Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Χρύσα πόσο είναι το παιδάκι σου; ΆΝτε Παρασκευή σήμερα ελπίζω το ΣΚ να ναι καλά κ αν έχει καλό καιρό να πάτε βολτίτσες. Εμάς εδώ κ δύο μέρες βρέχει κ σήμερα πολύ συννεφιά.

ΓΙαννενα είμαι.

Είναι 4,5 και είναι πρώτη χρονιά νηπιαγωγείο και έχουμε τρελαθεί από τις ιώσεις,ειδικά από τοΓενάρη και μετά.Αυτό περιμένω και εγώ...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1) Άπλωσα το νυχτερινό πλυντήριο

2) Άπλωσα φαρδιές/πλατιές τις κάλτσες μου στο μπροστινό τραπέζι του μπαλκονιού... {είπαμε... βαριέμαι να τις απλώνω!!! :tongue:}

3) Έστρωσα κρεβάτια

4) Τίναξα τα ριχτάρια των καναπέδων και ξαναστρώθηκαν...

5) Ανέβασα ένα καινούργιο χρώμα στο facebook, αν και "χάνει" στις φωτογραφίες, ελπίζω να σας αρέσει.. :wink::wink:.

Σας γλυκοφιλώ! :wink:

Πολύ ωραίο και ειδικά σε περιποιημένα χέρια.Καλοκαιρι...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ειρήνη ευχαριστώ για τις συμβουλές. Κ εγώ κάπως έτσι με τα ρούχα τα άσπρα. Όταν μαζευτούν πολλά προσπαθώ να τα χωρίσω σε δύο πλυντήρια δηλαδή πετσέτες κ σεντόνια μαζί κ τα υπόλοιπα εσώρουχα μπλούζες κλπ μαζί.

Εγώ κοριτσάκι μου δεν έχω πολλά "άλλα" λευκά. Δηλαδή έχω λίγα σεντόνια / μαξιλαροθήκες και λίγες πετσέτες. Πολλά φανελλάκια του άντρα μου έχω μόνο, σε λευκό χρώμα. Οπότε αυτά πάνε σε ένα πλυντήριο.

Το baby oil πως το χρησιμοποιείς; Εννοώ σκέτο σε πανί ή διαλυμένο με νερό;
Απευθείας, όπως είναι, σε βαμβάκι. Μικρή ποσότητα, θα σε οδηγήσει η επιφάνεια που θέλεις να καθαρίσεις! ;)

777885dugw57gt25.gif

2) Άπλωσα φαρδιές/πλατιές τις κάλτσες μου στο μπροστινό τραπέζι του μπαλκονιού. {είπαμε... βαριέμαι να τις απλώνω!!! :tongue:}

3) Έστρωσα κρεβάτια

5) Ανέβασα ένα καινούργιο χρώμα στο facebook, αν και "χάνει" στις φωτογραφίες, ελπίζω να σας αρέσει.. :wink::wink:.

Σας γλυκοφιλώ! :wink:

6) Οι λογαριασμοί πληρώθηκαν {το κέρατο μου! :?:?}

7) Πήγα σε 2 διαφορετικά σούπερ μάρκετ, ψώνισα

8 ) Πήρα και ένα δωράκι στο φιογκάκι μου ;).

Πάω να τακτοποιήσω τα πράγματα του σούπερ!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Ευπειθώς αναφερω οτι επιτελους στολισα τα "πασχαλινιατικα" που λεει και η κορη μου και για του λογου το αληθες σας βαζω και φωτογραφιες.Δεν ειναι και πολλα αλλα οι μικρες το χαρηκαν πολυ.

Το τραπεζακι σαλονιου.

apokinito025.jpg

Το αυγουλοδεντακι μας

apokinito026.jpg

Και το επιπλο εισοδου

apokinito005.jpgapokinito006.jpg

Αντε και του χρονου με υγεια.

Ειρηνακι δεν μου ειπες για τα νυχια μαλλον δεν το προσεξες το μηνυμα.

a%3E

Επεξεργάστηκαν by MARGIO
μεγαλες φωτο

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Ειρηνη να σε ρωτησω κατι για τα νυχια.Εμενα τα νυχια μου ηταν παρα πολυ σκληρα και αντεχαν πολυ.Εχει εδω κι ενα μηνα που σπανε και ξεφλουδιζονται απο πανω.Τι μπορει να φταιει και τι μπορω να κανω?

Ευτυχώς που το ξανα-είπες οπλαρχηγέ μου!!! Τι σας έχω πει? Αμα βλέπετε πως σε κάτι δεν απαντώ, πάει να πει πως μου χει ξεφύγει και να μου το θυμίζετε!!! :rolleyes:

Κοριτσάκι μου, αν αυτό συμβαίνει μόνο τον τελευταίο μήνα μπορεί να φταίνε διάφορα πράγματα:

1) Οι αυξομοιώσεις της θερμοκρασίας του καιρού

2) Έλειψη κάποια βιταμίνης

3) Άγχος κ.α.

Αυτό που θα κάνεις είναι αυτό που έχω ξαναγράψει και θα δεις τρελά αποτελέσματα:

Σε ένα μπωλ, λιγάκι χλιαρό νεράκι και στίβεις λίγο λεμονάκι και προσθέτεις λίγο λαδάκι ελιάς. Τα βουτάς μέσα για κανα 10λεπτο (οταν βλέπεις τηλεόραση ας πούμε).

Το λεμόνι τα σκληραίνει, παίρνει την κιτρινίλα και το λεμόνι μαλακώνει πολυ τα πετσάκια! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Ευπειθώς αναφερω οτι επιτελους στολισα τα "πασχαλινιατικα" που λεει και η κορη μου και για του λογου το αληθες σας βαζω και φωτογραφιες.Δεν ειναι και πολλα αλλα οι μικρες το χαρηκαν πολυ.

Το τραπεζακι σαλονιου.

Αχ υπέροχες οι συνθέσεις σου!!!

Και του χρόνου!!!!

Βρε κορίτσια αυτό μ' αρέσει: που η κάθε μία στολίζει κατά το γούστο και το κέφι της! Αυτό είναι το σημαντικότερο απ' όλα!! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

2) Άπλωσα φαρδιές/πλατιές τις κάλτσες μου στο μπροστινό τραπέζι του μπαλκονιού. {είπαμε... βαριέμαι να τις απλώνω!!! :tongue:}

3) Έστρωσα κρεβάτια

6) Οι λογαριασμοί πληρώθηκαν {το κέρατο μου! :?:?}

7) Πήγα σε 2 διαφορετικά σούπερ μάρκετ, ψώνισα

8 ) Πήρα και ένα δωράκι στο φιογκάκι μου :wink:.

9) Τακτοποίησα τα πράγματα του σούπερ μάρκετ

10) Έβαλα την παπλωματοθήκη μας και πλένεται ήδη στο πλυντήριο!

11) Έπλυνα κάποια πιατικά από χθες γιατί ήρθα αργά και ο αντρούλης μου... :rolleyes:

12) Ετοίμασα πλυντήριο πιάτων, το οποίο έχει γεμίσει και θα το βάλω το μεσημέρι.

777885dugw57gt25.gif

9) Τακτοποίησα τα πράγματα του σούπερ μάρκετ

10) Έβαλα την παπλωματοθήκη μας και πλένεται ήδη στο πλυντήριο!

11) Έπλυνα κάποια πιατικά από χθες γιατί ήρθα αργά και ο αντρούλης μου... :rolleyes:

12) Ετοίμασα πλυντήριο πιάτων, το οποίο έχει γεμίσει και θα το βάλω το μεσημέρι.

Βρε Ειρήνη δεν έρχεσαι και από εδώ?Σερνομαι σήμερα...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Είναι 4,5 και είναι πρώτη χρονιά νηπιαγωγείο και έχουμε τρελαθεί από τις ιώσεις,ειδικά από τοΓενάρη και μετά.Αυτό περιμένω και εγώ...

Πραγματικά σας έχει λιώσει φέτος κοριτσι μου!! :?

Εμένα ένα περίεργο πράγμα βρε παιδί μου. Η 2η χρονιά που πήγε ο Ανδρεούλης σχολείο ήταν η χειρότερη από ιώσεις! Την 1η μου είχε αρρωστήσει 2 φορές όλες κι όλες! :rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Βρε Ειρήνη δεν έρχεσαι και από εδώ?Σερνομαι σήμερα...

Στα γόνατα ή στα τέσσερα??? :tongue::tongue::tongue:

Πέρα απ' τ' αστεία... κοίτα να ηρεμίσεις σήμερα που σέρνεσαι. Σου στέλνει μήνυμα ο οργανισμός σου και προσωπικά πάντα τον ακούω! Ξεκουράσου, ευχαριστήσου το φιογκάκι σου! ;););)

777885dugw57gt25.gif

Ηλιαχτίδα κ Βάσια γίνονται μαλακά τα κουλουράκια που δίνεται συνταγές; Για να μπορεί να τα φάει κ ο μικρός μου;

Καλήμέρα! Τα κουλουράκια γίνονται τραγανά, αλλά αν τα αφήσεις 2-3 μερούλες χωρίς να τα καλύψεις με κάτι, μαλακώνουν. Επειδή η συνταγή βγάζει πολλά (με 3κιλά αλεύρι), κάνε αν θες τη μισή δόση και δοκίμασε. Εκτός κι αν η Βάσια σου πει ότι τα δικά της γίνονται μαλακά, οπότε καλύτερα κάνε εκείνα.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...