Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ! :)

Το πρωί πήγαμε το παιδί μας σχολείο και μετά στο γιατρό μου. Είμαι καλά! μου επιβεβαίωσε για κάτι που έδειξε η εξέτασή μου οτι είναι απλά μετεγχειρουργικό και ανευ σημασίας :)

Ήπιαμε και έναν καφέ, εκεί κοντά στα γρήγορα, με το σύζυγο πριν φύγει για γραφείο!

Επέστρεψα και μαζεψα ρούχα, εβαλα πλυντήριο, μαγειρεύω φασολάκια και σε λίγο βόλτα και μια εξωτερική δουλειά!

Αφροδίτη στο έχω ξαναπεί στο θέμα δουλειάς είναι σαν να με διαβάζω πριν φύγω απο τη δουλειά... αν θες τα συζητάμε... αν και προτιμώ να τα βάλεις όλα τα θέματα και να αξιολογήσεις σοβαρά αυτά που σου λέει ο σύζυγος που σε ξέρει καλύτερα, σε αγαπάει και σίγουρα θέλει το καλύτερο για εσένα και την οικογένειά σας...

Προσωπικά δίνω μεγάλη βάση σε αυτά που συζητώ με το σύζυγο. Δεν με έχει πιέσει ποτέ και πάντα με στηρίζει στις αποφάσεις μου και το εκτιμώ ιδιαίτερα! Με την ευκαιρία και για το καλό νέο που πρόκειται να μου φέρει σύντομα :), θέλω να του πω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Για όλες εκείνες τις φορές που το μυαλό μου θέλει να "φύγει" η ενέργειά μου θέλει να εκτονωθεί και βρίσκει τον τρόπο να μου το προσφέρει.

Μια χαρά τα νέα για τις εξετάσεις, πάντα καλά να είσαι!

Για τα λοιπά τα λέμε....Σε ότι έγραψες έχεις δίκιο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλα τα καλά φιλαράκια.. (πολύ πετυχημένη προσφώνηση)!

Τι μου κάνετε; Βλέπω ότι υπάρχουν ακόμη άρρωστες μανούλες και άρρωστα παιδάκια.. Γρήγορα να γίνετε όλοι καλά, να έρθει η άνοιξη και να φύγουν οι παλιοαρρώστιες..

Εμείς είμαστε καλά.. Ο μικρούλης μου χθες κοιμήθηκε σερί 7ωρο και πραγματικά ξεκουράστηκα..

Τις καθημερινές δεν κάνω και ιδιαίτερα πράγματα στο σπίτι.. εκτός ίσως από πλυντήριο πιάτων, πλυντήριο ρούχων, μαγείρεμα, μάζεμα της κουζίνας, στρώσιμο κρεβατιών και σκούπισμα..

Αλλά αυτό που μου τη δίνει περισσότερο είναι να βρίσκω τα πράγματα όπου να ναι.. Και δυστυχώς ο σύζυγός μου έχει την κακιά συνήθεια να αφήνει τα πάντα σε τελείως διαφορετική θέση.. πχ. πίνει τον καφέ του.. ε το φλιτζάνι δεν θα το βάλει στο πλυντήριο των πιάτων, θα το αφήσει στο νεροχύτη.. θα φάει τσίχλα.. θα αφήσει το χαρτάκι πάνω στον πάγκο.. θα φάει δημητριακά.. το μπωλ εννοείται πάνω στον πάγκο και όχι στο πλυντήριο.. Αυτά με εκνευρίζουν απίστευτα γιατί μου χαλάνε το ζεν!

Επειδή ο μπαμπάς μας έβλεπε ποδόσφαιρο χθες αποφάσισα να κάνω μπάνιο το μωρό στο μπανάκι του. Το γέμισα νερό μέχρι τη μέση και του έβαλα και διάφορες μπαλίτσες μέσα.. ξετρελλάθηκε.. Έκανε το μπάνιο πισίνα και αυτός έγινε παπάκι αλλά το καταχάρηκε το μωρό μου. χτυπούσε το νερό με τα χεράκια του και όσο θόρυβο έκανε τόσο ξεκαρδιζόταν...

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Αλλά αυτό που μου τη δίνει περισσότερο είναι να βρίσκω τα πράγματα όπου να ναι.. Και δυστυχώς ο σύζυγός μου έχει την κακιά συνήθεια να αφήνει τα πάντα σε τελείως διαφορετική θέση.. πχ. πίνει τον καφέ του.. ε το φλιτζάνι δεν θα το βάλει στο πλυντήριο των πιάτων, θα το αφήσει στο νεροχύτη.. θα φάει τσίχλα.. θα αφήσει το χαρτάκι πάνω στον πάγκο.. θα φάει δημητριακά.. το μπωλ εννοείται πάνω στον πάγκο και όχι στο πλυντήριο.. Αυτά με εκνευρίζουν απίστευτα γιατί μου χαλάνε το ζεν!

Τουλάχιστον βάζει τα άπλυτα στον νεροχύτη, κάτι είναι και αυτό ;)

Ωραίες εικόνες τα μπάνια των μωρών εγώ βλέπω συνέχεια φώτος και βίντεο από αυτή την εποχή!

καλημερα σας καλες μου φιλες!!!!!!!!!!

τι μου κανετε??

εγω στην δουλεια! με ψιλοετρεχαν σημερα! εξω....καλυτερα γιατι πλεον δεν εχω κ υπολογιστη...τωρα ειμαι για λιγο στο κατω γραφειο που εχει...

τεσπα!!!

Περαστικα στις αρρωστες βρε!! Καιρος για τριψιματακια με ΒΙΞ!! Θαυματουργο!!

Στο σπιτι, μονιμως εχω συμμαζεματα ρουχων! πανικος καθε μερα! Γεματα τα συρταρια ολων μας!! κ ψαχνομαι κι εγω το πρωι επειδη ντυνομαι για δουλεια....κ γινεται χαμος!!

χθες σιδερωσα αρκετα!! εχω πολλα ακομη ομως..........

Επισης μαγειρεψα, εβρασα φασολια πιαζ ,καροτα ,πατατες κ μπροκολο!

σημερα πρεπει οπωσδή να βαλω ηλεκτρικη ...

κ να σιδερωσω λιγο ακομη!

Ο μικρος κατουρησε χθες 2φορες πανω του,αναθεμα την ωρα που με ειπαν κι αυτες κ τουβαλα βρακι......

Αυριο θα παμε Σαλονικα..Θελω να δω τον μπαμπα μου κι ας ειναι παλι κακοδιαθετος!! τουλ. ξεχνιεται με τα παιδια!!

Ετσι θα μπορεσουμε ναβγουμε αυριο του Αγ.Βαλεντινου στην Σαλονικα!Να γιορτασουμε μετα απο χρονια κι εμεις.........

δωρο δεν..........ακομη....αυριο σιγουρα κατι εστω κ συμβολικο!

φιλουρες!!!!!!!!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Καλημέρα αγαπημένα μου!

Τι κάνουν οι κορούλες; {και ένας γιος} :tongue:

Ηλιόλουστη μέρα, λίγη ψύχρα αλλά ο ήλιος φτιάχνει τα κέφια μας.

Πήγα το παιδάκι μου σχολείο, επέστρεψα και βουρ.. σε φίλη για καφέ! Πολύ το ευχαριστιέμαι.

Ήπιαμε ένα καφεδάκι, γελάσαμε, της πήγα και μερικά ρουχαλάκια / παιχνίδια ακόμα, για εκείνο το παιδάκι. Επίσης της χάρισα μία μπλουζίτσα μου {υπεροχη αλλά την είχα βαρεθεί} και ένα κολιέ μου και τα λάτρεψε.

Και ξεφορτώθηκα πραγματάκια και χάρηκε η φίλη μου! :P

Μετά φύγαμε παρέα για jumbo.

Πήρα στο φιογκάκι καλτσούλες, που τις χρειαζόταν άμεσα και μία ράσπα ποδιών.

DSCN0314_zps3e9c5c93.jpg

Επέστρεψα σπιτάκι μου, έβαλα μπιφτεκάκια να γίνονται, έπλυνα κάποια λίγα πιατικά, άδειασα το πλυντήριο πιάτων, ετοίμασα ένα νυχτερινό πλυντήριο με σκούρα, ξεσκόνισα καλά όλο το σπίτι, έβαλα παντού σκούπα, έβαλα το βιτεξάκι της κουζίνας μου σε ζεστό νεράκι με χλωρίνη και υγρό πιάτων, μάζεψα και αέρισα και τώρα είμαι χαλαρή.

DSCN0315_zpse4287617.jpg

Θα περάσω από το σούπερ, για 2 πραγματάκια και μετά φιογκο-σχολείο.

Σας φιλώ και θα επανέλθω αργότερα.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!τι κανετε κοριτσια και αγορι?

Χαθηκα αυτες τις μερες σας διαβαζα πολυ πεταχτα..σημερα ειμαι στην δουλεια και νιωθω τρομερα κουρασμενη.η μαμα μου εκανε την επεμβαση καλα πηγε επηρρεαστηκε ομως απο την ναρκωση και ηταν χαμενη εντελως..ειναι σπιτι μου τωρα θα φυγουν μαζι με τον πατερα μου μαλλον αυριο και θα επιστρεψουν την επ[ομενη βδομαδα για να τη δει ο γιατρος και για τα ραμματα..

Χρυσα περαστικα στον μικρουλη..ειναι καλυτερα σημερα?

Αφροδιτακι περαστικα σου κοπελα μου.μαλλον η αμυνα του οργανισμου ειναι πεσμενη και γι'αυτο και ξανααρρωστησες..χυμους φυσικους,καμια βιταμινουλα εξτρα και ξεκουραση οσο μμπορεις βεβαια με τα τρελλα ωραρια που δουλευεις..

Ειρηνη μου τι υπεροχα χρωματα..

Πιτσακι μοραβο για την δουλεια,καλη αρχη να εχεις και απο δω και περα μονο ευχαριστα..

Μιρτουλα ευχομαι να πανε ολα οπως τα θελεις με την δουλεια..ειναι δυσκολο να κανεις κατι που δεν σ'αρεσει..

Δεν θυμαμαι αλλα ειναι και πρωι ακομα...χαιρομαι που κανει τοσες ωραιες μερες και ελπιζω να μπουμε στην καθημερινοτητα μας..

ΑΡΕΤΗ μου σιδερένια η μαμά σου και περαστικά της :P

ΙΩΑΝΝΑ περαστικά σας, έλα κανε ενα κουραγιο ακόμα (πρεπει να σαι λιωμα απο οτι καταλαβαινω)

Επειδή ο μπαμπάς μας έβλεπε ποδόσφαιρο χθες αποφάσισα να κάνω μπάνιο το μωρό στο μπανάκι του. Το γέμισα νερό μέχρι τη μέση και του έβαλα και διάφορες μπαλίτσες μέσα.. ξετρελλάθηκε.. Έκανε το μπάνιο πισίνα και αυτός έγινε παπάκι αλλά το καταχάρηκε το μωρό μου. χτυπούσε το νερό με τα χεράκια του και όσο θόρυβο έκανε τόσο ξεκαρδιζόταν..

Αχ τι όμορφα....

Θυμήθηκα, όταν το φιογκάκι ήταν μπεμπάκι, το κατα-καλόκαιρο, που έκανε τρελές ζέστες, είχα αγοράσει μία μικρή {μόνο εκείνο χώραγε} πισινούλα από τα jumbo, το εβαζα μέσα με χλιαρό νεράκι και έπαιζε με τα παιχνιδάκια του. ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΕ και ακόμα και τώρα, τις πολύ ζεστές ημέρες του καλοκαιριού, μου ζητάει και τον βάζω στην μπανιέρα και παίζει! :P:p

...και μετά στο γιατρό μου. Είμαι καλά!

Δεν είναι καλός γιατρός, να το ξέρεις! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Εμείς φεύγουμε εκδρομή για τριήμερο...απο Δευτέρα θα μπορώ πιο άνετα να τα λέμε!!! Σήμερα έχω κάτι τελευταία να κάνω!

Εμένα, που μ' αφήνεις άπονη????????????????????????

Ειρήνη επιτέλους διαβάζω το blog σου! Έχω ξεκινήσει από τα πιο πρόσφατα μηνύματα και διαβάζω. Πολύ χρήσιμες συμβουλές!!!!

Μπράβο!!

Πολύ χαίρομαι! ;)

Καλημερα!!!τι κανετε κοριτσια και αγορι?

Χαθηκα αυτες τις μερες σας διαβαζα πολυ πεταχτα..σημερα ειμαι στην δουλεια και νιωθω τρομερα κουρασμενη.η μαμα μου εκανε την επεμβαση καλα πηγε επηρρεαστηκε ομως απο την ναρκωση και ηταν χαμενη εντελως..ειναι σπιτι μου τωρα θα φυγουν μαζι με τον πατερα μου μαλλον αυριο και θα επιστρεψουν την επ[ομενη βδομαδα για να τη δει ο γιατρος και για τα ραμματα..

Κουράγιο στην μανούλα σου, Αρετουλα μου!

777885dugw57gt25.gif

τρελλοπαρεακι μου τι κανετε?εγω χααααααλια,δεν μπορω να με συρω ουτε μεχρι την κουζινα..το βραδυ δεν κοιμηθηκα καθολου καλα,μια κρυωνα μια ζεσταινομουν,κ ανα μια ωρα ορθια(τσακισα κ μια σοκοφρετα για την λιγουρα κατα τις τρεις):rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:.το σπιτι ειναι σε κατασταση αποσυνθεσης διοτι εχω τα τεκνα,δεν μπορω με τιποτα να οδηγησω .εβαλα μονο ενα πλυντηριο να πλενει κ θα απλωθει το απογευμα μαζι με το χθεσινοβραδυνο που θα γυρισει ο ετερος..σας φιλω παω να χωθω στις τρεις κουβερτες που μου εβαλαν τα μικρα μου για να σταματησω να κρυωνω αλλα δεν:mad::-x:-x:-x:-x

ΑΡΕΤΗ μου σιδερένια η μαμά σου και περαστικά της :P

ΙΩΑΝΝΑ περαστικά σας, έλα κανε ενα κουραγιο ακόμα (πρεπει να σαι λιωμα απο οτι καταλαβαινω)

Νικο ειμαι σε μια κατασταση που απλα μπαινω και σας διαβαζω, δεν μπορω να συγκρατησω τα ποστ για να απαντησω. Τωρα απο οτι ειπαν οι δικοι μου εχει ανεβασει παλι πυρετο και το depon δεν τον πιανει. Παλι ξενυχτι το βραδυ αλλα πιο πολυ ανησυχω που το παιδι δεν λεει να συνελθει. Αυριο θα τον παω στο γιατρο.

τρελλοπαρεακι μου τι κανετε?εγω χααααααλια,δεν μπορω να με συρω ουτε μεχρι την κουζινα..το βραδυ δεν κοιμηθηκα καθολου καλα,μια κρυωνα μια ζεσταινομουν,κ ανα μια ωρα ορθια(τσακισα κ μια σοκοφρετα για την λιγουρα κατα τις τρεις):rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:.το σπιτι ειναι σε κατασταση αποσυνθεσης διοτι εχω τα τεκνα,δεν μπορω με τιποτα να οδηγησω .εβαλα μονο ενα πλυντηριο να πλενει κ θα απλωθει το απογευμα μαζι με το χθεσινοβραδυνο που θα γυρισει ο ετερος..σας φιλω παω να χωθω στις τρεις κουβερτες που μου εβαλαν τα μικρα μου για να σταματησω να κρυωνω αλλα δεν:mad::-x:-x:-x:-x

Κάτι μου θυμίζει αυτό...έχεις βάλει θερμόμετρο;

Διαφημίσεις

περαστικα! αντε να ερθει η ανοιξη να φυγουν οι ιωσεις

Σ' ευχαριστώ πολύ.. Θα ρίξω μια ματιά και σ' αυτόν..:)

Βάσια μου το κοίταξα αλλά παίρνουν παιδάκια από 2.5 χρονών και πάνω.. είμαστε μικρούληδες..:tongue: Σ΄ευχαριστώ πολύ πάντως για την προθυμία..

L2qIp2.png

περαστικα! αντε να ερθει η ανοιξη να φυγουν οι ιωσεις
εγω ειμαι αναποδη παιδι μου,αρρωσταινω οταν εχει καλο καιρο,ολο τον χειμωνα την εβγαλα καλα,με μια φαριγγυτιδα,κ τον οκτωβριο με μια ιωση:shock::shock::shock::shock::shock:

ναι εβαλα 38.7!!!!!

Οκ, περαστικά σου λοιπόν κι εσένα! Εγώ δεν έχω φτάσει εκεί μόνο δέκατα με max 37.9 αλλά διαλύομαι τελείως. Από τις 2.οο έχω 37.3 και μόλις ήπια μια ασπιρίνη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...