Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Αλεξένια μου νομίζω ότι είναι επηρεασμένη από την ίωση που περνάει.. δοκίμασε τουλάχιστον να της δώσεις λίγο αν όχι με μπιμπερό με σύριγγα που δεν μπορεί να το φτύσει..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

την έχεις δει ότι δεν έχει πυρετό έτσι?

αν και σίγουρα πρέπει να πάρεις τον γιατρό τηλέφωνο, φυσικά και η ίωση και το εβόλιο μπορεί να ενοχλήσουν το παιδάκι, γιατί όμως της έκανε εμβόλια ενώ ήταν άρρωστη?

τα εμβολια τα εκανε την δευτερα το μεσημερι,την εξετασε εννοειτε πρωτα κ δεν ειχε τιποτα,την τριτη το βραδυ αρχισε βηχα κ πυρετο

Αλεξενια,δεν ξερω εαν εφαγε τελικα ,σιγουρα κατι την ενοχλει.Θα ελεγα και εγω να μιλησεις με την παιδιατρο.

χρυσα δεν εφαγε κοιμαται του καλου καιρου,τις ωρες που κοιμαται κανονικα για μεσημερι

χρυσα δεν εφαγε κοιμαται του καλου καιρου,τις ωρες που κοιμαται κανονικα για μεσημερι

μμμμμ.... μαλλον δοντι μου μυριζεται.... εγω (προσωπικη μου γνωμη μην σε παρω στο λαιμο μου)δεν ξυπναγα ποτε την μικρη για να φαει. ποτε. οταν κοιμαται εχει αναγκη απο υπνο, αν πειναγε θα ξυπναγε. για τις τοσες ωρες που λες, το βραδυ σου ξυπναει? εμενα απο 2 μηνων κοιμοταν 9,30-8,30 το πρωι, 11 ωρες χωρις φαγητο. παρε ομως κ τον παιδιατρο να ησυχασεις.

εμεις μια απο τα ιδια, πυρετο-2 εμετους-κλαμα-γκρινια-δεν εφαγε τιποτα (δεν της εδωσα, μονο την ρωτησα, ειπε οχι) κ κοιμαται του καλου καιρου. πηγα κ την τσεκαρα τωρα μαλλον πεφτει ο πυρετος.

εγω εχω βηχα, πονο στην πλατη κ δεκατα...... μια ομορφια!

ευχαριστω για τα περαστηκα, παω να ξαπλωσω κ εγω

Διαφημίσεις

alexenia και η δικιά μου στην ηλικία που λες -4/5 μηνών - μου έκανε διάφορα με το φαγητό, θήλαζε μόνο τότε, πολύ συχνά δεν ήθελα να φαει για ώρες....αλλά τόσες ώρες μου φαίνονται πολλές, κάτι την ενοχλεί μάλλον...

περαστικά βρε Γιώτα, αχ δύσκολα να ναι άρρωστα τα μικρούλια...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

να μαι κ γω!!!!τι κάνετε;περαστικά σε όλους μας μικρούς και μεγάλους..επιτέλους σήμερα αναστήθηκα,οφείλω να ομολογήσω πως εξαντλήθηκα αρκετά,είχα να φάω από την Τετάρτη (φαρδυνε το παντελόνι μου :D:D)και εχθές έπιασε την κόρη,πολύ χαλαρά δύο φορές έκανε μόνο.σήμερα δεν έκανα πολλά άλλα από αύριο φόρτσα τα πανιά που λένε....

Καλες μου φιλες γεια σας κ παλι!

Εμεις ηρεμα κ χαλαρα στο σπιτι!

Εκανα φασολακια για αυριο γιατι το πσκ κ σημερα----ειχα λαχανο με χοιρινο που μεδωσε η μαμα---- φαγαμε πολυ κρεατικο!

γιωτα περαστικα σας! Εμ καιρος ειναι αυτος?

Μολις ειδα στην τιβι οτι εχουμε πολυ υψηλες θερμοκρασιες κ τα οπωροκηπευτικα χαλανε!

Καλα εμεις δεν εχουμε 20+ βαθμους που ειπε.....

christine περαστικα κ στον μικρουλη βρε...... Ιωσεις.....καλη ευκολια!

Εμεις περναμε μεχρι την προηγουμενη βδομαδα αντιβιωση,ο μικρος μου ,κ τωρα που ειμαστε καλα πηρα την γιατρο αμεσως για να προλαβουμε να κανουμε εμβολιο!

Αυριο απογευμα με εκλεισε ραντεβου.....

Τεμπελιασα κ δεν εβαλα πλυντηριο......

νικοςχριστινα διοδια! Μουαχαχαχαχαχαχα

Φιλια σε ολες!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Εγω μόλις επέστρεψα στο ξενοδοχείο αφου μίλησα με τα μικρά μου...αααχχχ παιδιά σπουδαια εφευρεση ο παππους και η γιαγιά... για τις εντυπώσεις μου τα γράφω εδώ σε φωτογραφοημερολόγιο (να μην ανεβάζω τις φωτο εισ διπλούν)

http://dyonikoskriss.blogspot.gr/2014/02/blog-post_2987.html

να μην μακρυγορώ γιατι έχω πολλλλαααα.

yorimitchi σατανικόοο γέλιο διακρίνω :P:p:p

alexenia τι κάνει το παιδι;

γιωτα περαστικά

Εγω μόλις επέστρεψα στο ξενοδοχείο αφου μίλησα με τα μικρά μου...αααχχχ παιδιά σπουδαια εφευρεση ο παππους και η γιαγιά... για τις εντυπώσεις μου τα γράφω εδώ σε φωτογραφοημερολόγιο (να μην ανεβάζω τις φωτο εισ διπλούν)

http://dyonikoskriss.blogspot.gr/2014/02/blog-post_2987.html

να μην μακρυγορώ γιατι έχω πολλλλαααα.

yorimitchi σατανικόοο γέλιο διακρίνω :P:p:p

alexenia τι κάνει το παιδι;

γιωτα περαστικά

οκ νικο χριστινα ολα μπορω να τα αντεξω...αλλα το παγωτο κ το καβουροπατι ε με τιποτα!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:καλαααααα να περασετε

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Τι κάνετε; Εμείς περάσαμε ένα όμορφο σκ με βολτούλες με το μπέμπη στη θάλασσα. Σιδέρωσα και μερικα βουναλάκια αλλά δεν τελείωσα.

αλεξένια τι έγινε με τη μπέμπα σου; Ο δικός μου τη μοναδική φορά που δεν έτρωγε είχε πυρετό. Τα εμβόλια δεν του έχουν δημιουργήσει παρενέργειες οπότε δεν ξέρω να σου πω κάτι γι αυτό. Καλύτερα να τηλ στην παιδίατρο.

Απ' ότι διάβασα οι άρρωστες μανούλες και τα άρρωστα παιδάκια πληθαίνουν. Περαστικά σ' όλους. Γιώτα κουράγιο με τη γαστρεντερίτιδα.

Ειρηνη το σιλάκ που με είχες ρωτήσει κράτησε 2 εβδομάδες. Έφυγε ολόκληρο το βερνίκι από ένα νύχι οπότε τα ξέβαψα. Τα υπόλοιπα νύχια ήταν σε πολύ καλή κατάσταση.

Νικο-Χριστινα να περάσετε όμορφα. Μια φορά πήγα Θεσσαλονίκη για 4 μέρες και ήταν πραγματικά υπέροχα!!!

h6cQp3.png

Καλημερα!!

Γιωτακι περαστικα στην μικρουλα..πως ειναι?και εσυ χαλια εισαι?περαστικα σας και γρηγορα..

Αλεξενια τι κανει η μπεμπουλα?νομιζω απο την ιωση ειναι..η διαθεση της ειναι καλη?

Ευα συνηλθες?σιγα σιγα με τις δουλειες να παρεις πρωτα καλα τα πανω σου..

Χριστινα περαστικα στον μικρουλη σου..

Ξυπνησα το πρωι καθυστερημενη και με μπουκωμα,βηχα και πονοκεφαλο..παρολο που κοιμηθηκα νωρις χθες βραδυ δεν νιωθω καθολου ξεκουραστη..χθες το απογευμα αφου γυρισαμε απο το μπαλετο ζυμωσα κιμα για γιουβαρλακια για σημερα,εφτιαξα παρεα με τις βοηθους μου ενα κεικ,επλυνα ολα αυτα που βγηκαν καθαρισα τους παγκους και το νεροχυτη,εβαλα σκουπα, περασα τα επιπλα με το σουιφερ,εκανα και ενα περασμα στο μπανιο και μετα καναμε τα μπανια μας εβαλα τα παιδια για υπνο και μολις κοιμηθηκαν εφαγα και κατευθειαν για υπνο..σημερα ηθελα να σιδερωσω το μεσημερι αλλα δεν το βλεπω,εκτος και αν ειμαι καλυτερα..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Kαλημερα!Τελικα ολοι την εχουμε πατησει από τις ιωσεις αυτο το διαστημα...

Αρετη ,περαστικά σου και εσενα ,τουλάχιστον να μην κανεις πυρετο.

Εχθες αφούθ διαβασε ο γιος ,την πήγα καρατε και εγω πήγα σε φιλικο σπίτι για καφεδακι.Και επειδη τα παιδια μας πάνε μαζι στο καρατε επεστρεψαν ολα μαζι στο σπίτι και συνεχισαν το παιχνιδι εκει.Επιαστρεψαμε σπίτι ,καναμε τα μπάνια μας ,τσιμπήσαμε και εβαλα κατευθειαν τον μικρο για υπνο.

Σημερα,εστρωσα κρεβατια στα γρηγορα ,ευτυχως το υπόλοιπο σπίτι ηταν μαζεμενο,οπότε τον πήγα στη σταση και εγω γυρισα ,εβαλα ενα πλυντηριο και εφτιαξα καφεδακι και μόλις ξεκινησα σιδερο.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλημερα σας. Στη δουλεια παλι αλλα σημερα ειμαι σχεδον μουγγη, ποναγε πολυ ο λαιμος μου εχτες και σημερα εχει κλεισει. Ο μικρος μας εχει παρεκτραπει τελειως. Απο τοτε που ξεκινησε αντιβιωση εχει απιστευτα νευρα, κλαιει, χτυπιεται, θελει να ειμαστε συνεχεια αγκαλια, παιζει ελαχιστα, δεν εχει κεφια καθολου. Μιλησε με τη γιατρο εχτες και μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο να ειναι ετσι, τι να πω! Εχουμε και μασκε παρτυ την Κυριακη αραγε κανει να παμε? Το σπιτι η αληθεια ειναι το εχω παραμελησει, ουτε τουαλετα δεν με αφηνει να παω. Ευτυχως εχτες μαγειρεψε ο αντρας μου μακαρονια με κιμα. Ποσο θελω να παω για καφεδακι στην παραλια....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...