Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Σε καταλαβαίνω Ιωαννα. όταν γεννήθηκε η Αμαντα δεν είχαμε μετακομόισει ακόμα και μέναμε στους γονείς μου. Οταν λοιπόν τα παιδιά του αδελφου μου αρρώσταιναν κάναμε έκληση στους δικούς μου να τη τα φέρνουν σπιτι για λίγες μέρες γιατί είχαμε νεογέννητο...φυσικά μας έγραψαν και το καναν σαν να μιλάγαμε σε τοίχο. Δεν παθαινει τπτ έλεγαν...Η Αμάντα φαινόταν καλά. Μας έτυχε ενα ταξιδι για την σχολή επείγον (θα διαγραφόμουν παραλιγο και επρεπε να το διευθετησω αμεσα) τότε στην Θεσ.κη και έπρεπε να παμε. Αφησαμε την Αμαντα πίσω στην Ελληνιδα γιαγια και τον παναγιώτη στην Γαλλίδα γιαγια και φυγαμε...το παιδι, νεογέννητο ανεβασε 40 πυρετο και εβηχε σαν τρελο...τι στενοχωρια...πόσο τους μίσησα όλους, πως ένιωσα...κουράγιο να πάτε σε γιατρό να το δει το ζουζούνι σου. Πάλι καλά από τότε που μετακομοισαμε εδώ και κάμποσο τα παιδια βγαλαν χειμώνα χωρίς καμια ασθένια...:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρες! :D

Πιτσάκι, χάρηκα πολύ με τα νέα σου! Καλή αρχή και καλά κουράγια, εργαζόμενο κορίτσι! ;)

Χρύσα, ελπίζω αύριο να είναι εντελώς καλά ο μικρούλης, να χαρεί τουλάχιστον το σ/κ του.

Έρση, σου εύχοαμι να πάνε όλα βάσει σχεδίου κι ακόμη καλύτερα!

Αρετούλι, καλή ανάρρωση στη μαμά!

Ειρήνη, τι υπέροχο το κόκκινο βερνίκι που μας έβαλες χθες! Με γεια τις καλτσούλες του φιογκακίου!

Βάσια, καλά να περάσετε!

Εύα, περαστικά σου!

KIKI την βαφτίσαμε Αδαμαντία. Μου άρεσε πολύ το όνομα το θεωρώ "δυνατό" όνομα. Και παίζει και έξω το όνομα amanda οποτε θα της έιναι ευκολο (ειναι Ελληνογαλάκια) όταν πηγαινοέρχεται. Τελικά πως την ειπατε την μικρή σας; :P

Δάφνη.

Μμμμ, με προβλημάτισες τώρα (το 'χω δεδομένο, ότι αν κάνω δεύτερο, θα είναι κορίτσι και ψάχνω για το όνομα, η ημί-τρελη :cool:). Γιατί το Αμάντα μ' αρέσει πολύ αλλά το Αδαμαντία τσούκου :rolleyes:.

Καλημερα κοριτσια κι αγορι της παρεας. Σημερα ειμαι κομματια, κοιμηθηκα στις 5 και ξυπνησα στις 6.30. Ο μικρος ψηθηκε ολο το βραδυ και τωρα ειμαι στη δουλεια και θα κοιμηθω στο γραφειο επανω. Παρολο που δεν ειμασταν καλα ειχαν ερθει οι γονεις μου εχτες το απογευμα και τα πεθερικα μου γιατι ειχα γεννεθλια απλα να φαμε ενα γλυκακι. Δεν μπορω να σχολιασω και πολλα, δεν εχω δυναμη ουτε να γραψω. Καλες δουλιτσες σε ολους!

Ωχ, μωρέ Ιωάννα, περαστικά του! Και κουράγιο σε σένα!

Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα για τα γενέθλιά σου!

Εχθές με άφησαν να φύγω 4.30...μιλάμε για μεγάλη πρόοδο.Πριν από 2 χρόνια μια συνάδελφος έσπασε το πόδι της κάτω στην φτέρνα και εννοείται πως δεν πήρε αναρρωτική, την πηγαινοέφερναν οι γονείς της στους πελάτες...

Αίσχος! Δεν θα ρωτήσω καν τι χρήματα παίρνει αυτή η κοπέλα. Πληρώνεται αυτό το πράγμα;

Σήμερα το πρωί έριξα ένα γερό ματς με τον άντρα μου όταν κατάλαβε πως ξύπνησα το πρωί να μαγειρέψω για να πάω στην δουλειά..... Δυστυχώς δεν μπορεί να το καταλάβει κάποιος άλλος το τι έχω να κάνω...Όταν έφυγε μου είπε κράτα την δουλειά σου και χάρισε τους την υγεία σου, τι να σου πω κάνε ότι θέλεις.

Απλά υπάρχουν περίοδοι που δεν μπορώ να λείψω και τώρα είναι μία από αυτές. Αν λείψω πρέπει να πάω για δουλειά Σ/Κ για να κλείσω τις εκκρεμότητες που άφησα οπότε τι να το κάνω;

Από το πρωί μέχρι το απόγευμα έχω συνήθως υποθερμία ή κανονική θερμοκρασία, μετά τις 5 αρχίζουν τα δέκατα.

Πρώτα απ' όλα περαστικά και γρήγορα!

Κάπου αλλού (με δεδομένο ότι η δική σας η δουλειά τις εποχές που ζούμε έχει γίνει απαραίτητη) με πιο ανθρώπινα ωράρια και λιγότερα λεφτά; Γιατί, αν κατάλαβα καλά, αυτό που απεχθάνεσαι δεν είναι το ίδιο το αντικείμενο της δουλειάς αλλά ο τρόπος με τον οποίο καλείσαι να την κάνεις.

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Καλησπερα!!!Καλησπερα!!!

Τι κανετε?

Εμεις πολυ χαλαρααααααααααααααα!!!!!!

Απο δουλιτσες τιποτα,μονο 2 πλυντηρια εβαλα και τα απλωσα...Ξεπατωθηκα δηλαδη:tongue:

Σηκωθηκαμε το πρωι εκανα γαλα και καφε,πηγαμε φουρνο για ψωμακι,γυρισαμε και αντι για φρουτο στο μικρο του εφτιαξα ψωμακι με τριμμενη ντοματα και φετα,και τους εστυψα 2 πορτοκαλια.Κατα τις 12:30 πηγαμε παιδικη χαρα και γυρισαμε στις 2:30,φαγαμε αρακα και τωρα τεμπελιαζουμε,ο μικρος μικυ,εγω λαπτοπ,αλλα σε λιγο θα σηκωθω και θα φορτσαρω....

Ιωαννα και Ευα περαστικα!!!

4U μπραβο για τα αποτελεσματα!!!

Αφροδιτακι συμφωνω με το συζηγο....ανησυχει γιατι σ'αγαπαει;)

Ειρηνακη μπραβο για τον καφε στην φιλη σου!!!

Βασια καλα να περασετε στην εκδρομουλα σας!!!

Δομνινα τι υπεροχες στιγμες με το μωρο σου!!!!Ζηστες οσο δεν παει....μεγαλωνουν τοσο γρηγορα;)

Αρετη μου περαστικα στην μανουλα!!!!

Οκ, περαστικά σου λοιπόν κι εσένα! Εγώ δεν έχω φτάσει εκεί μόνο δέκατα με max 37.9 αλλά διαλύομαι τελείως. Από τις 2.οο έχω 37.3 και μόλις ήπια μια ασπιρίνη.
αυτό είναι χειρότερο απο το δικό μου.έτσι ήμουν χθες που ξεκίνησε..υπάρχει ακόμα η ασπιρίνη;το χειρότερο μου..

Ηθελα να πω κατι στα κοριτσακια μας που περνανε δυσκολα στην δουλεια.

Κοριτσια μου το εχω περασει και εγω.Δουλευα καποια στιγμη καπου που πραγματικα ειναι σαν να εχω περασει στρατο....ηταν πραγματικα πολυ δυσκολο...

Αποφασισα να φυγω,γιατι εβλεπα οτι ολο αυτο ειχε αντυκτιπο και στην προσωπικη μου ζωη,να φανταστειτε οτι ερχοταν Παρασκευη και δεν μπορουσα να χαρω γιατι ηξερα πως θα ξαναερθει η Δευτερα...Σε μια τετοια δουλεια θα δουλευα ξανα μονο αν υπηρχε απολυτη οικονομικη αναγκη...

Μην με παρεξηγησετε,δεν λεω να φυγετε.Το μονο που θελω να πω ειναι οτι η δουλεια καταλαμβανει μεγαλο μερος της ημερας μας,αρα και της ζωη μας γι'αυτο προσπαθηστε να περνατε ομορφα κι αν το κλιμα ειναι ασχημο καντε κατι για να περνατε αυτες τις ωρες ομορφα (στην τελικη γραφτε τους....)

Για να καταλαβετε τι θελω να πω ριξτε μια ματια εδω :http://ta-panta-gia-ti-gunaika.blogspot.gr/2013/02/blog-post_16.html

Ελπιζω να μην με παρεξηγησετε,πηρα το θαρρος γιατι σας καταλαβαινω επειδη το εχω περασει και εγω στο παρελθον.

Σας φιλω!

Διαφημίσεις

Δομνινα τι υπεροχες στιγμες με το μωρο σου!!!!Ζηστες οσο δεν παει....μεγαλωνουν τοσο γρηγορα;)

Αν μεγαλώνουν λέει.. Κλείνω τα μάτια και σαν χθες μου φαίνεται που πριν 11 μήνες μου τον βάλανε πάνω μου μόλις γέννησα.. Σαν χθες μου φαίνεται που κοιμόταν πάνω μου μπρούμητα σαν βατραχάκι και ούτε καν κουνιότανε από τη θέση του.. Και τώρα είναι 11 μηνών αντράκι και νευριάζει κιόλας:P

L2qIp2.png

Αν μεγαλώνουν λέει.. Κλείνω τα μάτια και σαν χθες μου φαίνεται που πριν 11 μήνες μου τον βάλανε πάνω μου μόλις γέννησα.. Σαν χθες μου φαίνεται που κοιμόταν πάνω μου μπρούμητα σαν βατραχάκι και ούτε καν κουνιότανε από τη θέση του.. Και τώρα είναι 11 μηνών αντράκι και νευριάζει κιόλας:P

Ποσο σε καταλαβαινω!!!!

Εμενα ο δικος μου τον Γεναρη εγινε 2.5

Τωρα πια μιλαει,παιζει σαν κανονικο παιδακι,φοραει βρακακι και οχι πανα και ποσα αλλα και εγω το κοιταω και λεω:''ποτε εγιναν ολα αυτα???????""

Εμένα έχει πάρει φωτιά το πλυντήριο, μπας και ξεφορτωθούμε τα μικρόβια κι από κρεββάτια-καναπέδες, μαξιλάρια και παπλώματα!

Κατά τα λοιπά ο ασθενής ανάρρωσε και ανυπομονούμε για ένα οικογενειακό σ/κ!

Επίσης, χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί κατάφερα μετά από πάρα πολύ καιρό (ντρέπομαι να σας πω πόσο :oops:) να δρομολογήσω το άδειασμα μεγάλου μέρους της αποθήκης μας από πάνες (τις οποίες μας είχαν χαρίσει αλλά δεν χρησιμοποιήσαμε ποτέ). Πιστεύω ότι εκεί που θα πάνε "θα πιάσουν τόπο".

{Μετά, βέβαια, σειρά έχει η τακτοποίηση της αποθήκης μπρρρρ :shock:}

Φέτος, αποφάσισα να χρησιμοποιήσω πιο "ενεργά" την ατζέντα-ημερολόγιό μου. Αγόρασα ένα με μία σελίδα/ημέρα κι έτσι έχω όλο τον χώρο να καταγράφω όλα τα πράγματα που θέλω/έχω να κάνω καθημερινά ή να φτιάχνω λίστες με "μεγαλύτερες" εκκρεμότητες ή να κολλάω παντού :tongue: χρωματιστά ποστ ιτ για αγορές, πλάνα κλπ. Καλά, δεν είναι τόσο χαοτικό όσο ακούγεται. Τουλάχιστον στο δικό μου το μυαλό έχει σαφή λογική το σύστημα καταγραφής :rolleyes:. (Δεν θα επεκταθώ σε παράνοιες του τύπου άλλο χρώμα στυλουδάκι για τα της δουλειάς, άλλο για τα του μπωτέ, άλλο για τα της μικρής, άλλο για τα του σπιτιού κ.ο.κ. Και, ναι, στην τσάντα μου κουβαλάω κασετίνα!)

Το αναφέρω απλά, με αφορμή το ποστ της Μαρίας για το τετραδιάκι. Επίσης, θυμάμαι το μπλοκάκι που μας αναφέρει κι η Ειρήνη καθώς και πολλές άλλες κοπέλες (Νίκο, εσύ δεν έχεις πει κάτι σχετικό, οπότε εδώ κολλάει το "κοπέλες" :tongue:).

Εμένα με βοήθησε το να έχω τα πάντα κάπου συγκεντρωμένα :-).

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Καλησπέρα...

Σημερα εχουμε ηρεμη ημερα και εγω καθομαι με τον μικρο χωρις πολλες δουλίτσες.Ουτε τη βεραντα επλυνα τελικα γιατι,λογω εργασιων ,ειχαν κοψει το νερο.Εφτιαξα το φαγητο μας ,πήγα φουρνο,εννοειται συμμαζεψα ,εκανα ενα πέρασμα το μπάνιο και εβαλα σκουπα σαλόνι και κουζινα και σε λιγακι θα ξεκινησουμε το διαβασμα.Αυριο εχουν με το σχολειο εκδρομη και πολύ στενοχωριεμαι που δεν θα πάει.

Ευα ,περαστικα σου,μακαρι να περασει γρηγορα.

Δομνινα και του χρονου πάλι θα λες πως σαν χθες ηταν που χρονισε ,και πάει λεγοντας.Και ολε ςμας βεβαια.Εγω βλέπω πόσο εχει αλλαξει φετος και ξαφνικα τον βλέπω πιο μεγαλο.Μετα σκεφτομαι πως θα ειναι στα 15 του και θα λέω"ας τον ειχα 6 χρονων..."και επανερχομαι στο να ευχαριστιεμαι την καθε τη στιγμη.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλησπερα κοριτσια, τι κανετε? εγω γενικα πολυ τρεξιμο, κ εκτος σπιτου, μεσα σε ολα εκανα κ καθαρισμο προσωπου (ετυχε μια δουλεια εκει κοντα κ ευτυχως ειχαν ραντεβου αυθημερον!) εμεινα πολυ ευχαριστημενη! 12 ευρω με κουπονι. σιγουρα εκει θα ξαναπαω, βολτες με την μικρη λογω καλου καιρου, κ στο σπιτι τα βασικα: κρεβατια-νεροχυτης-μαγειρεμα-πλυντηρια-απλωματα-περασμα το μπανιο-σκουπακι το πατωμα-συμμαζεματα κ δουλεια.

το εξτρα που εγινε ηταν που βαλαμε εχτες το βραδυ τα πραγματα στο παταρι!!! ναι ναι μπορειτε να το πιστεψετε? βαλαμε τα χριστουγεννιατικα στο παταρι, αδειασε το βρωμο ρουμ απο τις κουτες κ τωρα πιανω μια μια γωνια, τραβαω επιπλα συμμαζευω κ καθαριζω. εχω βγαλει κ εγω φωτο αλα αφροδιτη, ποτε θα την βαλω δεν ξερω!

σας διαβασα απο το κινητο, δεν εχω συγκρατησει πολλα.

χρυσα τι κανει το παιδι?

μπιλλακι πολυ χαιρομαι που η μαμα δεν ποναει!

αφροδιτη πως εισαι?

ευα τα παιδια οκ?

ειρηνη μου με το φιογκακι στο δακτυλιδι θα σκεφτεσαι το γιοκα σου συνεχεια!!! (εισαι φιογκομανα!!!)

υγ ωραια νυχιαααααααααααα!!!!!!!

δημητρα εισαι θεα!!! ακριβως τα ιδια κανουμε με το πλυντηριο, μονο που εχω δεν εχω ρουχα της δουλειας, αλλα βαζω ξεχωριστα της μικρης ακομα. κ για φαντασου, τα περισσοτερα πλυντηρια τα βαζω οταν παω για κατουρημα!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: αχαχαχαχαχαααα!!!

κατα τα αλλα τα νυχια μου χερια ποδια θελουν φτιαξιμο κ η ριζα βαψιμο!

σημερα εκανα φασολαδα κ για αυριο το μενου εχει μακαρονια σε σχημα καρδιας κ σνιτσελ κοτοπουλου σε σχημα καρδιας παλι με καποια σαλτσα, θα δω τι ακριβως. λογω της ημερας! (ετσι για να φριξει η μανα μας:tongue::tongue::tongue:) θα τραβηξω κ φωτο!!!

σας αφηνω, παω να ταισω την μικρη κ ισως ξαναμπω!

Διαφημίσεις

Εγω προσπαθούσα να περάσω ώρα στο blog ζωγραφιές που μου χουν στείλει οι φίλοι μου αλλά όλα είχαν κολλήσει!! 2 ώρες προσπαθούσα και το ιντερνετ μπααα. Γιατί κολλάνε όταν τα θες πιο πολυ μου λέτε.

Anyway η μέρα σήμερα κοιλησε με δουλεια δουλειά δουλειά και μακαρονοσαλάτα:P:p:p εξτρα παχυντική και λιπαρη και πεντανοστιμη!!

Α και ετοιμάζω παιδικη χαρά στον κήπο (να ησυχάσει λιγο το μυαλό μας επιτέλους)

κικι v : Αν βγει αγόρι; :P:p:p Καλό είναι και το ΦΟΙΒΗ. Εγώ το χα σκεφτεί σοβαρά τότε.

Δομνίνα: Αυτό το κάνα εγώ σαν φοιτητής ΣΥΝΕΧΕΙΑ!! Τώρα το σταμάτησα...και το κάνει η γυναικά μου!!! Βασικά δεν το κάνει συνέχεια αλλά γιατί ΠΑΝΤΑ βρισκω κούπες στο γραφείο και μαζευόνται 3-4 την μέρα! Άσε που τις βρίσκουν τα μικρά και έχουν σπάσει κάμποσες :mad:

Και.. ναιιιιι, οι πάνες έφυγαν από την αποθήκη! :D

Παναγία μου, τι με περιμένει :shock:!

Άσχετη ερώτηση: Πού να έβρισκα φελλούς να αγοράσω;;;;

Πάω να σιδερώσω λίγο και να συρθώ να ετοιμαστώ για πιλάτες :roll:.

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Παιδιά μόλις μίλησα με μια τριδυμομανούλα που πέρασε πολλά...και η εμπνευση ήταν τρομερή για μένα! Η δύναμη της...απλά ποτέ δεν είχα συνηδειτοποιήσει πόσο δύσκολο είναι να μεγαλώνεις 3 παιδια...πραγματικά...θα βάλω τον σύνδεσμο για τις τριδυμομανούλες εδω μέσα...ένα ποίημα...πραγματικά..παιδιά μιλάμε για μωράκια μικρότερα απο 1 κιλό που όμως άνθισαν...ΜΠΡΑΒΟ...ΤΟΣΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ...ΜΠΡΑΒΟ.

http://dyonikoskriss.blogspot.gr/2014/02/blog-post_150.html

Ποσο σε καταλαβαινω!!!!

Εμενα ο δικος μου τον Γεναρη εγινε 2.5

Τωρα πια μιλαει,παιζει σαν κανονικο παιδακι,φοραει βρακακι και οχι πανα και ποσα αλλα και εγω το κοιταω και λεω:''ποτε εγιναν ολα αυτα???????""

αχ ποτε εγιναν ολα αυτα????

ο δικος μου 3+ βαζει ρουχα και παιχνηδια στη σακουλα του μασουτη:tongue:

για να παει στη γιαγια του :rolleyes:

ασε που εχθες που ισιωνα τα μαλια της αδερφης μου μου λεει μαμα τα μαλια της βασως δεν μου αρεσουν ετσι

και πως να τα κανω αγορι μου?

να τα κανεις στρογγηλα (μπουκλες)μαμα σαν της κυριας που εκανες αυριο(εχθες):tongue:

Και.. ναιιιιι, οι πάνες έφυγαν από την αποθήκη! :D

Παναγία μου, τι με περιμένει :shock:!

Άσχετη ερώτηση: Πού να έβρισκα φελλούς να αγοράσω;;;;

Πάω να σιδερώσω λίγο και να συρθώ να ετοιμαστώ για πιλάτες :roll:.

στο μακρο?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...