Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Μιρτουλα ,περαστικα στη μικρη ,Αφροδιτακι ,επίσης!

Πωπω ,ενας ενας πεφτουμε πραγματι...

Ηλιαχτιδα ,εγω δεν χρησιμοποιω παπλωματοθηκες ,μου τη δινουν αφανταστα ,ομως και ασιδερωτη δεν θα την αφηνα...το σιδερωμα στο κρεβατι ειναι πάντως μια καλή λύση.

Γιωτακι ,πολυ ομορφο το ρολόι.Μπραβο για την αλλαγη.

Καταφερα και επλυνα καλά τη βεραντα ,καθως και τα πατζουρια ,την τραπεζαρια την εξωτερικη ,σκαλες και καποιους τοιχους που ειχαν γινει χαλια.Τωρα αστραψε.Μεσα ομως δεν εχω ορεξη να κανω πολλα.Ο μικρος εχει κατεβει στον κηπο και σε λίγο θα βγουμε βολτα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περαστικα της ,κραταει μερες αρκετες ειναι η αληθεια αλλα αφου δεν εχει κανει επιπλοκες μην στενοχωριεσαι.

Καλημερα Μπιλάκι!!!!:)

περαστικα του. μωρε μην ανυσηχεις τα περνανε αυτα τα παιδια.

ο δικος μου σε αντιστοιχη ηλικα ειχε κανει 5 μερες ψηλο πυρετο χωρις συμπτωματα κ τελικα καναμε εξετασεις αιματος κ ουρων γιατι φοβηθηκε για ουρολοιμωξη η λοιμωδη μονοπυρηνωση αλλα δεν ειχε τιποτα απο αυτα μονο ελαχιστα ερεθισμενο αυτακι που πιθανον να ηταν αυτο η αιτια του πυρετου.

Ιωάννα περαστικά στον μικρό σου, και εμάς έτσι μας πήγε, πυρετός χωρίς άλλα συμπτώματα για 6 μέρες. Εκτός από ντεπόν έχεις δοκιμάσει να του δώσεις αλγκοφρέν στον πυρετό? Στον μεγάλο μου που έχει κάνει αρκετές φορές 40άρια έχω δει ότι στον πολύ υψηλό πυρετό δεν τον πιάνει το ντεπόν, και μου το επιβεβαίωσε και ογιατρός ότι συμβαίνει σε πολλά παιδιά. Πάρε τον γιατρό σας ένα τηλέφωνο μήπως σου δώσει και εσένα άλλο αντιπυρετικό.

Ευχαριστω κοριτσια. Του δινουμε και gantil που τον πιανει καλυτερα αλλα το εναλλασουμε, μια depon μια gantil. Ειναι η πρωτη χρονια που κολλαμε ιωσεις και δεν εχω συνηθισει ακομα. Η αληθεια ειναι οτι εχουμε πολλες επαφες με παιδακια που να παει και σταθμο.

Περαστικα σε ολους ευχομαι γιατι βλεπω οτι πολυ παιδευονται!

Καλημερα κοριτσάκια σας στέλνω την αγάπη μου!!

Χτες γύρισα αρκετά αργα απο την δουλεια...

Γυρισα έκανα χαμπουργκερ στα αγορια μου!!! ..και μετα αρχισα να μαζευω,,, μετα ολοκληρωσα 2 βραχιολακια καιιιιιι κολλησα τα δαχτυλα μου, τι πρωτοτυπο, τα νευρα μου σπαραλια, μετα αφου τα μισοεφτιαξα ,νυσταζα πάρα πολυ , μαζεψα γυρω γυρω έκανα μπανάκι και γυρω στις 12,30 ξαπλωσα, εβαλα στο κομοδινο του μικρου καραμέλες για να τις έχει το πρωι γιατι στα Αγγλικα μου εφτιαξε μια Κάρτα Happy Valentine Mummy :) Mats

Σας φιλώ γλυκα!!! love is all around us... :)

καλημερες!!η μικρη μου τελικα ειναι χαλια,περιμενω το ντοκτορα να τη δει κολλητοι θα γινουμε με τοσες επισκεψεις!!απο δουλειες τα βασικα,κ φαγητο ρεβυθια που τα τρωει κ ο γιος.

Καλημέρα κοριτσάκια και αγοράκι και χρόνια πολλά σε όλους όσους είναι ερωτευμένοι και γιορτάζουν!

Εγώ αυτή τη στιγμή απόλυτα ερωτευμένη είμαι με το γιό μου.. Οπότε το πρωί που ξύπνησε του έδωσα αμέτρητα φιλάκια (γιατί αυτός δεν μπορεί ακόμη να μου δώσει) τον ζούληξα τρελλά, τον γαργάλησα και μετά έφυγα για τη δουλειά!

Βρήκαμε σταθμό! Πήγα σήμερα και είδα αυτόν που μου σύστησε η γειτόνισσα ο οποίος είναι στ' αλήθεια 5 λεπτά με τα πόδια από το σπίτι! Πολύ βασικό μιας και δεν θα χρειαστεί σχολικό αλλά και γιατί θα τον πηγαίνω εγώ πριν φύγω για δουλειά και το απόγευμα δεν θα δυσκολεύεται καθόλου η πεθερά μου να πηγαίνει να τον παίρνει..

Ένα άλλο θετικό είναι ότι κατά τη διάρκεια που ήμουν εκεί είδα τα παιδάκια που ήδη φοιτούν εκεί και έδειχναν πραγματικά χαρούμενα.. και ένα παιδάκι που έτυχε να έρθει εκείνη την ώρα βιαζόταν τόσο πολύ να μπει μέσα που ξέχασε να πάρει την τσάντα που είχε η μαμά του μαζί!

Βέβαια ο δικός μου θα είναι ο μικρότερος στην τάξη αλλά επειδή από τώρα φαίνεται ότι είναι ιδιαίτερα κοινωνικός θέλω να πιστεύω ότι δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα.. Επίσης δίνεται η δυνατότητα να πληρώνεις ανάλογα με τις ώρες που το αφήνεις και έχεις τη δυνατότητα να το αφήνεις 4, 6 ή 8 ώρες με την ανάλογη χρέωση.. Οπότε τον Ιούνιο θα πάμε να κάνουμε την εγγραφή και από Σεπτέμβρη θα πηγαίνουμε σχολείο!!!

Αύριο θα φύγουμε κι εμείς εκδρομούλα.. Θα πάμε στην Πάτρα όπου μένει μόνιμα η αδερφή μου για να τη δούμε.. έχει ένα αγοράκι 5 μήνες μεγαλύτερο από τον δικό μου και είμαι σίγουρη ότι μεγαλώνοντας θα κάνουν πολύ καλή παρέα! Έχουμε καιρό να φύγουμε από την Αθήνα και είπαμε να πάμε για να αλλάξουμε παραστάσεις..

Χθες πήγα στο Jumbo και πήρα στο παιδάκι μου ένα ζευγάρι παπουτσάκια πρόχειρα και ένα παιχνιδάκι με κορίνες και μπαλάκια.. το τι παιχνίδι έκανε.. Δεν σταμάταγε να τα πετάει έξω από το πάρκο για να του τα φέρνουμε εμείς και να παίζουμε μαζί του..

Νίκο τρομερό το κείμενο που γράψατε αλλά και η εικονογράφηση για την τριδυμομανούλα.. Έχεις πολύ ταλέντο τελικά! Και είσαι και πολύ τρυφερός άνθρωπος.. Αν και νομίζω ότι αν δεν ήσουν τρυφερός άνθρωπος δεν θα μπορούσες να είσαι εικονογράφος παιδικού βιβλίου.. Αυτά είναι αλληλένδετα..

Όσον αφορά το θέμα της εργασίας.. Σίγουρα κανείς δεν δουλεύει για πλάκα.. Νομίζω πως όλοι έχουμε ανάγκη τη δουλειά μας.. Αλλά σίγουρα το να αισθανόμαστε καλά σε αυτήν είναι σημαντικό μιας και το 1/3 της μέρας μας το περνάμε στον εργασιακό μας χώρο.. Οι εποχές είναι δύσκολες και πλέον είναι ρίσκο να αφήσεις μια δουλειά όσο "σίγουρη" κι αν είναι προκειμένου να βρεις κάτι άλλο.. Αλλά μπροστά στην ψυχική μας υγεία και το καλό της οικογένειάς μας δεν βάζουμε τίποτε..

Φιλάκια και περαστικά σε όλους!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

θελω να ευχηθω κι εγω σημερα λογο της ημερας

χρινια πολλα στο αγαπημενο VALENTINO ROSSI το θεο του μοτο gp:tongue:

xρονια πολλα στη φηεναδα μου τιη Βαλεντινη:tongue:

και στα ζαχαροπλαστεια ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ:tongue:

Σε λιγο θα ας βαλω και κατι ερωτηκο να ακουσετε:tongue:

θελω να ευχηθω κι εγω σημερα λογο της ημερας

χρινια πολλα στο αγαπημενο VALENTINO ROSSI το θεο του μοτο gp:tongue:

xρονια πολλα στη φηεναδα μου τιη Βαλεντινη:tongue:

και στα ζαχαροπλαστεια ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ:tongue:

Σε λιγο θα ας βαλω και κατι ερωτηκο να ακουσετε:tongue:

ωχ ωχ ωχ ερωτες στο θεμα της Ειρηνης μας βλεπω με κοκκινη καρτα!!!

ομως κ εγω θελω να δηλωσω πως η ζωη ειναι ωραια μονο αν την μοιραζεσαι με καποιον που ΑΓΑΠΑΣ εγω σημερα θα την μοιραστω με μια lacta !!!:tongue::tongue:

μουτσ μουτς ειρηνακι!:P:p:tongue:

ε τωρα δεν βαλεντινιαστηκατε λιγο :tongue:

ααα εγω ολη μερα σημερα barry ακουω:tongue:

καρδιες καρδιες καρδιες παντου.....

στο τουνελ του περηφεριακου

στα κοκκινα φαναρια

στα γλυκα σε σχημα καρδιας

τα καλαμακια

τα πιατα

τα ποτυρια

ολα τα παντα

μετα θα βαλω κι αλλο;)

Διαφημίσεις

Για τα παιδάκια που δεν τρώνε αρακά, ένα πολύ αστείο βιβλίο. Το αγόρασα σήμερα για την μεγάλη που ούτε καν βάζει ένα μικρό μπιζελάκι στο στόμα της...

http://kids.ikarosbooks.gr/publication-details.asp?book=542&filter=new

χαιρετάω και εδώ φίλες μου! Καλημέρα (έστω και λίγο καθυστερημένα) :) Περαστικά σε όλα τα νινάκια γιατί απ ότι διαβάζω όλα είναι αρρωστούλια και υπομονη μανουλες.

Καλο μεσημερι και περαστηκα σε ολους τους αρρωστους...

Και η μικρη μου τελικα δεν την γλυτωσε ελαφρια μεν βρογχιτιδα δε....πηρε αντιβιωση και ειναι καλυτερα τωρα... Αλλα ολη τη βδομαδα την κρατησα σπιτι.... Και επηξε η καημενη..καθε πρωι με ρωτουσε αν θα παει σημερα σχολειο.... Ευτυχως ειχε καλο καιρο και την εβγαζα λιγακι εξω.

ΤΟ σπιτι ειναι σε αθλια κατασταση καθως ολα στη μεση ειναι ρουχα παιχνιδια κλπ... Με τη μικρη στο σπιτι δε γινοταν αλλιως...

Και πρεπει να φορτσαρω το σκ -αν βεβαια βρεθει καποιος να την παρει βολτα- . Σημειωτεον οτι κολλησε απο τη μαμα μου και οχι στον παιδικο, η οποια μαμα το περασε βαρυτερα .....

Αχ τι να πω βρε κοριτσια σας διαβζω αλλα τι να πρωτοσχολιασω... οποτε η συμμετοχη μου ειναι μικρη....

Σας φιλω και αν τα καταφερω το σκ θα δειτε λιστες και απο εμενα.

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Καλαμαρι και ΒΑσια ευχαριστω για τις αποψεις σας για τον αρτοπαρασκευαστη... Το πεξεργαζομαι ακομα, μαλλον για λιντλ με βλεπω οταν τον ξαναβγαλει γτ δεν περισσευουν χρηματα...Ο δε συζυγος λεει καλυτερα να παρω μιξερ μεγαλο με καδο (εχω μονο χειρος και παιδευομαι) μ εξαρτημα για ζυμη, αλλα και αυτα ακριβα θα ειναι.....

Εγω εχω το τετραδιο το γνωστο ...αλλα το ανοιγω και αγχωνομαι...ειναι τοσα αυτα που χρειαζεται το σπιτι....αλλα για την ωρα δεν μας παιρνει...

Ρε κοριτσια δεν εχουμε μια βιβλιοθηκη, και τα βιβλια μου (τα λατρευω) ειναι στοιβες σε ενα ντουλαποβιβλιοθηκακι....:-(

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...