Εχετε ιδεα?

βάζεις στο φούρνο ενα κατσαρολάκι με βραστό νερό και διαλυμένη αμμωνία μέσα και το αφήνεις για ωρα....καλύτερα να το επαναλάβεις μια φορά για να κάνουν καλή δουλειά οι υδρατμοί, να λιώσουν τα λίπη και μετά καθαρίζεις...

καλά κάνεις και δεν τον πας στο πάρτυ τον μικρούλη σου, είναι όλα τα μικρά άρρωστα, μη ρισκάρεις να ξανακολλήσει....και γω μέχρι να παει η μεγάλη μου παιδικό πρόσεχα πολύ τους κλειστούς χώρους, τώρα εφόσον παει παιδικό δεν εχει νόημα πια...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλημέρα

και εδώ είχαμε χθες από το απόγευμα απίστευτη ομίχλη, σήμερα είναι καλύτερα τα πράγματα

Νίκο το πρόβλημα είναι ότι το μάθημα έχει υποχρεωτικές παρακολουθήσεις?

Ιωάννα δεν ξέρω να σου πω για τον φούρνο, εγώ χρησιμοποιώ τα κλασσικά απορυπαντικά φούρνου

Αφροδιτάκι μου αρέσει που τολμάς να κάνεις και κατασκευές, να υποθέσω ότι αυτά τα κάνεις μεταμεσονύκτιες ώρες? Σε θαυμάζω για το κουράγιο σου.

Μπιλάκι φυσικά και να κάνεις όνειρα και σχέδια με την μαμά σου, το αξίζετε

Ξέρει καμιά βρε κορίτσια η Ειρήνη αν είναι καλά ή αν έχουν πάλι τρεξίματα? όσο φορτωμένη και να είναι συνήθως δίνει το παρόν, έχω αρχίσει να ανησυχώ.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Διαφημίσεις

βάζεις στο φούρνο ενα κατσαρολάκι με βραστό νερό και διαλυμένη αμμωνία μέσα και το αφήνεις για ωρα....καλύτερα να το επαναλάβεις μια φορά για να κάνουν καλή δουλειά οι υδρατμοί, να λιώσουν τα λίπη και μετά καθαρίζεις...

καλά κάνεις και δεν τον πας στο πάρτυ τον μικρούλη σου, είναι όλα τα μικρά άρρωστα, μη ρισκάρεις να ξανακολλήσει....και γω μέχρι να παει η μεγάλη μου παιδικό πρόσεχα πολύ τους κλειστούς χώρους, τώρα εφόσον παει παιδικό δεν εχει νόημα πια...

Σ ευχαριστω πολυ για τη συμβουλη.

Σιγουρα δεν θα τον παω γιατι φοβηθηκα πολυ

Αφροδιτάκι μου αρέσει που τολμάς να κάνεις και κατασκευές, να υποθέσω ότι αυτά τα κάνεις μεταμεσονύκτιες ώρες? Σε θαυμάζω για το κουράγιο σου.

.

Καλά μην νομίζεις, λίγα πράγματα φτιάχνω και δεν πιάνουν και τόσο τα χέρια μου. Ναι τα κάνω αργά το βράδυ αλλά αποζημιώνομαι από τα χαρούμενα φατσάκια τους!!!!

Μερικοί γονείς από το σχολείο,νομίζουν πως φτιάχνουμε χειροποίητες κάρτες και προσκλήσεις γενεθλίων για οικονομία χρημάτων αλλά μόνο φθηνότερα δεν είναι τα υλικά χειροτεχνίας....

Καλημερα!!τι κανετε?εγω στην δουλεια μπουκωμενη με πονοκεφαλο εξαντλημενη αλλα απυρετη..

Μπιλλακι και πολυ καλα κανεις και σκεφτεσαι θετικα..ολα να πανε καλα και να δεις την μαμα σου γριουλα..εχει αγωνιστει πολυ και πιστευω οτι θα τα καταφερει..

Ειρηνη μου τι κανεις?

Μπραβο βρε Αφροδιτακι που κανεις τοσα πραγματα..και βεβαια τα υλικα για κατασκευες δεν ειναι φθηνα..απλα ειναι η ικανοποιηση που παιρνεις..

Καλα τι ομιχλη ηταν αυτη το πρωι?τα νοτια προαστια ηταν χαλια.δεν εβλεπα την μυτη μου το πρωι..οι υψηλες θερμοκρασιες για την εποχη λενε οτι ειναι η αιτια..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Καλημερα!!!Βρε κορίτσια ,ειδα φωτο ,ο Πειραιας δειχνει χαλια από την ομιχλη ,ε?

Ελπίζω να καθαρισε τωρα η ατμοσφαιρα.Εδω τις τελευταιες ημερες ο καιρός ειναι εντελως ανοιξιατικος.

Ευα μου ,επειδη τωρα το θυμηθηκα ,εδω ευτυχως σε σχεση με τα προηγουμεν αχρονια εχει βρεξει περισσότερο οποτε ειμαστε σε καλή φαση.Λαδι ειχαμε ελάχιστο γιατι δεν εκανε τον καταλληλο καιρο την περασμένη ανοιξη,υψηλές θερμοκρασιες,αμμο και υγρασια.Γιάυτο αν και οπως ειπα απολαμβανω αυτες τις ημερες ελπίζω να εχουμε κανενα μηνα ακομη Χειμωνα.Μπραβο για το φουρνο!Την επόμενη φορα που θαεισαι πιεσμενη ,κανε μια βολτα προς τα εδω!

Ιωαννα ,καλα κανεις και δεν τον πας ,ειναι πολύ περιεργη αυτη η εποχη.Για τη βροχοπνευμονια ,μην αγχωνεσαι τοσο .Τα παιδια που κανουν σπαστικες βροχιτιδες μπορει να κανουν βρογχοπνευμονιες πολύ ευκολα,απλά πρεπει να εχεις τις κεραιες σου τεντωμενες και να εχεις πολύ στενη επαφη με το γιατρο σου.Επίσης τα παιδια για να καθαρισουν από μια βροχιτιδα εντελώς και να αποτυπωθει αυτο στην ακτινογραφια πρεπει να περασει ενα 6μηνο.Οπότε ειναι ακυρο να τον βαλεις σε αυτη τη διαδικασια, και να φαει τσαμπα την ακτινοβολια.Μπορεις ομως στο τελος της αντιβιωσης να τον πας να τον ακουσει ο γιατρος σου.

Μπιλάκο ,χαιρομαι πολύ για τη μαμα.Το γεγονος πως τα εχει καταφερει εως τωρα παρα τη δυσκολια της καταστασης και αφου οι γιατροι συμφωνουν να μπειτε σε καινουριες θεραπειες ειναι πολύ καλό!

Σαφως και πρεπει να εχεις ελπίδες,από την αλλη επειδη γνωριζω πόσο ψυχοφθορο ειναι αυτο το συναισθημα,πότε πάνω ,πότε κατω,επικεντρωσου στο ότι καταφερατε ενα ακόμη βημα.Ειναι τοσο σημαντικο!!!

Εμεις εχουμε πλούσιο προγραμμα για τις απόκριες δεν ξερω τι θα καταφερουμε να κάνουμε τελικα.Την Πεμπτη ,μετα το σχολασμα ,ο συλλογος γονεων εχει οργανωση ψησιμο για γονεις και παιδια ,το Σαββατο εχουμε το κυνηγι του θησαυρου και την Κυριακη πάρτυ μασκε στο σχολειο.Στο επόμενο τριημερο εχουμε την παρασκευη επίσης πάρτυ μασκε,αυτη τη φορα εδω στο χωριο και την Κυριακη συμμετοχη στο καρναβαλι.Ας ειμαστε καλά και θα δουμε...

Από δουλειες τωρα εχθες ημουν τοσο κουρασμενη που περα από τα καθημερινα δεν εκανα κατι αλλο.Επέσα για υπνο στις 9 μαζι με τον μικρο.

σημερα εστρωσα κρεβατια ,εβαλα πλυντηριο και πήγα το γιο στο σχολειο.Μετα για καφε με μια φιλη και γυμναστηριο.Περασα από το μαναβικο και γυρισα σπίτι.Εφτιαξα μια πορτοκαλάδα και σαας διαβαζω...Για το μεσημερι θα βαλω φασολάδα και θα ηθελα και κατι ακομη αλλα δεν ξερω τι.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Για το μεσημερι θα βαλω φασολάδα και θα ηθελα και κατι ακομη αλλα δεν ξερω τι.

Εγώ έφτιαξα φασολάδα το πρωί και εχθές το βράδυ μια πολύ εύκολη τυρόπιτα του Καλαμαρίδιου.

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=11503&page=96

Την ετοίμασα σε 10' λεπτά πραγματικά!!!! και άλλα 25' λεπτά ψήσιμο ;)

Καλημερα!!τι κανετε?εγω στην δουλεια μπουκωμενη με πονοκεφαλο εξαντλημενη αλλα απυρετη..

.

Όσο μπορείς περισσότερα φρούτα στην δουλειά, μας βοηθάνε! Γρήγορα περαστικά!

Καλημέρα

και εδώ είχαμε χθες από το απόγευμα απίστευτη ομίχλη, σήμερα είναι καλύτερα τα πράγματα

Νίκο το πρόβλημα είναι ότι το μάθημα έχει υποχρεωτικές παρακολουθήσεις?

Ιωάννα δεν ξέρω να σου πω για τον φούρνο, εγώ χρησιμοποιώ τα κλασσικά απορυπαντικά φούρνου

Μπιλάκι φυσικά και να κάνεις όνειρα και σχέδια με την μαμά σου, το αξίζετε

Ξέρει καμιά βρε κορίτσια η Ειρήνη αν είναι καλά ή αν έχουν πάλι τρεξίματα? όσο φορτωμένη και να είναι συνήθως δίνει το παρόν, έχω αρχίσει να ανησυχώ.

ναι christine ειναι εργαστηριο στο οποιο ζητησαμε αφου ειναι το τελευταιο οχι να το περασουμε ετσι αλλα απλα να βοηθησουν να κανουμε την εργασια αλλιως ωστε να μπορεσουμε να ανταπεξελθουμε στην τελικη 1 μαθημα ειναι...1...αλλα μετα απο ειρωνια και φωνες καταλληξαμε στο οτι λεφτα υπαρχουν, απλα να αφησεις σπιτι και παιδια και να νοικιασεις ενα σπιτι 500 χιλιομετρα μακρια απο τα παιδια σου δεν λεει κατι...ψιλου πηδημα, για μας ομως λεει ηδη τα πραγματα βγαινουν πολυ δυσκολα περα...καμια κατανόηση...καμια...

Ιωαννα ,καλα κανεις και δεν τον πας ,ειναι πολύ περιεργη αυτη η εποχη.Για τη βροχοπνευμονια ,μην αγχωνεσαι τοσο .Τα παιδια που κανουν σπαστικες βροχιτιδες μπορει να κανουν βρογχοπνευμονιες πολύ ευκολα,απλά πρεπει να εχεις τις κεραιες σου τεντωμενες και να εχεις πολύ στενη επαφη με το γιατρο σου.Επίσης τα παιδια για να καθαρισουν από μια βροχιτιδα εντελώς και να αποτυπωθει αυτο στην ακτινογραφια πρεπει να περασει ενα 6μηνο.Οπότε ειναι ακυρο να τον βαλεις σε αυτη τη διαδικασια, και να φαει τσαμπα την ακτινοβολια.Μπορεις ομως στο τελος της αντιβιωσης να τον πας να τον ακουσει ο γιατρος σου.

αληθεια? θελει τοσο καιρο να καθαρισει? με βλεπω να μην τον ξανακλεινω μεσα με παιδια και απο δω και περα μονο κουνιες και παρκα, τουλαχιστον να ειμαστε εξω. Αν μου κανει και τετοια οταν τον παω σταθμο σωθηκαμε

αληθεια? θελει τοσο καιρο να καθαρισει? με βλεπω να μην τον ξανακλεινω μεσα με παιδια και απο δω και περα μονο κουνιες και παρκα, τουλαχιστον να ειμαστε εξω. Αν μου κανει και τετοια οταν τον παω σταθμο σωθηκαμε

ioanna σου χω πει τι μου θυμιζει αυτο για την εποχη που συγκατικουσα με την οικογενεια μου και βρισκαμε το νεογεννητο με 40 πυρετο. Να καταλαβεις ακομα και τωρα που ρθαμε Θεσσ και ηρθαν οι γονεις Ευβοια να προσεχουν τα παιδια ηρθαν με γαστρεντεριτιδα που κουβαλησαν απο τα εγγονακια τους στην Πελλο/νησο. Τις προαλλες που χαν ανεβει να μας δουν ηρθαν με γριπη κοκ. Πάλι καλα όταν φευγουν ειμαστε καλα :P:p:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...