Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , egopote8aexopaidi είπε:

Καλησπερα σας,

Ηθελα να μοιραστω μια δυσαρεστη εμπειρια που ειχαμε κατα τη διαρκεια της ετ, και να ρωτησω μηπως καποια ειχε παρομοια εμπειρια.

Οταν μπηκε η γυναικα μου στο δωματιο της εμβρυομεταφορας(ναι, ειμαι ο συζυγος), και ενω ολα ηταν ετοιμα οπως νομιζαμε, ακουει η γυναικα μου το γιατρο να λεει' μου δωσατε αδειο καθετηρα,δεν εχει τιποτα μεσα!' απευθυνομενος προφανως στους εμβρυολογους, και εννοοντας φυσικα οτι δεν υπηρχε μεσα το εμβρυο μας για τη μεταφορα!

Μετα το αρχικο σοκ, ειδε να μπαινει μεσα η εμβρυολογος στο δωματιο, με αλλο καθετηρα και προχωρησε η διαδικασια. Στο τελος ο γιατρος γυρισε την οθονη του υπερηχου στη γυναικα μου και τις εδειξε μια στατικη εικονα, δειχνοντας το σημειο, οπως ειπε, που εβαλε το εμβρυο, και αμεσως μετα τη διαδικασια εφυγε απο το δωματιο.

Η γυναικα μου φυσικα σοκαριστηκε, αλλα δεν ειπε τιποτα εκεινη την ωρα, για να μην αποσπασει την προσοχη του γιατρου.

Δυστυχως το αποτελεσμα ηταν μια μηδενικη χοριακη, και οπως καταλαβαινετε περνανε ολα απο το μυαλο μας.

Ειμαστε στα χαμενα, δεν εχουμε μιλησει ακομα για την αποτυχια και το τι συνεβει εκει μεσα(κ η κλινικη δεν το εθιξε ποτε). Πως πιστευετε οτι πρεπει να το χειριστουμε παρακαλω; Ειχε καμμια απο σας παρομοια εμπειρια; 

Θα εκτιμουσαμε καθε δυνατη απαντηση, κ φυσικα γραψτε μου κ πρωσοπικα οποια θελει.

Ευχαριστω, καλη δυναμη σε ολες.

Τώρα πως να το χειριστείτε ? Δεν υπάρχει τρόπος . Αν έχετε χάσει την εμπιστοσύνη στο γιατρό απλώς αλλάξτε κέντρο.  Αλλιώς κάντε κάποιες εξετάσεις για να αποκλείσετε λόγους αποτυχίας που δεν έχετε κάνει Κ προχωρήστε μπροστά . Απτην στιγμή όμως που ο γιατρός επισήμανε το λάθος σίγουρα δεν υπάρχει κάτι μεμπτό το είδε το διόρθωσε.  

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Περαστικα σας βρε κοριτσια πραγματι ατιμη αυτη η παλιοιωση..

Εμεις στο προγραμμα μας κανονικα ολη την εβδομαδα ,εξακολουθουμε να ψαχνουμε για στολη,και αυριο θα φυγουμε για ΠΣΚ στο χωριο.Εχουμε πολυ καιρο να παμε και πραγματικα χρειαζομαι μια αλλαγη παραστασεων και λιγο φυση.

Καλο βραδυ σε ολες.

καλα να περασετε!!!!

με τι ασχολησε αν επιτρεπετε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να μαι και εγώ.....ετοίμασα βαλίτσα παιδιών, σακούλα με παπούτσια όλων των ειδών....τα δικά μου ρούχα και το φαγητό μας για το ταξίδι! Τώρα μένει να ετοιμαστεί ο άντρας του σπιτιού :tongue:!!!

Πήγα και αγόρασα ντόνατς Νάνου και λουκανικοπιτάκια γιατί δεν προλάβαινα να φτιάξω...κόλαση είναι!!! μαζέψτε με, με τα φαγητά σας λέωωωωωωω.....!!!!

Yuori θα τις πάρουμε μαζί γιατί πάμε μεγάλη παρέα και θα έχει πολλά παιδιά....γύρω στα 150 άτομα θα είμαστε!!!! θα το κάψουμε το ξενοδοχείο!!! χιχιχιχ

καλα να περασετε!!!!!!

σαν πενταημερη μου ακουγετε!!!!!

τι εγινε με το ανηψι τελικα? εσεις πως εισαστε?

Το ανηψάκι χάλια, υψηλός πυρετός ακόμη. Η επέμβαση αναβλήθηκε για 1 εβδομάδα μάλλον.

Εγώ απύρετη από την Πέμπτη, η μεγάλη μόνο με μπούκωμα από εχθές και η μικρή 3η μέρα με πυρετό, όχι όμως ακατέβατο. Φτάνει 39+ τα μεσάνυχτα,κατεβαίνει μετά από λίγες ώρες. Το μεσημέρι σήμερα έφτασε 38.5 και της έπεσε χωρίς αντιπυρετικό μόνο με κομπρεσούλες.

Ο μπαμπάς μας με βήχα και μπούκωμα ακόμη...

Σήμερα μαγείρεψα πάλι κοτόσουπα, ψιλοβαρέθηκα να πω την αλήθεια και για το βράδυ κανονίζω να φάμε σουβλάκια από έξω (με διπλή δόση τζατζίκι)!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Περαστικά σε όλα τα άρρωστα μπεμπάκια, παιδάκια και μεγάλους! Πραγματικά έχει θερίσει αυτό το πράγμα!

στο μακρο?

Για φελλούς ξέρω μια εταιρεία (μόνο χονδρική) στου Ρέντη νομίζω την λένε AGC και κάνει εισαγωγές από Κίνα αλλά και αυτό http://www.kapsis.gr/information.php?info_id=15 στον Βοτανικό-Ιερά Οδός 56.

Είχαμε ψωνίσει από εκεί για το νηπιαγωγείο παλαιότερα.

Φελλούς έχει στο praktiker

Ευχαριστώ πολύ! Θα τα κοιτάξω!

κικη αυτο με την ατζεντα να το προσεξεις! Εγω απο πεμπτη δημοτικου γραφω ημερολογιο....μου ταχαν φερει δωρο σταγενεθλια κι ετσι ειχα αρχισει.......κανω αγωνα να κοψω την συνηθεια αυτη! Αφου σκεφτομαι οτι ειναι εξαρτηση κανονικη κ πρεπει να συμβουλευτω ψυχολογο........εχω απειρα ημερολογια σε μια τσαντα στην αποθηκη.....καθε χρονο κ ενα.....τα τελευταια χρονια γραφω μονο οικονομικα κ λιστες,τα τελευταια δεκα.....ειμαι 35 κ γραφω απο τα 11! Ειναι πραγματικα αρρωστια........

Yori, μακάρι όλες οι εξαρτήσεις μου να ήταν τόσο ακίνδυνες και επωφελείς για την ηρεμία του μυαλού μου όσο αυτή ;)!

4u εχω εδω και καιρο που παλευω να φαει η κορη μου τον αρακα και εχω δοκιμασει διαφορες συνταγες αλλα παστιτσιο δεν σκεφτηκα να τον κανω,θα το κανω κι αν το φαει σου χρωσταω χαρη (μονο λεφτα μη ζητησεις)

Το παιδί μου είναι πολύ ανάποδο τελικά :rolleyes:. Αρακά, σπανακόρυζο και φακές κυριολεκτικά ζητάει τρίτο πιάτο :shock:. Και δεν τρώει μακαρόνια φούρνου με τυριά και πίτσα! Έλεος!

Α! Ξέχασα να ρωτήσω κάτι...

Επειδή βαριέμαι τρελά το σίδερο (λες και είμαι η μόνη, το λέω :tongue::tongue:) και ειδικά τα μεγάλα κομμάτια, τις παπλωματοθήκες σας τις σιδερώνετε? Φέτος είναι η πρώτη χρονιά που πήρα παλωματοθήκη. Την έχω σιδερώσει τρεις φορές μέχρι τώρα (μία όταν την αγόρασα και άλλες δύο μετά), αλλά δεν την παλεύω... Σκεφτόμουν από την επόμενη φορά που θα την πλύνω, να μην τη σιδερώσω, τι λέτε κι εσείς? Μου βγαίνει η ψυχή κάθε φορά...

Παπλωματοθήκες, απλώνονται αφού τεντωθούν καλά αλά παλαιά με το σύζυγο , διπλώνονται με κάθε επιμέλεια και μπαίνουν στο συρτάρι. Σίδερο, ούτε για πλάκα :cool:.

Εγω εχω το τετραδιο το γνωστο ...αλλα το ανοιγω και αγχωνομαι...ειναι τοσα αυτα που χρειαζεται το σπιτι....αλλα για την ωρα δεν μας παιρνει...

Ρε κοριτσια δεν εχουμε μια βιβλιοθηκη, και τα βιβλια μου (τα λατρευω) ειναι στοιβες σε ενα ντουλαποβιβλιοθηκακι....:-(

Σιγά μην αγχωθείς γι' αυτό!

Για τη βιβλιοθήκη, αφού σε στεναχωρεί, καν' το δώρο στον εαυτό σου με το πρώτο "έξτρα" (από χρήματα) που θα σας έρθουν. Στο ικεα μπορείς να βρεις πολύ οικονομική :).

να ευχηθώ και γώ στα ερωτευμενακια χρόνια πολλά....εγώ την μέρα την πέρασα υπέροχα :mad:ο πυρετός μου αντί να υποχωρεί σκαρφάλωσε στο 39.5 ναι είμαι πολύ καυτή σήμερα :rolleyes:....ξεκίνησα αντιβίωση γιατί δεν πάει άλλο..ο έτερος πάλι ξέχασε ότι είναι σήμερα :confused:υπό άλλες συνθήκες θα έκανα την τσαντισμένη,αλλά έχει χάρη που είμαι χάλια.δουλειές έκανε το αγόρι,σκούπισμα,ξεσκόνισμα,πιατικά,πάγκους και χλωρίνη στο μπάνιο,εγώ μόνο τα ρούχα της δουλειάς του άπλωσα.α!μαγείρεψε μπριζόλες με πατάτες στο φούρνο,κ έπλυνε κ το ταψί...

Τι σημασία έχει που ξέχασε; Μια χαρά δωράκι σου 'κανε :tongue:!

το φαγητο μας σημερα, επικαιρο!!!!

2014-02-14-0201_zps8d3243da.jpg

Είσαι τρελή :tongue:! Πού τα βρήκες αυτά, βρε; :lol:

Να ξέρεις, για κάτι τέτοια δεν μπήκε η Ειρήνη χθες :mrgreen:!

Μπράβο και για το όχι-πια-βρωμο-ρούμ :tongue:!

ψιλοβαρέθηκα να πω την αλήθεια και για το βράδυ κανονίζω να φάμε σουβλάκια από έξω (με διπλή δόση τζατζίκι)!

Θα αναρρώσετε όλοι :lol:!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Καλησπέρα! Εμείς έχουμε γκρίνιες σήμερα κλαιμε όλη μερα. Αλλα μόλις ηρεμησαμε και παω να πιω ενα ντεπον και να ξεκουραστω γιατι αυριο ανεβαινουμε Θεσσ/κη. Δεν θα γιτωσετε ομως εχω νετ στο αυτοκινητο και θα βάλω την Χριστίνα να σας διαβαζει χαχα :P

Έκανα διάφορες δουλειές και αναδιοργανώσεις σήμερα που πολύ τις ευχαριστήθηκα! Βολτάραμε κιόλας αλλά χαλαρά, αφού ο μπαμπάς μας ακόμη (από το προηγούμενο σ/κ) δεν αισθάνεται τελείως καλά. Το μεσημέρι φαγάμε στην πεθερούλα και τώρα χαλαρώνουμε. Για το βράδυ έχω κανονίσει έξοδο μόνη, αν και, για να πω την αλήθεια, με τη χαλαρότητα που νιώθω τώρα, ίσως και να προτιμούσα χουχούλιασμα καναπέ με το αγόρι.

Καλό υπόλοιπο σ/κ να έχουμε :D!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

1. Ξύπνησα στις 7:00, έκανα γάλα του παιδιού και καφεδάκι για εμένα

2. Τον έπλυνα και τον άλλαξα (σήμερα, τα κάναμε ανάποδα, γιατί ο κύριος πεινούσε πολύ και έτρεξε αμέσως στην κουζίνα για γάλα)

3. Αέρισα το παιδικό και έστρωσα το κρεβάτι του

4. Μάζεψα ότι προέκυψε από τα πρωινά στην κουζίνα

5. Συμμάζεψα λίγο τα παιχνίδια του, γιατί δεν τα είχα μαζέψει το βράδυ και το σαλόνι ήταν ένα χάος. Έβλεπα ότι ο μικρός δεν ήξερε με τι να πρωτοπαίξει.

6. Μόλις συμμαζεύτηκαν, άρχισε να παίζει ήρεμα κι εγώ βρήκα ευκαιρία να φτιάξω κασερόπιτες

7. Μάζεψα δύο πλυντήρια του παιδιού, που είχα απλώσει από εχθές

8. Του έδωσα το φρούτο του.

9. Έγιναν οι κασερόπιτες και έφαγα μία εγώ και μισή το παιδί

10. Ετοίμασα και έβαλα στο φούρνο μπριζολίτσες

11. Ξύπνησε ο άντρας μου, αέρισα την κρεβατοκάμαρα (δεν έστρωσα κρεβάτι, γιατί θα άλλαζα σεντόνια, αλλά δεν πρόλαβα... Δεν πειράζει, το απόγευμα) και του έκανα καφεδάκι

12. Έβαλα καλή σκούπα σε όλο το σπίτι

13. Έβαλα ρυζάκι στο φαγητό

14. Έκανα ένα γρήγορο καθάρισμα (καθημερινό) το μικρό μπάνιο

15. Έγινε το φαγητό και τάισα το παιδί

16. Τον άλλαξα και τον έβαλα για ύπνο (στις 12:45)

17. Ετοίμασα τραπέζι για εμάς και φάγαμε, μάζεψα τραπέζι και νεροχύτη...

18. Άλλαξα σεντόνια και στα δύο δωμάτια

19. Έβαλα ένα πλυντήριο με τα χρωματιστά (με το μειωμένο)

20. Πέρασα με βρεγμένο πανί το φούρνο, να μη γίνει πάλι χάλια

21. Έπλυνα ένα ταψί που είχε ξεμείνει από το μεσημέρι

22. Καθάρισα το μεγάλο μπάνιο καλά

23. Άπλωσα τα ρούχα και έβαλα ένα πλυντήριο με λευκά να πλύνει τη νύχτα με το μειωμένο

Αυτά για σήμερα...

Αύριο πάλι...

Καληνύχτα σας!!!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Καλημερα καλες μου φιλες κ φιλοι!

Ακομη δεν ξυπνησατε?

Εμεις στην Σαλονικη μου!

Απογευμα γυρναμε!

Βγηκαμε Παρασκευη βραδυ σε ενα ρετσιναδικο στην στοα Μοδιανο,στη κρεαταγορα!

Τα ηπιαμε εκει με τον συζυγο μεχρι αργα κ ηταν χαλαρα γιατι Αθωνος κ σε ολα ταλλα γινοταν πανικος απο κοσμο!

Χθες πρωι πηγαμε βολτα με παιδια στο φραγμα Θερμης.πολυ ωραια! Αλλα' ακομη κρυο εχει,δεν ειναι για εξω βολτες.....

Κ το βραδυ χθεες βγηκαμε στο Κοσμος!

Ακους ΝικοςΧριστινα??

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Διαφημίσεις

Καλημερα καλες μου φιλες κ φιλοι!

Ακομη δεν ξυπνησατε?

Εμεις στην Σαλονικη μου!

Απογευμα γυρναμε!

Βγηκαμε Παρασκευη βραδυ σε ενα ρετσιναδικο στην στοα Μοδιανο,στη κρεαταγορα!

Τα ηπιαμε εκει με τον συζυγο μεχρι αργα κ ηταν χαλαρα γιατι Αθωνος κ σε ολα ταλλα γινοταν πανικος απο κοσμο!

Χθες πρωι πηγαμε βολτα με παιδια στο φραγμα Θερμης.πολυ ωραια! Αλλα' ακομη κρυο εχει,δεν ειναι για εξω βολτες.....

Κ το βραδυ χθεες βγηκαμε στο Κοσμος!

Ακους ΝικοςΧριστινα??

ααααα άντε καλώς εχόντων των πραγμάτων άυριο πουρνό πουρνό θα μάστε Σαλόνικα. Για αρχή ύπνος να ξεκουραστω απ την οδήγηση (πολλά χιλιόμετρα) μετά πανεπιστήμιο και μετα.....Ε Ξ Ο Ρ Μ Η Σ ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ :P:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Καλημέρα κορίτσια κ αγόρια ;)

Καταρχήν περαστικά σε όλα τα μικράκια που είναι αρρωστούλικα κ στις μεγάλες ;):D έχει παραγίνει το κακό, όλο ακούω για ιώσεις με υψηλό πυρετό

Την Παρασκευή που λέτε πήγαμε σε δραστηριότητα στην Βιβλιοθήκη μας σε συνεργασία με το Παιδικό Μουσείο μίλησαν για την αποκριά κ τα έθιμα μας, είδαν ζωγράφους/πίνακες με αποκριάτικο θέμα κ χαρταετούς κ έφτιαξαν έναν αρλεκίνο με διπλόκαρφα κ μια σαρακοστή από ζυμαράκι. Περάσαν ωραία για ένα δυωράκι κ μετά πήγαμε στης κολλητής της μικρής το σπίτι για καφέ κ παιχνίδι.

Το Σάββατο χθες αφού είχαμε βγει την Παρασκευή αφιερώθηκε σε καθαριότητα, η μικρή πήγε βολτίτσα με τον χαζμπαντ κ εγώ του έδωσα κ κατάλαβε από τις 10 έως τις 6 που βγήκα από το μπάνιο :rolleyes::rolleyes:

Έκανα τα κλασικά

σκούπισμα , ξεσκόνισμα, σφουγγάρισμα

αλλαγή σεντονιών πετσετών

τίναξα αέρισα παπλώματα

αλλά δούλεψε φουλ το πλυντ. έπλυνα τα ριχτάρια κ τα στέγνωσα στον ήλιο, έπλυνα τα πατάκια μας κ μετά ένα άδειο να καθαρίσει ο κάδος

Στο ενδιάμεσο πήγα κ λαική γύρισα τα συμμάζεψα, μαγείρεψα μια μακαρονάδα κ λίγο σπανακόρυζο που είχαμε

Αααα καθάρισα κ το μικροκυμάτων αυτή τη φορά με νερό κ κανέλα κ μοσχομύρισε όοοοοοολο το σπίτι, αφού η μικρή νόμιζε πως έκανα μπουγάτσα χαχαχαχα κ ήρθε στην κουζίνα να την ψάχνει.

Ακυρώθηκε το πάρτι γενεθλίων που είχαμε να πάμε γιατί αρρώστησε το κοριτσάκι κ κανόνισε ο χαζμπαντ να πάμε σε φίλους που είχαμε καιρό να τους δούμε κ ήμασταν τρια ζευγάρια κ τα 4 παιδιά μας { μένουν στην άλλη άκρη της πόλης κ έτσι βρισκόμαστε μια φορά στους δυο μήνες κ στις μεγάλες γιορτές/γενέθλια }

Πήγαμε στις 8 κ φύγαμε στις 1μιση ....χε χε αρμένικη αλλά έτσι κάνουμε όταν βρισκόμαστε, ήπιαμε καφέ μετά μπύρες κ ποτάκια , τα παιδιά έπαιξαν ήρεμα ωραία καραόκε κ κούκλες , έφαγαν όλα μαζί σαντουιτσάκια , ωραία ήταν.

Σήμερα ξυπνήσαμε αργάμιση κ οι τρεις μας,

Εβαλα μπρος και συμμάζεψα στεγνωτήριο {έχω σίδερο τρελό σήμερα...γκρρρρ κ πρέπει να το κάνω γιατί θα βγουν κ άλλα τώρα που φεύγει ο χαζμπαντ το επόμενο σκ...}

Ζύμωσα τα μπιφτέκια που θα ψήσει ο χαζμπαντ στην ψησταριά κ ετοίμασα κ κεφτεδάκια για αύριο

Εφτιαξα τζατζίκι κ έπλυνα μαρούλι/ρόκα για τη σαλάτα, έκοψα πατάτες για να τις κάνω σαν τηγανητές στο φούρνο

Χαζμπαντ κ κόρη έφυγαν για βόλτα στην παραλία κάτω κέντρο να χαρούν τον ήλιο κ λέω να βάλω ζυμαράκι να γίνεται να φτιάξω κουλούρια θεσ/νίκης που μου ζήτησε η μικρή :rolleyes:

4u κ έχει κ νέο βιντεάκι για την καθαριότητα μετά από άρρωστο χε χε

Ειρήνη με γεια τις καλτσούλες σας ;)

Μαμά Κων/νου ωραία η ανάρτηση σου ;) έχεις δίκιο!!

Κική μπράβο για τις πάνες χε χε εύγε εύγε κ για την ατζέντα/ημερολόγια θα σου λύσει τα χέρια κ το μυαλό , τουλάχιστον εμένα με βοηθάει παααρα πολύ γιατί τα σημειώνω άμεσα αλλιώς ξεχνάω σχεδόν όλα :rolleyes::rolleyes: Και μένα ανάποδο παιδί είναι...τρώει σπανακορυζο, φασολάδα, φακές , ρεβυθόσουπα, φασόλια γίγαντες φασολάκια αλλά δεν τρώει τίποτα σε αλά κρεμ χε χε κ γενικά τα σαλτσοειδή δεν τα πολυθέλει κ τις τα καθαρίζω αλλά οκ πίτσα τρώει χαχαχα

Γιωτάκι μπράβο για το βρωμορούμ κ πολύ ωραίο το ρολόι ;)

Καλά οι καρδούλες ζυμαρικά έσκισαν χε χε

Ευάκι πιστεύω πως θα σε βολέψει ο αρτοπαρασκευαστής, συμφωνώ πως είναι μια έξτρα συσκευή αλλά ενώ είχα το μεγάλο μιξερ βαρίομουν μόνο για ζυμάρι να το βγάζω κ άντε πλύντα κ άντε βάλτο σε φόρμα/ταψί κτλ ενώ τον αρτοπαρασκευαστή όλα σε ένα κ τέλος!

Καλό υπόλοιπο Κυριακής καλές βόλτες :D

Να σας βάλω κ ένα αγαπημένο μου τραγουδάκι

Πάω να κάνω τα κουλούρια μου:D

καλησπέρα κ από μένα!

και μεις χθες βολτίτσα σε αγορές κ εμπορικά και σήμερα πήγαμε τα παιδιά στο παιδικό μουσείο που είχε αφήγηση παραμυθιού και μετά φυσικά βολτίτσα με τέτοια ηλιόλουστη μέρα!α τα έντυσα και καρναβαλάκια τα ζουζούνια μου!!:D

αυριο θα χω γυναίκα στο σπίτι να κάνει τα της εβδομάδας οπότε αφού δεν τα έκανα εγω είπα να κάνω κανα δυο εξτρα που είχα καιρό να κάνω...κ έτσι έκανα τον ακατανόμαστο - ξέρετε, εκει που ψήνουμε:tongue::tongue::tongue:- και το μπάνιο το μεγάλο καλά...με καθαρή σφουγγαρίστρα έκανα όλα τα πλακάκια ψηλά και ό,τι άλλο υπάρχει μέσα, πέρασα με απολυμαντικά πόμολα, έπιπλα κλπ...

καλό απόγευμα!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλησπέρα και από Αθήνα!!!

Με χαρά σας ανακοινώνω πως είμαστε πολύ καλύτερα όλοι, αν εξαιρέσουμε έναν ελαφρύ βήχα και λίγο μυξούλα...

Έπλυνα ριχτάρια, κουβέρτες καναπέ, μαξιλάρια ύπνου και παπλωματωθήκες όλων μπας και ξεπλύνω κανά μικρόβιο.Καθάρισα πόμολα,τηλέφωνα,τηλεκοντρόλ,διακόπτες και κινητά από μικρόβια.

Έχω ακόμη να απλώσω ένα μεσημεριανό πλυντήριο που μόλις τελείωσε και ίσως κάποιαααα στιγμή αποφασίσω να σιδερώσω.

Οι μικρές φύγανε για βολτίτσα με τον μπαμπά μασκαρεμένες και έτσι.....αποφάσισα να φτιάξω πάστα φλώρα επειδή το καλοκαίρι είχα φτιάξει και μαρμελάδα ροδάκινο που δεν τιμάει κανένας γιατί προτιμούν την φράουλα που φτιάχνω την άνοιξη και έτσι θα την φάνε με άλλο τρόπο....Πρώτη φορά φτιάχνω και με παίδεψαν οι στρώσεις ζύμης από πάνω αλλά ελπίζω να είναι ωραία στην γεύση!

Σε 15' λεπτά θα είναι έτοιμη, ότι πρέπει για απογευματινό καφέ!

Πάω για άπλωμα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...