Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , egopote8aexopaidi είπε:

Καλησπερα σας,

Ηθελα να μοιραστω μια δυσαρεστη εμπειρια που ειχαμε κατα τη διαρκεια της ετ, και να ρωτησω μηπως καποια ειχε παρομοια εμπειρια.

Οταν μπηκε η γυναικα μου στο δωματιο της εμβρυομεταφορας(ναι, ειμαι ο συζυγος), και ενω ολα ηταν ετοιμα οπως νομιζαμε, ακουει η γυναικα μου το γιατρο να λεει' μου δωσατε αδειο καθετηρα,δεν εχει τιποτα μεσα!' απευθυνομενος προφανως στους εμβρυολογους, και εννοοντας φυσικα οτι δεν υπηρχε μεσα το εμβρυο μας για τη μεταφορα!

Μετα το αρχικο σοκ, ειδε να μπαινει μεσα η εμβρυολογος στο δωματιο, με αλλο καθετηρα και προχωρησε η διαδικασια. Στο τελος ο γιατρος γυρισε την οθονη του υπερηχου στη γυναικα μου και τις εδειξε μια στατικη εικονα, δειχνοντας το σημειο, οπως ειπε, που εβαλε το εμβρυο, και αμεσως μετα τη διαδικασια εφυγε απο το δωματιο.

Η γυναικα μου φυσικα σοκαριστηκε, αλλα δεν ειπε τιποτα εκεινη την ωρα, για να μην αποσπασει την προσοχη του γιατρου.

Δυστυχως το αποτελεσμα ηταν μια μηδενικη χοριακη, και οπως καταλαβαινετε περνανε ολα απο το μυαλο μας.

Ειμαστε στα χαμενα, δεν εχουμε μιλησει ακομα για την αποτυχια και το τι συνεβει εκει μεσα(κ η κλινικη δεν το εθιξε ποτε). Πως πιστευετε οτι πρεπει να το χειριστουμε παρακαλω; Ειχε καμμια απο σας παρομοια εμπειρια; 

Θα εκτιμουσαμε καθε δυνατη απαντηση, κ φυσικα γραψτε μου κ πρωσοπικα οποια θελει.

Ευχαριστω, καλη δυναμη σε ολες.

Τώρα πως να το χειριστείτε ? Δεν υπάρχει τρόπος . Αν έχετε χάσει την εμπιστοσύνη στο γιατρό απλώς αλλάξτε κέντρο.  Αλλιώς κάντε κάποιες εξετάσεις για να αποκλείσετε λόγους αποτυχίας που δεν έχετε κάνει Κ προχωρήστε μπροστά . Απτην στιγμή όμως που ο γιατρός επισήμανε το λάθος σίγουρα δεν υπάρχει κάτι μεμπτό το είδε το διόρθωσε.  

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Γλυκά μου παιδάκια, καλησπέρα.

Χάθηκα αλλά είχα τρελές-τρελές και τρεχάτες ημέρες.

Είχα πολύ δουλίτσα και το φιογκάκι είχε τους πρώτους "επίσημους" {ας πούμε αγώνες} στο tae και είχαμε ζύγιση την Παρασκευή, η οποία μας πήρε σχεδόν 3 ώρες και αγώνες το Σάββατο, που επίσης μας πήραν αρκετές ώρες. Επιστρέφοντας στο σπίτι και Παρασκευή και Σάββατο είχα τρελή δουλειά και επέστρεφα καλές 20.00... τρελό προγραμμα. :!:

Σήμερα επιτέλους ηρεμίσαμε, κάναμε τρελές βόλτες το πρωϊνό μας, κοιμηθήκαμε το μεσημεράκι και τώρα διαβάζουμε για αύριο {όπως πάντα η εβδομάδα μας ανοίγει με διαγώνισμα και μάλιστα βαρβάτο, στη γλώσσα. Εγώ σιδερώνω και θέλω να μαζέψω και νεροχύτη, που δεν άπλωσα δαχτυλάκι από την Παρασκευή! :oops:

Οι αγώνες μας ήταν νοκ-άουτ που λένε, δηλαδή όταν κάποιος χάσει σ' έναν αγώνα αποκλείεται αυτόματα. Και το φιογκάκι μας έχασε αλλά του είπαμε συγχαρητήρια αφού αγωνίστηκε έχοντας πράσινη ζώνη, με αντίπαλο που είχε μισή μαύρη. Αγωνίστηκε πάντως κανονικά, με διαιτητές και τα σχετικά και τον χειροκροτήσαμε τρελά! :P

Αυτά για την ώρα, πάω να κάνω ένα μπανάκι και θα επανέλθω αργότερα.

Σας φιλώ γλυκά όλους.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

aloha!

Μα τι όμορφες μέρες που μας κάνει...!

Χτες συμμετείχε σε θεατρικό παιχνίδι με αφήγηση παραμυθιού και είχα λίγο ελεύθερο χρόνο με το μπαμπά του :)

Το απόγευμα παιδικό αποκριάτικο πάρτυ στο οποίο ντύθηκε μακουιν (είχαμε τη στολή απο πέρυσι ;) )

Σήμερα που πήγαμε Τεχνόπολις - αποκριάτικες εκδηλώσεις με δημ. απασχόληση ντυθήκαμε μπατμαν ;)

και έφτιαξα και μια μάσκα χελονονιτζάκι την οποία φορά τώρα :)

Μετά απο Τεχνόπολις πήγαμε και στην παιδική χαρά στο Πολιτιστικό Σταυρος Νιάρχος και έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά ;) μεγάλος χώρος, όπου και αν κάθεσαι βλέπεις το παιδί με όμορφα παιχνίδια και με αρκετό πράσινο σε λίγο καιρό που θα μεγαλώσουν τα φυτά τους περιμετρικά :) Σεκιούριτι περιφρουρούν διακριτικά και ο χώρος είναι πεντακάθαρος... δεν επιτρέπονται σκυλιά αλλά ούτε ποδήλατα, πατίνια κλπ Εχω την εντύπωση οτι αργότερα θα έχουν ειδικό χώρο για ποδήλατα πατίνια κλπ. Εγώ περιμένω την απίθανη βιβλιοθήκη που ήδη φτιάχνεται :)

Εδώ και μερικές πήρα ένα ακόμα μάθημα ονλαιν αλλά και 3 βιλιά για εμένα απο τη βιβλιοθήκη και 3 παραμύθια για το παιδί. Το έχω ρίξει στη μελέτη για τα καλά.

Επίσης, κάθε Παρασκευή μεσημεράκι και αφού έχω αστράψει το σπιτάκι μας καθιερώνεται μέρα για εμένα και τους φίλους μου :)

Γεια σας κοριτσια εμεις γυρισαμε σημερα απο το χωριο και οπως φανταζεστε εχει στεναξει το πλυντηριο ευτυχως ειχα καθαρισει το σπιτι και δεν εχω αλλες δουλειες καναμε και την επαναληψη μας και εφτιαξα ζυμη για να κανω τυροπιτακια για το σχολειο.

Στο χωριο δυστυχως δεν ηταν οπως τα περιμενα γιατι πεθανε ο γειτονας μας (ηταν μεγαλος 87 ετων και κατακοιτος) αλλα οπως και να'χει οταν στο διπλανο σπιτι σπιτι υπαρχει κηδεια δεν μπορουσαμε να το ευχαριστηθουμε οπως θελαμε στην αυλη οποτε πηραμε τα κοριτσια και καναμε κοντινες εξορμησεις με τα ποδηλατα.

Μυρτουλα στο ρυζι με αρακα θα φαει μετρημενα λιγα μπιλακια και δεν ειμαι ικανοποιημενη.

Κικη και Γιωτα μακαρι να ειχα τετοια αναποδα παιδια εμεις κοντευουμε να στουμπωσουμε με τοσο ζυμαρικο και πατατα.

Γιωτα ειμαι μηχανικος και οπως το 95% των μηχανικων της χωρας φυτοζωουμε (ειμαστε 3 στο γραφειο) αλλα δεν ειμαι ετοιμη να τα παρατησω θελω να το παλεψω λιγο ακομα κι ελπιζω να αλλαξουν τα πραγματα αλλα αν θελω να ειμαι ρεαλιστρια μαλλον σ'ενα θαυμα ελπιζω....

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κ απο μενα!!! τι κανετε?

εμεις εχουμε περασει πολυ ωραια με βολτιτσες κ δουλιτσες βεβαιως-βεβαιως!!!

το μεσημερι ψησαμε μπριζολιτσες κ φαγαμε στην ταρατσα. μεχρι εδω ωραια! στο μαζεμα ο αντρας μου χτυπησε τον αντιχειρα του, ακουστηκε κ ενα κρακ κ μας χαλασε η διαθεση (το εσπασε???? δεν ξερουμε, τωρα παει να βγαλει ακτινογραφια, μα μας εχουνε μουτζωσει????? ελεος!). το εβαλε σε παγο για 2 ωρες μετα απο συμβουλη του αδελφου του(ορθοπεδικος) πηγα την μικρη μια βολτα, στο παρκο τριτση κ γυρισαμε, ταισμα-αλλαγμα, εκανα ενα καφεδακι κ εχω αραξει.

σημερα εκανα τα εξης:

1. μετο που ηπιαμε γαλα κ καφε την πηγα βολτα σε ενα παρκο εδω πιο πανω κ παιξαμε λιγο μπαλα
  2. πριν φυγουμε ανοιξα το σπιτι να αεριστει
  3. γυρισαμε, την εκανα μπανιο-λουσιμο-στεγνωμα μαλλια-κοψαμε νυχια κ κατευθειαν υπνο
  4. εβαλα ενα πλυντηριο
  5. εβαψα ριζα (επιτελους)
  6. εστρωσα κρεβατια
  7. μαζεψα νεροχυτη
  8. εφτιαξα το φαγητο της μικρης
  9. μαζεψα νεροχυτη κ επλυνα μια κατσαρολα
  10. καθαρισα πατατες για φριτεζα
  11. εφτιαξα τζατζικι
  12. ετοιμασα τα τσιμπραγκαλα κ ανεβηκα να ψησουμε
  13. κατεβηκαμε μολις ξυπνησε η μικρη, την ετοιμασα κ της εβαλα να φαει

ειρηνη μου μπραβο για το φιογκακι!!! δεν πειραζει που εχασε, η ουσια ειναι η διαδρομη, οχι το αποτελεσμα! δεν ειχε αλλο παιδακι με πρασινη ζωνη να αγωνιστει?

4u πολυ ενδιαφερον η παιδικη χαρα που λες. εχει κ τιποτα να κατσουμε για κανα καφε? μπραβο για τα βιβλια κ για τα μαθηματα. εγω προς το παρον δεν εχω καθολου χρονο.

επισης ηθελα να μου προτεινετε αν ξερετε κανεναν ανοιχτο παιδοτοπο στο ενδιαμεσο απο λουτσα-πετρουπολη, πχ κανα μαρουσι

ελενα μου, την ιδια κατασταση φτιαξαμε το μεσημερι!!!:D

μπραβο για τα παιδακια που τα ντυσατε! εμεις ακομα δεν ντυθηκαμε, το αλλο σκ!

θελω να απλωσω κ να βαλω ενα πλυντηριο ακομα κ βαριεμαι!!!!

απο τις δουλειες που ελεγα να κανω σημερα δεν εχω κανει τιποτα! λετε να φορτσαρω:?::?::?::?::?: η να τα αφησω για αυριο?

Γεια σας κοριτσια εμεις γυρισαμε σημερα απο το χωριο και οπως φανταζεστε εχει στεναξει το πλυντηριο ευτυχως ειχα καθαρισει το σπιτι και δεν εχω αλλες δουλειες καναμε και την επαναληψη μας και εφτιαξα ζυμη για να κανω τυροπιτακια για το σχολειο.

Στο χωριο δυστυχως δεν ηταν οπως τα περιμενα γιατι πεθανε ο γειτονας μας (ηταν μεγαλος 87 ετων και κατακοιτος) αλλα οπως και να'χει οταν στο διπλανο σπιτι σπιτι υπαρχει κηδεια δεν μπορουσαμε να το ευχαριστηθουμε οπως θελαμε στην αυλη οποτε πηραμε τα κοριτσια και καναμε κοντινες εξορμησεις με τα ποδηλατα.

Μυρτουλα στο ρυζι με αρακα θα φαει μετρημενα λιγα μπιλακια και δεν ειμαι ικανοποιημενη.

Κικη και Γιωτα μακαρι να ειχα τετοια αναποδα παιδια εμεις κοντευουμε να στουμπωσουμε με τοσο ζυμαρικο και πατατα.

Γιωτα ειμαι μηχανικος και οπως το 95% των μηχανικων της χωρας φυτοζωουμε (ειμαστε 3 στο γραφειο) αλλα δεν ειμαι ετοιμη να τα παρατησω θελω να το παλεψω λιγο ακομα κι ελπιζω να αλλαξουν τα πραγματα αλλα αν θελω να ειμαι ρεαλιστρια μαλλον σ'ενα θαυμα ελπιζω....

δεν ειναι η δικια μου αναποδη, μακαρι να ηταν. εμεις τρωμε μακαρονια με κιμα-κριθαρακι-κρεας-κοτοπουλο-ψαρι κ αυγο. της τριβω μεσα στο φαγητο την ωρα που βραζει κολοκυθακι η τα βραζω με διαφορα λαχανικα τουλαχιστον να περνει τις ουσιες. δεν ξερω πως να της βαλω να τρωει τα κανονικα φαγητα, φακες-σπανακοριζο-φασολακια κτλ

οσα επαγγελματα εχουν να κανουν με οικοδομη δυστυχως εχουν πατωσει κ μεταξυ μας δεν νομιζω να γυρισει. στο λεω απο πειρα, εμεις κλεισαμε το μαγαζι μετα απο 2 χρονια που φυτοζωουσαμε.... μονο προσεξε μην αφηνεις χρεη να υφιστανται προκειμενου να το παλεψεις. ετσι εκανα εγω κ τωρα θα πληρωνω για τα επομενα 2 χρονια την εφορια...για να μην μιλησω για το τεβε ετσι????

ειρηνη μου μπραβο για το φιογκακι!!! δεν πειραζει που εχασε, η ουσια ειναι η διαδρομη, οχι το αποτελεσμα! δεν ειχε αλλο παιδακι με πρασινη ζωνη να αγωνιστει?

Ουυυυυ, συμμετείχαν χιλιάδες παιδιά! Αλλά γίνεται κατόπιν κλήρωσης νομίζω.

Για μένα είναι εξαιρετικά "άδικο"...είναι σαν να βάζεις ένα παιδάκι της Α' Δημοτικού, να λύσεις ασκήσεις μαθηματικών της ΣΤ' Δημοτικού.

Θεωρώ λογικό, να υπάρχουν 3 κατηγορίες, τα κιλά, η ηλικία και η ζώνη του παιδιού ώστε να είναι πιο "δίκαιο".

Η μισή μαύρη, που είχε το άλλο παιδάκι, είναι 5 ζώνες μετά απ αυτή που έχει το φιογκάκι οπότε νομίζω το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο.

Και προσωπικά δεν είχα θέμα γιατί του κάναμε τρελή κερκίδα και τον χειροκροτήσαμε. Απλώς το φιογκάκι στεναχωρήθηκε γιατί ήταν οι πρώτοι επίσημοι αγώνες και έπεσε κάπως η αυτοπεποίθησή του...

Y.Γ. Πως είναι το χέρι του άντρα σου, Γιωτακι μου?

Μπράβο στο φιογκάκι Ειρήνη μου! Να τον καμαρώνεται πάντα!

Ευχαριστώ 4uδάκι μου! :P

aloha!

Μα τι όμορφες μέρες που μας κάνει...!

Χτες συμμετείχε σε θεατρικό παιχνίδι με αφήγηση παραμυθιού και είχα λίγο ελεύθερο χρόνο με το μπαμπά του

Το απόγευμα παιδικό αποκριάτικο πάρτυ στο οποίο ντύθηκε μακουιν (είχαμε τη στολή απο πέρυσι )

Σήμερα που πήγαμε Τεχνόπολις - αποκριάτικες εκδηλώσεις με δημ. απασχόληση ντυθήκαμε μπατμαν

και έφτιαξα και μια μάσκα χελονονιτζάκι την οποία φορά τώρα

Μετά απο Τεχνόπολις πήγαμε και στην παιδική χαρά στο Πολιτιστικό Σταυρος Νιάρχος και έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά μεγάλος χώρος, όπου και αν κάθεσαι βλέπεις το παιδί με όμορφα παιχνίδια και με αρκετό πράσινο σε λίγο καιρό που θα μεγαλώσουν τα φυτά τους περιμετρικά Σεκιούριτι περιφρουρούν διακριτικά και ο χώρος είναι πεντακάθαρος... δεν επιτρέπονται σκυλιά αλλά ούτε ποδήλατα, πατίνια κλπ Εχω την εντύπωση οτι αργότερα θα έχουν ειδικό χώρο για ποδήλατα πατίνια κλπ. Εγώ περιμένω την απίθανη βιβλιοθήκη που ήδη φτιάχνεται

Είναι υπέροχο το μέρος. Δύο στενά από το σπίτι της πεθεράς μου και το φιογκάκι λατρεύει να παίζει εκεί! ;)

Καλησπέρα και από Αθήνα!!!

Με χαρά σας ανακοινώνω πως είμαστε πολύ καλύτερα όλοι, αν εξαιρέσουμε έναν ελαφρύ βήχα και λίγο μυξούλα...

Έπλυνα ριχτάρια, κουβέρτες καναπέ, μαξιλάρια ύπνου και παπλωματωθήκες όλων μπας και ξεπλύνω κανά μικρόβιο.Καθάρισα πόμολα,τηλέφωνα,τηλεκοντρόλ,διακόπτες και κινητά από μικρόβια.

Έχω ακόμη να απλώσω ένα μεσημεριανό πλυντήριο που μόλις τελείωσε και ίσως κάποιαααα στιγμή αποφασίσω να σιδερώσω.

Οι μικρές φύγανε για βολτίτσα με τον μπαμπά μασκαρεμένες και έτσι.....αποφάσισα να φτιάξω πάστα φλώρα επειδή το καλοκαίρι είχα φτιάξει και μαρμελάδα ροδάκινο που δεν τιμάει κανένας γιατί προτιμούν την φράουλα που φτιάχνω την άνοιξη και έτσι θα την φάνε με άλλο τρόπο....Πρώτη φορά φτιάχνω και με παίδεψαν οι στρώσεις ζύμης από πάνω αλλά ελπίζω να είναι ωραία στην γεύση!

Σε 15' λεπτά θα είναι έτοιμη, ότι πρέπει για απογευματινό καφέ!

Πάω για άπλωμα....

Περαστικά σας βρε κοριτσάκι μου!

Είσαι τρελή :tongue:! Πού τα βρήκες αυτά, βρε; :lol:

Να ξέρεις, για κάτι τέτοια δεν μπήκε η Ειρήνη χθες :mrgreen:!

Μπράβο και για το όχι-πια-βρωμο-ρούμ :tongue:!

χαχαχαχαχα!!!!

Πόσο καλά με ξέρεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μου τη δίνουν οι βαλεντίνες και τα βαλεντινάκια...

Ο άντρας μου, ως συνήθως, με αγνόησε και με περίμενε με μια αγκαλιά κόκκινα λουλούδια, πασπαλισμένα με ασημόσκονη και διάφορα τζιβιτζιλίκια και καρδούλες... :shock:

Ξέρασα καρδούλες και βελάκια! :tongue::tongue:

ωχ ωχ ωχ ερωτες στο θεμα της Ειρηνης μας βλεπω με κοκκινη καρτα!!!

ομως κ εγω θελω να δηλωσω πως η ζωη ειναι ωραια μονο αν την μοιραζεσαι με καποιον που ΑΓΑΠΑΣ εγω σημερα θα την μοιραστω με μια lacta !!!:tongue:

μουτσ μουτς ειρηνακι!:P:p:tongue:

Με ξέρεις ε??? :twisted::twisted::twisted:

Πάρε και την φωτο από το face

Τα μόνο λουλούδια που δέχομαι του αγίου εμετίνου είναι τα εξής

484892_10203155178743045_2006885857_n_zpse4155646.jpg

:lol::lol::lol::lol:

καλημερα!!!

σας βαζω φωτος απο το πριν κ μετα του βρωμο ρουμ κ τον πινακα-ρολοι!

2014-02-13-0192_zps7dbb66b3.jpg

2014-02-13-0194_zps8ac519bf.jpg

2014-02-13-0196_zps84a43c38.jpg

επαρερχομαι!!!!!

αα κ χρονια πολλα σε ολες!!:D

Συγχαρητήρια Γιωτάκι μου!!!!

Πόση δουλειά έριξες!!!

Υ.Γ. Να έρθω καμιά μέρα??? :twisted:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρααα...Τι κάνετε?

Απ' όσο διαβασα ειχαμε ενα καλό σαββατοκυριακο και πολύ χαιρομαι.

Ειρηνη ,πραγματικα δεν πειραζει για το φιογκάκι ηταν εντελώς ανισος ο αγωνας. Πολλα παιδακια εχε υπ΄'οψιν σου πως μετα τους πρωτους αγωνες τρομάζουν ,ειναι εντελώς διαφορετικα απ' ότι στο μαθημα ,πολύ πιο σκληροι αγωνες ,οπότε εχε τον το νου σου.

Γιωτα ,περαστικα ,ελπίζω να μην ειναι κατι σπουδαιο ,να του περασει.

Μιρτουλα ,η μικρη πως ειναι ?

Αφροδιτακι ,αν και δεν μου αρεσουν οι μαρμελάδες ,πολύ μου αρεσει η παστα φλώρα.Καλοφαγωτη!

Εμεις ειχαμε ενα ομορφο Σαββατοκυριακο.

Την Παρασκευη εκανα το μισο σπίτι,βεραντες δηλαδη και υπνοδωμάτια πολύ καλά ,σεντονια ,παπλώματα αλλαγμα,σκουπισμα ,σφουγγαρισμα,τζαμια ,ξεσκόνισμα ,ντουλάπες και φωτιστικα και πήγαμε και βολτα με τον μικρο το πρωι μεχρι τη θαλασσα και το εξοχικό μας .

Το Σαββατο ,πήγαμε μια συντομη βολτα με το ποδηλατο και εκανα το υπόλοιπο σπίτι ,σαλονι ,σκουπισμα ξεσκονισμα ,τζαμια,τιναγμα ριχταρια και χαλάκια,και επίσης την κουζινα ,καλά καλά εξωτερικα τα ντουλάπια ,τζαμια,πάγκους ,πλακακια και λοιπά. Εκανα και τα δυο μπάνια ,αλλαξα πετσετες και χαλάκια,εβαλα σε καυτο νερο τις οδοντόβουρτσες,και καθαρισα ,τακτοποιησα τα πραγματα που εχω επάνω στο καλοριφερ.Εννειται το πλυντηριο εκανε υπερωριες και δεν ξερω πότε θα μπορεσω να τα σιδερωσω.

Το απόγευμα πήγα να αναψω το καντηλακι στο μπαμπά μου και μετα ηρθαν ο κουνιαδος μου οικογενειακως ,ηπιαμε τα καφεδακια μας και επαιξαν τα πιτσιρικια.

Σημερα ,πήγαμε εκκλησια και μετα εξω για καφεδακι.Περασαμε και από ενα βιβλιοπωλειο και πηραμε ενα βιβλίο του μικρου,βρηκαμε και φιλους και το ευχαριστηθηκαμε. Ηταν υπέροχη ανοιξιατικη ημερα.

Το μεσημερι φαγαμε στη μαμα μου ,επιστρεψαμε σπίτι,διαβασε λιγακι ο μικρος,τον πήγα κατηχητικο και μετα εφερα και την ανηψια μου και καθησαν ως αργα.

Και επειδη νυσταξα και εχουμε πρωινο ξυπνημα αυριο σας καληνυχτιζω...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Γειάαααα σααςςςςς!!! Σας έλειψα καλέ?????!!!!!

Περάσαμε υπέροχα.....γεμίσαμε μπαταρίες, φάγαμε τον άμπακο και γλεντήσαμε, ξενυχτήσαμε, γελάσαμε, χαλαρώσαμε και πολλάααα άλλα...!!!

Δυστυχώς πέρασαν γρήγορα οι μέρες!!!

Γεια σας αγαπημενες μου!!χαθηκα παλι αλλα πως τα καταφερνω τις τελευταιες μερες και δεν εχω χαλαρωσει δεν ξερω..χθες το πρωι σηκωθηκα εφτιαξα καφεδακια και γαλατα πρωινα συμμαζεψα το σπιτι εστρωσα κρεβατια και φυγαμε για λαικη.ψωνισαμε,πηραμε της μεγαλης μου την στολη της χιονατης που ζητησε,πηρα και εγω δυο πραγατακια για να αλλαξω την διακοσμηση στο σαλονι και γυρισαμε σπιτακι..ετοιμασα ψαρακια στον φουρνο και σαλατουλα μαρουλι και φαγαμε.σιδερωσα και λιγα ρουχαλακια και το απογευμα ειχαμε επισκεψεις ενα ζευγαρι με τα παιδακια τους.εφυγαν κατα τις 11 και κατευθειαν γαλα στα παιδια και υπνο.σημερα σηκωθηκα κια αρχισα τρελη καθαριοτητα.ειχα και τοσο καλη μερα..τωρα το σπιτακι μου ειναι πεντακαθαρο,σιδερωσα και οτι ειχε στεγνωσει,επλυνα και τα μπουφαν των κοριτσιων τα οποια κια στεγνωσαν,μαγειρεψα γιουβετσακι,πηγαμε και για μια ωριτσα παιδικη χαρα και το απογευμα πηγαμε για καφεδακι με τους κουμπαρους μας.τωρα οι μικρες κοιμηθηκαν εγω εκανα το μπανιο μου λουστηκα εβγαλα φρυδακια εβαψα νυχακια εβαλα τις κρεμες μου και παω να φαω..

Ειρηνη μου μπραβο στο φιογκακι..δεν πειραζει που δεν κερδισε σημασια εχει που αγωνιστηκε.στους επομενους θα ειναι σιγουρη η νικη του..

Αφροδιτακι περαστικα σας..

ΝικοςΧριστινα καλα να περασετε στην Θεσσαλονικη..

Γιωτακι ελπιζω να μην τον εσπασε τον αντιχειρα..ποναει?μπραβο για τις τακτοποιησεις...

vSYvp3.png

6HIKp3.png

κοριτσια ευτυχως δεν εσπασε ο αντιχειρας, αλλα ενας συνδεσμος που ειναι στην βαση του αντιχειρα, το εδεσε ο αδελφος του κ ειπε ξεκουραση (ναι σιγα!!!) κ θα κολλησει μονο του, ευτυχως μικρο το κακο!!! (σας ευχαριστω για τον ενδιαφερον!:D) δεν θα αντεχα κιαλλο σπασιμο!

αχ ειρηνη μου ελα να πεταξεις ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ μεσα στο δωματιο, αλλα μετα θα κατσεις να ακουσεις την γκρινια του αντρα μου που του πεταξες τα πραγματακια του!!!!! τα ρουχα που ειναι πανω στον καναπε ειναι για δωσιμο κ προσπαθω να τον πεισω! δεν του κανουν κ νομιζει οτι θα ξαναγινει 88 κιλα!!!! (τωρα ειναι 98 με 1,93 υψος, κανονικος ειναι παλι αλλα οπως κ να το κανουμε εχει παρει 10 κιλα!)

αδικη η διαδικασια του αγωνα παντως επρεπε να αγωνιζονται παιδακια με τις ιδιες ζωνες, αντε μια πανω κατω. δεν καταλαβαινουν οτι περνανε λαθος μηνυματα? δηλ τι το παιδακι που κερδισε τον φιογκο, τι ειναι ο σουπερμαν? 5 ζωνες πιο πανω, κ τι του ειπαν συγχαρητηρια? ασχημα επρεπε να νιωθει που κερδισε παιδακι με πολυ μικροτερη ζωνη. κ το φιογκακι που εχασε, πρεπει να χασει την αυτοπεπιθηση του? αντιθετα επρεπε να νιωθει δυνατος που εκατσε στον αγωνιστικο χωρο με μεγαλυτερο αθλητη απο αυτον!

υγ, ωραια λουλουδια:tongue::tongue::tongue: (τα κοτομπεικον εννοω!) ο αντρας σου ακαθεκτος καθε χρονο λουλουδια κ εσυ καθε χρονο να ξερνας καρδουλες κ βελακια!!! χαχαχαα!!!! για πλακα το κανει η του αρεσει?

μπραβο βασια μου! αλλαξατε παραστασεις κ περασατε σουπερ!!!

κοριτσια ειμαι πολυ κουρασμενη κ αγχωθηκα με το χερι του (ευτυχως ολα καλα) κ παω να την πεσω....

καλο βραδυ!

Καλημερα!!!καλη βδομαδα σε ολους..τι ωραια ηλιολουστη μερα εχει..οτι πρεπει για βολτα κια καφεδακι στον ηλιο αλλα....εγω κλασικα στην δουλιτσα,σηκωθηκα το πρωι εστρωσα τα κρεβατια των κοριτσιων γιατι τα ξημερωματα μετακομισαν και οι δυο στο μεγαλο κρεβατι,ντυθηκα βαφτηκα ,ετοιμασα και τα ρουχα των παιδιων και τις τσαντες τους και εφυγα...

Γιωτακι παλι καλα,μικρο το κακο...

Βασια τι καλα που περασατε τοσο ωραια..αντε και στην επομενη εξορμηση...

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...