Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλημερες απο τις Σερρες!!!!!!!!!

τι μου κανετε? εγω στην δουλεια!

χαλαρα!

απογευμα γιατρο για εμβολια!

christine μα τι τελεια νεα????????? μου εφτιαξες την μερα πραγματικα!! διδυμα!! αγορακια!!! υγεια ευχομαι! μακαρι να εχεις ευκολη εγκυμοσυνη κ να πανε ολα καλα!!!!!! τελεια κοπελιά!!

Οσο για τις κουκετες κι εγω πιστευω οτι ειναι νωρις---ειδα ηλικιες των παιδιων σου...εγω εβαλα φετος ,νοεμβρη που η μεγαλη μου ηταν 5κ4μηνων κ παλι ψιλοφοβαμαι...αν τα εχεις τα βρεφικα ,κρατησε τους ακομη ενα χρονο εκει κ μετα αλλαξε τους....ετσι εκανα εγω..

τα ενδιαμεσα κρεβατια ειναι λιγο τζαμπα λεφτα...πηρε ο αδερφος μου στον γιο του 2,5ετων αλλά ηθελε την κουνια για την μπεμπα γιαυτο... 1,40μ η κουνια κ 1,60μ το παιδικο!

υοτου δοκιμασε βρε φιλεναδα υποθετο παιδικο για το βραδυ για να αναπαυεται το παιδι κ να ησυχαζει περισσοτερο......dolal κτλ

Τον μεγάλο τον έχουμε ήδη σε ενδιάμεσο που λες, αλλά πήραμε ένα φτηνό από το ικέα, δεν κρατιότανε αυτός, τον βάλαμε στο κρεβάτι 18μηνών. Ο μικρός είναι πιο μωρό μια χαρά βολεύεται στην κούνια του ακόμα.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

που ειστε αληθεια ολες οι υπολοιπες??????

αντε!! εμφανιστειτε!!!!!!!!!!

μυβιλλυ?? η μαμα?πως πατε? τον μικρο τον πηγες σε κανα παρτυ μασκε?

4υ ?? κοπελια ,ειμαι σιγουρη οτι ειδες ηλιακο κι εχεις εξορμησει ε?? τι εγινε με εκεινα τα μαθηματα online? πηρες πτυχιο?

ειρηνη?? τελικα ??? ο μικρος καλα?? ειστε μεσα??τι εγινε??

αρετη? τι εγινε σε κολλησαν οι υπολοιπες??? πρεπει να αεριζουμε το room μας ...μαζευομαστε πολλες!!

νικοςχριστινα εισαι απο Σαλονικα?? εγω ειμαι απο Νεαπολη! Αν βγειτε .παντως, η Αθωνος εγινε χαλια ,μπουκωμενη απο κοσμο κ πλαστικα σαν θερμοκηπια..

θα βγαιναμε με κουμπαρους τσικνοπεμπτη αλλά με χαλασαν .....

εχει τον Παοκ κ ειχε ηδη κανονισει ο κουμπαρος για αγωνα να δει

----δεν καταλαβα αν θα παει ή μονο θα τον δει------.......

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

καλημερα! τι κανετε? εμεις χτυπησαμε 40αρια εχτες... ψηθηκε το παιδακι μου, δεν πλησιαζοταν με τιποτα! αφου την επεισα να πιει ντεπον κ καναμε κ κομπρεσες επεσε εντελως στο 36,6. μετα την πλακωσα στα ντεπον κ πονσταν πριν ανεβασει πυρετο μολις την επιανα λιγο ζεστη. τι τραβηξαμε.... παραπαταγε το παιδακι μου. κιαυτο επειδη δεν ηθελε να παρει αντιπυρετικο, φοβομουν να την πιεσω μην ξανα εκανε εμετο, αλλα τελικα ολα καλα. να δω πως θα παμε σημερα. το βραδυ ευτυχως κοιμηθηκε καλα, πηγαινα ανα 2-3 ωρες κ την κοιταζα. ευχαριστω πολυ για τα περαστηκα!!! (αν την ξαναπαω σε παιδοτοπο πριν τον μαιο να με χ....ε!!!)

αρετουλα περαστηκα κ σε σενα!

χριστινα μπραβο για τα καλα νεα!!! αγορομανα!!! μαζι με τον μπαμπα θα κανετε ομαδα μπασκετ!!! κ εσυ διαιτητης!!! με την δουλεια τι εγινε τελικα? το ανακοινωσες? τι ειπαν?

σας διαβασα αλλα δεν εχω συγκρατησει τιποτα....

σας φιλω

περαστικα να ειναι, ταλαιπωρουνται τα καημενα κι αυτες οι ιωσεις θεριζουν. Αν δεν εχει καλυτερψει καλυτερα να την πας στο γιατρο να εχεις και ησυχο το κεφαλι σου

καλημερα! τι κανετε? εμεις χτυπησαμε 40αρια εχτες... ψηθηκε το παιδακι μου, δεν πλησιαζοταν με τιποτα! αφου την επεισα να πιει ντεπον κ καναμε κ κομπρεσες επεσε εντελως στο 36,6. μετα την πλακωσα στα ντεπον κ πονσταν πριν ανεβασει πυρετο μολις την επιανα λιγο ζεστη. τι τραβηξαμε.... παραπαταγε το παιδακι μου. κιαυτο επειδη δεν ηθελε να παρει αντιπυρετικο, φοβομουν να την πιεσω μην ξανα εκανε εμετο, αλλα τελικα ολα καλα. να δω πως θα παμε σημερα. το βραδυ ευτυχως κοιμηθηκε καλα, πηγαινα ανα 2-3 ωρες κ την κοιταζα. ευχαριστω πολυ για τα περαστηκα!!! (αν την ξαναπαω σε παιδοτοπο πριν τον μαιο να με χ....ε!!!)

αρετουλα περαστηκα κ σε σενα!

χριστινα μπραβο για τα καλα νεα!!! αγορομανα!!! μαζι με τον μπαμπα θα κανετε ομαδα μπασκετ!!! κ εσυ διαιτητης!!! με την δουλεια τι εγινε τελικα? το ανακοινωσες? τι ειπαν?

σας διαβασα αλλα δεν εχω συγκρατησει τιποτα....

σας φιλω

περαστικά σας, και αυτή αντιδραστική με τα φάρμακα ε? όπως τα περισσότερα. Εγώ πάντως έχω κάνει πολλά κεφαλοκλειδώματα για να δώσω φάρμακα:-(

που ειστε αληθεια ολες οι υπολοιπες??????

αντε!! εμφανιστειτε!!!!!!!!!!

μυβιλλυ?? η μαμα?πως πατε? τον μικρο τον πηγες σε κανα παρτυ μασκε?

4υ ?? κοπελια ,ειμαι σιγουρη οτι ειδες ηλιακο κι εχεις εξορμησει ε?? τι εγινε με εκεινα τα μαθηματα online? πηρες πτυχιο?

ειρηνη?? τελικα ??? ο μικρος καλα?? ειστε μεσα??τι εγινε??

αρετη? τι εγινε σε κολλησαν οι υπολοιπες??? πρεπει να αεριζουμε το room μας ...μαζευομαστε πολλες!!

νικοςχριστινα εισαι απο Σαλονικα?? εγω ειμαι απο Νεαπολη! Αν βγειτε .παντως, η Αθωνος εγινε χαλια ,μπουκωμενη απο κοσμο κ πλαστικα σαν θερμοκηπια..

θα βγαιναμε με κουμπαρους τσικνοπεμπτη αλλά με χαλασαν .....

εχει τον Παοκ κ ειχε ηδη κανονισει ο κουμπαρος για αγωνα να δει

----δεν καταλαβα αν θα παει ή μονο θα τον δει------.......

χαχαχα!!!:tongue::tongue:

δεν εχουμε παει σε μασκε ακομα δεν ετυχε κ δεν εχουμε παρει ουτε στολη. πηγαμε αλλα το χελωνονιτζακι που θελει ηταν ακριβο 35ε κ του ειπα θα παρουμε απο αλλου γιατι δεν εχω τοσα χρηματα κ μου ειπε δεν πειραζει μαμα θα βαλω του μπεν 10 που εχω σπιτι:rolleyes:

δεν τρελλαινεται γενικα;)

σε σκεφτομουν χθες στην σχολη γομεων μας ειπε η ψυχολογος οτι αν ενα παιδι ΔΕΝ θελει να ντυθει να μην το πιεσουμε καθολου. αν θελει να παει σ ενα παρτυ μασκε χωρις να ειναι το ιδιο ντυμενο δεν πειραζει, απλα ας εχουμε ενα αξεσουαρ μια μασκα καπελο κατι σε περιπτωση που εκει ξεθαρεψει κ αλλαξει γνωμη;)

σημερα θα εχουμε νεα απο τις εξετασεις της μαμας κ θα ξερουμε το παρακατω....ηδη ξερουμε πως τα 2 αδερφια της δεν ειναι συμβατα για μεταμοσχευση μυελου που μαλλον θα χρειαστει....:(

γιωτα περαστικα στην μικρη

εκανα τις δουλειες που ηθελα εκτος του σιδερωματος τωρα θα φαμε κ θα τον παω για λιγο απεναντι στην πλατεια να κανει τσουληθρα κ πατινι.

μα να μην γουσταρει το ποδηλατο??? εσας εκαναν στα 4??

μετα θα μαζευτουμε θα τον παρκαρω την πεθερα κ θα φυγω για δουλεια

Διαφημίσεις

περαστικα να ειναι, ταλαιπωρουνται τα καημενα κι αυτες οι ιωσεις θεριζουν. Αν δεν εχει καλυτερψει καλυτερα να την πας στο γιατρο να εχεις και ησυχο το κεφαλι σου

αχ ευχαριστω!!!

περαστικά σας, και αυτή αντιδραστική με τα φάρμακα ε? όπως τα περισσότερα. Εγώ πάντως έχω κάνει πολλά κεφαλοκλειδώματα για να δώσω φάρμακα:-(

αντιδραστικη ειναι μονο οταν εχει πανω απο 38,5. μεχρι εκει ειναι πολυ συνεργασιμη. μετα κεφαλοκλειδωμα!!!

ευχαριστω!!!

αχ εμεις καθε φορα πρεπει να του εξηγουμε γιατι ΔΕΝ κανει να πιει αλλο !

μου εμοιασε σε ηλικια 3μιση ετων ειχα κατεβασει ενα ολοκληρο κουτι παιδικες ασπιρινες μου αρεσαν πολυ! τις θυμαστε εκεινες τις ροζ ? τις οποιες επιτηδες ειχε αφησει η ξαδερφη μου (παιδικη ζηλια:o)

κ στο τσακ γλιτωσα την πλυση στομαχου ευτυχως με πηραν αμεσως χαμπαρι μου αφησε ομως σπασμενες μεβρανες στις φωνητικες χορδες απο το ζορι του εμετου κ του κλαμματος κ μονιμη βραχναδα! το θυμαμαι κοριτσια αυτο το σκηνικο πολυ εντονα! την γιαγια μου να με εχει σφιξει αναμεσα στα μπουτια της κ να μου δινει καφε με λεμονι να μου προκαλεσουν εμετο κ εγω να ουρλιαααζωωωω!!!! θυμαμαι μια λεκανη τσιγκινη κ εγω να ξερναω ροζ!!!!!

αχ εμεις καθε φορα πρεπει να του εξηγουμε γιατι ΔΕΝ κανει να πιει αλλο !

μου εμοιασε σε ηλικια 3μιση ετων ειχα κατεβασει ενα ολοκληρο κουτι παιδικες ασπιρινες μου αρεσαν πολυ! τις θυμαστε εκεινες τις ροζ ? τις οποιες επιτηδες ειχε αφησει η ξαδερφη μου (παιδικη ζηλια:o)

κ στο τσακ γλιτωσα την πλυση στομαχου ευτυχως με πηραν αμεσως χαμπαρι μου αφησε ομως σπασμενες μεβρανες στις φωνητικες χορδες απο το ζορι του εμετου κ του κλαμματος κ μονιμη βραχναδα! το θυμαμαι κοριτσια αυτο το σκηνικο πολυ εντονα! την γιαγια μου να με εχει σφιξει αναμεσα στα μπουτια της κ να μου δινει καφε με λεμονι να μου προκαλεσουν εμετο κ εγω να ουρλιαααζωωωω!!!! θυμαμαι μια λεκανη τσιγκινη κ εγω να ξερναω ροζ!!!!!

:shock::shock::shock:

και εμένα ο μεγάλος πλέον τα θέλει τα φάρμακα, τα πίνει μάλιστα με κουτάλι, αυτό όμως ξεκίνησε μετά τα τρία

και ποδήλατο κάνει πλέον του αρέσει, στην αρχή του καλοκαιριού δεν έκανε καθόλου, του αγοράσαμε καινούργιο ποδήλατο γιατί είχα μια υποψία ότι το δικό του ήταν λίγο μεγάλο και φοβόταν, και ο αθεόφοβος από την πρώτη μέρα ξεκίνησε να κάνει και με τα δύο

μπιλάκι εσύ και οι αδεφές σου έχετε εξεταστεί για συμβατότητα?

οχι αν κ το εχουμε ρωτησει ξανα κ ξανα μας εχουν πει οτι δεν χρειαζεται να εξεταστουμε εμεις .δεν υπαρχει καμμια περιπτωση λεει να ειναι συμβατα τα παιδα της μονο τ αδερφια της ειχαν πιθανοτητες αλλα...:(

Διαφημίσεις

οχι αν κ το εχουμε ρωτησει ξανα κ ξανα μας εχουν πει οτι δεν χρειαζεται να εξεταστουμε εμεις .δεν υπαρχει καμμια περιπτωση λεει να ειναι συμβατα τα παιδα της μονο τ αδερφια της ειχαν πιθανοτητες αλλα...:(

γιατι το αποκλειουν? οταν ψαχνουν δοτες πως βρισκουν που δεν ανηκουν σε συγγενεις? τι αλλη εναλλακτικη σας δινουν? εμας οταν ειχε αρρωστησει η αδερφη μου αν δεν ημουν εγω συμβατη απ οτι θυμαμαι θα κοιταγαμε και συγγενεις

δεν το ήξερα αυτό ούτε εγώ, αλλά για να το λένε οι γιατροί βρε έτσι θα είναι, θα βρεθεί λύση από αλλού ;)

γιατι το αποκλειουν? οταν ψαχνουν δοτες πως βρισκουν που δεν ανηκουν σε συγγενεις? τι αλλη εναλλακτικη σας δινουν? εμας οταν ειχε αρρωστησει η αδερφη μου αν δεν ημουν εγω συμβατη απ οτι θυμαμαι θα κοιταγαμε και συγγενεις

τι να σας πω βρε κοριτσια ετσι μας εχουν πει θα το ρωτησω ξανα σιγουρα εχουν προσφερθει πολλες φιλες της κ πολλοι γνωστοι μας να εξεταστουν αλλα δεν μας εχουν πει οτι σιγουρα θα χρειαστει μεταμοσχευση απλα ειναι ενα σεναριο που παιζει κ ΑΝ χρειαστει δεν θα εχουμε χρονο να περιμενουμε σε αναμονη για συμβατο δοτη γιατι μεταμοσχευση γινεται μονο ως τα 65 η μαμα τον Ιουνη θα γινει(ελπιζω) 63 η αναμονη μπορει να ειναι κ 1-2 χρονια... αρα μετα βρισκεις δοτη με πληρωμη κ απ οσο ξερω παει γυρω στα 15.000ε:-(:-(

εκαναν συμβουλιο σημερα με τις εξετασεις της κ θα δουμε τι θα της πει τωρα ειναι εκει κ μιλανε με τον γιατρο. αυτο που θελει να τα ξερει ολα για ολα δεν το αντεχω αλλο, προσπαθουμε καποια πραγματα να τα ξερει στο περιπου αλλα με τιποτα θελει να εχει τον ελεγχο στα παντα!

ηταν κανονισμενο αυριο να παει με την αδερφη μου να μιλησουν με τον γιατρο αλλα μας εκανε τριπλα πηγε για καφε με 3 φιλεναδες της να παρει κουραγιο κ ξεκινησε μονη της με το λεωφορειο....

τι να σας πω βρε κοριτσια ετσι μας εχουν πει θα το ρωτησω ξανα σιγουρα εχουν προσφερθει πολλες φιλες της κ πολλοι γνωστοι μας να εξεταστουν αλλα δεν μας εχουν πει οτι σιγουρα θα χρειαστει μεταμοσχευση απλα ειναι ενα σεναριο που παιζει κ ΑΝ χρειαστει δεν θα εχουμε χρονο να περιμενουμε σε αναμονη για συμβατο δοτη γιατι μεταμοσχευση γινεται μονο ως τα 65 η μαμα τον Ιουνη θα γινει(ελπιζω) 63 η αναμονη μπορει να ειναι κ 1-2 χρονια... αρα μετα βρισκεις δοτη με πληρωμη κ απ οσο ξερω παει γυρω στα 15.000ε:-(:-(

εκαναν συμβουλιο σημερα με τις εξετασεις της κ θα δουμε τι θα της πει τωρα ειναι εκει κ μιλανε με τον γιατρο. αυτο που θελει να τα ξερει ολα για ολα δεν το αντεχω αλλο, προσπαθουμε καποια πραγματα να τα ξερει στο περιπου αλλα με τιποτα θελει να εχει τον ελεγχο στα παντα! Ευχομαι να πανε ολα καλα και αχρειαστει να ειναι οι δοτες

ηταν κανονισμενο αυριο να παει με την αδερφη μου να μιλησουν με τον γιατρο αλλα μας εκανε τριπλα πηγε για καφε με 3 φιλεναδες της να παρει κουραγιο κ ξεκινησε μονη της με το λεωφορειο....

πως η αναμονη ειναι 1-2 χρονια και μετα με πληρωμη? τοτε πως θα τον βρουν? δηλαδη αν περασουν 2 χρονια και δεν βρεθει ξαφνικα θα σας πουν βρηκαμε εναν και θελουμε τοσα λεφτα?

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας.

Είναι πλέον ώρα και για εμένα να το συνειδητοποιήσω, σταμάτησαν και οι αναγούλες και μόνο λίγες ζαλάδες έχω, κοιλιά ελάχιστη, κιλά καθόλου, το ξεχνάω ότι είμαι έγκυος.

Πρέπει πάντως τώρα να οργανωθώ με διάφορα του σπιτιού γιατί μου είπε ο γιατρός ότι περίπου σε 10 εβδομάδες θα μου κόψει τα πολλά-πολλά και θα πρέπει να προσέχω πολύ.

Έτσι κουρτίνες, χαλιά και διάφορα που συνήθως τα κάνω πολύ αργότερα θα γίνουν τωρα πριν το Πάσχα.

Πρέπει να μετακομίσουμε και τα 2 αγόρια στο ίδιο δωμάτιο, καλύτερα να γίνει από νωρίς για να μην τους έρθουν όλα μαζί. Έχει κάποια 2 παιδιά στο ίδιο δωμάτιο? Ξυπνάνε το ένα το άλλο? Ευτυχώς αυτό το δωμάτιο έχει χώρο για 2 κρεβάτια και δεν θα τους βάλω σε κουκέτες ακόμα, τις φοβάμαι πολύ.

Με το καλό να έρθουν τα παιδάκια σας και να έχεις καλή υπόλοιπη εγκυμοσύνη!

Οι κόρες μου κοιμούνται μαζί και δεν υπάρχει προς το παρόν θέμα!!! Εχθές η μεγάλη με ρώτησε αν ποτέ μπορούμε να μετακομίσουμε σε μεγαλύτερο σπίτι :) και αν ναι, τότε μπορεί να έχει δικό της δωμάτιο;;;;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...