Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Το ανοσοποιητικό μου είναι στα πολύ κάτω του και το καταλαβαίνω επειδή βγάζω και επιχείλιο έρπη συχνά, ενώ παλαιότερα 1-2 φορές τον χρόνο και όχι κάθε χρόνο...

Τώρα θα αρχίσω να παίρνω σύμπλεγμα βιταμίνης Β αλλά τα καλά της σωστής διατροφής και ξεκούρασης δεν μπορώ να τα αντικαταστήσω με χάπια μόνο...

π.χ. σήμερα θα έπρεπε να είμαι σπίτι αλλά δεν μπορώ να πάρω άδεια γιατί είναι η περίοδος των απογραφών....Το πρωί στις 9.00 είχα κανονική θερμοκρασία και έτσι ήπια έναν φρέσκο χυμό πορτοκάλι και ξεκίνησα με πλάνο να φύγω όταν αρχίσω να αισθάνομαι πάλι κομμάρες και πονοκέφαλο...

Χαίρομαι που είναι καλύτερα ο μικρός, να ηρεμήσετε...

Εννοειται ,και εγω που τα λεω ουτε τα μισα δεν κανω...Περαστικα σου πάντως και ελπίζω να κυλίσει καλύτερα η ημερα σου.Ο μικρος ξαναεκανε 37.5...:(..........

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εννοειται ,και εγω που τα λεω ουτε τα μισα δεν κανω...Περαστικα σου πάντως και ελπίζω να κυλίσει καλύτερα η ημερα σου.Ο μικρος ξαναεκανε 37.5...:(..........

Φέτος οι ιώσεις είναι πραγματικά σε μεγάλη έξαρση και δεν κάνει και κρύο κρύο που το προτιμώ. Αυτός ο καιρός (ζέστη-υγρασία) ευνοεί πολύ τα μικρόβια.

Εχθές στο γραφείο είχα ανοίξει το παράθυρο μου και λύσσαξαν λες και είχαμε παγετό....από εκεί τσιμπάω όλα τα μικρόβια γιατί έχουμε κεντρικό σύστημα κλιματισμού με θερμοκρασίες τροπικές μέσα στο γραφείο και αερισμός του χώρου μηδέν...

Ελπίζω το παιδί μέχρι το απόγευμα να είναι καλύτερα.

ουφ διεκπεραίωσα πολλά στη δουλειά σήμερα...παράπλευρα καθήκοντα δηλαδή....έκανα και την ανάκληση της μετάταξής μου, το αποφάσισα θέλω να επιστρέψω στη δευτεροβάθμια, οπότε την έκανα και ελπίζω και εύχομαι να εγκριθεί κάποια στιγμή...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

ουφ διεκπεραίωσα πολλά στη δουλειά σήμερα...παράπλευρα καθήκοντα δηλαδή....έκανα και την ανάκληση της μετάταξής μου, το αποφάσισα θέλω να επιστρέψω στη δευτεροβάθμια, οπότε την έκανα και ελπίζω και εύχομαι να εγκριθεί κάποια στιγμή...

Μακάρι κι εγώ σου το εύχομαι!

Σήμερα θα γράψω και εγώ για την δική μου μέρα.

Σηκώθηκα πήγα γραφείο για να δουλεψω αλλά τα άφησα γιατι γινόταν πανικός στο σπίτι οπότε έσπευσα στην μάχη της καθαριότητας με την σύζυγο :P

Έπλυνα τα πιάτα (πολλλυυυυ πραγμα σήμερα) και μετά έβαλα σκούπα. Οταν τελείωσα με την σκούπα έφτιαξα το laptop που χε μπλοκάρει, μετά κατέβηκα να σκάψω τον κήπο γιατί ετοίμαζω κάτι κουνιες στο σημείο εκεινο για τα μωρα. Μετά ψωνια σουπερ μαρκετ, και τώρα που γύρισα τα μικρά θέλαν περιπατο αλλα επειδή δεν αντεχω να τα τρεχω τα δωσα στην μαμα τους να τα παει βολτιτσα και εγω ανέλαβα να μαγειρέψω. Τωρα μπηκα μια νετ να σας διαβάσω και ξεκινάω μαγείρεμα.

mirtoula μακάρι να εγκριθει στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου :D

ΑΦΡΟΔΙΤΑΚΙ περαστικα και το ιδιο και στο μικρουλι της ΧΡΥΣΑΣ :)

Διαφημίσεις

Αφροδιτάκι & Χρυσα Περαστικά!

Mirtoula εύχομαι όλα να πανε όπως τα θες!

Νίκο, είσαστε τόσο μα τόσο τυχεροί που έχετε κήπο!

Το πρωί βγήκα νωρίς για κάτι δουλειές, ήπια και ένα καφέ με το κουμπάρο μου και μετά σπίτι που έγινε ο κακός χαμός... τσάκισα τα τζάμια και τα έκανα αόρατα, το ίδιο αόρατο έκανα και το μπάνιο μας το wc είναι ημι-αόρατο.

Σήμερα ήθελα να κάνω αρακά αλλά τον βαρέθηκα με ντομάτα ή με λεμόνι .... έτσι τον έκανα παστίτσιο. Τώρα είναι φούρνο και ετοιμάζεται ;)http://shogunkitchen.blogspot.gr/2012/09/blog-post_3588.html

τι κανετε κοριτσια κ αγορι?βλεπω ωραια μηλοπιτα στον οριζοντα μαμαβασιααα....μπορω να εχω ενα ταψι?εε!!κομματι ηθελα να πω:o:o:o..τι ηθελα κ μελετησα τις ιωσεις?μου χτυπησαν την πορτα..εχω την μεγαλη με βηχα μονο για την ωρα,κ εγω ποναωωωω παντου,κρυωνω,κ εχω δεκατα:-(:sad::-(χρειαζομαι επιγοντως μασαζ......ειρηνη μεγεια οι αγορες σου,τονωτικες ενεσουλες ειναι,κ γω κατι τετοια πανακριβα αγοραζω....επισης θελω κ γω νυχι με τρουκς:rolleyes::rolleyes::rolleyes:ειναι απιθανο,μπραβο σου..

Καλησπέρα στην παρέα,

πιτσιπιτσι συγχαρητήρια για την δουλειά,

μυρτούλα όταν εγκριθεί δηλαδή η ανάκληση θα πρέπει να πηγαίνεις πάλι στην Αριδ...?, ή μπορεί να σε φέρουν πιο κοντά? Μακάρι να σου έρθουν όλα όπως τα έχεις σχεδιάσει.

Αφροδιτάκι περαστικά σου

Χρύσα περαστικά στον μικρό, πάει αρκετές μέρες έτσι?

Παιδιά ωραίοι οι κήποι αλλά έχουν δουλειά

Εμείς στο σπίτι χαλαρά, αφού είμαι μόνη με τα παιδιά αυτές τις μέρες κάνω μόνο τα βασικά μαγειρέματα, ταίσματα, μπανιαρίσματα, παιχίδια, μπάνια, σκούπα, σκουπίδια, μεταφορες παιδιών, δουλειά.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Καλημερούδια!!!

Σήμερα έχω αρκετές δουλίτσες και μαγειρέματα....ετοιμάζω γίγαντες και εύκολη μηλόπιτα...!!!

βασια μου πες μου την ευκολη μηλοπιτα μια που ειμαι σπιτι σημερα να κανω κατι:)

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα σας, εχθές και σήμερα δεν δούλευα οπότε καταπιάστικα με δουλειές του σπιτιού, επλύνα τα καλύματα των καρεκλών, 2 χαλάκια μπάνιου, καλό ξεσκόνισμα, σκούπισμα, σκούπα στα χαλιά, σφουγγάρισμα, μπαλκόνια, τζάμια κλπ, επίσης έφτιαξα σοκολατόπιτα για πρώτη φόρα, μου πέτυχε αλλά ίσως ήθελε περισσότερο γλάσο απο πάνω ή λιγότερο ψήσιμο.

Επίσης κατέβασα μερικά καινούργια ρούχα της μικρής τα οποία ήταν δώρα απο την βάφτιση της, τα είχα αλλάξει με μεγαλύτερο μέγεθος, τα έπλυνα στο ελαφρύ πρόγραμμα και τώρα στεγνώνουν στον ήλιο.

Πήγαμε και βολτούλες, παιδική χαρα και παιδότοπο και το απόγευμα λέμε να πάμε metro mall.

Ειρήνη, με γειά τα καινούργια σου πράγματα, πολύ ωραίο το δακτυλιδάκι.

Αφροδίτακι, τι να πω οι ρυθμοί της δουλειάς σου είναι πολύ έντονοι, αυτό παραγματικά που με ενολεί γιατί το αντιμετωπίζω και εγώ είναι οτι δεν ξέρεις τι ώρα θα σχολάσεις ώστε να είσαι πιο χαλαρή, τουλάχιστον υπάρχουν περίοδοι που σχολάς κανονικά?

χρθσα, περαστικά στον μικρό.

Mirtoula, εύχομαι να εγκριθεί η ανάκλιση που έκανες, να πάς εκεί που αισθάνεσαι πιο άνετα!!

Σχολίασα συνοπτικά μιάς και πάω να δώσω το γάλα στην κόρη μου.

Καλή συνέχεια!!!!!

nJ2dp3.png

Kαλημεραα!Τι κάνετε?

Αφροδιτάκι ,περαστικα σου.Καμια φορα οταν πέσει το ανοσοποιητικο μας ,παιρνει χρονο για να επανελθει.Το αγχος ,ο κακός υπνος ,το λιγο νερο ακι το κακό φαγητο πολλες φορες ειναι η αιτια ,πραγματα τα οποια ξερουμε δηλαδη αλλα δεν ακολουθουμε.Μακαρι να μην κολλησουν οι υπόλοιπου τουλάχιστον.

Μαρια,μακαρι να καταφερεις να κανεις τις δουλίτσες σου.Αυτο με το τετραδιο πρεπει να το κανω και εγω μαλλον..

Βασια ,καλά μαγειρεματα.

Μιρτουλα ,υπομονη για σημερα,εφτασε στα μισα η εβδομαδα!

Κωνμαμα ,εννοειται ,και εμενα μου φτιαχνει η διαθεση με αυτον τον καιρο,και μονο που βλεπεις τον ηλιο ανεβαινουν οι ορμόνες!

Στα δικα μου τωρα ,ο μικρος ειναι καλύτερα μεν αλλα ακομη πολύ ταλαιπωρημενος. Δεν τρωει καλά και γενικα τον εχει λιωσει.Σημερα ηπιαμε τα πρωινα μας και ξεκινησα δουλίτσες.

Εβγαλα εξω τα παπλώματα μας ,

αερισα τα υπνοδωμάτια ,

συμμαζεψα

τιναξα τα σεντονια ,

εβαλα σκουπα και εστρωσα τα κρεβατια.

Εβαλα ενα πλυντηριο με ευαισθητα,

επλυνα καλά και τα δυο μπάνια,

τακτοποιησα τα πραγματα επάνω στο πλυντηριο και το καθαρισα εξωτερικα

και εβαλα σε καυτο νερο τις οδοντόβουρτσες μας,

αλλαξα τις πετσετες των χεριων και του προσωπου,

εβαλα σκουπα στο σαλονι ,

εβγαλα εξω τα χαλακια,

εστρωσα καλά τα ριχταρια ,

συμμαζεψα οτι περιττο κυκλοφορουσε,

αερισα τις κουβερτουλες που παιρνουμε στο σαλονι,

ξεσκονισα καλά καλά ,

σηκωσα τη μοκετα της κουζινα και την τιναξα ,

σκουπισα την κουζινα και ναι ,εκανα τον φουρνο.!!!!(τωρα μπορω να αυτομαμπαναριστω γιατι δεν εχω ουτε ασιδερωτα!!!!!!!!!)

Εβαλα πλυντηριο και εβαλα μεσα και τις σιτες του απορροφητηρα ,

επλυνα την τοστιερα ,

καθαρισα παγκους και νεροχυτη ,

τιναξα και ξαναεστρωσα τα χαλακια στο σαλόνι και τη μοκετα στην κουζινα.

Αυτα για σημερα!

Για το μεσημερι θα φτιαξω πιττα και εχουμε και χορτα βραστα και παστιτσιο από εχθες.

Χρυσακι περαστηκα στο μικρουλι σου και παλι,ελιωσε το καημενο παλι:?

Το ανοσοποιητικό μου είναι στα πολύ κάτω του και το καταλαβαίνω επειδή βγάζω και επιχείλιο έρπη συχνά, ενώ παλαιότερα 1-2 φορές τον χρόνο και όχι κάθε χρόνο...

Τώρα θα αρχίσω να παίρνω σύμπλεγμα βιταμίνης Β αλλά τα καλά της σωστής διατροφής και ξεκούρασης δεν μπορώ να τα αντικαταστήσω με χάπια μόνο...

π.χ. σήμερα θα έπρεπε να είμαι σπίτι αλλά δεν μπορώ να πάρω άδεια γιατί είναι η περίοδος των απογραφών....Το πρωί στις 9.00 είχα κανονική θερμοκρασία και έτσι ήπια έναν φρέσκο χυμό πορτοκάλι και ξεκίνησα με πλάνο να φύγω όταν αρχίσω να αισθάνομαι πάλι κομμάρες και πονοκέφαλο...

Χαίρομαι που είναι καλύτερα ο μικρός, να ηρεμήσετε...

περαστηκα Αφροδιτη,

ισως και λογο κουρασης αρρωστενεις συχνα αυτον τον καιρο:?

το επαθα κι εγω πριν 2 χρονια

Περαστικά στα αρρωστουλικα!!!

Σημερα ΝΥΣΤΑΖΩ ΠΟΛΥ!!

Χτες μέχρι τις 01.00 παιδευομουν ομορφα με κάτι δημιουργίες, και μετα αντε να σηκωθω το πρωι!

Το πρωι πρωι πηγα ταχυδρομειο να ταχυδρομήσω 2 φακέλους που ήθελα μετα Αθήνα να παρω 2 ζευγάρια μπαλαρίνες που ειχα δώσει για να μου κόψουν για τα τα στολίσω

Και μετά βουρ στην δουλεια!!!

Εχει πολύ σήμερα!!! Το απογευματάκι ..εχω μαγειρεματα και συμμαζεμματα

και Παραμυθοιστοριες που αρέσουν πολύ στον μικρο!!!

:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...