Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα σε ολους! Δυο μερες δεν μπηκα και χαθηκα απο τα πολλα ποστ. Δυσκολη η σημερινη μερα. Πηγα στη δουλεια σημερα και με το που παω να σας διαβασω κοπηκε το ρευμα, το οποιο μεχρι που εφυγα δεν ειχε ερθει αλλα πως να ερθει αν δεν πληρωσεις? κοτζαμ εταιρεια και δεν πληρωσε το ρευμα οποτε μας βλεπω να αγγιζουμε τους 8 μηνες απληρωτοι. Ο μικρος ειναι με 39 πυρετο και ο συζυγος γυρισε βραδινη βαρδια που σημαινει ξενυχτι για μενα με το παιδι χαλια. Απο δουλειες τα βασικα μονο. Δεν εχω χρονο να γραψω λεπτομερειες. Σας καληνυχτιζω!

Καλησπέρα!

Τι κάνετε?

Θα σχολιάσω κάποια πράγματα που θυμάμαι και μετά θα σας γράψω τα δικά μου...

mirtoula4, μακάρι μακάρι να γίνουν όλα όπως ακριβώς θέλεις!

ΑΦΡΟΔΙΤΑΚΙ, περαστικά σου!

Χρύσα81, περαστικά στο παιδάκι σου! Αλήθεια, πώς είναι τώρα?

Ειρήνη μου, πολύ ωραίες οι αγορές σου!

Κι εμένα με ανεβάζουν πολύ οι ηλιόλουστες μερούλες!

Εγώ, σήμερα δεν έκανα πολλά πράγματα...

Με ξύπνησε ο μικρός πολύ νωρίς (στις 5:45) και όλη μέρα υπολειτουργούσα...

Δε σηκώθηκα, βέβαια, αμέσως. Τον πήρα δίπλα μου και κατάφερα να τον κρατήσω μέχρι τις 7:00, αλλά δεν κοιμηθήκαμε....

Σηκωθήκαμε και ξεκίνησα:

1. Έκανα γάλα του παιδιού και καφέ για εμένα
  2. Αέρισα το δωμάτιό του και έστρωσα το κρεβάτι του (Στο δικό μας κοιμόταν ο σύζυγος)
  3. Έβαλα ρεβύθια στη χύτρα να γίνονται
  4. Έκατσα να παίξω και να ζωγραφίσω με το παιδί (προς το παρόν με θέλει δίπλα του...)
  5. Τον έντυσα, ετοιμάστηκα κι εγώ (βάφτηκα κι όλας) και φύγαμε για βολτίτσα...
  6. Στο γυρισμό πέρασα από σμ, φούρνο και φαρμακείο (πήρα το εμβόλιο που θα κάνουμε τη Δευτέρα)
  7. Επειδή αργήσαμε να γυρίσουμε, μόλις μπήκαμε τον τάισα και τον κοίμισα.
  8. Έκατσα να φάω κι εγώ μαζί με το σύζυγο, μάζεψα το τραπέζι και έβαλα τα πιάτα στο πλυντήριο
  9. Ξάπλωσα λίγο να κοιμηθώ, αλλά δεν τα κατάφερα. Μόλις πήγε να με πάρει ο ύπνος, ξύπνησε ο μικρός...
  10. Παίξαμε λίγο και παράλληλα τακτοποιούσα ότι δεν ήταν στη θέση του
  11. Του ετοίμασα το αυγό του να φάει, αλλά δεν το ήθελε και του έδωσα φρούτο
  12. Ζύμωσα ψωμάκι
  13. Γύρω στις 17:00 ήρθε μια φίλη για καφεδάκι. Έφυγε λίγο πριν βάλω το μικρό για μπάνιο
  14. Έβαλα το ψωμί να ψήνεται
  15. Συμμάζεψα (μαζί με το μικρό) όλα τα παιχνίδια από το σαλόνι και τον έβαλα για μπάνιο
  16. Τον έντυσα και του ετοίμασα γάλα
  17. Μάζεψα το νεροχύτη
  18. Έβγαλα το ψωμί από το φούρνο
  19. Έφτιαξα τοστάκια και καφεδάκι για τον άντρα μου
  20. Κοίμισα το μικρό
  21. Έπλυνα μια κατσαρόλα, που είχε ξεμείνει από πριν

Τώρα, χαζεύω τηλεόραση και σας διαβάζω.

Σε λίγο θα πέσω για ύπνο

Συγνώμη που δε σχολιάζω πολλά, αλλά δεν τα θυμάμαι όλα...

Καληνύχτα σας!!!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

:) Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες!!!

Η αλήθεια είναι οτι τα κέφια είναι super ανεβασμένα!

Γύρισα σπίτι σχεδόν 5 και αφού έφαγα,έφτιαξα καφεδάκι και τα είπα με τον αντρούλη.Ο μικρούλης κοιμόταν...Μάζεψα ένα πλύντήριο και έβαλα άλλο ένα να πλένει.Στο ενδιάμεσο έπλυνα κάτι λίγα πιατάκια,ξεσκόνισα το σαλόνι,ξεζούμισα το μικρό στα φιλιά και άπλωσα και το πλυντήριο που τελείωσε.Μαγείρεψα και τις φακούλες μου για αύριο και χαλαρώνω λίγο για να πάω για ύπνο.

Καλό βράδυ!!!!

Καλησπέρα!! πωπω έχω να μπω απο το Σάββατο και έχω φάει όλη τη μέρα να διαβάζω :rolleyes:

Χρυσάκι περαστικά στον μικρο σου.. κρίμα μωρέ να ταλαιπωρούντε τα μικρά καλύτερα εμείς..

Ραβ ευχαριστώ για την ιδεα με τις ετικετες.. ειχες δίκιο το χα ξαναδιαβάσει που το έγραψες.. έτσι θα κάνω. αρχές του επόμενου μήνα θα πάμε ικεα γιατι κοιταξα για βάζα κάπου και δεν μου άρεσε κάτι προς το παρόν. έχω δει σε ένα σ/μ κάποια που μου άρεσαν 1 ευρω το ένα τα μεγάλα αλλά μόνο 4 είχαν.. θα κοιτάξω και τα πλαστικά του ικέα που ειχα υπ' όψιν νομίζω τα έχεις και στην φωτο που έβαλες..

ΝίκοςΧριστίνα τέλεια τα δωματιάκια σας!!! και τέλειο το ονομα της κόρης! λατρεμένο μιας και έχω ξαδελφουλα που την αγαπω πολύ!

Ειρηνάκι με γεια οι αγορές!!! καλοφόρετα! δοκίμασα το κολπάκι με την σόδα και το ξύδι στο πλυντήριο και ο κάδος άστραψε! έβγαλε και κάποια κομματάκια/υπολείμματα να τα πω απο μέσα που τα πήρα με χαρτί.. ακαθαρσίες μάλλον.. κρίμα που δεν το ξερα αυτο ήδη το πλυντήριο μου είναι 7 ετών.. αν το ήξερα απο την αρχή θα ήταν καλή συντήρηση.

σχετικά με το πλυντήριο που λέγατε, εμένα το πλυντήριο μου έχει καθορισμένα προγράμματα αλλά έχει κουμπιά απο όλα και το βάζω σε ότι βαθμούς θελω, ότι πλύση θέλω, όσες στροφές θέλω και ότι έξτρα πρόπλυση ξέπλυμα θέλω κλπ η σύντομη πλύση είναι 30 λεπτά και έχω και απλό φρεσκάρισμα στα 20 λεπτά.

Μιρτούλα εύχομαι ότι θες να γίνει!

Πιτσι καλή αρχή!

Αφροδιτούλα το έκανες τέλειο το δωματιάκι σας! η κουρτίνα και τα κεριά ΤΕΛΕΙΑ!

Δήμητρα αν είναι πρόθυμες στον σταθμό να τον αλλάζουν καλό θα του κάνει.

Ιωαννα για τα χαλιά αν θυμάμαι με τόσα που διάβασα εσύ με ρώτησες ε? βάζω στην λεκάνη που σφουγγαρίζω νερό και μαλακτικό ρούχων και με καθαρή σφουγγαρίστρα που έχω για αυτο το σκοπό περνάω τα χαλιά μου. αστράφτουν και μοσχοβολάνε.. και τα περνάω και απο την ανάποδη γιατι κι εκει έχει μπόλικη σκόνη..

Εγω το Σάββατο ξέχασα να σας γράψω έκανα και το ψυγείο και όλα τα έπιπλα τα ψηλά απο πάνω και την Κυριακή εκτος απο αυτά που σας ειπα έκανα και έξτρα τις πόρτες και την αποθήκη στο μπαλκόνι.

Βασικά εγω έχω πρόγραμμα... κάνω 3 με 4 γενικές το χρόνο.. εννοώ τις γενικες γενικές χαχα σε αυτές προσπαθώ να κάνω όσα μπορώ και όσα μένουν τα αφήνω για την επόμενη.. δεν μπορώ δεν προλαβαίνω περισσότερα με τους ρυθμούς που δουλεύω..

Καθημερινές κάνω τα βασικά, κάθε 2 τετάρτες ξεσκονιζω βιτρίνα, φωτιστικά - πέμπτη πάντα κάνω το παιδικό και παρασκευή κουζίνα. Σάββατο τελειώνω το υπόλοιπο σπίτι και βάζω τα πλυντήρια μου 4-5 στο σύνολο. Αν είμαι πολύ κουρασμένη τις καθημερινές - τις πλείστες φορές δλδ - τα κάνω όλα το Σάββατο και όλη την Κυριακή βολτάρουμε για να αποζημιωθώ και να χαλαρώσουμε.. και απόγευμα Κυριακής σιδερώνω όλα τα πλυντήρια.. έτσι πλυντήρια και σίδερο δεν εχω τις καθημερινές..

Και εννοώ οτι το Σάββατο ανοιγω όλους τους αποθηκευτικούς χώρους και βεβαιώνομαι ότι όλα είναι σε τάξη και το ξεσκόνισμα γίνεται μέχρι και στην πιο μικρή χαράδρα.. :shock: ο άντρας μου με λέει μανιακή με την καθαριότητα και με πιάνει άγχος και ξεπατώνομαι κάθε φορά και μου λέει ευτυχώς που δουλευεις κάθε μέρα μέχρι αργά γιατι θα είχες βγάλει την μπογιά ήδη απο τα έπιπλα.. :shock::rolleyes:

επίσης και γω έχω απο μαθήτρια το σύστημα με το τετράδιο.. το έχω χωρίσει σε σελίδες ανάλογα με τα μέρη του σπιτιού και γράφω τι χρειάζομαι ή τι πρέπει να γίνει για το κάθε ένα.. επίσης για αναλύσεις μας και για τα αυτοκινητα έχω άλλες σελίδες. φετος το μισό έφυγε αλλά έχω δρόμο ακόμα.. φέτος εκανα πολλά όμως.. η βασική δουλειά που με αγχώνει και βλέπω εφιάλτες το βράδυ είναι το αποθηκοδωματιάκι μας που πρέπει να φτιαχτεί.. θέλει κάποια χρήματα όμως που δεν... για κάτι ράφια. σιγά σιγά αλλά θέλω να το φτιάξω 5 χρόνια τώρα και δεν τα καταφέρνω.. ελπίζω μέχρι το καλοκαίρι να γίνει γιατι το αποφάσισε και ο αντρας μου. απλα χάρισα ότι μου ήταν αχρείαστο. ότι θέλω το πέρνω στη μαμά μου και τα υπόλοιπα τα ακουμπάμε σε ένα τοιχαράκι στο μπροστινό μέρος της πολυκατοικίας στον κήπο με σημείωση είναι καλό χαρίζεται και μέσα σε λίγες ώρες εξαφανίζεται. χαιρομαι που πράγματα που εμείς δεν τα θέλουμε τα παίρνει κάποιος που τα χρειάζεται. έχουμε δώσει και σε μια οικογένεια κάποιες βιβλιοθήκες που εμάς δεν μας βόλευαν και η χαρά που έκαναν με αποζημίωσε! τις έβαλαν για σύνθετο.. κατι που για μας ήταν άχρηστο..

εγω χαιρομαι το παιδάκι μου αυτές τις μερες.. έρχονται φίλες με παιδάκια για καφέ, παιδότοπους και τα καθημερινα και κάθε μερα σε 2 ώρες κάνω πιάτα, ξεσκόνισμα, σφουγγάρισμα και σκουπιδια.. τα υπόλοιπα τα έχω παντα σε τάξη και με διευκολύνει απίστευτα..

Σημερα ξύπνησα στις 9:

1. Πέρασα όλη την βεράντα με βρεγμένο βετέξ και την σφουγγάρισα

2. ξεσκόνισα

3. εφτιαξα κεικ και σπανακόπιτα

3. ξύπνησα το παιδί, το τάισα και τα σχετικά

4. ήπια ένα καφεδάκι ενω βλέπαμε παιδικά

5. έπλυνα τα πιάτα

6. ξεσκόνισα και έστρωσα το υπνοδωμάτιο μας

7. εκανα το μπανιο με βρεγμένο πανί και τη λεκάνη την ετριψα

8. έβαλα ένα πλυντήριο μισό με παιδικά ρούχα

9. σφουγγάρισα

10. ηρθε η μαμα μου και κράτησε το παιδι να κάνω μπανιο

11. έγινα άνθρωπος :rolleyes: και έφυγε η μαμά μου

12. πήγαμε στην πεθερά για φαγητό

13. μετά πήγαμε με την πεθερά jumbo και πήραμε μικροδωράκια στο παιδί καθίσαμε κάπου για καφέ

14. πήγα το παιδί για εμβόλιο

15. ήρθαμε σπίτι

16. έβαλα ένα πλυντήριο μισό δικά μας για να μην εχω γιατι θα στείλω την πρεσα για καθαρισμα απο πέτρα

17. τακτοποίησα τα παντα που πήραμε αγόρασα και καινουργιο ρολόι τοίχου γιατι μου έπεσε το άλλο ενω το ξεσκόνιζα :shock:

18. παίξαμε ενώ έτρωγε ο άντρας μου μετά παιξαμε πολλή ώρα και πάλι

19. κοιμήθηκαν και εγώ θα τακτοποιήσω τα παντα και θα παω για υπνο..

αύριο έχω ξεσκονισμα, σφουγγάρισμα, θα φτιαξω φαγητό, πιατα, σίδερο τα 2 μισά πλυντήρια και πιστεύω χαλάρωση.. α και έναν οδοντίατρο για το ετήσιο τσεκ απ.. μπρρρρρ και δεν θέλω...α και αν αναρωτιέστε γιατι ξεσκονίζω και σφουγγαρίζω κάθε μέρα είναι γιατι έκανα κακές επιλογές.. όλα silver, μαυρα έπιπλα και γυαλί σε όλα και γυαλίστο πλακάκι που όσο και ξεσκονίσεις και σφουγγαρίσεις στα 10 λεπτά (ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ)βλέπεις παντού σκόνη και παιδικά χεράκια..

η θηκη του πλυντηρίου.. έκανα τα παντα και αυτο το πράγμα σαν πετρα δεν φεύγει.. μέχρι και βιακαλ του έβαλα και μισοέφυγε.. το υπολοιπο άλλη φορά..

ερώτηση... οταν φτιαχνετε ζύμη για πίτσα και την βγάζετε μετά απο την κατάψυξη πόση ώρα θέλει περίπου για να μπορέσει να δουλευτεί? και ποσο καιρο αντέχει στην κατάψυξη απο την στιγμή που εγώ κάνω απλή χωρίς αυγό και γάλα?

Φιλιά χ χ καληνύχτα χ χ

Διαφημίσεις

εγω χαιρομαι το παιδάκι μου αυτές τις μερες.. έρχονται φίλες με παιδάκια για καφέ, παιδότοπους και τα καθημερινα και κάθε μερα σε 2 ώρες κάνω πιάτα, ξεσκόνισμα, σφουγγάρισμα και σκουπιδια.. τα υπόλοιπα τα έχω παντα σε τάξη και με διευκολύνει απίστευτα..

Σημερα ξύπνησα στις 9:

1. Πέρασα όλη την βεράντα με βρεγμένο βετέξ και την σφουγγάρισα

2. ξεσκόνισα

3. εφτιαξα κεικ και σπανακόπιτα

3. ξύπνησα το παιδί, το τάισα και τα σχετικά

4. ήπια ένα καφεδάκι ενω βλέπαμε παιδικά

5. έπλυνα τα πιάτα

6. ξεσκόνισα και έστρωσα το υπνοδωμάτιο μας

7. εκανα το μπανιο με βρεγμένο πανί και τη λεκάνη την ετριψα

8. έβαλα ένα πλυντήριο μισό με παιδικά ρούχα

9. σφουγγάρισα

10. ηρθε η μαμα μου και κράτησε το παιδι να κάνω μπανιο

11. έγινα άνθρωπος :rolleyes: και έφυγε η μαμά μου

12. πήγαμε στην πεθερά για φαγητό

13. μετά πήγαμε με την πεθερά jumbo και πήραμε μικροδωράκια στο παιδί καθίσαμε κάπου για καφέ

14. πήγα το παιδί για εμβόλιο

15. ήρθαμε σπίτι

16. έβαλα ένα πλυντήριο μισό δικά μας για να μην εχω γιατι θα στείλω την πρεσα για καθαρισμα απο πέτρα

17. τακτοποίησα τα παντα που πήραμε αγόρασα και καινουργιο ρολόι τοίχου γιατι μου έπεσε το άλλο ενω το ξεσκόνιζα :shock:

18. παίξαμε ενώ έτρωγε ο άντρας μου μετά παιξαμε πολλή ώρα και πάλι

19. κοιμήθηκαν και εγώ θα τακτοποιήσω τα παντα και θα παω για υπνο..

αύριο έχω ξεσκονισμα, σφουγγάρισμα, θα φτιαξω φαγητό, πιατα, σίδερο τα 2 μισά πλυντήρια και πιστεύω χαλάρωση.. α και έναν οδοντίατρο για το ετήσιο τσεκ απ.. μπρρρρρ και δεν θέλω...α και αν αναρωτιέστε γιατι ξεσκονίζω και σφουγγαρίζω κάθε μέρα είναι γιατι έκανα κακές επιλογές.. όλα silver, μαυρα έπιπλα και γυαλί σε όλα και γυαλίστο πλακάκι που όσο και ξεσκονίσεις και σφουγγαρίσεις στα 10 λεπτά (ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ)βλέπεις παντού σκόνη και παιδικά χεράκια..

Θεε μου! Χαρα στο κουράγιο σου ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΑ πραγματικά μπράβο :P Χαχα σε βλέπω να πέφτεις λιώμα στο κρεβάτι μετά απο τέτοια μέρα :P:p:p

Καλημερα!!!τι κανετε κοριτσια και αγορι?

Χαθηκα αυτες τις μερες σας διαβαζα πολυ πεταχτα..σημερα ειμαι στην δουλεια και νιωθω τρομερα κουρασμενη.η μαμα μου εκανε την επεμβαση καλα πηγε επηρρεαστηκε ομως απο την ναρκωση και ηταν χαμενη εντελως..ειναι σπιτι μου τωρα θα φυγουν μαζι με τον πατερα μου μαλλον αυριο και θα επιστρεψουν την επ[ομενη βδομαδα για να τη δει ο γιατρος και για τα ραμματα..

Χρυσα περαστικα στον μικρουλη..ειναι καλυτερα σημερα?

Αφροδιτακι περαστικα σου κοπελα μου.μαλλον η αμυνα του οργανισμου ειναι πεσμενη και γι'αυτο και ξανααρρωστησες..χυμους φυσικους,καμια βιταμινουλα εξτρα και ξεκουραση οσο μμπορεις βεβαια με τα τρελλα ωραρια που δουλευεις..

Ειρηνη μου τι υπεροχα χρωματα..

Πιτσακι μοραβο για την δουλεια,καλη αρχη να εχεις και απο δω και περα μονο ευχαριστα..

Μιρτουλα ευχομαι να πανε ολα οπως τα θελεις με την δουλεια..ειναι δυσκολο να κανεις κατι που δεν σ'αρεσει..

Δεν θυμαμαι αλλα ειναι και πρωι ακομα...χαιρομαι που κανει τοσες ωραιες μερες και ελπιζω να μπουμε στην καθημερινοτητα μας..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Καλημέρα σήμερα είμαι λιγάκι χαλαρή και είπα να πω μια καλημέρα :)

Ευχομαι τα αρρωστα παιδακια και οι γονείς τους να είναι ήδη καλύτερα!

Αρετή μου τι επέμβαση έκανε η μαμά σου? Συγγνώμη πρέπει να το ανέφερες και δεν το συγκράτησα! Να βγάλει τα ράμματα και σιδερένια!

Νίκο χαχα εχτές αναλόγως ήταν χαλαρή μέρα. Για μένα δεν ήταν κάτι. Το Σάββατο είναι που γίνομαι πτώμα. Και όταν δουλεύω παω σε τρελούς ρυθμούς.. τουαλέτα δεν προλαβαίνω να πάω με την ησυχία μου για να καταλάβεις.

Πάω να ξεκινήσω χαλαρά. Φιλιά χ χ

Καλημερα κοριτσια κι αγορι της παρεας. Σημερα ειμαι κομματια, κοιμηθηκα στις 5 και ξυπνησα στις 6.30. Ο μικρος ψηθηκε ολο το βραδυ και τωρα ειμαι στη δουλεια και θα κοιμηθω στο γραφειο επανω. Παρολο που δεν ειμασταν καλα ειχαν ερθει οι γονεις μου εχτες το απογευμα και τα πεθερικα μου γιατι ειχα γεννεθλια απλα να φαμε ενα γλυκακι. Δεν μπορω να σχολιασω και πολλα, δεν εχω δυναμη ουτε να γραψω. Καλες δουλιτσες σε ολους!

Αχ μωρέ κοριτσάκι μου.. αν δεν σ αφήσουν να ξεκουραστείς, να ηρεμίσεις, να συνέλθει το κουφαράκι σου, πως να συνέλθει....

Περαστικά σου!!!!

Εχθές με άφησαν να φύγω 4.30...μιλάμε για μεγάλη πρόοδο.Πριν από 2 χρόνια μια συνάδελφος έσπασε το πόδι της κάτω στην φτέρνα και εννοείται πως δεν πήρε αναρρωτική, την πηγαινοέφερναν οι γονείς της στους πελάτες...

κοτζαμ εταιρεια και δεν πληρωσε το ρευμα οποτε μας βλεπω να αγγιζουμε τους 8 μηνες απληρωτοι. Ο μικρος ειναι με 39 πυρετο και ο συζυγος γυρισε βραδινη βαρδια που σημαινει ξενυχτι για μενα με το παιδι χαλια. Απο δουλειες τα βασικα μονο. Δεν εχω χρονο να γραψω λεπτομερειες. Σας καληνυχτιζω!

:( :( Κατ'αρχήν εύχομαι περαστικά στο παιδί και καλή δύναμη σ' εσένα. Μακάρι να αλλάξουν τα πράγματα στην δουλειά σου.... τι να πω.

Να τα εκατοστήσεις και να έχεις χρόνια καλά πάνω απ' όλα με υγεία και δουλειά που να πληρώνει!

Αφροδιτακι περαστικα σου κοπελα μου.μαλλον η αμυνα του οργανισμου ειναι πεσμενη και γι'αυτο και ξανααρρωστησες..χυμους φυσικους,καμια βιταμινουλα εξτρα και ξεκουραση οσο μμπορεις βεβαια με τα τρελλα ωραρια που δουλευεις..

Σήμερα το πρωί έριξα ένα γερό ματς με τον άντρα μου όταν κατάλαβε πως ξύπνησα το πρωί να μαγειρέψω για να πάω στην δουλειά..... Δυστυχώς δεν μπορεί να το καταλάβει κάποιος άλλος το τι έχω να κάνω...Όταν έφυγε μου είπε κράτα την δουλειά σου και χάρισε τους την υγεία σου, τι να σου πω κάνε ότι θέλεις.

Απλά υπάρχουν περίοδοι που δεν μπορώ να λείψω και τώρα είναι μία από αυτές. Αν λείψω πρέπει να πάω για δουλειά Σ/Κ για να κλείσω τις εκκρεμότητες που άφησα οπότε τι να το κάνω;

Από το πρωί μέχρι το απόγευμα έχω συνήθως υποθερμία ή κανονική θερμοκρασία, μετά τις 5 αρχίζουν τα δέκατα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...