Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

1) Άπλωσα το νυχτερινό πλυντήριο

2) Άπλωσα φαρδιές/πλατιές τις κάλτσες μου στο μπροστινό τραπέζι του μπαλκονιού. {είπαμε... βαριέμαι να τις απλώνω!!! :tongue:}

3) Έστρωσα κρεβάτια

4) Τίναξα τα ριχτάρια των καναπέδων και ξαναστρώθηκαν...

5) Ανέβασα ένα καινούργιο χρώμα στο facebook, αν και "χάνει" στις φωτογραφίες, ελπίζω να σας αρέσει.. ;);).

6) Οι λογαριασμοί πληρώθηκαν {το κέρατο μου! :?:?}

7) Πήγα σε 2 διαφορετικά σούπερ μάρκετ, ψώνισα

8 ) Πήρα και ένα δωράκι στο φιογκάκι μου ;)

9) Τακτοποίησα τα πράγματα του σούπερ μάρκετ

10) Έβαλα την παπλωματοθήκη μας και πλένεται ήδη στο πλυντήριο!

11) Έπλυνα κάποια πιατικά από χθες γιατί ήρθα αργά και ο αντρούλης μου... :rolleyes:

12) Ετοίμασα πλυντήριο πιάτων, το οποίο έχει γεμίσει και θα το βάλω το μεσημέρι.

13) Έπλυνα τα φρούτα και τα τακτοποίησα να φαίνονται πάνω στον πάγκο της κουζίνας σε ένα μεγάλο, καταπληκτικό ψάθινο καλαθι.

14) Τακτοποίησα τα λαχανικά μέσα στα καφασάκια τους στο ψυγειο

15) Έφαγα πρωινό και τώρα πάω να κάνω καφεδάκι! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2) Άπλωσα φαρδιές/πλατιές τις κάλτσες μου στο μπροστινό τραπέζι του μπαλκονιού. {είπαμε... βαριέμαι να τις απλώνω!!! :tongue:}

3) Έστρωσα κρεβάτια

5) Ανέβασα ένα καινούργιο χρώμα στο facebook, αν και "χάνει" στις φωτογραφίες, ελπίζω να σας αρέσει.. :wink::wink:.

8 ) Πήρα και ένα δωράκι στο φιογκάκι μου :wink:

11) Έπλυνα κάποια πιατικά από χθες γιατί ήρθα αργά και ο αντρούλης μου... :rolleyes:

12) Ετοίμασα πλυντήριο πιάτων, το οποίο έχει γεμίσει και θα το βάλω το μεσημέρι

13) Έπλυνα τα φρούτα και τα τακτοποίησα να φαίνονται πάνω στον πάγκο της κουζίνας σε ένα μεγάλο, καταπληκτικό ψάθινο καλαθι.

15) Έφαγα πρωινό και τώρα πάω να κάνω καφεδάκι! :wink:

16) Έβαλα ν' αποστειρώνονται τα υλικά της δουλειάς.

17) Μάζεψα κάποια ρουχαλάκια απ' έξω που είχαν ήδη στεγνώσει

18) Έβαλα στο κλασεράκι μου τους πληρωμένους λογαριασμούς

19) Έβαλα ηλεκτρική σε κρεβατοκάμαρα και μπάνιο.

777885dugw57gt25.gif

3) Έστρωσα κρεβάτια

5) Ανέβασα ένα καινούργιο χρώμα στο facebook, αν και "χάνει" στις φωτογραφίες, ελπίζω να σας αρέσει.. ;);).

18 ) Έβαλα στο κλασεράκι μου τους πληρωμένους λογαριασμούς

20) Ξεσκόνισα την κρεβατοκάμαρα και τη σφουγγάρισα. Έτοιμη! ;)

21) Έβαλα σκούπα στην κουζίνα

22) Σφουγγάρισα την κουζίνα

Αχ... νιώθω περίφημα! Τις επόμενες ημέρες και την Μεγαλοβδομάδα δεν θα κάνω απολύτως τίποτα! Τίποτα όμως! ;);)

777885dugw57gt25.gif

http://www.titizplastik.com/en/yeniurun.html

πάτε στο kitchen products και θα δείτε το τρίγωνο βουρτσάκι που σας έλεγα. (Έχει μουσική το σάι χαμηλώστε τον ήχο)

Περαστικά μωρέ στο τζιτζικάκι (και τη μαμά του βέβαια). Το περάσαμε κι εμείς αυτό από Οκτώβρη μέχρι Γενάρη. Ξαφνικά τίποτα (φτου φτου φτου), νομίζω ότι άρχισε να αποδίδει η ομοιοπαθητική!

Κορίτσια είμαι τελείως ρημάδια. Φιλιάααα!

sbxre6a2f.png

3) Έστρωσα κρεβάτια

20) Ξεσκόνισα την κρεβατοκάμαρα και τη σφουγγάρισα. Έτοιμη! ;)

23) Έβαλα σκούπα και σφουγγάρισα το δωμάτιο του υψηλού μικρού! :tongue:

24) Έκανα γενική το μπάνιο! Αχ... άστραψε!!!

Τώρα άρχισα να ψιλο-κουράζομαι και μου χει μείνει μόνο το σαλόνι. Θέλω αν βάλω σκούπα αλλά πολυ "καλα, να τραβήξω και καναπέδες... Μαλλον αργότερα, θα δω...;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

http://www.titizplastik.com/en/yeniurun.html

πάτε στο kitchen products και θα δείτε το τρίγωνο βουρτσάκι που σας έλεγα. (Έχει μουσική το σάι χαμηλώστε τον ήχο)

Περαστικά μωρέ στο τζιτζικάκι (και τη μαμά του βέβαια). Το περάσαμε κι εμείς αυτό από Οκτώβρη μέχρι Γενάρη. Ξαφνικά τίποτα (φτου φτου φτου), νομίζω ότι άρχισε να αποδίδει η ομοιοπαθητική!

Κορίτσια είμαι τελείως ρημάδια. Φιλιάααα!

Ευχαριστούμε,αν έιχα καποιον ομοιοπαθητικό εδώ κοντά, θα έκανα και εγώ σίγουρα!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Τα κουλουράκια που προτείνω γίνονται μαλακά...δηλαδή πιο μαλακά απο του φούρνου...μην φανταστείς ότι πατιούνται με το δάχτυλο, δεν είναι τσουρέκι, αλλά εμένα η κόρη μου η μικρή 3 ετών τα τσακίζει.

Και εγώ έκανα τις δουλίτσες μου σήμερα εκτός και εντός σπιτιού και επι τα αυτά χαχααχαχαα

Να πω επίσης ότι για ξεσκόνισμα εγώ έχω ένα μπουκάλι σπρέι και βάζω μέσα 1 καπάκι μαλακτικό και 1 ποτήρι νερό γεμάτο, ξεσκονίζεις και το σπίτι μοσχοβολάει και τραβάει πιο εύκολα την σκόνη....κάπου το είχα δει στο παρεντς.

Επίσης σχετικά με τις ιώσεις, φέτος όλους μας έχει τσακίσει, και εμένα φέτος οι δικές μου πρώτη φορά ξεπατώθηκαν στις ιώσεις, παρότι πάνε για τρίτη χρονιά σχολείο, πέρσυ δεν είχαμε τέτοια!

Margio τέλεια η διακόσμηση

Αλλαξα σεντόνια και αέρισα τα παπλώματά μας,

έβαλα το πρώτο πλυντήριο,

συμμάζεψα υπνοδωμάτια και σαλόνι,

κατέβηκα στον κήπο και έβγαλα καρότα και πατζάρια,

έβαλα αρακά και φασολάκια να γίνονται

και δυστυχώς πρέπει να πάω και μανάβικο,φούρνο,τράπεζα.Ααααχ!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

3) Έστρωσα κρεβάτια

5) Ανέβασα ένα καινούργιο χρώμα στο facebook, αν και "χάνει" στις φωτογραφίες, ελπίζω να σας αρέσει.. :wink::wink:.

8 ) Πήρα και ένα δωράκι στο φιογκάκι μου :wink:

15) Έφαγα πρωινό και τώρα πάω να κάνω καφεδάκι! :wink:

20) Ξεσκόνισα την κρεβατοκάμαρα και τη σφουγγάρισα. Έτοιμη! :wink:

23) Έβαλα σκούπα και σφουγγάρισα το δωμάτιο του υψηλού μικρού! :tongue:

24) Έκανα γενική το μπάνιο! Αχ... άστραψε!!!

25) Έβαλα σκούπα και στο σαλόνι οπότε.....

26) Απλωσα την παπλοματοθήκη... το γραψα αυτό? Εχασα το μετρημα με τοσες δουλειες σημερα!

Τέλος! Τώρα θα πεταχτώ μέχρι το σχολείο το φιόγκου, θα επιστρέψουμε να τηγανίσω σνιτσελάκια για να φάμε και μετά..... ξεκούρασηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue:

Φυσικά αφού έκανα τόσες δουλείες σήμερα... μου αναλογεί... πόσες ώρες δουλίτσες για κάθε μέρα???? Χμ...... :rolleyes::rolleyes:. Οπως και να χει τις επομενες μέρες θα κάνω 1 δουλίτσα τη ημέρα... σιδέρωμα... στο πολυ χαλαρό!

Σας φιλώ όλες!

777885dugw57gt25.gif

γεια σας κορίτσια! σήμερα ξύπνησα στις 5 για να πάω στη δουλειά. σήμερα δε με απασχολούν τόσο οι δουλειές όσο τα κοτοπουλάκια. τα τελευταία 2 αντιμετώπισαν πρόβλημα, το ένα δεν κατάφερε ποτέ να βγει από το αυγό :( και το άλλο είναι σε κρίσιμη κατάσταση, ελπίζω να τα καταφέρει.. δε θα σας ζαλίσω με λεπτομέρειες, πάντως δεν περίμενα ότι θα με αναστάτωνε τόσο το σκηνικό, έχω βαλαντώσει στο κλάμα!

σχετικά με δουλειές σπιτιού, εν πρώτοις πρέπει να απολυμάνω την κλωσσομηχανή γιατί περιμένουν άλλα 56 αυγά τη σειρά τους να γίνουν πουλάκια. κατά τα άλλα, σήμερα θα είμαι ευχαριστημένη αν τακτοποιήσω τα διάφορα (λίγα, ευτυχώς) που κυκλοφορούν και να κάνω το μπάνιο. έχω ήδη μαγειρέψει, όλα καλά. δουλεύω αύριο και μεθαύριο και θέλω πάνω απ' όλα να είμαι χαλαρή και ξεκούραστη.

δε σας διάβασα ακόμα, θα το κάνω αργότερα.

Διαφημίσεις

γεια σας κορίτσια! σήμερα ξύπνησα στις 5 για να πάω στη δουλειά. σήμερα δε με απασχολούν τόσο οι δουλειές όσο τα κοτοπουλάκια. τα τελευταία 2 αντιμετώπισαν πρόβλημα, το ένα δεν κατάφερε ποτέ να βγει από το αυγό :( και το άλλο είναι σε κρίσιμη κατάσταση, ελπίζω να τα καταφέρει.. δε θα σας ζαλίσω με λεπτομέρειες, πάντως δεν περίμενα ότι θα με αναστάτωνε τόσο το σκηνικό, έχω βαλαντώσει στο κλάμα!

Α πα πα... σε νιώθω... :(

Πέρσι έκανα το λάθος {εγώ φταίω 100%} και άκουσα τα παρακάλια του φιόγκου και πήρα για το Πάσχα κοτοπουλάκι. Το ήθελε τόσο και γω υπεκυψα.

Οταν.... καταλαβαινετε... έκλαιγα με μαύρο δάκρυ και ορκίστηκα να μην το ξανακάνω ποτέ!! Το χω κριμα στο λαιμο μου παιδια... λιωνω καθε φορα που το θυμαμαι... :cry::cry::cry:

777885dugw57gt25.gif

Φάγαμε... {σαν ζώα όπως πάντα!!!} και τώρα έχω γίνει φίδι... θέλω να συρθώ στη φωλιά μου!!! :tongue::tongue::tongue:

Έβαλα και την καθαρή παπλωματοθήκη και μοσχομυρίζει όλη η κρεβατοκάμαρα μου {τη λατρεύω αυτή την αίσθηση} και πάω να την πέσω για μεσημεριανή σιέστα.... α πα πα... νανουρίζομαι! :tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Eκανα τις εξωτερικές δουλίτσες μου,φάγαμε και ενώ όλα στην κουζίνα είναι απλυτα,καθομαι για λίγο και θα συνεχίσω μετά...amelie σε καταλαβαίνω,αν μπλέξεις με ζώα ο,το και να γίνει μετά στενοχωριέσαι.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...