Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Χαθηκα αυτες τις μερες σας διαβαζα πολυ πεταχτα..σημερα ειμαι στην δουλεια και νιωθω τρομερα κουρασμενη.η μαμα μου εκανε την επεμβαση καλα πηγε επηρρεαστηκε ομως απο την ναρκωση και ηταν χαμενη εντελως..ειναι σπιτι μου τωρα θα φυγουν μαζι με τον πατερα μου μαλλον αυριο και θα επιστρεψουν την επ[ομενη βδομαδα για να τη δει ο γιατρος και για τα ραμματα..

Εύχομαι να είναι σιδερένια η μανούλα σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σήμερα ήθελα να κάνω αρακά αλλά τον βαρέθηκα με ντομάτα ή με λεμόνι .... έτσι τον έκανα παστίτσιο. Τώρα είναι φούρνο και ετοιμάζεται ;)http://shogunkitchen.blogspot.gr/2012/09/blog-post_3588.html

Τελικά πως έγινε ο αρακάς;

:( :( Κατ'αρχήν εύχομαι περαστικά στο παιδί και καλή δύναμη σ' εσένα. Μακάρι να αλλάξουν τα πράγματα στην δουλειά σου.... τι να πω.

Να τα εκατοστήσεις και να έχεις χρόνια καλά πάνω απ' όλα με υγεία και δουλειά που να πληρώνει!

Σήμερα το πρωί έριξα ένα γερό ματς με τον άντρα μου όταν κατάλαβε πως ξύπνησα το πρωί να μαγειρέψω για να πάω στην δουλειά..... Δυστυχώς δεν μπορεί να το καταλάβει κάποιος άλλος το τι έχω να κάνω...Όταν έφυγε μου είπε κράτα την δουλειά σου και χάρισε τους την υγεία σου, τι να σου πω κάνε ότι θέλεις.

Απλά υπάρχουν περίοδοι που δεν μπορώ να λείψω και τώρα είναι μία από αυτές. Αν λείψω πρέπει να πάω για δουλειά Σ/Κ για να κλείσω τις εκκρεμότητες που άφησα οπότε τι να το κάνω;

Από το πρωί μέχρι το απόγευμα έχω συνήθως υποθερμία ή κανονική θερμοκρασία, μετά τις 5 αρχίζουν τα δέκατα.

απ το στομα σου και στου θεου τ αυτι. Περαστικα και σε σενα. Προφανως το λεει απο ενδιαφερον ο αντρας σου αλλα σε καταλαβαινω απολυτα πως ειναι τα τρεχεις για ολα, κουραγιο!

απ το στομα σου και στου θεου τ αυτι. Περαστικα και σε σενα. Προφανως το λεει απο ενδιαφερον ο αντρας σου αλλα σε καταλαβαινω απολυτα πως ειναι τα τρεχεις για ολα, κουραγιο!

Εννοείται πως το λέει από ενδιαφέρον αλλά γνωρίζει πως έχουν τα πράγματα. Σταμάτησα να δουλεύω 12 μέρες πριν γεννήσω..... αυτό τι λέει;;;; Βασικά θέλει να σταματήσω να δουλεύω ή να κάνω κάτι άλλο, αλλά έχω τεράστια άρνηση σε αυτό. Δεν θέλω ούτε καν να το συζητάω...

Καλημερα!!!Τι κανετε?

Αφροδιτακι ,αν σου πω πως συμφωνω με το συζυγο???Ξερω ειμαι εξω από το χορο αλλα πραγματικα βρε κοριτσι μου θα κλαταρεις...Ελπίζω σημερα να εισαι καλύτερα.

Μανουλίτα ,πολλες δουλίτσες κανεις .Πραγματικα κακη επιλογη τα σκουρα επιπλα.

Ιωαννα ,περαστικα να ειναι ,επλίζω να ειστε απύρετοι σημερα.

Ηλιαχτιδα,καλά πήγε το εμβολιο?

Ειρηνη ,τι υπέροχα βερνικια ειναι αυτα?Τα λατρεψα!

Μιρτουλα ,ελπίζω να σου ερθουν ολα οπως τα σκεφτεσαι.Η απόφαση .,περα από τις συμβουλες των υπολοιπων ειναι τελικα δικη μας μας,οπότε αφου ζοριζοσουν τοσο ,καλά εκανες.

Ετοιλ,πως εισαι σημερα?

Αρετη ,καλά πήγε η επέμβαση?Καλή αναρρωση στη μανουλα σου και επίτελους να ηρεμησεις και εσυ.

Σας ευχαριστω πολύ για τα περστικα.Ο μικρος ειναι αρκετα καλύτερα .Περα από τα χθεσινα δεκατα δεν ξαναεκανε κατι,μιλησα και με τον παιδιατρο ,ειναι φυσιολογικο ,μου ειπε και βεβαια να μην παει σχολειο ακομη και αν μεινει απύρετος,για αυτη την εβδομαδα.Ακομη βηχει γιατι υπαρχει η βρογχιτιδα αλλα τουλάχιστον δεν εχει πυρετο και ειναι πιο "ζωντανος".

Από δουλίτσες εχθες εκανα αρκετα και το απόγευμα σιδερωσα τα ρουχα που ειχαν στεγνωσει.Σημερα θελω να πλύνω τη βεραντα αλλα περα από τα καθημερινα δεν θα κανω κατι αλλο.Για το μεσημερι θα βαλω κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο,μιας ακι ειναι ελαφρυ και το τρωει και ο γιος.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια κι αγορι της παρεας. Σημερα ειμαι κομματια, κοιμηθηκα στις 5 και ξυπνησα στις 6.30. Ο μικρος ψηθηκε ολο το βραδυ και τωρα ειμαι στη δουλεια και θα κοιμηθω στο γραφειο επανω. Παρολο που δεν ειμασταν καλα ειχαν ερθει οι γονεις μου εχτες το απογευμα και τα πεθερικα μου γιατι ειχα γεννεθλια απλα να φαμε ενα γλυκακι. Δεν μπορω να σχολιασω και πολλα, δεν εχω δυναμη ουτε να γραψω. Καλες δουλιτσες σε ολους!

καλημερα,καλο κουραγιο και περαστηκα:-(

κανε λιγο υπομονη το μεσημερι θα πας στο σπιτι να κοιμηθεις

:eek:

Καλημέρα κορίτσια κ αγόρι!!

Ευα περαστικά σας κ μπράβο για τη μικρή σου ;)

Νίκο πολύ όμορφα τα δωμάτια των μικρών σου!

Αλεξιάνα πως είναι ο μικρός σου? Περαστικά σας

Γιωτάκι χε χε εκμεταλεύομαι κάθε μα κάθε ευκαιρία για έξοδο αν μπορώ, έχω αλλάξει ρότα πια ;)

Λίλαςμαμ πως είναι τα χέρια σου? Και εγώ πρέπει να πάω σε δερματολόγο...

Αφροδιτάκι πάαααααααρα πολύ ωραία τα συμμαζέματα σου κ σου βγάζω το καπέλο για τα σιδερώματα :tongue: εγώ τα έχω πάνω στη σιδερώστρα να με περιμένουν. Όσο για τον χαζμπαντ...από αγάπη στα λέει {να υποστηρίξω κ έναν άντρα μια φορά χε χε :rolleyes:}

Χρυσάκι πως είναι ο μικρός, καλύτερα? Περαστικά σας

Η συνταγή είναι αυτή http://cretangastronomy.blogspot.gr/2013/06/blog-post.html?m=1

Μόνο που δεν έβαλα μια κούπα λάδι αλλά μισή κ έβαλα μισό μισό αλεύρι ολικής κ γοχ κ βγήκε εξαιρετική με τέλειες αναλογίες στη γεύση, η μικρή μου την τσακίζει καθημερινά στο σχολείο

α ξεχασα να σας πω, εχτες στο θησειο που κατσαμε για καφε ειδαμε την θεοπουλα:D:D:D:D!!! απιστευτη φατσα, γλυκητατη!!! (ηθελα να της φωναξω πως τα παει με την "κοντη" αλλα δεν με αφησε ο αντρας μου!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:)

χαχαχα εγώ θα της φώναζα

"Κόβεται το σέξ ? χααχχααχχααχ

Ελίν καλά συμμαζέματα να μας βάλεις κ φώτοοοοοο

Δήμητρα κ στους παιδότοπους αυτή την εποχή διοργανώνουν πάρτι μασκέ με διάφορες δραστηριότητες για δες κ εκεί.

Εγώ σήμερα είχα εξωτερικές δουλειές (έτσι λένε το shopping όταν θέλουν να δείξουν πολυάσχολες :-P),

χε χε χε χε χε σματςςςςςς ;)

Πίτσιπίτσι Περαστικά σας με τον σύζυγο

Κική χε χε πολύ μου αρέσει το πνεύμα του χαζμπαντ σου χαχαχαχα ωραίο πειραχτήρι είναι Περαστικά σας κ εσάς

Ειρήνη με γεια τα τοπάκια κ το δαχτυλίδι πολυυυυυυυυυ ωραίο κ σικ! εντιτ* ξέχασα τις πέστροφες χε χε βγήκαν καλές ε χαίρομαι!!

Βάσια πολύ ωραία η τριφτή μηλόπιτα

Μυρτούλα εύχομαι να σου δώσουν την απόσπαση κ να πάνε όλα όπως τα θες

Μανουλίτα οι ζύμες στην κατάψυξη μπορούν να μείνουν εως κ δυο τρεις μήνες άφοβα

Ιωάννα περαστικά στο μικρό σου κ χρόνια σου πολλά ;)

Ούφφφφ τα διάβασα όοοοοολα! {πιστεύω....:rolleyes::rolleyes:}

Στα δικά μου

Την Κυριακή βγήκαμε με τις κολλητές μου πέρασα υπέροχα γελάσαμε ήπιαμε πολύ πήγαμε κ για καφεδάκι μετά :rolleyes:

Από την Δευτέρα είμαι με την μικρή μόνες μας κ έτσι άλλαξε η πρωινή ρουτίνα μας, την πάω εγώ σχολείο κ τρέχω λίγο τις Δευτέρες κ τις Τρίτες γιατί έχω κ εγώ μάθημα πρώτη ώρα

Δευτέρα δεν κάναμε τίποτα με την μικρή, λίγο στην μητέρα μου κ σπιτάκι μας

Τρίτη σχολείο κ μπαλέτο το απόγευμα , μας έδωσε κ η μητέρα μου ντολμαδάκια μιαμμμμ κ είχα φαγητό για χτες κ σήμερα

Χτες πήγαμε θέατρο με το σχολείο κ το απόλαυσα είδαμε το Ελίζα της Καλογεροπούλου αν σας έρθει σας το προτείνω δαγκωτό είναι πολύ ωραίο

Και το απόγευμα πήγαμε σε δραστηριότητα Κεραμικής με πηλό σε παιδότοπο με τρεις φίλες, τα μικρά έφτιαξαν ζωάκια κτλ κ εμείς καφεδάκι κ φτυαράκι χε χε χε Γυρίσαμε αργάμιση ντουζάκι κ νάνι

Είδα κ δυο ταινιούλες αυτές τις μέρες καλά ήταν, το σπίτι είναι συμμαζεμένο κ αύριο θα κάνω καθαριότητα

Το πρωί τα γνωστά πρωίνα΄, τσάντα ταπερ

Γύρισα αέρισα έστρωσα κρεβάτια

Τίναξα ριχτάρια κ τα έστρωσα

Συμμάζεψα κ το στεγνωτήριο , μαζεύτηκαν απειλητικά πολλα σήμερα πάνω στην σιδερώστρα....ίσως ίσως τα κάνω απόψε με καμιά ταινιούλα θα δούμε

Το απόγευμα έχουμε μπαλέτο πρέπει να πάω να πάρω κ ένα δωράκι για το πάρτι γενεθλίων της κολλητής της μικρής το Σάββατο κ την Κυριακή θα πάμε θέατρο με μια φίλη κ τα μικρά μας στο "ΤζιτζιΜιτζιχοτζιριά"

Ουφφφ αυτά τα πολλά χε χε

Πίνω το καφεδάκι μου, σήμερα δουλεύω αργά κ το απολαμβάνω :D

Εχθές με άφησαν να φύγω 4.30...μιλάμε για μεγάλη πρόοδο.Πριν από 2 χρόνια μια συνάδελφος έσπασε το πόδι της κάτω στην φτέρνα και εννοείται πως δεν πήρε αναρρωτική, την πηγαινοέφερναν οι γονείς της στους πελάτες...

:( :( Κατ'αρχήν εύχομαι περαστικά στο παιδί και καλή δύναμη σ' εσένα. Μακάρι να αλλάξουν τα πράγματα στην δουλειά σου.... τι να πω.

Να τα εκατοστήσεις και να έχεις χρόνια καλά πάνω απ' όλα με υγεία και δουλειά που να πληρώνει!

Σήμερα το πρωί έριξα ένα γερό ματς με τον άντρα μου όταν κατάλαβε πως ξύπνησα το πρωί να μαγειρέψω για να πάω στην δουλειά..... Δυστυχώς δεν μπορεί να το καταλάβει κάποιος άλλος το τι έχω να κάνω...Όταν έφυγε μου είπε κράτα την δουλειά σου και χάρισε τους την υγεία σου, τι να σου πω κάνε ότι θέλεις.

Απλά υπάρχουν περίοδοι που δεν μπορώ να λείψω και τώρα είναι μία από αυτές. Αν λείψω πρέπει να πάω για δουλειά Σ/Κ για να κλείσω τις εκκρεμότητες που άφησα οπότε τι να το κάνω;

Από το πρωί μέχρι το απόγευμα έχω συνήθως υποθερμία ή κανονική θερμοκρασία, μετά τις 5 αρχίζουν τα δέκατα.

μαλον υπαρχει και μια υπερκοποση

για τη δουλεια να θυμασε οτι ολη κανουν την παπια οταν γηνετε η δουλεια τους:rolleyes:και αυτο κανουν οι εργοδοτες σου τωρα( μαλον εδω χρονια :rolleyes:)

εχει δικιο ο αντρα σου που σε μαλωνει

εχεις κι εσυ, αλλα σε αναγκαζουν να δουλεβεις υπο καθεστος πιεσης

και οσο δεν αντιδρας ολα καλα:shock:

Τελικά πως έγινε ο αρακάς;

ψιτττ κοπελιαααααααααααα σου έχω θέμα για μελέτη ;):D

Πάρε δυο τρια κανάλια που παρακολουθώ κάνα δυο χρόνια τώρα

Αυτή είναι πολύ καλή , έχει τα άπαντα σε συμβουλές καθαριότητες/τρόπο κτλ, έχει την δική της εταιρεία καθαρισμού

-->http://www.youtube.com/user/cleanmyspace?feature=watch

Αυτή είναι πολύ καλή επίσης σε θέματα οργάνωσης για ιδέες

-->http://www.youtube.com/channel/UCcvu0uB6SzugED_5FEC7Z0Q

Αλλά αυτή είναι ποιο προσγειωμένη ;)

-->http://www.youtube.com/channel/UC_ldgDzMaFzAEHEnIjSlWoA

Είναι οι τρεις αγαπημένες μου κ έχω μάθει πολλά

Καλαμάρι, έφυγε ήδη ο χάζμπαντ; Να είναι καλά εκεί που είναι και να επιστρέψει με το καλό!

Κι εμένα το άλλο Π/Σ/Κ/ θα ανέβει πάλι Θεσσαλονίκη για δουλειά και πρέπει να οργανωθώ, να δω τι θα κάνουμε με τις μικρές για βολτίτσες!

Διαφημίσεις

καλημερα κορητσια:)

ειμαι καλητερα απλα καθε πρωι εχω πονολεμο πονο στη πλατη

και πονοκεφαλο αλλα πινω ενα χαμομηλακι με μελι και λεμονι και οκ

εκανα διαφορες δουλητσες στο σπιτι και θα παω για δουλεια και μετα

λαικη

ψιτττ κοπελιαααααααααααα σου έχω θέμα για μελέτη ;):D

Πάρε δυο τρια κανάλια που παρακολουθώ κάνα δυο χρόνια τώρα

Αυτή είναι πολύ καλή , έχει τα άπαντα σε συμβουλές καθαριότητες/τρόπο κτλ, έχει την δική της εταιρεία καθαρισμού

-->http://www.youtube.com/user/cleanmyspace?feature=watch

Αυτή είναι πολύ καλή επίσης σε θέματα οργάνωσης για ιδέες

-->http://www.youtube.com/channel/UCcvu0uB6SzugED_5FEC7Z0Q

Αλλά αυτή είναι ποιο προσγειωμένη ;)

-->http://www.youtube.com/channel/UC_ldgDzMaFzAEHEnIjSlWoA

Είναι οι τρεις αγαπημένες μου κ έχω μάθει πολλά

;) ;) Ευχαριστώ!

Την δεύτερη (Alexandra) την βρήκα από και το iheartorganizing.blogspot.com που μας έγραψες την προηγούμενη εβδομάδα αλλά δεν προλαβαίνω να τα παρακολουθήσω καλά. Ελπίζω να βρω χρόνο το Σ/Κ!

Το παραπάνω blog μου αρέσει πάρα πολύ!!!! Εκτύπωσα από εκεί διάφορα έντυπα για όταν αποφασίσω να οργανωθώ ;) Προς το παρόν χρησιμοποιούμε μόνο το ημερολόγιο με τις δραστηριότητες της εβδομάδας.

Καλαμάρι, έφυγε ήδη ο χάζμπαντ; Να είναι καλά εκεί που είναι και να επιστρέψει με το καλό!

Κι εμένα το άλλο Π/Σ/Κ/ θα ανέβει πάλι Θεσσαλονίκη για δουλειά και πρέπει να οργανωθώ, να δω τι θα κάνουμε με τις μικρές για βολτίτσες!

Έλα ετοιμάζω πρωινόμεσημεριανό τοστάκι με δυο αυγουλάκια βραστά

Όχι δεν έφυγε ακόμη , βρίσκεται σε κοντινή πόλη όπου είναι η εταιρεία αυτή, να προετοιμαστούν με τους υπόλοιπους, να μοιράσουν αρμοδιότητες κτλ, να διαβάσει τα σχέδια να μάθει το έργο κτλ για να μην πάει κ ψάχνεται. Λογικά φεύγουν σε καμία δεκαριά μέρες

Να πάτε κάνενα μουσείο, το παιδικό που έχει δραστηριότητες, κανένα θέατρο, κανένα παιδότοπο για καφεδάκι κ καμιά βολτίτσα αν έχει καλό καιρό ;)

Καλαμαρακι ,ευχαριστω για τη συνταγη.Και εγω δεν χρησιμοποιω τετοια εποχη κολοκυθια ,αλλα αποθηκευτηκε για αργοτερα.Τετοιου τυπου πίττες με κολοκυθι φτιαχνω αλλα πάντα μου εβγαιναν πιο μαλακες ,μαλλον με το αλευρι στεκονται καλύτερα.Σιγουρα θα τη δοκιμασω.Καλη προσαρμογη στη νεα σας καθημερινοτητα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα!

Πως είναι τα κέφια μας σήμερα; Εγώ έχω απίστευτο εκνευρισμό γιατί χθες έχασα το κινητό μου. Ευτυχώς δεν έχει μεγάλη αξία είναι παλιό αλλά η αναστάτωση είναι μεγάλη. Έκανα φραγή και τώρα πρέπει να αγοράσω καινούριο κινητό και καινούρια sim. Δεν ήθελα να δώσω χρήματα σε κινητό αλλά και τι να κάνω;:mad:

Από δουλειές έχω να κάνω άπειρα αλλά σήμερα δε θα προλάβω λόγω δουλειάς οπότε καλά που υπάρχει και η Παρασκευή που δε δουλεύω για να συμμαζευτώ. Σήμερα θα κάνω μόνο 2-3 εξωτερικές δουλίτσες.

χρύσα,αλεξένια, εύα και ιωάννα περαστικά στα παιδάκια σας. αρετή καλή ανάρρωση στη μανούλα σου.

Αφροδίτη περαστικά και σε σένα. Μάλλον το σώμα σου σε προειδοποιεί ότι δεν αντέχει άλλο. Για τη δουλειά σε καταλαβαίνω. Ούτε εγώ θα μπορούσα να μη δουλεύω. Βέβαια και ο άνδρας σου έχει δίκιο. Δεν αξίζει για τη δουλειά να καταρρεύσει η υγεία σου.

Ειρήνη επιτέλους διαβάζω το blog σου! Έχω ξεκινήσει από τα πιο πρόσφατα μηνύματα και διαβάζω. Πολύ χρήσιμες συμβουλές!!!!

Πάω να συμμαζέψω λιγάκι και να ετοιμαστώ για έξω.

Φιλάκια

h6cQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...