Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλαμάρι με το καλό η νέα δουλειά του άντρα σου!!!

Αφροδιτάκι σε καταλαβαίνω και εσένα αλλά και τον σύζυγο....απο την μια φοβάται και ανησυχεί μην του πάθεις κάτι αλλά και εσύ θέλεις να εργαστείς γιατί σου αρέσει αλλά και για οικονομικούς λόγους..!!! Η συγκεκριμένη δουλειά έχει τρέχαματα πολλά! Αύριο γιορτάζετε οπότε κάντου αγαπίτσες χαχαχαχ!!!

Εμείς φεύγουμε εκδρομή για τριήμερο...απο Δευτέρα θα μπορώ πιο άνετα να τα λέμε!!! Σήμερα έχω κάτι τελευταία να κάνω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Σημερα αρκετη αρνητική αυρα στην δουλεια αλλα θα το ξεπεράσουμε

Σημερα ειμαι πολύ στεναχωρημένη και αρκετά down περιμένω απαντηση απο μια εξεταση της πεθερας μου, που αγχωθηκα!!!

Τελοσπαντων!!

Σημερα ειχα να πάω να βαψω τα μαλλάκια μου αλλα μάλλον θα το ακυρώσω γιατι δεν εχω κέφια ...Στα δικά μας...

Χτες γυρισα εβαλα 2 φαγητάκια για να εχουν τα αγορια να φάνε- 1 πλυντηριο πιατων - 1 πλυντηριο ρουχων, εφτιαξα λιγο τα πραγματα του μικρου ετοιμασα και ολοκληρωσα 2 ζευγαρια μπαλαρινες που ειχα εκκρεμοτητα και ξαπλωσα σχετικά νωρις 23,15 γιατι βασικα νυσταζα πολύ!!!

:) Σας φιλω και σας στέλνω την αγάπη μου

Αφροδιτάκι σε καταλαβαίνω και εσένα αλλά και τον σύζυγο....απο την μια φοβάται και ανησυχεί μην του πάθεις κάτι αλλά και εσύ θέλεις να εργαστείς γιατί σου αρέσει αλλά και για οικονομικούς λόγους..!!! Η συγκεκριμένη δουλειά έχει τρέχαματα πολλά! Αύριο γιορτάζετε οπότε κάντου αγαπίτσες χαχαχαχ!!!

Εμείς φεύγουμε εκδρομή για τριήμερο...απο Δευτέρα θα μπορώ πιο άνετα να τα λέμε!!! Σήμερα έχω κάτι τελευταία να κάνω!

Ναι ναι, αγάπη μου έλα να με τρίψεις με vicks! ;)

Καλά να περάσετε στην εκδρομή σας!

Η δουλειά μου, μου άρεσε μέχρι και το 2011, από εκεί και μετά γίνεται το σούπερ χάος!!!!! Θα σου τα πω όταν πάμε για καφέ γιατί δεν θέλω να επεκταθώ στο forum.

Φυσικά ο κύριος λόγος που εργάζομαι εκεί είναι μόνο οικονομικός, κάνω κάτι που απεχθάνομαι πλέον...έπαψε να μου αρέσει.

και οσο δεν αντιδρας ολα καλα:shock:

Στην εταιρεία μας όποιος αντιδράει, απλά φεύγει με απόλυση (πάαααρα πολύ σπάνια) ή παραίτηση (το συνηθέστερο). Μέση λύση υπάρχει μόνο για λίγους και εκλεκτούς (δεν συγκαταλέγομαι).

Αν δεν θέλεις να κάνεις γαργάρες με hexalen για τον λαιμό, μπορείς να κάνεις με χαμομήλι χλιαρό και λίγο σόδα ανακατεμένη. Δοκίμασε το και πες μου.

Διαφημίσεις

Αχ καλέ, μόλις μου έφεραν έναν espresso lungo για να τονωθώ.....επειδή είμαι σαν μαραμένο μαρούλι. Θα προτιμούσα να βάλουν θέρμανση....

Όταν θα σταματήσω να δουλεύω κάθε Πέμπτη στους 10 C, τότε μπορεί και να τονωθώ.....:twisted:

Πάω να καπνίσω ένα τσιγαράκι (όχι δεν το έκοψα) με το espressaki.... ;)

Αφρο Πως να το κόψεις το ρημάδι....με τόση τσίτα που τρώς καθημερινά!!!!

Σήμερα είχα μπριζόλες απο εχτές ψημένες και τις έβαλα με σάλτσα να μαγειρευτούν και φτιάχνω και πουρεδάκο!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ! :)

Το πρωί πήγαμε το παιδί μας σχολείο και μετά στο γιατρό μου. Είμαι καλά! μου επιβεβαίωσε για κάτι που έδειξε η εξέτασή μου οτι είναι απλά μετεγχειρουργικό και ανευ σημασίας :)

Ήπιαμε και έναν καφέ, εκεί κοντά στα γρήγορα, με το σύζυγο πριν φύγει για γραφείο!

Επέστρεψα και μαζεψα ρούχα, εβαλα πλυντήριο, μαγειρεύω φασολάκια και σε λίγο βόλτα και μια εξωτερική δουλειά!

Αφροδίτη στο έχω ξαναπεί στο θέμα δουλειάς είναι σαν να με διαβάζω πριν φύγω απο τη δουλειά... αν θες τα συζητάμε... αν και προτιμώ να τα βάλεις όλα τα θέματα και να αξιολογήσεις σοβαρά αυτά που σου λέει ο σύζυγος που σε ξέρει καλύτερα, σε αγαπάει και σίγουρα θέλει το καλύτερο για εσένα και την οικογένειά σας...

Προσωπικά δίνω μεγάλη βάση σε αυτά που συζητώ με το σύζυγο. Δεν με έχει πιέσει ποτέ και πάντα με στηρίζει στις αποφάσεις μου και το εκτιμώ ιδιαίτερα! Με την ευκαιρία και για το καλό νέο που πρόκειται να μου φέρει σύντομα :), θέλω να του πω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Για όλες εκείνες τις φορές που το μυαλό μου θέλει να "φύγει" η ενέργειά μου θέλει να εκτονωθεί και βρίσκει τον τρόπο να μου το προσφέρει.

Διαφημίσεις

καλημερα κορητσια:)

ειμαι καλητερα απλα καθε πρωι εχω πονολεμο πονο στη πλατη

και πονοκεφαλο αλλα πινω ενα χαμομηλακι με μελι και λεμονι και οκ

εκανα διαφορες δουλητσες στο σπιτι και θα παω για δουλεια και μετα

λαικη

Περαστικά σου κάτι σε τριγυρίζει μάλλον

;) ;) Ευχαριστώ!

Την δεύτερη (Alexandra) την βρήκα από και το iheartorganizing.blogspot.com που μας έγραψες την προηγούμενη εβδομάδα αλλά δεν προλαβαίνω να τα παρακολουθήσω καλά. Ελπίζω να βρω χρόνο το Σ/Κ!

Το παραπάνω blog μου αρέσει πάρα πολύ!!!! Εκτύπωσα από εκεί διάφορα έντυπα για όταν αποφασίσω να οργανωθώ ;) Προς το παρόν χρησιμοποιούμε μόνο το ημερολόγιο με τις δραστηριότητες της εβδομάδας.

Ναι καλά μη φανταστείς πως τα βλέπω καθημερινά, έρχονται οι ειδοποιήσεις στο μειλ για νέα βίντεο κ τα βλέπω στο κρεβάτι πριν αποκοιμηθώ ;)

Οταν θα βρεις χρόνο θα τα καταφέρεις!

Καλαμαρακι ,ευχαριστω για τη συνταγη.Και εγω δεν χρησιμοποιω τετοια εποχη κολοκυθια ,αλλα αποθηκευτηκε για αργοτερα.Τετοιου τυπου πίττες με κολοκυθι φτιαχνω αλλα πάντα μου εβγαιναν πιο μαλακες ,μαλλον με το αλευρι στεκονται καλύτερα.Σιγουρα θα τη δοκιμασω.Καλη προσαρμογη στη νεα σας καθημερινοτητα.

Και καλά κάνεις εγώ υπέπεσα στο λάθος χε χε

Σε ευχαριστώ πολύ για την ευχή σου :D

Θενκ γιου Βάσια!

Ωραία ακούω εκδρομή, να περάσετε όμορφα κ να γεμίσετε μπαταρίες

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Σημερα αρκετη αρνητική αυρα στην δουλεια αλλα θα το ξεπεράσουμε

Σημερα ειμαι πολύ στεναχωρημένη και αρκετά down περιμένω απαντηση απο μια εξεταση της πεθερας μου, που αγχωθηκα!!!

Τελοσπαντων!!

Σημερα ειχα να πάω να βαψω τα μαλλάκια μου αλλα μάλλον θα το ακυρώσω γιατι δεν εχω κέφια ...Στα δικά μας...

Χτες γυρισα εβαλα 2 φαγητάκια για να εχουν τα αγορια να φάνε- 1 πλυντηριο πιατων - 1 πλυντηριο ρουχων, εφτιαξα λιγο τα πραγματα του μικρου ετοιμασα και ολοκληρωσα 2 ζευγαρια μπαλαρινες που ειχα εκκρεμοτητα και ξαπλωσα σχετικά νωρις 23,15 γιατι βασικα νυσταζα πολύ!!!

:) Σας φιλω και σας στέλνω την αγάπη μου

Σοφάκιιιιιιιιιιιιιιιι γράψτουςςςςςςςςςς!!

Πάρε με αν μπορείς 2 με 2 κ 50 έχω διάλειμμα ;)

Αν δεν θέλεις να κάνεις γαργάρες με hexalen για τον λαιμό, μπορείς να κάνεις με χαμομήλι χλιαρό και λίγο σόδα ανακατεμένη. Δοκίμασε το και πες μου.

Το ίδιο κάνω κ εγώ είναι πάρα πολύ καλό :D;)

Σας χαιρετώ πάω μάθημα

καλή συνέχεια κ καλό μεσημέρι :D:D

καλημέρα:D

Αρετή σιδερένια η μαμά σου, άντε θα ηρεμήσεις κ συ τώρα...

Ο μικρος ειναι με 39 πυρετο και ο συζυγος γυρισε βραδινη βαρδια που σημαινει ξενυχτι για μενα με το παιδι χαλια.

περαστικά του μικρού!αχχ πόσο σε καταλαβαίνω...το βιώνω πολύ συχνά..άρρωστα παιδιά με ξενύχτι και ο σύζυγος βραδινός...

ερώτηση... οταν φτιαχνετε ζύμη για πίτσα και την βγάζετε μετά απο την κατάψυξη πόση ώρα θέλει περίπου για να μπορέσει να δουλευτεί? και ποσο καιρο αντέχει στην κατάψυξη απο την στιγμή που εγώ κάνω απλή χωρίς αυγό και γάλα?

Φιλιά χ χ καληνύχτα χ χ

σίγουρα αντέχει η ζύμη κανα μήνα στην κατάψυξη...για το άλλο που ρωτάς βάλτην από βραδίς στη συντήρηση για να αποψυχθεί πιο σύντομα την επόμενη μέρα

καλημερα κορητσια:)

ειμαι καλητερα απλα καθε πρωι εχω πονολεμο πονο στη πλατη

και πονοκεφαλο αλλα πινω ενα χαμομηλακι με μελι και λεμονι και οκ

εκανα διαφορες δουλητσες στο σπιτι και θα παω για δουλεια και μετα

λαικη

περαστικά σου, γρήγορα καλά!

Καλημέρα!

Πως είναι τα κέφια μας σήμερα; Εγώ έχω απίστευτο εκνευρισμό γιατί χθες έχασα το κινητό μου. Ευτυχώς δεν έχει μεγάλη αξία είναι παλιό αλλά η αναστάτωση είναι μεγάλη. Έκανα φραγή και τώρα πρέπει να αγοράσω καινούριο κινητό και καινούρια sim. Δεν ήθελα να δώσω χρήματα σε κινητό αλλά και τι να κάνω;:mad:

Φιλάκια

αν δεν εχεις πολλές απαιτήσεις εχει και κινητά από 20Ε...εγω τέτοιο εχω γιατί πολλές φορές το χασα, μου το κλεψαν κλπ οπότε είπα δεν ξαναπαίρνω ακριβό κινητό...

καλά να περάσετε!

καλαμάρι πήγαμε και μεις στην Ελίζα και μας άρεσε όλους επίσης πολύ!!

εγω ψιλοπήζω...αντε Πέμπτη σήμερα, την τρώμε όπου να ναι κ αυτή την εβδομάδα...το απόγευμα εχει βόλτα το πρόγραμμα οπότε κάνω υπομονη!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

δομνινα κοπελια πολυ ακριβοι οι παιδικοι...αθηνα εισαι? Εδω στις Σερρες ολοι ειναι 250ε αλλα' στην θεσσαλονικη εχει κ φθηνοτερους...

Ναι κοριτσάκι μου Αθήνα είμαι.. Δυστυχώς εδώ το έχουν δει όλοι κάπως.. Τέλος πάντων.. Θα πάω αύριο να δω και τον σταθμό κοντά στο σπίτι και βλέπουμε.. Εκεί τουλάχιστον δεν χρειάζεται σχολικό:rolleyes:

L2qIp2.png

Δομνίνα και εγώ τόσα έδινα περίπου με σχολικό και φαγητό...οπότε νομίζω είσαι σε λογικά πλαίσια! Δες και εδώ hlioskids.gr

Σ' ευχαριστώ πολύ.. Θα ρίξω μια ματιά και σ' αυτόν..:)

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...