Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπέρα κι από εμένα!

Τι κάνετε;

Σας διάβασα στα πεταχτά και δε θυμάμαι τίποτα να σχολιάσω (μήπως γερνάω;;; ξεχνάω, βρε παιδιά, ξεχνάω...)

Σήμερα, λίγα πράγματα...

1. Σηκωθήκαμε με το μικρό, κάναμε τα πρωινά μας
  2. Μάζεψα το νεροχύτη
  3. Αέρισα το σπίτι
  4. Έστρωσα κρεβάτια
  5. Πέρασα με ένα πανάκι τα μπάνια
  6. Έβαλα κοτοπουλάκι να βράσω για το παιδί (εμείς, είχαμε φαγητό από άλλη μέρα)
  7. Έδωσα στο παιδί το φρούτο του
  8. Έκανα ένα μπανάκι
  9. Παίξαμε με το παιδί
  10. Τον τάισα και τον κοίμισα
  11. Φάγαμε με τον άντρα μου, μάζεψα τραπέζι και νεροχύτη
  12. Ετοιμάστηκα για το μάθημα μου
  13. Όταν γύρισα, πήρα το μικρό και πήγαμε jumbo. Δεν ήθελα κάτι συγκεκριμένο να πάρω, απλά πήγα βόλτα και ξέφυγε και το παιδί λίγο
  14. Γυρίσαμε και αφού είχε φάει το φρούτο του στο δρόμο, παίξαμε λίγο και τον ετοίμασα για μπάνιο
  15. Τον έντυσα και του ετοίμασα το γάλα του
  16. Μάζεψα κάτι λίγα που είχαν προκύψει πάλι στο νεροχύτη
  17. Έφτιαξα τοστάκια και καφέ για τον άντρα μου
  18. Κοίμισα το μικρό και τέλος για σήμερα

Ήταν μέρα χαλάρωσης...

Σήμερα πήρα μια απόφαση και θέλω πολύ να την τηρήσω... Θέλω να περιποιούμαι περισσότερο τον εαυτό μου... Όχι μόνο όταν βγαίνω έξω, αλλά και μέσα στο σπίτι... Σήμερα μετά από πολλούς μήνες, βάφτηκα για να πάω στο μάθημα μου και η μαθήτρια μου, έμεινε... :D

Θέλω να το συνεχίσω...

Η αφορμή ήταν δύο τυχαίες συναντήσεις που είχα τον τελευταίο καιρό (η μία με τον διευθυντή μου στο φροντιστήριο που δούλευα πριν μείνω έγκυος και η άλλη με μία παλιά μου μαθήτρια). Ήμουν και τις δύο φορές με φόρμες, άφτιαχτη και άβαφτη και αισθάνθηκα πολύ περίεργα...

Το δούλεψα λίγο στο μυαλό μου και πήρα την απόφαση...

Θα βάφομαι λιγάκι το πρωί, που είναι πιο ήρεμος ο μικρός και αν είναι να φύγουμε αργότερα, θα ολοκληρώνω το μακιγιάζ μου...

Ελπίζω να τα καταφέρω...

Σας φιλώ

Καληνύχτα!!!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κ παλι κορτσουδια , χμμμ κ αγορακι! Ενα σε εχουμε!

κικη

Ο αντρας σου ειναι μαλλον φοβερο φατσονι! Πολυ καλες ατακες! Με τετοιο ανθρωπο διπλα σου παντα θα γελας! Τον παω με χιλια! Απεκτησε φαν-κλαμπ πες του!

mybilly

Χαρηκα που η μαμα δεν ποναει.ευχομαι η μαγνητικη ναχει τα καλυτερα αποτελεσματα! Να μην δειξει τιποτα!

Εμενα δεν τρωει καθολου...πσκ μαλωσαμε..πηγα κ καταστεναχωρεθηκα......χαλαστηκα πολυ....κ την Παρασκευη θα ξαναπαμε...

Παντως ο γιος σου μεγαλουτσικος δεν ειναι που καταλαβαινει τωρα το φυλλο?

Ο δικος μου που ειναι ντιπ-για-ντιπ , ουτε μιλαει ακομη κ δεν καθαρισε ακομη, ξερει για πιπι κ τσουτσουνι κ ξεχωριζει τα αγορακια απο τα κοριτσακια....

Φυσικα κ που ξερει για τσουτσουνι μην φανταστεις κ πολλα......αφου ακομη δεν ξερει να το ελεγχει....

Σημερα η δασκαλα του μου ειπε να του φορεσω βρακακι....απορησα! Εσεις θα ταλαιπωρηθειτε κ θα αλλαζετε αν γινει ατυχημα ,ειπα..κ επεμεινε....

Τωρα το μεσημερι δεν ηθελε να βαλει πανα κ μου ζητησε το σλιπ ανγκρι μπερντς.....

Κ φυσικα ετοιμαζομαι σε λιγο να τρεχω κ να μην φτανω γιατι θα τα κανει στον υπνο του κ θα πλενω........στανταρ σας μιλαω!

Ειναι θεμα λεπτων!...

Σημερα κατα ταλλα τελεια μερα!

Θα ζητησω το απογευμα βολτα απ τον συζυγο!

Ετσι θα γλιτωσω κ τι σιδερο! Μουαχαχαχα....τελεια!

Επισης, φετος λεω να του παρω δωρο γιατι εχω πολλα χρονια να του παρω! Αλλ'α τ'ι? Αυτος δεν συγκινειται με λουλουδια,κοσμηματα,ρουχα κ παπουτσια...... Δυσκολοι οι αντρες........να παρω κατι που εμμεσως θα το χρησιμοποιω εγω? Δηλ κατι για μενα?

Καλα να παθει αφου ειναι δυσκολος!

Βοηθηστε!

Δημητρα μην τον πιεζετε με το φαγητο με τις χμθ αρκετες μερες δεν εχει ορεξη κ μετα επανερχεται καπως αλλες παλι που πρεπει να τρωει πιο ελαφρια (λογω κορτιζονης π,χ) να θελει να φαει περισοτερο κ να μην κανει.

εμας η μαμα οταν εκανε χμθ μας ειχε τρελλανει...εδινε παραγγελιες φαγητα κ τις περισοτερες φορες δεν της αρεσανε δεν μπορουσε να καταλαβερι οτι με τοοοοσα φαρμακα αλλαζε η γευση της (κ αντιδρουσε ασχημα:() εχω ριξει πολυ κλαμμα με το θεμα φαγητο της μαμας αλλα το συνηθισαμε κ αυτο...

ο μικρος βρε φυσικα κ ξερει τις διαφορες των φυλλων απο καιρο:D

αλλα κατα καιρους τον πιανει περιεργεια κ θελει να εξερευνησει τις εν λογω περιοχες:rolleyes: κ εκει γεννιουνται νεα ερωτηματα κ ατακες σαν αυτη κ το το αποσπωμενο πουλακι :tongue: (κικη η κορη σου χαχαχα αλλα με τετοιες ατακες μαλλον απο τον αντρα σου πηρε!)

Γεια σας κ παλι κορτσουδια , χμμμ κ αγορακι! Ενα σε εχουμε!

Σημερα κατα ταλλα τελεια μερα!

Θα ζητησω το απογευμα βολτα απ τον συζυγο!

Ετσι θα γλιτωσω κ τι σιδερο! Μουαχαχαχα....τελεια!

Επισης, φετος λεω να του παρω δωρο γιατι εχω πολλα χρονια να του παρω! Αλλ'α τ'ι? Αυτος δεν συγκινειται με λουλουδια,κοσμηματα,ρουχα κ παπουτσια...... Δυσκολοι οι αντρες........να παρω κατι που εμμεσως θα το χρησιμοποιω εγω? Δηλ κατι για μενα?

Καλα να παθει αφου ειναι δυσκολος!

Βοηθηστε!

χμμμ ναι κατι κ για εσενα... θα πω ενα μασαζ για δυο ή κατι με μεγαλυτερη διαρκεια απολαυσης κ για τους δυο αλλα δεν γραφετε εδω!!!;)

οποιος καταλαβε καταλαβε

:tongue::tongue:

Καλημέρα...

Είμαι πάλι αρρωστούλα, με κομμάρες, συνεχόμενα δέκατα,ρίγη,πονοκέφαλο και ξερό βήχα... Φοβάμαι λίγο για τον ιό που αναφέρατε τις προηγούμενες ημέρες.....αλλά δεν έχω πάει σε γιατρό.

Φέτος έχω αρρωστήσει άπειρες φορές.... Η κουμπάρα μου (φαρμακοποιός) μου έχει δώσει τις καλύτερες κατά την γνώμη της βιταμίνες που υπάρχουν αλλά φέτος αρπάζω τις ιώσεις με την μία.

Στο σπίτι φοράω μάσκα και κοιμάμαι μόνη μου αλλά μου την δίνει που κάθε 15 μέρες πρέπει να είμαι σε απομόνωση...

Εχθές το βράδυ κοιμήθηκα με το αναλογικό θερμόμετρο στην μασχάλη και σηκώθηκα στις 4 να αλλάξω φανελάκι, έπεσε κάτω και έσπασε....Κάθε χρόνο σπάω και από 1 αναλογικό.....

Διαφημίσεις

καλημέρα:D

pitsipitsi συγχαρητήρια για τη δουλειά!Join the club των τρεχάτων μαμαδων τώρα:tongue::tongue:

Χρύσα ταλαιπωρήθηκε ο μικρούλης σου ε?περαστικα...

Ειρήνη μου δυο εβδομάδες μετά και το ημιμόνιμο καλά κρατεί:Dενθουσιάστηκα, με γλιτώνει από πολύ κόπο, θα το υιοθετήσω...οχι για κάθε φορά αλλά μια στο δίμηνο...

Αφροδίτη περαστικά σου!

εγω στη δουλειά....δύσκολη μέρα η σημερινή με πολλές ωρες...πού θα παει Τετάρτη είναι, θα περάσει....

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Ο ερωτοχτυπημένος γιος ζήτησε χτες να του γράψω σε χαρτί το όνομα της "γυναίκας του" για να το αντιγράψει μαζί με το δικό του και βάλαμε το χαρτί του με τα 2 ονόματα στο ψυγείο μας μετά από απαίτηση!

love is in the air.......

επισης ξεκινησαν οι αποριες για το φυλλο μου:rolleyes:

κ ενω με εχει δει πολλες φορες στο μπανιο χθες του εκανε το κλικ:cool:

μου ειπε πως στεναχωριεται για μενα κ οτι ειναι πολυ πονετικο(να ποναει) που μου εκοψαν το πουλακι μου::!:

άχου το..... χαχαχαχα

Ειρήνη σούπερ τα μπλουζάκια σου, με γεια! Με γεια το μπριγιάν και το κόκκινο νύχι (αγαπώ κόκκινο).

pitsi συγχαρητήρια για την δουλειά!

Περαστικά πρώτα στα άρρωστα παιδάκια και μετά στους γονείς...

Καλημέρα!

Σας διαβάζω άλλά δεν προλαβαίνω να γράψω οπότε σήμερα θα το κάνω αντίστροφα και αν προλάβω θα σας ''μιλήσω'' μετά.

Τελικά το Σάββατο ήρθαν τα πεθερικά μου και κράτησαν στο σπίτι μας το μωρό. Δε μπορώ να τον αφήσω ολόκληρο βράδυ οπότε αποφάσισα να μην πιεστώ και τους το είπα. Ευτυχώς με κατάλαβαν και δε δημιουργήθηκε πρόβλημα. Έτσι βγήκαμε κι εμείς μετά από αρκετό καιρό κι εκείνοι πέρασαν 2-3 ώρες με το μωρό και το χάρηκαν.

Από δουλειές είμαι σε μία μέτρια κατάσταση. Το σπίτι μου είναι λίγο ασυμμάζευτο, λίγο βρώμικο κι έχω λίγα ασιδέρωτα. Προτιμώ να έχω μία δουλειά παρά πολλές μικρές. Με αποσυντονίζουν και δεν ξέρω από που να ξεκινήσω.

Από τη λίστα με τις εκκρεμότητες (και το τετραδιάκι αν θυμάσαι Ειρήνη) πρόλαβα να κάνω μόνο μία την προηγούμενη εβδομάδα.:rolleyes: Αυτή την εβδομάδα έχω προγραμματίσει 3 δουλίτσες για αύριο κι ελπίζω να τα καταφέρω.

Την Παρασκευή θα πάμε σε αποκριάτικο πάρτυ γενεθλίων. Πήγα στο jumbo για στολή αλλά δε βρήκα κάτι.. Τελικά του αγόρασε ο άνδρας μου μια στολή οβελίξ που έχει χωριστό καπελάκι οπότε δεν θα τον ενοχλεί στο κεφάλι.

Σας αφήνω προς το παρόν γιατί ο μικρούλης ξύπνησε και θέλει τα φρούτα του.

h6cQp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημεραα!Τι κάνετε?

Αφροδιτάκι ,περαστικα σου.Καμια φορα οταν πέσει το ανοσοποιητικο μας ,παιρνει χρονο για να επανελθει.Το αγχος ,ο κακός υπνος ,το λιγο νερο ακι το κακό φαγητο πολλες φορες ειναι η αιτια ,πραγματα τα οποια ξερουμε δηλαδη αλλα δεν ακολουθουμε.Μακαρι να μην κολλησουν οι υπόλοιπου τουλάχιστον.

Μαρια,μακαρι να καταφερεις να κανεις τις δουλίτσες σου.Αυτο με το τετραδιο πρεπει να το κανω και εγω μαλλον..

Βασια ,καλά μαγειρεματα.

Μιρτουλα ,υπομονη για σημερα,εφτασε στα μισα η εβδομαδα!

Κωνμαμα ,εννοειται ,και εμενα μου φτιαχνει η διαθεση με αυτον τον καιρο,και μονο που βλεπεις τον ηλιο ανεβαινουν οι ορμόνες!

Στα δικα μου τωρα ,ο μικρος ειναι καλύτερα μεν αλλα ακομη πολύ ταλαιπωρημενος. Δεν τρωει καλά και γενικα τον εχει λιωσει.Σημερα ηπιαμε τα πρωινα μας και ξεκινησα δουλίτσες.

Εβγαλα εξω τα παπλώματα μας ,

αερισα τα υπνοδωμάτια ,

συμμαζεψα

τιναξα τα σεντονια ,

εβαλα σκουπα και εστρωσα τα κρεβατια.

Εβαλα ενα πλυντηριο με ευαισθητα,

επλυνα καλά και τα δυο μπάνια,

τακτοποιησα τα πραγματα επάνω στο πλυντηριο και το καθαρισα εξωτερικα

και εβαλα σε καυτο νερο τις οδοντόβουρτσες μας,

αλλαξα τις πετσετες των χεριων και του προσωπου,

εβαλα σκουπα στο σαλονι ,

εβγαλα εξω τα χαλακια,

εστρωσα καλά τα ριχταρια ,

συμμαζεψα οτι περιττο κυκλοφορουσε,

αερισα τις κουβερτουλες που παιρνουμε στο σαλονι,

ξεσκονισα καλά καλά ,

σηκωσα τη μοκετα της κουζινα και την τιναξα ,

σκουπισα την κουζινα και ναι ,εκανα τον φουρνο.!!!!(τωρα μπορω να αυτομαμπαναριστω γιατι δεν εχω ουτε ασιδερωτα!!!!!!!!!)

Εβαλα πλυντηριο και εβαλα μεσα και τις σιτες του απορροφητηρα ,

επλυνα την τοστιερα ,

καθαρισα παγκους και νεροχυτη ,

τιναξα και ξαναεστρωσα τα χαλακια στο σαλόνι και τη μοκετα στην κουζινα.

Αυτα για σημερα!

Για το μεσημερι θα φτιαξω πιττα και εχουμε και χορτα βραστα και παστιτσιο από εχθες.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Πανευκολη μηλόπιτα....μιαμ!!!!

Συνταγή εδώ http://magyreuontas.blogspot.gr/2012/07/blog-post_7930.html#.UvqXu2J_vrc

1890584_10203110873193718_349819494_o.jpg

Καπως ετσι ειναι και αυτη που φτιαχνω και εγω.Ειναι απλά τελεια!Ζηλεψα!!!!!!!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Αφροδιτάκι ,περαστικα σου.Καμια φορα οταν πέσει το ανοσοποιητικο μας ,παιρνει χρονο για να επανελθει.Το αγχος ,ο κακός υπνος ,το λιγο νερο ακι το κακό φαγητο πολλες φορες ειναι η αιτια ,πραγματα τα οποια ξερουμε δηλαδη αλλα δεν ακολουθουμε.Μακαρι να μην κολλησουν οι υπόλοιπου τουλάχιστον.

Το ανοσοποιητικό μου είναι στα πολύ κάτω του και το καταλαβαίνω επειδή βγάζω και επιχείλιο έρπη συχνά, ενώ παλαιότερα 1-2 φορές τον χρόνο και όχι κάθε χρόνο...

Τώρα θα αρχίσω να παίρνω σύμπλεγμα βιταμίνης Β αλλά τα καλά της σωστής διατροφής και ξεκούρασης δεν μπορώ να τα αντικαταστήσω με χάπια μόνο...

π.χ. σήμερα θα έπρεπε να είμαι σπίτι αλλά δεν μπορώ να πάρω άδεια γιατί είναι η περίοδος των απογραφών....Το πρωί στις 9.00 είχα κανονική θερμοκρασία και έτσι ήπια έναν φρέσκο χυμό πορτοκάλι και ξεκίνησα με πλάνο να φύγω όταν αρχίσω να αισθάνομαι πάλι κομμάρες και πονοκέφαλο...

Χαίρομαι που είναι καλύτερα ο μικρός, να ηρεμήσετε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...