Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

ειρηνακι πολυ χαρηκα που σε "ακουσα" χαρουμενη μετα απο ολεςτις αναποδιες!!νυχια κ δαχτθλιδι τελεια,τελεια!δομνινα,σε αυτες τις τιμες ειναι κ το φαγητο μεσα?εγω για 3φορες την εβδομαδα δινω 180,χωρις φαγητο:mad: αααα το αλλο δε σας το ειπα η μπεμπα εχει πυρετο....αλλα εκανε κ 2εμβολια εχτες.λετε να ειναι απο τα εμβολια η το κολλησαμε το βρεφος??ο γιος ακομα να συνλθει,μια εβδομαδα κλεινει η παλιοιωση

Ναι κορίτσι μου.. Μέσα είναι και το φαγητό (φρούτο, μεσημεριανό και απογευματινό) και η μεταφορά με το σχολικό..

Θέλω να ελπίζω ότι ο πυρετός της μπέμπας είναι από τα εμβόλια!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσια και αγορι!

Χαιρομαι που σας διαβαζω ολες χαρουμενες και ανανεωμενες μαλλον ο ηλιος βοηθαει πολυ στην αλλαγη της διαθεσης μας...αχ περιμενω να ερθει η ανοιξη πως και πως.

Εμεις περασαμε ενα γεματο ΣΚ με παρτυ γενεθλιων,κοπη βασιλοπιτας και γενικα πολλες εξοδους και τωρα τα κεφαλια μεσα 3 τεστ συνεχομενα:mad::-x

Ειρηνη εσυ που ειστε στην τριτη ξερεις ιστορια ο τρωικος πολεμος,μαθηματικα δεκαδικοι και γλωσσα χρονοι,προστακτικη κλπ.Θα μπορουσαμε να προετοιμαστουμε ΣΚ αλλα ηταν υποχρεωσεις που δεν μπορουσαμε να αποφυγουμε με τιποτα και τωρα ζοριζομαστε:?

Για τα πλυντηρια κι εγω 3 βαζω στο περιπου σε 9κιλο πλυντηριο οποτε αν ειχα 5κιλο θα ηταν μαλλον 5.Η μεγαλυτερη πλυση ειναι 2,20 λεπτα αλλα δεν τη βαζω πολυ συχνα αφου τα ρουχα δεν ειναι πολυ λερωμενα το θεωρω περιττο να πλενονται τοση ωρα.

Για το θεμα των σχολιων Ειρηνη εχεις απολυτο δικιο θελει πολυ χρονο αλλα απο την αλλη σε καταλαβαινω που θες να σχολιασεις γιατι ετσι δειχνεις και στον αλλον οτι διαβασες το μηνυμα του και δεν μιλαει στο βροντο.

Μπιλακι μπραβο για την μαμα τουλαχιστον δεν ποναει...καλα πολυ γελιο με το μικρο και το πουλακι...εμενα τις εχει φαει η περιεργεια να δουν τον μπαμπα τους αλλα αυτος δεν τις αφηνει και συνεχεια με ρωτανε αν τον εχω δει εγω ποτε και πως ειναι?Τωρα τι να τις πω οτι αν δεν τον ειχα δει αυτες δεν θα ειχαν ερθει στη ζωη?:mrgreen::lol::lol:

Ειρηνη μεγεια τα ψωνια,η διαθεση ανεβαινει και χωρις πολλα εξοδα.

Γιοριμιχι μην τον πιεζετε πολυ το μπαμπα περναει πολυ δυσκολα. Καταλαβαινω οτι απο την αγαπη σας κι επειδη θελετε το καλο του τα λετε αλλα πιστεψε με οσο κι αν θες δεν μπορεις να μπεις στη θεση του και να καταλαβεις τι περναει,ας μην τρωει και πολυ δεν θα τον πειραξει και τοσο,φροντιστε οσο γινεται να μην στεναχωριεται ειναι πιο βασικο.

Βασια τι γιορτη ειναι σημερα?

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Γειά σας κορίτσια!

Να καλωσορίσω και εγώ το αγόρι της παρέας βεβαίως αλλά και όλα τα καινούργια κορίτσια....

Λοιπόν σήμερα είμαι όλη μέρα έτσι:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Ξεκίνησα δουλειαααα!!!!!!!!!!!!!Είμαι πολύ χαρούμενη!!!!

Κική...δίδυμα παντρευτήκαμε;;;;Και εμένα ακριβώς τις ίδιες μέρες άρρωστος και σχεδόν τα ίδια μου λέει:rolleyes:

4U τι ωραία πράγματα δημιουργείς;Μια μεγάλη αγκαλιά ξέρεις εσύ γιατί...

Ειρηνάκι μπράβο για τα ψώνια!Καλοφόρετα!!!

Μπιλάκι αχου το παιδάκι σου!

Βάσια μπράβο για την βολτίτσα σας!

Σας αφήνω για την ώρα..πάω να τελειώσω μια απονεύρωση γκρρρρρρ στον οδοντίατρο.

Σας φιλώ!!!

Νίκο, είμαι πολύ γαϊδούρα. Δεν σε καλωσόρισα, αν και έχω ξαναδιαβάσει ποστ σου.

Καλως ήρθες, λοιπόν, έστω και καθυστερημένα!

Καταλαβαίνω αυτό που περιγράφεις αλλά υπάρχει λύση που την επιλέγει πολύς κόσμος: να λείπετε από το σπίτι ;). Εννοείται να είναι άτομο εμπιστοσύνης.

Αμάντα λένε την κόρη σου; Τι ωραίο όνομα! Το είχε προτείνει κι ο σύζυγος όταν ψάχναμε όνομα για τη μικρή αλλά, για κάποιον λόγο που τώρα που το βλέπω γραμμένο, μου διαφεύγει :rolleyes:, εγώ δεν το τόλμησα.

Πώς τη βαφτίσατε;

(Αν θες απαντάς, εννοείται)

KIKI την βαφτίσαμε Αδαμαντία. Μου άρεσε πολύ το όνομα το θεωρώ "δυνατό" όνομα. Και παίζει και έξω το όνομα amanda οποτε θα της έιναι ευκολο (ειναι Ελληνογαλάκια) όταν πηγαινοέρχεται. Τελικά πως την ειπατε την μικρή σας; :P

Διαφημίσεις

Κάπως έτσι και 'γω.

Μου τη δίνουν τα φορεμένα ρούχα και πάνε για πλύσιμο.

Του παιδιού δε... από τότε που ξεκίνησε να πηγαίνει προ-νήπιο, με το που θα μπει από το σχολείο, βγάζει τα πάντα. Από μπλούζα μέχρι καλτσάκια. Του έχει γίνει "βίωμα" πλέον και είμαι ευχαριστημένη. Νομίζω πως αφήνουμε "έξω" πολλά μικρόβια μ αυτόν τον τρόπο.

Γι αυτό μου ζήταγες μπλούζες προχθές?

!!!!!!!!!! χαχααχαχα!!!

ναι και μετα ξύπνησες!

μεγειά σου! Να τα χαρείς!

Γειά σας κορίτσια!

Να καλωσορίσω και εγώ το αγόρι της παρέας βεβαίως αλλά και όλα τα καινούργια κορίτσια....

Λοιπόν σήμερα είμαι όλη μέρα έτσι

Κική...δίδυμα παντρευτήκαμε;;;;Και εμένα ακριβώς τις ίδιες μέρες άρρωστος και σχεδόν τα ίδια μου λέει:rolleyes:

Σας φιλώ!!!

εγώ δεν ξέρω τπτ... :tongue:

όσο για τη δουλειά να με ακούς άλλη φορά! καλή αρχή λοιπόν και κοίτα μην αρχίσεις την γκρίνια τώρα τύπου δεν προλαβαίνω .... είσαι και κοντά και κινδυνεύεις:rolleyes:

KIKI την βαφτίσαμε Αδαμαντία. Μου άρεσε πολύ το όνομα το θεωρώ "δυνατό" όνομα. Και παίζει και έξω το όνομα amanda οποτε θα της έιναι ευκολο (ειναι Ελληνογαλάκια) όταν πηγαινοέρχεται. Τελικά πως την ειπατε την μικρή σας; :P

Να τα χαίρεστε τα παιδάκια σας, όσο για τα υπέροχα δωμάτια που έφτιαξε η σύζυγος με τη βοήθειά σου :tongue::tongue::tongue: να της πεις τα συγχαρητήριά μου!

Καλησπέρα...Εδω τα κεφια μου ειναι κπως ακομη αλλα ελπίζω να συνελθουμε και να μπουμε στην καθημερινοτητα μας.Ομικρος ειναι ευτυχως καλύτερα και απύρετος από εχθες τη νυχτα.Στο σπίτι κανω τα βασικα ,αεριζω ,πλένω ..κανω οσο μπορω αντισυψησια ,μηπως γλιτωσει ο αντρας μου από την ιωση του μικρου και βεβαια ασχολουμαι πολύ πολύ με τον μικρο ο οποιος εχει λιωσει ο δολιος.

Τα φιλια μου και την καληνυχτα μου!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Να προσθέσω οτι το έχω ρίξει και λίγο στη χειροτεχνία Του έφτιαξα μια μάσκα μπατμαν και μου βγήκε πολύ καλή. Την περιποιήθηκα ιδιαίτερα. Έφτιαξα το σχεδιο πάνω σε 2πλό χαρτόνι για να είναι σταθερό, κολλησα τα κομμάτια μεταξύ τους, έκοψα και μετά έραψα μπρος πίσω ύφασμα μαυρο βαμβακερό, λαστιχάκι και έτοιμη. Εχουμε και μπλούζα μπατμαν με μπέρτα και έτοιμος ο μπατμαν

Εφτιαξα 2 ακόμα ζακέτες απο μπλούζες δεν θα αφήσω μπλούζα για μπλούζα :ο

Μπραβο βρε 4U! Πολύ δημιουργικη διαθεση!

άλλο θέμα ... χτες είχαμε κρούσμα σχολείο μας με τις ακατανομαστες στο κεφαλάκι ενός κοριτσιού. Σήμερα εννοείτε οτι λουστήκαμε στο μηλόξυδο για να πάμε. Είχα την λανθασμένη, όπως φαίνεται, εντύπωση οτι μόνο με τη ζέστη κάνουν εμφάνιση συτές

Και εδω μου ειπε ο μικρος πως ειπε ο διευθυντης να τους κοιταξουμε ,οποτε αρχισαμε πάλι να χρησιμοπιουμε το σπρευ και το σαμπουαν.

καλημερες σε ολα τα κοριτσια κ μη:tongue:!!

η μαμα καλα ΔΕΝ ποναει αναμενουμε μαγνητικη για να δουμε ποσες χμθ θα κανει.

σημερα αν κ σηκωθηκα με πολυ καλη διαθεση εμαθα για εναν φιλο μας ο οποιος ρε κοριτσια ειχε δυσπνοια κ λιγη ζαλαδα καμμια βδομαδα τωρα κ πηγαινε στο νοσοκομειο κ τον εδιωχναν τελικα τον κρατησαν την 3η φορα χωρις αλλα συμπτωματα επεσε σε κωμα κ νοσηλευεται σε εντατικη πολυ κρισιμα με Η1ΝΙ

εχω παθει σοκ χωρις αλλα συμπτωματα κ χωρις αλλα προβληματα υγειας.... του εκαναν την εξεταση για τον ιο αφου επεσε σε κωμα....θα το ειχαν προλαβει!

εχει διδιυμα 3 ετων....

προσοχη κοριτσια μου νομιζα πως μονο σε ατομα με ηδη βεβαρημενη υγεια κατεληγε τοσο ασχημα.

Περαστικα του ,ελπίζω να συνελθει αμεσα.Δυστυχως φαινεται πολύ υπουλη γριπη.Εμεις την περασαμε το 2011 ,σχετικα ανωδυνα.

Μπραβο για τη μανουλα.Ολα καλά να πάνε!

Αμάν αμάν ! Μη μου λες τέτοια!

Είναι ο Θ από το Σάββατο το πρωί με πολύ πυρετό (39+) που δεν κατεβαίνει ούτε με αντιπυρετικά κάτω από 38. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που έχει 37+.

Εν τω μεταξύ με έχει γονατίσει στα μακάβρια αστεία του στυλ:

Ανοίγω το παντζούρι. "το βλέπω" μου λέει. "Τι βλέπεις;" Το φως στην άλλη άκρη του τούνελ"

Κάνω θόρυβο και τον ξυπνάω. "Κική, εσύ είσαι;" μου λέει. "Ναι". "Έλεγα μήπως ήταν κανένας άγγελος"

"Βιάζεσαι;" μου λέει. "Ναι, του λέω, έχουμε ραντεβού στις κούνιες με...". "Τρέξε, μου λέει, τρέξε να φτιάξεις τη ζωή σου" :tongue:

"Φεύγουμε, του λέω, θες τίποτα;". "Ναι, μου λέει, ένα χαρτί κι ένα μολύβι" :rolleyes:.

Και η λίστα δεν έχει τελειωμό. Και όχι τίποτα άλλο αλλά μου τον ανέφερε τον Η1Ν1 (μεταξύ όλων των άλλων ασθενειών που γνωρίζει) και του είπα ακριβώς αυτό, ότι πριν 10 μέρες έκανε εξετάσεις κι ο γιατρός μόνο που δεν χειροκρότησε, οπότε κι αυτό να είναι...

Τα καλύτερα εύχομαι για τον άνθρωπο!

Σας έχασα πάλι.

Το Σ/Κ ακριβώς επειδή είχαμε τον μπαμπά μας άρρωστο, ήμασταν κυρίως εκτός σπιτιού. Δουλειές έκανα άπειρες αλλά, αν δεν συνέλθει τελείως και εκείνος και η μικρή, η οποία χθες όλη μέρα είχε κι εκείνη δέκατα, και να καθαρίσω μετά μία καλή το σπίτι, "βρώμικο" το νιώθω. Στο μεταξύ, επειδή δεν την έστειλα ούτε χθες, βέβαια, αλλά ούτε και σήμερα σχολείο, παρότι δεν έχει σήμερα πυρετό, το σπίτι λερώνεται πιο γρήγορα . Δεν θα γκρινιάξω καθόλου γι' αυτό. Ας γίνουν καλά και οι δύο και θα του δώσω να καταλάβει!

Περαστικά σε όσους ταλαιπωρούνται!

Και εγω το ιδιο νιωθω ,οσο και να καθαριζω ολα βρωμικα μου φαινονται.Παντα βεβαια αυτη την περιοδο το θεωρω βρωμικο το σpίτι με τα χαλιά.O συζυγος απαιχτος!

.

Σ' ευχαριστώ πολύ.. Αυτό ακριβώς ελπίζουμε κι εμείς!

Περαστικα του ,κι ας μεινει μονο ως αναμνηση και μαθημα.

καλησπερα κοριτσια μου!!!

Τι κανετε???

Εμεις μαζευτηκαμε πριν μια ωρα,πηγαμε λαικη,κρεοπωλειο(παλι αδειασε το πορτοφολι...),και υστερα παιδικη χαρα.Επαιξε ο μικρος και το καταευχαρηστηθηκε

Ο καιρος υπεροχος!!!Μπορει να μην ξαναχαλασει??????

Το απογευμα εχω να καθαρισω και τηγανισω γαυρο και να βρασω πατατες και μπατζαρια.

Απο δουλιτσες οπως καταλαβαινετε το απολυτο τιποτα σημερα....

Αυτα τα νεα μας

Φιλακια πολλα!!!

Επειδη το παιρνω ως αφορμη ,και εγω χαιρομαι πολύ που βλεπω αυτες τις καλές ημερες αλλα τρελαινομια που ακουω και στην τηλεοραση πως ειναι καλο που εχουμε υψηλες θερμοκρασιες.Ειναι ακομη χειμωνας και αν δεν ειναι και ο μαρτιος χειμωνιατικος η φυση θα εχει μεγαλο προβλημα και εμεις μαζι της ασχετα με το αν ασχολουμαστε με τη γη ή οχι.Οπότε υπομονη ,θα ερθει και η ανοιξη!:)

Αγαπημένα μου, ηλιόλουστη καλημέρα.

Σημερα ήταν ημέρα βόλτας, ξεκούρασης, χαλαρουϊτας, καφε και μαγαζιών!

Ζω, μεγάλες στιγμές! :tongue:

Το σπιτάκι μου ήταν πεντακάθαρο και μαζεμένο {σχετικά}. Οπότε, βουρ με μία φίλη μου, που είχα κανονίσει καφεδάκι στο σπίτι της.

Ήπιαμε καφεδάκι, βάψαμε τα νυχάκια μας, είπαμε τα δικά μας και μετά.. βόλτα για ψώνια!

Και... ψώνισα! :tongue::tongue: Η κολλητή μου, όταν της το είπα, μου είπε:

"Πόσα χρόνια είχα να σε ακούσω να το λες αυτό!" :mrgreen:

Προσωπικά, δεν το είχα "καταλάβει" :rolleyes: .

Πήρα "πανάκριβα" πράγματα αλλά καθόλου δεν με χάλασε! Ανέβηκαν τα κέφια οπότε κανένα θέμα! ;)

Πήρα 2 αθλητικά μπλουζάκια, σε έντονα χρώματα, από το pull & bear, που θα τα φοράω και με τζινάκια και με σορτσάκια και στο tae.

Δηλαδή εμ σαμπού εμ κοντίσιονερ! :tongue:

Κόστος 5? και τα δύο!

Επίσης, αγόρασα ένα πανάκριβο δαχτυλίδι που το λάτρεψα {πάντα ψωνίζω από το Σοφάκι μας αλλά δεν μπόρεσα ν' αντισταθώ! :tongue:}

Κόστος 1?, γεμάτο μπριγιάν! :lol::lol::lol:

Και τα νυχάκια μου, με λατρεμένο νέο χρώμα από την essie:

Μετά, πήγα σ' ένα από τα μαγαζιά που ψωνίζω για τη δουλειά μου, αγόρασα ένα δωράκι για μία φίλη και κάποια πραγματάκια για τη δουλίτσα.

Επέστρεψα σπιτάκι μου, έβαλα και τα "διακοσμητικά" μας μαξιλάρια για πλύσιμο {στεγνώνουν τώρα}, ψευτομάζεψα και ξεκουράστηκα στο κομπιούτερ.

Το απόγευμα προπόνηση και δουλίτσα.;)

Φιλάκια σε όλους!

Ειρηνη μου με γεια σου!Κια τα νυχακια σουπερ!Πολύ ανανεωτικο το shopping!!!

Πλένω τα λευκά στους 60 βαθμούς και τα χρωματιστά στους 40 .....συνήθως βάζω 3 πλυντήρια μέσα στην εβδομάδα....έχω δύο καλάθια ένα για λευκά και ένα για χρωματιστά....όποιο γεμίζει μπαίνει για πλύσιμο...συνήθως γεμίζουν εναλλάξ!

Εγω πάλι ,οπως και η Μιρτουλα ,βαζω περιπου 8 πλυντηρια.Δεν ξερω πως αλλα μαζευνται.Εδω και δυο ημερες εχω τα καλάθια αδεια ωστοσω εβαλα και εχθες και σημερα πλυντηριο.Εχθες τα σεντονια του μικρου ,λογω ατυχηματος και σημερα τα ριχταρια μας για να φρεσκαριστουν.

Γεια σας κ παλι κορτσουδια , χμμμ κ αγορακι! Ενα σε εχουμε!

Σημερα η δασκαλα του μου ειπε να του φορεσω βρακακι....απορησα! Εσεις θα ταλαιπωρηθειτε κ θα αλλαζετε αν γινει ατυχημα ,ειπα..κ επεμεινε....

Τωρα το μεσημερι δεν ηθελε να βαλει πανα κ μου ζητησε το σλιπ ανγκρι μπερντς.....

Κ φυσικα ετοιμαζομαι σε λιγο να τρεχω κ να μην φτανω γιατι θα τα κανει στον υπνο του κ θα πλενω........στανταρ σας μιλαω!

Ειναι θεμα λεπτων!...

Επισης, φετος λεω να του παρω δωρο γιατι εχω πολλα χρονια να του παρω! Αλλ'α τ'ι? Αυτος δεν συγκινειται με λουλουδια,κοσμηματα,ρουχα κ παπουτσια...... Δυσκολοι οι αντρες........να παρω κατι που εμμεσως θα το χρησιμοποιω εγω? Δηλ κατι για μενα?

Καλα να παθει αφου ειναι δυσκολος!

Βοηθηστε!

Κοιτα καποια στιγμη τη φαση με τα κατουρημενα θα την περασετε ,αφου ειναι διαθεσιμες οι δασκάλες του ,εκμεταλευσου το.

ειρηνακι πολυ χαρηκα που σε "ακουσα" χαρουμενη μετα απο ολεςτις αναποδιες!!νυχια κ δαχτθλιδι τελεια,τελεια!δομνινα,σε αυτες τις τιμες ειναι κ το φαγητο μεσα?εγω για 3φορες την εβδομαδα δινω 180,χωρις φαγητο:mad: αααα το αλλο δε σας το ειπα η μπεμπα εχει πυρετο....αλλα εκανε κ 2εμβολια εχτες.λετε να ειναι απο τα εμβολια η το κολλησαμε το βρεφος??ο γιος ακομα να συνλθει,μια εβδομαδα κλεινει η παλιοιωση

Περαστικα σας.Κριμα να ταλαιπωρειτε και η μικρη ...Κανονικα με τετοια ιωση δεν θα επρεπε να κανει εμβολιο,ρωτησε πάντως το γιατρο σας.

Γειά σας κορίτσια!

Λοιπόν σήμερα είμαι όλη μέρα έτσι:D

Συγχαρητηρια για τη δουλεια!!!!!:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Γειά σας κορίτσια!

Λοιπόν σήμερα είμαι όλη μέρα έτσι:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Σας φιλώ!!!

Μπραβοοοοοο!!!!!Τελεια νεα!!!Καλη αρχη!!!!

Οδοντιατρο?????μπρρρρρ.....δεν τον αντεχω με τιποτα....

Διαφημίσεις

Επειδη το παιρνω ως αφορμη ,και εγω χαιρομαι πολύ που βλεπω αυτες τις καλές ημερες αλλα τρελαινομια που ακουω και στην τηλεοραση πως ειναι καλο που εχουμε υψηλες θερμοκρασιες.Ειναι ακομη χειμωνας και αν δεν ειναι και ο μαρτιος χειμωνιατικος η φυση θα εχει μεγαλο προβλημα και εμεις μαζι της ασχετα με το αν ασχολουμαστε με τη γη ή οχι.Οπότε υπομονη ,θα ερθει και η ανοιξη!:)

)

Χρυσα μου εχεις απολυτο δικιο!!!Απλα το χαιρομαι παρα πολυ γιατι με ολο αυτο το σκηνικο με την σχολη του αντρα μου εχει αλλαξει τοσο πολυ η καθημερινοτητα μας...τις προηγουμενες μερες που ηταν χαλια ο καιρος μειναμε μεσα μεσα με τον μικρο οοοοολη μερα και αυτο για 2-3 μερες και ειχαμε φρικαρει,οποτε αυτη τη στιγμη το χρειαζομαι οσο δεν παει......

Αγαπημένα μου, ηλιόλουστη καλημέρα.

Σημερα ήταν ημέρα βόλτας, ξεκούρασης, χαλαρουϊτας, καφε και μαγαζιών!

Ζω, μεγάλες στιγμές! :tongue:

Το σπιτάκι μου ήταν πεντακάθαρο και μαζεμένο {σχετικά}. Οπότε, βουρ με μία φίλη μου, που είχα κανονίσει καφεδάκι στο σπίτι της.

Ήπιαμε καφεδάκι, βάψαμε τα νυχάκια μας, είπαμε τα δικά μας και μετά.. βόλτα για ψώνια!

Και... ψώνισα! :tongue::tongue: Η κολλητή μου, όταν της το είπα, μου είπε:

"Πόσα χρόνια είχα να σε ακούσω να το λες αυτό!" :mrgreen:

Προσωπικά, δεν το είχα "καταλάβει" :rolleyes: .

Πήρα "πανάκριβα" πράγματα αλλά καθόλου δεν με χάλασε! Ανέβηκαν τα κέφια οπότε κανένα θέμα! ;)

Πήρα 2 αθλητικά μπλουζάκια, σε έντονα χρώματα, από το pull & bear, που θα τα φοράω και με τζινάκια και με σορτσάκια και στο tae.

Δηλαδή εμ σαμπού εμ κοντίσιονερ! :tongue:

DSCN0309_zps3ed476c7.jpg

Κόστος 5? και τα δύο!

Επίσης, αγόρασα ένα πανάκριβο δαχτυλίδι που το λάτρεψα {πάντα ψωνίζω από το Σοφάκι μας αλλά δεν μπόρεσα ν' αντισταθώ! :tongue:}

DSCN0295_zps42ce283e.jpg

Κόστος 1?, γεμάτο μπριγιάν! :lol::lol::lol:

Και τα νυχάκια μου, με λατρεμένο νέο χρώμα από την essie:

DSCN0297_zps45469eef.jpg

Μετά, πήγα σ' ένα από τα μαγαζιά που ψωνίζω για τη δουλειά μου, αγόρασα ένα δωράκι για μία φίλη και κάποια πραγματάκια για τη δουλίτσα.

Επέστρεψα σπιτάκι μου, έβαλα και τα "διακοσμητικά" μας μαξιλάρια για πλύσιμο {στεγνώνουν τώρα}, ψευτομάζεψα και ξεκουράστηκα στο κομπιούτερ.

Το απόγευμα προπόνηση και δουλίτσα.;)

Φιλάκια σε όλους!

Ειρηνακη τελειο το δαχτυλιδακι και το νυχι!!!

Μεγεια τα μπλουζακια!!!

Γεια σας κ παλι κορτσουδια , χμμμ κ αγορακι!

Επισης, φετος λεω να του παρω δωρο γιατι εχω πολλα χρονια να του παρω! Αλλ'α τ'ι? Αυτος δεν συγκινειται με λουλουδια,κοσμηματα,ρουχα κ παπουτσια...... Δυσκολοι οι αντρες........να παρω κατι που εμμεσως θα το χρησιμοποιω εγω? Δηλ κατι για μενα?

Καλα να παθει αφου ειναι δυσκολος!

Βοηθηστε!

χαχαχαχα!!!!Εισαι φοβερη!!!!!

τα νεα μου:

Εκανα το λαθος και εβαλο τον μικρο για υπνο (μου το ζητησε ο ιδιος),και τωρα πηγαινοερχεται:mad:,να δω τι ωρα θα αποφασισει να κοιμηθει...

Σηκωθηκα το απογευμα,και ασχοληθηκα με το μαγειρεμα για αυριο,καθαρισα γαυρο(μπλιαχ!ποσο σιχαινομαι αυτη τη δουλεια...),τον τηγανισα,εβρασα πατατες,επλυνα μπατζαρια και τα εβρασα,τελειωσα στις 8 και δεν ειχα κουραγιο να κουνηθω,εβαλα ενα πλυντηριο και εκατσα.

Αφησα τα πιατα για αυριο και μου τη δινει τρελα που θα σηκωθω το πρωι να φτιαξω καφε και θα γινεται χαμος αλλα δεν την παλευα με τιποτα...αφησα και το απλωμα για αυριο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...