Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

συγνώμη που επεμβαίνω στο θέμα σας κορίτσια αλλά ήθελα να σας πω κάτι που ίσως να μην γνωρίζεται..

my billy υπάρχει στην κύπρο το παρασκευαϊδειο ίδρυμα το οποίο έχει πάρα πολλούς πιθανούς δότες οι οποίοι οικειοθελώς έχουν δώσει αίμα και υπάρχουν στα αρχεία του ιδρύματος και κάθε φορά που κάποιος χρειάζεται μυελό των οστών γίνεται αυτόματη αναζήτηση!!!

εάν χρειαστεί η μανούλα σου ψάξτε το λίγο!!!! και εννοείτε πως δεν υπάρχει χρέωση!!!

εχω δώσει και εγώ αίμα και αν χρειαστεί ποτέ να γίνω δότρια θα το κάνω με όλη μου την ψυχή!!!!

εάν χρειάζεσαι λεπτομέρειες να σε βοηθήσω όπως μπορώ!!!

αν και εύχομαι ολόψυχα να μην χρειαστεί τίποτα και να γίνει σύντομα καλά!!!!!!!

Κι εδώ υπάρχουν πολλοί δότες και γίνεται αυτόματη αναζήτηση.

Εγώ προσωπικά είμαι εν δυνάμει δότρια πάνω από μια δεκαετία.

Κι όμως δε βρέθηκε κάποιος να είμαι συμβατή:-(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κωνσταντίνα εύχομαι τα καλύτερα για τη μαμά σου, μακάρι να γίνει μεταμόσχευση και το κυριότερο να έχει επιτυχία.

(Δε σε έχω ξεχάσει, απλώς δεν έχω καταφέρει να σε πάρω)

Χριστίνα μια ξεκούραστη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη εύχομαι!:P

Αντε μετά και για την κόρη!:tongue:

Περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικα, παιδάκια-μαμάδες-μπαμπάδες, άντε γιατρευτείτε! Ο καιρός είναι για βόλτες!:tongue:

Γεια σας κοριτσια,

πραγματι πρεπει να κραταμε σημειωσεις

Χριστινα με το καλο να κρατησεις τα γερα αγορακια σου αγκαλιτσα,ο συζυγος πως το πηρε?Συνηθως οι αντρες θελουν και μια κορη να την εχουν πριγκιπισσα.

Εγω εχω τις κορες μου μαζι και δεν υπαρχει κανενα προβλημα μονο που πριν κοιμηθουν τις πιανει λογοδιαρροια απ'τη μια θυμωνω κι απ'την αλλη τις χαιρομαι:rolleyes:.Κι εγω με την αδερφη μου ετσι καναμε.

Μπιλακι η μαμα θελει να τα ξερει ολα για να ειναι προετοιμασμενη για ολα φοβαται οτι αν δεν ειναι παρουσα δεν θα της πειτε ολη την αληθεια(λογικο το βρισκω).Ευχομαι κι εγω να μην χρειαστειτε μεταμοσχευση και ολα να πανε καλα και να γιορτασετε πολλα γενεθλια ακομη.

Ευα μηπως θελεις να ξεσπασεις και στον δικο μου φουρνο:D:D

Αχ δεν εχω καμια ορεξη για δουλειες αυτες τις μερες δεν ξερω τι μ'εχει πιασει κανω μονο τα απολυτως απαραιτητα,οξεια τεμπελιαση.

Α και πηραμε στολη τελικα την Κλωντιν απο βιοτεχνια ομως οχι τζαμπο αν ειιμαστε καλα το ΣΚ εχουμε μασκε παρτυ και ειναι κατενθουσιασμενες.

Νικο καλωσηρθατε στην πολη μας,ευχομαι να περασετε τελεια.

Γιωτα περαστικα σας,μεγαλη ταλαιπωρια αυτες οι ιωσεις

Αφροδιτη τελεια εκπληξη!

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Α και πηραμε στολη τελικα την Κλωντιν απο βιοτεχνια ομως οχι τζαμπο αν ειιμαστε καλα το ΣΚ εχουμε μασκε παρτυ και ειναι κατενθουσιασμενες.

Αφροδιτη τελεια εκπληξη!

Αχ αυτή η Κλωντίν.....μεγάλος καημός! Εγώ αγόρασα την Παρασκευή τα υλικά που πιστεύω θα χρειαστώ και πρέπει να αρχίσω σύντομα να την φτιάχνω...Έχουμε περούκα με μαλλιά κόκκινα και αυτιά λυκανθρώπου και θα της φτιάξω μια φούστα από τούλι μωβ και μαύρο. Τα υπόλοιπα από δικά της ρούχα γιατί έχει αρκετά μαύρα που μπορώ να συνδυάσω.

Π/Σ/Κ ο σύζυγος θα ανέβει Θεσσαλονίκη (θέλω κι εγώ!!!!) και έχουμε κανονίσει με τις μικρές 1 μασκέ πάρτυ έως τώρα και ίσως μια βόλτα με φίλους στο καρναβάλι του Μοσχάτου.

Πήγαμε παιδική χαρά, φτάσαμε στις 17.45 και προλάβαμε ίσα 7 λεπτά περίπου με φως ήλιου πριν την δύση του...κάτι είναι και αυτό.Γύρω στις 6.30 νύχτωσε καλά και φύγαμε. Μετά πήγαμε σούπερ μάρκετ και επιστροφή για διάβασμα.

Χαρήκανε πολύ τα μπουμπούκια μου!

Πάω να φτιάξω την τυρόπιτα του Καλαμαρίδιου και μπιφτέκια για αύριο πριν με πάρει ο ύπνος... :)

Αχ αυτή η Κλωντίν.....μεγάλος καημός! Εγώ αγόρασα την Παρασκευή τα υλικά που πιστεύω θα χρειαστώ και πρέπει να αρχίσω σύντομα να την φτιάχνω...Έχουμε περούκα με μαλλιά κόκκινα και αυτιά λυκανθρώπου και θα της φτιάξω μια φούστα από τούλι μωβ και μαύρο. Τα υπόλοιπα από δικά της ρούχα γιατί έχει αρκετά μαύρα που μπορώ να συνδυάσω.

Π/Σ/Κ ο σύζυγος θα ανέβει Θεσσαλονίκη (θέλω κι εγώ!!!!) και έχουμε κανονίσει με τις μικρές 1 μασκέ πάρτυ έως τώρα και ίσως μια βόλτα με φίλους στο καρναβάλι του Μοσχάτου.

Πήγαμε παιδική χαρά, φτάσαμε στις 17.45 και προλάβαμε ίσα 7 λεπτά περίπου με φως ήλιου πριν την δύση του...κάτι είναι και αυτό.Γύρω στις 6.30 νύχτωσε καλά και φύγαμε. Μετά πήγαμε σούπερ μάρκετ και επιστροφή για διάβασμα.

Χαρήκανε πολύ τα μπουμπούκια μου!

Πάω να φτιάξω την τυρόπιτα του Καλαμαρίδιου και μπιφτέκια για αύριο πριν με πάρει ο ύπνος... :)

αφροδιτακι μήπως γνωρίζεις τίποτα για τις εκδηλώσεις του Μοσχάτου;κοίταζα στο νετ αλλά δεν βρήκα κάτι.τώρα είναι η μεγάλη παρέλαση και με τον σοκολατοπολεμο;το έχω πει στα μικρά και θέλουν πολύ να το δουν

Διαφημίσεις

Π/Σ/Κ ο σύζυγος θα ανέβει Θεσσαλονίκη (θέλω κι εγώ!!!!)

Μπραβο βρε Αφροδιτη και δουλευεις τοσες ωρες και θα φτιαξεις και τη στολη φτου φτου

Αντε ανεβαααααα.....

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Κωνσταντίνα εύχομαι τα καλύτερα για τη μαμά σου, μακάρι να γίνει μεταμόσχευση και το κυριότερο να έχει επιτυχία.

(Δε σε έχω ξεχάσει, απλώς δεν έχω καταφέρει να σε πάρω)

Χριστίνα μια ξεκούραστη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη εύχομαι!:P

Αντε μετά και για την κόρη!:tongue:

Περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικα, παιδάκια-μαμάδες-μπαμπάδες, άντε γιατρευτείτε! Ο καιρός είναι για βόλτες!:tongue:

σ ευχαριστω ρενατα μου μην ανυσηχεις δεν υπαρχει μεγαλυτερη γαιδουρα στα τηλεφωνα απο εμενα:oops::oops:

τελικα την Πεμπτη ξεκιναμε χμθ κ δεν την γλιτωνουμε την μεταμοσχευση.

δεν ξερω αλλα με αυτα τα νεα μου δημιουργηθηκε μια ελπιδα βρε κοριτσια...

στην αρχη δεν μας ειχαν πει καθολου για μεταμοσχευση γιατι δεν εβλεπαν πως η μαμα θα τα καταφερει ως εδω αλλα οπως της ειπε κ ο γιατρος "εχεις δωσει μεγαλο αγωνα κ σου αξιζει μια τετοια ευκαιρια"

Δεν ξερω ακομα λεπτομερειες ποσοστα επιτυχιας κτλ παρα μονο οτι πιθανοτατα να γινει σε νοσοκομειο στην Πατρα.....η μαμα εκει πανικοβληθηκε γιατι σημαινει οτι θα πρεπει να νοικιασουμε εκει σπιτι κ φυσικα να ειναι καποιος μαζι της συνεχεια.

της ειπα να μην σκεφτεται τα διαδικαστικα κ οτι θα κανουμε οτι χρειαστει φυσικα θα ειναι πολυ πολυ δυσκολα....αλλα για πρωτη φορα απο οταν μαθαμε την αρρωστια της μαμας σκεφτομαι πως ισως την δω να γερναει τελικα. ονειρευομαι? ισως! αλλα το χρειαζομαι για λιγο.

μυβιλλυ καλη μου φιλεναδα κουραγιο! Μην τα παρατησετε! Καθημερινα γινονται εξελιξεις κ ακομη κ θαυματα!

Να σκεφτεστε το καλυτερο δυνατο σεναριο!

Ειμαι λιγο ασχετη,εως πολυ, τι ειναι ακριβως μυελος των οστων?

Εμεις μπορουμε να δουμε αν ειμαστε συμβατες? Αν εχουμε πολυ να σας δωσουμε, μπορει να ειμαστε συμβατοι....

Μονο συγγενεις γινεται?

Ευχαριστω για την ενημερωση του ψυχολογου...κι εγω καπως ετσι το σκεφτηκα με τον δικο μου...οταν τον ρωτσω αν θα ντυθει καρναβαλι κ να παμε να παρουμεμια στολη-ρουχα ,τοτε απαντα Συνειδητοτατα "οχι"........καταλαβαινει απολυτως κ το εννοει..

ευακι . Ευχαριστω ! Μακαρι να φερνω ομορφα συναισθηματα κ ανεμελια'

Καλη ξεκουραση σε οσεςχαλαρωνουν

αχ βρε Δημτρα μ αρεσει οπως τα λες τελευταια!

μυελο εχουμε ολοι πολυ κ μπορει να υπαρχει συμβατοτητα κ εκτος συγγενειας.

η διαδικασια της εξετασης απλη αλλα η ληψη οχι κ τοσο...

δεν ξερω κ εγω πολλα ακομα για να σου πω, αλλα ως φαινεται θα μαθω!

σ ευχαριστω για την σκεψη κ μονο!!

μαργιω καλυτερα να ηξερε καποια λιγοτερα ειναι στιγμες στην ζωη μας που πρπει να αφηνουμε για λιγο τα ηνια σε καποιον αλλον κ να ξεκουραζομαστε.

η μαμα παντα ηταν στην τσιτα κ δυστυχως της εχω μοιασει σε αυτο!(κ οχι μονο...)

σ ευχαριστω ρενατα μου μην ανυσηχεις δεν υπαρχει μεγαλυτερη γαιδουρα στα τηλεφωνα απο εμενα:oops::oops:

τελικα την Πεμπτη ξεκιναμε χμθ κ δεν την γλιτωνουμε την μεταμοσχευση.

δεν ξερω αλλα με αυτα τα νεα μου δημιουργηθηκε μια ελπιδα βρε κοριτσια...

στην αρχη δεν μας ειχαν πει καθολου για μεταμοσχευση γιατι δεν εβλεπαν πως η μαμα θα τα καταφερει ως εδω αλλα οπως της ειπε κ ο γιατρος "εχεις δωσει μεγαλο αγωνα κ σου αξιζει μια τετοια ευκαιρια"

Δεν ξερω ακομα λεπτομερειες ποσοστα επιτυχιας κτλ παρα μονο οτι πιθανοτατα να γινει σε νοσοκομειο στην Πατρα.....η μαμα εκει πανικοβληθηκε γιατι σημαινει οτι θα πρεπει να νοικιασουμε εκει σπιτι κ φυσικα να ειναι καποιος μαζι της συνεχεια.

της ειπα να μην σκεφτεται τα διαδικαστικα κ οτι θα κανουμε οτι χρειαστει φυσικα θα ειναι πολυ πολυ δυσκολα....αλλα για πρωτη φορα απο οταν μαθαμε την αρρωστια της μαμας σκεφτομαι πως ισως την δω να γερναει τελικα. ονειρευομαι? ισως! αλλα το χρειαζομαι για λιγο.

Κοριτσακι μπηκα λιγο πριν πεσω γ υπνο και επεσα στο μηνυμα σου....

Να ελπιζεις και να "φανταζεσαι" στο μυαλο σου καθε μερα τη μαμακα σου γριουλα μετα απο χρονια με τα παιδια της μεγαλυτερα και τα εγγονια της νεα παιδια...Και θα δεις θα γινει πραγματικοτητα. Σε φιλω και ευχομαι να νικησετε.

IIk6p3.png

Qskdp3.png

mybilly: όλα να πάνε καλά my billy...και εγώ το σκεφτηκα αυτο όταν η μαμα μου ειχε σθενωση οισοφαγου και εκανα μια πολυ επικυνδινη εγχειρηση. περαστικά να ναι όλα.

ΑΦΡΟΔΙΤΑΚΙ όλο το φορουμ ανεβαινει Θεσσαλονικη:P:p:p:p

margio ΠΑΡΤΥ ΜΑΣΚΕΕΕΕ....ΤΕΛΕΙΟ:P:p:p Θα ντυθουν τα μικρα ή και οι μεγάλοι; :P

ΕΥΑ Θεικο αυτο το ξεσπασμα με το φουρνο...μια φορα ειχα τσακωθει με την Χριστινα και ειχα φρικαρει οπότε ειχα ενα σφουγγαρι και ετριβα τον παγκο :D και ξεσπασα και τον εκανα γιαλι :D:D

Εμεις κοριτσια σήμερα πηγαμε στην σχολη αλλα φαγαμε πορτα...εχουμε φτασει στο τελος με 1 μαθημα αλλα οι κ. κυριοι καθηγηται αποφασισαν οτι το να κανεις παιδια και να προσπαθεις μεσα απο τοσες αντιξοοτητες να τα μεγαλωσεις ειναι δικο σου προβλημα και ασημαντο αφου το να μεγαλωνεις ενα παιδι δεν λεει και κατι...παιχνιδακι...απλά το αφηνεις και φευγεις 500 χιλιομετρα μακρια του, νοικιαζεις ενα σπιτι, πληρωνεις ενα 5000 να κατσεις ενα εξαμηνο μακρια του και ολα για 1 μοναδικο μαθημα...ευκολο...στην τελικη τι ειναιν ενα πεντοχιλιαρο, πουφ δυο τριων μηνων μισθος...για αυτους βεβαια...οχι για μενα...αν με πιασεις απ την μυτη θα σκασω...αληθεια...τα γραφω στο ημερολογιο στο blog...απλα την ειδα να στενοχωριεται τοσο πολυ...παλι καλα στο δικο μ πτυχιο ημουν πιο τυχερος

Διαφημίσεις

ΑΦΡΟΔΙΤΑΚΙ όλο το φορουμ ανεβαινει Θεσσαλονικη:P:p:p:p

Εγώ όμως όχι.... :(

Έχω να πάω από το 1997 που πήγα 2 μέρες το καλοκαίρι πριν πάμε Χαλκιδική και μετά ξανά για την συναυλία των U2 τον Σεπτέμβριο. Χαλκιδική ξαναπήγαμε το 2005 αλλά από Θεσσαλονίκη απλά ''περαστικοί''.

Ο αγαπημένος μου ήθελε πάντα να σπουδάσει Θεσσαλονίκη αλλά πέρασε Αθήνα, επειδή όμως έχει απωθημένο πηγαίνει 2-3 φορές (σε συνδυασμό και με δουλειά κάποιες φορές) κάθε χρόνο...σκάει στο φαγητό, στο ποτό και στο ξενύχτι και επανέρχεται!

καλημέρα!!

Νίκο καλωσήρθατε στην πόλη μας, καλά να περάσετε!!για το άλλο...ναι οι καθηγητές δεν πολυσυγκινούνται με τα προβλήματά μας, είναι αλήθεια....καλή επιτυχία στο μάθημα....

εμεις χθες πήγαμε οικογενειακώς στο πάρτυ μασκέ του παιδικού...καλά ηταν αν και είχε πολύυυυ κόσμο...τέλοσπάντων, ντύθηκαν τα παιδάκια μου, χάρηκαν, αυτό μετράει....την Παρασκευή υπάρχει ακόμα ενα πάρτυ μασκέ, αν εχω το κουράγιο θα τα παω και κει...

εγω σήμερα δύσκολη μέρα με πολλές ώρες, ελπίζω να περάσει γρήγορα και ανώδυνα...

χθες έκανα τα νυχάκια μου ημιμόνιμο σε χρώμα κοραλλί...μου λεει η κοπέλα "μάλλον βιάζεσαι να φέρεις το καλοκαίρι ε?":tongue::tongue::tongue:

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

αφροδιτακι μήπως γνωρίζεις τίποτα για τις εκδηλώσεις του Μοσχάτου;κοίταζα στο νετ αλλά δεν βρήκα κάτι.τώρα είναι η μεγάλη παρέλαση και με τον σοκολατοπολεμο;το έχω πει στα μικρά και θέλουν πολύ να το δουν

Ρίξε μια ματιά εδώ, ούτε κι εγώ έχω ξαναπάει.

http://my-mosxato.blogspot.gr/2013/08/2013_19.html

Καλημερα σε ολη την παρεα. Ποσο ζηλευω εσας που βρισκεστε Θεσ/νικη, πολυ ομορφη πολη και εχω χρονια να παω. Αλλη μια βαρετη μερα στη δουλεια! Ουτε που εχουν στο προγραμμα να μας πληρωσουν, τα νευρα μου ειναι χαλια, ουτε σουπερ δεν εχω να παω ποσο μαλλον να πληρωσω λογαριασμους. Δεν θα καλυτερεψουν ποτε τα πραγματα στην Ελλαδα?

Θελω να βρω διαθεση σημερα να φτιαξω τη ντουλαπα που εχω εξω στο μπαλκονι την πλαστικη γιατι γινεται χαμος, δεν θα εχω μαγειρεμα γιατι θα φτιαξει η πεθερα μου. Αλλα σκεφτομαι οτι εχω και σιδερο και ποιος το κανει. Εμεις δεν θα παμε δυστυχως στο αποκριατικο παρτυ που εχουμε την Κυριακη, ειναι παρακινδυνευμενο να βρεθουμε με τοσα παιδακια ενω δεν εχει συνελθει ακομα ο μικρος. Μου ειπε η παιδιατρος να μην τον εχω σε κλειστους χωρους. Δεν τη ρωτησα αν θα χρειαστει να κανουμε κι αλλη ακτινογραφια, πως θα ξερουμε οτι καθαρισε? Θα τον καλυψει η αντιβιωση ή οταν την κοψουμε θα υποτροπιασει? Το πηρα απο φοβο πια γιατι οταν σου λενε οτι μια μερα ν αργουσες θα ηταν με βρογχοπνευμονια μετα φοβασαι και το παραμικρο γκουχ που θα κανει. Μαλλον για τον επομενο καιρο δεν θα πρεπει να τον παω ωδειο.

Ξερει κανεις πως καθαριζει ο φουρνος με αμμωνια? Καποια στιγμη μια κοπελα μου ειχε πει οτι τη βαζεις με κατι αλλο που δεν θυμαμαι, την αφηνεις ολο το βραδυ στο φουρνο και την αλλη μερα ειναι σαν καμμενα τα λιπη. Εχετε ιδεα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...