Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

δεν τον εχει δει ακομα γιατι δεν εχει και κανενα αλλο συμπτωμα, δεν βηχει, δεν εχει μπουκωμα, δεν εχει εμετο ή διαρροια και οταν πεφτει ο πυρετος εχει μια χαρα διαθεση, γι αυτο κι ακομα δεν την ανησυχει αλλα ειπαμε τωρα που μπηκε στο τριτο 24ωρο να τον δει

περαστικα του. μωρε μην ανυσηχεις τα περνανε αυτα τα παιδια.

ο δικος μου σε αντιστοιχη ηλικα ειχε κανει 5 μερες ψηλο πυρετο χωρις συμπτωματα κ τελικα καναμε εξετασεις αιματος κ ουρων γιατι φοβηθηκε για ουρολοιμωξη η λοιμωδη μονοπυρηνωση αλλα δεν ειχε τιποτα απο αυτα μονο ελαχιστα ερεθισμενο αυτακι που πιθανον να ηταν αυτο η αιτια του πυρετου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α! Ξέχασα να ρωτήσω κάτι...

Επειδή βαριέμαι τρελά το σίδερο (λες και είμαι η μόνη, το λέω :tongue::tongue:) και ειδικά τα μεγάλα κομμάτια, τις παπλωματοθήκες σας τις σιδερώνετε? Φέτος είναι η πρώτη χρονιά που πήρα παλωματοθήκη. Την έχω σιδερώσει τρεις φορές μέχρι τώρα (μία όταν την αγόρασα και άλλες δύο μετά), αλλά δεν την παλεύω... Σκεφτόμουν από την επόμενη φορά που θα την πλύνω, να μην τη σιδερώσω, τι λέτε κι εσείς? Μου βγαίνει η ψυχή κάθε φορά...

Εγώ δεν της σιδερώνω, τις απλώνω ωραία και μετά τις διπλώνω και βουρ στην ντουλάπα. Τα σεντόνια σιδερώνω τριπλά διπλωμένα.

δ

αφροδιτη σε διαβαζω κ στεναχωριεμαι...μηπως πρεπει να ξαναδεις το θεμα δουλεια σαφως ειναι δυσκολη η ευρεση νεας αλλα το εχεις προσπαθησει ποτε?????

πλεον εχω ξαναγυρισει στην προηγουμενη μου δουλεια αλλα με επιλογη μου να δουλευω παρτ ταιμ κ με μισθο κατα πολυ τσεκουρεμενο (ενω με θελει φουλ ταιμ κ πολυ φοβαμαι οτι σε 2 μηνες που ξεκιναει η σεζον μας θα με χωσει!)

ποτε δεν ειχα σκεφτει οτι θα αφησω την δουλεια μου να ρισκαρω ετσι αλλα το εκανα κ δεν μου βγηκε σε κακο. αν κ με το 1/3 του μισθου που επαιρνα οι ωρες που κερδιζω με το παιδι μου δεν αναπληρωνονται. φυσικα κ τα ξερεις αυτα απλα μερικες φορες χρειαζεται να μας πριζωνει κ καποιος, ψαξου λιγο!

Μην στενοχωριέσαι ειλικρινά, εγώ το γράφω για να βγαίνουν από μέσα μου... Από την στιγμή που δεν έχω υψηλό πυρετό και μπορώ να πάρω τα πόδια μου επιλέγω να πάω για δουλειά γιατί θέλω τις μέρες της άδειας μου να τις εκμεταλλευτώ για να είμαι με τα παιδιά και να κάνουμε βόλτες. Είναι η φύση της δουλειάς τέτοια που παντού κάπως έτσι θα είναι.....

Δεν ψάχνομαι ακόμη επειδή η αλήθεια είναι πως πληρώνομαι ρολόι στην ώρα μου και φοβάμαι μήπως βρω άλλη δουλειά κακοπληρωμένη τελικά...

Προσπαθώ να περνάω ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά όσο προλαβαίνω τουλάχιστον...

Η μητέρα μου και ο άντρας μου, προσπαθούν να με πείσουν να τους ζητήσω part time απασχόληση αλλά επειδή ξέρω πως δεν πρόκειται να γίνει, το προδικάζω από μόνη μου και συνεχίζω...

καλημερα:P

ο μικρος σου δεν το εστειλες σχολειο ε? ειναι καλα τωρα?

κ εγω σημερα εχω ρεπο κ θα τον παρω νωριτερα σπο τον σταθμο να βολταρουμε κ να γιορτασουμε τον ερωτα μας αφου ειναι ο μονος ερωτευμενος αντρας μαζι μου:tongue::tongue:

δουλειες δεν εχω:P το εγλειψα χθες το σπιτι μεσα εξω τα παντα ουτε ασιδερωτα εχω μονο ελαχιστα απλυτα, αλλα την Κυριακη ξανα πλυντηρια.

πριν εκανα τις δουλειες στο ρεπο μου αλλα αλλαξα κ τις πλακωνω την Πεμπτη το πρωι αφου παω απογευμα στην δουλεια κ την θεωρω χαμενη μερα. κουραζομαι λιγο παραπανω αλλα την επομενη απολαμβανω το ρεπο μου σε καθαρο σπιτακι.

σημερα θα μαγειρεψω χοιρινο στον φουρνο ακομα δεν εχω αποφασισει πως πειτε ιδεες κ θα κανω μωσαικο καρδουλες:cool::cool:

χρονια πολλα στις αγαπισιαρες!!!!

ειρηνη εσυ μην διαβαζεις:tongue::tongue:

Οχι ,Μπιλυ μου ,δεν τον εστειλα.Ο γιτρος ηταν κατηγορηματικος,τον βλέπω καλά ομως και τη Δευτερα λογικα θα πάει κανονικα.

Καλυτερα ετσι με τις δουλίτσες και εγω το προτιμω .Δεν αντεχω να βλέπω καρδουλες ειλικρινα!!!Και ολο αυτο το θεωρω τοοοσο αντιερωτικο κλιμα!!!Αλλα ετσι ειμαι εγω ,εσεις διασκεδαστε το!:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

βρε κοριτσια η τιναταιλ εχει μπει καθολου ξερουμε νεα της με την εγκυμοσυνη???

Θα το πιστέψεις αν σου πω πως την είδα στον ύπνο μου σήμερα; Την είχα γνωρίσει στο swap της Βάσιας.

Διαφημίσεις

Καλημέρα.

Επιτέλους μια πολύ δύσκολη εβδομάδα σχεδόν τελειώνει και φάινεται θα μας αποζημιώσει με ηλιόλουστο Σαβατοκύριακο οπότε όλα καλά.

Χθες όταν γυρίσαμε (στις 4.30) είχε ωραίο ήλιο οπότε τους κράτησα στην αυλή για ξεσάλωμα, μείναμε ως τις 6. Μετά κατευθείαν μέσα για μπάνια και απογευματινό. Ευτυχώς χθες Πέμπτη οπότε το σπίτι καθαρίστηκε αυτόματα(χιχι) και είχα μόνο μαγειρέματα, έκανα την κλασσική σούπα μοσχαράκι για τον μικρό, ρολάκια κοτόπουλο με πατάτες στον φούρνο για τους υπόλοιπους, έκοψα και μια σαλάτα για το βράδυ. Στο ενδιάμεσο έβαλα και τρία πλυντήρια(ένα των παιδιών,2 άσπρα) και ένα στεγνωτήριο, που το δίπλωσα το βράδυ όταν άπλωσα και τα άλλα πλυντήρια. Τα παιδιά στο ενδιάμεσο έπαιζαν με λέγκο, δηλαδή ο μεγάλος έφτιαχνε ο μικρός χαλούσε και μετά μαλώνανε και εγώ τους χώριζα. Το βράδυ έδωσα κρεμούλα στον μικρό, γάλα στον μεγάλο και τους πήρα στο κρεβάτι μου για παραμύθια όπου φυσικά αποκοιμηθήκαμε όλοι μαζί και όταν επέστρεψε ο άντρας μου τους μοίραζε στα κρεβάτια τους για να κοιμηθεί.

Τώρα θα βγάλω την λίστα για το σούπερ και το μενού της εβδομάδας, ελπίζω να μπορέσω να κάνω τα ψώνια σήμερα.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Στο σπίτι πέφτουμε ένας ένας σαν τα κοτόπουλα....

Ο άντρας του σπιτιού ξύπνησε με μπούκωμα και βήχα, η μικρή έως τις 12.00 το βράδυ έφτασε 39 και της κατέβηκε στις 4.00. Εγώ είμαι ήδη πολύ καλύτερα και τρώω και ένα grape fruit την ημέρα για έξτρα βιταμίνη C.

Την μεγάλη την έχω φλομώσει στα φρούτα και στις πορτοκαλάδες μπας και την γλιτώσει...

Τώρα είναι ο μπαμπάς μου στο σπίτι με την μικρή και ελπίζω να κυλήσουν όλα καλά, να της βάζει θερμόμετρο, να της αλλάζει φανελάκια, να της δίνει υγρά κτλ κτλ κτλ.

Η αδερφή μου έχει σκάσει γιατί μάλλον θα αναβληθεί το χειρουργείο και δεν ξέρουν τι θα κάνουν ακόμη με την άδεια τους......2 εβδομάδες το φύλαγαν το παιδί στο σπίτι και δεν το έστελναν στον παιδικό και κόλλησε από την μαμά μου τελικά....

Ηλιαχτίδα ούτε εγώ πλέον σιδερώνω την παπλωματοθήκη. Την διπλώνω στην μέση, την τινάζω καλά και την κρεμάω στην κουπαστή από το μπαλκονάκι(εσωτερικό) για να στεγνώσει

Ιωάννα περαστικά στον μικρό σου, και εμάς έτσι μας πήγε, πυρετός χωρίς άλλα συμπτώματα για 6 μέρες. Εκτός από ντεπόν έχεις δοκιμάσει να του δώσεις αλγκοφρέν στον πυρετό? Στον μεγάλο μου που έχει κάνει αρκετές φορές 40άρια έχω δει ότι στον πολύ υψηλό πυρετό δεν τον πιάνει το ντεπόν, και μου το επιβεβαίωσε και ογιατρός ότι συμβαίνει σε πολλά παιδιά. Πάρε τον γιατρό σας ένα τηλέφωνο μήπως σου δώσει και εσένα άλλο αντιπυρετικό.

Για τις δουλειες που λετε ειναι μεγαααλο θεμα.Εγω παντως κανω το ακριβως αντιθετο απο αυτο που λετε μου αρεσει η δουλεια μου και αυτη την περιοδο σιγουρα δεν την κανω για τα λεφτα :mrgreen::mrgreen:.Παρολα αυτα οι τσακωμοι με τον συζυγο υπαρχουν γιατι οι αποψεις μας σ'αυτο το θεμα διαφερουν οπως η μερα με τη νυχτα:(

Δεν θέλω να ψάξω, αισθάνομαι βολεμένη...

Αλήθεια χαίρομαι να ακούω μηνύματα σαν το δικό σου! Πριν από αρκετά χρόνια είχα μια συνάδελφο που μετακόμισε Θεσσαλονίκη και μετά Χαλκιδική (λατρεμένος προορισμός).

Ε λοιπόν, αν και έκανε σχεδόν την ίδια δουλειά και εκεί, μου έλεγε το πρωί πως ξυπνάει με το χαμόγελο στα χείλη και πάει στην δουλειά με χαρά.... ;)

Διαφημίσεις

Ο άντρας του σπιτιού ξύπνησε με μπούκωμα και βήχα, η μικρή έως τις 12.00 το βράδυ έφτασε 39 και της κατέβηκε στις 4.00. Εγώ είμαι ήδη πολύ καλύτερα και τρώω και ένα grape fruit την ημέρα για έξτρα βιταμίνη C.

Την μεγάλη την έχω φλομώσει στα φρούτα και στις πορτοκαλάδες μπας και την γλιτώσει...

Τώρα είναι ο μπαμπάς μου στο σπίτι με την μικρή και ελπίζω να κυλήσουν όλα καλά, να της βάζει θερμόμετρο, να της αλλάζει φανελάκια, να της δίνει υγρά κτλ κτλ κτλ.

Η αδερφή μου έχει σκάσει γιατί μάλλον θα αναβληθεί το χειρουργείο και δεν ξέρουν τι θα κάνουν ακόμη με την άδεια τους......2 εβδομάδες το φύλαγαν το παιδί στο σπίτι και δεν το έστελναν στον παιδικό και κόλλησε από την μαμά μου τελικά....

Ελπίζω να δείξουν κατανόηση από τις δουλειές τους και να τους βολέψουν με τις άδειες όποτε τις χρειαστούν, αυτή είναι ζόρικη κατάσταση.

Περαστικά και στην υπόλοιπη οικογένεια.

Καλημέρα!

Μπιλλακι μου, κι εγώ εχω πρέσα, αλλά δεν έχει μεγάλο άνοιγμα και με παιδεύει πολύ. Μου άρεσε όμως αυτό σου είπες για το σιδέρωμα επί τόπου στο κρεβάτι. Δεν το είχα σκεφτεί. Θα το κάνω την επόμενη, μπας και γλυτώσω το σίδερο. (Εννοείται ότι πάντα την απλώνω πολύ καλά, ώστε να μην είναι πολύ τσαλακωμένη.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Καλημέρα σε όλες!

Παρασκευή σήμερα, παραδοσιακά ημέρα καθαριότητας οπότε έχω φασίνα! Κρυωμένη και εγώ και ο σύζυγος! Πρωτοφανές να είμαστε εμείς συναχωμένοι και το παιδί να ναι καλά. Μακάρι να παραμείνει έτσι!

Και.. ναιιιιι, οι πάνες έφυγαν από την αποθήκη! :D

Παναγία μου, τι με περιμένει :shock:!

Άσχετη ερώτηση: Πού να έβρισκα φελλούς να αγοράσω;;;;

Πάω να σιδερώσω λίγο και να συρθώ να ετοιμαστώ για πιλάτες :roll:.

Φελλούς έχει στο praktiker

Καλημερα. Ειναι 2 χρονων, μου ειπε οτι μπορει να φτασει και 40, υπαρχει ιωση με ψηλο πυρετο κι ακομα να μην ανησυχω. Σημερα ειπαμε να ξαναμιλησουμε και θα τον δει. Το πρωι σηκωθηκε με 38,5. Εγω παλι ανησυχω

Περαστικά σε όλους σας! Θερίζει ίωση με πολύ υψηλό πυρετό επί 5-6 ημέρες και κολλάει απίστευτα...

Αφροδίτη για κάτι τέτοια φωνάζω στα πεθερικά μου. Όταν είναι η κόρη μου άρρωστη ΔΕΝ θα έρχονται εδώ για να μην μεταφέρουν μικρόβια στην ανηψιά μου και μετά αρχίζουν οι παρεξηγήσεις...

Εύχομαι να βρεθεί λύση!

YqE6p2.png

IqItp3.png

καλημέρα!:D

αχ μπήκαμε πάλι κ μεις στο κλαμπ των ιώσεων...έκανε από χτες το απόγευμα η κόρη μου υψηλούτσικο πυρετό...τέλοσπάντων, περαστικά να είναι, αναμενόμενα αυτά πρώτη χρονιά στον παιδικό...

παρόλα αυτά χθες κάναμε τη βολτίτσα μας στο κόσμος, ωραία ηταν...

Μυρτουλα σου ευχομαι να πανε ολα οπως τα θες.Ειμαι σιγουρη πως πηρες την καλυτερη αποφαση για σενα γιατι φαινεται μεσα απο τα γραπτα σου οτι δεν εισαι ευχαριστημενη κι αυτο ειναι αδικο και για σενα αλλα και για τους μαθητες σου.

4u εχω εδω και καιρο που παλευω να φαει η κορη μου τον αρακα και εχω δοκιμασει διαφορες συνταγες αλλα παστιτσιο δεν σκεφτηκα να τον κανω' date='θα το κανω κι αν το φαει σου χρωσταω χαρη (μονο λεφτα μη ζητησεις)

Καλο βραδυ σε ολες.

[/color]

ετσι ακριβώς....σ ευχαριστώ πολύ!!

αρακά με ριζάκι δοκίμασες?γίνεται ωραίο...

Α! Ξέχασα να ρωτήσω κάτι...

Επειδή βαριέμαι τρελά το σίδερο (λες και είμαι η μόνη, το λέω :tongue::tongue:) και ειδικά τα μεγάλα κομμάτια, τις παπλωματοθήκες σας τις σιδερώνετε? Φέτος είναι η πρώτη χρονιά που πήρα παλωματοθήκη. Την έχω σιδερώσει τρεις φορές μέχρι τώρα (μία όταν την αγόρασα και άλλες δύο μετά), αλλά δεν την παλεύω... Σκεφτόμουν από την επόμενη φορά που θα την πλύνω, να μην τη σιδερώσω, τι λέτε κι εσείς? Μου βγαίνει η ψυχή κάθε φορά...

εννοείται Οχι...εγω τη βάζω στεγνωτήριο βέβαια και μετά στρώσιμο αμέσως...αν σιδέρωνα και παπλωματοθήκες....ούτε να κοιμηθώ δεν θα προλάβαινα:rolleyes:

Καλημερα. Ειναι 2 χρονων, μου ειπε οτι μπορει να φτασει και 40, υπαρχει ιωση με ψηλο πυρετο κι ακομα να μην ανησυχω. Σημερα ειπαμε να ξαναμιλησουμε και θα τον δει. Το πρωι σηκωθηκε με 38,5. Εγω παλι ανησυχω

αμαν αυτές οι ιώσεις...περαστικά και σε σας και σε μας..

Γιώτα πολύ όμορφος ο πίνακας-ρολόι!

άντε Παρασκευή σήμερα, ιώσεις - ξειώσεις ολο και κάτι θα κάνουμε, καλό ΠΣΚ να χουμε!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...