Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα απο Ηλιολουστη Αθήνα!!!

Πραγματικα νυστάζω μετά απο 2 καφεδες και ναι συνεχιζω!!!

Εχτες ειχα όμορφη εκπληξη ,,,ειχα την 1η μου Valentine Card (xaxa) ο μικρος φτιαξανε στα Αγγλικα και βγαινοντας όλα τα παιδια φώναζας ΧΑΠΙ ΒΑΔΕΝΤΙΝ

...δεν καταλαβαιναμε έτσι κάναμε απλή μετάφραση και βγηκε σωστά happy valentine

Τι γλυκα που ειναι ολα τους...

Α!! Ξεχασα να σας πω χτες αφου γύρισα απο σουπερ μαρκετ με τον μικρο μετα απο Αγγλικα μαγειρεψα φακουλες για σήμερα και μετα σπιτι ... ο μπαμπας μας εβαλε ένα ραδιοφώνο στο δωμάτιο του μικρου γιατι του αρέσει να χορευει και ολα μια χαρά

Μετα παραμυθι και υπνο

Σήμερα σηκωθηκαμε ετοιμαστηκαμε και ετοιμη για δουλεια

Πηρα ένα πολύ ομορφο κουτι που γινεται σκαμπο για να βάλει ο μικρος μέσα τα αυτοκινητάκια του που μου ζήτησε

ααα και τελικα κόλλησα τα δάχτυλα μου χτες για πολώστή φορά

:) αχα τωρα οκ εχω τα δαχτυλα μου μην ανυσηχητε..εφτιαχνα marine βραχιολια απλα υπέροχα

Σήμερα αρκετα πραγματάκια στον οριζοντα σας φιλώ γλυκά!!!

:)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αρχικό μήνυμα απο yorimichi79 viewpost.gif

Για τα πλυντηρια!!

Παντως δεν κραταω προγραμμα....Αν παω για κατουρημα κ το δω γεματο το καλαθι κ με πιασει....βαζω κ ενα πλυντηριο!!!!

αλλά παντα βαζω οταν δεν εχω απλωμενα...οταν ειναι μαζεμενα...

χαχαχα αυτό κάνει και η γυναίκα μου και εγώ είμαι συνεχώς ΧΡΙΣΤΙΙΙΙΝΝΝΑΑΑ είναι το 4 πλυντήριο σήμερα!!! Χα χα

Γεια σας! Μαμάδες και Μπαμπάδες :)

Εξαφανίστηκα διότι απο τη μια το έχω ρίξει έξω και απο την άλλη όσο είμαι μέσα κάνω τα βασικά στο σπίτι και τρέφω εγκέφαλο ;)

Πήρα νέο μάθημα στο coursera και επίσης διαβάζω και τα βιβλία που δανείστηκα την Παρασκευή απο τη βιβλιοθήκη :)

Έκανα και κάποιες απο τις εξετάσεις μου το Σάββατο και πήρα καλά αποτελέσματα. Πέμπτη έχω ραντεβού με το γιατρό που μου έκανε το χειρουργείο και εύχομαι να ξεμπερδέψω με ενα πρόσθετο υπερηχογράφημα που εκτιμώ οτι θα ζητήσει.

Δυστυχώς ο καιρός μας τα χάλασε την Κυριακή που θέλαμε να παμε μια μικρή εκδρομούλα .... έχω τόσο ανάγκη απο φύση. Λέγαμε να παμε αυτή την Κυριακή αλλά ήδη αναβλήθηκε αφού είχαμε άλλη πρόταση :)

Να προσθέσω οτι το έχω ρίξει και λίγο στη χειροτεχνία ;) Του έφτιαξα μια μάσκα μπατμαν και μου βγήκε πολύ καλή. Την περιποιήθηκα ιδιαίτερα. Έφτιαξα το σχεδιο πάνω σε 2πλό χαρτόνι για να είναι σταθερό, κολλησα τα κομμάτια μεταξύ τους, έκοψα και μετά έραψα μπρος πίσω ύφασμα μαυρο βαμβακερό, λαστιχάκι και έτοιμη. Εχουμε και μπλούζα μπατμαν με μπέρτα και έτοιμος ο μπατμαν :)

Εφτιαξα 2 ακόμα ζακέτες απο μπλούζες :) δεν θα αφήσω μπλούζα για μπλούζα :ο

Ο ερωτοχτυπημένος γιος ζήτησε χτες να του γράψω σε χαρτί το όνομα της "γυναίκας του" για να το αντιγράψει μαζί με το δικό του και βάλαμε το χαρτί του με τα 2 ονόματα στο ψυγείο μας μετά από απαίτηση!

Διαφημίσεις

άλλο θέμα ... χτες είχαμε κρούσμα σχολείο μας με τις ακατανομαστες στο κεφαλάκι ενός κοριτσιού. Σήμερα εννοείτε οτι λουστήκαμε στο μηλόξυδο για να πάμε. Είχα την λανθασμένη, όπως φαίνεται, εντύπωση οτι μόνο με τη ζέστη κάνουν εμφάνιση συτές :(

Γεια σας! Μαμάδες και Μπαμπάδες :)

Εξαφανίστηκα διότι απο τη μια το έχω ρίξει έξω και απο την άλλη όσο είμαι μέσα κάνω τα βασικά στο σπίτι και τρέφω εγκέφαλο ;)

Πήρα νέο μάθημα στο coursera και επίσης διαβάζω και τα βιβλία που δανείστηκα την Παρασκευή απο τη βιβλιοθήκη :)

Έκανα και κάποιες απο τις εξετάσεις μου το Σάββατο και πήρα καλά αποτελέσματα. Πέμπτη έχω ραντεβού με το γιατρό που μου έκανε το χειρουργείο και εύχομαι να ξεμπερδέψω με ενα πρόσθετο υπερηχογράφημα που εκτιμώ οτι θα ζητήσει.

Δυστυχώς ο καιρός μας τα χάλασε την Κυριακή που θέλαμε να παμε μια μικρή εκδρομούλα .... έχω τόσο ανάγκη απο φύση. Λέγαμε να παμε αυτή την Κυριακή αλλά ήδη αναβλήθηκε αφού είχαμε άλλη πρόταση :)

καλημερες σε ολα τα κοριτσια κ μη:tongue:!!

4u μπραβο για τα καλα αποτελεσματα παντα ετσι!!

τελικα ο καιρος την Κυριακη ηταν καλος προς τα εδω επρεπε να πατε,κριμα που δεν εδειξε απο το πρωι;)

yori χαιρομαι που σε διαβαζω ετσι ανεβασμενη κ χαρουμενη συνεχισε ετσι!!

τα νεα μας πολλα αλλα καλα αλλα οχι δουλειες στο φουλ κ βολτες επισης:P

η μαμα καλα ΔΕΝ ποναει:D αναμενουμε μαγνητικη για να δουμε ποσες χμθ θα κανει.

σημερα αν κ σηκωθηκα με πολυ καλη διαθεση εμαθα για εναν φιλο μας ο οποιος ρε κοριτσια ειχε δυσπνοια κ λιγη ζαλαδα καμμια βδομαδα τωρα κ πηγαινε στο νοσοκομειο κ τον εδιωχναν τελικα τον κρατησαν την 3η φορα χωρις αλλα συμπτωματα επεσε σε κωμα κ νοσηλευεται σε εντατικη πολυ κρισιμα με Η1ΝΙ:-(:sad::-(

εχω παθει σοκ :confused: χωρις αλλα συμπτωματα κ χωρις αλλα προβληματα υγειας.... του εκαναν την εξεταση για τον ιο αφου επεσε σε κωμα....θα το ειχαν προλαβει!

εχει διδιυμα 3 ετων....

προσοχη κοριτσια μου νομιζα πως μονο σε ατομα με ηδη βεβαρημενη υγεια κατεληγε τοσο ασχημα.

Ο ερωτοχτυπημένος γιος ζήτησε χτες να του γράψω σε χαρτί το όνομα της "γυναίκας του" για να το αντιγράψει μαζί με το δικό του και βάλαμε το χαρτί του με τα 2 ονόματα στο ψυγείο μας μετά από απαίτηση!

χαχα ερωτιαρη αντρα!!!

ο δικος μου προχθες στα τζαμπο πηρε για εμενα την μαμα μου κ τις δασκαλες του δωρα. τον ρωτησα αν θελει να παρει σε καποιο κοριτσακισ την ταξη του

κ μου ειπε οχι! εγω μονο εσενα αγαπαω πολυ κ λιγο την γιαγια κ τις κυριες μου.

επισης ηθελε να του δωσω τα χρηματα να το πληρωσει μονος του για να μου το κανει εκπληξη:tongue:D

επισης ξεκινησαν οι αποριες για το φυλλο μου:rolleyes:

κ ενω με εχει δει πολλες φορες στο μπανιο χθες του εκανε το κλικ:cool:

μου ειπε πως στεναχωριεται για μενα κ οτι ειναι πολυ πονετικο(να ποναει) που μου εκοψαν το πουλακι μου::!:

χαχαχαχα τι να κάνουμε ήμεθα αντρες ρε παιδιά και απο φυσικού μας είμαστε ερωτιάρηδες χαχα :P:p:p Πολύ μου άρεσε αυτο 4U γιατί το χα κάνει και εγώ στην μαμα μου και μου το λεει ακόμα :P:p:p

Διαφημίσεις

χαχα ερωτιαρη αντρα!!!

ο δικος μου προχθες στα τζαμπο πηρε για εμενα την μαμα μου κ τις δασκαλες του δωρα. τον ρωτησα αν θελει να παρει σε καποιο κοριτσακισ την ταξη του

κ μου ειπε οχι! εγω μονο εσενα αγαπαω πολυ κ λιγο την γιαγια κ τις κυριες μου.

επισης ηθελε να του δωσω τα χρηματα να το πληρωσει μονος του για να μου το κανει εκπληξη:tongue:D

μου ειπε πως στεναχωριεται για μενα κ οτι ειναι πολυ πονετικο(να ποναει) που μου εκοψαν το πουλακι μου::!:

χαχα πρεπει να δειτε τα δικά μου (2,5 και 1,5) οταν τα βάζω για μπάνιο παρέα που στέκονται ΟΛΟ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ και κοιτάνε το ενα το αλλο εκει με ΤΟΟΟΣΣΣΟΟΟ ΑΠΟΡΙΑ! Πλάκα έχουν

Καλησπέρα!!!Καλέ μου λείπετε πολύ,αλλά έχω ένα πρόγραμμα που το ακολουθώ για να ολοκληρώσω επιτέλους κάποια πράγματα που θέλω και γι'αυτό χάθηκα λιγάκι,Θα επανέλθω όμως!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα κι από μένα..

Σήμερα είμαι ψιλοστενοχωρημένη.. Ο γαμπρός μου (ο άντρας της κουνιάδας μου μόλις 47 χρονών) έπαθε ένα ψιλοεγκεφαλικό.. και το έπαθε από το πολύ ανεβασμένο ζάχαρο.. Ξέρει ότι έχει πρόβλημα με το ζάχαρο εδώ και πάρα πολλά χρόνια και παρόλα αυτά δεν προσέχει καθόλου.. Αυτό με θυμώνει απίστευτα γιατί φέρεται εγωιστικά και δεν σκέφτεται τη γυναίκα του και τα 2 παιδιά του που δεν φταίνε σε τίποτε να μείνουν χήρα και ορφανά αντίστοιχα σε τόσο μικρή ηλικία..

Xθες πήγα και είδα έναν βρεφικό σταθμό.. Πολύ καλός πράγματι και με πολύ καλές εγκαταστάσεις.. αλλά ακριβός.. Βγαίνει 400 Ευρώ το μήνα χωρίς το λεωφορείο.. οπότε δεν.. είμαι προς αναζήτηση άλλου και έχω κάνει έναν σχετικό έλεγχο.. κάτω από 350 Ευρώ δεν έχω βρει.. Μα που απευθύνονται; Σίγουρα πάντως θα πηγαίνω από κει να τους βλέπω..

Τρελλαίνομαι με όσα σας λένε τα καμάρια σας.. είναι απόλαυση πάντως και να τα βλέπεις και να τα ακούς..

Για σήμερα έχουμε αρακά κοκκινιστό και παντζάρια για τον σύζυγο..

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

σημερα αν κ σηκωθηκα με πολυ καλη διαθεση εμαθα για εναν φιλο μας ο οποιος ρε κοριτσια ειχε δυσπνοια κ λιγη ζαλαδα καμμια βδομαδα τωρα κ πηγαινε στο νοσοκομειο κ τον εδιωχναν τελικα τον κρατησαν την 3η φορα χωρις αλλα συμπτωματα επεσε σε κωμα κ νοσηλευεται σε εντατικη πολυ κρισιμα με Η1ΝΙ:-(:sad::-(

εχω παθει σοκ :confused: χωρις αλλα συμπτωματα κ χωρις αλλα προβληματα υγειας.... του εκαναν την εξεταση για τον ιο αφου επεσε σε κωμα....θα το ειχαν προλαβει!

εχει διδιυμα 3 ετων....

προσοχη κοριτσια μου νομιζα πως μονο σε ατομα με ηδη βεβαρημενη υγεια κατεληγε τοσο ασχημα.

Αμάν αμάν :shock::shock:! Μη μου λες τέτοια!

Είναι ο Θ από το Σάββατο το πρωί με πολύ πυρετό (39+) που δεν κατεβαίνει ούτε με αντιπυρετικά κάτω από 38. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που έχει 37+.

Εν τω μεταξύ με έχει γονατίσει στα μακάβρια αστεία του στυλ:

Ανοίγω το παντζούρι. "το βλέπω" μου λέει. "Τι βλέπεις;" Το φως στην άλλη άκρη του τούνελ" :rolleyes:

Κάνω θόρυβο και τον ξυπνάω. "Κική, εσύ είσαι;" μου λέει. "Ναι". "Έλεγα μήπως ήταν κανένας άγγελος"

"Βιάζεσαι;" μου λέει. "Ναι, του λέω, έχουμε ραντεβού στις κούνιες με...". "Τρέξε, μου λέει, τρέξε να φτιάξεις τη ζωή σου" :tongue:

"Φεύγουμε, του λέω, θες τίποτα;". "Ναι, μου λέει, ένα χαρτί κι ένα μολύβι" :rolleyes:.

Και η λίστα δεν έχει τελειωμό. Και όχι τίποτα άλλο αλλά μου τον ανέφερε τον Η1Ν1 (μεταξύ όλων των άλλων ασθενειών που γνωρίζει) και του είπα ακριβώς αυτό, ότι πριν 10 μέρες έκανε εξετάσεις κι ο γιατρός μόνο που δεν χειροκρότησε, οπότε κι αυτό να είναι...

Τα καλύτερα εύχομαι για τον άνθρωπο!

Η δικιά μου πάλι, από την αντίθετη μεριά, ρώτησε τον μπαμπά της αν το δικό του βγαίνει (αν είναι αποσπώμενο, φαντάζομαι, εννοούσε) :tongue:

Εμείς (και τα πάσης φύσεως κουκλάκια) τον τελευταίο καιρό στο σπίτι γεννάμε αβέρτα :rolleyes:. Το τελευταίο ήταν η ανέγερση ειδικού κοτομαιευτηρίου.

Σας έχασα πάλι.

Το Σ/Κ ακριβώς επειδή είχαμε τον μπαμπά μας άρρωστο, ήμασταν κυρίως εκτός σπιτιού. Δουλειές έκανα άπειρες αλλά, αν δεν συνέλθει τελείως και εκείνος και η μικρή, η οποία χθες όλη μέρα είχε κι εκείνη δέκατα, και να καθαρίσω μετά μία καλή το σπίτι, "βρώμικο" το νιώθω. Στο μεταξύ, επειδή δεν την έστειλα ούτε χθες, βέβαια, αλλά ούτε και σήμερα σχολείο, παρότι δεν έχει σήμερα πυρετό, το σπίτι λερώνεται πιο γρήγορα :|. Δεν θα γκρινιάξω καθόλου γι' αυτό. Ας γίνουν καλά και οι δύο και θα του δώσω να καταλάβει!

Περαστικά σε όσους ταλαιπωρούνται!

Γιωτάκι, πολύ χάρηκα με την θετική εξέλιξη! Πήρες ανάσα; :D

Σοφία, με σιλικόνη; Τσούζει φρικτά!

Πιτσάκιιι, τι λιστάρα ήταν αυτή, παιδί μου;

4Uδι, καλά αποτελέσματα και με τις τελευταίες εξετάσεις και καλά διαβάσματα ;)! I envy you! Εγώ από το σεπτέμβρη και μετά με τα χίλια ζόρια έχω καταφέρει να διαβάσω τρία βιβλία :-(. Τουλάχιστον ήταν όλα ικανοποιητικά. Μου λείπει!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Σήμερα είμαι ψιλοστενοχωρημένη.. Ο γαμπρός μου (ο άντρας της κουνιάδας μου μόλις 47 χρονών) έπαθε ένα ψιλοεγκεφαλικό.. και το έπαθε από το πολύ ανεβασμένο ζάχαρο.. Ξέρει ότι έχει πρόβλημα με το ζάχαρο εδώ και πάρα πολλά χρόνια και παρόλα αυτά δεν προσέχει καθόλου.. Αυτό με θυμώνει απίστευτα γιατί φέρεται εγωιστικά και δεν σκέφτεται τη γυναίκα του και τα 2 παιδιά του που δεν φταίνε σε τίποτε να μείνουν χήρα και ορφανά αντίστοιχα σε τόσο μικρή ηλικία..

Περαστικά και μακάρι να αλλάξει τακτική! Ίσως τώρα να τον ταρακουνήσει το γεγονός.

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...