Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσια μου!!!

Τι κανετε???

Εμεις μαζευτηκαμε πριν μια ωρα,πηγαμε λαικη,κρεοπωλειο(παλι αδειασε το πορτοφολι...),και υστερα παιδικη χαρα.Επαιξε ο μικρος και το καταευχαρηστηθηκε;)

Ο καιρος υπεροχος!!!Μπορει να μην ξαναχαλασει??????

Το απογευμα εχω να καθαρισω και τηγανισω γαυρο και να βρασω πατατες και μπατζαρια.

Απο δουλιτσες οπως καταλαβαινετε το απολυτο τιποτα σημερα....

Αυτα τα νεα μας;)

Φιλακια πολλα!!!

Πάντως βρε παιδί μου, πολύ τους αρέσει το συμμαζεμένο σπίτι, κ μόνο για την ικανοποίηση στα ματάκια τους λέω στον εαυτό μου "όρθια, μάζευε", όσο λιώμα και να είμαι.

Εμένα, μετά από κάθε καθάρισμα και τακτοποίηση στο μπάνιο, μου λέει "Πολύ μου αρέσει όπως έφτιαξες το μπάνιο"-που ουσιαστικά είναι απλώς καθαρό χωρίς τπτ παραπάνω...

Παναγίτσα μου, δεν ξέρεις πόσο με προβλημάτισες!

Πόσο είναι, elin;

Εμένα και σαν βομβαρδισμένο τοπίο να είναι, she doesn't give a shit, που λέμε και στα ελληνικά!

Ειρήνηηηηη, αναλαμβάνεις εκπαίδευση easy living προσχολικής ηλικίας; :tongue:

Να στη στείλω;

Διαβάζω προς τα πίσω και δεν είδα ακόμη νυχάκια Σοφίας. Εδώ είναι η φωτό ή στο fb;

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Αγαπημένα μου, ηλιόλουστη καλημέρα.

Σημερα ήταν ημέρα βόλτας, ξεκούρασης, χαλαρουϊτας, καφε και μαγαζιών!

Ζω, μεγάλες στιγμές! :tongue:

Το σπιτάκι μου ήταν πεντακάθαρο και μαζεμένο {σχετικά}. Οπότε, βουρ με μία φίλη μου, που είχα κανονίσει καφεδάκι στο σπίτι της.

Ήπιαμε καφεδάκι, βάψαμε τα νυχάκια μας, είπαμε τα δικά μας και μετά.. βόλτα για ψώνια!

Και... ψώνισα! :tongue::tongue: Η κολλητή μου, όταν της το είπα, μου είπε:

"Πόσα χρόνια είχα να σε ακούσω να το λες αυτό!" :mrgreen:

Προσωπικά, δεν το είχα "καταλάβει" :rolleyes: .

Πήρα "πανάκριβα" πράγματα αλλά καθόλου δεν με χάλασε! Ανέβηκαν τα κέφια οπότε κανένα θέμα! ;)

Πήρα 2 αθλητικά μπλουζάκια, σε έντονα χρώματα, από το pull & bear, που θα τα φοράω και με τζινάκια και με σορτσάκια και στο tae.

Δηλαδή εμ σαμπού εμ κοντίσιονερ! :tongue:

DSCN0309_zps3ed476c7.jpg

Κόστος 5? και τα δύο!

Επίσης, αγόρασα ένα πανάκριβο δαχτυλίδι που το λάτρεψα {πάντα ψωνίζω από το Σοφάκι μας αλλά δεν μπόρεσα ν' αντισταθώ! :tongue:}

DSCN0295_zps42ce283e.jpg

Κόστος 1?, γεμάτο μπριγιάν! :lol::lol::lol:

Και τα νυχάκια μου, με λατρεμένο νέο χρώμα από την essie:

DSCN0297_zps45469eef.jpg

Μετά, πήγα σ' ένα από τα μαγαζιά που ψωνίζω για τη δουλειά μου, αγόρασα ένα δωράκι για μία φίλη και κάποια πραγματάκια για τη δουλίτσα.

Επέστρεψα σπιτάκι μου, έβαλα και τα "διακοσμητικά" μας μαξιλάρια για πλύσιμο {στεγνώνουν τώρα}, ψευτομάζεψα και ξεκουράστηκα στο κομπιούτερ.

Το απόγευμα προπόνηση και δουλίτσα.;)

Φιλάκια σε όλους!

777885dugw57gt25.gif

alexenia πρόσεξε το μωρό. Περαστικά στον μικρό σου. Το ότι ντρέπεσαι ειναι 100% νορμαλ. Παιδια εγώ έχω το γραφείο μου στο σπίτι. Η γυναίκα μου το ίδιο. Έχει εκφράσει την επιθυμία να μας βοηθουσε κάποια...αλλά εγώ δεν νιώθω άνετα με αυτό όποτε σε καταλαβαίνω. Δεν ξέρω νιώθω...παράξενα με την ιδέα οτι κάποιος ξενος θα είναι μες στο σπίτι, και δεν το εννοώ πονηρά ότι δηλαδη θα δημιουργουσε πρόβλημα, όχι, απλά νιώθω αμήχανα. Βεβαία εμείς είμαστε τυχεροί γιατί δουλευουμε σπιτι οποτε μοιραζουμε δουλειες λιγο ο ενας λιγο ο αλλος τα βγαζουμε

Νίκο, είμαι πολύ γαϊδούρα. Δεν σε καλωσόρισα, αν και έχω ξαναδιαβάσει ποστ σου.

Καλως ήρθες, λοιπόν, έστω και καθυστερημένα!

Καταλαβαίνω αυτό που περιγράφεις αλλά υπάρχει λύση που την επιλέγει πολύς κόσμος: να λείπετε από το σπίτι ;). Εννοείται να είναι άτομο εμπιστοσύνης.

Αμάντα λένε την κόρη σου; Τι ωραίο όνομα! Το είχε προτείνει κι ο σύζυγος όταν ψάχναμε όνομα για τη μικρή αλλά, για κάποιον λόγο που τώρα που το βλέπω γραμμένο, μου διαφεύγει :rolleyes:, εγώ δεν το τόλμησα.

Πώς τη βαφτίσατε;

(Αν θες απαντάς, εννοείται)

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

Και... ψώνισα! :tongue::tongue: Η κολλητή μου, όταν της το είπα, μου είπε:

"Πόσα χρόνια είχα να σε ακούσω να το λες αυτό!" :mrgreen:

Προσωπικά, δεν το είχα "καταλάβει" :rolleyes: .

Πήρα "πανάκριβα" πράγματα αλλά καθόλου δεν με χάλασε! Ανέβηκαν τα κέφια οπότε κανένα θέμα! ;)

Τι χρωματιστό ποστ!

Με γεια σου!

("εμ σαμπου εμ κοντίσιονερ" :lol::lol::lol:! Δεν υπάρχεις!)

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Γειά σας!!! τι μου κάνετε....σας διαβάζω όσο μπορώ!!!

Σήμερα έχω τα κορίτσια σπίτι....τα σχολεία κλειστά, λόγω του πολιούχου της περιοχής...Το πρωί ξυπνήσαμε έβαλα κάτι τελευταία πλυντήρια για να στεγνώσουν με τον ΥΠΕΡΟΧΟ ήλιο και φύγαμε με το τουτού μας....

πήγαμε στην μαμά μου να τους δούμε....φάγαμε εκεί και πριν λίγο γυρίσαμε! Τώρα βλέπουν ένα παιδικό και πάμε για νάνι....για διάβασμα μας έμειναν κάτι λίγα για απόγευμα!

Κική...οι άντρες όταν αρρωσταίνουν είναι χειρότεροι και απο μωρά....εμένα μπαίνει όλος μέσα στο πάπλωμα και μουγκρίζει...!!! χαχαχααχ

Περαστικά στις άρρωστες!

Ειρήνη μεγειά σου!

Δήμητρα πολύ πλάκα έχεις....γέλασα με τα πλυντήρια σου!

Πλένω τα λευκά στους 60 βαθμούς και τα χρωματιστά στους 40 .....συνήθως βάζω 3 πλυντήρια μέσα στην εβδομάδα....έχω δύο καλάθια ένα για λευκά και ένα για χρωματιστά....όποιο γεμίζει μπαίνει για πλύσιμο...συνήθως γεμίζουν εναλλάξ!

Γεια σας κ παλι κορτσουδια , χμμμ κ αγορακι! Ενα σε εχουμε!

κικη

Ο αντρας σου ειναι μαλλον φοβερο φατσονι! Πολυ καλες ατακες! Με τετοιο ανθρωπο διπλα σου παντα θα γελας! Τον παω με χιλια! Απεκτησε φαν-κλαμπ πες του!

mybilly

Χαρηκα που η μαμα δεν ποναει.ευχομαι η μαγνητικη ναχει τα καλυτερα αποτελεσματα! Να μην δειξει τιποτα!

Εμενα δεν τρωει καθολου...πσκ μαλωσαμε..πηγα κ καταστεναχωρεθηκα......χαλαστηκα πολυ....κ την Παρασκευη θα ξαναπαμε...

Παντως ο γιος σου μεγαλουτσικος δεν ειναι που καταλαβαινει τωρα το φυλλο?

Ο δικος μου που ειναι ντιπ-για-ντιπ , ουτε μιλαει ακομη κ δεν καθαρισε ακομη, ξερει για πιπι κ τσουτσουνι κ ξεχωριζει τα αγορακια απο τα κοριτσακια....

Φυσικα κ που ξερει για τσουτσουνι μην φανταστεις κ πολλα......αφου ακομη δεν ξερει να το ελεγχει....

Σημερα η δασκαλα του μου ειπε να του φορεσω βρακακι....απορησα! Εσεις θα ταλαιπωρηθειτε κ θα αλλαζετε αν γινει ατυχημα ,ειπα..κ επεμεινε....

Τωρα το μεσημερι δεν ηθελε να βαλει πανα κ μου ζητησε το σλιπ ανγκρι μπερντς.....

Κ φυσικα ετοιμαζομαι σε λιγο να τρεχω κ να μην φτανω γιατι θα τα κανει στον υπνο του κ θα πλενω........στανταρ σας μιλαω!

Ειναι θεμα λεπτων!...

Σημερα κατα ταλλα τελεια μερα!

Θα ζητησω το απογευμα βολτα απ τον συζυγο!

Ετσι θα γλιτωσω κ τι σιδερο! Μουαχαχαχα....τελεια!

Επισης, φετος λεω να του παρω δωρο γιατι εχω πολλα χρονια να του παρω! Αλλ'α τ'ι? Αυτος δεν συγκινειται με λουλουδια,κοσμηματα,ρουχα κ παπουτσια...... Δυσκολοι οι αντρες........να παρω κατι που εμμεσως θα το χρησιμοποιω εγω? Δηλ κατι για μενα?

Καλα να παθει αφου ειναι δυσκολος!

Βοηθηστε!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

DSCN1605_640x480_zps574bc601.jpg

Αχ, Rav, τις δικές σου τις φωτό, της Καλαμαρούς και της etoile με τα βαζάκια και τις ετικέτες, τις βλέπω και στον ύπνο μου. Τόσο πολύ μου αρέσουν. Και εκνευρίζομαι με τον εαυτό μου που δεν έχω βρει τον χρόνο να τα φτιάξω τόσο όμορφα. Αλλά τώρα πάει, πείσμωσα. Θα γίνει. Πριν το Πάσχα. Κι αυτό είναι στόχος!

ΑΑ Τελείωσα και με τα δωμάτια των παιδιών. Ρίξτε μια ματιά και πείτε μου γνώμες μου πήρε 2 μέρες και ΨΟΦΗΣΑ άλλα μου άρεσε.

Πολύ όμορφα! Ταλέντο είσαι, έτσι;

Πλένω τα λευκά στους 60 βαθμούς και τα χρωματιστά στους 40 .....συνήθως βάζω 3 πλυντήρια μέσα στην εβδομάδα....έχω δύο καλάθια ένα για λευκά και ένα για χρωματιστά....όποιο γεμίζει μπαίνει για πλύσιμο...συνήθως γεμίζουν εναλλάξ!

Εγώ σεντόνια πετσέτες στους 60, ρούχα μαύρα και χρωματιστά στους 40. Δύο καλάθια, ένα δικό μας, ένα της μικρής. Πλυντήρια 3-5 την εβδομάδα.

Φυσικα κ που ξερει για τσουτσουνι μην φανταστεις κ πολλα......αφου ακομη δεν ξερει να το ελεγχει....

Καλά, πολλοί δεν μαθαίνουν ποτέ. Γενικά μιλώντας :rolleyes:...

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

και γω το ίδιο κόλλημα εχω..πλένω όπως είπες τα πάντα κ συχνά...αλλά πχ τα ρούχα που φοράω εγω μια μέρα στο σχολείο και κάθομαι σε καρέκλες που κάθονται τόσα άτομα τα αερίζω, τα φοράω ακόμα μια μέρα -όχι συνεχόμενα - και μετά φαίνονται δε φαίνονται λερωμένα πάνε στα άπλυτα...τα σιχαίνομαι να τα ξαναβάλω. Το ίδιο εννοείται γίνεται κ με των παιδιών πχ της μικρής μου που πάει παιδικό όταν γυρνάει το μεσημέρι πάνε άπλυτα τα ρούχα φαίνονται δε φαίνονται βρώμικα.....δεν ξέρω αν το σκέφτομαι σωστά αλλά αυτό λέει η λογική μου κ έτσι βγαίνουν ενα σωρό πλυντήρια...μετά είναι κ οι πετσέτες, τα σεντόνια, τα ριχτάρια κλπ κλπ .....μάλλον όμως κάπου κάνω λάθος γιατί οι περισσότερες μαμάδες που μιλάω λένε ότι βάζουν 4-5 πλυντήρια την εβδομάδα...

Κάπως έτσι και 'γω.

Μου τη δίνουν τα φορεμένα ρούχα και πάνε για πλύσιμο.

Του παιδιού δε... από τότε που ξεκίνησε να πηγαίνει προ-νήπιο, με το που θα μπει από το σχολείο, βγάζει τα πάντα. Από μπλούζα μέχρι καλτσάκια. Του έχει γίνει "βίωμα" πλέον και είμαι ευχαριστημένη. Νομίζω πως αφήνουμε "έξω" πολλά μικρόβια μ αυτόν τον τρόπο.

Να προσθέσω οτι το έχω ρίξει και λίγο στη χειροτεχνία ;) Του έφτιαξα μια μάσκα μπατμαν και μου βγήκε πολύ καλή. Την περιποιήθηκα ιδιαίτερα. Έφτιαξα το σχεδιο πάνω σε 2πλό χαρτόνι για να είναι σταθερό, κολλησα τα κομμάτια μεταξύ τους, έκοψα και μετά έραψα μπρος πίσω ύφασμα μαυρο βαμβακερό, λαστιχάκι και έτοιμη. Εχουμε και μπλούζα μπατμαν με μπέρτα και έτοιμος ο μπατμαν :)

Εφτιαξα 2 ακόμα ζακέτες απο μπλούζες :) δεν θα αφήσω μπλούζα για μπλούζα :ο

Γι αυτό μου ζήταγες μπλούζες προχθές? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

επισης ξεκινησαν οι αποριες για το φυλλο μου:rolleyes:

κ ενω με εχει δει πολλες φορες στο μπανιο χθες του εκανε το κλικ:cool:

μου ειπε πως στεναχωριεται για μενα κ οτι ειναι πολυ πονετικο(να ποναει) που μου εκοψαν το πουλακι μου::!:

!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol: χαχααχαχα!!!

777885dugw57gt25.gif

ειρηνακι πολυ χαρηκα που σε "ακουσα" χαρουμενη μετα απο ολεςτις αναποδιες!!νυχια κ δαχτθλιδι τελεια,τελεια!δομνινα,σε αυτες τις τιμες ειναι κ το φαγητο μεσα?εγω για 3φορες την εβδομαδα δινω 180,χωρις φαγητο:mad: αααα το αλλο δε σας το ειπα η μπεμπα εχει πυρετο....αλλα εκανε κ 2εμβολια εχτες.λετε να ειναι απο τα εμβολια η το κολλησαμε το βρεφος??ο γιος ακομα να συνλθει,μια εβδομαδα κλεινει η παλιοιωση

Ειρήνηηηηη, αναλαμβάνεις εκπαίδευση easy living προσχολικής ηλικίας; :tongue:

Να στη στείλω;

Διαβάζω προς τα πίσω και δεν είδα ακόμη νυχάκια Σοφίας. Εδώ είναι η φωτό ή στο fb;

Εννοείται!

Εχεις δει πόσο προσέχει το φιογκάκι? :tongue:

Να τα νυχάκια της Σοφούλας μας:

DSCN0271_zpsb5940a35.jpg

777885dugw57gt25.gif

Αμάντα λένε την κόρη σου; Τι ωραίο όνομα! Το είχε προτείνει κι ο σύζυγος όταν ψάχναμε όνομα για τη μικρή αλλά, για κάποιον λόγο που τώρα που το βλέπω γραμμένο, μου διαφεύγει :rolleyes:, εγώ δεν το τόλμησα.

Πώς τη βαφτίσατε;

(Αν θες απαντάς, εννοείται)

Όντως πολύ ωραίο και πρωτότυπο όνομα.. Μια φίλη μου πάντως που τη φωνάζουμε Αμάντα είναι βαφτισμένη Αδαμαντία!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...