Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , egopote8aexopaidi είπε:

Καλησπερα σας,

Ηθελα να μοιραστω μια δυσαρεστη εμπειρια που ειχαμε κατα τη διαρκεια της ετ, και να ρωτησω μηπως καποια ειχε παρομοια εμπειρια.

Οταν μπηκε η γυναικα μου στο δωματιο της εμβρυομεταφορας(ναι, ειμαι ο συζυγος), και ενω ολα ηταν ετοιμα οπως νομιζαμε, ακουει η γυναικα μου το γιατρο να λεει' μου δωσατε αδειο καθετηρα,δεν εχει τιποτα μεσα!' απευθυνομενος προφανως στους εμβρυολογους, και εννοοντας φυσικα οτι δεν υπηρχε μεσα το εμβρυο μας για τη μεταφορα!

Μετα το αρχικο σοκ, ειδε να μπαινει μεσα η εμβρυολογος στο δωματιο, με αλλο καθετηρα και προχωρησε η διαδικασια. Στο τελος ο γιατρος γυρισε την οθονη του υπερηχου στη γυναικα μου και τις εδειξε μια στατικη εικονα, δειχνοντας το σημειο, οπως ειπε, που εβαλε το εμβρυο, και αμεσως μετα τη διαδικασια εφυγε απο το δωματιο.

Η γυναικα μου φυσικα σοκαριστηκε, αλλα δεν ειπε τιποτα εκεινη την ωρα, για να μην αποσπασει την προσοχη του γιατρου.

Δυστυχως το αποτελεσμα ηταν μια μηδενικη χοριακη, και οπως καταλαβαινετε περνανε ολα απο το μυαλο μας.

Ειμαστε στα χαμενα, δεν εχουμε μιλησει ακομα για την αποτυχια και το τι συνεβει εκει μεσα(κ η κλινικη δεν το εθιξε ποτε). Πως πιστευετε οτι πρεπει να το χειριστουμε παρακαλω; Ειχε καμμια απο σας παρομοια εμπειρια; 

Θα εκτιμουσαμε καθε δυνατη απαντηση, κ φυσικα γραψτε μου κ πρωσοπικα οποια θελει.

Ευχαριστω, καλη δυναμη σε ολες.

Τώρα πως να το χειριστείτε ? Δεν υπάρχει τρόπος . Αν έχετε χάσει την εμπιστοσύνη στο γιατρό απλώς αλλάξτε κέντρο.  Αλλιώς κάντε κάποιες εξετάσεις για να αποκλείσετε λόγους αποτυχίας που δεν έχετε κάνει Κ προχωρήστε μπροστά . Απτην στιγμή όμως που ο γιατρός επισήμανε το λάθος σίγουρα δεν υπάρχει κάτι μεμπτό το είδε το διόρθωσε.  

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

αααα τι ωραια, θα εχετε και τα μωρα μαζι?

αααχχ εγω θελω etoile...και δεν θελω...η Χριστινα ειναι καθετη ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΖΙ εγω απ την αλλη...δεν ξερω...απ την μια εχω μερρρρεεεες να κοιμηθω και νιωθω κουρασμενος...απ την άλλη...ΔΕΝ ΘΕΛΛΩΩΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΩΩΩΩ...μου λειπουν ήδη :mad::mad::mad: Της το πα αλλα επιμενει οτι θελουμε διαλειμμα...γιατι μωρε ωραια θα ταν να παμε ολοι παρεα να τα παμε και στο cosmos (την αλλη φορα που χαμε παει τον ειχαμε παρει τον Παναγιωτη υστερα απο δικη μου επιμονη και περασε τοσο ωραια, ειχε εβδομαδα lego και ξετρελαθηκε)...βεβαια εχει και δικιο θα τρεχουμε στο πανεπιστημιο ολη μερα που να τα κουβαλαμε...κοριτσια νομιζω οτι εχω κολλησει με τα μικρα ασχημα...Σημερα κουναγα την Αμαντα να κοιμηθει και αν την βλεπατεε πως ζουλιοταν το μαγουλοοοο της στο μπρατσο μου.........αντε μια βδομαδα ειναι θα περασει που θα παει

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα!!

Γιώτα μπράβο σου την τίμησες τη μέρα με το όμορφο πιάτο σου!!

και μένα μ αρέσει η Valentine's day κορίτσια...την βλέπω σαν ευκαιρία να κάνουμε καμιά παιδική σαχλοερωτευμενοχαζομαρούλα απ αυτές που κάναμε έφηβοι...εμεις χθες ανταλλάξαμε λουλούδια κ γλυκά, ετσι για ν αλλάξει λίγο η μέρα....

σήμερα βλέπω καλή μέρα, θα δω πώς είναι η μικρή και ξεκινάμε βόλτες!:tongue::tongue:

καλό ΣΚ!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλημέρα!!!!!!

Λιακάδα σήμερα. Ευκαιρία γα βολτούλα με το μωρό. Χθες έκανα καθαριότητα στο σπιτάκι μου και σήμερα το απολαμβάνω. Έχω βέβαια μερικά βουναλάκια ασιδέρωτα αλλά δεν πειράζει θα τα κάνω κι αυτά. Χθες πήγαμε στο αποκριάτικο παιδικό πάρτυ. Πολύ πλάκα είχε ο μικρούλης μου με τη στολή του. Ο άνδρας μου μου έκανε δώρο ένα λούτρινο σκυλάκι με καρδιές πράγμα περίεργο γιατί ξέρει ότι η συγκεκριμένη γιορτή δε μου αρέσει.

Για το σκ δεν έχουμε προγραμματίσει κάτι. Εγώ θέλω οπωσδήποτε να κοιμηθώ καλά γιατί τις τελευταίες μέρες νιώθω πόνους σε όλα τα κόκκαλα μου μάλλον από την κούραση.

Περαστικά στο μικράκι ιωάννα. Ευα περαστικά και σε σένα. Και σε όλα τα παιδάκια και τις μανούλες.

Χθες ψώνισα τα πρώτα ανοιξιάτικα ρουχαλάκια για το μωράκι μου. Πλησιάζει η άνοιξη!!!!!

h6cQp3.png

Καλημέρα!!!

ΌΧΙ ΆΛΛΕΣ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Βρε Γιώτα τι πιάτο!!!Πού τα βρήκες και τα έφτιαξες,απορώ!!!

Αχ βρε παιδιά θέλω να σχολιάσω αλλά τα διάβασα όλα πολύ γρήγορα και δεν θυμάμαι και πολλά!

Κάθε μέρα φτιάχνω κι από ένα ντουλάπι στο σπίτι και δεν μένει πολύς χρόνος για να μπαίνω στο ίντερνετ αλλά χαλάλι...

Καλημέραααα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα!!!

Τι κάνετε;

Εγώ, σήμερα δεν έχω καθίσει σχεδόν καθόλου...

Ξεκινάω λίστα και ελπίζω να τη συμπληρώσω αργότερα....

1. Ξύπνησα στις 7:00, έκανα γάλα του παιδιού και καφεδάκι για εμένα
  2. Τον έπλυνα και τον άλλαξα (σήμερα, τα κάναμε ανάποδα, γιατί ο κύριος πεινούσε πολύ και έτρεξε αμέσως στην κουζίνα για γάλα)
  3. Αέρισα το παιδικό και έστρωσα το κρεβάτι του
  4. Μάζεψα ότι προέκυψε από τα πρωινά στην κουζίνα
  5. Συμμάζεψα λίγο τα παιχνίδια του, γιατί δεν τα είχα μαζέψει το βράδυ και το σαλόνι ήταν ένα χάος. Έβλεπα ότι ο μικρός δεν ήξερε με τι να πρωτοπαίξει.
  6. Μόλις συμμαζεύτηκαν, άρχισε να παίζει ήρεμα κι εγώ βρήκα ευκαιρία να φτιάξω κασερόπιτες
  7. Μάζεψα δύο πλυντήρια του παιδιού, που είχα απλώσει από εχθές
  8. Του έδωσα το φρούτο του.
  9. Έγιναν οι κασερόπιτες και έφαγα μία εγώ και μισή το παιδί
  10. Ετοίμασα και έβαλα στο φούρνο μπριζολίτσες
  11. Ξύπνησε ο άντρας μου, αέρισα την κρεβατοκάμαρα (δεν έστρωσα κρεβάτι, γιατί θα άλλαζα σεντόνια, αλλά δεν πρόλαβα... Δεν πειράζει, το απόγευμα) και του έκανα καφεδάκι
  12. Έβαλα καλή σκούπα σε όλο το σπίτι
  13. Έβαλα ρυζάκι στο φαγητό
  14. Έκανα ένα γρήγορο καθάρισμα (καθημερινό) το μικρό μπάνιο
  15. Έγινε το φαγητό και τάισα το παιδί
  16. Τον άλλαξα και τον έβαλα για ύπνο (στις 12:45)
  17. Ετοίμασα τραπέζι για εμάς και φάγαμε, μάζεψα τραπέζι και νεροχύτη...

και τώρα θα ξαπλώσω λίγο, όσο κοιμάται το παιδί, γιατί το απόγευμα έχω συνέχεια...

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα! τι κανετε? η αληθεια ειναι οτι σας εχω χασει μερικες μερες τωρα, ελπιζω ολες καλα! θα σας αραδιασω λιστα κ μετα θα σας διαβασω!!!

σηκωθηκαμε κατα τις 9, γαλα-καφεδες κ η μικρη πηγε βολτα με τον μπαμπα της κ εγω δουλειες:

1. ανοιξα να αεριστει το σπιτι
  2. εβαλα να φτιαξω τυροπιτα ατομικη για την μικρη
  3. εβαλα ψωμι να γινεται
  4. συμμαζεψα γυρω γυρω
  5. εβγαλα τα παπλωματα μας εξω να αεριστουν
  6. αλλαξα σεντονια
  7. εβγαλα τιναξα κ εβγαλα εξω τα ριχταρια των καναπεδων να αεριστουν
  8. εβαλα ηλεκτρικη σε ολο το σπιτι
  9. ηρθε η μικρη, της επλυνα τα χερια κ της εβαλα να φαει την τυροπιτα (εκανα κ εγω ενα διαλλειμα για λιγο καφεδακι με την οικογενεια!)
  10. εστρωσα κρεβατια
  11. ετοιμασα την μικρη για υπνο μολις εφαγε
  12. εβγαλα απο παντου τα σκουπιδια
  13. ξεσκονισα κουζινα-πασο-τραπεζαρια-τραπεζακι σαλονιου (τα υπολοιπα αυριο)
  14. εστρωσα τα ριχταρια
  15. εφτιαξα λιστα για σουπερ κ λαικη για τον αντρα μου
  16. καθαρισα το μπανιο
  17. αλλαξα πετσετες
  18. αδειασα το πλυντηριο πιατων
  19. μαζεψα νεροχυτη
  20. επλυνα μια κατσαρολα
  21. καθαρισα κ επλυνα το σπανακι
  22. μαγειρεψα σπανακορυζο
  23. καθαρισα παγκους κ εστιες
  24. εντομεταξυ ηρθε ο αντρας μου απο σουπερ κ λαικη κ τακτοποιησα τα πραγματα

αυριο θα κανω ενα καλο ξεσκονισμα, τζαμια, μπαλκονι κ μια καλη καθαριοτητα κουζινα (με καθαρισμα ψυγειου κ φουρνου)

παω να στρωσω τραπεζι για να φαμε, θα σας διαβασω-σχολιασω μετα!

καλο μεσημερι!:D

1. Ξύπνησα στις 7:00, έκανα γάλα του παιδιού και καφεδάκι για εμένα
  2. Τον έπλυνα και τον άλλαξα (σήμερα, τα κάναμε ανάποδα, γιατί ο κύριος πεινούσε πολύ και έτρεξε αμέσως στην κουζίνα για γάλα)
  3. Αέρισα το παιδικό και έστρωσα το κρεβάτι του
  4. Μάζεψα ότι προέκυψε από τα πρωινά στην κουζίνα
  5. Συμμάζεψα λίγο τα παιχνίδια του, γιατί δεν τα είχα μαζέψει το βράδυ και το σαλόνι ήταν ένα χάος. Έβλεπα ότι ο μικρός δεν ήξερε με τι να πρωτοπαίξει.
  6. Μόλις συμμαζεύτηκαν, άρχισε να παίζει ήρεμα κι εγώ βρήκα ευκαιρία να φτιάξω κασερόπιτες
  7. Μάζεψα δύο πλυντήρια του παιδιού, που είχα απλώσει από εχθές
  8. Του έδωσα το φρούτο του.
  9. Έγιναν οι κασερόπιτες και έφαγα μία εγώ και μισή το παιδί
  10. Ετοίμασα και έβαλα στο φούρνο μπριζολίτσες
  11. Ξύπνησε ο άντρας μου, αέρισα την κρεβατοκάμαρα (δεν έστρωσα κρεβάτι, γιατί θα άλλαζα σεντόνια, αλλά δεν πρόλαβα... Δεν πειράζει, το απόγευμα) και του έκανα καφεδάκι
  12. Έβαλα καλή σκούπα σε όλο το σπίτι
  13. Έβαλα ρυζάκι στο φαγητό
  14. Έκανα ένα γρήγορο καθάρισμα (καθημερινό) το μικρό μπάνιο
  15. Έγινε το φαγητό και τάισα το παιδί
  16. Τον άλλαξα και τον έβαλα για ύπνο (στις 12:45)
  17. Ετοίμασα τραπέζι για εμάς και φάγαμε, μάζεψα τραπέζι και νεροχύτη...

18. Άλλαξα σεντόνια και στα δύο δωμάτια

19. Έβαλα ένα πλυντήριο με τα χρωματιστά (με το μειωμένο)

20. Πέρασα με βρεγμένο πανί το φούρνο, να μη γίνει πάλι χάλια

21. Έπλυνα ένα ταψί που είχε ξεμείνει από το μεσημέρι

και σε λίγο θα πάω να καθαρίσω καλά το μεγάλο μπάνιο

JAf3p3.png

qtEXp3.png

παλι εδω!:D

ξυπνησε η μικρη, την ετοιμασα, της εβαλα να φαει (ετριψα στον τριφτη κολοκυθακι μεσα στο κριθαρακι της, μαζι με κοτοπουλακι κ το εφαγε ολο!!!), εστρωσα τραπεζι, φαγαμε κ εμεις, μαζεψα κ τωρα χαλαρωνουμε λιγακι, θα βγουμε καμια βολτιτσα σε κανα εμπορικο παλι.

παω να σας διαβασω!

18. Άλλαξα σεντόνια και στα δύο δωμάτια

19. Έβαλα ένα πλυντήριο με τα χρωματιστά (με το μειωμένο)

20. Πέρασα με βρεγμένο πανί το φούρνο, να μη γίνει πάλι χάλια

21. Έπλυνα ένα ταψί που είχε ξεμείνει από το μεσημέρι

και σε λίγο θα πάω να καθαρίσω καλά το μεγάλο μπάνιο

πωπωπω πολλες δουλιτσες!!!!! καλη ξεκουραση!

Καλημέρα!!!

ΌΧΙ ΆΛΛΕΣ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Βρε Γιώτα τι πιάτο!!!Πού τα βρήκες και τα έφτιαξες,απορώ!!!

Αχ βρε παιδιά θέλω να σχολιάσω αλλά τα διάβασα όλα πολύ γρήγορα και δεν θυμάμαι και πολλά!

Κάθε μέρα φτιάχνω κι από ένα ντουλάπι στο σπίτι και δεν μένει πολύς χρόνος για να μπαίνω στο ίντερνετ αλλά χαλάλι...

Καλημέραααα

στα lidl, του πηρα κ ενα αρκουδακι κ ενα κουτι σε σχημα καρδιας με σοκολατακια. ετσι για τον χαβαλε.

εγω παλι ειχα δωρο ενα βραχιολι με καρδουλες! θα σας βαλω φωτο!:D

Διαφημίσεις

καλημέρα!!

Γιώτα μπράβο σου την τίμησες τη μέρα με το όμορφο πιάτο σου!!

και μένα μ αρέσει η Valentine's day κορίτσια...την βλέπω σαν ευκαιρία να κάνουμε καμιά παιδική σαχλοερωτευμενοχαζομαρούλα απ αυτές που κάναμε έφηβοι...εμεις χθες ανταλλάξαμε λουλούδια κ γλυκά, ετσι για ν αλλάξει λίγο η μέρα....

σήμερα βλέπω καλή μέρα, θα δω πώς είναι η μικρή και ξεκινάμε βόλτες!:tongue::tongue:

καλό ΣΚ!!

ετσι για να αλλαζουμε παραστασεις. εστρωσα στην τραπεζαρια, εβαλα κερια κ φουξια τραπεζομαντιλο

ετσι ακριβως το βλεπουμε κ εμεις. το γιορταζουμε σαν την επετειο.

Στο σπίτι πέφτουμε ένας ένας σαν τα κοτόπουλα....

Ο άντρας του σπιτιού ξύπνησε με μπούκωμα και βήχα, η μικρή έως τις 12.00 το βράδυ έφτασε 39 και της κατέβηκε στις 4.00. Εγώ είμαι ήδη πολύ καλύτερα και τρώω και ένα grape fruit την ημέρα για έξτρα βιταμίνη C.

Την μεγάλη την έχω φλομώσει στα φρούτα και στις πορτοκαλάδες μπας και την γλιτώσει...

Τώρα είναι ο μπαμπάς μου στο σπίτι με την μικρή και ελπίζω να κυλήσουν όλα καλά, να της βάζει θερμόμετρο, να της αλλάζει φανελάκια, να της δίνει υγρά κτλ κτλ κτλ.

Η αδερφή μου έχει σκάσει γιατί μάλλον θα αναβληθεί το χειρουργείο και δεν ξέρουν τι θα κάνουν ακόμη με την άδεια τους......2 εβδομάδες το φύλαγαν το παιδί στο σπίτι και δεν το έστελναν στον παιδικό και κόλλησε από την μαμά μου τελικά....

τι εγινε με το ανηψι τελικα? εσεις πως εισαστε?

καλημερα:P

ο μικρος σου δεν το εστειλες σχολειο ε? ειναι καλα τωρα?

κ εγω σημερα εχω ρεπο κ θα τον παρω νωριτερα σπο τον σταθμο να βολταρουμε κ να γιορτασουμε τον ερωτα μας αφου ειναι ο μονος ερωτευμενος αντρας μαζι μου:tongue::tongue:

δουλειες δεν εχω:P το εγλειψα χθες το σπιτι μεσα εξω τα παντα ουτε ασιδερωτα εχω μονο ελαχιστα απλυτα, αλλα την Κυριακη ξανα πλυντηρια.

πριν εκανα τις δουλειες στο ρεπο μου αλλα αλλαξα κ τις πλακωνω την Πεμπτη το πρωι αφου παω απογευμα στην δουλεια κ την θεωρω χαμενη μερα. κουραζομαι λιγο παραπανω αλλα την επομενη απολαμβανω το ρεπο μου σε καθαρο σπιτακι.

σημερα θα μαγειρεψω χοιρινο στον φουρνο ακομα δεν εχω αποφασισει πως πειτε ιδεες κ θα κανω μωσαικο καρδουλες:cool::cool:

χρονια πολλα στις αγαπισιαρες!!!!

ειρηνη εσυ μην διαβαζεις:tongue::tongue:

υπερβολες!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλησπέρα! Τι κάνετε?

Εγώ, νυστάζωωωωωωωωωωωω

Σχολιάζω όσα θυμάμαι...

Συμμάζεψα λίγο το σαλόνι (Μα, πώς τα καταφέρνει ο μικρός, όταν λείπω και είναι μόνος με τον μπαμπά του, να μεταφέρει οοοοοολο το σπίτι στο σαλόνι:confused::confused::confused:), έβαλα σίδερο και τώρα δεν έχω ασιδέρωτα. Όμως έχω βάλει ένα

Καληνύχτα!!!

ελα ντε??????

Γεια σας και απο εμένα' date=' ευτυχώς σημερα σχόλασα σχετικά νωρίς, πήγα απο την μητέρα μου έφαγα και πηρα την μικρή, γυρίσαμε σπίτι μας και άρχισαν τα βάσανα, αφου την έκανα μπάνιο, της στέγνωσα τα μαλλιά, της άλλαξα σεντόνια στην κούνια, έβαλα να σιδέρωσω, προς το τέλος πήρε νερά το σύστημα σιδερώματος και έπεσε η ασφάλεια, μου το εχει ξανακάνει, μπήκε στην άκρη το υπόλοιπο για αυριο, μετα η μικρή μου κατάπιε μια πετρούλα σαν βότσαλο, την κρατούσε στο χέρι της και πήγε ο αντρας μου να της την πάρει και εκείνη την έβαλε στο στόμα της και απο την βιασύνη την κατάπιε, ευτυχώς που δεν της στάθηκε στον λαιμό, προς στιγμή ειναι καλα, εχει διάθεση ( βλέπει στρουμφακια) και θα περιμένουμε να την βγάλει στα κακά της!!!!!!

Αυτά, παω να κάτσω μαζί της για παρέα, καλο βραδυ να έχουμε!![/quote']

αμαν!!!! αυτος ειναι ο φοβος μου!!!! τελικα το εβγαλε???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...