Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλημέρα!!

Cristine με το καλό καλή μου, 4 αγοράκια, θα χουν καλή παρεούλα τα παιδάκια σου!!

εγω εχω πολύ λίγες ωρίτσες σήμερα - εως μόνο 1:D:D:D- πάνε επισκέψεις τα καμάρια μας...

το απόγευμα έχουμε το πάρτυ μασκέ του παιδικού οπότε θα χουμε μασκαρέματα πάλι:D

το μεσημέρι θα παω πάλι για ημιμόνιμο, με βόλεψε τρελά Ειρήνη μου!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα, κάναμε αυχενική χθες, όλα φάνηκαν εντάξει και είναι 2 αγόρια

Με το καλό CHRISTINE! Θα πήξεις στο σωβρακο:tongue: ,αλλα ειναι αξιολατρευτα τα αγορια!;)

Σου ευχομαι να πάνε ολα τελεια!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Χριστινα μπραβο που ολα ειναι καλα..με το καλο μια καλη εγκυμοσυνη και να κρατησεις δυο υγιεστατα ζουζουνια στην αγκαλια σου..

Μιρτουλα μια χαρα το προγραμμα για σημερα..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

με το καλο:D, αγορομανα ε? ευχομαι να περασει ο καιρος να κρατησεις τα ζουζουνακια σου αγκαλια!!

Μπραβο Chrinine 2 για τα ομορφα νεα!!!

Καλημέρα κοριτσάκια!! Χάθηκα λιγο μια και το ΣΚ εφτιαξα επιτελους την μικρη γωνια μου handmade γωνιτσα την ονομασα και το μικρο μου εργαστηράκι για να φτιαχνω τις δημιουργίες μου!!

Εχει ακομα πολύ δουλεια αλλα μου αρέσει!!!

Χτες ο συζυγος ήταν λιγο μπουκωμένος και εφτιαξα κοτοσουπίτσα !!!

Μαζεψα λιγο και εκατσα να δω ταινια και μετα ....δεν κοιμήθηκα απο το αγχος μου και την αγωνια μου ετσι σήμερα ειμαι σαν ζόμπι

:) :) χαχα Σας ευχομαι μια ομορφη μέρα!!!

Διαφημίσεις

ΜΠΡΑΒΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑ να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη κ 2 ακομα υγιεστατα αγορακια

ειμαι σπιτι παρειτσα με το μικρο αγορι χρειαζομουν την χαμογελαστη φατσουλα του κ δεν τον εστειλα παιδικο αν κ εχω ενα σωρο δουλεις θα κανω λιγα σημερα κ τα αλλα ας περιμενουν .

περαστικα αρετη κ σε ολα τα παιδακια κ τις μαμαδες που ταλαιπωριουνται.

εμεις την εχουμε γλιτωσει για τα καλα φετος τον χειμωνα ο μικρος δεν εχει αρρωστησει παρα ελαχιστα ελπιζω να συνεχισουμε ετσι!

ΚΑΛΗΜΕΡΕς ΣΕ ΟΛΕς Κ ολους:D

Μπραβο Chrinine 2 για τα ομορφα νεα!!!

Καλημέρα κοριτσάκια!! Χάθηκα λιγο μια και το ΣΚ εφτιαξα επιτελους την μικρη γωνια μου handmade γωνιτσα την ονομασα και το μικρο μου εργαστηράκι για να φτιαχνω τις δημιουργίες μου!!

Εχει ακομα πολύ δουλεια αλλα μου αρέσει!!!

Χτες ο συζυγος ήταν λιγο μπουκωμένος και εφτιαξα κοτοσουπίτσα !!!

Μαζεψα λιγο και εκατσα να δω ταινια και μετα ....δεν κοιμήθηκα απο το αγχος μου και την αγωνια μου ετσι σήμερα ειμαι σαν ζόμπι

:) :) χαχα Σας ευχομαι μια ομορφη μέρα!!!

χαχα βρε τρελοκομειο τι την ηθελες την ταινια!!:tongue::tongue:

παω να φτιαξω ποπ κορν που θελει ο μικρος πρωινιατικα:rolleyes:

εχω απλωσει ηδη 2 πλυντηρια αλλαξα σεντονια κ πετσετες αερισα δωματια παπλωματα μαζεψα νεροχυτη απο τα πρωινα μας. στοχος για σημερα να βαλω σκουπα ενα ξεσκονισμα κ σιδερο οσα χουν στεγνωσει κ καποια ακομη που εχω να φτιαξω φασολακια εχω παστιτσιο κ απο χθες κ να παιξω με τον μικρο

οτι αντεξω γιατι τα κεφια δεν..

Kαλημέρα σας!

Χριστίνα με το καλό κοριτσάκι μου να έχεις καλή και ήρεμη εγκυμοσύνη.

Σε καμιά ώρα τελειώνω με τις δουλειές μου, μετά διάβασμα και αργότερα έξοδο ;) Δεν γίνεται να χάσω μια τόσο ωραία μέρα!

Σήμερα φτιάχνω μακαρόνια με κιμά, κλασσικό και αγαπημένο όλων!

Μπιλάκι εγώ τον κράτησα χτες :) ... και εννοείτε ότι δεν βάλαμε κ___ κάτω ;) απο 9 το πρωί που φύγαμε, επιστρέψαμε στις 6!

Να έχετε μια υπέροχη μέρα!

Καλημέρα!!!

Περαστικά σε άρρωστα ζουζούνια και άρρωστους γονείς (νομίζω είμαστε περισσότεροι αλλά καλύτερα εμείς παρά τα παιδιά)....

Σοφία τι είδες καλέ;;;

Ο μπαμπάς μου θα φύγει αύριο το απόγευμα, προς το παρόν βολτάρει με την εγγονή του!!! επειδή την κρατάμε 2-3 μέρες στο σπίτι αν και είναι απύρετη από το Σάββατο. Η καλύτερη της!!!

Για σήμερα έχει φαγητό από εχθές (μπριζόλες με πατάτες στην γάστρα) και για εμένα και τον σύζυγο καμιά πρόχειρη μακαρονάδα, θα δούμε ποιος θα γυρίσει πρώτος στο σπίτι ;)

Σας φιλώ!!!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας.

Είναι πλέον ώρα και για εμένα να το συνειδητοποιήσω, σταμάτησαν και οι αναγούλες και μόνο λίγες ζαλάδες έχω, κοιλιά ελάχιστη, κιλά καθόλου, το ξεχνάω ότι είμαι έγκυος.

Πρέπει πάντως τώρα να οργανωθώ με διάφορα του σπιτιού γιατί μου είπε ο γιατρός ότι περίπου σε 10 εβδομάδες θα μου κόψει τα πολλά-πολλά και θα πρέπει να προσέχω πολύ.

Έτσι κουρτίνες, χαλιά και διάφορα που συνήθως τα κάνω πολύ αργότερα θα γίνουν τωρα πριν το Πάσχα.

Πρέπει να μετακομίσουμε και τα 2 αγόρια στο ίδιο δωμάτιο, καλύτερα να γίνει από νωρίς για να μην τους έρθουν όλα μαζί. Έχει κάποια 2 παιδιά στο ίδιο δωμάτιο? Ξυπνάνε το ένα το άλλο? Ευτυχώς αυτό το δωμάτιο έχει χώρο για 2 κρεβάτια και δεν θα τους βάλω σε κουκέτες ακόμα, τις φοβάμαι πολύ.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Διαφημίσεις

christine,μαλλον θα φουσκώσεις απότομα το επόμενο διαστημα,εισαι και αδυνατουλα ,οπότε ειναι λογικο.Δεν εχω δυο παιδακι ,ποσο μαλλον στο ιδιο δωματιο ,ομως αφου χρειαζεται να το κανεις μην το ψαχνεις περισσότερο.Θα μαθουν να συμβιωνουν μαζι ,και θα δεθουν και περισσότερο ,περα από οποιες πρακτικες δυσκολίες.Με το καλό και πάλι!

Μπιλάκι ,να ευχαριστηθεις το γιοκα σου και να κανεις κατι να φτιαξουν τα κεφια σου παρακαλω.!:)

4U,καλές βολτιτσες!

Σιδερωσα οσα ρουχα ηταν στεγνα ,απλωσα αλλο ενα πλυντηριο,εβαλα σκουπα,αερισα το σπίτι και πήγα μια ωριτσα για περπάτημα.Επέστρεψα και θα βγω πάλι για δουλειες ,καφεδακι και στο τελος θα περασω να πάρω τον μικρο από το σχολειο και ευελπιστω να βρω ευκαιρο τον δασκαλο του για ενημερωση.Ευτυχως για σημερα μαγειρευει η μαμα μου ψαρόρουπα καιθ ειμαι ξεγνοιαστη.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλημερα! τι κανετε? εμεις χτυπησαμε 40αρια εχτες... ψηθηκε το παιδακι μου, δεν πλησιαζοταν με τιποτα! αφου την επεισα να πιει ντεπον κ καναμε κ κομπρεσες επεσε εντελως στο 36,6. μετα την πλακωσα στα ντεπον κ πονσταν πριν ανεβασει πυρετο μολις την επιανα λιγο ζεστη. τι τραβηξαμε.... παραπαταγε το παιδακι μου. κιαυτο επειδη δεν ηθελε να παρει αντιπυρετικο, φοβομουν να την πιεσω μην ξανα εκανε εμετο, αλλα τελικα ολα καλα. να δω πως θα παμε σημερα. το βραδυ ευτυχως κοιμηθηκε καλα, πηγαινα ανα 2-3 ωρες κ την κοιταζα. ευχαριστω πολυ για τα περαστηκα!!! (αν την ξαναπαω σε παιδοτοπο πριν τον μαιο να με χ....ε!!!)

αρετουλα περαστηκα κ σε σενα!

χριστινα μπραβο για τα καλα νεα!!! αγορομανα!!! μαζι με τον μπαμπα θα κανετε ομαδα μπασκετ!!! κ εσυ διαιτητης!!! με την δουλεια τι εγινε τελικα? το ανακοινωσες? τι ειπαν?

σας διαβασα αλλα δεν εχω συγκρατησει τιποτα....

σας φιλω

παντως κ εχτες τις εκανα τις δουλιτσες μου κουτσα κουτσα (το βραδυ αφου κοιμηθηκε)

μαζεψα νεροχυτη

καθαρισα παγκους-εστιες

συμμαζεψα

εστρωσα ριχταρια

περασα το μπανιο

μαζεψα με το σκουπακι τα διαφορα στο πατωμα

εφτιαξα τυροπιτα

σημερα:

αεριζα ενα ενα τα δωματια, παπλωματα, μαξιλαρια κτλ

εβαλα ψωμι να γινεται

ξανα μαζεψα νεροχυτη απο τα βραδινα που βγηκαν κ δεν ειχα κουραγιο να μαζεψω

κλασσικα παγκους εστιες

περασμα το μπανιο

εστρωσα κρεβατια

συμμαζεψα γυρω γυρω παλι

εστρωσα ριχταρια

στο ενδιαμεσο εκανα ολη την φροντιδα της μικρης μαζι με παιχνιδι

την εβαλα για υπνο, ετοιμαστηκα κ κατεβηκα στο γραφειο

απο φαγητο εχω σπανακορυζο για εμας κ μακαρονια για την μικρη.

τελικα αμφιβαλω αν ειναι γαστρεντεριτιδα με τοσο υψηλο πυρετο. ειπαμε με την παιδιατρο να δουμε πως θα παει μεχρι το απογευμα-βραδυ κ αν χρειαστει θα την παω. (μεσα στο ιατρειο με τα απειρα αρρωστα παιδακια....:!::!::!::!:)

καλημερες απο τις Σερρες!!!!!!!!!

τι μου κανετε? εγω στην δουλεια!

χαλαρα!

απογευμα γιατρο για εμβολια!

christine μα τι τελεια νεα????????? μου εφτιαξες την μερα πραγματικα!! διδυμα!! αγορακια!!! υγεια ευχομαι! μακαρι να εχεις ευκολη εγκυμοσυνη κ να πανε ολα καλα!!!!!! τελεια κοπελιά!!

Οσο για τις κουκετες κι εγω πιστευω οτι ειναι νωρις---ειδα ηλικιες των παιδιων σου...εγω εβαλα φετος ,νοεμβρη που η μεγαλη μου ηταν 5κ4μηνων κ παλι ψιλοφοβαμαι...αν τα εχεις τα βρεφικα ,κρατησε τους ακομη ενα χρονο εκει κ μετα αλλαξε τους....ετσι εκανα εγω..

τα ενδιαμεσα κρεβατια ειναι λιγο τζαμπα λεφτα...πηρε ο αδερφος μου στον γιο του 2,5ετων αλλά ηθελε την κουνια για την μπεμπα γιαυτο... 1,40μ η κουνια κ 1,60μ το παιδικο!

υοτου δοκιμασε βρε φιλεναδα υποθετο παιδικο για το βραδυ για να αναπαυεται το παιδι κ να ησυχαζει περισσοτερο......dolal κτλ

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

καλημερες απο τις Σερρες!!!!!!!!!

τι μου κανετε? εγω στην δουλεια!

χαλαρα!

απογευμα γιατρο για εμβολια!

christine μα τι τελεια νεα????????? μου εφτιαξες την μερα πραγματικα!! διδυμα!! αγορακια!!! υγεια ευχομαι! μακαρι να εχεις ευκολη εγκυμοσυνη κ να πανε ολα καλα!!!!!! τελεια κοπελιά!!

Οσο για τις κουκετες κι εγω πιστευω οτι ειναι νωρις---ειδα ηλικιες των παιδιων σου...εγω εβαλα φετος ,νοεμβρη που η μεγαλη μου ηταν 5κ4μηνων κ παλι ψιλοφοβαμαι...αν τα εχεις τα βρεφικα ,κρατησε τους ακομη ενα χρονο εκει κ μετα αλλαξε τους....ετσι εκανα εγω..

τα ενδιαμεσα κρεβατια ειναι λιγο τζαμπα λεφτα...πηρε ο αδερφος μου στον γιο του 2,5ετων αλλά ηθελε την κουνια για την μπεμπα γιαυτο... 1,40μ η κουνια κ 1,60μ το παιδικο!

υοτου δοκιμασε βρε φιλεναδα υποθετο παιδικο για το βραδυ για να αναπαυεται το παιδι κ να ησυχαζει περισσοτερο......dolal κτλ

ετοιμη ημουν εχτες αλλα ευτυχως επεσε τελειως. το βραδυ δεν την ξυπναγα εγω σηκωνομουν για να τσεκαρω. της εδωσα ντεπον στις 2,30 κ ουτε που το καταλαβε. μετα τις 8 το πρωι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...