Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Αφροδίτη μου ευχαριστώ! περαστικά στο κοριτσάκι σου και στο άλλο παιδάκι.. θα πρέπει να τα ξαναπρογραμματίσουν όλα απο την αρχή!

αλεξένια δυστυχώς ειδικά ο πρώτος χρόνος έτσι είναι.. απλά θα πρέπει να ειστε πιο προσεχτικοί μην κολλάει η μικρή.

Πάω φιλάκια καληνυχτα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να μαι και εγώ.....ετοίμασα βαλίτσα παιδιών, σακούλα με παπούτσια όλων των ειδών....τα δικά μου ρούχα και το φαγητό μας για το ταξίδι! Τώρα μένει να ετοιμαστεί ο άντρας του σπιτιού :tongue:!!!

Πήγα και αγόρασα ντόνατς Νάνου και λουκανικοπιτάκια γιατί δεν προλάβαινα να φτιάξω...κόλαση είναι!!! μαζέψτε με, με τα φαγητά σας λέωωωωωωω.....!!!!

Yuori θα τις πάρουμε μαζί γιατί πάμε μεγάλη παρέα και θα έχει πολλά παιδιά....γύρω στα 150 άτομα θα είμαστε!!!! θα το κάψουμε το ξενοδοχείο!!! χιχιχιχ

Καλά να περάσετε!! τι ωραια!!!

Περαστικα βρε κοριτσια...

Αφροδιτακι ,κριμα για το ανηψακι σου κυριως αφου επροκειτω να κανει και την επέμβαση.Ελπίζω η μικρη να συνελθει πιο γρηγορα αφου κανει και ομοιοπαθητικη.Αυτη η ιωση μαλλον γριπη ειναι ,ειναι η περοδος που εχει εξαρση και γιάυτο εχει και τοσο δυνατα συμπτωματα..Περαστικα μας...

Αλεξενια ,μακαρι να συνελθεις και εσυ γρηγορα,ειναι μεγαλη ταλαιπωρια.Μ ε τον μικρο στον παιδικο θα μαρτυρησεις σιγουρα με τις ιωσεις αλλα εκει ζυγιζεις τα καλά και τα κακά πάντα.Θεωρω πως μεχρι το τελος Μρτιου θα εχουμε πολλες ιωσεις ,οπως και καθε χρονο.Μετα ηρεμει λίγο το πραγμα...

Μανουλίτα σε ευχαριστω.Εννοειται πως ακομη και στο σπίτι φροντιζω να παιρναμε ομορφα και αν ειναι καλος ο καιρος το σκ και ειναι και ομικρος καλύτερα κατι θα κανουμε αλλα βεβαια δεν ειναι το ιδιο.Οπως και να 'χει δεν μπορω να κανω κατι.Ευχαριστησου και εσυ το τριημερο και καλή δυναμη για τη Δευτερα..

Βασια καλά να περασετε!!!!

Κικη ,μα πάνες??????Που ειναι η μανα???? Αφου τα καταφερες ,μπραβο!

Εγω οπως ειπα περα απλο τα καθημερινα και σιδερο ενα πλυντηριο που ειχα απλωμενο δεν εκανα κατι αλλο.Προχωρησαμε αρκετα το διαβασμα με τον μικρο και βεβαια και γενικα χαλαρωσαμε...

Ευχαριστώ! καλά να περασετε με τον μικρό

εγω ειμαι αναποδη παιδι μου,αρρωσταινω οταν εχει καλο καιρο,ολο τον χειμωνα την εβγαλα καλα,με μια φαριγγυτιδα,κ τον οκτωβριο με μια ιωση:shock::shock::shock::shock::shock:

περαστικα σου, ατιμες αυτες οι ιωσεις

Σε καταλαβαίνω Ιωαννα. όταν γεννήθηκε η Αμαντα δεν είχαμε μετακομόισει ακόμα και μέναμε στους γονείς μου. Οταν λοιπόν τα παιδιά του αδελφου μου αρρώσταιναν κάναμε έκληση στους δικούς μου να τη τα φέρνουν σπιτι για λίγες μέρες γιατί είχαμε νεογέννητο...φυσικά μας έγραψαν και το καναν σαν να μιλάγαμε σε τοίχο. Δεν παθαινει τπτ έλεγαν...Η Αμάντα φαινόταν καλά. Μας έτυχε ενα ταξιδι για την σχολή επείγον (θα διαγραφόμουν παραλιγο και επρεπε να το διευθετησω αμεσα) τότε στην Θεσ.κη και έπρεπε να παμε. Αφησαμε την Αμαντα πίσω στην Ελληνιδα γιαγια και τον παναγιώτη στην Γαλλίδα γιαγια και φυγαμε...το παιδι, νεογέννητο ανεβασε 40 πυρετο και εβηχε σαν τρελο...τι στενοχωρια...πόσο τους μίσησα όλους, πως ένιωσα...κουράγιο να πάτε σε γιατρό να το δει το ζουζούνι σου. Πάλι καλά από τότε που μετακομοισαμε εδώ και κάμποσο τα παιδια βγαλαν χειμώνα χωρίς καμια ασθένια...:P

απορω πως αντεξατε, διαβασα κι ενα ποστ που ειχες κι εξηγουσες τη συμβιωση, μαρτυριο ηταν. Μπραβο παντως μια χαρα τα καταφερατε, νεοι με παιδια και σπουδες, οτι πιο δυσκολο

Καλησπέρες! :D

Ωχ, μωρέ Ιωάννα, περαστικά του! Και κουράγιο σε σένα!

Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα για τα γενέθλιά σου!

σε ευχαριστω να σαι καλα

...

Ιωαννα και Ευα περαστικα!!!

σε ευχαριστω πολυ

Καλησπέρα σε όλους..

Ιωάννα περαστικά και χρόνια σου πολλά!!!

ευχαριστω για τις ευχες!

εμας η βραδια κυλαει δυσκολα. Δουλειες περα απο ενα πλυντηριο κι ενα απλωμα δεν εκανα αφου το παιδι δεν ειναι καλα. Επαθα παλι σοκ οταν ειδα να εχει 39,8 μετα απο depon. Τωρα πρεπει να επεσε λιγο γιατι ιδρωσε. Ο αντρας μου πηγε για δουλεια κι εγω ως υπερβολικη ελληνιδα μανα εκανα ερευνα για εφημερευοντα νοσοκομεια μη κατσει τιποτα βραδιατικα. Αν πατησει το 40 εφυγα. Οποτε θα βγαλω 2ο 24ωρο ξαγρυπνη αν κι εχω τετοια υπερενταση που δεν μπορω να κοιμηθω

περαστικα σου, ατιμες αυτες οι ιωσεις

απορω πως αντεξατε, διαβασα κι ενα ποστ που ειχες κι εξηγουσες τη συμβιωση, μαρτυριο ηταν. Μπραβο παντως μια χαρα τα καταφερατε, νεοι με παιδια και σπουδες, οτι πιο δυσκολο

σε ευχαριστω να σαι καλα

σε ευχαριστω πολυ

ευχαριστω για τις ευχες!

εμας η βραδια κυλαει δυσκολα. Δουλειες περα απο ενα πλυντηριο κι ενα απλωμα δεν εκανα αφου το παιδι δεν ειναι καλα. Επαθα παλι σοκ οταν ειδα να εχει 39,8 μετα απο depon. Τωρα πρεπει να επεσε λιγο γιατι ιδρωσε. Ο αντρας μου πηγε για δουλεια κι εγω ως υπερβολικη ελληνιδα μανα εκανα ερευνα για εφημερευοντα νοσοκομεια μη κατσει τιποτα βραδιατικα. Αν πατησει το 40 εφυγα. Οποτε θα βγαλω 2ο 24ωρο ξαγρυπνη αν κι εχω τετοια υπερενταση που δεν μπορω να κοιμηθω

Ιωαννα ,ποσο ειναι το παιδακι σου?

Εεχεις μιλησει με το γιατρο σας?

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Περαστικα σας βρε κοριτσια πραγματι ατιμη αυτη η παλιοιωση..

Εμεις στο προγραμμα μας κανονικα ολη την εβδομαδα ,εξακολουθουμε να ψαχνουμε για στολη,και αυριο θα φυγουμε για ΠΣΚ στο χωριο.Εχουμε πολυ καιρο να παμε και πραγματικα χρειαζομαι μια αλλαγη παραστασεων και λιγο φυση.

Μαμαβασια καλα να περασετε,πωπω πολλα ατομα τα παιδια θα το καταχαρουν σιγουρα!

Για τις δουλειες που λετε ειναι μεγαααλο θεμα.Εγω παντως κανω το ακριβως αντιθετο απο αυτο που λετε μου αρεσει η δουλεια μου και αυτη την περιοδο σιγουρα δεν την κανω για τα λεφτα :mrgreen::mrgreen:.Παρολα αυτα οι τσακωμοι με τον συζυγο υπαρχουν γιατι οι αποψεις μας σ'αυτο το θεμα διαφερουν οπως η μερα με τη νυχτα:(

Μυρτουλα σου ευχομαι να πανε ολα οπως τα θες.Ειμαι σιγουρη πως πηρες την καλυτερη αποφαση για σενα γιατι φαινεται μεσα απο τα γραπτα σου οτι δεν εισαι ευχαριστημενη κι αυτο ειναι αδικο και για σενα αλλα και για τους μαθητες σου.

Αφροδιτακι δεν μπορεις παραλληλα να ψαχνεις και για κατι καλυτερο?

4u εχω εδω και καιρο που παλευω να φαει η κορη μου τον αρακα και εχω δοκιμασει διαφορες συνταγες αλλα παστιτσιο δεν σκεφτηκα να τον κανω,θα το κανω κι αν το φαει σου χρωσταω χαρη (μονο λεφτα μη ζητησεις)

Καλο βραδυ σε ολες.

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο εμένα, ευτυχώς σημερα σχόλασα σχετικά νωρίς, πήγα απο την μητέρα μου έφαγα και πηρα την μικρή, γυρίσαμε σπίτι μας και άρχισαν τα βάσανα, αφου την έκανα μπάνιο, της στέγνωσα τα μαλλιά, της άλλαξα σεντόνια στην κούνια, έβαλα να σιδέρωσω, προς το τέλος πήρε νερά το σύστημα σιδερώματος και έπεσε η ασφάλεια, μου το εχει ξανακάνει, μπήκε στην άκρη το υπόλοιπο για αυριο, μετα η μικρή μου κατάπιε μια πετρούλα σαν βότσαλο, την κρατούσε στο χέρι της και πήγε ο αντρας μου να της την πάρει και εκείνη την έβαλε στο στόμα της και απο την βιασύνη την κατάπιε, ευτυχώς που δεν της στάθηκε στον λαιμό, προς στιγμή ειναι καλα, εχει διάθεση ( βλέπει στρουμφακια) και θα περιμένουμε να την βγάλει στα κακά της!!!!!!

Αυτά, παω να κάτσω μαζί της για παρέα, καλο βραδυ να έχουμε!!

nJ2dp3.png

Καλησπέρα! Τι κάνετε?

Εγώ, νυστάζωωωωωωωωωωωω

Σχολιάζω όσα θυμάμαι...

Χρύσα, εμβόλιο θα κάνουμε τη Δευτέρα...

Μπράβο που είναι καλύτερα ο μικρός

Καλαμαράκι, πολύ ωραία τα κανάλια, τα αποθήκευσα... ελπίζω να προλάβω κάποια στιγμή να δω τίποτα...

Την "Ελίζα" την είχαμε παίξει στο Γυμνάσιο... Πολύ ωραίο έργο... Είχα έναν πολύ μικρό ρόλο, αλλά είχα μάθει όλες τις ατάκες απ' έξω. Θα μπορούσα να είμαι ο υποβολέας (χωρίς το κείμενο στα χέρια μου)...

Αρετή, σιδερένια η μαμά σου!

Εύα32, περαστικά σου κοριτσάκι μου!!!

Κική, για φελλούς, κάνε μια έρευνα στο ίντερνετ. Δεν μπορεί... κάτι θα

βρεις...

etoiledunord, περαστικά στον άντρα σου!

Βάσια, καλά να περάσετε!!!

Lila's mom, καλά που δεν πνίγηκε η μικρή σου... Τελικά, ένα δευτερόλεπτο χρειάζεται για να "την κάνουν" τα μικρά μας. Ο δικός μου έχει μανία με οτιδήποτε γυάλινο. Να δω πότε θα έρθει η στιγμή που, χωρίς να τον πάρω είδηση, θα την κάνει τη ζημιά του... Φυσικά, δε με νοιάζει για τη ζημιά, αλλά να μη χτυπήσει...

Εγώ, σήμερα, έκανα τα βασικά (δε γράφω λεπτομέρειες - είναι αργά και είμαι έτοιμη να κοιμηθώ πάνω στο πληκτρολόγιο...), μαγείρεψα λαχανόρυζο που γίνεται γρήγορα, το μεσημέρι πήγα για μάθημα και το απόγευμα πήρα το μικρό μου και πήγαμε βόλτα σε εμπορικό κέντρο. Καλά ήταν... Τον ξεθέωσα, γυρίσαμε, τον έκανα μπάνιο, του ετοίμασα γάλα, ον έβαλα για ύπνο και κοιμήθηκε στις 20:35!!!!

Συμμάζεψα λίγο το σαλόνι (Μα, πώς τα καταφέρνει ο μικρός, όταν λείπω και είναι μόνος με τον μπαμπά του, να μεταφέρει οοοοοολο το σπίτι στο σαλόνι:confused::confused::confused:), έβαλα σίδερο και τώρα δεν έχω ασιδέρωτα. Όμως έχω βάλει ένα πλυντήριο να πλυθεί με το νυχτερινό και ΠΣΚ έχω να βάλω 3 ακόμη, τουλάχιστον...

Επίσης, εννοείται ότι ο νεροχύτης μου είναι άδειος, για να είμαι ήρεμη το πρωί που θα ξυπνήσω (γύρω στις 6:30 το υπολογίζω:evil::evil::evil:)

Αυτά για σήμερα...

Σας αφήνω...

Πάω να κοιμηθώ...

Καληνύχτα!!!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Α! Ξέχασα να ρωτήσω κάτι...

Επειδή βαριέμαι τρελά το σίδερο (λες και είμαι η μόνη, το λέω :tongue::tongue:) και ειδικά τα μεγάλα κομμάτια, τις παπλωματοθήκες σας τις σιδερώνετε? Φέτος είναι η πρώτη χρονιά που πήρα παλωματοθήκη. Την έχω σιδερώσει τρεις φορές μέχρι τώρα (μία όταν την αγόρασα και άλλες δύο μετά), αλλά δεν την παλεύω... Σκεφτόμουν από την επόμενη φορά που θα την πλύνω, να μην τη σιδερώσω, τι λέτε κι εσείς? Μου βγαίνει η ψυχή κάθε φορά...

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Ιωαννα ,ποσο ειναι το παιδακι σου?

Εεχεις μιλησει με το γιατρο σας?

Καλημερα. Ειναι 2 χρονων, μου ειπε οτι μπορει να φτασει και 40, υπαρχει ιωση με ψηλο πυρετο κι ακομα να μην ανησυχω. Σημερα ειπαμε να ξαναμιλησουμε και θα τον δει. Το πρωι σηκωθηκε με 38,5. Εγω παλι ανησυχω

Α! Ξέχασα να ρωτήσω κάτι...

Επειδή βαριέμαι τρελά το σίδερο (λες και είμαι η μόνη, το λέω :tongue::tongue:) και ειδικά τα μεγάλα κομμάτια, τις παπλωματοθήκες σας τις σιδερώνετε? Φέτος είναι η πρώτη χρονιά που πήρα παλωματοθήκη. Την έχω σιδερώσει τρεις φορές μέχρι τώρα (μία όταν την αγόρασα και άλλες δύο μετά), αλλά δεν την παλεύω... Σκεφτόμουν από την επόμενη φορά που θα την πλύνω, να μην τη σιδερώσω, τι λέτε κι εσείς? Μου βγαίνει η ψυχή κάθε φορά...

καλημερα σε ολες τις κουκλες!!

Ηλαιχτιδα αν πλεον κ εχω πρεσα κ τις κανω διπλωμενες στα 4 πριν την αποκτησω τις απλωνα σωστα με καλο τιναγμα κ τις διπλωνα. οταν ερχοταν η ωρα να στρωθουν(εχω 4-5 παπλωματωθηκες να μην βαριεται το ματι) τις εβαζα κανονικα κ οπως ηταν στρωμενες στο κρεβατι επανω τις παταγα οπου χρειαζοταν με το σιδερο;) αυτο κανω κ με ολα τα κουβερλι κτλ.

αν προλαβω να σας διαβασω θα επανερθω σας φιλω!

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Ιωαννα ,εαν την εχει δει και δεν εχει κανει επιπλοκες ,δεν νομιζω πως πρεπει να φοβασαι,εαν δεν την εχει δει ,τοτε θα πρεπει να την δει αμεσα.

Ηλιαχτιδα ,μπερδευτηκα.Μπραβο για τη βολτα σας.

Εμεις ξυπνησαμε πρωι πρωι σημερα ,εφτιαξα σουπερ πρωινο για ολους ,ηπιαμε τα καφεδακια μας και ο αντρας μου εφυγε για δουλεια στα χωραφια(εχει αδεια σημερα).

Εβγαλα εξω τα παπλώματα μας ,μαζεψα την κουζινα,απο τα πρωινα κια καθησα να σας διαβασω.Λεω να πάω καμια βολτα το γιο γιατι ειναι υπέροχη ημερα σημερα.

Εχω και δουλίτσες βεβαια,λογω Παρασκευης αλλα επειδη το σπίτι ειναι σε καλή κατασταση ,δεν αγχωνομαι.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

διαβασα οσο μπορεσα δεν ημουν ποτε μελετηρο παιδι εγω!!

να πω περαστικα στους αρρωστουληδες κ ειναι μπολικοι!

να πω μπραβο στους υγιης με την βουλα του γιατρου!!4u

μπραβο για τις εκδρομουλες.

μπραβο κ για τις μεγαλες λιστες!

μπραβο κ στον αντρα της παρεας που συμμετεχει τοσο ενεργα στο σπιτι!

αφροδιτη σε διαβαζω κ στεναχωριεμαι...μηπως πρεπει να ξαναδεις το θεμα δουλεια σαφως ειναι δυσκολη η ευρεση νεας αλλα το εχεις προσπαθησει ποτε?????

κ εγω ειχα ασχημα ωραρια, ετσι 13 μηνες αφου γεννησα αφησα την δουλεια μου κ εναν πολυ καλο μισθο ρικσαρα κ πηγα σε εταιρεια με πολυ καλο ωραριο κ ασχετη με το αντικειμενο μου,με 2 μηνη συμβαση (τελικα το ονειρο κρατησε 2 χρονια, αλλα δεν το ηξερα εξ αρχης γιατι μου ανανεωναν την συμβαση καθε 2 μηνες χωρις να ξερω ποτε θα ειναι η τελευταια)

πλεον εχω ξαναγυρισει στην προηγουμενη μου δουλεια αλλα με επιλογη μου να δουλευω παρτ ταιμ κ με μισθο κατα πολυ τσεκουρεμενο (ενω με θελει φουλ ταιμ κ πολυ φοβαμαι οτι σε 2 μηνες που ξεκιναει η σεζον μας θα με χωσει!)

ποτε δεν ειχα σκεφτει οτι θα αφησω την δουλεια μου να ρισκαρω ετσι αλλα το εκανα κ δεν μου βγηκε σε κακο. αν κ με το 1/3 του μισθου που επαιρνα οι ωρες που κερδιζω με το παιδι μου δεν αναπληρωνονται. φυσικα κ τα ξερεις αυτα απλα μερικες φορες χρειαζεται να μας πριζωνει κ καποιος, ψαξου λιγο!

αρετη σιδερενια η μαμα ολα καλα να ειναι!

πολλα ξεχναω...

Καλημερα!

Ιωαννα ,εαν την εχει δει και δεν εχει κανει επιπλοκες ,δεν νομιζω πως πρεπει να φοβασαι,εαν δεν την εχει δει ,τοτε θα πρεπει να την δει αμεσα.

Εμεις ξυπνησαμε πρωι πρωι σημερα ,εφτιαξα σουπερ πρωινο για ολους ,ηπιαμε τα καφεδακια μας και ο αντρας μου εφυγε για δουλεια στα χωραφια(εχει αδεια σημερα).

Εβγαλα εξω τα παπλώματα μας ,μαζεψα την κουζινα,απο τα πρωινα κια καθησα να σας διαβασω.Λεω να πάω καμια βολτα το γιο γιατι ειναι υπέροχη ημερα σημερα.

Εχω και δουλίτσες βεβαια,λογω Παρασκευης αλλα επειδη το σπίτι ειναι σε καλή κατασταση ,δεν αγχωνομαι.

δεν τον εχει δει ακομα γιατι δεν εχει και κανενα αλλο συμπτωμα, δεν βηχει, δεν εχει μπουκωμα, δεν εχει εμετο ή διαρροια και οταν πεφτει ο πυρετος εχει μια χαρα διαθεση, γι αυτο κι ακομα δεν την ανησυχει αλλα ειπαμε τωρα που μπηκε στο τριτο 24ωρο να τον δει

Καλημερα!

καλημερα:P

ο μικρος σου δεν το εστειλες σχολειο ε? ειναι καλα τωρα?

κ εγω σημερα εχω ρεπο κ θα τον παρω νωριτερα σπο τον σταθμο να βολταρουμε κ να γιορτασουμε τον ερωτα μας αφου ειναι ο μονος ερωτευμενος αντρας μαζι μου:tongue::tongue:

δουλειες δεν εχω:P το εγλειψα χθες το σπιτι μεσα εξω τα παντα ουτε ασιδερωτα εχω μονο ελαχιστα απλυτα, αλλα την Κυριακη ξανα πλυντηρια.

πριν εκανα τις δουλειες στο ρεπο μου αλλα αλλαξα κ τις πλακωνω την Πεμπτη το πρωι αφου παω απογευμα στην δουλεια κ την θεωρω χαμενη μερα. κουραζομαι λιγο παραπανω αλλα την επομενη απολαμβανω το ρεπο μου σε καθαρο σπιτακι.

σημερα θα μαγειρεψω χοιρινο στον φουρνο ακομα δεν εχω αποφασισει πως πειτε ιδεες κ θα κανω μωσαικο καρδουλες:cool::cool:

χρονια πολλα στις αγαπισιαρες!!!!

ειρηνη εσυ μην διαβαζεις:tongue::tongue:

δεν τον εχει δει ακομα γιατι δεν εχει και κανενα αλλο συμπτωμα, δεν βηχει, δεν εχει μπουκωμα, δεν εχει εμετο ή διαρροια και οταν πεφτει ο πυρετος εχει μια χαρα διαθεση, γι αυτο κι ακομα δεν την ανησυχει αλλα ειπαμε τωρα που μπηκε στο τριτο 24ωρο να τον δει

Περαστικα της ,κραταει μερες αρκετες ειναι η αληθεια αλλα αφου δεν εχει κανει επιπλοκες μην στενοχωριεσαι.

Καλημερα Μπιλάκι!!!!:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...