Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Σήμερα θα γράψω και εγώ για την δική μου μέρα.

Σηκώθηκα πήγα γραφείο για να δουλεψω αλλά τα άφησα γιατι γινόταν πανικός στο σπίτι οπότε έσπευσα στην μάχη της καθαριότητας με την σύζυγο :P

Έπλυνα τα πιάτα (πολλλυυυυ πραγμα σήμερα) και μετά έβαλα σκούπα. Οταν τελείωσα με την σκούπα έφτιαξα το laptop που χε μπλοκάρει, μετά κατέβηκα να σκάψω τον κήπο γιατί ετοίμαζω κάτι κουνιες στο σημείο εκεινο για τα μωρα. Μετά ψωνια σουπερ μαρκετ, και τώρα που γύρισα τα μικρά θέλαν περιπατο αλλα επειδή δεν αντεχω να τα τρεχω τα δωσα στην μαμα τους να τα παει βολτιτσα και εγω ανέλαβα να μαγειρέψω. Τωρα μπηκα μια νετ να σας διαβάσω και ξεκινάω μαγείρεμα.

mirtoula μακάρι να εγκριθει στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου :D

ΑΦΡΟΔΙΤΑΚΙ περαστικα και το ιδιο και στο μικρουλι της ΧΡΥΣΑΣ :)

τι ωραια που εχετε κηπο:) λεμε με τον αντρα να μετακομησουμε κι εμεις σε μονοκατηκια αλλα κολαμε λογο αποστασης απο τη θαλασσα :rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σημερα ειμαι σπιτι και κανω διαφορα

ηρθε η μικρι αδερφη και της εκαν ανταυγες εβαλα 4 πλυντηρια

τα απλωσα εκανα γιουβαρλακια

σκοπισα, σφουγγαρησα κουζινα και γραφειο

σκουπισα σαλονη

πηγα ενα μικρο σμ οταν ηταν η μικρη εδω

της εδωσα τα πεσκεσια της (γιουβαρλακια να φαει στη δουλεια και εναν πινακα ικεα που ειχα με το λονδρεζικο λεωφορειο)και τιν εκανε για δουλεια

τωρα ο μικρος βλεπει νικολα κι εγω σας διαβαζω

και τωρα θελει να τον παω στο ικεα:eek:

αλλα κανω την κινεζα μπας και το ξεχασει:mrgreen:

ειμαι και καπος πονοκεφαλος λαιμος κοκαλα

μυρτούλα όταν εγκριθεί δηλαδή η ανάκληση θα πρέπει να πηγαίνεις πάλι στην Αριδ...?, ή μπορεί να σε φέρουν πιο κοντά? Μακάρι να σου έρθουν όλα όπως τα έχεις σχεδιάσει.

Παιδιά ωραίοι οι κήποι αλλά έχουν δουλειά

christine μου το "πλάνο" μου είναι ,σύμφωνα με τα δεδομένα που εχω στα χέρια μου, φέτος κάθομαι εκει που είμαι και από του χρόνου με απόσπαση Θεσ/νίκη διότι ανήκω στις ειδικές κατηγορίες.....μακάρι να μου βγει όπως το σχεδιάζω - και ευχαριστώ για τις ευχές κορίτσια - πήρα ρίσκο το ξέρω αλλά δεν παλεύεται σε μια δουλειά που δεν σου αρέσει, δεν είναι αυτό που ξέρεις/θέλεις/σπούδασες να κάνεις....

και ναι για τον κήπο συμφωνώ...καλός μεν αλλά θέλει κ αυτός πολύυυ δουλειά....

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

[quote name=Lila's mom;2267798

Αφροδίτακι' date=' τι να πω οι ρυθμοί της δουλειάς σου είναι πολύ έντονοι, αυτό παραγματικά που με ενολεί γιατί το αντιμετωπίζω και εγώ είναι οτι δεν ξέρεις τι ώρα θα σχολάσεις ώστε να είσαι πιο χαλαρή, τουλάχιστον υπάρχουν περίοδοι που σχολάς κανονικά?

[/quote]

Εχθές γύρισα στις 8.30 πραγματικά κομμάτια γιατί είχε εκδηλωθεί ήδη η ασθένεια, είχα δέκατα από το μεσημέρι. Σήμερα, επειδή τους έκανα χάρη που πήγα (στις 10.00 αντί για 9.00) θα φύγω σε λίγο, 2-3 πραγματάκια μου έχουν μείνει. Σχολάω κανονικά από τον Σεπτέμβριο έως και τα Χριστούγεννα συνήθως.

περαστηκα Αφροδιτη,

ισως και λογο κουρασης αρρωστενεις συχνα αυτον τον καιρο:?

το επαθα κι εγω πριν 2 χρονια

Ναι κι εγώ αυτό πιστεύω....Για να δω τώρα που θα αρχίσω και την βιταμίνη Β μήπως αλλάξει κάτι...

ειμαι και καπος πονοκεφαλος λαιμος κοκαλα

Πρόσεχε, πιες φρέσκους χυμούς μπας και το προλάβεις...κι εμένα έτσι ξεκίνησε αυτή η ίωση.

Κοριτσάκια μου γεια σας..

Βλέπω ότι δεν είστε όλες τελείως καλά και στενοχωριέμαι.. Ευτυχώς εμείς φέτος το χειμώνα μια χαρά τη βγάλαμε, χωρίς ούτε ένα συναχάκι.. Η άνοιξη πλησιάζει και ο ωραίος καιρός μου φτιάχνει τη διάθεση..

Σήμερα κοιμόμασταν και ξυπνούσαμε με διαλείμματα γιατί ο μικρούλης μου είχε ανησυχία.. Τελικά ξύπνησε για τα καλά στις 7.30 το πρωί όπου και τον άλλαξα, τον έντυσα, τον τάισα και τον έβαλα στη στράτα για να μπορέσω να μαγειρέψω.. Έκανα μπριζόλες με πατάτες στο φούρνο και αφού τις έβαλα στο φούρνο πήρα τον μικρό με τη στράτα στη βεράντα για να απλώσω τα ρούχα.. Μετά μόλις ήρθε η πεθερά μου μπήκα για μπάνιο και έφυγα τρέχοντας για τη δουλειά.. Κατά τη διαδρομή πλήρωσα τη ΔΕΗ της πεθεράς, μια κάρτα του συζύγου και έφτασα στη δουλειά όπου και βρίσκομαι ακόμη..

ΜαμάΒάσια αν θες μου στέλνεις μήνυμα για ποιον παιδικό μου έλεγες.. Μίλησα με αρκετούς χθες.. Δεν βρήκα κανέναν κάτω από 350 Ευρώ (συμπεριλαμβάνεται στην τιμή και το σχολικό).. Βέβαια χθες μου είπε μια γειτόνισσα για έναν παιδικό που βρίσκεται πολύ κοντά στο σπίτι μου και που έμεινε η ίδια πολύ ευχαριστημένη.. Πήρα τηλέφωνο σήμερα και μίλησα με την υπεύθυνη.. Στο τηλέφωνο ακούστηκε πολύ ευχάριστη ως άνθρωπος και έκλεισα ραντεβού να πάω την Παρασκευή το πρωί από κει να το συζητήσουμε.. Μακάρι να είναι ωραίος ο σταθμός και σε λογική τιμή γιατί πραγματικά είναι 5 λεπτά με τα πόδια από το σπίτι.. Το πρωί θα μπορώ να τον πηγαίνω εγώ και το μεσημέρι θα μπορεί η πεθερά μου να τον παίρνει..

Για αύριο το πρόγραμμα λέει λαϊκή και χασάπη.. Το Σαββατοκύριακο θα φύγουμε εκδρομούλα στην Πάτρα για να δω την αδερφή μου που μένει μόνιμα εκεί.. Έχω να τη δω 3 ολόκληρους μήνες και μου έχει λείψει..

Πάντως Μιρτούλα μου είναι ζόρι να πρέπει να είσαι σε μια δουλειά που δεν σου αρέσει και δεν σου ταιριάζει.. Σου εύχομαι τα καλύτερα!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Αγαπημένα μου,

Καλησπέρα σας.

Σήμερα ήμουν σπίτι και έκανα δουλίτσες. Οχι τρελά πράγματα αλλά όταν είσαι στο σπιτάκι σου και έχεις το "μικρόβιο" δεν κάθεσαι.. :)

Είμαι κουρασμένη γιατι και χθες άργησα να επιστρέψω. Περίπου στις έντεκα παρά και απλώς έκανα μπανάκι και ξάπλωσα.

Οπότε σήμερα, δεν "πετούσα"... :)

Εκανα μπόλικες δουλίτσες, ετοίμασα διάφορα πραγματάκια, σιδέρωσα και κρέμασα κάποιες κουρτίνες, σιδερωσα πολλά ρουχαλάκια και γενικά μάζεψα το σπιτάκι μου.

Μαγείρεψα πέστροφες ψητές {Καλαμαρίδιον σε υπέρ ευχαριστώ για τη συνταγή σου από τις συνταγές της παρέας! ;) } και τα συνόδεψα με τηγανιτές πατατούλες και ψητά καροτάκια στο φούρνο. Δεν έμεινε τίποτα.:!:

Πριν λίγο, έφυγαν τ' αγόρια γι αγγλικά και έχω ένα σπίτι... βομβαρδισμένο και πάλι! :rolleyes:

Αντε πάλι, ποδαράκια μου! ;)

Σας βάζω ακόμα 2 βερνίκια της essie, για να παίρνετε όλες ιδέες:

First dance

Wedding_FirstDance_Front_Silo__12153_zoom_zpsf06ad32a.jpg

Material Girl

material_girl_zps9552fc24.png

Εν τω μεταξύ με έχει γονατίσει στα μακάβρια αστεία του στυλ:

Ανοίγω το παντζούρι. "το βλέπω" μου λέει. "Τι βλέπεις;" Το φως στην άλλη άκρη του τούνελ" :rolleyes:

Κάνω θόρυβο και τον ξυπνάω. "Κική, εσύ είσαι;" μου λέει. "Ναι". "Έλεγα μήπως ήταν κανένας άγγελος"

"Βιάζεσαι;" μου λέει. "Ναι, του λέω, έχουμε ραντεβού στις κούνιες με...". "Τρέξε, μου λέει, τρέξε να φτιάξεις τη ζωή σου" :tongue:

"Φεύγουμε, του λέω, θες τίποτα;". "Ναι, μου λέει, ένα χαρτί κι ένα μολύβι"

Εντάξει.. δεν υπάρχει βρε συ αυτό το αγόρι! Επεσα κάτω από τα γέλια σου λέω... το σκεφτόμουν και γέλαγα μόνη μου, μετά! :lol::lol::lol::lol:

Pitsaki μου, λατρεμένο ΥΠΕΡΟΧΑ τα νέα σου ! Μπράβο καρδούλα μου! Και τώρα θέλω να βλέπω ψυχολογίες στα ταβάνια ε??? ;)

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!

Χρύσα μου, περαστικά στο βλασταράκι σου, μωρέ!

Ερσάκι μου, το πήρες απόφαση τελικά ε? Ελπίζω να γίνουν όπως τα θέλεις, κοριτσάκι μου!

Ευα32, σε υπέρ ευχαριστώ! Πολύ χαίρομαι που σου άρεσαν! ;)

777885dugw57gt25.gif

Σήμερα θα γράψω και εγώ για την δική μου μέρα.

Σηκώθηκα πήγα γραφείο για να δουλεψω αλλά τα άφησα γιατι γινόταν πανικός στο σπίτι οπότε έσπευσα στην μάχη της καθαριότητας με την σύζυγο :P

Έπλυνα τα πιάτα (πολλλυυυυ πραγμα σήμερα) και μετά έβαλα σκούπα. Οταν τελείωσα με την σκούπα έφτιαξα το laptop που χε μπλοκάρει, μετά κατέβηκα να σκάψω τον κήπο γιατί ετοίμαζω κάτι κουνιες στο σημείο εκεινο για τα μωρα. Μετά ψωνια σουπερ μαρκετ, και τώρα που γύρισα τα μικρά θέλαν περιπατο αλλα επειδή δεν αντεχω να τα τρεχω τα δωσα στην μαμα τους να τα παει βολτιτσα και εγω ανέλαβα να μαγειρέψω. Τωρα μπηκα μια νετ να σας διαβάσω και ξεκινάω μαγείρεμα.

mirtoula μακάρι να εγκριθει στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου :D

ΑΦΡΟΔΙΤΑΚΙ περαστικα και το ιδιο και στο μικρουλι της ΧΡΥΣΑΣ :)

Νίκο, χίλια μπράβο!

Το πρωί βγήκα νωρίς για κάτι δουλειές, ήπια και ένα καφέ με το κουμπάρο μου και μετά σπίτι που έγινε ο κακός χαμός... τσάκισα τα τζάμια και τα έκανα αόρατα, το ίδιο αόρατο έκανα και το μπάνιο μας το wc είναι ημι-αόρατο.

Γίνεται και σε πρόσωπο αυτό το αόρατο;;;; :mrgreen::mrgreen:

Επισης, φετος λεω να του παρω δωρο γιατι εχω πολλα χρονια να του παρω! Αλλ'α τ'ι? Αυτος δεν συγκινειται με λουλουδια,κοσμηματα,ρουχα κ παπουτσια...... Δυσκολοι οι αντρες........να παρω κατι που εμμεσως θα το χρησιμοποιω εγω? Δηλ κατι για μενα?

Καλα να παθει αφου ειναι δυσκολος!

Βοηθηστε!

Μία υπέροχη κολώνια?

Πυτζάμες?

ειρηνακι πολυ χαρηκα που σε "ακουσα" χαρουμενη μετα απο ολεςτις αναποδιες!!νυχια κ δαχτθλιδι τελεια,τελεια!δομνινα,σε αυτες τις τιμες ειναι κ το φαγητο μεσα?εγω για 3φορες την εβδομαδα δινω 180,χωρις φαγητο:mad: αααα το αλλο δε σας το ειπα η μπεμπα εχει πυρετο....αλλα εκανε κ 2εμβολια εχτες.λετε να ειναι απο τα εμβολια η το κολλησαμε το βρεφος??ο γιος ακομα να συνλθει,μια εβδομαδα κλεινει η παλιοιωση

Σ' ευχαριστώ πολύ που με σκέφτεσαι, κοριτσάκι μου.

:-( περαστικά της μωρέ!!!

Χαιρομαι που σας διαβαζω ολες χαρουμενες και ανανεωμενες μαλλον ο ηλιος βοηθαει πολυ στην αλλαγη της διαθεσης μας...αχ περιμενω να ερθει η ανοιξη πως και πως.

Και μένα ματάκια μου.. ΠΟΛΥ! Η καλοκαιρία μου ανεβάζει τόσο τα κέφια!

777885dugw57gt25.gif

Καλησπερα σας τρελλα παιδια! Θαλεγα κοριτσια αλλα'πλεον εχουμε και αγορι......λολ

Σορυ νικοςχριστινα πολλες φορες σε ξεχναω....

Εγω ειχα στην δουλεια ενα κονσερβοκουτι για υπολογιστη κ χαλασε η οθονη δεν ανοιγε σημερα... Ειχε λιγες μερες που τα εδειχνε ολα στρουμφακι χρωμα σαν να ειχα παρει βιαγκρα.....

Ευτυχως ειχα ενημερωσει τον προισταμενο.....να με χρεωουν κ τιποτα κ να βρω τον μπελα μου!

Αθανατο ελληνικο δημοσιο!τεσπα...

Ευτυχως ειχα πολυ εξωτερικο τρεξιμο κ δεν βαρεθηκα μονη στο γραφειο..παω κ για 2ωρες σε αλλο γραφειο, σε αλλο οροφο ,στο λογιστηριο οποτε οκ!αλλ'α δεν μπορεσα να σας γραψω μια καλημερα....

δομνινα κοπελια πολυ ακριβοι οι παιδικοι...αθηνα εισαι? Εδω στις Σερρες ολοι ειναι 250ε αλλα' στην θεσσαλονικη εχει κ φθηνοτερους...

μυρτουλα ευχομαι να γινουν ολα οπως επιθυμεις

μυβιλλυ το πιασαμε το υπονοουμενο;) αυριο πρεπει να αποφασισω για δωρο!

ειρηνη μεγια' τα ρουχαλακια,ομορφα τα αμανικα! Ωραια χρωματα!

Σας φιλω καλη μου παρεα!

Ωρα για σιδερο......

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Διαφημίσεις

κορίτσια για τον πονόλαιμο υπάρχει ενα σιρόπι για γαργάρες hexalin πραγματικά σωτήριο....

HEXALEN είναι το φάρμακο για γαργάρες και όντως κάνει πολύ καλή δουλειά. Επίσης υπάρχουν κάτι καραμέλες για πιπίλισμα στο φαρμακείο (όχι φυτικές) που τις λένε TRACHISAN.

Πάλι δέκατα, έχω κουκουλωθεί με μια κουβέρτα του καναπέ και πήρα 2 depon.

Καλησπερα!!!

Τι κανετε???

Εγω ειχα μια δυσκολη και αγχωτικη μερα...αλλα τωρα ειναι ολα καλα.

Μπηκα λιγο να σας διαβασω για να χαλαρωσω λιγο....

Σας διαβασα αλλα δεν θυμαμαι πολλα...

Αφροδιτακι μου περαστικα!!!

Δεν μπορεις να παρεις αδεια,για να παρεις λιγο τα πανω σου?

Βασια φαινεται τελεια η μιλοπιτα!!!

Χρυσα μου ακομα τον γυρωφερνει τον μικρο,ε?περαστικα!

Μαγειρευω σουπερ φαγακι,αρακα με πολλα λαχανικα(καροτα,κολοκυθια,πατατες,αγκιναρες),μοσχομυριζει και μου εχει σπασει την μυτη!Περιμενω να γινει για να ορμηξω...

Πάλι δέκατα, έχω κουκουλωθεί με μια κουβέρτα του καναπέ και πήρα 2 depon.

Αχ μωρέ κοριτσάκι μου.. αν δεν σ αφήσουν να ξεκουραστείς, να ηρεμίσεις, να συνέλθει το κουφαράκι σου, πως να συνέλθει....

Περαστικά σου!!!!

Μαγειρευω σουπερ φαγακι,αρακα με πολλα λαχανικα(καροτα,κολοκυθια,πατατες,αγκιναρες),μοσχομυριζει και μου εχει σπασει την μυτη!Περιμενω να γινει για να ορμηξω...

Να ορμήξεις, ματια μου!

Και ελπίζω να νιώσεις σύντομα λίγο καλύτερα για τη σημερινή μέρα.

777885dugw57gt25.gif

Αχ μωρέ κοριτσάκι μου.. αν δεν σ αφήσουν να ξεκουραστείς, να ηρεμίσεις, να συνέλθει το κουφαράκι σου, πως να συνέλθει....

Περαστικά σου!!!!

Να ορμήξεις, ματια μου!

Και ελπίζω να νιώσεις σύντομα λίγο καλύτερα για τη σημερινή μέρα.

Ευχαριστω Ειρηνακη μου!!!

Ηδη ειναι ολα καλα!!!

Καλησπέρα στην παρέα! Χαλαρή αλλά "δημιουργική" ημέρα η σημερινή για μένα! Όπως και την προηγούμενη εβδομάδα, έτσι και αυτή προσπαθώ να κάνω τακτοποιήσεις ώστε χωρίς να κουράζομαι να γίνουν όλα όσα πρέπει! Σήμερα σειρά είχε η κουζίνα μου. Τακτοποίησα την τροφοαποθήκη μου, κατέγραψα και τις ελλείψεις μας και ξαλάφρωσα! Έπειτα τακτοποίησα κάποια απ τα ντουλάπια και τα συρτάρια ώστε να γίνει πιο λειτουργική. Πάλι δεν είμαι ικανοποιημένη (σιγά μην ήμουν) αλλά πιστεύω πως με 2-3 ραφάκια εσωτερικά των ντουλαπιών κάτι θα γίνει. Μπήκαν κι αυτά στη λίστα με τους διακαής πόθους (γαμώ την κρίση μου δηλαδή... Κάποτε διακαή πόθο αποτελούσε ένα ακριβό ζευγάρι παπούτσια...)

Φυσικά έκανα τα καθημερινά, μαγείρεψα φακούλες, πήγα πήρα και ψωμάκι, ξαναμάζεψα την κουζίνα (έπλυνα και τα διάφορα της κουζίνας στο πλυντήριο, στραγγιστήρια, θήκες καφετιέρας και εσπρεσιέρας, φρουτιέρα κ.λπ.) και τώρα χαλαρώνω μέχρι να ζεσταθεί το νερό να πάρουμε τα μπάνια μας οικογενειακώς!

Περαστικά σε όσους ταλαιπωρούνται! Καλό μας βράδυ!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...