Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

τι να σας πω βρε κοριτσια ετσι μας εχουν πει θα το ρωτησω ξανα σιγουρα εχουν προσφερθει πολλες φιλες της κ πολλοι γνωστοι μας να εξεταστουν αλλα δεν μας εχουν πει οτι σιγουρα θα χρειαστει μεταμοσχευση απλα ειναι ενα σεναριο που παιζει κ ΑΝ χρειαστει δεν θα εχουμε χρονο να περιμενουμε σε αναμονη για συμβατο δοτη γιατι μεταμοσχευση γινεται μονο ως τα 65 η μαμα τον Ιουνη θα γινει(ελπιζω) 63 η αναμονη μπορει να ειναι κ 1-2 χρονια... αρα μετα βρισκεις δοτη με πληρωμη κ απ οσο ξερω παει γυρω στα 15.000ε:-(:-(

εκαναν συμβουλιο σημερα με τις εξετασεις της κ θα δουμε τι θα της πει τωρα ειναι εκει κ μιλανε με τον γιατρο. αυτο που θελει να τα ξερει ολα για ολα δεν το αντεχω αλλο, προσπαθουμε καποια πραγματα να τα ξερει στο περιπου αλλα με τιποτα θελει να εχει τον ελεγχο στα παντα!

ηταν κανονισμενο αυριο να παει με την αδερφη μου να μιλησουν με τον γιατρο αλλα μας εκανε τριπλα πηγε για καφε με 3 φιλεναδες της να παρει κουραγιο κ ξεκινησε μονη της με το λεωφορειο....

συγνώμη που επεμβαίνω στο θέμα σας κορίτσια αλλά ήθελα να σας πω κάτι που ίσως να μην γνωρίζεται..

my billy υπάρχει στην κύπρο το παρασκευαϊδειο ίδρυμα το οποίο έχει πάρα πολλούς πιθανούς δότες οι οποίοι οικειοθελώς έχουν δώσει αίμα και υπάρχουν στα αρχεία του ιδρύματος και κάθε φορά που κάποιος χρειάζεται μυελό των οστών γίνεται αυτόματη αναζήτηση!!!

εάν χρειαστεί η μανούλα σου ψάξτε το λίγο!!!! και εννοείτε πως δεν υπάρχει χρέωση!!!

εχω δώσει και εγώ αίμα και αν χρειαστεί ποτέ να γίνω δότρια θα το κάνω με όλη μου την ψυχή!!!!

εάν χρειάζεσαι λεπτομέρειες να σε βοηθήσω όπως μπορώ!!!

αν και εύχομαι ολόψυχα να μην χρειαστεί τίποτα και να γίνει σύντομα καλά!!!!!!!

dAADp2.png

aeNkp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

συγνώμη που επεμβαίνω στο θέμα σας κορίτσια αλλά ήθελα να σας πω κάτι που ίσως να μην γνωρίζεται..

my billy υπάρχει στην κύπρο το παρασκευαϊδειο ίδρυμα το οποίο έχει πάρα πολλούς πιθανούς δότες οι οποίοι οικειοθελώς έχουν δώσει αίμα και υπάρχουν στα αρχεία του ιδρύματος και κάθε φορά που κάποιος χρειάζεται μυελό των οστών γίνεται αυτόματη αναζήτηση!!!

εάν χρειαστεί η μανούλα σου ψάξτε το λίγο!!!! και εννοείτε πως δεν υπάρχει χρέωση!!!

εχω δώσει και εγώ αίμα και αν χρειαστεί ποτέ να γίνω δότρια θα το κάνω με όλη μου την ψυχή!!!!

εάν χρειάζεσαι λεπτομέρειες να σε βοηθήσω όπως μπορώ!!!

αν και εύχομαι ολόψυχα να μην χρειαστεί τίποτα και να γίνει σύντομα καλά!!!!!!!

σ ευχαριστω παρα πολυ για την ενημερωση!!!!!

η αληθεια ειναι πως ελπιζω να μην χρειαστει να ψαχτουμε ως εκει αλλα σιγουρα αν χρειαστει θα το κοιταξω.

ιωαννα συγνωμη δεν το διατυπωσα σωστα. προκειμενου να μην περιμενει καποιος 1-2 χρονια πληρωνει κ βρικσει δοτη πιο αμμεσα

ισως να μην ειναι κ πολυ εγκυρα αυτα που σας λεω ειναι οτι εχουμε ακουσει απο εδω κ απο εκει οπως ειπα ας μην χρειαστει να τα μαθουμε καλυτερα...

η αληθεια ειναι πως ελπιζω να μην χρειαστει να ψαχτουμε ως εκει αλλα σιγουρα αν χρειαστει θα το κοιταξω.

ιωαννα συγνωμη δεν το διατυπωσα σωστα. προκειμενου να μην περιμενει καποιος 1-2 χρονια πληρωνει κ βρικσει δοτη πιο αμμεσα

ισως να μην ειναι κ πολυ εγκυρα αυτα που σας λεω ειναι οτι εχουμε ακουσει απο εδω κ απο εκει οπως ειπα ας μην χρειαστει να τα μαθουμε καλυτερα...

ευχομαι ολοψυχα να μην χρειαστειτε!!!

χίλιες φορές να μην χρειαστεί να ψάξεις κάτι!!!!

και πάλι εύχομαι να είναι όλα περαστικά!!!!

dAADp2.png

aeNkp2.png

Γεια σας κοριτσια και αγορι.

Σας διαβασα στα γρηγορα τωρα που κοιμαται η μικρη.

Αλλα νομιζω πρεπει να κραταμεε σημειωσεις πλεον....

Χριστινα μου να εχεις μια καλη συνεχεια στην εγκυμοσυνη και να κρατησεις κ τα αλλα 2 σου αγορακια αγκαλιτσα.

Μπιλακι ευχομαι τα καλυτερα για τη μαμα. Τι να πω βρε παιδι μου πια...

Yori σε διαβαζω και φτιαχνει το κεφι.

Χρυσα μου ηθελα να σε ρωτησω τα φυτα σου πως ειναι εδω η φυση εχει τρελαθει μ τον καιρο...και καθολου λαδι φετος....

Γιωτακι να την πας γιατρο οπωσδηποτε να μην ταλαιπωρηθει αλλο το παιδι.

Βασια εισαι καλα? Που ειναι οι συνταγες σου?????

4U πηρες τους δρομους με τη λιακαδα??? Αχ σε χαιρομαι που βολταρετε συνεχεια. Μπραβο και για τα καλα νε υγειας.

Σιγουρα ξεχναω πολλα (Αφροδιτη, Αρετη , Κικη να γραφετε μου αρεσει να σας διαβαζω).

Εγω κοριτσια το αποφασισα και θα φερω γυναικα γιατι δεν αντεχω εχω κουραστει πολυ....απλα για να ερθει πρεπει να μαζεψω το χαος......:confused::rolleyes::oops::oops:

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

τελικα εφαγε χτες το μικρο μου!!το βραδυ,αλλα εφαγε!κ σημερα κανονικα!μπιλυ ευχομαι τα καλυτερα, δεν εχω αλλα λογια να σου πω..γιωτα,τις τραβας κ εσυ..ειναι καλυτερα το παιδι??

Και οταν φερω τη γυναικα θα σας βαλω φωτο απο τα οργανωμενα συρταρια μπανιου κουζινας και δωματιο μικρης. Τα οποια οργανωσα το σκ που εκανα αρκετες δουλειες....Βεβαια παλι ειναι παντου παιχνιδια και ρουχα γυρω γυρω..μεχρι και τ καρεκλακι της μικρης βρεθηκε στο μπανιο μαζι με 3 μαρκαδορους.............

Το πριν δεν το βαζω ...ντρεπομαι.............

IIk6p3.png

Qskdp3.png

μυβιλλυ καλη μου φιλεναδα κουραγιο! Μην τα παρατησετε! Καθημερινα γινονται εξελιξεις κ ακομη κ θαυματα!

Να σκεφτεστε το καλυτερο δυνατο σεναριο!

Ειμαι λιγο ασχετη,εως πολυ, τι ειναι ακριβως μυελος των οστων?

Εμεις μπορουμε να δουμε αν ειμαστε συμβατες? Αν εχουμε πολυ να σας δωσουμε, μπορει να ειμαστε συμβατοι....

Μονο συγγενεις γινεται?

Ευχαριστω για την ενημερωση του ψυχολογου...κι εγω καπως ετσι το σκεφτηκα με τον δικο μου...οταν τον ρωτσω αν θα ντυθει καρναβαλι κ να παμε να παρουμεμια στολη-ρουχα ,τοτε απαντα Συνειδητοτατα "οχι"........καταλαβαινει απολυτως κ το εννοει..

ευακι . Ευχαριστω ! Μακαρι να φερνω ομορφα συναισθηματα κ ανεμελια'

Καλη ξεκουραση σε οσεςχαλαρωνουν

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Διαφημίσεις

Σήμερα θα σχολάσω στις 5.00 και δεν θα με περιμένει κανείς στο σπίτι, επειδή τις Τρίτες αργώ συνήθως....

Τους ετοιμάζω βόλτα με απογευματινό ήλιο!!!

Σήμερα θα σχολάσω στις 5.00 και δεν θα με περιμένει κανείς στο σπίτι, επειδή τις Τρίτες αργώ συνήθως....

Τους ετοιμάζω βόλτα με απογευματινό ήλιο!!!

Τι ωραια εκπληξη !!!

Να περασετε τελεια!

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Καλησπέρα!

Τι υπέροχος καιρός,μου φτιάχνει το κέφι!Με τη μικρή είμαστε όλα τα πρωινά έξω και κάνουμε βόλτες,δεν κάνω πολλές δουλειές αλλά δεν με απασχολεί καθόλου...:tongue:

Το άτιμο κορίτσι με ρώτησε πότε θα πάμε για μπάνιο και πού είναι το μαγιό της:D

Γιωτάκι περαστικά σας.Ελπίζω να νιώθει καλύτερα το κοριτσάκι σου!

Χριστίνα αγοράκια!!!Πίστευα ότι θα ήταν τουλάχιστον το ένα κοριτσάκι;)

Θα βαρεθείς να πλένεις μποξεράκιααααα:cool:

Μπιλάκι μου τι καλό το παιδάκι σου!Και μένα η μικρή δεν έχει πρόβλημα με τα φάρμακα,το δε ντεπόν το λατρεύει και με παρακαλάει να της δώσω:shock:

Η Τίνα είναι μια χαρά,αν θυμάμαι καλά είναι περίπου 30 εβδομάδων,νομίζω γεννάει τον Απρίλη.Κάποιες είχατε ρωτήσει,την έχω φίλη στο fb και μιλήσαμε την προηγούμενη βδομάδα.

Καλέ δεν θυμάμαι άλλα,ήθελα να πω κι άλλα περαστικά αλλά δεν μου έρχεται στο μυαλό ποιος είναι άρρωστος,οπότε περαστικά σε όλους τους αρρωστούληδες:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα ήθελα να σας γράφω και να σας διαβάζω πιο συχνά,απλά δεν τα καταφέρνω με όλα και αποφάσισα να μην ασχολούμαι τόσο πολύ με τον υπολογιστή και να δώσω την ενέργειά μου αλλού.Η μικρή με θέλει συνεχώς για να παίζουμε και της λείπω επειδή δουλεύω αρκετά.

Θα μου λείψετε γιατί δεν θα σας διαβάζω συνέχεια αλλά θα επανέλθω δριμύτερη... κάποια στιγμή...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...