Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια και αγορι:D

σας διαβαζω διακεκομενα απο το πρωι και τα μισα τα ξεχασα

εγω σημερα ζω το δραμα τις κικις

ο αντρας αρρωστησε :shock:

και ακουω διαφορα κουλα:rolleyes: ελεος

το αστειο ειναι οτι με περνει τηλ απο τη δουλεια να μου τα πει

και επισης μαζι του πεθενουν και δυο συνεργατες του:rolleyes:

μολις μου ειπε το πρωι να παω να το σκουντησω λιγο να δω αν ζει

(εμοτικον που χτηπαει το κεφαλι του)

οχι τιποτα αλο αλλα δεν μπωρει να παρει αδεια ο εαυτος του:shock:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σε όλους..

Ιωάννα περαστικά και χρόνια σου πολλά!!!

Ευάκι περαστικά και σε σενα και σε σενα etoile..

Αφροδιτάκι κι εγω καπως έτσι νιώθω.. ουφ και δεν μπορούμε να κανουμε κάτι λόγω οικονομικού. εγώ κάνω αυτή τη δουλειά που κάνω τώρα καθαρά απο ανάγκη και δεν έχει καμία σχέση με αυτό που σπούδασα.. έχω να κανω με κομπλεξικούς και προσπάθησα να γίνω αναισθητη αλλά μπα.. δεν το χω... οπότε πολλές φορές πληγώνομαι.. προσπαθώ να αντέξω καθαρά για τα λεφτά και γι αυτό πήρα άδεια τώρα γιατι αν έμενα ακομα μια μέρα θα έσκαγα.. αληθεια.. καταχάρηκα όμως την άδεια μου και αποζημιώθηκα! έτσι νιώθω.. ζήτησα σε περίοδο που ήταν πιο χαλαρά τα πράγματα και δεν μου την έδωσαν και τώρα απαίτησα καποιες μέρες και δεν με νοιάζει πραγματικα.. το παιδάκι μου και η γαλήνη μου αυτά είναι που με ενδιαφερουν.. αν και τα ετοίμασα όλα για όταν θα έλειπα..

Χρυσάκι χαίρομαι που είναι καλύτερα το αγοράκι σου.. δεν πειράζει μωρέ για την εκδρομή.. φτιάξε του εσυ ένα πρόγραμμα που θα το κάνετε για να χαρεί! όσο για το χρώμα τον επίπλων μου ΞΑΝΑΠΕΣΤΟ! Αλλά έγινε το λάθος.. :mad:

θενκς για τις απαντήσεις σας για τη ζυμη!!

Mamavasia καλά να περάσετε!

μαμακωνσταντίνου πόσο ωραίο! ΄

και Νίκο πόσο συγκινήθηκα.. :!:

Κ

Πρώτα απ' όλα περαστικά και γρήγορα!

Κάπου αλλού (με δεδομένο ότι η δική σας η δουλειά τις εποχές που ζούμε έχει γίνει απαραίτητη) με πιο ανθρώπινα ωράρια και λιγότερα λεφτά; Γιατί, αν κατάλαβα καλά, αυτό που απεχθάνεσαι δεν είναι το ίδιο το αντικείμενο της δουλειάς αλλά ο τρόπος με τον οποίο καλείσαι να την κάνεις.

Έχεις πέσει σχεδόν ''μέσα'' αν και γενικά έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα τα 2 τελευταία χρόνια, θα προτιμούσα και έναν άλλο επαγγελματικό προσανατολισμό...

Μην με παρεξηγησετε,δεν λεω να φυγετε.Το μονο που θελω να πω ειναι οτι η δουλεια καταλαμβανει μεγαλο μερος της ημερας μας,αρα και της ζωη μας γι'αυτο προσπαθηστε να περνατε ομορφα κι αν το κλιμα ειναι ασχημο καντε κατι για να περνατε αυτες τις ωρες ομορφα (στην τελικη γραφτε τους....)

Για να καταλαβετε τι θελω να πω ριξτε μια ματια εδω :http://ta-panta-gia-ti-gunaika.blogspot.gr/2013/02/blog-post_16.html

Τι γλυκιά που είσαι...Γιατί να σε παρεξηγήσουμε; Εγώ προσωπικά δεν ξέρω και πολλούς που δουλεύουν από χόμπυ και σε καμία περίπτωση δεν παροτρύνεις παραίτηση....

Προσπαθώ να ''γράψω'' όσο μπορώ και πίστεψε με το κάνω :) σε σχέση με παλαιότερα που ήμουν πιο ''κότα''.

βαλαμε τα χριστουγεννιατικα στο παταρι, αδειασε το βρωμο ρουμ απο τις κουτες κ τωρα πιανω μια μια γωνια, τραβαω επιπλα συμμαζευω κ καθαριζω. εχω βγαλει κ εγω φωτο αλα αφροδιτη, ποτε θα την βαλω δεν ξερω!

Μπράβο! Εμείς τα χριστουγεννιάτικα τα μαζέψαμε ΟΛΑ την ίδια μέρα, το απόγευμα δεν υπήρχε ίχνος χρυσόσκονης στο σπίτι, δεν θα άντεχα να είχα και αυτά στην μέση....μου έφτανε όλο το άλλο γιουσουρούμ...

Είμαι κάπως καλύτερα από το απόγευμα και μετά, ευχαριστώ ;)

Κ

Πάω να σιδερώσω λίγο και να συρθώ να ετοιμαστώ για πιλάτες :roll:.

Καλή γυμναστική!

Για φελλούς ξέρω μια εταιρεία (μόνο χονδρική) στου Ρέντη νομίζω την λένε AGC και κάνει εισαγωγές από Κίνα αλλά και αυτό http://www.kapsis.gr/information.php?info_id=15 στον Βοτανικό-Ιερά Οδός 56.

Είχαμε ψωνίσει από εκεί για το νηπιαγωγείο παλαιότερα.

εμείς χαλαρά σήμερα..

1. μάζεψα τα στεγνά ρούχα (τελικά δεν σιδέρωσα βαρέθηκα - αυριο ίσως)

2. έπλυνα 2 μπιμπερά

3. ξεσκόνισα

4. σφουγγάρισα

5. μάζεψα σκουπίδια

6. ντύθηκα

7. ξύπνησα το παιδί το ετοίμασα

8. πήγαμε πήραμε τη μαμα μου και πήγαμε στο πάρκο

9. επιστρέψαμε στη μαμα μου και έπαιξε κι εκεί

10. μαγειρέψαμε εκεί μαζι φάγαμε

11. ήρθαμε σπίτι μας όλοι μαζί σχόλασε και ο σύζυγος

12. ήρθαν για καφεδάκι τα πεθερικά και καθίσαμε 2 ωρίτσες έπαιξαν και στο παιδί

13. μετά έφυγαν και τακτοποίησα και έπλυνα τα πάντα

14. ο σύζυγος επέστρεψε στην δουλειά έμεινε η μαμά μου με το παιδι και πήγα οδοντίατρο (καθαρισμό άουτς και βρήκαμε ενα δοντακι χαλασμένο κλεισαμε ραντεβού)

15. επέστρεψα πήγαμε πάλι στη μαμά μου μαζί όλοι παίξαμε και φτιάξαμε εκεί βραδυνο

16. πήγε ο σύζυγος οδοντίατρο και ήρθε στην μαμα μου και φαγαμε

17. πήγαμε βολτίτσα με το αμάξι και επιστρέψαμε ετοιμάσαμε το παιδί μπάνιο κλπ και κοιμήθηκε

18. καθόμαστε χαλαρα..

το παιδί χάρηκε πολύ με το παιχνιδακι που του πήρα χθες πρώτη φορά χαρηκε τόσο με κατι που πήραμε και ελεγε επειδή είμασταν μαζι και μου θυμίζει που είμασταν μαζί.. επειδή είχα άδεια.. η ψυχούλα μου..

δεν θέλω να επιστρέψω στην δουλειά την Δευτέρααα.. :shock::(

ε

το παιδί χάρηκε πολύ με το παιχνιδακι που του πήρα χθες πρώτη φορά χαρηκε τόσο με κατι που πήραμε και ελεγε επειδή είμασταν μαζι και μου θυμίζει που είμασταν μαζί.. επειδή είχα άδεια.. η ψυχούλα μου..

δεν θέλω να επιστρέψω στην δουλειά την Δευτέρααα.. :shock::(

Μακάρι να γινόταν μανουλίτα!!!! Εύχομαι ό,τι καλύτερο και καλή δύναμη.

Συγκινήθηκα με αυτό που σου είπε....α στο καλό...

Διαφημίσεις

Γεια σας καλη μου παρεα!

Πως μου εισαστε?

Εμεις σπιτι χαλαρα!

Εβαλα σιδερο κ γκρινιαζα κ με λυπηθηκε ο καλος μου κ τα σιδερωσε εκεινος!

Αχ τι καλα! Μια απο τις ελαχιστες φορες που τελειωσαν κ ειδα τον πατο της ντουλαπας κ το μεγεθος του χωρου κατω απο τις κρεμαστες!

Το φαγακι ψηνεται για αυριο! Κρεατακι στην γαστρα με φρεσκα μανιταρια πορτομπελο κ πεπονακι! Ναι ναι ! Απορειτε? Ειναι ενα μικρο ζυμαρικο, σαν μικρο κριθαρακι που λεγεται ετσι! Οχι δεν το συνηθιζω,βρεθηκε εδω απο λαθος της μαμας κ ειπα να το κανω!

ευα[/b περαστικα βρε κοπελια! Χουχουλιασε!

αρετη περαστικα στην μανουλα ! Τις ευχες μου για γρηγορη αναρρωση!

κικη αυτο με την ατζεντα να το προσεξεις! Εγω απο πεμπτη δημοτικου γραφω ημερολογιο....μου ταχαν φερει δωρο σταγενεθλια κι ετσι ειχα αρχισει.......κανω αγωνα να κοψω την συνηθεια αυτη! Αφου σκεφτομαι οτι ειναι εξαρτηση κανονικη κ πρεπει να συμβουλευτω ψυχολογο........εχω απειρα ημερολογια σε μια τσαντα στην αποθηκη.....καθε χρονο κ ενα.....τα τελευταια χρονια γραφω μονο οικονομικα κ λιστες,τα τελευταια δεκα.....ειμαι 35 κ γραφω απο τα 11! Ειναι πραγματικα αρρωστια........

μαμαβασια σκοπο τοχεις να μας ξεκανεις παντως...ειναι πασιφανες! Μια με τα φαγητα σου κ τις φωτος τους ,μια με τις εκδρομουλες σου τστστσ τσ τσ Α Κ α ρδ η !

Ελπθιζω η εκδρομη ναναι χωρις τις κορες για να γιορτασετε τον Βαλεντινο!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Η ζέστη είναι νορμάλ, συνήθως τον Ιούλιο έχει περισσότερη ζέστη αλλά το ωραίο με την Αθήνα τον Αύγουστο είναι πως είναι άδεια, χωρίς κίνηση και πανζουρλισμό στους δρόμους.

Μακάρι να γινόταν μανουλίτα!!!! Εύχομαι ό,τι καλύτερο και καλή δύναμη.

Συγκινήθηκα με αυτό που σου είπε....α στο καλό...

Αχ και γω όταν μου λέει κάτι τέτοια δεν ξερεις πόσο κομμάτια γίνομαι.. και δεν μπορώ να κάνω και κάτι...

Yori μπράβο με το σίδερο σου!

Η ζέστη είναι νορμάλ, συνήθως τον Ιούλιο έχει περισσότερη ζέστη αλλά το ωραίο με την Αθήνα τον Αύγουστο είναι πως είναι άδεια, χωρίς κίνηση και πανζουρλισμό στους δρόμους.

ευχαριστώ καλή μου.. έχει υγρασία? θυμάσαι δλδ πόσο περίπου κυμαίνεται η θερμοκρασία?

Διαφημίσεις

Κόλλησε την ίωση η μικρή μου, η ανηψιά μου και η μαμά μου...όχι από εμένα. Και η ανηψούλα μου την Δευτέρα είχε προγραμματισμένο χειρουργείο, η αδερφή μου και ο γαμπρός μου είχαν κανονίσει τις άδειες τους εναλλάξ για να μείνει το παιδί εκτός παιδικού για κάποιο διάστημα....Τι κρίμα ρε γμτ 2-3 μέρες πριν...

Τι άτιμη ίωση είναι αυτή με τον πυρετό και τα ρίγη, όπου και να ακούσω κάποιος την έχει κολλήσει :(

Έφτιαξα μια νόστιμη κοτοσουπίτσα το απόγευμα και φάγαμε για βραδινό και αύριο θα έρθει ο μπαμπάς μου από το πρωί να μείνει μαζί της.

Το βράδυ θα κοιμηθούμε μαζί για να της αλλάζω και τα ιδρωμένα φανελάκια. Τουλάχιστον ας μείνει στα δέκατα όπως εγώ....Της έδωσα το ομοιοπαθητικό της και ελπίζω για γρήγορη ανάρρωση.

ευχαριστώ καλή μου.. έχει υγρασία? θυμάσαι δλδ πόσο περίπου κυμαίνεται η θερμοκρασία?

Γύρω στους 35 βαθμούς maximum πρέπει να είναι και κάποιες μέρες έχει ωραίο αεράκι. Πάντως η ζέστη είναι πιο ανεκτή από την ζέστη του Ιουλίου.

εδω ειμαι κ εγω!!κοιμησα τα παιδακια μου,περασα μια τρελομερα σημερα,μιλαμε για παρα πολυ γκρινια τα παιδια κ ειμαι κ μονη μου:(αμαν αυτη η ιωση,ευτυχως ο γιος συνηλθε,εγω πονολαιμο κ μπουκωμα,η μπεμπα πυρετο για μια μερα(την επομενη του εμβολιου),αλλα νομιζω οτι την ενοχλει ο λαιμος της..πειτε μου ρε κοριτσια,μηπως δεν επρεπε να τον στειλω παιδικο??ετσι θα την περναμε τωρα με τις ιωσεις??

Περαστικα βρε κοριτσια...

Αφροδιτακι ,κριμα για το ανηψακι σου κυριως αφου επροκειτω να κανει και την επέμβαση.Ελπίζω η μικρη να συνελθει πιο γρηγορα αφου κανει και ομοιοπαθητικη.Αυτη η ιωση μαλλον γριπη ειναι ,ειναι η περοδος που εχει εξαρση και γιάυτο εχει και τοσο δυνατα συμπτωματα..Περαστικα μας...

Αλεξενια ,μακαρι να συνελθεις και εσυ γρηγορα,ειναι μεγαλη ταλαιπωρια.Μ ε τον μικρο στον παιδικο θα μαρτυρησεις σιγουρα με τις ιωσεις αλλα εκει ζυγιζεις τα καλά και τα κακά πάντα.Θεωρω πως μεχρι το τελος Μρτιου θα εχουμε πολλες ιωσεις ,οπως και καθε χρονο.Μετα ηρεμει λίγο το πραγμα...

Μανουλίτα σε ευχαριστω.Εννοειται πως ακομη και στο σπίτι φροντιζω να παιρναμε ομορφα και αν ειναι καλος ο καιρος το σκ και ειναι και ομικρος καλύτερα κατι θα κανουμε αλλα βεβαια δεν ειναι το ιδιο.Οπως και να 'χει δεν μπορω να κανω κατι.Ευχαριστησου και εσυ το τριημερο και καλή δυναμη για τη Δευτερα..

Βασια καλά να περασετε!!!!

Κικη ,μα πάνες??????Που ειναι η μανα???? Αφου τα καταφερες ,μπραβο!

Εγω οπως ειπα περα απλο τα καθημερινα και σιδερο ενα πλυντηριο που ειχα απλωμενο δεν εκανα κατι αλλο.Προχωρησαμε αρκετα το διαβασμα με τον μικρο και βεβαια και γενικα χαλαρωσαμε...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Να μαι και εγώ.....ετοίμασα βαλίτσα παιδιών, σακούλα με παπούτσια όλων των ειδών....τα δικά μου ρούχα και το φαγητό μας για το ταξίδι! Τώρα μένει να ετοιμαστεί ο άντρας του σπιτιού :tongue:!!!

Πήγα και αγόρασα ντόνατς Νάνου και λουκανικοπιτάκια γιατί δεν προλάβαινα να φτιάξω...κόλαση είναι!!! μαζέψτε με, με τα φαγητά σας λέωωωωωωω.....!!!!

Yuori θα τις πάρουμε μαζί γιατί πάμε μεγάλη παρέα και θα έχει πολλά παιδιά....γύρω στα 150 άτομα θα είμαστε!!!! θα το κάψουμε το ξενοδοχείο!!! χιχιχιχ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...