Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!

Εγώ σήμερα άλλαξα σεντόνια, καθάρισα νεροχύτη, μαγείρεψα και πήγαμε βόλτα με τον πιτσιρίκο μου.

Το απόγευμα, που θα τον αναλάβει ο μπαμπάς του θα ξελινήσω (επιτέλους)

τα κουλούρια και θα κάνω ένα γρήγορο ξεσκόνισμα και ένα σκούπισμα. Ευτυχώς το σπίτι είναι συμμαζεμένο.

Α!!! Να συμπληρώσω κάτι στη συνταγή για τα κουλουράκια.

Αν θέλετε αντί για χυμό πορτοκάλι μπορείτε να βάλετε αλυσίβα (την ίδια ποσότητα).

Επίσης πριν τα βάλετε στο φούρνο μπορείτε να τα αλείψετε με λίγο αυγό και να απλώσετε στο ταψί σας μια λαδόκολα (αυτό για την μικρή πιθανότητα να σας κολλήσουν, αλλά και για να μη λερωθεί το ταψί...)

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Amelie σε καταλαβάινω με τα ζωάκια είναι δύσκολο.

Πες μου κάτι, τα πουλάκια που είναι στην κλωσσομηχανή επωάζονται πιο γρήγορα από αυτά που τα κλωσσάει η μαμά τους; Γενικά σαν "ποιότητα" (ξέρω είναι χάλια ο όρος, αλλά δε μπορώ να βρω κάτι άλλο) είναι σαν τα φυσικά;

sbxre6a2f.png

Κοριτσάκια μου τι κάνετε? Πως είστε?

Εμείς περάσαμε μια σούπερ ημέρα! :P

Μετά την πρωϊνή μου τρέλα που έφερα το σπίτι το πάνω κάτω ... (... :tongue::tongue:) ήμουν έτοιμη για ύπνο! Ξαπλώσαμε με το φιογκάκι και πήρα έναν γλυκό ύπνο.... άλλο να σας λέω!!! :tongue::tongue:

Ξυπνήσαμε και... φύγαμε για alou fun park!!! Μπήκαμε σε όλα! Σε όλα όμως!!! Γυρίσαμε, περπατήσαμε, στροβιλιστήκαμε, βραχήκαμε.... όλα τα κάναμε! Ο φιόγκος... όχι απλά το καταχάρηκε.... χοροπήδαγε κυριολεκτικά!!! :P Ήταν τέλεια!

Τώρα επιστρέψαμε, θα κάνω μια μακαρονάδα για βραδινό και όπου να ναι έρχεται και ο μπαμπάς μας!

Αύριο... δουλίτσα!!! :P

Σας γλυκοφιλώ όλες!

777885dugw57gt25.gif

Αχ τι ωραία....θέλω και εγώ λουνα πάρκ....$%^&&&*$#@ την κρίση μου!!

Εμείς το καλοκαίρι στο χωριό πηγαίνουμε, είναι πιο οικονομικό!!! Επίσης έχει φέρει και ο Δήμος μας στην πλατεία φουσκωτά και περιμένω να φτιάξει ο καιρός να τις πάω!

Διαφημίσεις

Αχ τι ωραία....θέλω και εγώ λουνα πάρκ....$%^&&&*$#@ την κρίση μου!!

Εμείς το καλοκαίρι στο χωριό πηγαίνουμε, είναι πιο οικονομικό!!! Επίσης έχει φέρει και ο Δήμος μας στην πλατεία φουσκωτά και περιμένω να φτιάξει ο καιρός να τις πάω!

Μη νομίζεις Βάσια μου... και μείς είχαμε να τον πάμε.... πολύυυυυυυυυυ καιρό! :? {χθες σκεφτόμουν τα χρήματα που χάλασα και λέω μέσα μου

"Αει σιχτίρι που θα σκεφτώ και 5 δραχμές που έδωσα για το παιδάκι μου!!!":|

777885dugw57gt25.gif

καλημέρα σας κοπέλες και ευχαριστώ για τα λόγια συμπαράστασης. το πουλάκι την παλεύει ακόμα αλλά δεν το βλέπω καλά :cry:

το πλύσιμο της κλωσσομηχανής μου έβγαλε την πίστη! μέχρι και οδοντόβουρτσα επιστράτευσα!

miriki, πρώτη φορά βάλαμε πουλάκια και δεν ξέρω, αλλά απ'ο ό,τι έχω διαβάσει, οι κότες από κλωσσομηχανή δεν κάθονται για κλώσσες και πρέπει να τις βάλεις με το ζόρι. ίσως επειδή δε βίωσαν το φυσικό κλώσημα. πολύ σημαντικές οι πρώτες εμπειρίες τελικά! σας αφήνω, πάω στη δουλειά.

καλό σαββατοκύριακο!

Kαλημέρα σε όλες.Τι κάνετε?

Εδώ μας έχει πιάσει η ίωση και δεν λέει να φύγει.Ο μικρός συνεχίζει να κάνει πυρετό,και εγω και ο αντρας μου,είμαστε με πονόλαιμο και αρκετά πεσμένοι.:(

Εχθές πάλι όλο το απόγευμα δεν έκανα τίποτα,ακόμη τα βραδυνά πιάτα είναι στο νεροχύτη.Παρ'ολα αυτά,μόλις σηκώθηκα έπλυνα τη μοκέτα της κουζίνας,να προλάβει να στεγνώσει πρίν χαλάσει ο καιρός.Έχω αρκετές δουλίτσες αλλά θα πάω πολύ χαλαρά σήμερα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Κοριτσάκια μου τι κάνετε? Πως είστε?

Εμείς περάσαμε μια σούπερ ημέρα! :P

Μετά την πρωϊνή μου τρέλα που έφερα το σπίτι το πάνω κάτω ... (... :tongue::tongue:) ήμουν έτοιμη για ύπνο! Ξαπλώσαμε με το φιογκάκι και πήρα έναν γλυκό ύπνο.... άλλο να σας λέω!!! :tongue::tongue:

Ξυπνήσαμε και... φύγαμε για alou fun park!!! Μπήκαμε σε όλα! Σε όλα όμως!!! Γυρίσαμε, περπατήσαμε, στροβιλιστήκαμε, βραχήκαμε.... όλα τα κάναμε! Ο φιόγκος... όχι απλά το καταχάρηκε.... χοροπήδαγε κυριολεκτικά!!! :P Ήταν τέλεια!

Τώρα επιστρέψαμε, θα κάνω μια μακαρονάδα για βραδινό και όπου να ναι έρχεται και ο μπαμπάς μας!

Αύριο... δουλίτσα!!! :P

Σας γλυκοφιλώ όλες!

Ειρήνη μου μπράβο,πολύ καλά έκανες,το ευχαριστηθήκατε και οι δύο!.

Ίσα ίσα,σε κάτι τέτοια αξίζει να δίνουμε τα λεφτά μας,έχουμε φτάσει να δουλεύουμε για τους λογαριασμούς και τους γιατρούς!:rolleyes:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα σας κορίτσια! Είδα εχθές μια διαφήμιση και μας θυμήθηκα..Έδειχνε διάφορες γυναίκες να σηκώνονται το πρωί και να κάνουν ένα κάρο δουλειές..Σκούπισμα, σφουγγάρισμα, μαγείρεμα κτλ. Και στο τέλος έλεγε "σάββατο, η μέρα που όλοι ξεκουράζονται. Άμα είσαι νοικοκυρά, καταλαβαίνεις.." (ή κάτι τέτοιο τέλος πάντως) χαχα :D :D Τρεχάτε ποδαράκια μου είμαστε όλες σήμερα!

Amelie, μου αρέσει πολύ που διαβάζω τα νέα σου για τις δουλειές που κάνεις και εύχομαι να πάνε όλα καλά με το κοτοπουλάκι σου :)

Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη, για έναν εντελώς άσχετο λόγο..Διαβάζω όλες εσάς που λέτε ότι σας βοηθούν οι άντρες σας στο σπίτι, λιγότερο ή περισσότερο.. Εμένα κορίτσια ο άντρας μου δουλεύει 7 ημέρες την εβδομάδα, από το πρωί μέχρι το βράδυ - είναι η φύση της δουλειάς του τέτοια, το ήξερα και δεν παραπονιέμαι. Όπως καταλαβαίνετε, στο σπίτι έρχεται μόνο για φαΐ, μπάνιο και ύπνο. Εχθές λοιπόν πήγαμε όλοι μαζί για ψώνια και είδε που κυνηγούσα παντού τον μικρό, οπότε μου λέει "πω πω αυτά περνάς κάθε μέρα;!". Κορίτσια δεν ξέρετε πόσο χάρηκα με αυτή την κουβέντα :D :D

Φεύγω τώρα, πάω να αγοράσω πασχαλινάαααα!! Καλό σαββατοκύριακο σε όλες μας! :D

g8Sbp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κ από μένα!Εμένα κορίτσια αυτό που μου τη δίνει περισσότερο από όλα είναι ότι οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτε μα ποτέ. Αν ηταν να τις κάνω πχ μια φορά την εβδομάδα και όοοολη την υπόλοιπη να ήμουν οκ θα ήταν καλά, αλλά που....

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλημέρα κ από μένα!Εμένα κορίτσια αυτό που μου τη δίνει περισσότερο από όλα είναι ότι οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτε μα ποτέ. Αν ηταν να τις κάνω πχ μια φορά την εβδομάδα και όοοολη την υπόλοιπη να ήμουν οκ θα ήταν καλά, αλλά που....

Aκριβώς!Προχθές έκανα γενικη στο σαλόνι και σήμερα η μοκέτα είχε ψίχουλα,το τραπεζακι γεμάτο δαχτυλιές και σκόνη παντού.:confused:Η τα αγνοείς ή γυρίζεις όλη μερα και καθαρίζεις.

Σήμερα λοιπόν,έβαλα σκούπα παντού,ξαναπήρα τα άνω πάνω με ένα ξεσκονόπανο,αέρισα τα ριχτάρια και τα ξαναέστρωσα,συμμάζεψα και αέρισα όλο το σπίτι,έβαλα και άπλωσα 2 πλυντήρια,μάζεψα αλλο ένα,μαγείρεψα κοτόσουπα για τον άντρα μου και πα;τζάρια και με ψάρια για εμάς.Αυτά και συνεχίζουμε.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Τα αγνοείς επιδεικτικά κιόλας!

Και πάνω που είχα αρχίσει να προβληματίζομαι με τον πασχαλινο στολισμό (γενικά μου τη δίνουν αυτά θα το αναλύσω άλλη φορά όμως) γιατί δεν είχα καμία όρεξη να ψάχνω πού είναι τα πασχαλινά, έφερε το καμάρι μου από τον παιδικό καλαθάκι, λαμπάδα και κάρτα. Κομπλέ ο πασχαλινός στολισμός λοιπόν. Ένα κεράκι έβαλα μόνο κι ένα λαγουδάκι..... χεχεχε

sbxre6a2f.png

Καλημέρα σας κορίτσια! Είδα εχθές μια διαφήμιση και μας θυμήθηκα..Έδειχνε διάφορες γυναίκες να σηκώνονται το πρωί και να κάνουν ένα κάρο δουλειές..Σκούπισμα, σφουγγάρισμα, μαγείρεμα κτλ. Και στο τέλος έλεγε "σάββατο, η μέρα που όλοι ξεκουράζονται. Άμα είσαι νοικοκυρά, καταλαβαίνεις.." (ή κάτι τέτοιο τέλος πάντως) χαχα :D :D Τρεχάτε ποδαράκια μου είμαστε όλες σήμερα!

Χθες έκανα μία ανάρτηση στο blog μου για ένα περιοδικό που ξεφύλλιζα...http://christinad-christinascorner.blogspot.se/2012/04/blog-post_06.html

Δείτε διαφήμιση σε Σουηδικό περιοδικό...;);)

IMG259.jpg

τα κάνει όλα και συμφέρει!!

Τι κάνουν τα κορίτσια μου?

Εγώ πριν λίγο επέστρεψα από δουλίτσα.

Είμαι σε καλή διάθεση και θα ξεκουραστώ. Σε λίγο θα κάνω τα μπάνια μου και θα σωριαστώ στον καναπέ μου.

Σήμερα συνάντησα τη NASIA. Εκτός που έχει 3 κούκλους γιους, κάνει και τα πιο τέλεια Πασχαλινά κουλουράκια!!!!!

Νάσια μου, σ' ευχαριστώ για το δωράκι και την τέλεια κουβεντούλα!!! ;);););)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...